Samsung touchwiz

Alltså jag fattar inte min nya mobil, det är så klurigt att skriva sms. Haha! Men övnign ger färighet heter det ju, men jag lär bara försäkra er som jag kommer skicka sms till ikväll ; jag är inte SÅ full som jag verkar, jag har faktiskt svårt att skriva.
Nu kommer snart Patricia och Josefine hit, så ska vi gå och möta Sara och sen blire käk. Ska bli värsta mysigt. Sen så blir det fixing som baaaaara den, jag ska locka hela mitt hår (plus löshår) så jag kommer få världens volym och afro ikväll, snyggt va? ;) Jag har med mig kameran som vanligt och jag bjuder på massvis med bilder imorgon. :)

Night of Mayem

Fan, igår så skrev alla på msn ; det snööööar! och var skitglada. Jag tittade ut genom fönstret och började grina typ, jag haaatar snö.. Det började åska och blixtra så jag sprang upp till mitt rum och la mig under täcket, de där om att fabriken exploderat var ju bara för att skrämma mig tydligen, vilka töntar.
Jaa, idag har jag bara hunnit att fixa lite med mobilen, lagt över lite låtar och sånt. Sen har jag fixat min jacka, blev inte supersnygg men den duger för ikväll =) kommer väl inte bry mig om några timmar så, haha ;)
Ja vad händer nu då? ska försöka duscha (man får inte blöta tatueringarna, och hur svårt blir inte de i nacken?!) sen kommer mina damer så blir det käkning + fixning. Vi ska fixa oss i närmare tre timmar så vi ser väl ut som risiga små sminkade damer sen , haha fräscht.


<3<3<3

Jag ber verkligen om förlåtelse då jag inte uppdaterat någonting idag, men jag har inte suttit vid datorn någonting alls faktiskt. Dagen började ju på alborgen, det var ganska kul faktiskt. Fick lite småryck på alla småbarn (det är ju höstlov) och att vi inte klarade missoin impossible.. Jaja, hemma runt 5 och till min stora förvåning stod min mobil ute på trallen! KUL :D sen  max som stod på bordet, redigt gott lär jag ju säga. Johanna kom och hälsade på så vi gick en tripp till Sandra för att hämta hennes halloween kläder, sen till ica och sen hem till henne och kikade på film. Barnhemmet blev det, jag är ju grymt rädd för skräckisar så jag hade ont i magen hela tiden, så anders och johanna fick följa med mig hem (A) haha tur att man har dom, second family. 
 
Nu tänkte jag skriva ett aslångt inlägg mend et åskar och blixtrar och alla säger att fabriken har exploderat, vilken fabrik?! FAN JAG ÄR SKITRÄDD OCH NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG :'(:'(

Godmorning fellows

Godmorgon! Fyra dagar kvar av bara ledighet.. It sucks, eller hur? Fr lite ont i magen när jag tänker på det.
Jaja, det gäller ju att ta vara på det så bra som möjligt, eller hur? Så idag ska jag till alborgen, skitkul ska det bli. Det är som fångarna på fortet och man tävlar mot varandra, ja det är helt sjukt. Sen tänkte jag svänga in på stan och köpa det sista tills imorgon, sen blir det att jag fixar kläderna med antingen josse eller sara. :)
Och eftersom jag vet att alla de här tjejerna som vi ska fixa oss med imorgon läser min blogg, så kan jag fråga de här istället ; Ska vi käka innan vi fixar oss? Tre av oss är på iaf!

Nej, nu är det väl dags att göra lite nytta tror jag. Ha en toppendag så hörs vi senare.


Efterfrysningar..

Kom nyss in från en promenad, mötte sara för ett tag sen och så gick vi lite. Skönt att prata av sig, och skönt att hon lyssnar. Hon är en av dom jag verkligen får kloka råd ifrån, cred till dig vännen. Fattar ni hur snygg hon ska va på fredag eller? Helt sjuuuuuukt. jag ångrar att jag inte också tog nå roligt, haha!
Jaja, jag är ganska trött och utmattad nu, kollade på nå program på trean som var skitbra. Undra om de går varje kväll? Lätt att jag följer det då, skitbra! Tänkte hoppa i säng nu, upp klockan 11 för att åka till Alborgen.. hua. Undra hur de blir med tatueringen, för man får verkligen inte svettas för att då blir såret infekterat? och när man är där kämpar man ju för liv och död när man tävlar mot varandra ? :S jaa jag har ingen aning, får väl ta det helt lugnt då.

Godnatt med er söta ungar :)

oooh yeeah baby

Aaaaaaaaa är hemkommen nu från middagen, vi käkade på kungshallen. Kändes lite konstigt faktiskt, jag tyckte inte att det var någon bra stämning och hela vägen hem höll jag på att gråta, jag hade tårarna i ögonen hela tiden och när jag kom hem brast det. Jag klarar det inte längre, jag kan inte längre.....
Jag klarar inte av den här pressen, att spela glad när man inte är det, att försöka göra andra glada när det är svårt för en själv, då man säger saker för att peppa andra -som jag egentligen måste tänka på själv, då jag bråkar med mamma hela tiden, känns bara som att jag inte duger. JAG MÅR INTE BRA!!!! jag klarar inte det här längre, jag gör verkligen inte det..
herregud


It ain't like I'm sleeping with a guy.

vet ni vad? Eftersom jag har så jävla tråkigt så tänker jag att lägga mig och sova, eftersom jag klagar hela tiden på att jag är så trött. Så en timmes sömn sitter fint, så är det bara att börja fixa sig sen. Jag ska försöka få min bror att sätta på sig skjortan och västen, för han SA faktiskt igår att han skulle ha det. Undra vart vi ska äta någonstans.. blir det kungshallen tro? haha.

Nej, hörde jag rykten om sovning?

I have to let go..

Kom precis hem från tandläkaren, gud vilket krångel det var.. Jag fick ju tid den 29 oktorber 17.40 men då kunde inte jag , så jag bokade till 29 oktober 13.10 och nu stod det att jag inte gjort de utan hade gjort det den 5 november, alltså troligt? Jag kollade ju extra noga. Så jag frågade om de fanns någon annan tid med Mathilda och Hanna ( man har ju två ) och det fanns en direkt då, sicken tur jag hade. De tjejerna är ju runt min ålder, eller ja de är väl 20 så de är ju precis som kompisar, man sitter och pratar om festerna och vad som händer och sånt, de är skitkul. Så jävla klockrena!
De blev mycket tatueringssnack den här gången men de är ju fullt förståeligt ;)

Både jag , wille och mamma har fått tandläkar tid den här veckan, undra om de är nå system eller nå? Men pappa har ju inte fått, eller känner jag han rätt så har han väl struntat i de, haha. Men konstigt det där, om de bara är slumpen eller vad det är? Aja, inga hål var det och jag fick jättemycket beröm för tänderna, fan va skönt det kändes, eftersom jag har blivit mer noga nu än va jag var förr, jag borstar ju inte bara två ggr per dag nu, tandtråd, munvatten osv. :) Nu då? vad ska jag göra nu? Ja ni folk, jag har INGEN aning för jag har redan;

Kopplat bort skräcken inför tandläkarnen
Städat och gått igenom min walk-in-closet, mycket kläder som ska ges bort.
Smörjt in tatueringen
Ätit
Sett på film


liksom, vad kan man göra nu då? TRÅKIGT


you gave me faith 'cause you believe

Jaa, nu sitter man och drygar på youtube. Försöker få upp min bror ur sängen för han ska till tandläkaren, lika som jag! Jag hatar verkligen tandläkarn, jag får en klump i magen varje gång jag går dit. Ångest? Kanske.
Jag vaknade kvart över 9 idag och runt 10 tog jag bort plasten runt tatueringarna, det var skitsvårt i nacken för man såg inte på vilka ställen "bläcket" försvann.
Jaa, vad ska man göra idag då? Har bara middag på schemat ju, men en sån här dag är bra. Då man bara kan slappna av, för det har jag inte gjort på hela lovet och det är illa!

Imorgon ska vi nog till Alborgen iallafall, kul! Dock är ju jag helt handikappad känns de som, det stramar liksom i nacken där stjärnan är hela tiden, får panik när man ska ta på dig jackan. Känns som att man förstör den eller nå, och de vill jag ju inte. jag måste nog ner på stan också, tänkte köpa lite extra detaljer tills på fredag. Gud vad kul det ska bli =)

Man ba liksom

Snart är du min !! fast en rosa då, såklart;)

Aa imorgon är det tandläkaren + middag på schemat.. Pappsen blir 39 :) Grattis, älskar dig.
Ska lägga mig i sängen nu och prata lite med min bror, om en viss tjej, GAAAH vi hate her så äre bara. Han ska även ställa klockan imorgon för att hjälpa mig med tatueringen, åwh .. du är bäst

Var är hon?

Middagen var supertrevlig, alla tjejer var jättefina och aa det är sån rolig klass jag går i, så sjukt :) Dock kände jag mig helt dum, vet inte varför. Sa väl ytterst några ord kändes de som, orkade inte. Var inte på humör, satt bara och tänkte... Nej usch, var är hon jag brukar vara? den glada sociala wickan? Hallå, jag fattar ingenting.

Jimmy, elle rska jag säga Danny? kom och hämtade mig innan jag drog till interpool, han åkte några omvägar för han ville prata med mig, gofisen. Han om någon ser väl om jag mår dåligt och han förstod direkt att något var fel, men vad är det egentligen? Känns som att jag kommer falla tillbaka på ruta ett igen, och det vill jag inte. jag som kämpade så jävla mycket för att komma dit jag var, så sabbar jag det. Vad är det för fel på mig egentligen?


Love is all that you need


Middag

Klockan åtta ska vi alla tjejer i klassen vara på Interpool och äta, gud vad mysigt det ska bli. Våran klass har blivit SÅÅÅ bra i tvåan, alltså det är helt sjukt. Lätt bästa klassen känns det som.
Så , ja då blir det mys där i några timmar framåt. Tänkte gå och välja lite kläder nu, vet inte alls vad jag ska ha på mig, funderar på jeansväst + rosa tröja + leggins + rosa converse men de känns så fjortis. Men men, vi får se helt enkelt ;)

jag ska nog beställa en mobil idag med ,blir det touchen tro?


Vadå ont?

Jag lever! Jag är hemma igen =) Jag var faktiskt inte ett dugg nervös idag, så jag åkte till volvo , hämtade ut pengar och vi åkte till tatueringsstudion. Frida stog där och väntade på mig, gullfia!
Så klockan 10 drog vi igång, och klockan 13.00 (på pricken) var vi klar. Tre timmar, hela tre timmar tog det för två tatueringar. Men det konstiga är att det inte gjorde så ont som jag trodde, det gjorde inte ont alls. Det var lite av en besvikelse, när man gått runt och trott att det ska göra så himla ont och så känns det knappt. Skittråkigt haha!
Vi tog inga bilder under tiden vi gjorde de men efter;


grease

Äh, jag tog bort inlägget innan. När jag är arg vill jagbara skriva av mig, vilket kanske inte är så bra i vissa stunder..
Efter ett bad med olika oljor och en bra bok så blev det bra iallafall.
Nu ska jag och min syster samt hennes kompis se på Grease, fyfan va kul. Älskar den filmen. Tycker det är så kul när de är en musikalfilm haha..
Jaja, jag tror jag ska ta med img kameran imorgon när jag tatuerar så får ni se. Blir nog tidig kväller eftersom jag har tid kl. 10 :) Ha det finemangen!

Nyfrisserad

Fan, jag hann inteskriva ett inlägg innan jag åkte i morse. Var så jävla stressad,men jag kom iväg ändå. Åkte och mötte sara utanför Volvo så gick vi in och hälsade på alla. Det är sån skön stämning där och ALLA var lika glada över att se oss ;) haha jag älskar Fredrik Bäckström, han sa att jag skulle hälsa till Lasse och Janne att jag kände han för då skulle jag få MVG och det är klart jag gör det, vem älskar inte han liksom?
Aja, efter det kom hilde och hennes pappa och hämta mig så åkte vi till frissan, de blev faktiskt bra. Jag brukar ALDRIG vara nöjd, jag gråter ungefär tre kvällar i rad för att jag hatar det så mycket, men jag tycker väl att de blev hyfsat, inte bra - inte dåligt. Sen kan jag ju säga att jag fick mycket kritik för den som har färgat mitt hår och fyfan vad jag skämdes, helt sinnessjukt.
När vi två spånhuvven står och väntar på bussen ute i tomma intet typ, så hör vi någonting bakom busshållsplatsen som krafsar, båda hoppar upp på bänken och skriker - en grävling, en orm! och ja vettefan allt, så jävla rädda. Efter typ fem minuter vågade vi oss ner och så ser vi längre bort att det var en hund, haha fan va pinsamt!


Nu är jag iallafall hemma, tänkte se på grease så jag får in feelingen till fredag. Eller ops, sa jag för mycket nu? Haha.
Imorgon är det tatuering, såååååååååååååååå nervös...


Hemma kväll?

Mötte tjejerna på stan och vi drog oss till Los Sombreros och satt där och mös, det var sjukt god mat och alla var supermätta. Sen så drog vi till sätra och fasiken vad mysigt det var hos josefine, hon fixade mina clips och vi andra satt och åt godis och nördade facebook. Vi har ju startat en ny grupp där om johanna och redan nu är det 22 medlemmar, helt sjukt. Men det är ju sant , så jag förstår ;)
Jaja, på bussen hem var det skitkul, jag skrattade så att jag grät. Hilde är så jävla klockren så det finns inte..
Johanna ; alltså visste ni att Nya Zeeland finns på två ställen på kartan?
Hilde ; Men hallå, det är ju två olika världar?!
Aa helt jävla blond, hon trodde att England låg i USA osv :D haha tillochmed busschfafisen skrattade åt henne!

Jaa, nu är jag hemma iallafall och egentligen borde jag sova vid det här laget för klockan åtta imorgon ska jag upp. Hualigen liksom.. SKa till volvo och hälsa på sen ska jag klippas.
Och btw, fattar ni vad jag längtar tills tisdag eller? Tatuering here i come..

La familia

nu är jag ganska stressad då jag sitter helt risig och bara mjukis kläder på mig, så det är väl dags att ta tag idet nu . Jag och La familia ska ut och äta, alltså Patricia, jessica och johanna. Jaa, alla brudar är som min familj helt enkelt. En gosig familj. Notera gosig. Hihi.
Sen ska vi hem till Josefine och fixa ihop våra hallooween kläder, kul =) ska även sätta i löshåret, finally.


Right here, right now

Fasiken vad det känns som lördag idag, så himla skönt! Kanske för att man vet att man är ledig imorgon, och nästa dag, och nästa osv? gud vad sköönt. Verkligen efterlängtat. Lördag hela veckan!
Imorse när jag vaknade fick jag ett sms av sara ; klockan elva i morn eller? Vafan, vadå klockan elva tänkte jag? Det är ju på tisdag kl. 10! men sen kom jag på att jag har ju lovat att vi ska till Gösta Samuelsson, och så har jag bokat klipptid kl. 12.30. Faaan, hur gör jag nu då? Vi kanske kan åka lite tidigare eller? Det spelar väl ingen roll =)
Jaja, får se hur jag löser det där, vet inte när busarna går till Björke heller.

Idag så ska jag ta det lite lugnt, sen så ska jag och mina damer hem till Josse och fixa kläder tills på fredag! Kul ! :) Hoppas alla vet vad de ska vara nu :)

btw, blondinbella är back in bussiness nu :D haha!

Nu du patricia!!

Vet du pätie? Gissa vad jag har sett ? *trumvirvel* Pretty woman.. och den var bra, skitbra.
Jag var ju hemma själv och jag var skiträdd, jag lämnade inte vardagsrummet. Låg och kollade ut genom fönstret hela kvällen för Hilde skrämde upp mig rejält igår, haha. Nu kom precis mamma och dom hem och dom vill se på någon las vegas film, mycket poker alltså. Jag kanske ska se på den och lära mig lite, kanske jag klår Ludde en dag :) who knows liksom ..

Ja men annars då, så får ni väl ha en bra kväll om vi inte hörs senare ! =)


söte :D

Tråkigt !

Just nu har jag jävligt tråkigt , jag vill med hela mitt hjärta till gårdskär, men har ingen skjuts.
Mamma och Bosse ska ut och åka så jag är helt hemma själv, 
JOhanna och Elin tog nyss bussen till Hanna  och jag orkar inte åka buss själv.


Har varit världens knäppaste / klantigaste dygn för mig, igår så spillde jag ut hela ögonskuggan på sminkbordet, sen råkade jag gå in i glasskåpet och några glas åkte ut efter ett tag och kraschades, när jag skulle ta fram beaburken på kvällen så tappade jag den inne i vardagsrummet och den sprack - gissa om det var bea över hela mattan och det? Imorse skulle jag bädda rent och utan att tänka tänkte jag hänga upp täcket på fönsterräcket (jag bor på övervåningen) och när jag väl skulle ha tagit täckte, så hade det ramlat ner. På det blöta gräset, yack! När vi skulle parkera hos mormor ställde sig mamma ganska nära en bil och de märkte inte jag så jag drog upp dörren som vanligt, och lacken åkte upp på den andra bilen, mamma åkte iväg, haha.. Men de förstår jag, de skulle gå på 2000-3000 i självrisk.

Så ja, det har inte gått så bra för mig och det lönar sig inte med att bara stanna hemma har vi ju märkt.. Vad blir det härnäst?


Detta kanske piggar upp?

 Känner ni er sura och tråkiga så kolla på de här!





I dont wanna miss a thing

Fyfan vad jag är deppig idag, ingenting är rätt. Jag började grina för att jag inte kunde sätta i täcket i påslakanet, och jag har varit en känslomässigt vrak hela jävla dagen. Fyfan vad det är jobbigt, men det finns ju en grund till det och DEN grunden kommer försvinna, jag ska bearbeta bort det - utan hjälp.
Den här låten är iallafall så jävla fin, helt klart dagens låt!


Satan i gatan då!

Fan det fanns ingen tid idag hjos frissan , men på måndag blir det. Jag och hilde är ju de första i vårat "gäng" som klipper oss så då kan vi ju sprida det vidare om det är bra, smart av oss ! Hilde ska färga bruna slingor i sitt, värsta läbbigt :) jag har alltid sett henne i hennes fina låna blonda hår men nu blir det ändring, blir säkert SKITSNYGGT :D jag ska bara klippa och göra lite ljusare slingor i det, så får vi se sen hur de blir =)
Eftersom jag ska sätta i och fixa mina clips IMORGON borde ju jag kunna ta med det på måndag så klipper hon till det med , eller visst borde det gå att göra så? Ingen aning jag ;P


Hate that i love you....

Tjenare ! Hoppas det är bra med er, en lördag som denna. det är ju faktiskt lov-lördag så då är det ju alltid bra, eller hur?Usch vad jag känner mig risig idag, jag har fått en finne med. Roligt liksom? Jag som aldrig har haft problem med det förr, usch det är helt sjukt. Jag vaknade med en chock imorse,. Jaja, idag så får vi se vad det blir , jag ska ringa till Hilde snart och kolla om hon har ringt till den där frissan, jag vågar inte :D Sen så ska jag och johanna cykla till mormor tror jag, vi får se hur det blir. Har inte ens pratat med söttanten än..


Fan, jag vill göra nå roligt ikväll. Nå liksom... skitkul ! men vad? tråkgävle tycker jag att det är, en dag som denna.




Fest hos grannen!!

Ja, nu har alla i gänget gått och det har kort sagt varit en bra kväll. Min lillasyster är ju världens fjortis och säger "daaahh" till allt och alla, haha. Har givetvis sett på idol, barnvaktat och pratat en massa. Fan det är klockrena brudar hela bunten och jag vill ba' ha fredag NU!!

Men det här varit en trevlig kväll med mycket skratt iaf,  som när jennifer frågade mig om det var aromat på popcornen, men jag hörde inte så jag sa "va" flera gånger, sen fick johanna damp och skrek ; men hallå, hon frågade om det var ARMANI på popcornen!!

Vi satt och pratade om att man ska vara rädd för minsta lilla, för man vet ju aldrig OM det börjar brinna eller något.
Johanna;- tänk om det skulle börja brinna, liksom inga fotoalbum kvar eller nå!
Jag ; nej jag vet! Det är ju därför man ska bränna ut det på cd skivor.


Ja, ibland undrar jag vad det är för fel på oss, men jag behöver inte fundera så länge för jag kommer aldrig lista ut svaret ;) Nu är jag fortfarande barnvakt och mamma och dom kommer väl hem snart, de är på fest. jag vill bara sova nu, är helt slut. Men fatta att det är lov! En vecka utan plugg.. hualigen vad skönt!
imorgon ska jag och johanna till min mormor och leta maskeradkläder + peruker, sen så ska jag och hilde kanske iväg och klippa/färga håret.. :) (säg ingenting!!!!)

Sjukhus är bara skit

Kom precis hem från skolan, liksom hemma klockan FEM på en fredag -det är ingen hit.
Har varit en jobbig dag faktiskt, har burit så mycket inom mig och på lunchen gick jag till Peter och då brast det.. Jag tycker iallafall att Borgis personal är så jävla bra,de finns verkligen alltid för en. Ungefär som Micke Svensson, bara det att han var lite bättre, haha ;)
Jaja, fick precis ett brev från sjukhuset och de har satt operationstid för mig den 6 november. Liksom hur tänker de? Ett halvår efter planerat.. jävla idioter. Ja, jag kan inte då och jag har fullt upp i skolan så jag kan ju liksom inte ta ledigt heller. Jag vet fan inte hur det blir men jag vill få det gjort, NU NU NU :'( ska prata med Peter och alla hur de tycker att jag ska göra, om de sätter hemundervisning eller nå sånt.

Jaja, till något roligare då. Jag hade ju inte planerat någonting på lovet men nu har jag supermycket inplanerat, kan ju dra upp lite roliga saker;
På söndag är det filmkväll + syjunta (hahaha kan man säga så, vi ska sy våra maskeradklädör iaf.)
Måndag ska alla tjejer i klassen på interpool och käka, supermysigt
Tisdag är det tatuering + en hemlig grej 
onsdag/torsdag - träningsdagar + standagar
fredag - maskerad , TAGGA !!!!

 

på tal om inget vill jag bli blond igen!!!!

Gäääsp ..

Usch vad trött jag är.. senaste gången jag kollade på klockan var hon halv 2.. Låg och grubblade mig hela tiden, tänkte på saker under dagen och om jag skulle gå till skolan idag.. Det var skitjobbigt att gå upp i morse, ville verkligen inte. Men jag lovade jennifer att komma på individuella och det man lovar måste man hålla! Nej usch.. Ska gå till Peter direkt när jag kommer till skolan iallafall, need to talk .
Ikväll så ska jag vara barnvakt, så kommer mina damer hit och kollar på film under tiden. Ska försöka få josefine att sy i mitt löshår med så jag kan börja använda de, suck. är så less på mitt hår, så nu går jag runt med en rutten jävla uppsättning, haha.

Jaja, vi hörs ikväll folks :)

miss the times

Sitter och kollar igenom gamla bilder, hahah! Bjuder på lite godheter!

 

Vilken ?!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg är jag sugen på en ny mobil, men jag vet inte vilken ?! Jag skrev ju om patricias mobil, den är helt fräään, och det är den ni kan se nedan. Samsung touchwiz heter den iaf och den verkar superkul, roligt att testa något nytt men ändå är jag så himla oteknisk som man kan bli känns det som och jag har levt på sony ericsson hela mitt liv och hur fan ska jag börja lära mig den? Liksom jag tycker varje steg i en ny sony ericsson är en svår grej att lära mig och nu en helt ny modell och ett helt nytt märke.  Men ändå känner jag just den där känslan att testa nå nytt, och den är 2000 kr billigare än den andra så jag får ju pengar över då, mer shopping alltså.



Men den här modellen (nedan) har jag tjatat om enda sen jag såg den på hemsidan i maj typ, och jag tänkte "hur fan ska jag orka vänta till oktorober-november tills den kommer ut" men alla tjatade att det är bättre att vänta tills jag vill ha en jag är nöjd med. Det är 8.1 megapixel på den så den är säkert bra tack vare det, det är ju kameran jag vill åt. Fördelar här är ju att det är sonyericsson och att jag inte behöver lära mig nå nytt MEN den är helt vanlig i modellen och det känns så jävla boring, vill ju ha något som sticker ut lite och inte vara en i mängden. Det negativa här är ju att den är dyr, den är lika till modellen och det är troligtvis inte bara jag som köper den..



if i were a boy

Tänk om man kunde bara byta sig själv med någon annan, bara för en dag, och få se hur den andra personen tänkte och sånt. Det skulle vara en maffig upplevelse för just idag känner jag att jag inte vill vara Wiktoria Ahlin. Jag orkar inte med mig själv, jag är helt krossad inombords och jag vet inte hur jag ska gå till väga. Ju mer jag tröstäter, desto sämre mår jag, ju mer jag sover desto surare blir jag, ju mer jag tänker på det desto argare blir jag. Det blir som en ond cirkel som jag inte kan göra någonting åt, och varför? Jag har ingen ork. Allting är helt åt helvete fel och jag vill bara göra någonting så jag kan bli mig själv idag. Det som har hänt, det är inte jag och jag vill få en ändring på det - men hur?

Jaja, jag vet inte ens vad jag babblar om, ännu ett inlägg jag inte läser igenom. Eller , haha jag läser aldrig igenom mina inlägg.. På tisdag ska jag tatuera mig, det ska bli roligt. Ska tatuera in ett ordspråk som betyder mycket (Ab imó pectoré, ganska vanligt, jag VET men det är en bakgrund till det sååå :) plus en stjärna i nacken.  Nästa vecka ska jag också köpa en ny mobil, alltså patricias mobil är så jävla döööör läcker, jag vill också haha ! men samtidigt kommer jag aldrig lära mig med samsung, in my as typ.



bakom mina solglasögon, kan jag va mig själv ?

Dålig uppdatering pga..

Ja det har ju varit väldigt tomt med inlägg i bloggen nu och det beror på en grej jag absolut inte får ta upp. Men det är ute ur världen nu och det känns väl bra, eller nå :) Har inte gått på några lektioner idag och jag har så jävla mycket ångest för det men både Peter och Micke sa att det var helt förståeligt, så Peter ska fixa med frånvaron och Micke ska ge mig privat undervisning i matte, ja dels för att jag missade och dels för att jag är så dålig i det.. Kommer aldrig fixa matten alltså, helt sjukt !
Jaja, jag mår inte så bra idag faktiskt så jag ska lägga mig och vila lite tänkte jag, sen så skulle mamma beställa pizza, min mamma är helt bäst. Hon finns alltid för mig och jag vette fan var jag hade tagit vägen utan henne ELLER mina vänner. Patricia, Johanna, Ravstis, Josse , alltså ALLA. ni är så underbara så jag blir helt tårögd. Fyfan vad jag älskar er, av hela mitt hjärta!


jag och johanna i lördags ;)

josefis

jaa, löshåret åker i i helgen haha!

hanna=)

pät, johanna och hilde <3

helt jävla pissed

Aa på tyskan idag fick man ju världens sms av skolsystern och kuratorn. Blev paff och ringde och frågade vad det gällde, och de var ju det jag trodde. Det finns en tjej som tycker att vi mobbar henne (för att vi inte pratar med henne, hallåååå där ju mobbning de, på högsta skalan liksom! not..) Blev skitförbannad, för vi har sovmorgon och en jävligt viktig lektion som jag inte vill missa. Jag mötte johanna sen och hon hade också fått sms, haha helt galen blev jag ! Patricia ska också dit så jag tänker gå dit iallafall, få fram mina synpunkter sen dra. Jag känner mig som VÄRLDENS mobbare, eller världens värsta person ! Men faktum är ju att jag vet att jag har rätt när de gäller detta och det har dom andra damerna också så nu jävlar kör vi tjejer. Alla tre har faktiskt mycket att säga så .. 

Nej men jag säger som johanna;  

för det är ju faktiskt inte mitt fel att hela gävle uppfattar den här personen på samma sätt som jag gör det.


Aja, detta försämrade inte min dag iaf, kanske med 10 min men mer än så är det inte värt ;) Ska åka och träna nu snart, ska bli så skönt. Funderar på om det är disco eller hiphop, det lät som att det var disco i johannas (tränarens) blogg iaf men jag fattade inte. Sen så är det premiär av hsm3 med mina absoluta favoritdamer . Det kommer bli så jävla kul och jag tar givetsvis med mig kameran :) Ha en bra kväll så hörs vi senare!

käpprätt åt helvetteee

fan vi har haft naturkunskaps prov och det kändes inte bra alltså :( blir MAX ett vg- , fyfan va kasst. nej jag är så himla less nu ;p men men, jag och josse bestämde att vi ska se på high school musical ikväll, kvart över 9, lite sent men det får gå. Vi lär ju fira att det är lov snart =)
Så ville Patricia också se, sen så Jessica, sen frågade vi Johanna och då skulle hilde och hanna också med. Kul, nu blir vi ett helt gäng ! :) ska dock på träning och jag är hemma åtta, så det blir att springa in i duschen och sminka mig, sen så första bästa buss ner till stan. Nej men det blir nog en skitkul kväll =)

burn it uup, the roof is on fiiire!

Kom precis hem från dansen, och jag är sååå slut. Mina ben är som spaghetti, bokstavligt talat.
Slutade ju ganska tidigt, hem och pluggade, tog en powernap, käkade, åkte vilse i sandviken, köpis, träna, plugga, dusch, plugga. Blir liksom ingen "vara själv tid" .. Men jag uppskattar tiden jag fick med min mamma idag, hon skjutsade ju mig till sandviken, när ludde ringde och frågade vad jag gjorde så sa jag att jag skulle köpa hår. - SUUUUUUUUUUCk hör man, haha. Äh, är man inte nöjd så är man inte =) Efter skitviken åkte jag och mamma till köpis, mamma köpte en tröja som va superfin, snacka om att jag ska låna den sen. Jag köpte latexleggins, det är så jävla läckört ;) Till halloween då förstås..
Sen blev det träning, sara var inte alls på dryghumör men det var JAG. ville bara flamsa bort hela tiden, men det går ju inte, nu är det ju serriberri som gäller för alla. Pinsamt, jag kan inte vara seriös..

Igår kväll fick jag världens spratt, låg bara och grinade mig till sömns, tänkte på allting. Tänkte på pappa, tänkte på morfar - hur jag gärna vill till hans grav. Jag bestämde mig för att jag ska åka dit i helgen, tända ljus , lägga blommor och prata lite. Många tycker att det är konstigt när man pratar med "de döda" , men jag tycker det är helt naturligt... Kalla mig knäpp, ja.


naturkunskap

Imorgon, är dagen med stort D typ. Sista provet innan lovet, fattar ni vad skönt? Förstår ni vad jag ska njuta?
Aja, svenska uppsatsen idag gick jättebra. Skrev maximalt antal sidor och jag tycker att innehållet blev bra, avslutningen var lite sisådär men det får duga! När jag okm hem från skolan bakade jag bröd och gjorde en stor kopp té, satte mig i soffan och gick igenom frågorna. Trodde att jag skulle få gå igenom dom flera gånger men jag kan dom, utan att kolla på svaren. Det är riktigt duktigt av mig tycker jag, så därför förtjänar jag en powernap just nu. Senare ska jag till sandviken och köpa clips, drog ju ut min hårförlängning igår för det var så konstigt. Så, jag köper clips nu istället för att ha massa geg i håret, skönare när man kan tvätta/sova utan också. Sen blir det träning med favoritsara, sen sova tidigt så jag är pigg och kry tills imorgon!

Imorse var ALLTING fel, mitt hår stod åt alla håll och jag hittade inte favoritmössan (carlros, hihi), jag hade ingenting att ha på mig, glömde mata fiskarna, glömde låsa dörren och ja, allt blev helt bajs helt enkelt.

 

Vilken jävla dag alltså.

Hej kära ungar. Fyfasiken vad varmt det var imorse på bussen, jag har ju vinterjackan för att det är så himla kallt ute men  busschaffisarna fattar ju inte det, att de börjar bli vinter. De anpassar sig ju bara efter hur de känner med att sitta med t-shirt. Idioter! Håller helt ärligt på att dö när man sitter där.
Idag är det ju projektdag så vi har alltså samma ämne hela dagen, idag ska vi skriva en vetenskaplig uppsats. Oboy, jag är nervös, kan ingenting. Kanske uppdaterar mer under dagen !

HÅRDKÖRNING ;;

Varför jag int skriver så ofta är för att vi har supermycket i skolan, vi har haft det de senaste tre veckorna så det har verkligen varit en tufft peroid. Minst två prov varje vecka.. Men nu så, på onsdag är det sista provet sen är det lov och därefter väntar ett administration prov, rättskunskaps prov och ett informerande tal så efter det kanske man kan pusta ut? På onsdag kommer jag att njuta, jag ska inte tänka på några prov på en vecka då. Förstår ni vad skönt? Det trycker verkligen ner en.. Har läst igenom naturkunskapen nu och antecknat det jag tycker är viktigt, blev 10 a4 sidor så jag ska renskriva det på datorn nu och se om det blir nå bra. Är nog svårt att se vad jag har skrivit, haha helt kluddigt!

Vill bara ägna de sista raderna till Johanna, min bästa vän, du klarar det här det vet du. Du kommer inte falla tillbaka på ruta ett, never again. Alla finns här för dig, precis alla. Vi älskar dig precis som du är och du ska inte behöva tänka på det där dumma tankarna. Vi finns här för dig, glöm aldrig det. Jag älskar dig min bästa vän.


 

du är så patetisk

Det finns folk som man bara irriterar sig på, som är sådana som aldrig i hela sitt liv kommer ändra sig - för det är ju han/hon som är den mest perfekta i hela världen. Det är såna personer som jag aldrig, i hela mitt liv, kommer att förstå mig på. Förstår inte helt enkelt, vad är det som framstår dig som den bra i det hela, är det ingen annan som har det jbbigt? Nej men det är klart, dina saker är ju viktigast av allt , glömde!  Aja, jag tänker inte ägna en tanke åt det, never again.

sitter på administratoin nu, våran lärare är den drygaste ever och tjatar på att det är fel på bärbara datorer och att stationära är såååååå mycket bättre. vad är skillnaden liksom ? :s Sedan efter det här har vi naturkunskap i 80 minuter, då ska vi plugga till provet så då är pluggningen gjord för idag. Skönt ;)
Jag har kommit på vad jag ska vara på maskeraden igen, nu är jag taaaaaaggad till max !

stick idiot

orkar inte, kan inte, vill inte ..

Har sovit från cirkus halv 5 tills nu, är skittrött så jag funderar på att gå och lägga mig och sova för natten , det låter som en riktigt lockande idé och vafan tjänar jag på att sitta och blänga vid en dator? bättre om jag sover ut och är fit for fight imorn ( har fått de uttrycket av Linn, därför jag säger de så ofta.) ja, men hörrni, så blir det. Har sovis imorgon också.
Haha jag kommer vakna fem och smsa med alla busar, så ställ klockan på fem älsklingar.
Och så kan jag säga att vilken mogen idiot är det som kommenterar så meningslösa kommentarer i hennes blogg? Stick!


Wiktoria

i cant take my eyes frooom you !

Min bästa sov ju här i natt ,och jag vaknade hela tiden av att hon säger ; men tyst wickan! så antingen är det jag som pratar i sömnen, eller så är det hon. Klockan 9-halv 10 gick vi ner och pluggade, har suttit tills nu så jag börjar kunna det. Ska ta en break på några timmar (provet är ju inte förns på onsdag så..) tänkte se på någon film och baka bröd tror jag, mysigt ;) Ja, senare så blir det väl bara plugg för min del.
Har bestämt mig för att köpa clips nu istället för de här jävla pluttarna, redan nu sitter jag och drar ut dom för jag kan inte låta bli bara, så på höstlovet åker jag dirr till Sandviken och köper. Det är inte SÅ bra kvalite på håret där men det är ju närmast.

jaja, jag ska väl inte skriva så mycket mer, lägger in bilder från bastningen sen också. Kan bara avsluta med att jag mår toppen, har inte mått så bra på läge och alla vet ju vad det  beror på, haha :D


Timber falls

Har nyss sett på en film, timber falls. Alltså, den är lika läbbig som den är låter, jag loooovar. Kan säga er att jagv ar rädd från början till slut, och slutet var ju ganska givet, men johannas min .. jaa den säger fan mer än allt :D Skrattade som en idiot och haha ja ;)
Vi har iaf bastat, de va skitskönt. Hade 80 grader ungefär så nu är det en klar förbättring inom bastandet, första gången for this year vare bara 65 grader och jag höll på att dö! Vi knäppte lite mysiga bilder också, som troligen kommer ut på bloggen imorgon. En sak till.. Min dator, stationära, kraschade för ett tag sen. Och vet ni vad? Den FUNKAR igen, och ALLA bilder är kvar, kan ni fatta de? Alla ego-pics och främst alla bilder på mig och johanna, vi höll på att få panik när vi såg alla.. Bilder sen tre-fyra år sedan .. Svårslaget! Nej, men nu tackar jag för lördagen och beger mig till sängen. Ha en bra kväll! :)


Panta?

Har precis legat i sängen och gjort klart 44 naturkunskapsfrågor, nu är det bara renskrivning klar sen är jag fit for fight. Ja, att börja plugga alltså.
Johanna ska komma hit och vi ska plugga i 2-3 timmar, dricka té och äta mörkchoklad. Sen så blir det en mysig kväll med bastu, ansiktsmask och annat som är bra för kroppen. Ska bli riktigt skönt kan jag säga, känner att jag behöver en bastu med detsamma, dock var det bara en vecka sedan sist. Men, ja, kroppen behöver olika behov nu när det är vinter och så är det ju.
Nu är det så himla mycket i skolan för min del så jag hinner knappt vara med min bästa vän, och då funkar såna här kvällar perfekt. Jag och johanna var med varandra exakt varje dag förrut och nu hinner vi kanske ses max en gång per vecka, men på lovet ska jag säga er, då är vi ready to go igen, eller rättare sagt nästa vecka. För Johanna, det har alltid varit min bästa vän och egentligen ska inte skolan betyda att vänskapen kommer i kläm, men tråkigt nog är det så det är. Ja, men höstlovet, då ska vi iallafall vara med varandra varje dag har jag bestämt. Nej men helt ärligt, find a better person than Johanna and i will pay typ. Mitt hem är hennes hem, och hennes hem är mitt hem. Mina föräldrar älskar henne som om det vore deras egna barn,och jag hoppas hennes föräldrar gör detsamma med mig!  Som när jag inte hade träffat pappa på flera månader och johanna var med säger pappa ; men nu är det ju julafton, mina två favorittjejer är här! Så ville han ha en bamsekram av oss båda. Nej men helt serri, det är så skönt att ha en sån nära vän, som förstår en till max.

Börjar lessna lite grann, vet inte varför men det känns som att man blir ifrågasätt om vad man än gör, är det inte skitsnack så är det något annat. Jag vet faktiskt inte, båda är så lika så det är sjukt och det är .. jobbigt. Jag vet att jag inte har gjort något fel, för litar jag på en person skulle inte jag ifrågasätta och sedan bråka över sms över att JAG lägger skiten på dig, vad är meningen egentligen? Är det inte så att det var du som anklagade något? Var, i det stora hela, är det mitt fel då?!  I bland vill jag bara stänga ute allting, att inte berätta något för någon, men faktum är ju ändå - att det är ju det jag har gjort den senaste månaden? Har inte pratat om känslor något alls, och på ett sätt är väl det bra. För jag står fast vid att ensam är stark, att man inte behöver prata när man mår dåligt osv. Vi får väl se hur det blir i längden...


Veckans låt!



If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

att vara kär

Sitter och pratar med JOhanna i telefonen, det är så bra att ha en bästa vän som henne, hon är helt världsbäst kan jag ju säga :)
Igår var det roligt ! Allt blev inte som vi planerat, vi började hos Linn och fixade oss och sånt, sen drog vi till Frida men där stannade vi inte länge, så åkte vi till Wanke på brynäs på fest, var där hela kvällen och vi var väldigt några men faaaaan va kul det var, helt sjukt. jag var Dj hela kvällen och jag tror att alla impades av min musik, faktiskt :D
vi spelade lite mamma mia också, och då blev de fart på Mattan haha ;)

Aja, idag dÅ? Skulle vilja åka till IKEA med mamma men det får bli imogron, ska kolla på lite saker till mitt rum sen så kan vi ju kika på soffa och sånt som vi ska ha här uppe. Är skitsvårt med tapeterna, man vet inte om man vill ha det fräscht eller om man vill ha en lugn miljö. Ja,jag vet inte.



sverigeee!!!

hallllluu sverige. NU kom jag precisly home och jag ska hoppa i sängen dirr, är så jävla kallt så jag får panil! vi har varit överallt och ingentstans känns det som, stan, ap-berget, brynäs, stan ohc you name it.
Jaa, jag fick ju världens rådiss av D på vägen hem men det kan man ju inte göra så mycket åt, haha han bad om förlåtelse och lika brae väl de :D

ajaa godnatt, hörs imorn ! bjuder på pics

Jag älskar rosa

Har ni någonsins svävat iväg bland molnen, drömt er bort och önskat er det där särskilda som verkligen skulle få dig att må så bra som du någonsin skulle kunna? Jag brukar göra det rätt ofta. Väldigt. Ofta. Det är ständigt en tanke som återkommer. Mitt liv vore verkligen fulländat om jag kunde få äga en rosa bil.

Tänk er. En ROSA. Bil.





Mitt liv vore verkligen fulländat med den där bilen. Nåja, nästan. Jag skulle bara byta ut en sak och det är killen där i. Givetvis skulle jag byta ut den till nedanföljande:



Jag menar, kan mitt liv bli mer perfekt då?

Glömde kanske nämna detta var ett gästinlägg av Ludwig himself! Min blogg finner ni på
http://ludwig24h.blogg.se =)


NU NI !b

tjena mittbena ;) Ni har väl läst mitt inlägg på ludwigs blogg igår? Om inte, do it!
Aja, nu måste jag fixa mig för fullt, ska käka och duscha sen hem till Linssan och festa lite ! Sen så ska vi nog hem till min bästa F =) hörs sen , då blire nog fylleinlägg för fulla muggar ;)


Alltså vad är det för feeel?!

Är SJUKT trött, vet inte vad det är med torsdagar men det blir alltid såhär på kvällarna ;)
Åkte till Linn och pluggade lite matte, gick mest igenom repetitionspappret så nu kan jag det, jag har en grej jag inte får in i skallen men jag ska nöta in det! Jaja, ska duscha och sedan ska jag bara gå och lägga mig. Ligga och lyssna på musik och somna till det, finns inget bättre :)
Imorgon ska jag och några tjejer vara hemma hos Mathilda och bara ta det lugnt och dricka lite, Sreinech och Towe ska också dit. Fan vad kul det kommer bli, det kommer bli riktig mysig tjejkväll! På lördag är det plugg som står på schemat, sedan är det bastu och mys/plugg med Johanna. Söndagens ska ägnas åt plugg det med. Låter som en rolig helg va? hehe..



Dagens blonda

Hatar, verkligen, HATAR torsdagarna. Det är den sämsta veckan på hela veckan och jag vaknar med en ångest, vill inte gå till skolan. Men men, dagen flöt väl på rätt bra. Tyska provet kändes galant så jag hoppas på ett vg / mvg. Ska ha mvg i slutbetyg, så är det ! Men jag åker ju till Deutchland snart så då blir det ju träna ännu mer på't. Iallafall det muntliga!
Okej, så nu kan jag släppa svenskan och tyskan, skönt. Imorgon är det matte B prov, jag citerar ludwig ; PQ formeln ska bankas in i huvudet. Nästa vecka är det en vetenskaplig uppsats som ska vara inne, sedan har vi naturkunskapsprov dom är skitsvårt, kan ingenting. Därefter är det ett informations tal som ska hållas, och sedan är lovet kommet. Välbehövligt!


Dagens blonda av Ludwig ;
- men hallå, vem fan är johanna Green?
man kan väl fortfarande heta gren fast man stavas med två e, lilla du?;)

Stay in the light !!

Ntyss kom hemkommen från dansen, som sagt så dansade vi disco idag och jag behöver väl inte nämna ännu en gång att jag hatar det? Känner mig som världens, världens fjortis som håller på och drygar. Usch! Det är ju mycket tuffare med ragga eller hiphop ;) Det kom ut kläder på hemsidan idag så ska väl in och kika om de är snygg dress eller nå, finns ju inget mysigare än att bara dra på sig nå mysigt på kvällarna.
Efter dansen mötte vi Jesper/Carlos/Bäckis, vet fasiken inte vad man ska säga, allt känns ju bekant. Köpte en mössa av hans märke iaf, den där tuffingen har ju startat en egen klädkollektion och fyfan, de är nästan min idol det där ;)
Nu ska jag ha mys med familjen, mysigt va?
Haha, drygt mycket mys i det här inlägget - men det var meningen, tro mig ;)

Hörs imorn !


Ska det aldrig ta slut ?

Tänkte uppdatera bloggen under hela svenskan, men jag kände verkligen att jag var tvungen att ta tag i den där dumma vetenskapliga uppsatsen, och det gick ju finfint. Har kommit en bit iallafall, så det är ju huvudsaken. På tyskan så fick vi plugga hemma om vi ville, har ju prov imorgon, men jag valde att stanna kvar - och tur var väl det! Var tvungen att gå igenom en grej som jag hade gjort heeeelt åt helvete fel på , haha. Men nu kan jag det, lite iallafall. Nu har jag pluggat i ca en timme, druckit varm oboy och haft lite beslutsångest kring helgen.
Aja, ska åka på träning nu, det är skitdisco och jag hatar de, fyfan så jävla tråkigt så jag dööööör, men men träning iaf =)

nu är det bara 13 dagar kvar tills jag ska tatueras, kul va ? :D

sitter ju på datorn hemma hos pappa,  hittar lite gamla bilder. Kolla va liten
!

Together we make it..

Kom precis hem från dansen, det är lika kul varje gång - oavsett hur otaggad u är innan. Jag älskar Sara, helt sjuuukt, vi har fasiken roligast på dansen, ever :D och josefine och jennie är riktiga höjdartjejer det med, kul liksom :D
Aja, när mamma kom och hämtade mig bestämde jag NOG vad jag ska vara på maskeradgrejen, men fyfan va svårt det är. Nu ska jag och min bror göra lite mat, sen ska vi se på en film. Just sådana här kvällar tycker jag extra mycket om, det är så skönt att umgås med sitt syskon, för han eller hon, är ju den som är med dig längst i livet.
Sovmorgon imorgon, gud vad skönt! Och Hertigannan E, imorgon är det disco såru vet.


Skin som den sol du är..

Sitter här i min brors rum lär ju sova här då vi håller på att flytta med pappsen. Får solen rätt in i ögonen och jag fattar INTE hur man gör med persiennerna så ja, det får vara.
När jag gick hem från skolan idag så mötte jag två tjejer i som var sex år, så började vi prata lite.
- Heeeeeeeej va heteruuuuu?
- Wiktoria heter jag , ni då tjejer?
- Lina och Sara, gud vad långt hår du har !
- Haha det är fejk!
And so on, haha de va så jäkla gulliga, they made my day så att säga ;) undra om jag var sådär frågvis när jag var liten? Kommer inte ihåg faktiskt..

Ska åka och möta mathilda nu, jag har hennes busskort och det är ju icke bra, senare blir det träning... o t a g g a d


I have a dream

jag har en dröm
jag har en sång
den sjunger jag
mot hot och tvång

vill man tro på under
saga och legend
kan man ta sitt öde
utan att bli bränd

Prov i aulan

Har nyss haft prov i Svenska B i aulan, med våran klass och B-klassen. Det gick väl sådär, jag skulle vilja skriva mycket mer men Ludde gav mig världens "äru störd?" blickar typ, och läraren sa ; ska jag läsa en hel roman eller? Så det kändes väl att det var läge att trappa ner på skrivandet, haha ;P ajaa det blir nog ett g kanske. Får väl se helt enkelt.
Skönt att lägga detta prov åt sidan, så nu är det bara matteprov och tyskaprov kvar denna vecka. Nästa vecka blir tung, kan jag säga.
Idag slutar vi senast tre, så då ska jag hem direkt och plugga tyska, har ju prov på torsdag. Sen så är det träning. En lugn dag idag iallafall ..

men jag kan inte sluta tänka på det negativa..

Jag är ett måndagsbarn...

faaan alltså jag kan säga att jag har gjort bort mig TOTALT. Skäms som ett jävla äckel och nu tänkte jag gå och dra nå gammalt över mig. fyfan i helvete..
Nej, ärligt talat så funderar jag också på att skita i bloggen, eller lägga ner den totalt. Jag skriver ju bara om min dag och allt jäkla skit som händer. Och till personen som en gång sa att jag förstorade upp allting, han skulle gärna bett mig att förminska det nu.. Hela helgen har det hänt något dumt, min kusin blivit skjuten, varit med om ett blondinbella fall och ja, you name it.. Klarar inte detta mer..

Plugg på schemat!

Just nu har vi administration och våran bitterfitta till lärare är ovanligt sur idag, så nu ska hon sätta sig lääängst ner i klassrummet för att kika vad vi gör på lektionerna, fiffigt värre liksom.
Idag så slutar vi supersent, runt 4.. Då ska jag och Mattan hem till linn för att plugga svenska, vi har prov imorgon på ALLA epoker, vilket troligtvis kommer bli.. svårt ! har faktiskt inte pluggat någonting så vi lär göra hårdpluggning idag då,
senare ska jag hem till min barndomskompis Tim i strömsbro och vara lite social, han åker ju bort i morgon. Fuskigt!

Jaja, har precis läst ludwigs blogg (ingen länk här inte) och jag har bara en fråga; det tog väl inte bara EN timme att skriva det där inlägget? Oh my :D


superstaaaaaaaaaaar

Hejsan mina vänner. jag vet att det har blivit dålig uppdatering idag, haha ingen alls! Men jag har inte suttit vid datorn någonting, faktiskt. Konstigt va?
Runt 12 så ringde jag Mathilda och så gick jag , hon och Ella rudan. Haha, det är så jäkla roligt att höra när folk gör bort sig på fyllan, helt sjukt. Skönt att det inte är jag längre ;) haha nejdå, men på lovet så är det ju lite fester, och då får man faktiskt festa. Så det blir nog helkul det! Jaa, efter promenixen så satte vi i mitt löshår och färgade håret, nu är det typ svart? eller jättemörk brunt iaf, men jag triiivs ;) skönt att inte vara fejkblond längre, säger jag.
Sen drog jag vidare till ett annat ställe.. och jag trodde jag skulle dö, jag har suttit i ett år nu och grinat, fyfan vad rädd jag var.. Vilken idiooooot :( :'(  Aja, tim fick höra på kvällens bravader och jag kan ju bara säga att den killen är ju för go, alltså.

Idag åkte jag hem till pappa, det känns så himla skönt att vara här ska ni veta. Nu ska jag äta varma mackor och prata
med timpan, vi hörs senare

.

Beroende?

Haha, så mycket som jag bastat nu har jag inte bastat på.. ett år! Hoppade nyss in igen men jag var tvungen att gå ut efter en halvtimme typ, jag låg ner med fötterna högt upp och när jag reste mig igen svartnade det och jag höll på att ramla, blev skiträdd ! Jaja, jag sitter och pratar lite med Saragumman på msn, jag tjatar på att hon ska sätta i mitt hår för hon är troligen min personliga frisör, så jäkla duktig på ALLT! Den kvinnan har kapacitet , du :)
Senare, eller ja om en halvtimme är det ju fotboll på G, kommer sitta bänkad kan jag ju lova.


Svamp ..

Jag blev väckt av mamma imorse, hon säger att jag vänt om dygnen men jaa det är ju troligt? haha hur många dagar har jag varit hemma, två ? idiot.
Aja, jag skrev ut mina anteckningar om svenskan sen skulle jag plugga, men myran och mamma skulle åka och plocka svamp och det är klart jag ville följa med, det är så mysigt. Dock är jag ingen trogen svampplockare för jag vet inte hur riktig svamp ser ut, jag ¨tar bara de giftiga och går förbi de bra. Haha.
Men vi fick cirkus 3 ica kassar på en timme, mycket bra gjort utav oss. Eller oss och oss,  men ja ni fattar ;) jag glömde kameran hemma så jag knäppte inga kort , bara på nå mysiga träd men de är ju inte värda att se.


jag saknar min bästa fis

besviken

så besviken... Trodde att du om NÅGON kände mig, och visste vad jag går igenom nu, men tydligen inte.
Stick, är det enda jag säger. Stick stick stick


Ikväll?


Igår så ringde min kära barndomskompis Tim och vi pratade länge,länge och ännu längre i telefonen. Vi ska träffas på söndag, det var så jäkla längesen. Vi låg och pratade om massa minnen igår, och herregud vad jag skrattade. Sånt där behövs, jag älskar att tänka tillbaka - men de har ni väl redan märkt ? ;)
Jaja, ska bli kul att träffa pojken iallafall, var så längesedan. Ikväll så tror jag att det blir filmmys med mina damer, skulle sitta fint det. Jag såg på step up 2 imorse igen, satan i gatan vad bra dem är. Jag tror vi ser på den ikväll om jag får välja ;)
Imorgon kanske vi börjar riva lite tapeter där uppe, vi har haft som mål att vi ska byta fönster hela övervåningen först och de ska jag se till blir imorn, så kanske vi kan börja tapesera nästa helg eller något. Jag är sugen på brunt + orange + guld, eller nå sånt. En mörk, matt orange färg. Eller grått? Eftersom vi har gråa dörrar? Det skulle ju vara snyggt med mörkgrått, ljusgråa dörrar och vitt tak, om man kirrar någon fondvägg kanske? Nja vi får se :)



Ken ring - bryter tystnaden



Såg den på Stinas blogg och den är så himla fin, lyssnar alltid på den här innan jag går och lägger mig.. Tänker så mycket på pappa när jag hör den, och pappa om du läser det här - du vet väl att jag älskar dig? :( jag vill bara att allting ska vara som vanligt :'(

Barnen i bullerbyn

Är superduper mätt nu, så jag la mig i soffan med Louise och kollade på barnen i bullerbyn, så himla mysig film. Jag kommer själv ihåg när man var i den åldern, jag älskade att vara på landet. Vi hade stuga i Jädraås som är som ett kollektiv, alla "Jobbarhelger" då alla vuxna jobbade och vi barn hade en koja som vi byggde i, då jag fick gå ut med Maddes tre hundar, då jag passade barnen, då vi busade, alla middagar då någon från varje familj hjälpte till att laga maten. Eller dom kvällarna då vi hade pizzakväll och bakade pizza i en riktig, gammal ung, då vi barn byggde museum uppe på vindarna, och jag var så rädd för alla fladdermöss. Eller då vi lekte tjuv och polis och använde de gamla jordkällorna som fängelse.. Eller loven nere i Borås hos farmor, då vi på mornarna var alldeles ivriga för att springa och kolla om de hade kommit nå nya ägg, eller om de kommit några morötter, gosa med grisarna eller kolla när tjurarna bråkade, då vi jagade alla höns och gäss. Speciellt kommer jag ihåg att vi alltid byggde kojor, och vi hade byggt en uppe på loftet i ladan, så hade William hittat två ägg som han lade i varsin ficka, det var alldeles i början på våren så det  var lerigt, och tror ni inte att han ramlar? Haha, han hatar fullkomligt ägg och grinade hela dagen! Tulle liten..

Jag älskar att vara ute på landet, att komma bort, att stryka vardagen lite. Jag älskar känslan, den friska luften. Nej såna här minnen sitter långt inne i hjärtat, jag blir så glad när jag tänker tillbaka, för jag älskade den tiden. Varför uppskattade man inte det mer då?

Tider som aldrig kommmer tillbaka...

Grupperingar?

Alltså de här med "grupper" på msn har jag ALDRIG förstått mig på, sen råka jag dra upp johanna dit igår av misstag, och det lät så tråkigt med "Vänner" så nu har jag fixat de, fint va? Mycket tekniskt av mig.
Jag och Myran står och lagar mat, myran är min mammas bästa kompis, för er som inte visste det ;) Men hon klagar bara på mig, jag tog på mig att göra salladen för hur svårt är det? Men nej, då blev de hela tiden tjat ;
- Men wiktoriaaaaaaa, gurkan ska vara FINhackad!! (hur fan kan en gurka vara finhackad?)
- Men wiktoriaaaaaa, så där skär du inte sallad, herregud! (hur skär man då?)
- wiktoria, kan du inte duka istället? Men neeej inte dom där tallrikarna!


En livsnjutare?

Jag har alltid funderat på vad jag är för typ av person, om jag är en sådan som alltid sprutar energi och är glad, eller om jag är .. en bitterfitta? jag vet ärligt talat inte, jag är väl den personen som gör något som faller mig in. Vill jag stanna hemma gör jag det, vill jag inte festa gör jag inte det, jag säger vad jag tycker, jag gör vad jag känner, känns det inte bra för stunden  så lägger jag ner. Men hur fan ska det funka sen? Varför lär jag bara mig inte acceptera att - det här är läget?

Jag tänkte för ett tag sedan, att jag måste börja ta tag i mitt liv. Jag menar, det är knappt 2 år tills jag tar studenten, och måste växa upp, och även om planen är att jag ska stormtrivas på Sveriges vatten, men vad händer om jag inte trivs med det? Stannar jag bara hemma då och väntar på att jag får sparken?

Missförstå mig rätt, jag vill inte vara en sån där människa som bestämmer sig för att jobba på SAAB och sedan jobbar där fram till pensionen, men jag vill inte behöva skriva "Mångsysslare" på mitt visitkort, men just nu är det sån jag känner mig. "Det var ett fint brev, och ett imponerade CV för att vara så ung tjejen, men kom tillbaka när du är mogen nog." Tjenahejsan.
Varför straffas jag för att jag tar vill ta det som det kommer, inte känna mig tvingad till någonting? Och till råga på allt utbildar jag mig till professionell mångsysslare.

Jag vet att det är alldeles för tidigt att tänka sånt här, men det är ändå 2 år kvar tills jag står där och vill testa allt nytt, alla nya möjligheter. Kan man inte stryka sin meritlista någon gång senare i livet, och börja om på nytt? Så mycket frågor...

Burn it up.

Tjenare gofisar! Jag vaknade precis, sitter nu och lyssnar på Burn it up. Den låten är jaa, seg, men den är skitmysig.
Ja, jag somnade cirkus tre inatt, för att en buse inte ville sluta smsa haha. Nej men jag låg och kollade på Mamma Mia ännu en gång, och sedan på step up 2 och OH MY vilken bra jävla film, fyfan :D Har inte sett ettan än men de kommer väl de också. Skitbra iallafall, jag vill också vara sådär duktig på att dansa.
Ja, vad händer idag då? Jag skulle vilja att någon buse satt i mitt löshår eftersom jag tagit ut det gamla, men vi får se. Annars kanske det bara bli hemma kväll? Eller hörde jag rykten om en filmkväll? ;) Det där med hemmakvällar har blivit min grej alltså, så himla mysigt. Igår så låg jag och kollade på film, sen tog jag världens längsta dusch och hoppade sen i in i bastun! Var det något skönt eller? Jag somnade. Jag lär ta upp min bastu-karriär tror jag, det är så himla skönt att basta minst en gång i veckan

,

MIN BÄSTA!

Det är väl ingen nyhet att johanna är min bästa vän? Vi har inte pratat med varandra på en hel vecka och helt ärligt, hur fan är det möjligt? Vi pratar MINST en gång varje dag, ärmed varandra varje vecka. Den människan, är den personen jag litar på mest. Hon vet allt om mig, jag vet allt om henne. Det har alltid varit "Jg och Wickey", eller "Wiktoria och Johanna". Vi är som piff och puff, bill och bull - allt som hör ihop helt enkelt. Det fungerar inte utan dig, jag är inte hel utan dig. Jag är helt säker på att vi kommer ha kontakten HELA livet ut, för vet du vad? tillsammans är vi ju oslagbara, så enkelt är det. Det spelar ingen roll om du bor 100 mil härifrån, vi har ju kontakt ändå, eller hur?
Jag älskar dig med hela mitt hjärta, du är den vän som betyder mest för mig !





The angels can wait..

Tänkte bjuda på lite bilder, har massvis med bilder på kameran men orkar inte lägga in. Så det får bli lite gamla, men det är väl aldrig fel?:)


Haha kommer du ihåg johanna-älskling ? :D

, kolla mitt hår!

Wiktoria och Wiktor


Min bästa och jag =)

Jag, josefine och.. PAULA! hahahaha

Bettan, Josefine och jag

Vi var så tuffa..

Fixning innan tävling!

Snygg frisyr va?

det blev eftersnack ;D

Sista april, 2008


Edit; som ni ser är bilderna helt i ordning, vissa är från denna sommar, vissa från i vintras osv. Men vad jag tänkte på , FYFAN vad jag färgar håret? bara detta år har jag varit; svarhårig, mörkbrunhårig, ljusbrun, mörkblond, superblond, platinablond? Oh my!


I just can't stop

Jag är hemma från soklan idag, det är mycket som händer och allting bara knyter sig magen på mig. Ångesten bara vräker fram , vet inte vad det är för fel. Jag mår inte bra, jag sov 13 timmar och är fortfarande inte utvilad.. jag som bara behöver sova 7-8? Vet att jag inte fått sova ut nu på många helger så det ligger väl i grunden, jag ska försöka ta det så lungt som möjligt nu hemma, jag behöver det. Inte tänka på skolan, inte tänka på hur någon mår, bara tänka på mig själv. När var det jag gjorde det senast? När lyssnade jag till mig själv senast? 
Jag kommer faktiskt inte på det, jag är alltid en person som anpassar mig, lär sig leva med det liksom. Men, ändring måste det bli, kanske inte nu, men snart.
Jag blir nog hemma imorgon med, jag missar supermycket i skolan men jag tänker inte bry mig. Det här är vad jag måste göra, för att kunna må bra igen. Kunna vila ut, kunna tänka på mig själv - och MITT bästa, kunna vara mig själv, slippa tänka på allting. Ja, hela rubbet alltså. 

Vad som händer i helgen vet jag inte, vet att jag har lovat bort mig alldeles för mycket, men ett filmmaraton är iallafall på schemat. Kanske jag kan se Mamma Mia igen då, för fjärde gången? haha, den är så sjukt bra, jag blir glad av den .


 








Nöjd med kvällens insats.

Kom precis hem från polhem, gick faktiskt väldigt bra där! Alla var superduktiga, verkligen. Vi gick och pratade och jag fastnade med folk hela tiden, jag har pratat KONSTANT i fyra timmar nu så min röst är fan inte bra, den var inte bra kan jag ju säga. Mina ben är också döda men det är det värt, efter allt beröm jag fått. Flera familjer sa att de aldrig sett en så energisk, glad och positiv person, som verkligen är medveten om vad hon säger. Det värmde i hjärtat faktiskt, för jag tycker det är så kul att locka folk till något som jag tycker är bra, som jag tror på.

Åkte till GS efter skolan idag och sprang in till Bosse och sa åt han att han skulle köpa ett par skitsnygga skor som jag sett, jag tjatade på han och när jag vände mig om stod det flera verkstadskillar och härmade mig, haha! Så jävla puckade. Men skämdes, ja det gjorde jag allt ;)

Jaja, nu är jag alldeles för trött för att skriva detta inlägg , vet inte ens vad jag har skrivit. Jag mår inte alls bra, är helt yr och febrig så jag ska lägga mig och sova nu. Sov så gott, kära vänner


TRÖTT

Jag är trött, jag är sjuk, jag är helt sliten i både kropp och själ.. Jag vill bara gå hem, känneri nte att jag gör någon nytta i skolan. Jag ska gå kvar denna dag sen får vi se hur det blir faktiskt, måste nog stanna hemma imorgon.

Idag är det ju polhem med Emma, får se om jag orkar hålla mig vaken. Kommer säkert somna på bussen, galet det här ;p
Jaja, idag så pratade jag med Myran på msn och hon kommer upp i helgen! gud vad kul. jag har verkligen saknat henne.


VINTER

Förstår ni vad jag vill ha vinter nu eller? Förstå vad mysigt att gå med mysiga uggs, varm vinterjacka, mössa, halsduk, vantar, raggisar och ja allting. Jag tycker just vintern är så otroligt fin, skitmysigt att gå på morgon promenader och se hela raksträckan framför sig full med snö. Men kylan, ja den kan vi stå över..
Dansen idag gick väl ganska bra, kände mig inte på nå bus humör och inte på nå dans humör heller. Vad är det för fel? Deppade lite över mitt hår, haha,  jag hatar det verkligen! Skitkort och.. äckligt.
Imorgon missar jag min sovmorgon och kan jag säga att jag är dåligt arg eller? jag behöver den verkligen, men det är en mycket viktig grej som jag inte får missa då, så.. Jaja, nog om det.

Fick ett ganska roligt samtal idag, mer om det någon annan dag. Orkar inte skriva ner det, för det är en bakgrund till det med..


Daaaans !

Nu är det dans på G =) Kul värre säger jag då :D idag ska jag verkligen försöka vara seriös på dansen, de är då det är som roligast´ju, neee haha :D
ja, imorgon är det ekonomi prov och jag hoppas jag kan det någorlunda iaf? är flera begrepp, och med flera menar jag inte 10-15 utan kanske.. ja närmare 40 ..
Äh, sara får lära mig det där, hon kan allt hon ;) Det var något jag skulle skriva när jag loggade in här, men jag vet inte vad, så tack och hej leverpastej.

Sam-ekonomi

Hej på er busar ! idag är det ju tisdag, vilket innebär projektdag för oss ekonomer ;)
det är en dag då vi har samma ämne hela dagen, och just denna dag blev det svenska. Vi håller på med epokerna och det är väl det tråkigaste som finns, så därför har jag sett på massa avsnitt av kustbevakarna och andra avenyn. jej!
Jag såg en skitsnygg t-shirt igår på stan, som man kan ha till mjukisar. Så det blir nog att jag köper den idag, jag ska ju även köpa jackan =)
Imorgon då, så missar jag dansen :( men jag och Emma (det blev inte Mathilda...) ska representera Sam-ekonomi ju, för alla 93or! Så alla kompisar till min bror som läser det här, gå dit och prata med mig. Det blir ju lite roligare iallafall, och jag är ju sååå trevlig ;) Nej men det blir kul det , roligt att vara positiv. Och ludde, vet du vad? Den där snygga 92an du vet, som alltid pratar med dig, han ska också dit och representera med mej ;) ännu mer jej"!

Mysigt va ?

Hej sötnosar! Hoppas ni har sovit gott, det har inte jag kan jag säga.. Har legat och vänt mig hela tiden, så jag är inte alls pigg just nu .. Är lite yr och har ont i halsen så jag är nog på väg att bli sjuk kan jag säga.. Inte alls roligt. Hörde på RIX FM i morse också att vinterkräksjukan är på väg, fyfan va bajs. jag får den alltid, samma period varje år. Orkar inte, jag har sånt dåligt immunförsvar så det finns inte ! Och josefine har lika dåligt hon med, alltid om hon är sjuk blir jag sjuk och vice versa. Riktigt tråkigt..
Idag ska jag köpa min jacka, tror ni jag är glad eller? Att slippa frysa hela tiden =) Sen är det träning, jag ska försöka vara lugn idag så jag inte får några bitchblickar ;) Imorgon kanske jag och Mathilda ska till polhem och presentera samekonomi progammet =) kul!


Andra avenyn.

Sitter och kollar på Andra avenyn nu, gud vad bra det är. Det är verkligen ett beroende. Jag missade gossip girl igår med, lilla ångesten ;)
Det är nog de enda seriera jag följer, eller förr var det ju desperete med men nu har jag ju träning de dagarna. Tråkigt, men man måste offra sig lite. Klockan är bara halv 10 och jag är trött som bara den, så det blir nog läsa igenom ekonomin och sedan sova. Vi räknade ut idag att vi har 10 prov på 3 veckor. Känns det hyfsat roligt? nej ..


Jag älskar dig, William. Oavsett hur det än är just nu så vet du att du är den som har mest betydelse i mitt hjärta. Du är världens bästa lillebror och du har värdens finaste personlighet. De gångerna då jag är mörkrädd och tassar in till dig, då vi ligger och pratar i flera timmar  - de gångerna betyder så mycket för mig. Du är den bästa personen i världen, lillebror. Vad hade jag gjort utan dig? Vad hade jag gjort utan alla dina stöttande ord och kramar? Vad hade jag gjort utan alla "du är världens bästa syster" texter?
Jag har sagt det förr, och säger det igen, det är du och jag. Syskona W,  Lillebror och storasyster Ahlin, tvillingarna och alla smeknamn vi har. Jag blir stolt, jag är stolt över dig.



 


Nej till mainstream.

När jag satt och läste igenom mina texter, så fastnade jag för en, läst den flera gånger och jag tycker jag ser den ur ett annat perspektiv varje gång. Värd att läsa, tycker jag faktiskt!

Ibland vill jag skaka om själviska egocenterade människor och skrika åt dem att det inte handlar om hur de ser ut eller huruvida fingetoppen sjunker in när man trycker dem i midjan.

Typ.. vem bryr sig? Var i det långa loppet har de nytta av det? När i det stora hela är det någon som säger duktigt gjort - Du är så mager så du förtjänar att komma till himlen. Vem är det som vill ha en smal flickvän till priset av hennes lycka?
Jag vill bara stampa av ilska och klösa dom när de är så självfixerade och envisa och bara tittar uppåt håller för öronen och sjunger lalalala..
När du bara har ett liv till förfogande att göra livet så bra som möjligt, att göra andras liv så bra som möjligt, och så börjar de göra skillnad på folk, påstå att vissa är mer värda än andra, att de är för feta för att vara fina..
Och man står med munnen och händerna hängande marken och undrar vem det egentligen är som bestämt det.
Varför hitta på en låtsas peson, låtsas att hon bestämmer över en, plåga sig själv men intala sig att det är hon, dendär vännen man har fantiserat ihop inom sig, som man tillockmed namngett Anna.
Sjukdom, tankefel, låter, som, en, schizofren..
När de sen börja klanka ner på andra för att själva få känna sig lite bättre, då ilsknar jag till.
Varför har jag blivit en ställningstagare?
Varför har jag blivit en förebild, av typen normalstor halvsnygging?
Jo, för att jag är trött på känslan av att inte räcka till, den känsla som dessa människor sprider runt sig, sprider vidare..
De talar om hur hemskt dagens ideal är, hur felaktigt det är, hur osunt det ser ut.
De gör inget, de följer med vågen.
Varför faller så många för den inbillade pressen, tävlan att vara snyggare än andra, känna till samhällets felaktigheter och inte stå emot?
Känner personligen ingen större aktning för Ja Sägare..


Honey, honey!

Blev en runda på stan med Linn och Mathilda. Hittade bara en tröja, och en halv jacka ;) haha det fanns bara en storlek och den ALLDELES för stor för mig, så de skulle skicka den sista storleken från valbo nu. Det är så jävla kallt på morgnarna så jag fryser ihjäl, mössa, vantar, halsduk, raggisar - you name it. Sedan när man kommer på bussen är det skitsvettigt och varmt. haha, det är inte lätt inte.
Nej men jackan är jättemysig iaf, har inte använt förra året ens så jag ska väl sälja den eller nå. Det är ganska ekonomiskt av mig tycker jag. Blev en fika på världens bästa Waynes med, vi satt i ungefär 2.5 timme, haha helt sjukt. Men har man mycket att prata om så blir det så, och det är inget vi tackar nej till.

Nu ska jag se på Andra Avenyn och Mamma mia, sen blir det plugg för hela slanten (sova alltså...)

Fika = mys

Nu har vi administration och jag och Mathilda jobbar tillsammans. Vi slutar efter denna lektion, så det är väldigt skönt. Då ska vi fika, kika och plugga. Mysigt va? Blir nog en sallad på waynes om jag inte har fel ;

Mamma mia.

gud vad kallt det är ute ! Helt sjukt, jag och linus som alltid brukar stå utanför och prata minst 10 min kunde inte ens stanna en min, haha :D Vi såg på två filmer, hemma hos han - såklart, Mirrors och mamma mia, eller, halva mamma mia.
Mirrors var så jävla hemsk och dryg! Fan va arg jag var hela filmen .. dryg film helt enkelt. Mamma mia var ju skitbra, men det tror jag inte Linus tyckte ;) jag skoja och sa ;
-Ska vi stänga av eller?
- Ja, jag protesterar inte! så stängde han av :D haha myse.

Nu sitter jag och äter vindruver, riktigt smarrigt må jag säga. Skola imorn, usch och fy är det enda jag säger. Tre veckor kvar... 


Vem vill inte tillbaka?

Nu är jag hemma, efter en otrolig rolig helg i världens mysigaste by! Jag kan säga att jag mådde sååå bra hela helgen, och sammanlagt har jag väl bara gått en km :D haha vi har verklgen varit soffpotatisar, gått till ica en gång och sedan när vi var och shoppade lite. och... SOM vi har ätit godis! Eftersom Lasse är en sån råhäftig person så blir ju han sponsrad av både de ena och det andra. Ett helt rum är fullt med godis, läsk, tröjor (speedway tröjor) och massa sånt. Där levde jag hela helgen typ.. Vi skulle få några speedway tröjor men jag ville att det skulle stå Wickan Ahlin på de så han ska fixa de, så kommer det väl hemskickat om ett tag ;) Skönt alltså.
Sen har jag också sovit  i en säng som massa kända isracare också har sovit i, jag är ju bara för cool ;) haha.
Jag fick en vattenpipa av en norsk jäkel, jag sa "va?" hela tiden. jag tänkte direkt på Olé och dom, kommer du ihåg Johanna? :D Nej men jag fattar inte norska för fem öre, så jäkla klurigt..

Ja, jag bjuder på lite bilder, Jag vet att båda är HELT risiga men bilder som bilder..



jag och stan :D

vi skulle gå på långprommis, men det slutade med att jag SPRANG hem efter en minut. Grävlingar vetni;)

världens mysigaste jackaaaaaaaaaaa åkte på varje gång de blev rökning, för lisa dårå!

tööönt.

Lisa fick presenter från hela släkten. Fubbigt! Men jag fick vara med och öppna ;)
nästa station LINGBO, LINGBO.
ja vi hade iaf kul på tåget =D

Vi satt och spelade stress , och efter ett tag fick vi en RUGGIG utskällning ; VET NI TVÅ OM ATT NI SITTER I TYSTA VAGNEN!?
då var de bara att flytta sig rå;)

Dålig update..

Orsaken till att det har varit så dålig updatering idag är ganska lätt, jag har haft FULLT upp. Vi slutade runt halv sex, vi drog över för att alla skulle hinna prata klart, sedan kom inte bussen! tror ni att jag blev lite galen eller? haha stod och svor och var rent ut sagt skitförbannad, jag tror jennifer blev lite rädd ;) eller, hon är alltid rädd för mig :D
Sen åkte jag hem, käkade, försökte leta fakta på internet som är till mitt tal imorn (!!!!) och sedan ett kort, jag ska nämligen låtsas att min bästa vän försvann genom prostitution.. Det blir lätt! ( hoppas ingen i PRO-laget läser detta )
Det är så lätt att leva sig in i roller, skitkul ju. Sedan försökte jag mig på engelskan, men gick det? Nej. Så jag tränade på talet en snabbis och gick sen till Linus, vi kikade på en skitbra film. Tur att jag är synsk alltså  ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen sedan plugga en massa.. Blir väl vaken till minst tolv i natt, sjukt... Imorgon blir det Stråtjära. Tåget går runt kvart över 4 så är jag hemma på söndag igen.
Jag behöver komma iväg lite, det är inte bara jag som tycker det, för alla vet att jag inte varit mig själv på senaste tiden. Så vi hoppas det blir ändring nu, ute på landet :)


sååå glad för de.

Sitter i skolan nu, och bökför. Eller nej det gör jag inte, mathilda ska skicka över allting till mig så kan jag bara tare luuungt. Jag ångrar det jag ska skrev igår för nu SKA jag bara ha G i ekonomi, that's it ;)
Fattar ni vilken träningsverk jag har idag eller? Orkar inte! Mina armar gör så himla ont , först sen i tisdags och sedan igår. Haha galet. Idag ska jag inte träna iaf, måste plugga som fan på mitt tal sen ska jag vara med Linus.
Imorgon kvart över fyra går tåget till Stråtjära men kruxet är ju de att vi slutar fyra och har idrott sista timmen, mysigt att sitta i ett jäkla tåg helt svettig och med mjukisar. Fy :D Så jag vet inte, får väl gå tidigare eller något =)


Livscykelanalys

Sitter och pratar med brox nu msn, han har lite svårt för livscykelanalysen tills imorn så vi försöker komma på nå bra ;) Han kom på pizza men njaa haha :D Dansen var så jävla jobbig, men jag kan säga att jag hatar fan disco mer nu än vad jag gjorde innan. Negativ ? bara förnamnet de, men hur snyggt är de på en skala? :D
Jag hade träningsvÄrk innan träningen och nu blir de väl ännu mer, men det är bara gött de. Det har spöregnat nästan hela dagen idag, tror jag? så till träningen fick det bli mina gummistövlar, de var skitkul att hoppa i pölar, helt sjukt :D Det var en pöl som var, ja säkert.. 1,5 dm djup iaf. Översvämning nästa?


BASSE BASSE BUUUU

Gällande rubriken så träffade jag Sara Bazeli i dag på bussen hem, det är en stjärna i sig vill jag lova. Så jääääkla härlig! Jag blir glad av henne helt enkölt.
Ska kika på torsdagens avsnitt av andra avenyn nu, sedan ska jag byta om för träning. Disco idag, blähh. Det lär ju i särklass vara det tråkigaste som finns, haha nejdå men det är så.. töntigt? :)
Jaja, jag kommer hem runt 8 ikväll så det blir ett inlägg då med :) Idol ikväll, tror någon av de yngsta åker ut faktiskt. Men, det visar sig =)

FÖRETAGSEKONOMI B

Godmorgon sötnosar!
Sitter i skolan nu, har ekonomi. Igår tänkte jag att, "vafan ska jag plugga ekonomi för? Jag kan ju ändå bara få g och jag vill inte bli nå inom ekonomi ändå." Men nu sitter jag gör lite grann iaf, håller på med kreditfaktuerer som är det lättaste haha.
Nej men om jag möter på något som jag kan inte kan, då lägger jag ner. Det är ju ändå prov nästa vecka sååååååå dåligt gjort av mig. Men Peter sa själv förra veckan att de kommer bli tungt med ekonomin för oss i klassen, att det kommer ett stort moment som till och med han tycker är svårt. Så , tror ni jag blev liiite rädd eller? Ekonomi är inte mitt starkaste ämne.

Nu ska jag återgå till Winkonto. Lär prata med Sara också, om du ville jobba på inventeringen på gösta? Skicka sms isf så anmäler jag dig med =)