så mysig är jag!

precis just nu när jag skulle säga godnatt bög till bosse så råkade jag spotta ut all tandkräm på honom, haha stackarn. På hans jobbartröja och allt ;)
Nej, nu ska jag hoppa i sängs , upp halv 5 imorgon bitti och sedan blir det fika med världens bästa Mathilda. Vi ses imorn!


Resor och Kustbevakare!



Hejsan!
Sitter nu och kollar lite på resor samt lite fakta
kring kustbevakarna..
Jag och mormor ska åka utomlands den 15
augusti och vi funderar starkt på turkiet,mallis
eller italien! Italien verkar ju mysigast, men
vi måste fråga oss vad vi vill ha ut från denna
resa, färg eller kunskap om landet?;)
Jag tror att alla vet svaret på den där frågan!

Har även bestämt mig för att bli kustbevakare,
visst - det är inget man bestämmer på en natt.
men jag älskar havet och vill inte ha kontorsarbete, så då blir ju kustbevakare perfekt!

jag älskar dig pappa



Jag kommer ihåg när vi hade stuga i Jädraås. Mitt i natten vaknade jag och gick in till det gemensamma rummet för att kolla så att pappa var där. När jag väl hittade honom berättade jag att jag trodde att han hade tagit självmord och ville gå och titta så att detta inte var sant.

Jag var omkring sex år och hade inte ens tänkt tanken på att det spökade eller dylikt där, men några år senare fick jag reda på att mamma och pappa hade bråkat och pappa mådde väldigt dåligt.

Det jag undrar är om - vad hade hänt om jag inte vaknat?

Jag har alltid vetat att jag känner på mig om något är fel, så var det de som hände då?

Jag har ingen aning, men jag tror jag kände att jag var rädd att någon skulle försvinna. Och i detta fall var det min pappa.


Jag vill aldrig, aldrig att du ska lämna mig pappa. Oavsett hur ofta jag bor hos dig eller inte. Du är en bästa vän som finns mig närmast om hjärtat och jag kan prata med dig om allting. Du kan få den regnigaste dagen att bli till solsken, som jag sagt så många gånger förr. Just den meningen är speciell för mig, för om man läser den flera gånger högt - blir den alldeles speciell. Men det jag vill säga med det här, är att jag älskar dig av hela mitt hjärta, pappa.


Ord som värmer in till hjärtat......

Imorse var jag på jobbet halv sex. Död? Svar ja! har nog aldrig varit så trött då jag hade riktigt svårt för att somna igår kväll.. Låg och tänkte på en massa strunt, vilket är väldigt svårt att sluta tänka på när man redan kommit in i den "onda cirkeln."
På jobbet pratade jag lite med Thomas, han som ska - jävligt tråkigt nog - sluta imorgon. Han sa bl.a. att jag kommer gå långt i livet pga. min personlighet osv.n. Och vet ni vad? Det kändes enda in i hjärtat. Mitt mål här i livet är att få en bra karriär och ha roligt på mitt jobb. Sen att jag kommer gå långt i livet känns även väldigt bra..

Efter jobbet kände jag för att klippa mig, sagt och gjort, drog till min favviskille eftersom jag behöver lite uppmuntran. Så vi pratade , pratade och pratade. Skönt! Håret blev skitkort, men jag tror att jag redan börjat vant mig vid det! Men jag hade glömt bort att han inte tog kort, men han sa att jag kunde springa in någon annan dag och betala. Så jag ringde mamma och hon åkte dit direkt efter jobbet, Tack älskade du!
Frisören sa även massa ord om mig  till min mamma som värmer in i hjärtat, men det ska vi inte gå in på! vi vill inte ha en skryt blogg,eller hur :)

Fest


Singstar med grabbarna grus

Busgodde

jag och partypinglan

natalia och snygg-johan

min bästa<3


Vi började hemma hos johanna, med kortspel och lite hemligheter. Sen drog vi till Daniel på brynäs och sen vidare mot stan. Därefter hem till johanna, kom inte i säng förns 4 men vi spelade kort med busungarna och städade lite . Vaknade halv2 idag, otroligt..

Videos..





haha, förstår ni hur jag har det?! helt pinsamt :D

Leksand Sommarland


lite trötta sådär 7 på morgnen ;)

Back in bussiness

hej på er! Nu är jag tillbaka igen, med massvis med kort att visa. Men de kommer ikväll - i omgångar, är lite segt att se alla bilder på ett och samma inlägg, eller hur?¨
Det var jättedåligt väder i leksand igår, men precis när jag tänkte gå och köpa en poncho slutade det och de blev strålande sol! var där till 5 och bussen var hemma 7, så jag fick skynda mig som en galning till Johanna, för vi skulle på fest. Blev en ganska lätt outfit eftersom jag inte hann ta någonting annat, så ja cityshorts och oversize tröja there was! ;)
idag sov jag och älskling till 2 (!!!) sen drog vi och kollade på agility, så jäklarns roligt. när jag och johanna flyttar ska vi ha en schäfer och en liten hund :) gud vad jag längtar..

men, ja. det kommer bilder senare, håll utkik vettja

Imorgon!

imogon bär vi av till leksand sommarland. Det ska faktiskt bli kul, trots att jag varit där hur många gånger som helst och det är såååå litet. men, det blir vad man gör det till, eller hur?;)
ska alltså upp kl. 6 så jag kommer vara helt död, men det kan jag offra. Jag kan ju sova på vägen dit, så det är ingen fara! Om jag hinner klämmer jag in ett inlägg här med, så jag kommer troligen läsa det här.. Så Jag; glöm inte bikini till Lisa!










Kan man vara FÖR privat?

Det är en fråga jag ställt mig dagligen nu.. Jag är en ärlig person och berättar exakt allting till min mamma, ja det kan vara allt från kompisrelationer, vad jag gjorde med killen i ex. fredags, vad som hände osv! visst, vissa kanske inte vill veta allt vad som hänt men jag och mamma har sån grymt kontakt så det finns inte. Men det finns ändå en hake, kan man vara FÖR privat så hon vet allting om varje kille jag träffat? eller om varje kompis? Det finns en mörk sida bakom alla, det gör det, och hon tar oftast fram de negativa sidorna av dem. Som om jag ska träffa.. vi säger Daniel (påhittat namn) så säger hon precis allt han har gjort mot mig. Visst, hon är rädd om mig så jag inte gör samma misstag igen, men det kan ändå bli liiite jobbigt. Kanske lär börja skära ner på hemligheterna?

Men oroa dig inte mamma, jag älskar dig ändå - du är min bästa vän.

Ansiktsmask och grejer.

hej på er!
Jag har varit så himla stressad idag, men nu kan jag (nästan) koppla av. Det blev interpool iallafall, det var riktigt mysigt. Jag, eller ja, hela familjen blev proppmätt på förätten så vi tvingade i oss varmrätten. Hua ligen vad jobbigt det var. Ingen klarade sig tror jag, inte ens pappa!
vi satt och snackade lite, om utlandsresor och tatueringar. Man måste vara 17 för att tatuera så jag längtar till september. Vet precis nästan vad jag ska göra, eller det är mellan tre saker - och alla är i nacken.
Antingen ska jag skriva wiktoria ahlin, eller en stjärna, eller bror och syster! ja det beror på helt enkelt.

Nu är jag hos Johanna med Sara. De gör ansiktsmasker men jag orkar faktiskt inte så det blir imorgon, jag ska till Leksand Sommarland förästen imorgon. Så det blir väl dåligt med uppdatering då igen... Vad dålig jag är!

Interpool eller chers?

Direkt efter jobbet drog jag ner på stan i SPÖREGNET, tilläggas bör att jag cyklade! så ni kan ju tänka er hur jag såg ut.. sen såg jag min supersnygga kusin (ja, visst låter det konstigt?;) och det var väl botten..
Köpte en tröja sen cyklade jag hem igen. Det blir ett kort inlägg nu för jag måste springa till bussen som går om fem minuter, ska möta pappa samt familj på Söder, så bär det av till Interpool eller Chers eller nå mysigt ställe. Kameran är med!

Ha det gött så länge.


Resultat

Här kommer en liten bild på hur det ser ut nu, jag ser helt äcklig och sleten ut men vad ska man göra åt det? Bara att acceptera ;P


Färga håret!

Hej på er !
nu sitter jag här och färgar håret , har lite svart i luggen som jag skrev tidigare att jag skulle göra !
Så, inom kort kommer det bilder.



 
Ja, jag hann ju inte skriva klart det där inlägget ens, för precis då så fönade Johanna mitt hår. Så kikade hon bort en sekund och hela håret snurrade in sig i fönen. inte så nice, för jag började nästan grina av rädsla, jag som redan klippt mitt hår så kort liksom. Men, allting blev bra iallafall. Får se vad jag tycker om luggen, har inte riktigt bestämt mig än. Men Johanna, min blivande frisör är ändå väldigt positiv till det.

bilder kommer, tror jag :)b

Lite tips!

Hej på er sötungar!
Har inte haft något internet på kvällen igår och på hela dagen idag, därför ingen updatering. Det blev staden idag med, efter jobbet då såklart. Min lillesyster ville ha lite nytt i sin garderob med och hon ville att jag skulle bestämma. Så det var väl sagt och gjort, haha. Jag tror inte att hon bestämde någonting, men är man på stan med mig så får det bli så.
Idag har jag fått stämpeln som Volvos värsta blondin. ja, det låter lika hemskt som det är, Imorse såg jag att Greger hade problem med en bur (en stor, längre än mig) och han frågade om jag ville hjälpa honom, så alltså skulle jag IN där och hålla i så han kunde stänga, inte tänkte jag på hur jag skulle komma ut sen eller.. så ja, där låste han fast mig och hämtade några som skrattade åt mig. pinsamt? ja!
här är iallafall några av de grejerna jag har hunnit fota som jag har inhandlat under de här dagarna!


   Söt bikini (visar inte trosorna, de ser ju precis likadana ut!) tyckte om att det gick som halterneck


Hårinpackning för dem som färgar håret mycket, har det slitet eller bara vill ha lite glans i det! toppenbra!


Silverschampo eller vanligt schampo (för de som vill). Jag använde det direkt när jag kom hem igår och det funkar super, tar bort det gula direkt - och har en mysig, lugn doft av viol!



Ansiktsmask för dem som inte har problem med finnar eller dylikt, det "rensar" huden och tar bort förgiftningar som rester av smink, avgaser, tvålar, osv! det ser jätteäckligt ut men det funkar superbra. Kände mig som ny!



Till vänster; nagelolja. Är bra för torra nagelband, funkar super! jag använder det mycket för att jag håller på att städar, river upp kartonger och badar mycket. Det stärker och reparerar.
Den orangea innehåller massa vitaminer för naglarna, och gör så att man inte biter på dem lika mycket.
Den gröna gör så att de växer fortare så att man inte behöver nagelförlängning ;)



Jeans och linne. Ganska lätt outfit en sval dag bara!


Fika med damerna och...

Ja, efter jobbet var det tänkt en fika med mina två favorit damer - sara och johanna. Men, känner ni oss vet ni att det blir en massa shopping med, dock kan jag inte säga att jag hittade så mycket. Ett par byxor, massa nagellack, ansiktsmask, hårinpackning, silikondroppar, tvålar till ansiktet, ännu  mer tvålar till ansiktet, örhängen, bikini, hårfärg och massa sånt där töntigt ;) dock blir det mer imorgon, då vi har lite mer tid att kika närmare på kläder :) hade ju en besserwisser med idag som är så stressad i affärerna, hah.
Knäpper säkert kort på allt jag har handlat, dock orkar jag inte göra det nu eftersom jag är väldigt stressad , men jag ville hinna med att skriva också. Så, nu sitter jag här med hårinpackning som luktar pepparkaka och ett glas mjölk, alltså ja, jag dricker ett glas mjölk - hårförpackningen luktar inte så!
Drog hem till Sara efter stan och färgade håret och nu är det ganska så vitt, så funderar faktiskt på om jag ska göra mörkt under luggen, ni vet sådär emo-aktigt? jag tycker att det är rätt fräsigt, och alla som jag frågat har jag bara fått bra svar ifrån, så det blir nog det imorgon.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen är det pussycat dolls, imorgon väntar ännu en dag på staden och då kommer nog lite kort på det jag hittat, samt tips om produkterna till ansiktet/håret jag köpte!

Det är bra att handla med mamma!

Nyss frågade mamma om jag ville följa med till maxi, och ja, visst ville jag det! och ibland lönar det sig att följa med henne, fick tom tre par skor på köpet.
Billigt är bra!



De röda skorna blev dock bara ett impulsköp, men visst kan det vara snyggt till en svart tubtop och röda accesoarer!

blev tidigt igår!

japp, igår gick jag och la mig halv 9! var så skönt att vakna helt pigg imorse :) jobbet gick snabbt och jag hade saker att göra hela tiden, fick tillochmed skynda mig sista kvarten för jag skulle åka med en kille där och handla tårtor och sånt mums. Han slutar nämligen på måndag, vilket är väldigt synd för jag tokgillar den där killen . Absolut trevligast på Gösta Samuelsson, helt klart.
Så, det bjöds på tårta och läsk(för min del) och massa prat. Mycket trevligt. Eftersom jag redan dragit ut på tiden då så var det ingen idé att åka buss hem, utan jag väntade på mamma för att åka med henne. så la jag mig i massagestolen i en halvtimme och tvärslockna ;P så skönt och underbart!!!

Nu ska jag invänta mat, sedan klippa gräset (pengar, pengar ;) och sen så ska jag åka och handla SKOOOR. vet inte varför, men känner mig på skohumör idag så skor it is!

Lite funderingar..

Hej på er alla. Hoppas att det är bra med er!
Med mig är det finfint, för en gångs skull - känner mig som världens problembarn när jag säger så, but what can i do?
Jobbat som vanligt idag, det var ganska kämpigt faktiskt. det är en människa där som hatar mig (och jag hatar honom) och han började anklaga mig för att sno hans vagn osv, så  nu är det krig.. jag är för tusan rädd för honom, så varför skulle jag ta hans vagn och äventyra det ännu mer? hum!

Ligger i min säng och taggar upp mig till max på absolut ingenting. Vill dra på mig jackan och conversen, vrida upp hörlurarna på max och gå ut för att sådär ofärskämt cool ut. Men här sitter jag och käkar fiskpinnar och tittar på spöregnet utanför. Vad är det för coolhet i det?
nej, jag ska nog ta mig i kragen och gå ut för att vara lite cool.


Känner mig så dum! Josse ska ha fest och så kan jag inte komma, för mitt dumma, äckliga jobb imorgon :( åwh! men gumman du vet att jag vill komma, mer än gärna. På tal om ingenting så var jag nere i växeln idag, där jag hade APU. Satt där och snackade lite, och jag och sara ska vara själva där någon vecka i sommar. det kommer bli grymt kul! Har pratat lite med henne nu och hon verkar vara en toppentjej och vi har samma humor så that's kindah' cool.



Tröttsamt

Jag är trött på att jag bryr mig om dig fortfarnde, kan du inte bara försvinna?

jaja, nu har jag precis sett på ett program på tvåan om ett gammalt par. haha klockrena! Gubben bestämde att de skulle tapetsera en fondvägg, och det vill inte hon., men han var ju bossen i huset så han drog ju på en äcklig tapet, sen när han var och klippte sig så tapetsera tanten över vitt igen ;) haha så söt!
nu ska jag gå och lägga mig. grymt trött är jag :(


Jag mår som en..

gud ! :) satan i gatan vilken rolig helg jag har haft alltså. Hämtade upp Johanna i torsdags och det var väl där det roliga  började. Johanna kastade ner en kortlek i sjön, målarfärgskrig, vattenkrig, kubtunering, ringåkande osv osv. Har rent ut sagt haft en otroligt bra helg med toppenbra människor :)
Efter gårdagens ringåkande har jag fått en ruggig träningsverk. Jag kan ju säga att vi åkte i 35 knop som motsvarar 60/70 km (tror jag?) så det var väldigt svårt att hålla i sig. och när vi åkte på öppna havet så var det jättestora vågor så man fick ingen  luft typ :D min vurpa var ändå snyggast, jag flög ca 2 meter upp i luften, sen vände jag mig där och gjorde magplask! kände hur heeela ryggen knäcktes men det är ju bara mys ;)

Tänker inte skriva så mycket mer, utan ni får se på bilder istället :)


mys på bryggan

sleeptajm

mys på bryggan

vattenkrig

mys på bryggan

stek :)

åka ring

gunga

Random-bild

on the way hooooooooome :D

vem är det?

jadu, imorse var jag pigg som bara den! men bara för en anledning - vi ska till kullern idag.
och hur kul är inte det? det ska bli riktigt skönt faktiskt, att slippa allt här. Dock ligger det bara strax utanför Korsnäs så det är väl inte så långt bort, men det finns vissa människor jag mer än gärna slipper se i verkligheten eller på MSN :)
så, ja. Det ska bli skönt. har inte ens börjat packat så jag ska väl göra det nu, sen hämtar jag upp johanna så drar vi och köper det sista :)
Imorgon så ska vi ha vattenkrig mot de vuxna, dock vet inte dom om det än och det får dom inte göra heller. så ungar, klockan 6 ;) på lördag är det kubb-turnering mot Surfing (segelbåtarna) och så ska vi måla fotbollsmålen knallrosa (inte min idé, nej inte alls ;)
så, dags att börja packa! har mycket att göra nu känns det som.. packa ner allt, duscha, sminka mig (för en gångs skull, skönt!), hämta Johanna, ICA. osv osv osv!
ha en SUPER TREVLIG helg och var försiktig med sillen - vet inte varför jag sa så, men alla på jobbet sa det idag, så ;D

NU NI !

nu är det sex and the city på g, har redan sett de två första som visades idag :)
har varit ute och lekt i lekparken med Daniels lillesyster + min lillasyster, det var jättekul och trevligt :) så, ja , nu måste jag kila ner! hörs sen!

dåligt..

förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte haft tid. försov mig i morse och på jobbet var det pest och pina, fyfan va jag inte tycker att det passar mig.. jag menar, det är SKITtunga saker jag lär bära hela tiden, och jag kan inte ergonomi grejset så jag vet intehur man ska lyfta på rätt sätt, sen körde jag över foten med en truck, ja det var ju strålande. hela foten gör skitont nu! sen har jag även klämt fingret och fått stickro under naglarna, alltså näe. det har bara varit skit idag rent ut sagt!
när jag kom hem la jag mig och sov, vaknade precis. Ska ut och gå med Daniel om en timme, eller jag ska säga att vi ska sitta ner för jag pallar inte gå alltså. Sen är det fotboll, får se om man håller sig vaken..

Trööööttsamt

idag på jobbet så gick jag in till grossisten för att snacka lite, så frågar mamma om jag känner igen killarna bakom disken, och ja visst gjorde jag det men jag kunde inte koppla in dom i hjärnan. Så jag kunde inte, så berätta dom att de va Ove och Tim, gud va chockad jag blev! Tim var också en unge jag lekte med när jag var liten, och fy tusan vad stor och SNYGG han blivit. just den här dagen ångrar jag att jag inte fixade mig någonting :) så vi satt och skicka massa sms sen, ajabaja wickan!
Nej, men det var skitkul att träffa honom och Ove iaf, kändes som att jag gjorde bort mig lite när jag sa att det var Roberts Gustafsson , men man måste ju bjuda på sig själv :)

nu ska jag se på gossip girl om en timme, och sen ska jag ochmamma se på fools gold :)

En trött Wiktoria

så trött som jag var i morse har jag nog inte varit på länge. Jag gick upp, slängde i mig frukost och gick och la mig igen. dagen har gått skitsegt, kollat på klockan flera gånger och då har det bara blivit en minut mer. Fått skäll har jag också fått, hah wickström gillar mig INTE. tråkigt, men man kan inte gilla alla så att säga ;) bara jag gör bra ifrån mig så struntar jag i han =)
på slutet av dagen kom det massa gods, och det var jag som fick skriva under det, lite fräsigt ! sen kom det en gubbe som sa att han träffat mig förr på systembolaget, jag ba haaapp? och så visste han vart jag bodde också, och berätta hela sin hunds historia. Ja, det var väl trevligt ändå. jag älskar hundar :) nu när jag får min lön ska jag fasiken köpa ett djur, jag har alltid velat haft en vovve eller en papegoja så nu får vi se vad det blir!

när jag kom hem gick jag och la mig i tre timmar, vaknade precis. är så trött och seg :( men det blir gossip girl + film idag med mammsen, skönt. kan man bara vara!

spökar?

okej, det spökar på min blogg..
ett inlägg som jag är SÄKER på att jag skrev är totally gone, och det var igår jag skrev det för jag har läst igenom det flera gånger. men jag måste säga tack J. för att du är bäst och nu är  jag glad =) så ja, det var bara det jag ville skriva, haha. godnatt med er söthögar

gammalt blir nytt?

Kanske lite  komiskt, jag och mamma pratade och kollade på kort för någon månad sen. Såg kort på Mig och Josefin och nu såg jag henne på gavlefesten. Vi lekte jättemycket när vi var småa och sen hände väl någonting och vi sågs inte alls något mer..
Men nu tog jag tillfället i akt (haha) och skrev till henne, och nu pratar vi på msn för fulla muggar =) hoppas vi kan ses någon dag, skulle vara skiiitkul rent ut sagt! så ja, gammalt kan bli till nytt :)

Hur kan allt..

hur kan allt bara vända? varför var jag så glad förra inlägget och skrev att jag mådde bäst, då jag verkligen inte gör det? visst, jag mår inte dåligt. jag har en familj som älskar mig, jag har bästa vänner som älskar mig, jag är frisk och så vidare! varför mår jag så dåligt? jag är fan sjuk ju.
Men vet ni? Från och med imorgon( det har jag sagt förr med ) så ska jag BARA tänka positivt. det finns ju positiva saker i allt, har min vän Jimmy lärt mig. så tack gubben, :) han lärde mig även en annan vis grej, och det var att jag inte ska gräva ner mig i någon som  inte skulle gräva upp mig igen. Detta gav mig en tankeställare, för nu tänker jag sluta gräva ner mig och må dåligt för det där =)

Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och Du kan verkligen få den vissnaste blomma att börja gro igen eller att få den regnigaste dagen att sprida solsken!

volvooooooovvvvvv ;D

volvo är king, volvo är bäst, volvo är ruggigt kul, volvo är det bästa sommarjobbet
jag har så kul :D det gick jättebra idag och jag kontrollerade flera ggr så jag inte gjorde fel, så det känns jätteskönt nu! lättförtjänta pengar kan man väl säga ;P jag tog på mig att städa ALLA hyllor med,, och det är mer än 100 så det kommer ta ett tag. hann en hylla på en halvtimme idag med, sen så städade jag hela Godsmottagningen. Ja, alltså städa är inte det jag gör där men eftersom jag är så snäll så tar jag på mig det. alla säger att jag är galen och att jag inte kommer klara det, men dom känner inte mig ;)
Nu ska jag fixa mig lite, sen dra på möte nere i Fliskär (igen) nu är det sista mötet på ett tag och det känns skönt. ska planera allt i minsta detalj nu, till midsommar alltså :)
sen ska jag möta johanna och så ska vi leka med jimmy och fredrik.lite fräsigt


VI VILL ALLA DITT BÄSTA!!

kom precis in. johanna föräldrar var här och pratade om hur allting kommer bli nu, som läget ligger till. och gumman, det enda jag och vi vill är att du ska må bra. oavsett hur dumma eller jävliga vi låter så är det DIG vi bryr oss om, för vi alla vet vilka konsekvenser det blev och kommer bli, vi vill att du ska må bra och vi anstränger oss så himla mycket för att du ska BLI bra. jag älskar dig av hela mitt hjärta, och jag skulle aldrig låta detta stoppa våran vänskap. Vänner finns för varandra i vått och torrt, och du vill bara att jag ska blunda och inte se vad som händer nu eller? Sån dålig kompis är jag inte, även fast jag såg detta så sent. Jag tänker kämpa för dig och för det här, för jag tror på dig.

ska gå och lägga mig nu, är så himla trött och ledsen, upp halv 6 imorn. ingen höjdare, men när lönen kommer bli jag glaad ;P


stop and staaaaaaaaaaaaaare

haha, den låten spelade varje dag förr och så har jag helt glömt bort den, men nu jäklar! ska ladda ner den så man kan sjunga själv.
jag visste att det skulle bli bra väder idag så jag sa åt mamma att väcka mig 9, sen så ville jag sova till 10, sen till 11, och sen till 12. men då droooog jag mig upp i sängen, och tur var väl det ! annars kommer jag inte kunna somna ikväll.
har precis klippt gräsmattan, lite läckert det blev, helt perfekt ;) så sa jag åt mamma att åka och köpa rosa crocs till mig eftersom mina har gått sönder :( åwh! det är toppenbra att ha såna när man åker båt, för om man till exempel tar fören är det jättelätt att bara hoppa på / av båten. så crocs är ett måste om man är en båtmänniska.
Sen ringde johanna och frågade om hon får följa med till kullern på midsommar, and of course you får! bara lite segt att malin ska med, haha. men hon får väl ligga och trängas med oss då , lill stumpan ;)
nu ska jag äta lite, sen klippa grannens gräsmätta tror jag :) känner mig extra snäll today

lyckos er som har sommarloooooov! själv ska man upp 6 imorn, hualigen.

vad äre för fel ?!?!?!?!

vafan lider jag av ? :( just nu vill jag bara ha ett skott i pannan, eller att en viss person som alltid får mig lugn ringer!! fan jag HATAR mig själv just nu, idiot idiot idiot :'(

super kassa jag

jag lär säga att jag är nog den sämsta personen ever på bowling, jag fick inte alls mycket poäng. fy va jag skämdes! men jag lär då säga att jag har världssnygga stilen när jag bowlar ;) jag förlorade iallafall, inte oväntat. men det var trevligt iallafall, kändes trevligt att göra något med familjen .
sen drog jag och köpte pizza, eftersom mina brudar skulle äta kinamat och det är det sista jag äter, så satt vi och käka och kollade på Sverige matchen. skitmatch! och domaren var ju sepe. men vi pratade massa minnen under tiden, och jag är fanemej en djurplågare! hahaha, hur fan kan så många veta?` PINSAMT




här är jag och min farbror, han tävlar i armbrytning och jag vann ;)


jag är KASS, och nej man behöver inte mobbas för att jag är så stark och har det tyngsta klotet!


step by step..

igår, var det ju skolavslutningskväll - och vad gör man då? jo festar. Men i måttliga mängder. Så var det inte för mig. Ta det lugnt sa mamma innan jag gick, vad är lugnt? svarade jag.
vi alla tjejer fixade oss hos johanna, medan vi dansade och drack. När alla var klar och sara var klar med sin Marie Picasso look så satte vi oss på altanen och det  var sån stämning.. Summer of 69 dunkade genom sterion och vi dansade och drack, spelade och drack, snackade och drack. drack drack drack.
vi körde den elaka versionen av sanning eller konsekvens och nu börjar det klarna upp varför det står som det gör på min mage. vaknade lite med en chock, men aja.
det är här allting klarnar bort, jag vet inte vad det är som har hänt. jag vet ingenting. jag var helt redlös, jag lovade ju mig själv att inte bli det.
men trots detta, hade vi kul. dock har jag ångest idag..

1, varför gjorde jag som jag gjorde?
2, vad gjorde jag på toan?
3, varför var han där?
4, varför var jag så elak?
5, varför ringde jag en annan han igår?
6, varför var han så otrevlig?

ska åka och bowla nu, med familjen. kan inte bli bättre, jag älskar min familj mest av allt.

vilken kväll..

ja du.. jag vet inte vad jag ska säga! vilken helvetes kväll. ångest säger jag bara

skriver mer sen, nu ska jag dra täcket över huvudet och aa.

IRRETERANDE MÄNNISKOR!!

ja, då var ettan avklarad då. och vi har bara två år kvar! ;) haha va löjligt. men det var roligt att se alla studenter, fyfasiekn vilken känsla. jag är verkligen avis på er, studenter.
vi gick till klassrummet och fick våra betyg och jag fick diplom för årets glimt ;) känns lite roligt! men det är inte rubriken hänger på, utan när jag åkte till mammas jobb så fick jag se en uppriven mamma som hade haft en helsike dag. skitorolig blev jag och jag frågade vad som hade hänt.. Så först är Bosses ex helt galen, malin min lillesyster har klämt fingret och skulle ner och kolla det nu och då följer min faster med. MEN hennes mamma lär också med? vad ska hon göra där? för er som inte känner mig eller min familj, jag förstår att det låter som en liten grej, men vet man vad den där människan 'är för en människa så vill man bara slå ihjäl henne.
sen har min pappa och hans tjej fixat jobb åt mina brorsor, UTAN att kolla om wille ens vill . Så, här har jag en lillebror som ligger och gråter för att han inte vill jobba, han går bara i åttan och får sitt barnbidrag ändå. jag menar, jag har mitt första sommarjobb när jag går i ettan! men saken är den att Tobbe (min halvbror) inte får något studiebidrag för att han har gått ut nian och fyller år i andra kvartalet. så nu kommer det jävligaste, eftersom inte wille vill jobba tänker Nina ta bort willes barnbidrag?!?!?!? alltså hur sjukt är det inte? jag fattar inte, jag tycker så jävla synd om wille och får inte han sitt barnbidrag kan ni ju hoppa upp och sätta er på att han får pengar av mig.
Nej, jag tycker det är så jävla dålig stil utav er (jag vet att ni läser) för wille ska fanemig inte jobba om han inte vill, Tobbe måste jobba om han vill ha roligt i sommar. De behöver inte göra samma saker och det är ett år imellan dom, låt wille vara liten så länge han vill så är jag glad.



nu ska jag hoppa in i duschen iaf, försöka få bort lite ilska och sen ska jag möta sara vid ica så ska vi köpa saker till ikväll, frukt och sånt. sen blir det myskväll hemma hos johanna och sen får vi se vart kvällen tar oss :)

Hektisk dag..

fy tusan vad jag har haft fullt upp idag ;P
gått i skolan, fått massa betygsinfo och hittills ser det ganska bra ut. sen hade jag och Josefine redovisning och det gick .. som det gick! vi hade powerpoint redovisning och mitt i allt fick datorn nå ryck och skulle stängas av och vi som inte tränat på vad vi skulle säga fick stå där som frågetecken.. den där dumma rutan gick ju  inte att flytta på.
sen körde vi jeopardy och sen fick vi sluta. då gick jag på stan med johanna ett tag sen så drog vi och solade. det var skitdrygt, jag blir så himla rastlös.. efter fem minuter ligger jag och plågas. men nu låg jag och spelade spel på mobilen så det var ju bra. därefter drog vi hem till henne och jag lånade en klänning och lite smått och gott. nu är förästen allting ordnat för imorn. jag vet precis hur det kommer bli och det känns saaaafe.
nu ska jag hoppa i badet, så ska jag göra ansiktsmask, hårinpackning, fila fötterna och måla naglarna så det blir en myskväll :) och så kommer johanna sen ikväll och sleepar med mig! nice va?

humm?

det känns som en mur inom mig, jag fattar liksom inte vad det är. jag vill inte prata om det, jag bara döljer allt och försöker spela på glad. och ja, hittills har det gått utmärkt. vadfan är felet egentligen? vart är den glada wick som älskade allt? känner mig helt emo nu och bara deppar, men emo wick kanske är den nya jag liksom.
nu ska jag än en gång försöka gå och lägga mig, ska bara ringa till D. ett tag innan, så jag kanske somnar gott :)


jag lär höra i syne, eller är det någon som spelar merci ? :S

Idol nästa?

nu sitter jag här och väntar på att jag ska gå och lägga mig, ja jag måste faktiskt lite liiite tröttare. för jag är inte riktigt sovtrött än. Brevid mig står Malin och sjunger och det låter fantastiskt (se ironin!)
haha, hon ska sova hos mig ikväll så det blir nog mys, eller hon ska sova uppe iallafall. lite nice, imorgon är det sovmorgon tror jag, viktor säger att han inte ska gå på tyskan och eftersom han jämt är i skolan så är det väl ingen tyska. jag kan ju säga att jag inte vet att det var tyska eftersom ja ginte varit där på hela veckan.
Nu är det en skoldag kvar tills det blir lov, sedan är de bara skolavslutning och hur lång tid tar det på en skala? lite fubbigt är det, att mamma tog ledigt för att se på Malins skolavslutning och äta jordgubbar med henne här hemma sen, men det duger inte på min skolavslutning, inte. jämställt jämställt

No one wants forever

Hörde denna låt i Yvonnes blogg och låten är från filmen Fjorton suger, som handlar om Emma (snobb-emma) som blir våldtagen av hennes brorsas kompis. Brorsan vet ingenting men han misstänker att det hänt någonting, men allting flyter på som vanligt, han festar dock väldigt mycket och på en fest får han reda på vad som har skett.Under filmens gång träffar Emma en kille som heter Anton och det blir tillsammans och det är gosigt :)
Anton är för övrigt skiitsnygg ;)






Lite bilder...










världens finaste leende :D


det var lite bilder från idag, de två sista bilderna är när vi ligger inne och vilar&sjunger. mycket mysigt.
Har precis gått igenom alla mina skor, och SHIT!! har jag verkligen sådär många? jag är ju typisk´, använder bara ett par tills jag tröttnat och köper då nya och sådär fortsätter det! Det var mer än 15 par och det tycker jag är jäkligt mycket. när kommer jag ha användnig av dom liksom? jag slängde dom inte men ja, onödigt sparande helt enkelt.

Smörnäs

min klass är.. underbar! dagen idag var ju toppen.
Möttes vi skolan och sen drog vi till smörnäs för att paddla kanot och grejer. det var skitkul och en av de få ggr jag inte ramlat i. Dock höll vi på att ramla i några gånger, kanske för att vissa kör in i båten eller för att vi var klantiga och skulle klä av oss kläderna och grejs. det var ju så varmt. Vi åkte vilse några gånger också, men det var bara roligt. sen blev det allsång på vattnet typ, var ju riktigt mys. blev grillning och mös med fåren (de kändes som vovvar för man kunde gosa med dom hur mycket som helst!), efter tipsrundan blev vi alla lite trötta och gick in och la oss i nå mysrum där det blev fotbolls låtar på högsta hugg!

lägger in lite bilder sen, för nu ska jag vila!

I huvudet på Ahlin

jag kan inte vara någon annan än mig själv, jag kan inte låtsas att vara den ni vill att jag ska vara. det funkar inte i längden.
det enda jag vill är att bli respekterad som jag är, jag vill inte ändra på mig för att någon annan vill att jag ska göra det. varje människa har rätt att bli accepterade som han eller hon är, och då tycker även jag att jag ska ha rätt till detta. varför jag inte kan få det, ja, det vet jag inte. Jag förstår att jag har varit jobbig, men ni måste förstå att det är en dålig period jag går igenom nu och jag vet inte vad det är som är felet, hade jag vetat det hade jag självklart gjort någonting åt det för tro inte att jag tycker om att se mig såhär! Jag börjar bli snuskigt trött på att vara så arg som jag varit den senaste veckan. Jag brukar vara lugn, pratglad och den som får folk att skratta.
Jag går fan igenom mer vrede nu än vad jag gjort under de senaste 3 åren sammanlagt.
Jag vet inte heller varför, och det gör mig bara ännu mer förbannad. Det är seriöst en tidfråga innan jag klappar till någon.
Funderar på att matstrejka så jag förlorar lite ork, då kanske jag i alla fall inte orkar vara arg. Eller nått...
Må Gubben med stort G uppe på taket hjälpa mig, även om jag nu inte tror på honom...


Jag brukar ibland berätta att det endast finns två saker jag ångrar här i livet. Den ena gäller något så töntigt som betygen jag gick ut med i nian, och anledningen till att jag ångrar det är helt enkelt att jag inte vill ha något jag inte är värd. Jag är värd mycket, och jag förtjänar mycket, men jag förtjänar inte allt. Speciellt inte eftersom att jag inte vågade säga ifrån. Och det är inte sådan jag vill vara, en person som inte säger ifrån.

Den andra saken jag ångrar brukar jag prata tyst om. Jag nämner i all hast att nummer två existerar, men kommer aldrig på idén att prata om det. Häromdagen lovade jag att berätta om det för en kompis om två år om jag inte redan berättat det då. Och jag vet att jag inte kommer ha gjort det. För det är så invecklat.

Det som borde stå i fokus dock är det där jag läser om så ofta nuförtiden. Det där som hade kunnat vara så annorlunda. På många sätt.

Jag gråter åt det fortfarande. Det är, om jag skall vara ärlig, det enda jag kan gråta seriöst åt nuförtiden. Som om det spelade så stor roll för mig. Och det gör det. Det spelar enorm roll. På en lista över de tio personer som betytt mest för mig så skulle han lätt platsa - kanske till och med högst.

Det är bra att våga nya saker. Ta steget och släppa räcket som håller dig kvar i vardagens beklagliga enformighet. Vara modig. Bli en ny människa. Kunna öppna sig själv inför nya betänkligheter och se andra vägar i livet.

GUDARS!

jag hinner inte med. dagarna bara forsar förbi, det är sjukt. jag hinner inte höra av mig till mina kompisar eller någonting känns det som. på kvällarna är väl då man hinner skriva ett godnatt sms men då är klockan halv 1 liksom, känner mig som världens sämsta person ;P gaah!
idag så var det en kort dag i skolan, så drog och till cancergrillen och la mig där, till volvo, hem, stan, hem och sen till johanna :) vi fixade ihop allting till på fredag och guuuudars va kul det kommer bli. vet att jag alltid säger så men nu jäklarns , nu ska det inte bli några pinsamheter som någon dummis kan reta mig för sen, haha ;)
imorgon så ska vi till Smörnäs med klassen, paddla kanot och sånt mys. jag vet att jag och josse kommer vurpa direkt, men det blir kameran med så får ni se lite mysiga bilder sen ;)
nu är det gossip girl och sen FOOOOOTBOLL, fyfasiken va kul!

lite bilder sen i söndags;

Jag

Johanna

jag och johan! kolla min sving :D

Redovisning

nu har jag företagsekonomi och vi redovisar vår APU-plats, det gick ganska bra iaf men jag fick inte fram det budskapet som jag ville, att jag hade hur kul som helst. Ska dit och hälsa på idag hade jag tänkt.
Vi slutar om 40 min tror jag, så jag och josse ska ner på stan och luncha samt köpa lite smågrejer till skolavslutningen. kul!
nu är det bara tre dagar kvar till skolavslutningen och jag längtar kan jag säga, vi kommer ha jätteroligt på kvällen och det kommer bli en succé :) vi tjejer har aldrig så jävla kul tillsammans och nu är det inte lika mycket viljor som det blev på sista april, för övrigt är det en kväll jag vill glömma :D

up, coming up?

för några timmar sen trodde jag allvarligt talat att jag var körd. Körd som människa, körd som vän, körd som.. ja, allt man nu  kan vara körd för.

dagen började med att jag försov mig, great tänkte jag. cyklade ändå i 190 till skolan för att se en kass film, som jag tidigare nämnde. efter skolan la jag mig ute i solen med laptopen och jag kände mig helt ärligt som Blondinbella , riktigt fräsigt faktiskt. jag blev sedan hur trött som helst och jag gick och la mig, jag drömde en jättesjukdröm om en kille som hade aids och smittade mig, så hade jag smittat M. bara därför och när jag skulle operera bort min sjukdom vaknade jag. tråkigt, jag skulle gära vilja ha sett mig som en survivor.
drog ner till Källmur, var väl både tråkigt och roligt, alla saker är ju så. Spelar ingen roll om de är världens roligaste dag , något negativt har hänt ändå. som att det är ett myggbett som kliar sönder eller något, för så vitt jag vet är inte det positivt. jag pratade ut mycket med Micke, och han ville se mig som kurator på källmur sen. Haha kul! jag som inte ens kan handskas med mina egna problem.
när jag kom hem sen möttes jag av en jävla otrevlig tjej som förstörde min dag, så jag tog ut cykeln i garaget och bara cyklade för att tänkte igenom allting. nu ska jag göra mitt eget race, utan att tänka på allt annat.
när jag kom hem efter min mkt trevliga cykeltur med mig själv ringde jag världens bästa problemlösare och världens goaste människa, helt klart. jag trodde att allt var kört innan jag ringde han, att Wickan var no Wickan nå mer. men jag tog mig  i kragen, torka bort tårarna och nu mår jag på topp. allting blir så himla bra när jag pratar med han, han får det att låta som att mina problem är pyttesmå och ja det är dom ju, men jag tror inte att man tänker så i eget perspektiv.
så nu har jag lovat mig själv två saker;
1. Sluta gräva ner mig i saker som inte gräver upp mig igen.
2. Ringa han oftare!

följer jag inte det här, då är jag ingen bra människa. så kämpa wickan, i know i can make it : )

A drop in the ocean, changing the weather.
I was praying that you and me might end up together.
It is like wishing for rain as i stand in the desert.



brist

jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera, men när det är sommar ute och man bara vill ligga och steka, ja, då kommer bloggen i andra hand. igår åkte vi ut med båten, låg och puttrade lite här i gävles "skärgård", nja det som är skärgård här är väl Röman, Limön och Eggegrund ;p men det var mysigt förutom att min kudde flög i vattnet!
när jag kom hem så färgade jag håret, och ja det blev vitt. haha , men det ser somrigt ut :) sen gick jag och johanna ut till Johan och Backman så gick vi och slog lite golfbollar i bomhusbacken. jag är fan king, det lär ju ligga i släkten eftersom min kusin är golfproffs :D så jag kanske ska satsa på det med, haha.


nu ser vi på film på svenskan, bellman nivet? en tysk en norsk och en bellman. de är mys! sen ska jag ner till källmur då det är öppet hus :)

haha

alltså. ibland vill jag bara skratta åt mig själv, var får jag alla tankar ifrån? det är ju ytterst omöjligt att det blir så som jag vill, men jag saknar iallafall dig.
har haft min lilla "tänka kväll" nu och det kändes skönt, har legat och bara funderat ut massa. känns jätteskönt!
igår på morgonen så åkte jag till kullern, fick skicka hem Andreas, haha stackarn.. men jag kände för att sola och då lär jag ju göra det. dock blev jag väldigt bränd så det var väl inte det smartaste, fick sitta med linne och korta jeans idag för att inte bränna mig mer - som att de hjälpte nå? ;P

igår på kvällen så var det jag, Stoffe, Jesper,Malin och jonna som va och busade runt lite på ön. jag såg ett spöke, och det är helt sant. jag vet hur löjligt det låter men.. nä det var ett spöke ;P så jag tänker ALDRIG sätta min fot i den där storstugan igen, noooooway! har hört massvis med spökisar om de där, och spöken och jag går liksom inte riktigt ihop!

nu ska jag upp och lägga mig, fast jag är barnvakt. men jag är jättetröt och kommer inte klara det annars. ska upp klockan 8 imorn för att sola heeeela dagen, nu jävlar ska jag bli neger ;)

jag kommer tillbaka.

nu ikväll ska jag bara vara mig själv och ligga och tänka.
jag behöver det mer än någonsin just nu så det blir nog bra.

vi hörs.


my loooord

har inte haft ett enda tillfället att skriva blogg idag, och det har varit skönt . jag har hälsat på min gamla skola och sen åkte jag ner och köpte två bikninisar och en klänning. lite annat smått och gott med, :) sen låg jag ute och solade i en halvtimmetimme och jag fick färg? jag fick feeeta linjen, haha. så får väl byta bikni imorn så jag får bort den.
ikväll ska andreas och jag se på massa filmer och så sleepar han här, så imorgon ska jag upp tidigt för att mata fiskarna och sen åka ner till fliskär för att åka till KULLERN. jippi va skönt.
att ligga och steka på båttaket och sen hoppa ner i vattnet är de bästa som finns. m-m-m!

SLUTKÖRD

sjuk, trött, irreterad, less och you name it.
jag vet inte om jag orkar med bloggen nu, det blev jobbigt när jag skulle skriva två och jag orkade inte uppdatera lika mycket. har väl max skrivit ett inlägg per dag? visst borde det räcka, men jag har haft mål att skriva minst två iallafall. nåja, det var sista dagen på APUN idag, fyfan va tråkigt. jag verkligen stormtrivdes där .. de fick en liten "present" och en ros i tidningen för allt de gjort och för att dem varit så underbara. De hade fixat ihop en grej åt mig med, en 500hundring, det är ju bättre än inget. och de bjöd på lunch varje dag som kostar 100:- med, så de har lagt ut 1000 spänn på mig. rätt onödigt för jag vet inte om jag åstadkom så mycket, men jag hoppas jag gett dem något i gengäld iallafall.
nu ska jag hoppa i sängen och bara tänka, sen hoppas jag på att jag somnar där :)

sköööööt om er, så får vi se när vi hörs nästa gång.


VETA MER OM MIN APU DAG? klicka här

stressigt värre

usch. idag har jag haft fullt upp på APU'n heeeela dagen. är riktigt trött i benen men det är sånt man får ta sörrni! :) det är iaf riktigt roligt och jag vill inte ens tänka på att det är sista dagen imorn..
jag har precis kommit hem från min faster , vi hälsade på och fikade lite. riktigt mysigt.. nu ska jag på möte med BBK (bomhus båtklubb), jag och två andra håller i ungdomskomittén där så vi ska bestämma vad vi ska göra i sommar och så. blir nog en tripp med båtarna med alla barn någonstans, gud vad kul :) sen så ska jag ut och gå, sen så är det tv-kväll och städa mitt rum. har aldrig varit sådär stökigt förr, hela garderoben ligger på golvet! suck

i löööve it

jag älskar mitt liv just nu, allting kändes så bra igår när vi fick prata ut och jag somnade med ett leende på läpparna. det har  varit toppenväder idag, har gått bäst på APUn, och ja, livet leker helt enkelt, det känns ruggigt skönt att kunna slappna av och inte gå och tänka på det som tynger ner en.. peppar peppar ta i trä..

vill ni veta en synsk grej? igår när jag gick och la mig tänkte jag att det kommer säkert börja brinna någonstans här i närheten i natt. och imorse när jag gick utanför dörren så stack det till i näsan och det luktade ruggit bränt, så hörde jag på radion att det brunnit här i närheten. fy tusan!


veta mer om min APU-dag? klicka här

oh happy day!

lite undebar dag ?:) vaknade jättetidigt så vi drog oss ut till sandbankarna och låg där enda till fyra. var alldeles underbart och alla har fått så mycket färg, skönt. var jättevarmt i vattnet och jag låg där hela tiden, då jag inte lekte i sanden och gjorde massa sandslott och grejer. jag ÄLSKAR att vara barnslig (mig själv alltså, hrmh..)