Haha, det är sjukt.

Nu är jag sådär pirrig igen, som jag alltid blir dagen innan jag fyller år eller innan julafton. Jag är som ett litet barn, jag ÄLSKAR att få paket, jag älskar spänningen när man öppnar och jag älskar hur glad man blir, bara det är en liten skitgrej som ett .. sudd eller något. Det är iofs inte paketen i sig som räknas men det är jäkligt kul. Det är då heeela släkten samlas och man kan äntligen prata med alla och nej, jag vet inte, jag älskar bara födelsedagar! :D
Jag har precis fixat
Johanna blogg, alltså hon fattade inte hur man la in ett youtube inlägg så jag blev ju naturligtvis den som fick hjälpa till. Men det gör jag så gärna, älskling ;)
Nu ska jag, en än gång, hoppa i säng och sova så gott. Imorgon kommer bilder sen helgen, men jag ser helt ris ut på alla men det får man ta, eller hur?


jag fyller år !

nu mår jag skitkasst och jag ska dricka massa té och försöka bli frisk. Jag vill inte missa en enda skoldag men det verkar bli så illa. jag är i iallafall klar med bokföringen så det känns nice. Ska maila in det till Peter så han får se ;)
Så, nu mina vänner, ska jag hoppa i säng och försöka bli frisk. Jag fyller 17år imorgon så jag hoppas att jag får lite grattis-sms :)

Sjuk .. IGEN

Alltså, vad är det för fel på mig? Jag är alltid sjuk. Nu har jag åkt på en slags influensa, det gör ont i hela kroppen bara jag nuddar mig själv och huvudet sprängs och ja, ni fattar poängen.
Jag tänkte bara skriva ihop ett inlägg, för nu ska jag gå och gosa med min kanin sen ska jag hoppa i säng. Det finns jä'ttemycket bilder som kommer upp senare.
Ha det så bra, so long.

Haha klockrent!

Igår spelade vi som sagt Alias och det gick till såhär;
Vet att det är himla mörkt men man hör iaf ;)


Det blev en ..

KANIN ;) alltså jag har alltid velat haft en kanin och så fick jag en av mina underbara friends. DOCK verkar det vara så att jag är allergisk så det är skittråkigt. Jag vill verkligen ha kvar den för det kommer bli sååå nice, men det visar sig. ska testa i helgen/veckan så får vi se =)
Jag ställde klockan på 9 idag för att gå upp och gosa med kaninen tills vi ska åka till stugan. Så jag ska väl börja packa och sånt där, vet inte vad jag ska ha med mig eller nå! Tycker sånt där är skitsvårt =) ändå¨är det bara stugan men det är roligt att vara fräsch, jag vill inte gå omkring och känna mig som världens äckel.
Det är ju brännbollstunering och kräftskiva där, och jag lär sitta och bokföra! Roligt? Nej, men det måste göras om jag ska bli den där plugg-wickan som jag vill bli  :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen så ska jag fixa med kaninens bur och SEN bege mig till stugan ;)

Haha, det blev en överraskning - kort sagt

Haha , runt 10 i 6 fick jag på mig en jäkla ögonbindel och mamma försökte åka runt och runt för att virra bort mig, men jag visste precis vart vi var hela tiden.
- men mamma, varför ska vi hit för?
- Nu är vid vi ica
- nu svänger vi till Johanna.

Ja, det var alltså till johanna jag skulle till, när jag kom dit möttes jag av sång och massa kramar . Alla var rosaklädda , naturligtvis ;) Så mamma hade packat med en rosa tröja till mig, så jag kände att jag passade in lite mer :) Jag fick en skitrolig och söt present, som jag säger imorgon. Det är levande iallafall ;)  Dock kanske jag är allergisk, det visar sig.. Jag och stina fick åka iväg och köpa en grej till den, och den var ca 1,2 m bred så vi fick ta den på mopeden, stina satt baklänges och höll i den och jag fick köra. Hujedamej!
Sedan blev det käk, käk, spel, käk, snack, snack,snack,snack haha. Hade så jäkla trevligt hela tiden, fan jag älskar mina brudar. Just nu känns det verkligen som att livet leker, älskar klassen, älskar mina tjejer, älskar ALLT just nu!
Det kommer lite mer bilder imorgon, men här har ni några;







johanna fick present!





Nu måste jag hoppa´i säng :D


Men vafan äre här?

Kom nyss hem från stan och så möter jag min mamma som nästan skriker åt mig att hoppa in i duschen, jaha tänkte jag. vafan då för? Som vanligt så käfta jag emot och jag skulle INTE in i duschen , men det visar sig att det är nå slags surprise men jag har ingen aning med vilka och vad det är. Jag hatar överraskningar.
Har inga mer att skriva för jag är superstressad så hörs senare, folks.

Vad är egentligen bra?

Jag låg i badet nyss med olja, hårinpacknings, ansiktsmask. Nu känner jag mig som en ny person (nästan så). När jag låg där började jag läsa på en klassiker, vi måste göra det de närmsta veckorna och jag fattar INGET av språket. Fan det är skitsvårt ju.
Nu  ska jag hoppa i sängen, i tid för en gångs skull :) Det blir nog ingen stuga imorgon, så jag får ta pluggningen på lördag istället. Eller förästen, jag ska försöka tjata om att åka dit imorgon - för jag vill dit more than ever ;)

Undra om vi behöver datorerna imorgon? jobbigt att ta med sig den till skolan helt i onödan ;P


DAMP!

Tror ni jag har dåligt med damp eller? Vi håller ju på med winkonto i ekonomin och nu är det massa grejer som ska göras klart. Så jag satte mig nyss ner med en kopp té och försökte.. och det gick superbra enda fram tills jag hade 39 rätt, man ska ha 40. Så skriver jag fel på en jäkla siffra! Jag skulle skriva 1300, så blev det 2300. Ja, då slängde jag igen datorn och gick iväg och satte mig vid tvn istället. Fyfasiken vad arg jag blev!
Imorgon tar jag med mig datorn till stugan och gör allting där istället. Då kan jag sitta ute på terassen med en kopp te och filtar, mysigt !


today i'm wearing this !

Idag har jag verkligen känt mig superäcklig! har blundat för varje spegel och när jag väl fått en så har jag nästan fått panik, fasiken också ;P
Men trots att jag kände så, så blev det en " outfit " pic.



Att tala och framträda

Dagen idag har gått så otroligt segt, nästan FÖR segt och då är det illa, men det blev en klar ändring! Klockan två så åkte jag och patricia till Vasa skolan för individuella valet, fan vi var sååå nervösa ;P haha inte för att gå dit men för folket. Ja, det är lite skumt folk där och sneda blickar gillar vi ice ;) Men det gick skitbra, hon gick till sitt klassrum och jag till mitt.
Jag hade tagit Att tala och framträda som mitt femte val men någon gosse tyckte väl att jag behövde det (skämt å sido) och så fick jag det. men jag ångrar inte en sekund att jag fick det, jag har ju troligen bästa klassen där i och alla ungar är supersöta =) Känns som att det klickade direkt. Att tala och framträda är ju även en bra grej till senare i livet, och vi skulle kolla upp så vi får det på Merit-listan!
Efter ind.valet så drog jag ner på stan och fick med mig en tunika, chinos, hårinpackning och lite smått och gott med mig hem. Får se om jag visar det i bloggen sen, inte idag isf :)

Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig med bokföring, ska bli kul. jag behöver inte plugga det egentligen eftersom vi har många lektioner kvar, men det är bra att få det gjort!
Hörs sen!

Det man ger, det får man.

Nu vill jag bara säga godnatt, jag är helt trött och slut i kroppen. Har druckit  massa te nu sedan jag kom hem och sett på
en skitmegabra film! Lätt ny favvo, haha ;)
Imorgon väntar naturkunskap, tyska och ekonomi på morgonen. Sedan har vi individuella valet som jag inte är nöjd med, tog det som femte val och fick det, typiskt! Aja, det är en bra merit iallafall, gäller att vara positiv :)


,

Outfit?

Imorse var en dag då jag hatade min garderob och alla mina kläder, så det blev en slappis idag. Mycket skönt faktiskt :)



Men tjena träningsverk! ;P

Ja jag var ju i väg med Elin och tränade idag, var inte så supertagg för jag hade träningsverk sen igår men alltså, det var HUR kul som helst! Skitfräsig tränare och mysig grupp =) Alla är ju blyga i början men det ger sig med tiden :) Så nu ska jag och elin börja tävla Hiphop och Disco, roligt hörrni. Sen är det raggan på tisdagar, styrka och stretch på söndagar, sen blir det troligen jazz på torsdagar. Fast ärligt talat tror jag nog att jag är för lat för det, jag menar, lite måste man få vila ;) jag ska ju bli knodden-08/09 så lika bra att spara lite tid.  


mysjackan : )



Spännande!

Kom nyss hem från skolan. Jag sprang in på life med jessica idag och köpte ett te, haha jag köpte ju "fel" igår, eller de utgör samma saker men är ändå inte samma märke, så då sket det sig ;)
Ja ni, jag är jättestressad, har träning om en halv en halv timme och har inte käkat än. Ska börja träna med en tävlingsgrupp idag så jag är lite nervis, nerå det går bra. Allt går bra när jag har min bästa Elin med :D
Nu tänker jag kasta i mig något att äta så kanske jag hinner vila lite med, kanske blir en outfit bild idag ? vem vet : )

Men varför är det så svårt?

Sitter här nu och vill skriva, skriva av mig allt jag känner inombords och bara .. ja, skriva av mig allt. det är så himla mycket jag känner och olika funderingar, jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro längre. Jag iriDet ska bli så skönt att komma till stugan i helgen, få träffa min pappa och världens bästa kusin, att bara slappna av, skita i allt omkring sig, fiska, gosa, ja allting.. - det är toppen

Dansen gick bra, var lite tråkig men det är ju en bra träning ändå. Ska nog sluta på jazzen och bara ta ragga, hiphop och styrka/stretch. Jo, det blir nog så.. Eller? Fan jag lär prata med Elin ;P 
Nu ska jag dricka upp mitt te och kika om det är någon vettig person att skriva till på MSN. Jag hoppas att just Du är inne, faktiskt.  

Denna kofta köpte jag idag:





I just call to say..

Gud vad jag har smsat med min turk idag, haha :) det har varit riktigt roligt och jag blir så glad hela tiden, men tillochmed jag vet att det inte kommer att funka , jag tycker fan det är jobbigt att åka till Sandviken , men det är bra att ha en superbra kompis :)
Kom nyss hem från stan, köpte en kofta, lite örhängen och en till grej som jag inte kan nämna ;) Kommer visa bilder på koftan och jackan senare idag, tror jag. Har träning till halv 10 så är väl hemma runt halv 11 och det känns inte så suuuuper bra att knäppa kort då, haha. Så vi får se, antingen idag eller imorgon :)

Jodåsatt, idag är det första träningen med dansen, ska bli skönt att komma igång igen . Får se hur det blir med jazzen, om jag fortsätter på den eller inte. Det återstår att se helt enkelt!

I just wanna be

Sitter i skolan nu, varje tisdag ska vi ha projekt-dag och nu håller vi på med matte och binomer och sådant där tråkigt! Efter lunch är det ekonomi och det ser jag verkligen fram emot. Lovade mig själv att jag inte skulle gå in och skriva blogg men jag måste ju hålla er underhållna. faktiskt så har jag funderat på om jag ska sluta skriva blogg, men vi får se hur det blir..
Nu har vi skolfoto och det är typ halva klassen som inte ska va md, åååwh :) tråkisar!


Bästa vän.

Runt halv 9 frågade jag om Johanna ville följa med mig till ica, för jag var i akut brist på Refillkort (så jag kan smsa med min turk;) och ja, visst ställde hon upp. Dock glömde hon bort tiden vi skulle mötas så efter 5 min ser jag en tjej i klänning, skinnjacka och pumps cykla i 110 och jag tänkte direkt - det där är Johanna. Efter ica-trippen åkte vi hem till henne på kvällsfika, satt där och mös med té och berättade lite vad som hänt. Mitt upp i allt fick jag världens skrattattack och satt tét i fel strupe så allt bara flög upp. Fräscht va? Haha, tur att det är som mitt andra hem och de känner mig, annars hade de fan vart förjäkligt och de hade undrat vad jag var för jävla människa ;)Nej men jag säger som jag alltid säger; Man lär ju bjuda på sig själv! Justja, jag har ju alltid sagt att detta år ska bli mitt plugg-år, eller rättare sagt - komma igång att plugga år. Jag ska satsa ALLT på skolan, ska tillochmed bli bättre än Ludde och ja, då är det bra ;) Så nu ska jag lägga allt åt sidan tills jag är klar med alla läxor, all planering och allting. jag vet att detta kommer gå superbra eftersom johanna också ville joina min idé, så varje söndag och några dagar i veckan ska vi plugga och förhöra varandra. Roligare när man är två! Tur att jag har dig älskling. Nu ska jag sova, är superduper trött! Ska bara vänta på att en viss person skriver :) Sov gott, !

Shopping + presentpapper?

Idag har jag gått med ett leende på läpparna hela dagen, jag har varit otroligt glad - för att skolan satt igång? jag måste vara tokig alltså, men det här året - det året ska bli mitt. Jag ska satsa så jäklarns mycket på skolan, minst vg i alla ämnen ska jag ha :D och där med basta!
Efter skolan idag gick jag och mattan ner på stan för att leta lite block och sånt, direkt när vi gick in på Gina mötte vi Elin och Hanna som också joinade oss för resten av dagen. Blev två tröjor, massa block och en jacka bara. Men det satt fint det, blev helt inlove i en av tröjorna :) Så ville jag verkligen ha rosa block, men tror ni att det fanns? Näe, precis.
Men då slog jag och Mathilda våra kloka hjärnor ihop och köpte presenpapper, så nu har vi suttit och pysslat om böckerna med rosa presentpapper, det lär ju vara roligt att plugga - eller hur?

Bilder;


Vet ärligt talat inte om jag tyckte om den här? Sen att bilden är helt ris är ju en annan femma :D


håret.


Bild på  jackan kommer nog senare, har en bra del saker jag måste göra ! hörs om ett tag.


Som en ny människa

Hejsan på er! Förlåt för bara ett inlägg idag men enda sedan 4 har jag haft fullt upp. Har inte varit hemma sen dess, alltså. Vi satt ju in hårförlängningen idag och jag måste säga att jag är nöjd ;) var svårt att se sig själv först men nu har jag fixat och färgat och donat så nu känner jag mig som en ny människa! Tänk vad mycket man kan göra egentligen, och vad mycket håret gör på en människa. Jag tyckte att jag såg ut som en tönt i kort hår, så nu är jag äntligen "normal" haha ;)

Nej men jag vill bara säga tack till Sara och Johanna för att ni hjälpte mig, det kan inte ha varit roligt icke! Men bilder på det kommer imorgon, har inte sett de själv heller :) ja, korten alltså.
Nu ska jag låta den sista färgen sitta i och sedan ska jag hoppa i säng. Sov så gott, kära ni :)

I'm in deep breath

Igår gick jag och la mig vid åtta tiden, efter ett tag fick jag ett sms; följa med mig till ica? och det var ju lika bra att gå upp det, jag kom på att jag behövde mer hårfärg till luggen, annars blir det orange och det gillar vi ju inte ;)
Så direkt när jag kom hem la jag mig och sov till halv 12 idag, så jag sov mer än 14 timmar! Så nu är jag utvilad och glad :)
Ska försöka färga lite hår själv, sen kommer Johanna och Sara som ska färga och sätta i mitt löshår. gud vad kul det ska bli med lite nytt i håret, är så jävla leds på mitt nu så jag vet inte var jag ska ta vägen alltså..

Funderar på att åka till pappa idag, men sen kom jag på att man lär ju packa massa kläder för en hel vecka och det är det värsta jag vet. Jag hatar det där , de söndagarna då man kom tillbaka från respektive förälder och var tvungen att packa upp en hel trunk med kläder och veta att de var en vecka kvar till man var tvungen att gör samma visa igen. Hua!


Kan du skicka mail?

Jag sitter och klurar ut hur man skickar mail på Hotmail. Det är fasiken ganska svårt, eller så är det jag som är lite.. trög bara? Det var så att i Turkiet träffade jag en kille, eller ja, flera stycken men denna kille är varmt om hjärtat. Ska skriva lite och skicka lite söta bilder, haha :) Lika bra det!
Jag sitter här helt död-trött, har inte sovit på 36 timmar och det är inte nice kan jag säga. Jag gick upp 20 över 7 igår morse så ja, här sitter jag med ögonen ner till knäna typ.

Idag så kom mitt hår hem, så imorgon ska jag göra hårförlängning och klippa till det, samt ta bort det svarta i luggen. Roligt med lite förändring, tycker jag iallafall.
Nej men vet ni vad, nu ska jag nog gå ner och se på en film och försöka somna. Jag är övertrött nu and that's not nice.

Turkiet dag 6

Eftersom det låg " något " i drinken min på eftermiddagen så är det inga bilder därifrån..



Zeking eller Peking ;P mwahah!

Äh vi kör sista dagen nu med;

Skitkasst väder. Supertråkigt

Så det var en marknad vi gick och kikade på ist=)

Åwh.


- men mormor, jag ser så glad ut på varje bild. Ta en sur bild nurååå!

sötnos va :D

Mot Arlanda!
Där stod världens bästa mamma och väntade, och ja, det kändes som att jag varit borta i ett år..

Turkiet dag 5



tillochmed han tyckte att det var varmt!


jag fattar inte varför jag ska envisas med att kolla i kors när jag INTE kan det ;p

sen kom det in drink efter drink! men jaa, gratis är gott



risiga jäkel ;;

sötnosar

Turkiet, dag 4


Men äru lite snygg du då?



mina favoritturkar


Turkiet, dag 3


Vill bara tacka dig, för att du hjälpte mig att få kontakt med min bästa turk.

fräs-mormor





Jag och.. Elias?


jag saknar våra bus..

Bilder från turkiet, dag 2.






haha, lagligt att vara så vit ? ;)









Så jäklarns varmt

Bilder från turkiet

Dag 1 (väldigt lite, eftersom vi kom på kvällen..)






GJORT EN KENZA

Tjena gofisar !

Nu är jag äntligen - efter många om och men - hemma. Skönt är det faktiskt, för jag höll på att få ett nervsammanbrott på alla dryga turkar och mormor. Ja, det var mycket värre än vad jag trodde att det skulle vara, vid varje stånd skrek dom ; Ey, Victoria Beckham is here! eller typ; vackra svenska flicka, och bla bla bla. Det var sjukt jobbigt för det var verkligen vid VARJE stånd.
Men .. jag kan ju säga att jag tog åt mig utav en viss persons komplimanger, ja jag blev helt såld i en turk där nere. Herregud vad jag saknar honom..
Nej det blev ett lite tråkigt inlägg det här, men jag kan säga att jag inte är så jättebrun och jag är helt sönderflagnad på ryggen, och nu ska jag adda allas turkars msn och lägga in bilder på datorn :)
Vi hörs snart!

Detta är till dig älskling

Johanna, jag vill bara säga hejdå till dig för vet du vad? You are the greatest, min bästa vän, mein leibling - rubbet! Kommer du ihåg den här låten?
När jag åkte till Grekland förra året skickade du den till mig och skrev; När du ligger på stranden och hör den här, tänk på mig då.
Den här ska jag lyssna på varje dag! Du är min bästa vän, tillsammans klarar vi allt :)


Ses om en vecka!



Nu drar jag till turkiet :)

Eller.. inte direkt nu då, men om .. exakt 6 timmar :) Så jag ska försöka sova nu och packa det sista imorgon bitti. Jag är inte ett dugg nervös eller taggad, så Abbe försöker tagga på mig på MSN. går väl inte hundra, haha ;)
Nej men kan ni inte lova mig att ha en superbra vecka , och även fast skolan börjar så ger ni järnet, kom igen det är ju bara några år kvar så nu kämpar vi in i det sista.
Jag uppdaterar säkert därifrån några gånger också, men tills dess ; SO LONG , LÅNGKALSONG!

FYFAN VAD UNDERBART

Hej på er! Dagen idag har gått riktigt fort, nästan för fort.. Fikat var väldigt uppskattat och det var trevligt att nästan alla kom :) men det är väl så, gratis är gott liksom ;)
Vi fick en skitstor handduk, en skitsnygg keps (som lätt ska med till Turkiet) och en jävla bra lön :D När vi gick och kramade alla hejdå var det nästan så att några tårar kom fram, men bara nästan! ;P
Sen när vi sagt hejdå till alla så titta jag och sara på varann och sa samtidigt ; Men vi rååååå?! och sprang och krama varandra. haha go hjärta! piff och puff, det är du och jag det :)
Här har ni ganska många bilder, som är sammanfattat om hela min tid på Volvo.



Världens bästa Sara <3
 
Såhär gör vi på rasterna ;)

Otto och Hintze

Goaste Malin (om du läser det här så kommer ALLT gå bra med barnet)

Snygg (?) Stefan

Snygg Stefan :D

- SMIIIILE! - nä men fan inte kort !

- Men jo, för min skull? - okejråå!

- Se så seriös ut som ni kan ! (kanske inte såååå seriöst?

- Och se vanlig ut nu :D

Här tillbringade jag mina första 5 veckor.

Även här..

Och här! Efter 4 veckor fick jag flytta ner och vara växelhäxa :) det var skönt efter 5 veckors slit..

Sista dagen på VOLVO

Idag är det sista dagen på volvo, ganska skönt faktiskt, att slippa tidigt morgnar :) jag har med mig kameran också, men vi har ganska mycket att göra idag och vi gör hellre bra ifrån oss än att vi ska ta massa kort, haha ;) men några blir det ju alltid. Gjorde även en "videoupdate" men jag vågar inte lägga in den, det får bli om någon månad.
Idag ska jag luncha med pappa , sen så ska jag och sara börja ställa i ordning för fikat.. det är ganska mycket folk, närmare 60-70 så ja det blev ju en del att baka igår. men det är bara roligt att göra alla mätta och belåtna.

Sen idag blir det packa för fulla muggar, men till skillnad från förra året så är jag inte ens nervös nu? Jag som har världens flygskräck! men det kommer väl?

Bilder!


JAAG ÄR GLADIS!


Förstår ni? TVÅ DAGAR KVAR! eller.. en kan man säga, eftersom vi åker på natten, WIHOO

Mitt uppe i allt bakande..

Håller på för fullt att baka nu, har gjort kärleksmuffins, mockarutor eller vad man nu säger. mamma vågade inte låta mig göra det själv så jag fick hjälp, och det var väl lika bra det, jag är KASS i kök, i have always been and i will always be. 
Direkt efter jobbet åkte vi till min kära kusin och grattade henne, grattis än en gång. Fan va skönt att fylla 20, det känns som att det är då livet börjar tycker jag. Så, 3 år kvar, eller jag skoja! 3 år och 2 veckor, jag fyller snart, det ni ;)

Jag vet inte vad det är som har hänt med mig och kameran, har aldrig med den längre. I vanliga fall borde jag lagt ut bilder på kusinen nu, men nej. Jag orkar inte helt enkelt.. Kommer ju komma en massa bilder från Turkiet så ni kan väl vänta 2 dagar? Så kommer det ju bilder imorgon med från jobbet. åwh jag blir helt ledsen när jag säger jobbet, förstår ni att 9 veckor har gått! ja, kärlek åt er på Volvo, väldigt mycket kärlek. Fast.. mest till Sara ;)

Varför känner jag såhär för ?

Jag är verkligen en trött-fia idag, sitter som en död människa typ ;P just nu vill jag bara hem och vila lite MEN en jag har ju fullt upp idag. Fast det ska bara bli trevligt att åka till Lisa och få smaka lite smarrig tårta och träffa släkten, sen se hur hon reagerar på presenten. Det var verkligen en skitbra present i år, haha. Är riktigt avis ;)
Har precis haft lunch och eftersom jag börjar känna mig jättesjuk så satt jag och knaprade på massa Colizin, och jag fick några konstiga blickar riktade mot mig.
- Nämen sitter du här och knaprar? Fick jag höra ganska mycket, haha.

Nu ska jag fortsätta spela spel på
Sabines blogg, sen blir det pappersmaskinen och ha sönder allt papper. Den är skitkul!


kan jag inte få vara ungefär lika pigg som jag när den här bilden togs? ge-ma!

Usch, fy och blä!

Idag är det en sån där dag då jag känner mig skitful och vill bara ligga undet täcket och gosa. MEN här sitter jag, klädd i dumma jeans som jag hatar och känner mig skitäcklig. Fan också ;P
Alltid när man packar så tar man ju naturligtvis med sig de härligaste kläderna man har och jag har beslutsångest (som vanligt när jag packar) så ja halva min garderob ligger fullproppad i resväskan. Typiskt..

Nej, nu är det frukost snart och det ska bli gott att smaska på ett ägg =)

justja! Jag glömde kameran idag och igår blev det som sagt inga bilder, men är det inte roligare om vi tar det imorgon? Då det är "avslutning" , eller ja, vi ska bjuda på massa fika och sånt gott. Så kan ni även få se de snygga verkstadskillarna ;) hell yeah


Vet ni vad?

hej på er sötnosar.
Idag har jag ganska fullt upp faktiskt,

- jobb till 17.00
- Hem till kusin som fyller 20 (grattis!)
- Köpa kakor samt ingridienser, till fikat imorgon.
- baka en massa, till fikat imorgon.
- laga en tröja.
- noppa ögonbryn
- städa rummet
- hemma spa
- packa det sista
- träffa Johanna

och allt detta på ca 4 timmar? Grattis mig, som är sämst på att planera, vad less jag blir ;P


Nejdå, det blir säkert bra det där. bara jag tar mig i kragen och GÖR det, för imorgon ska jag träffa min babe innan jag åker, och så blir det kväller jäkligt tidigt, eftersom vi lär upp runt halv 5. Suck vad tidigt :)

Det finns stunder..

Har precis skurit en paprika för första gången i mitt liv, haha, det var ganska kul! Jag har aldrig fattat hur man gjorde så jag bara fixade till det lite snyggt sådär, gud vad jag låter som 10 år nu? haha.
Förövrigt så gör jag ingenting. Sitter och pratar med Sara om hur det blir på fredag, vi vill verkligen bjuda hela företaget på fika - men är det nödvändigt då vi inte jobbat med alla? Man vill ju bjuda alla på verkstaden, och jag förstår att Sara vill bjuda Stefan liksom. Haha ;)

Fick nyss en tankeställare också, att jag kanske inte ska vara så jävla på folk. Bättre att jag avvaktar och se vad det verkligen blir av det hela istället. oavsett om jag vill eller inte, så är det den enda rätta vägen ..


Det går inte så bra.

Jag har fixat ganska mycket i mina kategorier idag, flyttat omkring och donat så nu ser det väl lite bättre ut. Dock är det hur många inlägg som helst kvar :( men känns skönt att få lite ordning iallafall.

Vi har inte knäppt några kort för att Sara är alldeles för upptagen för det, hon har inte ens hunnit äta frukost. Stackars henne <3 men vi kanske knäpper lite sen. Kan ju spela in en video med där vi visar hur trevlig vi låter när vi svarar, haha:)

Love Guru!

Bion vi gick på igår var väl sådär. Visst att man skrattade och så men mestadels var det för att alla andra skrattade. Hela tiden sa jag och johanna till varandra; Du, fattade du det där? Eller ; Jag vet att du inte fatta det där.
Lill-killen från Austin Powers var ju med och det var ju han som var roligast, jag tror jag skrattade åt honom hela tiden, fastän han inte var med så jättemycket. Nej, men det var trevligt iallafall. Dock hatar jag dryga ungar som ska sitta och skrika och tönta sig hela tiden.

Nu sitter jag på jobbet igen, och jag fick en kommentar igår om att jag skulle ta med mig kameran hit, så det har jag gjort. det kommer väl lite bilder lite senare ikväll så får ni se hur en dag på jobbet för mig och Sara ser ut. Kanske inte är det roligaste, men det är ju ändå något :)

Haha alltid är det något!

Precis innan jag skriver ett inlägg brukar jag bara tänka på vad jag ska skriva, så ringde en kund nyss och jag min nöt svarade; Välkommen till Mig och Sara! Åwh.
Nyss kom Thomas in och gav oss en hel bulle, ja sån där bull-längd typ. Det tackar vi för. Sedan blev vi även bjudna på paj nyss, och ja vad ska man säga? De älskar oss ;)

Varför gör jag som jag gör för ?

Okej, jag orkade inte visa er vad jag fick igår, haha. Men det var iallafall biljetter till en förhandsvisning på SF idag, Love guru hette den om jag minns rätt ? Jag vet inte alls jag, tycker inte att den verkar så rolig och så är den där lilla dvärgen från Austin Powers med och jag verkligen hatar Austin Powers ;P haha nej men ändå. gratis är gott och det är ju lite kul med bio faktiskt, det är annat än att se på film hemma helt enkelt. Jag drar med mig Johanna!

Jag och Sara är nog rekordtrötta idag, jag sitter helt död och Sara bara gäspar, haha ;) Vi ska nog gå till något hörn snart och vila av oss lite.. haha. Vi har iaf bestämt vad vi ska ha för fika på fredag, vi ska ju bjuda hela företaget för att dom är bäst , :D så det blir smörgåstårta och lite smarriga pajer, gud vad jag vill ha fredag nu (och lördag ;P)

Växla pengar - en svårighetsgrad i sig

Var ju nere och växlade pengar med mormor efter jobbet och kan jag säga något mer än att två Ahlin'are är något som jag aldrig kommer tro på ;P haha båda är lika dumma!
Sitter och försöker tagga till mig, ska ut på en powerwalk nu med mamma, men jag är såååå trött!


En liten wick.                                                                En stor wick.

Fan vad liten jag var ;P haha!

IRRITERANDE!

Okej, jag har varit skitsurig hela jävla dagen , helt trött och ont i huvudet. Så får jag en kund nu som bara klagar, klagar och klagar på det hela systemet och att vissa inte klagar. JAG KAN INTE GÖRA NÅGONTING ÅT DET, jag svarar min telefon och det är mitt jobb, sen att inte kundmottagningen, reservdelar eller vem fan som helst inte svarar - det är inte min grej, och jag kan inte lägga mig i det ! De har väl kunder högt över öronen och det är därför de inte svarar.

nej, jag blir bara så jävla arg! Du förstörde min dag. idiot!

En konstig måndag

Det är måndag idag, men inte vilken måndag som helst - det är min sista måndag på Volvo. Haha, jag kan inte sluta tänka på det, vad löjlig jag är. På ett sätt ska det bli skönt att sluta sommarjobbet för detta år, men nja, jag älskar det här. Det är ju som mitt andra hem. Jag är ju mer på jobbet än vad jag är hemma, haha!
Mamma var nyss nere och pratade med Hintze, han som har hand om lönerna, och de kollade på mitt lönebesked sen förra månaden och mamma sa att han räknat fel på 14 timmar så han ska kolla upp det, I HOPE SO. förstå va skönt med lite extra klirr i kasan isånnafall då :) alla mina pengar har ju försvunnit till Turkiet-resan, eller jag har ju pengar kvar men de måste jag växla - som jag förövrigt ska göra idag :)

Vill ni veta vad som fanns i min brevlåda för några dagar sen? ;) Det får ni veta senare ikväll , hihi!

Partytrick

Igår när vi körde ett visst ölspel så skulle man komma på ett partytrick , så att alla blev häpna. Jag och Elin var ju självklart ett team och vi slog våra kloka huvuden ihop och fick fram det bästa ever ;)
Ni vet twister? Man kan ju skruva upp korken på den, istället för att ha kapsylöppnare. Men de vare ju några busar som inte visste om så HA , we got ya  ;)
Nä men jag tackar twistern för den här helgen, vi hörs.. aldrig mer ;P haha


Lite fler bilder

Bloggen fick nå damp så kunde inte lägga upp mer bilder då.. men här har ni lite andra :)


<3




Kram!


Det är ju det här som är värst.

Jag hatar det här, när man väntar på att kameran ska lägga in alla bilder i datorn och man får se bild efter bild.. Hur fan ser man ut, och varför gör jag som jag gör hela tiden?
Jag är helt kramsjuk när jag är full, men vafan ska jag krama ALLA jag ser för? Idiot wickan.
Men, jag bjuder på lite bilder så kan ni skratta eller gråta - du bestämmer.






Syskonrelation?

När jag ringde till Stina nyss så försökte vi bestämma hur vi skulle göra med alla saker som jag hade där, och saker som hon hade här. Eftersom Stina skulle åka på hennes systers match runt halv 3 så var det lite bråttom, och jag kom på (trodde?) att min lillasyster spelade i samma lag som stinas lillasyster.
- Ja men vad bra , då kan jag ge saker till Malin så ger du till Kajsa? sa jag,
- Hur ska Kajsa få Malins saker då?
- Ja de spelar väl i samma lag?

Och fan va fel jag hade ;P haha. Nej så jag tycker att det är dags att jag och mallan får lite bättre relation, visst har vi en superbra men sen jag blev sur för att hon tog mina kompisars msn har vi inte pratat så mycket. Så , ikväll blir det te, mys och snack. Funkar bra en dag som den här ;)

... snart ska vi ut och äta också, Jag är hungrig!



 Jag älskar den här bilden! togs.. förra sommaren på gräso tror jag?

jag är glad för.

Jag är glad för att jag inte skrev något fylleinlägg igår, haha. Jag var ju verkligen inte i läge för att skriva de, för tydligen hade jag tagit av mig byxorna och lagt mig på altanen och somnat. jag har sagt så himla mycket som jag bara kan skratta åt, jag lär fan ringa Martin och fråga allting. Jag lär väl gå till honom sen och tacka honom.. fyfan va gladjag är att han just satt där, det är helt sjukt , jag hade inte varit hemma annars... Jag hade suttit mot en vägg i stan och sagt att jag skulle sova där och shit. Tur att du tog mig hem:)


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, ha massa ångest, äta godis, vänta på att johanna vaknar och ja, ha ännu mer ångest ;)

Ångest?

Jag vill bara säga tack till min bästa mamma och Bosse, för att ni åkte från semestern för att hämta mig.

Kvällen började helt okej, vi var hemma hos Stina, och där var det mycket snack,dricka och dans. Jag vet inte vad det är med mig och Stina, det är alltid dans. Men det är väl så det ska vara?
Jag blev helt borta där, efter massa ölspel. Men jag har ingen gräns, som säger att jag måste sluta, jag känner det inte för senare.. Så gick vi till Andreas och fortsatte dricka, vi satt ute och pratade ett bra tag om allt och inget.
Jag vet att det var där det spårade ur, för när jag tänker tillbaka nu har jag en massa ångest, jag vet inte vad jag sagt, inte vad jag gjort, eller ingenting. Kommer iallafall ihåg att jag ramlade på Johanna (Johan, jag vet vad du tänker nu) och sen sa vi att vi skulle gå till bussen. Det blev bråk på bussen som vanligt, och det var någon av dom killarna som skulle till Alanya med samma plan som mig, det var ju rätt coolt. Typ, ödet att vi skulle träffas ;)
Sen kommer jag inte ihåg mer, jag vet att jag träffade Martin och  Andre på bussen som hjälpte mig hem. Sen hade mamma och bosse, som jag nämnde tidigare, åkt hem från semestern för jag hade inga nycklar., Vad skulle jag göra utan er?

Jag vill bara säga förlåt för allt jag gjort eller sagt, jag kommer inte ihåg någonting. Sen vill jag säga tack till världens grymmaste kompisar, martin och andre, utan er hade jag aldrig kommit hem.

vi är på gång

... vi är laddare , vi är sprängda (eller nå sånt?) mwaha :D

Nej, tjejer, nu rycker vi upp oss och taggar vidare. HEJJA! vi ses ikväll va?

Disturbia




GAH, den har verkligen fastnat i mitt huvud!

det var en riktigt rolig kväll!

Hej på er söta läsare! Mår ni också som ni förtjänar idag, eller är det bara jag?
Jag hade en riktig trevlig kväll igår med mina damer, vi började hemma hos våran Nordan och fixade oss och alla blev superfina, haha.
Sen drog vi till Stina och satt där och hade jättekul , jag älskar mina tjejer. Det är sån stämning! Så drog vi vidare ner på staden och träffade jättemånga busar och jag kan bara säga att just nu hatar jag äckliga, dryga utlänningar mer än något annat. fyfan! Träffade även busarna från fagersta, det var roligt att se dom igen, var ju trots allt två år sen sist!
Sen fick jag panik och ville hem, men så ringde Jimmy och sa att jag skulle gå till stora scenen, och jag började gå där helt själv och mötte Lavan och Forslund, men ingen jimmy stötte jag på. Då blev jag less och drog hem,  så hoppade världens goaste på bussen med och vi slutade natten här, och ja, det var mys som alltid :)

Nu har han precis gått och jag ska hem till Elin och tagga lite, ikväll blir det mina brudar igen ! Kan inte bli bätttre ;)


En öl?

Sitter på jobbet nu, har nyss varit och solat :) det var underbart skönt, det kändes precis som att jag var utomlands, haha. Nej men ni vet den där känslan när man ligger och solar så är det så himla varmt så man ryser i hela kroppen? Precis så var det hela tiden. Underbart! Jag bara längtar tills nästa lördag , då åker vi iväg, och då får jag ligga och steka varje dag. Det är livet de :) Kommer ihåg när jag var i Grekland förra året, jag älskade det. Jag mådde så bra och när man låg på solstolen med en vattenflaska och Caroteen (sololja), ja - då var allt på topp ;)

Vilket skitväder det är ute då! Känner mig inte ett dugg peppad inför ikväll. Kanske ska leta på lite bra låtar så man får in feelingen? Sen är det ju de där med att bränna som inte är min grej, damn ;P Nej men om det regnar så mycket nu kanske det lugnar sig till ikväll? Annars vettefan om det blir någon cityfest alltså, kommer ju vara råkallt.
Nu skriver jag bara massa babbel men jag har inget annat att göra. BLÄ på det här ;)

Disturbia !

Igår fick jag en ny favoritlåt iallafall , Rihanna - Disturbia! den va ju jättehärlig :)

Imorse vaknade jag av att det spöregnade, fan tänkte jag, jag tar bussen. Men det gick ju inte heller, eftersom jag ska sola och möta klara idag, och då måste jag ha cykeln för att det ska gå fort. så ja, hela väskan var ju full med kläder idag, och allting var blött, jävla skit ;P men dom på jobbet tyckte att mamma eller bosse skulle skjutsat mig så om ni läser de här vet ni vad som  gäller.
Nyss kom en Kenneth in (han som är trevligast på jobbet) och grattade mig för att jag hade namnsdag idag.
- va? säger jag
- ja, kolla själv!

Så var det Silvia som hade namnsdag, men det är ju same shit ;)

Lite funderingar.

jag har alltid varit skeptisk till såna sidor med namn som; gratis bio, gratis godis, gratis lottor, osv. Jag går alltid in och läser lite vad det är och nje, det låter inge bra.
Såg nu en länk från en viss persons blogg om
Gratismakeup, Du samlar alltså ihop poäng (som förövrigt är jättelätt!) och vips så får du presentkort på Kicks :) Toppen bra eller hur?

Så gå in HÄR och bli medlem direkt :)

Varför ?


Jag är trött. Inte sådär vanligt trött utan verkligen övertrött . Jobbigt, var ordet ja. Vi har frukost om en halvtimme och då ska vi troligen gå upp till Grossisten, det är liksom våran grej det. Ja precis
På lunchen sen ska jag cykla och möta Klara, och sen ska jag bara sitta här i 5 timmar och bara glo.. Nej jag är inte sådär superglad idag , märker ni va ? Vet inte va jag ska göra.

Och som pricken över i't så har jag lovat mig själv att inte dricka kolsyrat vatten på hela veckan, men det är så jävla svårt när de har vattenmaskin här, men imorn - no sparkling water!

Wiktoria,


 


JAG ÄLSKAR DIG

Kom precis hem från en trevlig cykeltur med världens goaste Stina. Har inte träffat tjejen sen sista april (vilket för övrigt är en dag jag helst vill glömma;) nej men det var trevligt. Pratade igenom allting i kort som har hänt sedan dess och jag förstår att det är lite svårt att hänga med ;P Hon berättade även massa saker sen sista april och jag har aldrig varit med röd om kinderna tror jag, fyfan va jag skämms!
Äh men det som är gjort, är gjort eller hur ? tar det där med en nypa salt jag ;)

Tror att det spökar på övervåningen också. När jag och min faster satt och pratade hörde vi en tung jävla duns uppifrån, så jag slog 112 ifall det skulle vara nå, vi sprang upp och kolla och lika fort ner igen, så töntiga. Sen när jag var ute hade det tydligen varit en till duns så ja , jag sover inte uppe nu iallafall.

Ska hoppa i säng nu, gud vad skönt det ska bli. Dröm sött!



Wiktoria,


Mys ikväll..

Fy jag är helt slut! jag somnade nästan i två timmar när jag kom hem från jobbet, jag fryser och har ont i halsen - igen. Ska det aldrig ta slut, eller?
Jag ska iallafall klä på mig mjukisar, linne och tjocktröja, ta på mig joggingskorna och ut för att powerwalka lite med Stina. Stina, ja hon är allt bra den tjejen.. Känner igen mig så himla mycket i henne, och vi har trots allt kännt varandra i 15 år så det är ju inte så konstigt ;)


Aftonbladet-beroende?

Jag är en riktig sucker faktiskt. Allt det här som hänt på senaste tiden (läs; Engla, Arbogamorden, Van-killen) har intresserat mig något fruktansvärt, eller intresserat är väl fel ord. Jag har blivit chockad över hur dum i huvudet man kan bli kanske. Så, nu när rättegången för Tyskan är på gång sitter jag inne på Aftonbladet samt Expressen hela tiden ;P uppdaterar för fullt.

Nu är det bara 40 min kvar sen får jag ligga och ta emot alla cancerstrålar i 20 min ;P mys.

Solning på g

Hej på er söta ungar.
Blev glest med uppdatering igår kväll va? Men sanningen var den att jag var med min kära vän Johanna. Hon kom till mitt jobb runt 4 och så skulle hon ta med sig en cykel och mitt bankkort, hade hon med sig det tror ni? Nej. Men det löste vi ganska snabbt. Vi fick gå hem från Volvo, och vi var tvungen att ta en omväg så igenom hela brynäs gick vi. Vid herrgårdshagen kom vi på att vi kunde skjutsa varandra, haha smartisar.
Sen var jag lätt och lagom sur, som jag alltid blir när jag är trött och hungrig, ingen nice kombination det inte.
Blev en ganska tidig kväll som avslutades med ett mycket trevligt samtal, men en person som alltid får mig bra på humör.

Nu ska vi äta frulle sen springer vi upp till Grossisten och pratar med gubbarna där. Sedan är det bara att invänta lunchen då det blir solning för hela slanten, skönt värre.


Vad är felet ?

På vintern när det är 15 grader ute är det ingen big deal, då är det nästan sommar för oss . Nu när det är sommar och är 15 grader ute fryser jag ihjäl, då är det vinter. Imorse hade jag en tjocktröja, en gösta samuelssonjacka (dvs väldigt varma! ;), och en vindjacka, mössa, fingervantar och tumvantar över det, samt strumpor.. och jag frös ihjäl. Det var så jävla kallt, fan jävla skit sommar vinter.

Är du rädd för döden?

Ibland undrar jag vad det kommer bli av mig när jag blir större. Kommer jag bara bli en mamma som sitter nere i en tråkig tvåa med 4 barn på nygårdarna, arbetslös, sliten, gör av med alla mina pengar på cigg - eller kommer jag bli bra, en bra mamma, fräsh villa, snygga ungar och snygg man?
Varför just detta kommer upp i min skalle just nu, är att jag är så jävla rädd för döden, det är sjukt.  Om jag kollar på film, läser en bok och eller hör kyrklockorna ringa blir jag stel, jag försöker få bort tankarna men det går inte, jag kan sitta i timmar att tänka på det, rutten, ensam - död.
Jag kommer ihåg när jag var 9 år, då jag hoppade upp i mammas famn och var helt hysterisk, jag skrek att jag inte ville dö. Tanken skrämmer mig nå fruktansvärt, att jag någon dag kommer försvinna härifrån, oavsett om jag vill eller inte. Och än värre är att jag kommer skiljas från min mamma, min pappa, min bror - allt jag har. Vad kommer hända när de försvinner? Jag kommer inte klara mig, det vet jag. Dem är min livsglöd, mitt blod, mitt allt! jag vet att det är alldeles dumt att tänka på det här, men jag vet inte vad jag ska göra. Jag har en massa ångest varje dag om det här. OCH DET BLIR INTE BÄTTRE OM JAG PRATAR OM DET . Jag får panik, försöker dämpa ångesten genom att tänka på annat, men alltid - jämt och ständigt - kommer de upp hela tiden.. Jag biter alltid på naglarna, drar mig själv i håret, nyper mig själv eller dylikt för att de tankarna ska bort. Men försvinner dem? Nej.
Jag kommer ihåg när jag pratade med pappa och hans tjej och de skojade med mig och sa att Michael Jacksson hade uppfunnit piller som gjorde att man inte dog. När jag blir stor ska jag uppfinna det, eller iallafall säga åt någon att göra det..

Varför jag började med den inledningen jag gjorde är för att jag vill dö stolt. Jag vill lyckas. Jag ska fan ge allt för att inte bli en trist Wiktoria, som ingen kommer komma ihåg.
Jag kan inte förstå hur vissa av er inte är rädd för döden, hur tänker ni? Tänker ni att "Det är något som händer alla" eller hur gör ni?

RESFEBER?!

Jag drömde jättekonstiga drömmar inatt, ena att jag trodde att jag pratade med Johan i telefon - så när jag vaknade till hade jag mobilen i handen. Jag somnade om och drömde om att jag missade planet till Alanya, så jag vaknade vid 5 och drog ner alla kläder i väskan. Sen märkte  jag väl att det bara var tisdag och klockan endast var 04.30. Lite surt? Resfeber kanske? ;P
Haha nej, men det finns inte ord för hur mycket jag längtar iaf. 11 dagar kvar, längtar!
 
Imorse fick jag ta Bosses cykel till jobbet, den är skitbra för det är stora hjul och man rullar fort. Undra om man kan få böter för att man cyklar för fort? Det jobbiga blir ju hem sen, för den väger ju inte lite, så när upplandsleden kommer är jag så gott som död. Fast iofs ska ju Johanna komma och hälsa på mig på jobbet senare, och vi åker nog ner till stan och möter Klara, så kan vi ju ta en "omväg" hem ;) smart smartare Wickan


Haha alltid lika roligt..

Sätter på mobilen på högsta volym, bläddrar fram House babe klickar på "spela upp", hoppar på cykeln och trampar.
POFF säger det, men jag trodde att det var nå fel på mobilen. I uppförsbacken känner jag att det börjar bli lite trögt och kollar ner på hjulen (fråga mig inte varför) och så ser jag att jag har punka.
- fan i helvete skit korvar, står jag och svär för mig själv. Inga pengar på mobilen, jag är trött, jag är hungrig, jag är sur, jag är kall, jag är genomblöt och står ståendes hela själv vid Statoil. Inte en chans att jag går hem med den här äckelcykeln, tänker jag..

Så kom jag att tänka på pappa, min kära pappa. Och tur som jag har så kommer han och hämtar mig, vad skulle jag göra utan dig farsgubben? Du är alla tiders.




Läkerol is the shit.

Nu sitter jag på jobbet  (gör jag något annat?) och smaskar Läkerol, ja jag vet att det är bara socker men eftersom jag har såpass ont i halsen så tar jag ju första bästa.
Vilket skitväder det är ute då, och jag som ska cykla hem! hua.. Imorse fick jag ha jackan, mössa och vantar på, en var jag tvungen att ha solbrillor för att inte sminket skulle rinna (haha är jag verkligen så fjortis som jag låter?) nej men det såg väl nice ut, jag fick ju en och annan tut när jag cyklade så jag är nöjd ändå ;)

Back to reality

Nu sitter jag på jobbet och bara tar det lugnt. Det är väldigt mycket folk som ringer idag men det är bara trevligt att vara extra-trevlig. Ja, man måste ju försöka få fram den trevliga sidan också, nästan den övertrevliga.
Jag , Sara och Malin hade nyss frukost då vi satt och pratade om killar, som för övrigt är ett ganska roligt ämne att prata om. jag och Sara kom på att vi bara har fått massa nitar, så nu ska vi försöka rikta in oss på en bra kille som blir våran prins, haha.
Nej men helt seriöst, jag orkar inte hålla på att flamsa omkring nu, vill bara hitta nå seriöst och slå mig ner :) men det kommer väl tids nog det med ..

Nu ska jag sitta och kika runt lite här, sen så runt 5 slutar jag och då är det bara cykling hemåt och myskväll med min KÄRA, ÄLSKADE familj.

Vad vill jag bli?

Jag läste nyligen BlondinBellas blogg, där hon frågade läsarna vad dem ville bli. För mig var det ingen tvekan, kustbevakare. Jag ÄLSKAR allting som har med havet att göra , jag älskar att åka båt, jag älskar att köra, jag älskar det där kommandot de har! Jag kan verkligen se mig själv som kustbevakare om några år.. Det känns rätt , så att säga. Visst, det är två år kvar.. Men kustbevakare har varit min dröm - och är min dröm..

Nu ska jag sova, det är jobb på schemat imorgon. Roligt värre!

-kunde inte lägga in en bild-

Gumman..

Åwh, Mathilda förlåt för allting.. vi är så himla töntiga och börjar bråka för en jävla skitsak. FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT!!

Har inte gjort så mycket idag, varit så himla skönt. Tog nyss ett varmt bad, läste en bok, ansiktsmask och hårinpackning var ju en självklarhet med. Ska kika på film nu med Mamma och Bosse, hancock tror jag den hette. Låter bra och spännande!

Så jävla kul!

haha inte.
Jag har aldrig haft en tråkigare söndag tror jag, har legat i sängen sedan 1. Läst igenom massa bloggar, jag läste en viss persons heeeela blogg. Men det var mys, jag var glad - jag mådde bra under den tiden. Men, som jag sa igår till min kusin ; allt som jag gjort förrut är historia och nu blickar vi framåt.
Nu ska jag ringa Manne sen ska jag se på film , mysigt värre..


Blir mys idag igen!

Vaknade ganska sent idag, men det var bara skönt att vara utvilad när jag vaknade. Jag kände ingen ångest heller, så det var så himla bra. Jag måste dricka te much as possible just nu så jag inte blir sjuk, så vad är godare till te än scones? Det är så himla gott. Så jag gjorde i ordning lite till hela familjen, och det blev svingott. Ibland undrar jag om jag har dolda talanger i köket, men bara ibland.
Johanna kommer hit snart så blir det film, jag tror vi ska se på alla adam och Eva avsnitt. Sen blir det ansiktsmask och hårinpackning, och givetvis massa snack.


Det regnar!



Mycke vill ha mera ;)

Kort och lång



kort och lång, haha ;) det är knäppt att vi är kusiner. Jag är skitlång - hon skitkort.


Min släkt är bäst..

Okej, vi tar det från början. Igår var Sara och Johanna här, vi alla skulle färga håret blondt och det blev lite olika resultat. Mitt blev VITT, johannas blev blondt och saras blev orange. Haha sicken osis. Näe men vissa passar i det, vissa inte. och sara hörde till det förstnämda :)
vi bakade kladdis och såg på en skithemsk film, fan tjejer och se på skräckfilmer är ingen hit eller. Alla hoppade minst en meter när de hände något läskigt (dvs hela tiden?!)

Idag fyller ju min kära faster 50 år, så jag och Lisa bestämde oss för att göra en överraskning. Biggan, som hon heter, är glad för lite och är en person som accepterar livet som det är.. Så vi åkte och köpte hårinpackning,ansiktsmask, doftljus, en dildo (haha) och lite annat så kom vi dit och tände FULLT med ljus i badrummet. Hon visste inte om någonting eftersom hon var ute med mamma som underhöll henne. Så reaktionen när hon såg hur mysigt det var där inne, var svårslagen. jag började nästan grina.. Efter det gjorde vi fotbad åt henne, massage, handmassage, sminkade henne och fixade håret. Så jävla snygg blev hon, helt otroligt. Så efter ett tag som världens bästa släkt.. Min kusin som är  lika gammal som mig var ju het på gröten, satan vad full han blev efter ett tag. Jag kände inte för att dricka idag, så vi sparar det till nästa helg istället.. Känner att jag börjar bli sjuk nu med, fan halsen är ju död..


ja blev ett jävla inlägg det här, men det är skönt =) Jag älskar att skriva, i really do..


Otrolig överraskning!

Var nyss hemma hos min faster, hon fyller 40/50 idag , kommer inte ihåg haha ;P så jag och min kusin gjorde en otrolig överraskning. En sån simpel som man aldrig unnar sig annars, och hennes reaktion var så jävla .. mäktig så jag börja nästan böla . haha jag är en riktig sucker

Nu är det fest där, med heeela stora tjocka släkten (de är 7 syskon till henne med massa barn..) så nu ska vi vandra neråt till henne. Jag skriver massvis ikväll, om vad jag gjorde igår med. Toppen! Vi hörs då va?

It's a hard work, work!

Sitter på jobbet nu , ska avrunda om en kvart ;) tur att jag tog med mig cityshorts för att cykla hem i tighta jeans är fasiken ingen hit. Ska hem till Johanna efter jobbet och hämta henne, sen så drar vi hem till mig och så kommer sara..
Blir en myskväll ikväll helt enkelt, färga håret, godis och hundvakt, med mina bästa tjejer :) eller ja, elin saknas :( <3

fyfan, den här dagen har varit pest !  och vissa människor gör de ju inte bättre heller

Är du skrockfylld?

Inatt när min bror kom in och frågade vilken tröja som var snyggast, så satte jag mig upp lite. Efter ett tag såg jag att det var något som klättrade och det var en spindeljävel som var precis framför ögonen på mig. Skrek som en jävla galning gjorde jag, och där sover jag inte på länge ;P

Har nyss varit uppe och pratat med killarna på grossisten. De vägrar tror på mig om temperaturen ute, och jag blir så jäklarns less. jag vet ju att jag har rätt, så varför ska de argumentera? :p har ju tom. bildbevis liksom.
jag känner av jättemycket i halsen nu så tog på mig en palestinasjal för att vara varm, så jag inte riskerar att bli sjukare tills nästa vecka då det är cityfesten. Det är ganska segt på jobbet idag, är inte så mycket att göra.. det ringer inte och både jag och sara är trötta.. Efter jobet ska jag färga håret på Wallin och hon färgar på mig med, sen blir det troligen mys och massa snack. Kan inte bli mycket bättre en trött fredagskväll!