Dans är så kul.

När det är roligt att dansa, som denna dag, vill jag verkligen INTE lägga av. Men saken är ju den att jag inte hinner med allting som jag gör, så KANSKE blir det att jag skippar en termin nästa, men bara kanske.. Jag vill verkligen dansa, så raggan fortsätter jag nog med. Om sara och yvve fortsätter så ;)
Jag kände mig så himla glad när jag dansade idag, allting flöt bort och jag drygade med Sara som bara den. Dock har jag märkt att när jag är så flamsig får jag världens bitchblickar av en tööönt som jag hatar. Jag har aldrig sett henne skratta på en träning så skärp da. ;)

Nu ska jag se på Idol, har inte någon koll alls på killarnas , så får se ! Loulou och Alice är lätt mina favoriter bland tjejerna .


Pluggdag

Hej bloggen!
Kom precis hem från skolan. Vi fick sluta två timmar tidigare än vi skulle så hur skönt är inte det på en skala? Träffade Hannah på bussen hem och hon hade färgat håret, skitsnyggt. Jag vill också vara sååå blond. Men.. jag får nöja mig med mitt bruna ett tag till va? ;P
Nu ska jag skriva rent mitt tal, lägga till lite talspråk måste jag göra med för det blir lättare att kolla av då jag läser upp det sedan. Visst att jag ska kunna det utantill men jag måste ju ha lite hjälp, eller hur?
Efter jag skrivit det ska jag vila lite, sedan ska jag läsa min bok. Fick engelska böcker idag med och jag har två st jag ska läsa ut .. Kul? Faktiskt, de är skitbra. Hoppas jag iaf.
senare är det träning, är helt o-peppad men får ju träffa Sara och Yvvis, jej :D

I'll be there for yoooooooooooooou!

En hemsk incident hände i fredagskväll, när jag skulle gå med Johanna (även kallad dileva efter kvällens utstyrsel) så gick vi och pratade om allt möjligt, ja en vanlig promenad helt enkelt. Dock ser vi en lampa tändas ca 10 meter ifrån oss och vi båda tänker - vafan är det för nå? Då ser jag en stooor svans, lite grått, vitt och svart och det första jag kom att tänka på var ju självklart en GRÄVLING! Och hade jag inte rätt, så säg? Jag och Johanna fick panik och jag hoppade på pakethållaren och vi drog iväg i en väldig jävla fart! Vi tog en genväg genom en skog så vi klarade oss utan bett ;)

Har precis varit på ica med Linus och köpt lite grejs till mitt nya liv, haha ;) Justja, jag lär bara säga att han är den sämsta i världen på att förklara vägar. Enligt honom är "uppåt" åt vänster och bara de säger ju allt. Nu ska jag kika på Idol, Alice och Loulou är lätt mina favoriter!



pluttigtvärreeee


en upp och ner wick.


Baby, no worries..

Igår sov min lillasyrra uppe hos mig, och första gången vi sa att vi skulle sova var hon typ kvart över 11, sen bara fortsatte det och jag måste bara fråga - är man blondare när man är trött eller vad fan är felet? Jag tror vi garvade hela tiden åt allting.
Var skapligt trött imorse så jag tänkte direkt att jag skulle sova efter skolan, och det är nog vad jag ska göra. Förästen börjar mitt nya liv från och med idag, mycket stolt över mig själv faktiskt ;)
Senare idag har jag mycket jag lär plugga, administration, Naturkunskap, engelska och svenska. Hualigen! Det är jobbigt, faktiskt. Mördarschema ;P


honey

haha!


A thousand miles.

ja den låter gå på repeat här nu, jag är helt såld i den. Ni vet den där låten som är med i White Chicks? :D ja, klart ni fattar.
Jag håller på att falla sönder här känner jag, hör hela tiden ; "men wiktoria, ta upp dina kläder!" "Men Wiktoria, ta undan tallriken", "men wiktoria varför har du inte bytt batterier?" "men wiktoria varför vet du inte hur man gör det för?" "hur gammal är du? "  "men du lär ju ta ansvar" "kan du plocka ur diskmaskin" "kan du hänga tvätt" "damsug där uppe (då vi är TVÅ som bor där"osv.. jag hatar det, det är bara en massa gnäll hela tiden. Inte tänkt på att kanske uppskatta de extra sakerna jag gör hela tiden istället, för att kika på alla fel jag gör. Jag gör verkligen så himla mycket för att försöka vara duktig, jag hänger tvätt, jag tar ur diskmaskinen, jag damsuger där uppe - när var senast wille gjorde det? Jag plockade undan efter bosse där uppe i helgen, jag är barnvakt, jag hjälper till med maten ! Känns som att jag bara gör allting fel, att jag inte är bra alls och att jag umgås med knarkare. Ja, vem fan skulle det vara? Lisa eller? Nej jag har ingen aning.. Just nu känns det verkligen som att jag tänker skita i allting, jag är så less på alltihopa och jag stressar upp mig hela tiden.
Det känns som att jag måste ha tid, tid att försöka hitta mig själv och bara vara. Vara precis som man är, gå runt helt risig och prata ut.. och vet ni vad? Det är precis det jag ska göra i helgen. Fredag till söndag åker jag till hälsingland, till Lasse och är där och bara njuter av tillvaron. Det har varit så jävla mycket den senaste tiden och jag orkar inte somna med hjärtklappningar ellr gråten i halsen nå mer, det måste få ett slut.

Idag satte jag ut en annons kl. 15 på blocket om min kanin, och redan klockan 17 var den borta :( Jag kände mig hemsk, jag ville bara gråta.. jag hade blivit helt fäst vid den FAST jag hade svårt att andas hela tiden jag var nära den..
- är det säkert att du inte vill ha nå pengar?
- nej, lägg hellre ut det på något som är bra för kaninen.

Då kände jag mig verkligen som en äkta djur-vän. Jag hoppas att du kommer ha det bra, kanin!

okej, lite bättre!

Nu är det iaf lite bättre, jag la ut en annons på blocket om kaninen och redan efter en timme typ så ringde en människa och ska komma och kolla på den nu ;) jag hoppas att hon tar den :D
Men det där med knarkningen känns ju helt dumt, varför skulle jag umgås med knarkare ? jag menar , smartare än så är jag faktiskt. Men visst är det lätt att kasta sten i glashus när man själv har en dotter som umgås med sådant folk. Jag säger bara såhär; städa rent i din egna korridor sen kan du komma och hjälpa oss.


Citerar johanna ; här inne har jag och wiktoria fällt många tårar, ca var 3dje vecka i 3 år när fick fick ig på antingen biologi, kemi, fysik eller matte provet. i slutet av 9an såg micke dock en stor förbättring i wickans hjärna och hon fick vg i troligen allt utom matte om jag minns rätt? :D

NI ska bara veta känslan av att ha blivit smart alltså, helt sjukt :D


Så himla less..

Jag är på så jävla dåligt humör just nu, jag är verkligen super allergisk mot min kanin, kan inte ens andas när jag är i närheten av den och det finns ju ingenstans att lämna bort den! Jag kan ju inte vara helt dum i huvvet och släppa ut den. Sen håller en idiot på och säger till min mamma att jag festar med knarkare , för jaaa det gör jag ju verkligen! Idiot huvve.

Nu ska jag dra nå gammalt över mig, hörs då


Klantarsel.

Ibland undrar jag hur jag kan vara så klantig, i fredags tappade jag min mobil så allting sprack, precis allting. Displayen åkte ut och gick helt sönder så ja, jag får ha min gamla vanliga tills december igen då. kul? Nej.

Igår blev det ingen uppdatering för.. jag var inte hemma. Jag var på stan och i valbo, sen hos Madde och sen hos Linus. Mycket trevlig dag faktiskt och jag fick med mig ganska mycket hem i från stan. Speciellt glad blev jag över en halsduk, så jäkla mysig! Den var stor och alldeles gosig.
Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta frukost. Senare vet jag inte vad det blir, jag kanske ska läsa tillsammans med Linus. Båda har böcker som måste vara klara inom kort, så...

Roligt va?

Eftersom jag vet att min mamma alltid är här inne och snokar så har jag sagt att hon också ska börja skriva blogg, och vet ni vad? hon härmar mig med allt så jag tror hon kommer göra det. Eller, faktiskt, så sa hon att hon skulle göra det om jag började städa mitt rum lite oftare. Men jag städar det redan så ofta så när hennes blogg kommer upp så meddelar jag er dirr alltså ;)


Ikväll blir det mys..

Skoldagen idag gick ganska fort, individuella var roligt som vanligt och vi repeterade mest det vi ska säga tills nästa fredag - då vi ska hålla tal i Vasasalen, lite läbbigt men det är en bra övning!
Sedan följde dagen med naturkunskap, matte, engelska och idrott. På idrotten hade vi brännbollsfotboll och ja, mitt lag utklassade de andra laget - så är det ju bara ;) sen var det rugby på G och jag kan säga att jag har jävligt ont i ryggen nu tack vare Ludwig! Nej jag tänker inte länka för då kikar ni ju in hans blogg, haha :D
Åkte och käkade med mamma och malin efter skolan och det var smarrigt.. Nu är jag supertrött, som alltid.. Jag skriver nog ALLTID att jag är trött!
Men som tur var ska jag inte göra nå speciellt ikväll, ska basta hemma hos mig med damerna, sen blir det filmer för hela slanten. Ska bli riktigt mysigt och det blir säkert massvis med kort som vanligt. Föresten har jag och Sara slagit vad om en grej och jag vet att vi kommer få rätt haha :)
Vad det är får ni höra imorgon.




Glad ?

Idag var läraren sjuk till individuella valet så alla gick hem, förutom .. ja, vi seriösa barn ;) nej men jag kände att det var lika bra att renskriva och fixa till det. Sara och Poppy blir klar imorgon så det är superbra, kan vi köra lite genrep innan nästa vecka då vi ska hålla tal i Vasasalen. Nervöst, men kul.
Så jag gick väl hem efter en och en halvtimme, åkte buss med Jennifer och oboy vilken kvinna hon är. Jag vill också vara lika positiv och energisk som henne, haha. Nej men den tjejen har världens bästa personlighet, hon gör mig alltid lika glad :D
Träffade honken på vägen hem och det gick superfort att gå hem, knäppt egentligen. Nu ska jag käka, sedan lägga in lite ny musik på mobilen och sen sova.... Skit trött!



vad är det för fel på vissa människor?

Alltså jag orkar inte plugga ekonomi, det är så himla tråkigt. Jag kommer nog inte få mer än G i ekonomi så jag orkar inte ens försöka ;p eller jo jag tar i kapp det nästa gång ;)
jaja, Ludde har börjat skrivit blogg igen så jag kommer ta bort hans länk från min sida, jag tänker inte göra mer reklam för honom haha :D jag förstår ju att alla mina läsare går in där och kikar med ;)
Idag känner jag verkligen mig som en hippie, jag ser ut som en risig jäkel med hårband och det känns inte bra! Men det går ju inte att göra så mycket mer när håret sviker en :D Lägger ut bilder sen!

Give it to me.

Sitter och kollar lite låtar på youtube, vill få fram madonna låten vi dansade till igår men jag hittar den inte! Skitsegt.
Idag är det bara en engelska läxa som står på schemat och det är runt 40 glosor så det är inte så mycket:) skönt att ta det lugnt lite också.
Bosse åker i väg idag så det är bara jag och mamma, gud vad skönt det ska bli. Inte så att jag inte gillar Bosse, jag älskar honom verkligen men det är skitskönt att bara vara med mamma med, ta lite tjejsnack och sånt som man sällan hinner med..
NU är det företagsekonomi och vi ska bokföra! Hörs sedan.


Haha gohjärta.

Eftermiddagen idag har varit riktigt bra, låg och tänkte på en massa och läste igenom flera sms och jag kan bara säga att du gör mig så glad :) sen var det dans på G, var en supersnygg dans vi gjorde med Johanna och sedan skulle vi fixa själv, jag tror varken jag eller Elin var så supersugna på det där så varje steg vi gjorde slutades med ett skratt , när vi skulle göra vårat värstingtrick började tillochmed Johanna skratta åt oss, så ja - vi var tyvärr inte seriös idag ;) Nästa vecka är det hårdkörning på disco så då vet man vilken dag man inte ska träna, haha. Jag hatar disco :D

Loggade precis in på bdb och så hade sara skrivit ;
Du, jag vet en skitbra grej med tyskland! Lärarna sa att eftersom det är tillåtet att dricka alkohol där om man är över 16 år så får vi göra det även när vi är med lärarna för dom kan inte göra nått sa dom och sista kvällen ordnas det en skit står fest med alkohol såklart :D
 
Haha gohjärta :D Nu ska jag borsta tänderna sen hoppa i säng, gud vad skönt :)


Källmur

dagen i bilder..

mitt gamla skåp! nr 1 ofc :D

varmt välkomnande! Daniel och jag

Stina och johanna

Johanna =)

stina min fina

wajken

wickan och daniel

johannapannan

Haha, vi gick in i klassrummet och skulle säga hejdå. Ser vad det står på tavlan och får jag ångest ; Nej fan det där kan inte ens jag! och dom går i sjuan.. hum? :D

hejdå källmuuuur

Bilder


johanna förra veckan!

nyvaken wick.

Älskling

Hockey med pappa

Min gansta pappa ;D

irriterande

Just ja, när vi var på källmur idag så blev vi utslängda av en idiot. Jag har aldrig känt att jag hatar någon på källmur men jag kan ju säga att det är luuugnt att jag gör det nu.

läraren - vilka är ni? 
Johanna - Ja, vi är trogna elever till källmur skolan
läraren- Ni vet väl att vi på skolan har en regel att elever som inte går här, är inte välkomna här.
johanna - joo men vi får ju för micke, isf skulle ju hán ha skickat ut oss, eller hur?
läraren- Ja det är ju konstigt, då har väl han gett er tillstånd eller nå sånt, men det får han inte göra det är bara rektorn som gör det!
wickan - men vafan, vi har ju redan träffat rektorn, han sa inget!
jag säger bara det; moget, moget moget att tro att man kan slänga ut några , ALLA som jobbar på källmur vet att vi var bästa klassen, fråga vem som helst! Så om hon inte känner igen oss ska hon fan inte jobba där, haha. Blir så irriterad, alla tog ju emot oss hur bra som helst och de har de gjort ALLA gånger vi varit där, så kommer surkärringen her self. Idiot!


Visst ser jag smart ut ?:D

Malin <3

Tror ni att jag var dåligt trött imorse eller? haha jag skulle behöva sova miiiinst 1 timme till säger jag bara, var helt död.. snoozade några gånger sen fixa jag håret och drog. Mötte Linn och Jess på bussen och drog till tingsrätten och var där ett tag , vi gjorde en fräckis men vad säger jag inte ;)
Sen mötte jag Stina och vi åkte till Källmur, vi pratade supermycket med världens bästa människa, jag talar naturligtvis om Micke Svensson. Han gav mig världens bästa push som alltid, ja det känns som att allting är tungt nu så tack. När jag berättade vad jag ville bli blev han skitpaff men sen sa han ;
- jag har alltid vetat att det ska bli nå stort och grymt av dig, Wiktoria!
Det gjorde min dag, haha ;) Sen gick vi runt ett  bra tag, pratade med alla lärare och så :) Efter ett tag började mickes lektion så vi satt oss utanför och då kom Johanna. Gick runt ett tag och tog massa bilder, och är Daniel modellen själv eller? haha galning . Jag lägger naturligtvis ut bilderna här på bloggen, men det blir ikväll :)

Nu ska jag ta en powernap sen ska jag plugga, sen träna! ;)


TJALALALALA!

Ja, jag kommer aldrig bli en bra affärskvinna. Jag som tyckte det lät så vuxet med möte och så glömde jag bort tiden! Så .. om vi skulle åkt dit när jag tyckte hade mötet varit slut ;) Så ringde pappa och frågade om jag ville gå på DIF - brynäs matchen och hur kan man tacka nej?
DIF hade halva laget borta men ändå vann de med 4-1! Domarna var helt åt helvete kassa, favvoriserade totalt brynäs. jag och pappa höll på att få damp alltså, helt sjukt.  Jag menar när brynäs hakade i DIFs tröja så dömde inte ens domaren, eller om han kom bakom med klubban i ryggen, nej jag är tyvärr ingen hockeyfantast och vet vad alla ord heter ;)
Aja, skön vinst iallafall. Fick ett ganska roligt sms av Ludde och ja, jaggjorde ju bort mig som vanligt haha. "Slutat heja eller?";)

Nu ska jag nog gå och lägga mig , supertrött! Upp 9 imorgon för att gå på rättegång och sedan ska jag till min gamla skola med min fina stina :)
 


gammal bild..

Länkar.

Har fixat till länkarna i högerspalten nu, uppdaterat dom lite - vilka jag läser dagligen :D jag är verkligen helt besatt i bloggar, helt sjukt.
Jag lät mamma och Biggan läsa igenom mitt tal och undrade om något skulle ändras men det enda jag fick var; nej fyfan vilken hemsk! Är det bra eller dåligt ? Kan man ta upp hemska saker om man har ett tal? eller haha jag fattar ingenting ..
Nu ska jag fixa mig lite sedan dra till skolan igen, på möte :) på tal om möte är det utvecklingssamtal snart, fan va läskigt. Jag hatar det, de känns så seriöst .. ?


jag och min favorit! Kan inte se mig själv i kort hår längre, fy bubblan!

KUNG I BAREN

Ja, skoldagen inleddes med föreläsningar. Först från en åklagare, och det var ganska tråkigt faktiskt. Vi hade ju precis gått igenom det på lektionerna så jag satt nästan och sov. Men hon var en positivperson och gav oss massa råd till senare i livet. När vi alla trodde att det var lunch kom Hasse (dahlenlund?) från Kriminaltekniska i Stockholm och föreläste, satan i gatan va bra det var! När han berättade om en väldigt känslig grej och började gråta, så blev jag helt rörd, fick världens rysning i kroppen. Ja, alltså han var helt otroligt, vilken jävla kille!
Vi fick även se bilder på mord som hade skett under senaste tiden, fattar ni - riktiga människor!?!?! Kändes som att det var movie alltså, helt sjukt. och inte gjorde det bättre av att man visste att det var tacos till lunch heller, jag kunde inte ens se taco såsen för jag trodde jag skulle spy, rå äckligt.

Jag tog hem mitt tal nu, som vi ska ha om två veckor och våran grupp ska vara the greatest alltså. Jag är skitnöjd över mitt tal (hörru Josse, jag är positiv nu :D) så det ska jag öva på. Jag ska på möte klockan sju också, missar träningen så det är pest och pina!



Det suger!

att inte ha någon sovmorgon imorn, fan haha ;) och så åker patricia till Tunisien i två hela veckor. Något skönt? Skulle bra gärna vilja åka iväg jag med..
Jaja, har inte gjort allt för mycket idag, dagen har gått åt till att plugga Rättskunskap och jag kan det ganska hyfsat iallafall. Tror att det är prov imorn? Åkte hem till Johanna en snabbis med, för att försöka plugga, men jag gjorde bara alla uppgifter + förhörde henne,  åkte hem och böt om för att sedan gå på prommis med Sara och Johanna her self, som dagen till ära gick med superkryckor ;) haha.

jag är verkligen hur trött som helst, så jag ska nog ta mig i kragen och försöka sova :) Låter som en bra idé, va?


älskling

Meningslös...

jag duger ju ändå inte till .. så varför ska jag ens kämpa?



Näe fasen, vad dryg dag. Jag har läst rättskunskapen ytterligare två ggr så nu kan jag nog det där, jag har inga repetitionsfrågor så jag kan inte kolla mig själv heller. drygt! Ska nog läsa svenska klassikern med världens drygaste ord, ty, godo, skoda och sånt där. Fattar ingenting ;P



boxen var med hela kvällen.

Hemma idag.

Är hemma idag och tänker inte säga anledningen, tråkigt va?
Jag vaknade runt 11, superduper skönt.. jag har precis ätit lite frukost och tänker snart lägga mig i sängen igen, varför inte liksom ? Ikväll är det.... plugg på schemat, tror jag. Ska kanske åka hem till pappa idag med, var ett tag sedan jag var där =)

ännu mer!

Fasiken vad jag lägger upp bilder på bloggen nu! är det för mycket? Eller är det roligare med det? Ja ni, här är iaf tre bilder som jag inte har ett DUGG minne utav sen i fredags, haha vart fan är vi ? :D
Kom nyss hem, varit ute med Linus :) mycket mys. Nu ska jag sooooova, gud vad skönt :D




vad är det för nå?





haha, en osminkad Wiktoria i sina gladaste dagar ;)


Så jävla glad!!

Jag har verkligen lagt plugget åt sidan idag, inte bra Wiktoria! Men jag ska ta tag i det.. snart, snart jag lovar.
Jag har faktiskt varit med hela min familj idag, eller inte hela utan bara Ahlin sidan och fyfan vad vi har skrattat. Jag kan säga att jag har inte mått så bra som jag gjorde idag på superlänge.. imorse när jag vaknade tänkte jag också ; jag ska aldrig mer må dåligt! Så idag är verkligen en bra dag och jag är på toppenhumör :D

här är lite bilder; 
 
Vi gick och letade efter picknickplats i något område. ?

men jag låg och lyssnade på musik ist ;)

världens bästa mamma

vi hittade inget bra ställe så vi gick hem och satt oss på studsmattan ist ;)

älskade bror



vi försökte flyga :)
'
och eftersom vi är såna kingar lyckades vi;)

mamma försökte också :D

Valbo.

Förlåt för verkligen SÄMST uppdatering den här helgen men jag har haft fullt upp, har inte varit hemma någonting typ, och när jag väl varit de har inte datorn varit de första jag prioriterat !
Igår så.. vaknade jag helt bakis, åkte på 40 års kalas och där var det supertrevligt, satt och byggde halsband med tess eller vad hon hette, supersöt! Sen kom jag hem , mötte Linn, pratade lite med henne om fredagen, haha :D
sen käkade jag och åkte till sötaste L :) vi såg på någon komedi som va skitkul och sen en supertråkig film , höll på att somna alltså :)

Nu ska jag äta frulle, fixa mig och åka till Valbo för att fika med bästa :)


Klassfest spe2a

Fyfasiken vad roligt det var, alla var HUR glada som helst! Det kändes som att det var en helt annan klass, så helt toppen var det .
Vi fixade oss hemma hos linn först, jag, bettan, emma ,josse ,loniz ,malin ,linn, patricia och jessica - vi käkade pizza också. Sen runt 8 drog vi till Julia och där var det fullt ös, nästan direkt drog alla upp och dansade till världens drygaste låt, haha - bag in da box ;) Men den är ju så kul, haha vi höll på med den hela kvällen :D
Sen drog vi vidare till Luddes fest och där var det väl ganska kul, dansade hela tiden kändes det som. Kanske därför alla mina skavsår idag? träffade supermycket folk också, så roligt att träffa folk man inte träffar annars. Och filip, på måndag ;)
Nej men det var väl en skitkul kväll, klassfesten var så jäkla kul så nu ska vi ha det varje helg alltså ;)

Carro och Linn =)

jag och emma var glada!

Johan!





¨





kika in på facebook ist, för mer bilder :D
'

Du är så blåögd.

Hejsan ! Jag lär bara säga en grej innan jag börjar skriva; är Spe2a bäst eller är vi bäst? Sån jävla klockren klass så det finns inte :D

eller justja fan, jag hinner inte skriva, mamma kommer hem om en halvtimme och då ska vi till skutskär, shit dags att skynda sig lite?allt mitt smink ligger hemma hos linn med, faaaan .

trött

Är superduper trött så jag ska bara borta håret och klippa till luggen så är det sova för mig. Eller nej, jag ska smsa en buse också :D jej!
Sovmorgon 10 minuter extra imorn , nice va?;) sen så lär jag ha med mig två superstora väskor till skolan. så jävla typiskt. jag ska gå från Vasa till Borgis och mina axlar kommer gå av :p skitsaker :D

håret blev fult. blir bilder imorn. Godnatt

Hahahaha .

ja, igår skulle jag lägga in en låt åt johanna på bloggen, men jag råkade lägga in den här först. Har aldrig ens hört den och den försvinner inte, hjälp maa?
Skolan har gått ganska fort idag, har inte haft någon tid över känns de som ! Så .. den hemska dagen har ine varit så hemsk ändå, Tycker det är så fel att man lär gå till kl. 5 på en torsdag, eller ja, det är väl lika varje dag men skiiit vad jobbigt det är.
Kom precis hem från stan, köpte hårfärg och eyeliner, sen blev det en fika på Java med Sara och Johanna. Ni är ju så klockrena så man inte vet var man ska ta sig till alltså ;) Nu ska jag färga håret brunt, sen plugga och packa :D


Det är så kul .

Igår kväll när jag och Johanna skulle sova så tog vi en vanliga snackis as usual, och jag kan säga att jag nog sa en av de blondaste sakerna jag ever sagt alltså :(
ja men igår, så skulle jag ju cykla till johanna direkt efter jag duschat, och så först vi lekparken kom jag på att jag glömt busskortet så det var ju bara att vända, sen är jag kom typ till Elin så kom jag på att jag glömde nycklarna. Kul! Fick vända och hämta igen...
Sen imorse när jag och johanna käkade frulle så tänkte på om mamma satt över pengarna på mitt konto, och så blev det bara :
FAAAAAAAAAN vart är mitt kort? Då hade jag glömt plånboken och skitet hemma så det var ju bara att cykla hem i 110!

Men .. nu sitter jag i skolan iaf, har inte glömt något än så länge ;) Funderar på hur jag ska göra med engelska läxan imorgon, jag kommer inte på Portalen där våra läxor ligger och vi har läxan tills imorn. Smart Wickan .

Haha älskling

Satt och pratade med johanna ett tag, det är så att hon är lite kär i en kille hon aldrig pratat med och så säger hon såhär;
- alltså jag är faktistk arg på johan, varför skriver han inte?
Så jäkla söt :D Inte tänkt på att ta kontakt själv?;)

Alltså hon har gjort så JÄVLA mycket tabbar idag, det är sjukt. Liksom hon höll på att förstöra spisen och de säger nog de mesta ;)


I wanna love you forever



Troligen bästa låten ;)

DANS!

Åh gud vilken träningsverk jag har ;p så fort jag går ett steg klagar jag  ! Jag är hemma hos johanna nu, vi har pluggat och gjort kvällsfika för hela familjen. Blir att jag sover här för det är såååå mys.
Dansen gick ganska bra idag, elin och jag fick ÄNTLIGEN dansa tillsammans och vilken snygg dans vi gjorde då, fast andra gången tappade vi bort oss helt och vi nästan la oss ner och garvade. Haha älskling.
Men vi tror att vi ska ge upp dansen... och börja simma istället. Skittråkigt jag vet men vi båda måste satsa på skolan och det är bättre att träna när man väl känner fört!
Jaja, nu ska vi testa kläder sen sova. Sov så gott :)


jag älskar dig pappa, tio ggr stjärnstopp .


Godmorgon!

Imorse var jag hur pigg som helst och vet ni? det var superskönt ;) Johanna kom till mig klockan åtta och så fixade vi oss lite och käkade. Johanna skulle koka ägg och efter ett tag märkte JAG att hon satt på fel platta, spånhuvve :D 
Drog till bussen och hade vi lite lotto eller? Precis när vi kom dit så kom den ;)
Idag är det stan, träna, plugga och sola som står på schemat. Pappa, om du läser det här så skicka ett sms om hur de bli med solningen!


men AH

Shit vad kul det var på dansen. Jag var alldeles övertrött och drygade med Sara hela tiden, haha du är så gó :) Jaja, dansen var rolig för att vi bytte låt till ett högre tempo. Liksom, ragga till Rich girl ? kiss my aaaaas :D
Åkte hem med jossi och jag kan bara säga att jag vet hur det känns och är det någonting så är det BARA att ringa direkt, jag har själv varit i samma sits!
Mötte Johanna sen vid våran gamla skola och hon följde med mig hem, tror att hon skulle hämta en salva men gick hem med massa annat ;) hon ska komma hit imorn och väcka mig sen ska vi äta frukos tillsammans, just like old times.

Jaaaaaa ni goa vännr, blev ett snabbt inlägg det här haha men jag är supertrött och superglad så jag ska gå och lägga mig :D

Tönt!!

Nyss addade en kille mig på msn. Den blev... kort?

Hmm säger;
Hej va fin du är allt bra eller
wickanahlin.blogg.se säger:
tack, ja själv?
hmm säger;
jo det är bara bra. ska vi ses någon dag eller?
wickanahlin.blogg.se säger;
nej tack
hmm säger;
nehe okej vad synd :( men du är skitfin och har världens bästa personlighet allafall, hejdå

Alltså, jag en bild där jag är på långt avstånd så han kunde inte sett mig ansikte, jag känner inte typen och skulle aldrig träffat han och min personlighet speglades väl inte ut så bra där va? Haha idiot.
Jag har lite problem med vilken text jag ska ha på tatueringen så jag kommer sitta i timmar. Men snart är det dans så då måste jag dra iaf ;P

Ex.1 Ex.2 Ex.3 Ex.4


Världens bästa ..

Idag på svenskan såg vi på filmen JUNO, jag har aldrig sett den förr så det var ganska mys :) den var lite halvkonstig men så jävla söt. jag tycker det är så gulligt med folk som är gravida, gud vad gosigt :)
Och vi fick sluta 1,5 timme tidigare, det var ju vääääldigt uppskattat faktiskt. Så jag tog med mig tyskan, naturkunskapen, rättskunskapen och engelskan hem. Har gjort klart naturkunskapen så det kan jag sätta Check på, nu är det nog.. tyskan! Den är på torsdag och jag ska ha mvg.
Nu ska jag käka sen bege mig på träning. Hoppas Sara är där för hon lär lära mig en grej, haha.

Justja, på fredag ska vi ha klassfest och sen ska vi på Power of sound. Jag längtar grymt mycket till klassfesten faktiskt, det kommer säkert bli super! Det är lite tråkigt att inte Luddekudde och Frida är med men han är ju en busy man och hennes pojkvän kommer. Tråkigt :)

Musikaaa

Sitter och kikar lite bloggar nu, och kom in på Ken Rings , blir så less på alla äckelmedier som förstorar upp ALLTING. Som han skriver ju så var det hans kompis som hade haft sex med en tjej som sagt att hon var 18, och hon hade sedan sagt att det var Ken Ring. Mogen tjej liksom. Jag tror till 110% på Ken Ring i detta fall och det är tråkigt att han vägrar vara med i media och kanske tom. sluta med musiken för detta. Jävla skit Gävle, jag skäms. Hans musik är verkligen bra, eller ja, det är texterna som är super..
ja, jag hoppas att det löser sig och att du inte ger upp musiken iallafall.

Imorse när jag gick hemifrån såg jag en ny låt på min mobil som jag aldrig lyssnat på. När jag kom till skolan och skulle stänga av musiken så var det fortfarande samma låt?! Låten var typ 49 minuter haha.
Hittar inte själva "låten" på youtube, men den är av DJ Quality iallafall. Ni kan ju kika in där vettja.

Shut down and saaaaaaaaaay

Igår blev det sent i säng igen,somnade väl runt halv 1 och det är ingen höjdare. Frös som en idiot också, fick ha två duntäcken PLUS en filt?! galet ju, det börjar bli vinter!
Vaknade för tidigt idag, så jag har haft en halvtimme då jag sitter här och jag har ytterligare en kvart kvar. Tråkigt var ordet ja.
Idag har vi projekt dag , vilket innebär att vi bara håller på med ett ämne hela dagen, 8 timmar. Jag tror det är Svenska idag, ganska kul men jag hatar det vi håller på med nu. Antiken och sånt där tråkigt ni vet?
Sen ska jag skynda mig hem och då måste jag plugga, sen så är det träning. jag är aldrig taggad på träning på tisdagar. Bläh


for the first time in my life

IDAG drack jag kaffe för första gången i mitt liv, jag känner mig lite vuxen. och vet ni? det var fan gott!
Bildbevis?


Suddig bild, men så blir de när Patricia knäpper ;)

suddig bild IGEN, när patricia är i farten!
'

Såhär koncentrerad var Emma idag ! ;)


KAXMÄRTA

wickanahlin.blogg.se säger:

FIIIS

wickanahlin.blogg.se säger:

nämen asså varför haru min kille som msn bild för ?

paula säger:

hörrudu ;D

paula säger:

HAHAHHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA

wickanahlin.blogg.se säger:

haha

paula säger:

du önskar ;D

wickanahlin.blogg.se säger:

du , passare!

paula säger:

vilken snäll kille du har som kmr till mig varenda kväll ;D haha!

alltså finns de någon kaxigare? nä precis


Bilder




ser så rädd ut :D fast de älskar varann annars ;)



Då blir jag tveksam

Gah jag har suuuuperont i huvvudet, det gör typ ont i min hjärna när jag går med högerfoten. Alltså, inne i hjärnan. Skitsvårt att beskriva men såere.. Ska göra som Josses pappa sa till Josse nu; att hon ska gå och duscha, lägga sig och kolla på tv men inte somna med tvn på för hon behöver lugn och ro. Och vet ni vad? det behöver jag med..

Det är skitskumt, när jag har smsat med L.har de inte dragits nå pengar från mitt kort då jag har cirkus 1kr kvar, och jag kan ju säga att det är inte liiite sms vi har skickat heller för jag har ju tagit förgivet att han har comviq eftersom det har varit gratis och då är det ju bara att smsa på. Men tydligen inte, han har telia? Så hur faaasiken har jag kunnat smsa gratis till han då, alla de här typ tusen sms;en vi skickat ;P haha! Sjukt :D men jag grinar inte fö de inte,

Men äru dum elleh?

Denna dag har varit nästintill katastrof, har gått som ett lik all the day typ ;) Jag trodde att jag skulle skippa naturkunskapen idag, men ICKE. Det var en ren besvikelse faktiskt.
Men det finns faktiskt en bra sak med dagen, vi har planerat våran sommar ;) eller nästintill iaf. Det blir gotland en vecka, sen så blir det utomlands två eller fler veckor! Nu är det ju bara att man ska börja spara och kika extrajobb. Jag har ju jobb i november och då tjänar man ruggit bra men jag ÄLSKAR att jobba och träffa nya människor så det skadra ju inte med ett till, eller hur? Så jag och Pätie satt och kikade lite på lektionen och det finns ju ett som jag är bra sugen på =)

faan jag hatar att man börjar planera så tidigt, så längtar man ju bara ännu mer :D


Tyskland..

Sitter på tyskan nu och skriver brev till min blivande tysk. jag är inte säker på att jag vill fortfarande men hon tvingar mig och har inte beställt nå avbeställningsskydd på biljetten, spånhuvve!

Superduper

Ska bara lägga upp lite bilder, jag vet att jag kommer få spö av vissa men dom är supersöta ändå ;)












jag är så KLANTIG

Jag har inte sagt det i bloggen men jag har börjat använda en annan mobil, nu fattar jag den iaf och den har varit superbra tills igår. Jag tappade den från trappan med världens duns och ALLTING åkte ut, så knapparna är helt åt helvete, högtalarna är skitkassa och stegräknaren funkar inte. Ibland får jag inte ens någon leveransrapport på smsen så jag skickar de 103940 gånger till typ haha . nej men supertråkigt är det iallafall, att jag är så klantig.

Ikväll på fyran (tror jag?) är det "Hål i väggen" då b.la. Björn Gustaffson och Linda Rosing är med, det verkar superkul så jag och många fler kommer nog sitta bänkade framför TVn. Jag vet att Linn kommer göra det iaf ;)

Gösta Samuelsson

Jag läste Saras blogg nu , och eftersom jag inte läst den på någon dag så hittade jag det här ;

"Och för övrigt hoppas jag verkligen att wickan kommer börja må bra snart! Inte bra att hon mår som hon mår.

Skynda dig tillbaka till vimsiga och osmarta wickan! <3"
Kan jag säga att jag blir glad eller? Det känns så roligt att du bryr dig gumman, jag tycker om dig såhääääär mycket. Tänk våran sommar, när vi satt i växeln och pratade om alla som låg på playan , eller när jag svarade heelt fel, eller som det här;
Kund ; Tjena, hyr ni ut personbilar?
Wickan ; Öh, sara, hyr vi ut personbilar?
- så ser jag tillochmed biluthyrningsfirman typ 10 m ifrån mig -
Jag kommer ihåg när jag jobbade där uppe på lagret, och såg framemot varje frukost och lunch du kom upp så vi kunde snacka lite skvaller, kommer du ihåg när killen som skulle lämna däck och frågade mig var däckfirman var, och han gick in till keramiska rummet? Eller sista veckan då vi förstod att det 9 veckor passed by och vi var helt ledsna hela veckan, och fikat blev succé. Jag tror ärligt talat att vi var de bästa sommarjobbarna där ;) Piff och puff, Bill och Bull, Pucko 1 och Pucko 2 - ja, you name it. Vi hade ju alla möjliga smeknamn där och jag SAAAAAAAAAAAAKNAR det och DIG så himla mycket!


bet it up

Tror ni jag är lite trött eller? Tror ni inte att jag somnade förns halv sex? Så irriterande!
Det började med att igår runt 12-1 skulle jag gå hem och mamma skulle möta mig, vi hamnade hos mina fina grannar som hade 50års fest. Och vet ni vem som var där? Lush-tjejen ;) Alltså jag är trogen kund där och när jag gick frågade hon mamma; har inte du en dotter som heter Wiktoria ? haha skönt alltså.
Men så fick jag ett sms av Daniel där han sa att jag skulle komma tillbaka och Wille skulle komma och hämta mig, och ja, varför inte tänkte jag ? Saken var ju den, att när jag kom dit var jag SUPERtrött och ville sova direkt, så jag gick in i mitt rum och försökte (Läs: försökte) men, de skrek hela tiden och hade sig så vid halv 5 fick jag nog, då stampade jag med stoooooooora steg upp för trappan och la mig i Tobbes säng. Wille kom in efter ett tag och skulle vara så rolig att kittla mig och då fick jag nog, jag skrek som en idiot och blev asförbannad.
Så efter ett tag när jag väl somnat kommer Micke in och säger - men åååh vafan sover du här?
Så ja, less är jag allt. Klev upp runt 10 och packade ihop mina saker och drog till mamma igen, fyfan vilken natt. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se på Bridget Jones 1,2 eller Pirates of the caribbean 1,2,3 ! Vi får se helt enkelt.

är jag nå king då?

Tjenare era busar! Jag hoppas att det är bra med er alla, med mig .. så börjar det gå framåt , jag gör allt som min kurator säger att jag ska göra - och det hjälper!
Jag sitter nu hemma hos pappa, min brorsa sitter och lanar med några kompisar och jag hade inget bättre för mig så jag drog hit. Skönt faktiskt, att inte behöva göra nå.
har kollat på extra extra med blondinbella, haha hon är fan min idol :)

Näe, nu gick Dk och Wille ut så jag ska vara med micke och mathias nu? waah va rädd jag är haha =D

typiskt!!!!

Alltså det är så svårt, på ett sätt vill jag lämna bort kaninen för jag kan nästan inte andas när jag gosar med den, men något säger mig att jag inte kan ha kvar den. Jag menar, jag måste ju andas?
Har supertråkigt nu iaf, ska hitta på någonting. tror jag ska vara med Daniel senare, eller så åker jag hem till pappa och är med busarna där, wille ville att jag skulle lana med dom men njaa ;) hah



Wickan

Louise

iza, kusin

Iza, Wiktoria och Louise

Iza och Louise

Det blev inte som jag tänkte...

Igår skulle jag ju på fest, var supertaggad! men så fort jag kom dit började jag må illa och de va inte superkul, så jag drog kanske två timmar senare. Jag ville verkligen inte.. Men såfort jag fått friskluft så mådde jag bättre? men kunde ju inte gå upp . Så jag gick till busshållsplatsen och väntade på bussen, då kom en gubbe fram och pratade =) han var så söt. Sen när han skulle hoppa av bussen så stannade inte busschaffören, tror ni jag blev lite tokig eller? Idiot! hatar sånt där, eller när bussen drar direkt när man kommer fram. Så himla irreterande.
jaja, eftersom jag inte hade nå annat för mig åkte jag till pappa där min brorsa hade lan, satt där och mös lite med dom, sen vidare mot Rasmus och se på film med han och Jimmy. Där var jag så trött så att jag skakade så efter ett tag skulle Jimmy gå hem och då joinade jag han. Så sen när jag fått luft IGEN blev jag piggare, skittrök. Och då fick jag ett sms av Linus som frågade om jag var vaken, och självklart. Det blev en nattpromenad och han lär ju tro att jag är sjuk, haha . Rädd för allt :D

Nu vaknade jag precis och sitter och kollar igenom skol- datorn, jag lämnade ju in den i veckan och vet ni vad dom jävlarna gjort? Dom har tagit bort ALLA bilder !!! där hade jag hela min sommar + turkiet. Helt störda i huvvet är dom !!! Jag som lovat mormor att skriva ut alla bilder.. Så jävla less

Hej !

Haha jag kom inte på någon bättre rubrik. Men men, fredagen är kommen och ni som läste mitt tidigare inlägg vet ju att jag hade en jävla massa att göra idag. Men nu är allt klar, och wickan är fixad och redo för party . Hoppas det inte blir som förra helgen bara , nu vill jag ha roligt.
Imorgon kommer det naturligtvis massa bilder och sådär ;)

men de är ju toppen

Alltså enda sen i ettan har jag på utvecklingssamtalen fått höra; Wiktoria måste lugna sig och inte slarva med det hon gör, hon gör allting alldeles för snabbt vilket medför slavfel.
och ja, typ 10 år senare så har jag fattat piken. Satt med matten nu och det är verkligen skitsvårt, vill hinna klart med allting så jag inte har nå glömt till provet imorn och alla svar blir bara fel! Sen fick Bosse damp på mig och verkligen skrek att jag måste lugna mig och tänka sig, då fick jag alla rätt ;)
 Så matten är avklarad nu, har prov imorgon och jag känner att det inte kommer gå bra - men jag ska göra mitt bästa. Engelska läxan är klar och bokföringen spar jag tills i helgen.
Imorgon står det mycket på schemat, skola till 4, springa på stan en snabbis (måste köpa en spec. grej), hem till Frida, försöka hinna till Volvo, åka till Skutskär, träffa farmor, hem och hämta alla grejer, åka till stigslund och sen åka till Bomhus/stan . Kul va? haha njaae.. Men de blir roligt sen mot kvällen då jag och toppenbrudarna ska ut :)

Nu ska jag läsa lite bloggar sen hoppa i säng, kanske smsa med någon mysig person om det går för sig :D

Guuuud

Okej, jag har jättemycket plugg att göra. Har matteprov samt engelska läxa tills imorgon, även bokföring har jag tänkt att hinna med ikväll så det blir nog inte så supermycket inlägg idag , inte.
Imorgon blir det iallafall fest med mina damer, fy vad kul. De vet preciiiiiis hur man ska göra för att muntra upp mig, och det uppskattar jag :) blir verkligen så himla glad av er och vi har så JÄVLA kul tillsammans!

jaja, hade individuella idag, intressant som vanligt men jag glömde penna och block och kom på det när jag redan var på vasa. Hur tänker man då?

En räddare i nöden

Idag när jag skulle gå och möta Elin på vårat vanliga ställe så hörde jag ett barn som grinade. det första jag tänkte på var att det var Louise, men så kom jag på att hon var hemma. Kikade runt och fick panik - vart skriker hon ifrån?
Så såg jag en rosa barnvagn och ett barn längre bort som ramlat ner från en klätterställning (ganska hög!).
Fick panik, hon var inte mer än i treårs åldern och man kan ju inte fråga liksom - vart bor du? och förvänta sig -  på myrbackavändan 112, typ.
Så jag bar upp henne och så gick jag till närmsta hus jag såg och tackochlov att just hon bodde där.. Hur kan man bara lämna sitt barn ute på en lekplats själv? Fattar ni inte vad som kan hända eller, hon kunde ha legat där hur länge som helst och kanske varit död? Idioter.

Dont tell me you are sorry ..

Hej bloggen.
Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har verkligen inte haft tid / ork / lust. Så hädanefter kommer det väl bara nå inlägg då och då, kanske inte 3-4 st per dag, eller ja, ni fattar piken, och jag VET att ni förstår det .
Var och dansade idag ju, gick sådär. Hatar den där jävla tjejen alltså, discotjejen. Fatta om jag och Elin hade fått dansat tillsammans, hade blitt så jäklarns bra alltså!
Nu ska jag plugga.. gör jag nå annat?
ja.

gaaaah

Jag blir galen! orkar icke skolan idag, inte för fem öre.
sitter och pratar med Carro och Malin nu, lite om bokföringen om igår och om livet! Fyfan, bokföringen igår var ett rent jävla helvete. Satt och bokförde åt ett "företag" i åtta jävla timmar, och det var ju liksom inte 60 papper vi skulle bokföra. Hur mycket som helst.
Aja, idag är det dans som står på schemat, sen idol :)

En person med glimten i ögat!

Ludwig; www.powerofsound.se säger:

det är inte kul o se dig ledsen wickey...du ska vara den positiva personen, till och med jag verkar ju gladare än dig nu! skärpning!
Wickanahlin.blogg.se säger:
Ja jag vet.. men det kommer det med. Hur är det med dig då?
Ludwig;
http://www.powerofsound.se/ säger:
jodå det är bra, lite stressad inför PoS bara.
Wickanahlin.blogg.se säger:
Justja, hur går det med de? Mycket folk?
Ludwig; http://www.powerofsound.se/ säger:
Ja men det saknas en person.. Men hon måste bli lite gladare innan hon får komma
Wickanahlin.blogg.se säger:
Haha, hur mycket kostar en biljett?
Ludwig; http://www.powerofsound.se/ säger:
Egentligen är alla förköpsbiljetter slut, men eftersom du är du så fixar jag fram en.  


jag blir så glaaaaaaaad.. TACK Ludwig!
Tack vare de där så lade jag chokladen och det deppiga humöret åt sidan för ikväll!


Stanna med mig.

Alltså, fan vad jag älskar dans.. Det är så skönt att komma dit, köra massa situps, skaka på rumpan, göra allt vad man kan för att sedan gå hem helt sluuut. Du känner verkligen att du kämpat och gjort ditt bästa.
idag kunde jag inte göra mitt bästa, och jag tror att alla som läser bloggen vet varför. Jag är i en svacka nu, känner inte igen mig själv eller någon annan. Sätter alldeles för höga krav på mig själv , gällande allt. Jag känner att jag inte räcker till, vad jag än gör blir helt fel och jag gör verkligen alla ledsna!
Jag vill tacka er som skriver på msn, sms, ringer och frågar vad det är som är fel, och att de saknar den "glada, spralliga Wiktoria - som alla vet att jag kan vara". Till och med mammas jobbarkompis som läser min blogg frågade vad de var som var fel (ja jag syftar på dig Thomas, hoppas allt är bra med dig!) och då är det illa..
Jag ska ta tag i mig själv nu, ska försöka börja om på nytt.. Vill inte känna såhär, vill inte gråta mig till sömns varje natt, vill inte ta till mig allt dumt jag säger till mig själv - jag vill vara den jag brukar..


Thought I couldnt live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to It'll all get better in time


Så less

Alltså den här dagen har varit helt åt helvete, har pratat med mina damer om saker jag måste göra och jag fattar ju att du gjort fel och man säger inte sådär om sin "bästa vän", och det är ju precis som alla säger - "att jag ska skita i det, för hon förtjänar inte ens dina tankar" och jaa i vissa fall har jag lust att göra de men vi har ändå känt varann såpass länge. Men jag orkar inte mer , jag gör verkligen inte de. så ja, jag skiter i det här nu

Jag mår verkligen så jävla kasst, jag orkar inte skriva om vad det är för ingen kommer förstå. Igår när jag pratade med kuratorn så pratade vi om en viss sjukdom som hon kan tro att jag har , och allt stämmer in på mig så vi får se hur de blir. Ska göra lite tester och sånt. Visst, det är inge allvarligt så ingen behöver ju fråga vad det är men känns lite läskigt..
Nu ska jag vila ett tag, hoppas på bättre tider sen blir det träna.


mm.

Det var jobbigt att gå upp i morse men vad ska jag göra? det är projektdag och det är de viktigaste som finns nu.
Men efter en puss i pannan av patricia, en loka och en köttbullsmacka så ja, visst känns de lite bättre.

Ab imo péctore

mm.. vet inte vad jag ska skriva, vill bara skriva av mig allt - men innan jag vet hur saker och ting står till så är det inte klokt av mig. jag vet liksom inte hur jag vill ha det med någonting och det gör ont i mig, i hjärtat, det gör ont som FAN.
Idag köpte jag en choklad för att det trösar alltid, så kom mamma hem med en choklad, och så köpte pappa tre choklader till mig ;P haha . tur att det är 70% iaf, så det inte är onyttigt.
jag fattar inte vad det är med mig, jag är ett känslomässigt vrak helt enkelt, jag måste börja om från början med allting och bygga upp allting därifrån. Det har visat sig nu att jag inte kan lita på personer som jag förr i tiden kallade bästa vän, och det gör ont..
Men en positiv sida med det här är att jag kommer lära känna nya personer, och att det är en flytt iblandad =) kuljul.


Om det känns bättre?

NEJ! jag mår fortfarande kasst och jag känner att jag ligger på botten, minsta lilla och jag gråter.....
Ska ut och gå med pappa nu, måste prata av mig lite. Han skrev nå på msn nu när jag skrev att det var jobbigt att vi inte har samma kontakt längre..
- men det är för att våran relation har blivit mer vuxen Wiktoria. Men inte en dag utan att jag tänker eller pratar med dig.

ja, det där satt jag och grinade åt i en timme typ. haha..

vad är det för fel ?

Idag när jag vaknade kände jag att allting är fel.. gick till skolan ändå och jag satt bara och kollade rätt framför mig - tankarna forsade igenom mig och jag visste inte vad jag skulle göra. På tyskan drog jag inte ens upp böckerna, sa bara - Mirja, jag måste prata med dig .. Nu. Så gick vi ut och mina tårar bara forsade ner, jag kunde inte kontrollera mig själv. Sa att jag var tvungen att gå hem och hon sa att hon sett att jag inte mådde bra för jag hade "inte skrattat en enda gång".. Gick ner och började packa ihop mina saker och då kom Jill fram och frågade vad som var fel, jag kan liksom inte sätta punkt på vad det är. Det är så himla många anledningar , som att jag accepterar att någon kallar mig ökennamn, att jag accepterar att ta skit, att jag accepterar att jag inte umgås med min pappa, att jag inte är mig själv. Jag sprang bara ut från skolan , sen kom jag på att jag aldrig skulla klara det här.. Sprang till kuratorn och satt där och pratade. Hon sa att hon aldrig sett någon som var på botten som mig, men att hon skulle göra sitt bästa för att resa mig upp. Jag har väldigt svårt för att visa känslor eller "ta ut allt som finns i mig" för personer, det är nog ingen jag kan prata med allting om . Liksom, att ingen vet allt om mig, förutom mamma då. Dock har vi inte pratat ut på sistonde och jag har inte förklarat hur jag mår ordentligt, har bara stängt alla utom mig och trott att jag klarar det, men ensam är stark? Nej tror inte det va! 
Jag vet inte vad jag vill få ut av det här inlägget, vet bara att det kommer nog bli en känslo-blogg det här. jag kommer försöka skriva så mycket som möjligt om mina känslor, om det går...
Nu tänkte jag gå och lägga mig och vila.. jag har gråtit ut all gråt så jag har jätteont i huvudet.. hoppas ni får en bra dag allihopa och tack till speciellt Josefine för att du finns. Ditt sms värmde verkligen i hjärtat.



vet att det var ett konstigt inlägg, men jag orkar inte läsa igenom det.

Är jag nå känslig då?

Idag har jag haft en sån där skön slapp dag, finns det nå bättre? jag har sett på 4 filmer sen bara kikat på massa saker på youtube, och jag kan säga att jag har bölat till varje film och nästan varje klipp på youtube. men det är ju bara mys..

nu ska jag faktiskt se på film, för ovanligheten skull liksom, hah ;)

Stay with me -

Igår blev det fest. Jag drack nästan ingenting på hela kvällen, jag hade superkul ändå. Det gick inte att dricka , för det var så äcklig smak ? eller jag vet inte. Jag mådde pissilla såfort jag drack så det var ju lika bra att stå över ett kast. jag drog med 11 bussen in till stan och käkade med Carro, Sussi och Thilda. Sen drog jag till en buse och var väl hemma runt.. 3? Vaknade halv 9 imorse och tvingade mig själv att sova till 11 :)





GRÖT !

Varje morgon längtar jag efter att få äta frukosten, mannagrynsgröt. Är det nå gott eller? Det är så jävla gott, kan jag säga er. Mannagrynsgröt + äppelmos + ett glas mjölk på sidan, ja det är livet det ;)

Hoppsan.

Haha, jag vaknade nu! Är det inte konstigt? Hur kan jag sova så länge? visst att jag var vaken till 3 inatt men jag har ju blir lite rädd när det står 13;30 på klockan. Fan, hela dagen är ju borta. Det är ju indiander och sånt roligt i Älvkarleby men nej, wickan låg snällt hemma och sov. Gud vad jag ångrar det nu..
Iallafall, så är det party i kväll :) Ska faktiskt inte dricka så mycket, jag vill bara ha roligt med mina damer och det ska jag ha. Det är säkert jättemycket tjejer som man känner igen för killen som har festen sa bara; Men ta med dig hur många tjejer som helst, bara de är sociala och ser bra ut.

Nu till problemet, vad fan ska man ha på sig? okej, jag ska rota igenom hela min garderob - hittar jag inget åker jag till Johanna dirr alltså. Hörs sen!


when i grow up, i wanna be famous ;)

Kom precis hem från Emil . Vi båda kände att det var dags för massage och lite prat så ja, sagt och gjort. jag tror aldrig jag har sprungit så mycket som jag gjorde när jag skulle till bussen, det var kanske 5 min innan bussen gick och jag sprang, sprang, sprang :d kom iallafall i tid, och det är huvudsaken det :) Skönt var det med massage iallafall, men det slutade ju precis som jag trodde. Att jag fick massera mest.. humpf
På bussen hem träffade jag min bästa Jimmy Fäldt, och kan jag säga att han var lite dragen eller? Haha, nu har jag något att retas för lilla gubben! ;)

Nu ska jag hoppa i säng , eller jag ska äta nå först, gud vad gott.


Hemma hos min syster

Hej på er alla! Just nu är jag hemma hos Johanna. Fan, den tjejen är som en tvillingsyrra, helt klart. Vi har samma intressen, samma skostorlek,samma klädstorlek , samma humor, samma tankesätt - you name it. Det är helt sjukt!
Vi har iallafall varit på ICA och handlat 70% choklad, det är ju det smarrigaste som finns. Så nu sitter jag här och bloggar, med min choklad i ena handen och mjölken i andra. Eller, nja faktiskt inte, men det kunde vara så ;P hihi
Johanna håller på att städa sitt rum och då passar jag på att kika lite, vad som hänt i bloggvärlden och sånt där . Vet faktiskt inte vad vi ska göra senare, ska fixa Martin och Adam iallafall. Det ska bli roligt. Vi har även tagit massa bilder men johanna har tyvärr tagit bort alla på henne så ja, det kommer väl bara massa bilder på mig då, och adam och martin ofc =)


Nu ska jag kika lite när johanna städar, hörs snart mina vännor. (ja jag vet att det heter vännEr)

DU är precis som ALLA andra!

Jag lovade ju er att visa bilder på tröjan, så här har ni. Den är supermysig och skön iallafall, älskar att man kan ha leggins till den !





Nu ska jag dra på mig skorna sen möta Johanna, vi ska gå och köpa 70% choklad, hur gott är inte det? sen så blir det väl film och snack. Jag är inte på mitt rätta humör idag känner jag, vad är felet nurå..


VARFÖR ?

guud jag har så himla ont i mina fötter. Jag kände av det redan i morse så jag har gått och pinats hela dagen, fötterna är.. ja, fulla av skavsår nu. Jag hade världens risigaste dag idag och håret ska vi inte ens prata  om, så jag tog en rosa keps. och har man en rosa keps, så måste man ha något annat rosa till, och då blev det ju de rosa conversen. FAN tog jag dom för? De har ju alltd varit mina favoritskor men aa jag vet fan inte vad som har hänt.

Nu ska jag städa mitt rum , plocka ut alla lådor och fixa till i garderoben. jag köpte även en tröja idag, så den visar jag nog lite senare.


Skit alltihopa

fan är så jävla less på alltihopa nu.. var ute med johanna och pratade, rabblade upp alla saker jag är less på och ja , visst fan är det en del. "påhoppet" nu på kvällsingen gjorde det inte bättre heller, jag är verkligen inte så jävla dum.  :(

nu har jag tappat lusten till allt , min inställning till skolan finns inte kvar och nu vill jag bara ligga i sängen hela helgen. skit också! Näe, nu ska jag ligga och tänka ett tag, skiter i engelskan och skiter i naturkunskapen, bryr mig faktiskt inte .
Så godnatt folks.

I hope my girlfriend don't mind it.

Superstressigt har det varit idag. Slutade klockan fem, vi har ju individuella val på torsdagar&fredagar så vi slutar fem på torsdagar. Skittråkigt men tiden går så snabbt eftersom jag älskar mitt individuella val =) Riktigt roligt och lärorikt.
Efter det åkte jag hem och käkade, så kom Stina hit. Snackade lite om allt som händer och fötter, ja tjejsnack liksom :) Det är ju hur roligt som helst att få veta alla smaskiga detaljer, så hon var väl här i någon timme.. Nu har jag precis läst igenom engelskan så jag ska upp till min andra dator nu och lägga in lite bilder på Facebook, sen blir det idol, och sedan sova tidigt! Skönt =) imorse var jag jättepigg så det är ju en av grejerna till varför jag varit så glad idag.


Sen är det ju en ny favvolåt på g snart tycker jag..


Lite fundersam - men ändå glad

Jag är glad idag, så det här känns ganska bra. Känns liksom som att jag blir gladare och gladare för varje dag, och ja alla vet ju anledningen också ;)
Vet ni vad jag hatar?`När man vaknar ca 06.45 och man ska upp 07.00, det känns så drygt att somna om då klockan ringer direkt och jag orkar inte gå upp då heller. Så efter ett tag går jag upp och har hur mycket tid som helst, så inatt ska jag sova med öronproppar och stängd dörr och rullgardin för att se om jag kan sova fullt ut. Fredag imorgon med, skönt va? Har bara gått tre dagar i skolan den här veckan så det har gått superduper fort. Har helgen fullt upp så efter denna helg kan jag ju bjuda på lite smaskigheter ;)

Då var det done.

Nu har jag läst alla mina favoritbloggar och pluggat på tyskaglosorna, druckit te, sett på Idol, tagit ett bad.. och ja, inge mer. Så nu känner jag mig redo för kvällen.

Jag pratar lite med Snyggemil på msn och det är ganska roligt, jag tror nästan att alla på min msn har fått ett eget namn, vi pratar lite om att bo hemma själv och sådär, jag skulle aldrig våga det nu! Jag vågar inte ens vara hemma själv när det är mörkt och då är det inte sådär jättebra att fundera på en lägenhet va? Bosse började även prata om övningskörningskurs-grejs idag, ja ni vet vad jag menar, och hjälp vad jag börjar känna mig vuxen. Haha jag vill ju vara barn!

Edit; KUL JUL då. Jag som skulle bli knodd har glömt bort att vi skulle göra klart hela mattekapitlet till imorgon, och boken är i skolan. Nej men jag får dra till en klassiker, att jag har gjort det redan. Så får man sitta hela helgen sen , haha. Nej fan, helgen är ju helt upptagen faktiskt. jag som hade bestämt mig för att bara ta det lugnt och plugga ;)

Dansare

Kom precis hem från dansen, det var skitkul som vanligt. Det är satan i gatan som terapi det där med dans, allt bara försvinner! Vi hade en ny tjej idag med, och så skulle vi korrigera ihop lite hiphop danser, och jag tyckte lite synd om elin som fick vara med discobrudarna men det gick skitbra för henne ändå. gogumman!
Nu ska jag bänka mig framför tvn, se på Idol, plugga tyska, läsa ut en bok, och försöka sova innan 10. Lycka till Wick!

Toni & Guy

Idag kände jag verkligen att mitt hår var pest och pina och behövde ett silikonschampoo dirr alltså, så efter skolan åkte jag ner och köpte ett som jag läst mycket om i tidningar och så, får väl bara hoppas på att det är bra nudå ;)



Glad gladare Wickan!

Igår kväll när jag gick och la mig tänkte jag inte gå i skolan, sen vaknade jag runt halv8 och kom på att jag saknade mina brudar så jag gick till skolan idag :) och gud vad jag INTE ångrar det ;) jag har varit glad hela dagen trots att jag har hostat som en galning. Det har gått superbra med bokföringen trots att jag låg efter med ca 8 timmar ? Så nu tog jag ikapp både löner och kredit, så det är inte supermycket kvar nu :) Sen så dagen då jag ska tatueras var ju på en tisdag, fick lite ångest över det då vi har projekt dagar, men vet ni vad? Det är höstlov då :D Så då slipper jag den där dumma ångesten ;)



Och ang. mascaran jag köpte igår, FYFAN VAD BRA DEN ÄR :)


 


ÄNTLIGEN BETYDER JAG NÅGOT.

Äh fyfan vad less jag är på allting just nu , jag är som en "ond cirkel". Ena timmen är jag superglad och ena timmen är jag helt tvärt emot alla.. Nu ska jag ut och gå med johanna tror jag, om hon är bättre i magen, annars ska jag möta daniel så får vi prata lite. Skönt :(


Vem vill inte vara hon..

Idag när jag träffade min Frida på stan så började vi prata om det när man jämför sig själv med någon som man personligen anser sig vara finare. Jag tänker inte gå in djupare på det för jag känner inte för det här "skriva av mig humöret" längre, det var bara depp-tider. Men VARFÖR jämför man sig med andra.. ? Jag gissar på att det inte bara är jag som vill vara som den där tjejen man ser på stan, eller vad man nu ser upp till. Nej fasen, jag är så less på det där så nu ska jag bara gå min väg, eller jag ska försöka iallafall. jag har alltid, alltid, alltid haft problem med mitt självförtroende och det är väl något som alltid kommer sitta kvar, men jag kan iallafall ge det en liten knuff på vägen och se till att det blir lite bättre. Om jag ska till skolan imorgon ska jag gå in och prata med kuratorn så hon kan hjälpa mig, hon vet nästan allt om mig och det känns tryggt att ha någon som puschar på en =)




lite smaskig bild va?;)

Sjuk.

När man är sjuk så är det jäkligt tråkigt då man bara gör samma och ser samma saker hela tiden. Förkylning + snuva hör ju ihop, likaså snuva + näsdukar. Så då hittade jag ett par skitsöta näsdukar idag, nu kanske de sjuka blir roligt, haha ;P nä jag skojar bara, men det är ju lite roligare än bara vanliga tråkiga förpackningar?



När jag ändå var i farten med att leta efter nå kul så hittade jag en mascara, sen så tänkte jag även testa brunkräm igen, jag har inte använt det på flera år och det är lite drygt med puder, så nu när man vill vara lite fin ska jag testa med brunkrämen då det ger en fräschare look ;) Proffsig jag lät va?


Knäpp?

Ibland undrar jag hur jag tänker.. Jag menar, jag har ofta fått höra att jag är blond och att jag är ett riktigt pucko - varför säger jag inte bara "jag vet" då?
för hur smart är jag, på en skala ett till 10? Två bevis på detta sen helgen är ju;

Klara ; Fan va hamburgarna var äckliga, de var helt kryddade!
Wickan ; vänd på den då?

eller när vi beställt pizza från skutskär och skulle till gårdskär,

Wickan ; Men kan vi inte stänga fönstrena och sätta på AC'n så att inte pizzorna blir kalla?

Because you loved me,

Har precis kollat på Hitta Nemo, den är så söt och jag skrattar alltid på samma ställen när jag ser den :D Den är ju lätt en av favvisfilmerna :)
´När jag låg och vilade för någon timme sen så ringde min mobil och ni vet när man är halvt vaken då man pratar fast man inte vet det? Så blev det ungefär.. Min turk ringde och så pratade jag tydligen engelska, och det var mitt i samtalet ungefär som jag kom på mig själv. Det var jätteläbbigt!



Tatuering

idag vaknade jag kl. 11, skönt att sova ut lite sådär. Jag drömde faktiskt väldigt sött och jag vaknade med ett leende på läpparna,satan i gatan vad jag glad jag var.
Jag käkade frukost (om man nu kan kalla det frukost?) sen drog jag på mig lite kläder och åkte ner på stan för att boka tatuerings tid, jag borde verkligen ha väntat tills jag blev frisk, för jag kände att jag skulle säcka ihop hela tiden. Men nej, impulsiv som jag är så måste jag få det gjort när jag verkligen tänkt ut något bra =)
Jag vet inte om jag ska skriva Wiktoria på ena handleden bara, eller skriva efternamnet på den andra handleden med. Det känns lite snyggare men det visar ju sig, alla tjatar hela tiden om att "du ska ju gifta dig sen"? Ja, men so what? ;P tror ni jag tänker byta efternamn bara för att jag gifter mig? haha aldrig :) Mitt efternamn är ju mitt efternamn och jag tänker inte byta bara för att jag blivit kär i någon kille, inte :)

För övrigt så mår jag ganska bra, träffade Frida idag och fasiken vad bra jag mår av den tjejen. Det är verkligen en riktig vän som alltid finns i vått och torrt, och det finns få av sådana kan jag ju säga :)


idiot.

Stay with me

Nu tänkte jag hoppa i säng , ska bli så skönt! Jag tror febern har lagt sig lite för nu behöver jag inte raggisar och flera tröjor på mig =) imorgon ska jag ner på stan och boka tatueringstid, sen blir det nog en fika med - om jag orkar. Jag är helt slut i både kropp och själ men boka tatueringstid är ju faktiskt ett måste. Jag längtar så otroligt mkt, men jag tänker inte avslöja vad jag ska göra =) Det får ni se senare!

Åwh!

Jag kommer ihåg för typ en månad sen(eller mer) då Jimmy skickade den här på msn, jag orkade inte lyssna men nu tog jag äntligen tillfället i akt och den är fan ny favvis på en gång. Den är så himla mysig :)
Jag kan säga att jag inte har fått några paket idag, haha. jag har bara fått massa pengar men jag hoppas jag får ett mysigt paket imorn av en special person ;) Nu ska jag ta en powernap sen så måste jag nog plugga lite. Ha en bra kväll!


Det är min dag idag!

Jag vaknade förfasen halv12, av ett sms! Jag blev skitglad när jag vaknade, jag hade 12 grattis sms ;) 
Men inatt mådde jag verkligen inge bra inatt. Runt 3 skulle jag gå och hämta ÄNNU ett paket näsdukar, så tog jag en alvedon i samma veva. sen när jag kommer upp i mitt rum börjar jag skrika (jag såg i syne, och trodde det var ett spöke eller nå sängen) sen gick jag närmare och kände , då var det bara kudden.
Imorse när jag vaknade kollade jag mig i spegeln och tänkte, jaa men jag ser ju ganska frisk ut nu. Så direkt när jag kommer ner och träffar Biggan får jag höra ;
- amen fyfan hur du ser ut! 
hah kuljul :)

nu ska jag gå och se på film och gosa med min kanin :)