New year!

Har precis kommit hem. Jag , mamma och malin följde med johanna hem :) Vi har sett beck och är ni förvånade? Nej inte de minsta antar jag ;) Älskar persbrandt. När han säger något så spolar vi tillbaka cirkus 3 gånger och upprepar varje rörelse. Besatta? Svar ja.
Nu taggar jag iallafall inför imorgon, tänker inte säga vart vi ska och sånt eftersom det är ganska onödigt att ta upp det i bloggen :) Elin och Stina kommer iallafall hit och fixar sig med mig, thank god for that ;) Är så tråkigt att fixa sig själv. Lär fixa till naglarna med eftersom jag inte hann göra det idag, blame on me . Nej, nu ska jag nog ta och sova, är alldeles för trött för det här ! :)

Gott nytt år på er, om vi inte hörs imorn! :)

Vill du ha längre hår ?

Det vill jag iaf haha! Så därför köpte jag B-komplex igår när jag var nere på stan. B-vitaminer är ju superviktigt och jag får aldrig i mig det , så lika bra att köpa sånt  här :) Fick iallafall råd om att håret växer superbra och naglarna blir mycket bättre om man äter de, så ja tack! Håret behöver jag verkligen;)




Nu har jag smörjt in mig med BUS eftersom jag inte får sola pga foten. Tråkigt att man inte kan göra det för jag saknar det verkligen, att ligga där under solariumet är ju det bästa som finns.. nästan ;) Jag använder mig av ACO's bus, man blir brun DIREKT alltså, helt sjukt :) Men när ska lush introducera bus ? ;)


Let's dance, vad tror ni?

Jag brukar alltid, alltid,alltid följa let's dance! Jag sitter hellre hemma på en fredag kväll och ser på let's dance än att går ut och festa eller dylikt. Det är ett beroende!
Men.. i år är det ju inga roliga med ! Blondinbella, Laila, Hasse Aro och Magalena Graf är ju de enda jag känner igen/tycker om, och det är så jäkla tråkigt att dansaren Annika Sjöö har en tråkig jävla gubbe som troligen är som lasse branneby och kommer åka ut dirr. Fyfan va tråkigt alltså :)

Aja, jag hoppas iaf att blondinbella, laila eller Graaf vinner :D  (för graaf har ju bästa dansaren;) ,



Det är sånt här jag inte gillar.

Godmorgon bloggen! Förstår inte varför jag sover så länge nu men det är ju lov och då får man göra det ;)
Idag har jag faktiskt ingenting planerat och det är ganska så nice. Jag ska bara ha en hemma-spa dag, där det blir massa ansiktsmaskar, fotmaskar (ja, det finns också), hårinpackningar och bastu :)  Det kommer bli jättemys tror jag!
Sitter och pratar på msn nu med Josefine om jag ska färga håret blont eller inte, jag vill verkligen för jag är så jäkla less på mitt hår men hon tycker att jag ser brunare ut i brunt och då äre kanske värt att ha den här färgen ;)
Äh jag vet inte. Jag kommer ändå att färga blont förr eller senare så nu det är väl lika bra att ta tag i det nu :)


bilden är sen tyskland, då det var SMOCKAT på tåget och jag fick panik för jag ville läsa eftersom det skulle ta mer än en timme innan vi kom fram, så var toaletten ledig! smart jag ;)

Designutlottning

Kolla! Jag har äntligen fått min nya design ;) Tycker den är jättesöt faktiskt :)
Aja, jag kom precis hem från Linus. Vi kikade två filmer och ja, de var skit bra men de kan ju inte bli annat när jag väljer ;) satt och prata ett bra tag och det var mkt mysigt. Men fyfan vad jag hade ångest för att gå hem , alltså de är ju 30 minus ute och man hackar ju tänderna av sig :)

Nu blir det väl datorn ett tag, sitter och pratar med Johanna som flamsar om att "deja vu" är samma som hänt något som hänt förr men ändå inte? Fattar inte ett skit alltså ;) Sen ska jag äta nå och sen tävla med linus, vi ska se vem som är vaken längst ikväll. woaah


Right back at yaa.

Gud vad kallt det är ute. Verkligen iskallt.
Är äntligen hemma iallafall, det första vi gjorde när vi kom till stan var att gå in på swedbank. Det var nr 238 och vi fick 338, fyfan aldrig att vi väntar tänkte vi. Så vi gick in på vila, gina, mq och alla de där inne på flanör, gick även in på lush ett tag. Vi glömde helt bort banken! Så sprang vi tillbaka och det var nr 337. Dåligt lotto ;)
Hittade iallafall ett halsband, armband, örhängen, t-shirt, kofta till mig och en tröja till mammsen =) Är snäll jag.

Nu ska jag ta någonting och äta sen vila foten ett par timmar. Ni får ha det så bra så hörs vi sen :) Puss på er


Down town.

Hej på er ! :) Jag vaknade av ett sms av Sara klockan halv 12; ska vi ta tolv bussen ? nääe men fyfan tänkte jag, jag orkar inte stressa, så vi bestämde att vi tar 10 över 12 bussen :) Så, jaa jag lär väl ta mig i kragen och dra till den iskalla busshållsplatsen, blöööh. Hatar att frysa och vinterjackan är ju så jävla varm, dör ju.
Får väl se vad som inhandlas idag, lär iallafall gå till banken eftersom en viss person har spärrat mitt kort :) haha.

Wallander assååå

Jag har varit helt jävla nere ikväll, grinat till och från och varit helt jävla arg. Hade jag haft en pistol , ja då jävlar. Kommer skriva ner allting på bloggen sen och guuuud vad kul det kommer bli med allt skit sen :D woho !
Aja, tur som man har kommer ens bästa vän när man mår kasst. Pratade ut lite och satt sen i Wallander, kan inte bli bättre. En johanna johan green och ola rapace liksom, mums.
Förstå om Rapace och Persbrandt skulle vara med i samma film, ALLA skulle se den :D Helt jävla stjärnklart, ojoj.
När de sa nå om att en tjej plugga ekonomi i filmen så tänkte jag ; åh värsta bra tjej men våga inte säga nå för jag och johanna ryker ihop hela tiden om det där, alltså hon går handel och jag ekonomi, så äre alltid tjaffs om vilken som är bäst ;) men jag tänker inte yttra mig om det där i bloggen alltså ;)
och en grej jag ALDRIG fattat förrut är att namnen är ju efter kriminialinspektören. Ja alltså att wallander heter wallander för att kriminalgrejse är kurt wallander, och beck heter beck för att martin beck är kriminalgrejse :D jag tror johanna smällde av där en sekund, men jag vet inte.

Ajaaa, imorgon blir det stan med Sara =) Kuljul


Det är mysigare på kvällen!






Kvällen;


Nu äre mys på g !

bla bla bla ..




jag orkar inte

thank you for ruin my life.

In med det nya och ut med det gamla..

När jag gick uppför trappan för sisådär två timmar sen tänkte jag ; fyfan va skönt det ska bli att vila. När jag såg mitt rum fick jag en chock, vafan var det som hade hänt? Det låg kläder överallt, helt skitigt var det. Så jag tog mig i kragen och grovstädade, och gud vad mysigt det blev. Mitt lilla rum!
När jag kommer ner hör jag mamma och bosse diskutera hur de ska göra i vardagsrummet och uppe i "hallen". Så aa nu blire väl extreme livingroom makeover här . Hoppas de blir bra annars blir jag ledsen!

Nu ska jag iallafall gå upp i mitt rum och tända ljus och sånt, lägga mig och läsa med en ansiktsmask i nyllet. Kan inte bli bättre ;)


We like it!

Jag tog sovis till klockan 12 idag. Var extraskönt och jag kände att jag verkligen behövde det alltså =) Idag ska jag bara ligga med min fot uppe ett tag , skittråkigt men alltså jag måste bli bra i foten. Det funkar inte annars.
Sen ska jag kolla om pappa är pigg nog så jag kan åka dit och hälsa på lite. Annars träffar jag ju han imorgon när vi åker till stugan, då ska jag ha ett litet hemma-spa för mig själv tror jag. Fick så mycket såna saker i julklapp så är väl lika bra att använda upp det.

Johanna kommer ikväll så blir det film, troligen beck men vi har redan sett alla som jag har här hemma, men alltså persbrandt kan man se hur många gånger som helst så det gör inget ;)

Gårdagskvällen

Igår kom Johanna hit medan de var fullt liv i stugan. Bosse höll på att hjälpa mig med alla jävla lampor jag har i mitt rum och mamma höll på att dra in de nya sofforna och ut med den gamla. Det blev iaf snyggt men satan va irriterad jag blir när saker inte går som jag vill . Ja, vi kollade iaf på två roliga filmer, vi hade iaf tur med vädret  och sen typ oskilda par eller nå, såg ut som Oprah Winfrey så ja. :) De var så jävla roliga, skrattade filmerna igenom. "VI hade iaf tur med vädret" är ju ett bra praktexempel på våran family kan jag ju säga. Jag och Johanna lär byta snart för i can't stand it anymore. Jag menar, jag och bosse säger hela tiden taskiga saker till varann. Vi kollade på en tredje film sen med, efter lite motsträvningar mot Malin som ville se bolt. Ofta jag vill se en film som hon vill liksom ;) Så det blev baby moma eller nå sånt, var inte ett dugg bra och jag fattande inte ett skit. Jag och johanna satt och skrattade åt varann för att ingen fattade, ja så bra var den.Moget att göra en film man inte fattar liksom ;)

Johanna berättade också om Adam, som går i sjuan och ligger 30 sidor efter i matten och inte kan klockan än. Så när han skulle plugga igår gick han bara och la sig och grina,FAN vad jag känner igen mig alltså, jag och johanna försökte alltid plugga till matteproven men det gick INTE. Vi kunde inte ett skit! Sen fem minuter innan gick vi och la oss framför dörren och lyssnade på "The Rose" och börja grina. Skönt att man fick provet uppskjutet, ja det var de =)


Den här salen har jag nog gjort mitt i. Den ger mig lite BAD feelings ;)

Förlåt foten

Varför stannade jag inte hemma idag för ? Min fot gör superduper ont, är jättesvullen (cancerknölen syns inte, eller ja, den där fotknölen) och den är lite blå. faan, varför är jag så smart efter ? Learning by doing säger jag..

En grej jag inte fattar med folk är varför dom är så jävla otrevliga? Idag gick minst 10 personer in i mig och säger inte ens förlåt eller ursäkta ? Folk går rätt fram och tror att man kan göra som man vill, gå som man vill.. Nej så arg på sånt där , usch ! Jag ska också bli en sån som är helt otrevlig, snäsig och inte bryr mig om någon annan gör illa sig !

wannabe

Nu är jag äntligen hemma! Vilken jävla dag det har varit haha..
det började med att vi skulle åka till valbo, men björn (låtsas farbror) ringde och sa att det var kö enda ut på någon väg som hette nå med 80, och vem vill köa för att åka till valbo? inte jag iaf.
Men så kom mamma med idén att om man åkte med bussen så skulle de inte vara kö, och det var det ju inte. Smart mami. Så vi gick runt där ett bra tag, hittade lite allt möjligt, klänning, smink, armband, bh, leggins osv. Vi gick och fikade på något ställe där med, är så dålig på namn haha, men fyfan vilken otrevlig servitör det var. Kan man inte servera ska man inte göra det heller. Jag menar , har man något yrke inom service så är det väl bra att vara glad? Hur roligt är det att möta en jävla bitterfitta och fika efter det? stick säger jag bara  :)

Har blivit så irriterad på Malin, min lillasyster på sistonde. Hon köper precis ALLT lika mig. Köper jag en svart jacka, gör hon det. Köper jag converse gör hon det. Köper jag en lampa, gör hon också det. Köper jag en röd bh gör hon också det. Så jag citerar väl johanna; do you wanna be me, or with me ? ;) haha töntjäkel =)


Oallmänbildad

Hej bloggen =)
Inatt har jag skickat så jäkla mycket sms i sömnen, de började med att jesper smsa mig (tror jag?`) och sen har de bara fortsatt till alla. Gud vad pinsamt ;P förlåt ! Nu har jag iallafall precis vaknat, suttit och kollat på mamma och bosse som kör melodikrysset, fattar ingenting! kan inte en enda jävla låt. Pinsamt

Ska fixa mig nu och sen åker jag ut till Valbo med mamma och systeryster. Lär väl hitta nå snyggt till henne å ;) Närå, visar väl bilder i bloggen sen för batteriet dog på kameran igår :D to bad liksom


JAG ÄR SÅ KÄR

Om jag är kär? Svar ja.



Ja, vad skriver man här då?

Jaa, nu har jag blivit tvingad till att blogga också. Inte för att det är något jag inte tycker om, för det gör jag - när jag har något att skriva.
Har nyss kollat på Christmas in wonderland, den jag såg i tisdags :) Den är så bra och slutet är så bra så man gråter, haha :D På tal om gråtfilmer så började jag och linus att prata om The notebook, är den nå bra eller? Skulle lätt  vilja se den nu men jag väääntar.

Ja men ska jag ska jag bjuda på lite bilder eller ? Har ju hur mycket som helst , gah 09 ska det bli bättre ordning på mina bilder.







Bilder från lite här och var.

Nej, nu dör jag.

Fyfan va jag har tråkigt, alltså det är heeeeelt sjukt. Jävligt kul fredagskväll va ! 
Jige (Johanna) frågade nyss om vi skulle ut och gå, ja, de skulle varit skitmys om jag inte hade så jävla ont i foten :@ stick vad arg jag är. Hatar den  här kvällen haha.

<3

Hemma :)

Nu kom jag precis hem. Det första jag gjorde var att hoppa in i duschen och tvätta foten, det var riktigt jobbigt faktiskt att gå runt i fyra timmar med bara smärta :( Nu har jag så grymt ont..men det är lätt att vara efterklok. Så sant som det är sagt..
Jag är iallafall ganska nöjd med shoppingen, visst kunde jag handlat mycket mer men jag kände inte jag orkade. Det var inte så bra utbud och jag ville inte köpa bara för köpandets skull.. Sara skulle till valbo imorgon så får se om jag hänger med, tror faktiskt att det är bäst för mig att vara hemma.. (ja, mamma, du läste rätt.)
Jag kom hem med två tröjor, nyårsklänning, örhängen, smink och en klocka rikare. Kan visa lite bilder sen, men när vet jag inte :) jag ska nog hem till pappa och sova idag, så vi får se .. jag har ingen dator där, för de har wille och tobbe så jaa :)

Nu ska jag iallafall lägga mig ner och vila lite, jag är helt slut som artist ! Frågan är ju om jag kommer kunna somna till, har två dryga ungar utanför mitt rum som sjunger singstar. "Kom och ta mig långt i från" är den enda som spelas just nu, och om jag är irriterad? Svar ja.


Frukost på G

Hej bloggen ! Nu ska jag ner på stan och frukosta med sara och sara :) Får väl se om de blir nå shopping med mig hem, kan ju hoppas på det bästa ;) hörs sen !

Förstår inte

jag förstår inte hur humöret kan vända bara sådär. Är så jävla förbannad, arg, sur, ledsen - you name it ! Orkar inte med det här alltså. :( 


Aja, nu ska jag spela spel med Linus. Han kommer förlora det är jag säker på =)




Jag är så glad !

Nu är jag hemma, mätt och belåten. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde och det var kul. Jag ska dit på måndag så ska vi åka ut till stugan =) mys.
Jag fick superbra julklappar i år, är så jäkla nöjd. Dust it, nagelförlängning, en HUND, hudgrejer, sminkgrejer, hårgrejer, massa saker från Lush osv osv. Gladast är jag över  vovven =) Så jävla söt så det finns inte.





Lalalala..

Aja, nu är jag nog klar. Håret är verkligen inte på min sida idag, det står åt alla håll och kanter, mer än vanligt alltså.
Det blev en tischa med glittriga ögon och accesoarer istället. Kändes lite mer nice än rött :)
Jag blir väl där ett tag. Pappa kommer och hämtar mig och Wille halv 2 så det är ju ett braaa tag kvar.. Vad ska man göra dåråå?

Vi hörs iallafall när jag kommer hem, ska försöka ta med mig kameran och ta lite kort med :)



So yesterday ...

Igår runt åtta kom Johanna hit, vi kollade på våra videoupdates sen tyskland, jag tror fan inte jag lägger ut dom på bloggen alltså :) Vi är grymt jävla fulla och aa det är hemskt :D
Sen spelade vi A-Ö med familjen och några släktingar. det var jag och bibbi, mamma lisa och malin, bosse och johanna. Jag och bibbi vann ju självklart utan fusk (två gånger!!) , och ALLA gick på oss när man ska ta av varandras bricka. ja, helt galen blir man :D Alla bara stressar varandra och ja, jag tror vi kör det där på nyår :D haha!

ja, men fyfan vad jag är irriterad på min fot, nu ligger jag här igen.Ska egentligen ha den uppe 3 timmar men jag kör bara på en, för man blir alldeles för rastlös att ligga i en timme på samma plats. Jag har gjort det i en vecka och det var det värsta jag har varit med om, jag grinade nästan hela tiden!
Aja, nu till nå roligare... Idag är det min julafton nr.2  ! :) Ska bli mysigt, men jag vet INTE vad jag ska ha på mig.. HJÄLP. jag vill inte ha pennkjolen för de hade jag igår, orkar inte ha ngn klänning då  jag bara har vanliga strumpisar, så om man tar en snygg tisha och sen röda detaljer? Ååh det är skitsvårt :D


Ego bilder vare ja .



Citat !

Citerar Bosse; Simpssons är fan ingenting jämfört med våran familj..
Ja, det är så sant så det finns inte ord :D Wille har ner tallriken på golvet, jag spiller överallt, det är smör på väggarna, malin skrattar så läsken åker ur mun och jaa, bosse sitter bara och ruskar på huvvet. Haha stackarn, men det är bara så vi är ;)
Har precis öppnat alla julklappar och sånt mys, nu längtar jag bara till imorgon då jag får ännu meer =) woho! Så jag summerar allt jag fått imorgon :)
Det här var första julen ever tror jag som vi bara har varit familjen, det brukar alltid vara massa släkt men inte i år. De kommer senare ikväll och spelar spel och sånt mys =)



Ja det är inte lätt eller :)

god jul på er alla !

Idag är det den bästa dagen på året, den dagen då hela familjen är samlade, finklädda ,glada och helt underbara! Jag älskar julen, jag älskar att alla är samlade, jag älskar paket! Jag är som ett litet barn när jag ser paketen, springer under granen och kollar ut vilka som är till mig, tjatar på mamma att ; kan vi inte öppna paketen snaaaart rå?
jag sliter upp paketen och blir minst lika glad för alla! Jag älskar också att ge bort paket, vill alltid att de ska öppna mina först så jag hinner se deras miner :D Detta år har jag lyckats riktigt bra med julklapparna, jag är jäkligt nöjd faktiskt =)
Har nyss ätit en mysig frukost med min kära familj, dock lär jag ju ligga uppe med foten i vädret i två timmar per dag, så ja, här ligger jag nu medan mamma och dom gör sig fina =) Men det hinner jag också med hiih..

Jag visar säkerligen lite bilder sen, och imorgon. Jag har julafton med pappa imorgon! Det är bra att ha skilda föräldrar ;)


Sugarplum fairy

jaa, jag är så jävla arg nu så det finns inte ord.. jag vet inte vad som är värst faktiskt, men jag ska inte dra upp det i bloggen för då får jag väl skäll som vanligt =) hahahaaa..
aja, tänkte berätta om när tyskagänget var på Arlanda så ser vi värsta bandet, med hur feta grejer som helst. Johanna sa att hon måste gå fram och fråga om de var känd men jag sa någonting liknande att; det fattar du väl själv?
Men sen på planet fick vi turen att sitta framför dem, och johanna vänder sig om och frågar;
- Är ni kända?
- Det beror väl på vad du menar med det
- Men.. vad heter ni då?
- Ja, jag heter Viktor och där är Rasmus
- Men asså, bandet
- Lasse Stefans
- jaha okej, då vet jag :)

Sen kunde jag inte hålla mig för skratt, för de var ju värsta.. "emo" och lasse stefans är ju ett dansband (tror jag?) 
och jaa, jag tror att Johanna skämdes en aning när alla de satt bakom och asgarva :D haha gohjärta 





jävla tönt ;)

konversation mellan wille och tobbe;

toves älskling 23/7-08 säger:

jag vet-_-

toves älskling 23/7-08 säger:

wickey kommer ju på julen

toves älskling 23/7-08 säger:

kommer bli krig

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAA!!!!! :'D:'D


Gumman! <3





<3

Glada flickor !


Glada flickor är vad vi är :)
Linnsan, våran "värd" Jessica och moi : )


Usch, det gör lite ont !

Gash vad ont det gör! Jag har tagit bort bandaget runt låret och under är ju 34 stygn typ. Det stramar så fort jag går och ja, jag har lite panik, jag måste ju kunna gå snaart :)
Jag och min lillebror har nyss kollat på en film, christmas in wonderland hette den tror jag. Helt genomrolig film, skrattade nästan hela filmen och lilla tjejen var ju så söt :) Kär, helt enket.

Nu ska jag slå in julklapparna, tror aldrig att jag har köpt såhär mycket förrut. Har dock inte hunnit med att köpa till alla, men de får det som en efterhandsjulklapp =) Senare ikväll är det ju uppesittarkväll, vilket är en tradition! Jag vinner alltid (peppar peppar ta i trä), så det blir en supermysig kväll med min älskade familj :)
Men håller ni inte med mig, det känns inte som att det är julafton imorgon va?


Prick ett år sen =D gofisar

Dagens vetande x2

redrum blir murder om man vänder på det :)
Vi har olika inställningar på duschen, congratz mig som lärt mig det efter 1 år =)

Jag och johanna har alltid suttit och funderat på det här med svensk-engelska ord, hur de blir om man översätter direkt till engelskan. Och när jag hette "på the sickhouse" på msn när jag låg på sjukhuset fick jag kommentarer som ; hallååäåååååh de heter ju hospital assååå. ja men jag VET, det är ju kul att svänga om orden :D
Sjukhus - sickhouse
Rullstol - Rollchair
Svartsjuk  - blacksick
Påskkärring - eastlady (eastbitch;)
osv osv :D

Vi brukar också fundera lite med svenska ord, var man bryter orden liksom, som t.ex. Bordslampa, bord-slampa ? Varför bryter man där för ? ;)


En glad wick.

Igår kväll kollade jag igenom alla mina bilder på datorn och elin dök upp flera gånger, fyfan va jag saknar dig hjärtat! Vi hann inte träffas innan du åkte och nu har du ju varit borta hur länge som helst ! I vilket fall ska du vara med mig näru kommer hem, det är ju ett som är säkert. Var tvungen att smsa adde lite igår, blev ju helt orolig om du har de bra eller inte :D haha älskling, kom hem <3

Ja idag är det dan före dopparedagen. Sitter och pratar med Thavelin på msn, haha han är ju helt klockren!  Idag vet jag inte vad jag ska göra eftersom jag inte får göra nå, ska ligga med foten uppe i luften i tre timmar så det är väl det enda. Ska hjälpa till att städa lite också, jag måste gå så mycket som möjligt för på fredag äre stan med Sara på G och då kan jag inte gå som en invalido liksom ;)


Gaah, tröttans!

NU börjar jag bli trött. Halv ett, halv jävla ett. Vad gör jag uppe såhär sent då?
Ja, läser massa bloggar, msnar med jesper och micke. På tal om jesper så pratar vi lite om nyår, jag tror de kommer bli jäkligt kul alltså =) Nej ni, vännööör, nu är det sleep på G.
Hörs imorn:)

.....



Lite mer bilder


Den här dagen kommer jag ihåg som om de vore igår. Vi missade tre jävla bussar tack vare mig, ska jag nämna att de går en gång i timmen?

Jag och Patricia höll informerande tal inför 200 pers.

Vi har haft dötråkigt på lektionerna

och suttit vid datorn på lektionerna. Fy oss, carro!

.... och knäppt ännu mer kort på lektionerna..

Jag och Louise, som vanligt helt borta :D

Jag har tatuerat mig, en stjärna i nacken och den här texten.

Två bilder från tyskland

En kille från tyskland tjatade hela tiden om att få ta bilder, men jag och johanna vägrade ställa upp. Sista kvällen fick han dock en bild där vi var med, sen var det bara paparazzi bilder på hans facebook, pinit värre liksom :D




Lite bilder från -08


Till att börja lägger jag upp den här, för det är min naturliga hårfärg , för ni kommer ju se en del ändringar med bilderna :D

Jag har firat sista april, som förövrigt slutade i katastrof

jag har solat och badat !

Jag klöpp av mig allt hår (nästan)

Jag har kört med en massa löshår !
 
Jag har använt crocs

och det var min livlina när vi åkte båt !

Jag har varit i stråtjära

jag har varit fejk blond med svart i håret !

Ännu blondare..

Jag har kommit närmare min kusin

Jag har varit blond med långt hår (jävla massa frisyrer) 
Jag har busat med min älskling :D

Jag blev överraskad av mina bästa :D

Jag har haft mysiga kvällar i stugan

Jag har varit svarthårig

Jag har varit brunhårig..

Jag har haft en kanin

Jag har festat

Jag och louise hamnade någonstans långt åt helvete

NU lär jag kila, lägger upp mer sen :D

Min bror är mer vuxen än mig..

I söndags när vi var hos mormor såg jag att han har blivit jävligt lång, visst jag träffar han nästan varje dag men inte tänker jag på sånt då eller! Sen när de serverade kaffe så sa han ; jag vill också ha ju?
Vafan tänkte jag, är de nå fel på han eller ?
Wille har alltid varit kräsen, han har typ spytt varje gång han ätit julskinka, potatissallad etc. Och på den här veckan har han sagt,; shit vad gott det var!
Jag skulle aldrig testa något jag aldrig tycker om, som kolpudding t.ex. det funkar bara inte. Inte att dricka kaffe heller, eller att snusa. fyfan va vidrigt!

Men varför har han blivit så vuxen för? Är det dags för mig att dra mig i kragen också eller ?

Blond är han iallafall, jag sa lite saker till han jag ville ha i julklapp, dust it, björn axén osv. Så igår säger han ; men hörru wickan, jag går ner och köper dust it till dig imorgon ja.. Happ, skönt att veta en julis iaf :D haha pucko!


Ni är söta ni!

Nu har jag äntligen noppat mina ögonbryn. gaah, jag trodde jag skulle få panik, verkligen! Men nu är de rena och fina så :D När jag kom hem tidigare idag såg jag ett  brev från tyska gruppen ;D haha sötungar !



En wickelewick

Strike a pose liksom



ÄNTLIGEN HEMMA !

fattar ni hur glad jag är ? Jag är hemma, h e m m a! Det känns som att jag inte varit hemma på evigheter, eftersom jag var i tyskland sen hemma tre dagar sen till sjukan, oh my liksom :D
Men när jag kom hem så kollade jag in garderoben och började nästan grina, fyfan hur de såg ut. Så jag sa åt min lillesyster att hjälpa mig att städa sen så städa vi mitt "allt" bort. Haha vet inte hur jag ska säga men har ett stort bord i rummet där jag lägger alla smink saker, smycken osv..
Så ja, en timme senare sitter jag här och pratar med Frida. Vi ska färga håret dagen efter nyår, jag ska alltså bli blond igen :D Ludwig, du säger ingenting nu :D


Flipsyde - no more

Is this all there is cause i don't want it no more



Godmorgon !

Hej och godmorgon bloggen och läsarna ;) Inatt har jag sovit superdåligt, har inte sovit någonting alls.. Och det finns ju inget minneskort i playstationet här så inatt fick playstationet DAMP och jag blev sur och stängde av det, så nu är allting borta. Nu lär jag börja om från början :( Alltså, eftersom det inte finns minneskort har jag struntat i att stänga av det och bara stängt av tvn, för då slipper man börja om hela tiden, Right?

Aja, idag får jag permis ett tag. Runt tre har mormor fest så då ska jag hem dit i ca två timmar och träffa släkten, faan va pinsamt att jag kommer vara  helt risig och kommer gå som en invalido.. Näe jag vene, jag ska säga åt mamma att ta med sig lite mer smink och kanske plattången så får man göra det bästa av situationen. Det är så tråkigt att vara risig när alla är helt fina i klänningar och kavaj och sånt :)
Ja men det ska bli skönt att få komma hem, bara om de är för några timmar! Imorgon kommer kirurgen igen, han har varit borta över helgen,. jag saknar han faktiskt ! Så.. ja imorgon får vi se om jag får åka hem =) I hoope so, jag har inte ens slagit in mina julklappar , har inte hunnit köpt till alla heller :( crap ..

50 sanningar om mig

50 sanningar som ni kanske inte vet;

1. I mellannamn heter jag Elin Sofia
2. Alla som jobbar på sjukhus,tandläkare etc tror att jag heter Elin.
3.  Om man googlar på "Wiktoria Ahlin" så är det bara jag som kommer upp på första sidan
4. Min farmor är medium och spåtant.
5. Jag tror väldigt mycket på spöken och andar
6. Jag har själv sett två stycken, ett på kullern och ett i min säng. Det var hur läskigt som helst.
7. Jag älskar att åka båt, båt är mitt sommar-liv
8. När jag tar studenten ska jag utbilda mig till kustbevakare
9. Johanna är min bästa vän
10.. fast vi bråkar om småsaker, i Tyskland rök vi ihop som fan för att vi hon ville gå åt vänster och jag åt höger.
11. Den yngsta jag har hållt på med är 93;a
12. och den äldste är 25
13. Jag har ett jävla pms humör på morgonen och kvällen
14. Jag kan stå på händer, gå ner i split/spagat och jula / hjula(?)
15. Men jag tycker att det är svårt att göra kullerbyttor
16. Min lillasyster är adopterad från Vietnamn
17. Men hon tar inte illa upp om jag kallar hennes kines
18. jag har riktigt dåligt minne
19. Min mamma är en av få personer jag kan prata om allt med
20. Jag lekte med barbiedockor tills jag var 13 år, och det tyckte jag var jättepinsamt. Jag trodde alltid att Korra och Jackan kollade på mig genom fönstret och skulle reta mig resten av livet
21. Jag hatar killar som bara är ute efter sex
22. Jag är riktigt mörkrädd, jag kan inte vara hemma själv på kvällarna. Då håller jag mig oftast på ett och samma ställe
23. Jag har en förmåga att göra bort mig, för någon dag sen gick jag upp på sjukhuset i bara t-shirt och trosor för att gå på toa, och i rummet brevid ligger världens snyggaste kille typ. Nyss när jag gick på toa la jag av världens rap (kvinnligt) och då ligger en annan kille där.. Go Wickan!
24. Jag älskar att läsa bloggar! Jag läser minst 20 st flera ggr per dag.
25. Jag vill bli blond igen, men inte kritblond
26. Jag har haft världens bästa lärare, peter!
27. Jag tycker om min mormor, för att hon kan säga vad hon vill, när hon vill. Ser hon någon som är fult sminkad eller helt enkelt någon som hon inte tycker om säger hon det högt.
28. Jag har svårt för att förlåta, jag kan gå och älta saker och ting i flera dagar
29. Jag tycker att Hugh Grant är skitsnygg,
30. Förr var jag beroende av Baywatch
31. Jag älskar dans
32. När jag var i Bulgarien drack jag världens godaste Fanta, varför finns inte den här?
33. Jag är jätterädd för grävlingar
34. och spindlar och ormar
35. Jag drömmer ofta konstiga drömmar,
36. Desperete Housewifes har varit mitt favoritprogram. Nu hade jag dans på tisdagar och har missat det. Typiskt!
37. Jag är en riktig läslus, börjar jag läsa på en bok kan jag ha läst ut den dagen efter
38. Jag är bra på att klaga och att ta fram dåliga sidor hos mig själv
39. Jag är grymt morgonpigg, oavsett vilken tid klockan ringer så hoppar jag upp!
40. Jag tycker att det är skitbra att jobba på volvo, i do really love it :D Jag är kär i en kille i smyg där med.
41. Koncentrationsläger är det värsta i mitt liv jag varit med om.
42. Jag är grymt beroende av min mobil. Jag har den alltid med mig, no matter what..
43. Jag tycker att spelet magagaskar är supersvårt, jag har spelat det i fem dagar nu men bara klarat fyra nivåer. Ska jag nämna att spelar är för treåringar?
44. Mitt studiebidrag försvinner på en vecka, sen lever jag på mamma..
45. jag HATAR kaffe, det är bara för töntar
46. Jag har varit kär i en fotbollsspelare, chippen wilhelmsson . M-m-m ;)
47. Jag är rädd för djupa vatten, ser jag inte botten blir jag rädd och tror att en gädda biter mig i tårna typ =)
48. Att åka utomlands för mig är bara till soliga ställen. Tyskland = Sverige
49. Jag har lätt för att skriva
50. Jag får ofta komplimanger för mina ögon

Patetisk

Fan vilken kass blogg Du har ;)

egentligen borde jag ju göra som Kissie, skriva precis allt vad jag tycker och tänker om folk men jag håller det inom mig. Wohoo för de =D Nu ligger jag och spelar madagaskar (pausar nu), skriver blogg och hör dansbandskampen i bakgrunden, drygt för mina små öron =)
jag ska göra allt för att jag ska bli frisk på nyår, jag kom på hur taggad jag vill bli när Josse och Pätie kom förbi, såå om jag inte går bra innan söndag nästa vecka dödar jag foten :D

Toppenloppen =)

Jag är heeeelt jävla trött alltså, och mätt! Som jag skrev i tidigare inlägget så äter man ju ingenting här, alltså det är mat flera ggr om dagen men eftersom man inte förbränner nå så äter man ju inte. Men nyss åt jag iaf, lax vare. Trodde inte att det skulle va gott men det varé :)
Innan det var jimpan och fridusen här, supertrevligt var det :D  de hade med sig godis och dricka haha, så satt vi och pratade om allt och inget, de var skitkul :D Roligt att träffa Frida för första gången, fattar inte att de har varit tillsammans i typ ett år och jimpan har aldrig tagit med sig frida när vi träffats. Dålig stil jimp, ta åt dig ;)
Sen kom pappa hit och alla de packtade ihop sig om att jag var så jävla töntig för att jag kollar på barnfilmer och spelar barnspel, skitsur blev jag. :D
Nyss var mamma och Lisa här, och snart kommer Josse och Patie, vet inte hur länge de stannar men de skulle va kul att träffa sötjäntorna ett tag iaf :)

För övrigt så har jag inte gått så mycket idag, men det börjar faktiskt bli bättre! Jag ser ut som en invalido när jag går, men jag lär ju tänka att resultatet kommer bli bra =)

Tråk!

Hej och godmorgon bloggen :) Jag har varit vaken sen 8 så jag är bra jävla pigg nu, åt lite frukost men kastade lunchen. Har inte haft någon aptit sen .. jaa sen i onsdags typ, skitkonstigt..
var iallafall en skitrolig kväll med johanna, min bästa :) vi har pratat , pratat och pratat. Hon gick nyss ner på stan och skulle möta sandra, så då passar jag på att skriva lite :) Jimmy och Frida kommer nog hit sen, sen patricia och josefine med, sen hela familjen med haha. Skönt att inte behöva vara ensam, men skönt äre allt =)

Jaa, nu ska jag gästblogga i johannas blogg :D hörs då

Lite annaaaaatt

när johanna kommer in läser hon.
en lapp där det står att mobiler är förbjudna, ahapp säger hon och så äre bra med de-
Men efter någon timme kommer en sjuksyster in och kollar hur det är med mig, och Johanna börjar asgarva. Sjuksyster ger henne en konstig blick, och johanna tar upp  mobilen och pekar å säger - asså, jag skrattar åt den här!
Hahaha , heeeeelt blåst :D Älskling.

Ajaa, jag är helt sjukt trött iaf , har varit uppe och gått nu i fem minuter och fan vad kirurgen kmr bli stolt över mej :D


Hahaha

Alltså helt seriöst, igår när jag och johanna kollade på bonde söker fru så säger ena bögen så här;
Vet du vad jag tycker att vi ska göra nu? Checka ut våra gevär.
Jag och Johanna gav varandra en blick som sa typ ; Ofta man säger så i tv. Vi trodde ju att de skulle checka ut snopparna, för de låg ju i sängen och kikade på varann typ. Sen efter ett tag får man se att de går och checkar ut gevären, jaaaa helt missunderstanding :D

Vi ligger och kollar på Göta Kanal 2 nu, johanna har precis haft sönder hela våra godisskål och de är porslin all over the floor, men jag kom på en skitsmart idé istället för att vi ska betala :D Att vi lägger porslinet i hennes väska och så slänger hon det hemma imorn, det är ju ganska clever eller hur?!:D

Direkt från sjukhuset =D

Hejsan bloggelibloggen :D Nu är jag på sjukhuset, har legat konstant i fem dagar i en jävla säng så jag är bra jävla less på det nu alltså, helt sjukt :D Idag öppnade vi upp såren och konstaderade att jag ska få stödja mig på foten 3*5 i två dagar nu :)
Idag ska min bästa Johanna sova hos mig, skööönt att slippa mamma ;) Mamma tog med sig laptopen idag, lätt att vara efterklok för det kunde vi ju ha gjort typ i måndags eller nå så kunde jag ha legat och tråkat med den istället. Men ja, som sagt, lätt att vara efterklok =)
Jag har vunnit en ny bloggdesign också så den kommer väl upp inom kort, kul va? Jag blev faktiskt inte nöjd med den här, den känns inte så mig och då äre inte roligt att blogga heller =)

Men nej, fan  va jag har saknat att blogga alltså. Det kommer bli tråkiga inlägg utan bilder, men det är ju innehållet som är det viktigaste ;)

gästbloggning 2

idaag har vi fått jullov fast wickitorea fick de redan i måndags eller tisdags ;) för övrigt så var talangjakten grym. undra varför inte jag var med. ni hör ju bara på namnet "talang"   ;) skämt och sido. några som däremot inte hade talang, eller ungefär lika stor talang som jag har när det gäller sjungning var westlife, eller som dom sa, miniwestlife. alltså fyfaaaaaaaaan vad rolig dom var vi höll på dö. det var helt sjukt roligt!

johäääääänie

gästbloggning1

jaa hörni wiktoria ligger på sjukhus och är mer invalid än vanligt ;) neeerå skoja eller från grund å botten så är det väl inte så mkt skoj i de hela ;D  idag har jag fakitkst vart och hälsat på henne på sjukan med och där var fan hela släkten eller nu avrunda jag rätt rejält för egentligen vare hennes familj + mormor. sen stack dom iväg men jag och hennes mormor var kvar ;)        

imorgon ska jag troligen sova där med henne inne på barnkliniken, hanna borde ju känna sej hemma där HAHAH :'D nää vi hörs imorn :)!


johäääännie

Lite halvt skadad ? ;)


Såhär ser min ena hand ut, fräscht va? ;D Nu ska jag se på andra avenyn, eftersom inte de kom på tvn ;@ Råarg är jag.

Anton falls ;)

nu är jag äntligen hemma från sjukhuset. Fick lite nålar och faaan va blod det var. Trodde jag skulle dö , helt seriöst.
När Karin  (min kusin) var här berättade hon att Anton låg ute på youtube, så visade hon filmen och fyfaaan va jag garva. Kanske hur taskigt som helst men alltså, jaa det var the best of the day alltså :D Kika du med!




Vad gör ni?

Gud vad jag är trött! Har verkligen inte sovit bra inatt pga. min jävla hosta.. När ska den gå över? Har hostat konstant sen jag kom till Tyskland, jag trodde att det var för att jag var allergisk men när det fortsätter här hemma börjar man bli fundersam.. Jaja, halva släkten har varit här. Känns värsta lustigt att min faster är här hos min mamma liksom, men har man bra kontakt så har man! Tyckte så synd om lillkusinen Iza, hon har öroninflamation och urinvägsinfektion. Hon ska också operera sig imorgon, gumman :( Jag tänker på dig när jag ligger där och ska sövas ner, haha..
Snart kommer nog den andra delen av släkten, sen ska jag till sjukhuset och så måste jag till ica och för att köpa 23989405 skvallertidningar - så man har nå att göra nu i veckan liksom;)


Det är din dag idag





Du är min ögonsten! Jag älskar dig


Kevin + Alice


rysningar..

Grattis min prinsessa !

Idag har jag hunnit med att äta frukost med familjen, sminkat både mig och Louise, lockat hennes hår, gjort en tårta och blåst upp massvis av ballonger. Nu är vårat hus fullt med rosa saker, och mer kommer det väl bli.. Men ja, är det Louise som bestämmer så är det ;P
Louise fyller alltså år idag, hela feta släkten kommer väl hit om ett tag och då blir det kalas :D Jag orkar inte ha nå rosa på mig så jag får göra Louise besviken, tyvärr :D

Ska till sjukhuset kl. 18 och sätta in såna där nålar till droppet. Blää :( Kommer få panik


Irriterande!

Va håller du med egentligen ? :S vilken jävla vän alltså!

Ska de va på det här viset, så tackar jag för mig. Hörs då

Tomtebuss

När vi åkte hem så hoppade vi på en "tomtebuss" med en Lucia som körde och tomtar på bussen. Vi behövde inte betala eller någonting , så vi fick glögg och pepparkaka, sedan en godispåse med massa lussekattor och pepparkakor och sånt i, sen fick vi även en julklapp :D skiiiitmysigt var de !
Tomten; Ojojoj, tomten är vinglig
Wickan; Lite för mycket glögg kanske då?;)
Tomten; jaaja, säg inte de högt bara !



Wickan idag

Oh thank God att jag är hemma igen, mina lår är verkligen isbitar nu!
Mötte Sara inne på Lush, gick runt och kikade lite och träffade sedan Ludwig, ja trevligare människa lär man ju leta länge efter. Han hade stött på en dryg tjej igår så vi får nog läsa vad deras "samtal" handlade om senare i hans blogg. ;)
Jag och Sara gick upp till polhem och sara var helt JÄVLA säker på att det var Norra Skeppargatan och att huset såg ut som ett U. Vi gick runt i en halvtimme och letade, men hittade vi? Nej precis. Jag hade inga pengar på mobilen och saras batteri var slut, så vi försökte skifta SIM-kort men de funkade inte. Vi gick runt och frågade folk men alla sa att de låg på andra sidan ån, och att vi var heeeeelt fel ute.
Jag sa att vi skulle ringa taxi, för vi var helt vilse och så skulle vi säga åt han/hon att köra till skeppargatan. Men så funkade ju inte de där med sim-kortet. Det hade ju varit en skitbra idé annars :D Så vi gick runt och efter typ 40 minuter såg jag en skylt där de stod ; Köpmansgatan. Jag sa att vafan du måste ha hört fel, huset här liknar ju ett U!  
Så gick vi upp för trapporna och tro på fan att det var rätt ;)

Det var introducering av märket Mary Kay. Skitbra märke, verkligen. Tråkigt att de inte säljs i affärer.. Men jag ska skicka efter lite, foundation, mineralpuder, rouge, läppglans och sånt. Vill inte ha cheap-märken som inte alls är bra för huden och sådana som är testade på djur. Usch, känns så hemskt :( jajaa , nog om det. På vägen hem började vi prata om sommaren och båda är sugna på att åka till Grekland eller Turkiet,så vi tar nog en två-veckors resa dit i sommar :) Hoppas på de bästa helt enkelt.


Nu så, damer!

Nu är jag klar för ikväll, vi får se om jag och sara drar på fest efter eller om vi bara åker hem och ser på film. Blir roligt i vilket fall, den kvinnan är ju bäst =) Bussen går om 20 minuter så jag ska väl röra mig snart, ska möta Sara på stan och så ska vi kika lite för att sedan dra till Ida där det är någon sminkkväll om Lushs produkter (tror jag?) Äh , sara lär mig allt på vägen dit haha :)  Det blir nog en toppenkväll det här, lär ju njuta av de sista dagarna på två veckor jag kan gååååååå !


Baby boy.

Igår gick jag och la mig runt halv 11, jag hade en sån grym mensverk så jag fick panik.. Somnade på tre röda och vaknade halv 12 idag, så nu är jag måttligt utvilad! skönt ;)
Dagens planer är att se klart på alla andra avenyn avsnitt, åka ner på stan med Wallin sen så är vi bjudna på sminkparty med  Lush. Ska bli skitkul för alla ni som känner mig vet att jag äääälskar lush, totally liksom :)

Jag får panik på min laptop! Innan jag drog till tyskland drog jag bara igen den och då är det en inställning att den inte stängs av, så jaa, då fattar jag att batteriet tog slut. Men nu har jag laddat den hela natten och batteriet är fortfarande på 0?! What the fuck liksom, vad är felet? Någon teknisk?


Tjejerna med likadana jackor

Detta är faktiskt ingenting vi har tänkt på. Men när vi har hört folk i matan typ ; där är de med likadana jackor, eller när folk säger ; vad söta ni är! Alla är röda! Så nu äre väl nytt jack-köp på G ;)



Nothing in this world can stop me tonight !

Jag vill bara att klockan ska bli 22.20 nu alltså :D helt nervös är jag :)
Sitter och pratar med josse på msn, hon försöker dra med mig på fest imorgon men jag vette fan hure blir. Ska egentligen på sminkparty (LUSH) med wallin så antingen drar vi två efter de eller så skiter vi it ;) får se hur vi gör :D

jaja, ville bara skriva lite =) vi hörs :D


Dagens lista

Dagens humör: Glad, det är ju fredag!
Dagens borde: Sova, vila ut.
Dagens frisyr: Jadu, började med uppsatt i en knut sen hästsvans sen utsläppt :D
Dagens klädsel: jeansleggins och vit tunika
Dagens planer: Staden och idolkväll
Dagens vill ha: En alice som vinner IDOL
Dagens längtan: 22.20:D
Dagens beroende: Mobilen
Dagens person: Jess och Mallan som hjälpte mig med matten, täck <3
Dagens kommentar: Patricia; "Faan jag orkar inte plugga, kan vi inte videoblogga ist?"
Dagens händelse: Matteprovet
Dagens låt: Hot n cold, tyvärr :D
Dagens vän: Mamma
Dagens onyttiga: Julmust
Dagens dryck: Julmust
Dagens lunch: gröteligröt
Dagens sötaste: ;)

Dagens hiss ; Glada busschafförer. Finns de nå roligare att gå in i bussen och vara superglad och busschaffören verkligen lyser av glädje. Det gör dagen!
Dagens diss ; IDOL - kevin. Han har fått två chanser på Malta redan, varit med i melodifestivalen twice. Det är viktigare att "amatörer" som Alice som inte testat på de, kan få chansen. Sen att "lotten" fall på Kevin i början av programet, och att ljudet försvinner upprepande gånger när Alice pratar/sjunger? Moget!

En tripp på stan

Jag sa ju det, jag skulle få ig på provet.. Det kändes inte bra alls men jag tvingade mig själv till att sitta kvar tvåa ut ur rummet. När Johan sa; Fan micke, jag kan ingenting. Jag skiter i det här.  Så gav jag upp.. Kanske dumt gjort, men varför sitta och få massa ångest när man inte kan det? De flesta (inklusive lärare) tyckte att jag kunde ta det lugnt, att ett IG var okej för mig , dels för att jag varit borta i tyskland och inte varit med på någon lektion och dels för att jag aldrig fått ett IG på gymnasiet. Aja, jag kan ju inte förändra situtionen nu så det är väl lika bra att sluta skriva om det =)
Efter skolan så åkte jag ner på stan ett tag, inhandlade de nästan sista julklapparna, har till 3 personer kvar. :) Tänkte handla klart det sista imorgon för att på söndag kan jag inte och de resterande dagarna kan jag lika gärna räkna bort, ligger ju på sjukan då..
Ikväll ska jag ha andra avenyn maraton med mig själv, missade så grymt mycket avsnitt och alla har sagt vad som har hänt, but still så måste jag se =)

Later!


MatteB

Jag hatar matematik. Det är mitt värsta ämne since 7an. Jag kan verkligen ingenting och jag sitter som ett fån på lektionerna och nu på gymnasiet har jag suttit och gjort massa andra saker, inte hängt med alls.
Jag har ändå kännt mig ganska säker inför tidigare prov, har väl klarat med det småa marginaler men provet imorgon kommer att gå käpprätt åt helvete. Förfan, jag har världens klump i magen, jag kommer inte klara det.
Har bokat tid med Maria, en mattelärare, halv 9 så då ska jag sitta och råplugga till kl. 11. Hoppas verkligen att jag lär mig någonting iaf :( Fasiken, jag är helt nervös...

Igår kom Johanna hit och vi var så jäkla trött så det finns inte. Vi skulle råplugga men redan efter en halvtimme gick vi upp och spelade Wii, Så jäkla kul så det finns inte :) Vid halv 11 blev jag trött så jag skulle gå och lägga mig, Johanna kände sig inte redo för hemfärd än och jag stog och drygade som fan. Var bra jäkla längesen jag var så övertrött och skrattade åt ingenting, men bra kul va det :D
aja, nu skiter jag i bloggen for a while ;) Later!
 

Dagens !

Dagens humör: Övertrött  (glad alltså)
Dagens borde: Plugga matte
Dagens frisyr: Uppsatt, slarv
Dagens klädsel: Baggyjeans och vit tröja
Dagens planer: Borde ha pluggat men trivs bättre hääär :)
Dagens vill ha: Julafton
Dagens längtan: Måndag =)
Dagens beroende: Mobilen såklart =)
Dagens person: Pätie pat
Dagens kommentar: Malin vaknar kvart över tre inatt och säger; jag ska gå till skolan,hejdå
Dagens händelse: Pluggningen på ekonomin :o Aldrig gjort så mycket
Dagens låt: Written in the stars
Dagens vän: Patricia <3
Dagens onyttiga: Julmust
Dagens dryck: Mjölk = )
Dagens lunch: Fiskpittar
Dagens sötaste: Du

Dagens hiss ; Peter som hjälpte mig och patricia med ekonomin i morse. En lärare som VERKLIGEN ställer upp för sina elever, tack!
Dagens diss ; Sjukhus, moget att alla går och tar raster at the same time? Hört talas om att byta av varandra? Töntar

Hejdå Tyskland =)


puss på tyskarna ;D


Lite slutplädering på bilderna ;)




blandade bilder sen tyskland =)



Koncentrationcamp ....

*



Sjukhuset sucks.,

Tjenixen bloggen =) Kom precis hem från the sickhouse (hospital alltså), fick vänta sjukt länge där för att jag skulle möta kirurgen, peopgrejs och ja, sånt där tjaffs! Var måttligt irriterad och jag missade mitt individuella, skit. har inte varit där på två gånger(tre nu) och imorgon missar jag, sedan nästa vecka med. Inte så kul va =) Jag kommer efter totalt med alla tal som ska hållas, jag har bestämt att jag ska hålla om spöken haha, staffan tyckte till och med att jag skulle starta ett eget tvprogram för att jag är så jäkla insatt, skönt att höra ;)
Jaja, matteprov imorgon och jag är inte sååå taggad, min mattelärare sa innan jag gick idag - jag håller tummarna lite extra för dig. Vet inte om han menar om jag är dålig eller för att jag inte har varit med på någon lektion, jag tror på det förstnämnda haha ;)

Så min kväll består att pluggning, ska försöka lära in så mycket som möjligt ;)


Tyskland, bryr mig inte om vilken dag ;)






Jaja, mycket bilder finns kvar =) Nu ska jag plugga =)

Germany, day 5

n




Germany day 4



Vi träffade borgmästaren ! Lite coolt att han slår på mig och säger ; Look into the camera ;)

Germany, day 3 ;)


kommer inte ihåg vad det var för bilder mer sen så ;P

Germany, day 2



Bilder sedan daaaag 2

Germany, day 1 ;)








Lite blandade bilder sedan dag 1 : )

Ge mig sommar <3


Livskunskap =)

Hej! Sitter på livskunskapen i skolan nu, kind of boring men det är ganska slappt. Vi ska välja en svensk låt där vi ska beskriva vad den betyder för mig personligen och varför =) Lätt , jag älskar skrivgrejer - du får ut så mycket känslor då =)
Tänkte ta Lisa Nilsson - långsamt farväl, jag kan ju skriva in min analys senare här eller något.
Jag har kommit på att jag kommer missa sjukt mycket i skolan nu, på måndag ska jag opereras och är borta. Visserligen är det sista veckan men jag får inte glömma att jag varit borta ca 2 veckor nu med.. Jobbigt! Men det är bara ekonomin och matten som är lite klurigt, det andra tar jag ikapp.

Är superduper trött nu, allt kom på en gång känns det som haha. Skulle egentligen gå på stan efter skolan men vi får se hur det blir med det =)

Guten morgen

Godmorgon! Sitter här helt nyvaken och försöker få ögonen att piggna till, går tyvärr inge bra :) Inatt vaknade jag av panik, kollade mig runt i rummet och sa ; vart fan är jag ?! sen så kollade jag ut genom fönstret och det tog ett tag innan jag fattade att jag var hemma, puh ;P
Idag skulle det vara en ganska kort dag i skolan men vi som va i Germany måste ju ha genomgång i matten, jag har inte ens öppnat boken. Oh my god liksom :)
Senare blir det nog en tripp på stan för att kika på de sista julisarna :) Hörs sen!


HEMMMAAAA =)

Nu är jag äntligen, äntligen hemma. Kvällen igår spenderades med halva gänget ( Vi blev sur på andra halvan, töntar ;) och vi satt och berättade spökhistorier, tror ni att jag var liiite rädd eller? Hua.. Så vi låg vaken väldigt länge och att gå upp kl.6 på det är ingen höjdare. Men imorn blir det "sovmorgon" till kl. 8 iaf =) Lovade ju Patie att gå till skolan, daamn liksom ;)

Jaa, jag klarade mig med starka marginaler från övervikt och tullen med, de började jobba precis när vi gick förbi, puuh kan man säga ;) Nu har familjen och lite av släkten fixat välkomsmiddag så jag ska sitta och vara social, packa upp och sedan kika igenom skolkatalogen. Jag har mer än 1000 bilder också, så det bloggen kommer bombaderas med det :D

Johannas dummaste
- Hade tyskarna gasmaskar när de gasades?

Direkt fran Tyskland

TJENAAA bloggen :D Hur har ni de ? Själv har jag det superbra, sitter pa it-cafe med johanna. vi har varit pa sighseing i hela jäkla berlin sa nu är vi trötta ;) Ikväll blir det självklart party som bara fan, som vanligt. Det är hur billigt som helst med dricka här, helt sjukt. Tänkte pü patricia när jag sag Rosé vin för 10 kr ;) Sen blev 3 jäkla öl 15 kr =d extra billigt.

Imorse lämnade vi vara familjer, sjukt jobbigt och jag grinade som en idiot :( Faan ville verkligen inte üka hem för vi hade lätt bästa familjen =) <3 Idag har vi som sagt varit i Berlin, gjorde ju värsta tabben kan jag säga :)

Skitsnygg kille kommer in
Johanna - kolla va snygg han var !
Wickan - Jaa förfan, han sag svensk ut? Linn, kolla vilken snygg jäkel. Vad tycker du?:D
Linn - Honom ska jag ha !
Killens pappa ; Förstar du att de pratar om dig nu ?

Nu ska jag läsa allas jävla bloggar, har väl missat blondinbellas blogg som faaaaaaan ! Patricia du maste uppdatera mej ;)

IMORN SMÄLLER DEEEEET:D

wieee, imorn kommer min älskling hem! jag saknar henne så, ska väll försöka få en chans att fika med henne imorn kväll ;) moahah!

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR :D <3

HEEEJ BLOGGGEEEN!

Hejsan alla glada läsare ;) hihi, its pätie agin ;) aja, nu sitter jag här, har nyss pratat me wicky på sms ;) jag saknar henne sååååå! hihi! aja, men hon kommer ju hem snart iaf :D får träffa henne på onsdag ;D wiihooo :D LÄÄÄNGTAAAAAAAAAAAAAAAR! <3

PÄTIS BLOGGIS

greeeen

wiktoria har gjort sin första tabbe! eller det var nan dag sen men kolla, vi brukar alltid säga /care hemma i sverige. sa när vi var pa sightsing sa wickan ba: /CARE!!!

jag ba: men schhhhhhhh!

sa fatta hon inte :S 

tänkt pa att dom ocksa kan engelska eller?!

ni kanske inte fattar men satan va kul de va. vi dog nästan.

imorgon ska vi göra video upd ;)

////////////////johannagreen.blogg.se



Hmmm.

jag såg nått inlägg om att jag skulle sprida lite skvaller ;) här kommer lite oskyldigt skvaller ;)

- wickan älskar mig (okej det var ju inge nytt men ändå)
- wickan bästa vän är jg! (jag hoppas jag knappar in på en andra plats)
- wickan älskar sin familj. Hon är stark som orkar gå igenom det här med sin pappa och så
- wickan älskar BLONDINBELLA! inte lika mycket som jag men mycket iaf :D haha
- wickan har två tatoos :D skit snygga,
- wickan är JÄMT glad!
- wickan äger världens snyggaste mobil (jag har likadan :D)

okej, det va inte så mycket skvaller men lite fakta iaf :D hihi!

Hon är iaf min king och inget är desamma utan henne i skolan!
<33333333333333333333333333333333333333333333333
kan ju sprida en kul nyhet iaf ;D

Wiktoria Ahlin är käääääääääääääääääääääääääääääääääääär :D whiho, i vem tänker jag inte säga. för det är hemliiiiis :D hihi! kan ju säga att han är snygg iaf :D











http://patriciawarberg.blogg.se/

Hej!

Idag är det precis en vecka sen jag såg wicky för sista gången innan hon åkte till Tysk :( saknar henne så, tur att jag har fått skrivit lite sms med henne ;d plus att jg har vart inne på msn och även har jag fått prata me henne :) ! Men på tisdag kommer dom hem och jag saknar dom sååå! :D Blev ju ingen mattestuga i tisdags eftersom wickypicky inte va hemma :/ aja! När hon kommer hem ska jag krama & pussa på henne! gullhjärtat mitt :D

http://patriciawarberg.blogg.se/




gästbloggning

det har blivit ett missunderstanding här ;) patricia har gjort sitt jobb väldigt bra. pusspuss patricia fortsätt blogga!

gästbloggning

wickans tysk äger totalt har jag hört. hon är verkligen supernöjd!

jag vill tyvärr inte avslöja vem denna bloggare är men jag kan däremot avslöja att det inte är patricia. patricia har inte bloggat som hon sagt att hon ska göra men om hon ser detta kanske hon tar sej i kragen och berättar en hemlis eller liknande om wikoria för ni vill väl ha lite skvaller va? :D nu är det upp till patricia att avgöra om det bilr skvaller eller ej! ska boggen vara tom tills den 10 december annars? 

hejsan!

Nu har wiktoira vart borta alldeles för länge! jag saknar henne och hon får fan ta och komma hem nu! Jag har haft fullt upp och då har jag knappt haft tid att skriva ens i min egna blogg, i know that jag lovade att jag skulle skriva i din wicky, men men :P här hemma i gävle händer inget. allt är boooring utan wicky i skolan. hah!
Saknar mitt pucko ju, även jg saknar jag! hah! Nej nu ska jag fortsätta kolla på Greveholm ;) se yaaa **XOXO

http://patriciawarberg.blogg.se

JAG SAKNAR

WIKTORA AHLIIIN! HON FÅR FAN TA OCH KOMMA HEM NU! JÄVLA TYSK SOM SKA KIDNAPPA HENNE!


<<3333333333333333 MISSS HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

http://patriciawarberg.blogg.se/


wiktoria om du läser detta! DU VET ATT JAG ÄLSKAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG !!!!!!!!!!!!!!!