Wickan idag

Oh thank God att jag är hemma igen, mina lår är verkligen isbitar nu!
Mötte Sara inne på Lush, gick runt och kikade lite och träffade sedan Ludwig, ja trevligare människa lär man ju leta länge efter. Han hade stött på en dryg tjej igår så vi får nog läsa vad deras "samtal" handlade om senare i hans blogg. ;)
Jag och Sara gick upp till polhem och sara var helt JÄVLA säker på att det var Norra Skeppargatan och att huset såg ut som ett U. Vi gick runt i en halvtimme och letade, men hittade vi? Nej precis. Jag hade inga pengar på mobilen och saras batteri var slut, så vi försökte skifta SIM-kort men de funkade inte. Vi gick runt och frågade folk men alla sa att de låg på andra sidan ån, och att vi var heeeeelt fel ute.
Jag sa att vi skulle ringa taxi, för vi var helt vilse och så skulle vi säga åt han/hon att köra till skeppargatan. Men så funkade ju inte de där med sim-kortet. Det hade ju varit en skitbra idé annars :D Så vi gick runt och efter typ 40 minuter såg jag en skylt där de stod ; Köpmansgatan. Jag sa att vafan du måste ha hört fel, huset här liknar ju ett U!  
Så gick vi upp för trapporna och tro på fan att det var rätt ;)

Det var introducering av märket Mary Kay. Skitbra märke, verkligen. Tråkigt att de inte säljs i affärer.. Men jag ska skicka efter lite, foundation, mineralpuder, rouge, läppglans och sånt. Vill inte ha cheap-märken som inte alls är bra för huden och sådana som är testade på djur. Usch, känns så hemskt :( jajaa , nog om det. På vägen hem började vi prata om sommaren och båda är sugna på att åka till Grekland eller Turkiet,så vi tar nog en två-veckors resa dit i sommar :) Hoppas på de bästa helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0