VILKEN JÄVLA BRÄNNA!

Drog ju till lennarts runt två, solade i en kvart , han har så himla bra solarium. Hatar de här småa töntiga så man får fejkade linjer och sånt skit !
Sen så satt vi och pratade hur länge som hest och pratade om extrajobb ;) woooohoo ... Jag blev iallafall skitbrun och jag älskar verkligen att jag har så lätt för att bli brun, helt sinnes :D Ska nog sola en gång varje vecka nu tills Grekland, så man inte går där och är helt blek haha :D Det är ju trots allt två månader kvar så de blir ju mycket solning ;) men satan i gatan vad jag längtar..
Tänk er att gå längs strandkanten i jeans shorts och ett vitt linne med gladiatorsandalerna, håret i en ruffsig toffs och vara skitbrun! Fyfan va jag längtar :D Märks det att jag älskar att resa eller ? ;)


Stooora va? ;)

CANCERGRILLAR

Justja, varför jag skrev Lastbilar igår kväll som rubrik var för att jag var inne i en lastbil för första gången i mitt liv. Fattar ni hur stort de är inne i dom där "småa" grejerna man ser ? :D Fyfan. helt coolt!

Nu vaknade jag nyss iaf, sov enda till kvart över 12 så jag är stolt över mig själv eftersom jag inte tycker att man inte sover ut annars, haha! Ska äta lite skorpor nu sen så ska jag ta bussen ner till Lennarts och sola lite, extra nice :)

- går fortfarande inte att lägga in bilder -


LASTBILAR !

Drog ner till Lisa direkt efter krubbet, patrik hämtade oss vid matöppet och så kikade vi på massa filmer :) mycket mys var de, sen drog vi ut och åkte ett tag och fan vad dumma dom är :(
Nu sitter jag här, helt död är jag :( så himla trött.. ska borsta tänderna och smsa med linus, söte som är i thai haha :)

imorgon blir de solning för hela slanten sen kanske party !

SMÅTTINGAR ÄR VI ALLIHOPA..


Jag och min lillebror när vi är små, HAHA ! Höj ljudet ganska mycket, fattar inte varför de blev så kasst ?

- Nej, nej nej NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

FAN VAD IRRITERANDE

jaa, jag kan inte ladda upp bilderna och jag är så himla trött.. :(
Jag funderar faktiskt på att sluta skriva blogg  - IGEN kan man väl säga..
Känns som att man inte "får ut" någonting av att sitta och skriva vad jag gör på dagarna, lägga upp bilder på vad jag gör, visa hur jag färgat håret och hur jag tycker om saker och ting, just nu är jag bara väldigt irriterad på allting så de kanske är därför jag håller på och säger såhär ? Jag har ingen aning !

MEN! allt visar sig :) vi hörs väl.


BAKIS

Jaa ni vänner, kvällen spenderades hemma hos Robban! Det var mycket mys faktiskt :) De var några tjejer där som va skitsnälla, men jag kände igen en som FAN och jag visstqe inte varifrån, förstår ni hur tokig jag blev eller ? haha :D
Vi spelade massa ölspel men jag fattade ju ingenting, vart man än kommer så är de ett nytt ölspel ju. Kan inte alla bara köra samma lika ? :D
Sen drog vi ner på stan men jag drog hem igen, extra snäll kusin som betalar taxi åt mig ;) taxi chaffören var så himla snäll , han hade varit och lagat massa grejer i vårat garage och i våra grannars och sånt där, världen är bra liten!
Men, jag är ändå skeptisk till det där med taxigubbar , de är lite läbbigt :D

Bilder kommer senare, nu ska jag sova, jag är helt bakis :(

 

FÄRGAR HÅRET

Igår drog jag ju hem till lisa på kvällen och färgade håret, gjorde lite slingor och sånt =) toppen blev de.. Jag sa att om jag ska sova där ska jag ha hela sängen själv och hon ligga på  soffan, och tro på fan att hon gjorde de ! haha tönt :D <3
Idag drog vi ner på stan tidigt , köpte lite grejs som jag visar senare :)
har precis färgat lisas hår nu och nu ska jag hoppa in i duschen, för ikväll blir de nämligen festligheter ;) Roligt värre liksom :D


Vi får höras imorn, jag VET att de är jättedålig bloggning nu men vafan de är lov ! Jag har inte sovit i min egna säng på hela lovet, då är de illa :D


JAG SAKNAR JOHANNA GREEN. KOM HEM FÖR FAN

MEN WICKAN RÅÅÅÅ

Tror ni jag är dåligt trött eller? Svar ja!
Igår så gjorde jag, towe och Linnea marängrejs och de var suuuupergott, vi kollade på hsm3 också och jävlar vad Troy är snygg alltså. Dra mig baklänges och fram igen ;)
Idag vaknade vi ju som sagt halv 6 så vi gick ner på stan runt 10 iallafall, tog ett bra tag eftersom ninja var så dryg och skulle rycka och hälsa på varenda unge som räckte fram handen.  Linnéa köpte kakor/bakelser för 90 spänn, haha ! Hon är galen :D Men världens lilla godisråtta..
Sen hem igen och kollade på Bolt, sen till hundgården där vi lekte som bara den med ninja :) jätteroligt var det..

Nu är jag alldeles slut och jag lägger in alla bilder samt svarar på kommentarer imorgon eller något. Ska nämligen hem till Lisa ikväll tror jag, om hon sover på soffan för imorgon ska det sovas ut ;)


Lisa och jag, haha !

HUNDSLICKNING

Hej och godmorgon! Hoppas att allt är bra =)
Jag är grymt trött bara.. låg och smsade med linus till 12 , han åkte ju då :( åwh... sen så vaknade jag av en hund som slickade mig i ansiktet halv sex. tror ni att jag blev liiiite galen eller? Fy bubblan.. sen kunde jag inte somna om !
Nu har jag och Linnea precis ätit frulle och ska gå ner på stan nu :D hihi

SÖTKUSIN

Nu sitter jag hos pappa, jag ser ut som en riktig hippie må jag säga. Men, de är väl nice ? ;)
Sitter och spelar tvspel med kusin - jockepocke, han är grym ! Fast helt knäpp..

Jocke; jag ska nog sova hos en annan kompis idag
Wickan; Jaha .. okej..
Jocke; Ja men han är så jävla dryg
Wickan; hahaha varför sova hos han då för ?!
Jocke; men han kan ju faktiskt vara snäll iblaaaaaaand..


söte :) <3

Nej, nu ska jag platta / locka håret! Ni får ha de så himla bra :)

FEELS LIKE I'M CAUGHT IN THE MIDDLE.

En grej jag alltid måste ha när jag är magsjuk är avslagen sockerdricka som jag dricker med en sked. Har ni också nå sånt? Nå tixgrej liksom ?

Aja, nu lämnar jag magsjukan bakom mig! Har precis duschat och nu ska jag väl börja fixa mig och ringa till pappa och kolla om han kan hämta mig :) Det blir middag där och så, grattis igen nina ! Vet inte om jag ska äta nå men de visar sig =)

Va ska ni göra idag ?


WHAT THE FUCK?!

Okej, nu är jag nog frisk - peppar peppar ta i trä -
vafan, först har jag feber i en hel jävla vecka, det går en dag, sen är jag magsjuk också? Och vet ni vad det värsta av allt är? Jag har ont i halsen nu! Vilket roligt jävla sportlov.
Nejdå, de kommer ju bli roligare =) Idag fyller Nina år sedan ska jag vara barnvakt åt Linnéa som jag inte träffat på huuundra år, så de blir mys :) imorgon ska jag vara hundvakt sen kanske vi drar till stråtjära tills på fredag..
och på fredag är de skoter med grapparna igen :) mycket roligt :D

ja, nu har jag äntligen ätit en skorpa till frukost så ska väl hoppa in i duschen nu, sen fixa mig and than right away to
däädys  place.
 

MAGSJUKA

JAG ÄR MAGSJUK! Vi hörs när jag blir frisk, vänner..


VAR TOG WICKAN VÄGEN?

Jag bara försvann i fredags!
Mitt internet var dött HELA dagen och runt sex frågade min kusin om jag ville med och åka skoter med några dagen efter, och de är klart jag vill de liksom ;)
Så sju på lördagsmorgonen var vi uppe och fixade varm oboy och limpmackor med skinka (vilket är ett måste) och så kom Patrik och hämtade oss, och vidare mot robban! Så fixade vi och självklart fick jag lyxskotern, så jävla snygg alltså ;) Vi åkte förbi Mackan och hämtade upp honom och sen blev de åka av! Stannade och fika ett tag och de blev nog less på mig, jag hade ner ALLA korvar som vi hade grillat och alla var ju så råhungriga :( typiskt.. men jag håller mig borta från grillen nu ;)
Vi åkte ut till köpis och rörberg och allting, och sen får de jävlarna för sig att vi ska till kullern. Aldrig i livet att jag åker på en skoter på havet till min favorit ö, no way. Men eftersom jag var den enda som bangade så blev de att vi åkte dit och från Valbo till kullern tog de ett bra tag eftersom jag trodde att jag hittade och de blev massa felvägar.. haha. Känns som att jag ska hålla tyst hela istället ;)

Vi träffade en kille som sa att de hade ställt upp gran-fällar så vi kunde se var vi skulle åka, för isen hade släppt och precis just då kände jag att jag skulle dö, vafaaaan skulle vi ut dit och göra? När vi åkte så satt jag med händerna för ansiktet och skrek allt vad jag hade, bad till gud och ropade på mamma, jag har nog aldrig varit så rädd i mitt liv. Och det värsta var när vi kom till gummimattan och bojarna, jag brukar BADA där och nu åker jag på en jävla skoter där ?! Det kändes helt konstigt!

Så skulle vi åka till Limön men robban körde helt fel och kom in till Röman's viken och jag sa att vi behöver bara runda andra ön för att komma till Limön men nej, han vågade nog inte lyssna på mig men jag åker ju båt där varje sommar så jag VISSTE ju. Så vi tog världens omväg genom S-kurvan och de tog 485899 år längre ;) Eller ja, 1 minut men ni fattar :D


Har världens skavsår i händerna nu, för jag har hållt i mig så hårt! Nej nu skriver jag bara massa känner jag, roligare med bilder va ?





Kommer ni ihåg de här, sen i somras?;)

Mitt fina ..

Baksidan på Limön !

När vi kom hem blev de tacos !

MEN NU JÄKLAR...

Nu har äääntligen vaknat. Har drömt jättekonstigt inatt, fina drömmar var de allt - men knepiga?
Ska försöka äta lite frukost nu, och sedan skälla lite på mamma som "glömde" ge min present till grossisten, haha !
Medan jag äter frukost ska jag se på massa filmer från när jag var liten, William ser precis ut som han gör idag. Med de där ögonen, åwh :)

Vad som händer sen har jag ingen aning om faktiskt ! Kanske bara vara hemma ? Ska ni göra nå kul?


SOLNEDGÅNG

Åweh fick ett sms av Green idag, hon satt och käka ananas i en skitifn restaurang , hade stekt på stranden osv `:( Fyfan va jag också vill bort nu nu nu ! Men aa de är bara några månader kvar sen åker vi till Grekland. Jag kommer ha varit utomlands fyra gånger på ett år i augusti, haha helt sjukt ;) men livet är till för att uppleva nya saker ju =)

Kom precis hem från pappa, har varit extra mysigt där :D ska dit på söndag eller måndag igen och vara barnvakt åt Linnéa , just like old times =)

Bjuder på lite bilder från min sjuka dag



BARA BEA

HEJ ! Nu sitter jag på en liiiite bättre dator iaf, dock lite segare ;)
Jag och pappa åkte till willys, jag tänkte att det var bra för mig att komma ut och se hur de kändes men oh my vad yr jag blev... allting bara snurrade :( köpte dock en hårfärg, som jag kan ha till senare om jag känner för att impuls slinga det någon dag :D På lovet kanske? ;>
Kom hem och pluggade matte, sen satte jag igång BARA BEA eftersom klassen såg den igår och jag var sjuk.. haha kass film ju :D

Nu ska jag gosa lite med valpen , han är ju så söt =) lilla hjärtat.. sen ska jag och towe se på movie, sex driver hette den tror jag ? :D haha aa får se om den är bra ;)


MORNING FELLOWS

Morning !
Nu har jag precis vaknat, mycket mysigt. Ig[r blev det film, while she was out, den var ganska bra men jag tyckte den var tooo hemsk liksom..

Aja, min lillebrors tangentbord is helt crazy, jag uppdaterar when i come to mamaaaas house !

MELODIFESTIVALEN

Är fortfarande hemma hos pappa, tänkte sova här ikväll =) mysigt va..
nu ska vi precis bada vovven, sedan ska vi äta mörkchoklad samt spela melodifestivalen, hoppas mitt lag vinner annars jävlar blir jag sur ;)  Jag är en riktigt dålig förlorare, jag kan vara sur i flera dagar om jag förlorar på ett spel. Töntigt va?

Justja, när pappa jag towe och tobbe åkte till ICA nyss berättade pappa en historia om svenskar, norrmän och tyskar .. Jag har ALDRIG fattat de roliga för jag har alltid trott att norrmän och svenskar är samma sak! Haha tur att man lär sig nå nytt varje dag :D


PLUGGINATION

Nu är jag hos pappa :) kom väl hit runt ett och så satte jag i gång med pluggandet direkt, det gick faktiskt riktigt bra =) är bara ett moment jag har svårt med och de är jävla träddiagram.. Dock vet jag inte ens om jag är frisk till fredag om jag kangöra provet då, :( jobbigt :(

Det är sååå mysigt att vara här, jag älskar vovven :D haha lägger upp bilder och videos sen på busen :)
Hade tänkt sova här ikväll men så skulle tobbe komma hem så jaa,  blir väl inge med de heller :(

Men nu ska jag hjälpa pappa med maten, svarar på era fina kommentarer sen =)<3



skönhet man är när man sover alltså ;)


hittade lite bilder sen i somras, haha !

SVIMMAD ?!

När jag skulle gå upp för trappan för att damsuga nyss så ramlade jag bara ihop, jag vet inte hur länge jag låg där men när jag vaknade mådde jag så jävla illa, la mig i sängen och hyperventilerade och försökte komma på vad Johanna hade gjort i den situationen.
Kom inte på någonting så jag berättade för frida att jag svimmat och hon sa att jag skulle dricka jättemycket och lägga mig i sängen och vila :( ååååwh .. HATAR sånt här :(



SPÖKAR DET ?!

Sådääär, nu har även jag vaknat till liv. Dock har jag inte sovit så bra inatt , har hostat som en galning och fryst som en galning - när fan ska jag bli frisk då? :(
Nu ska jag bara klä på mig och sätta upp håret samt vänta på att pappa ringer så att jag kan komma dit :) Lite frukost kanske inte skulle sitta fel heller, men jag orkar inte..

Jag är faktiskt 100 % säker på att det spökar i mitt rum, jag har sett ett spöke där och det var inte nådigt, skrek som en idiot och ja fyfan va rädd jag var. Men igår tänkte jag att jag skulle ta kort på min tatuerning i nacken (don't ask me why, men jag glömmer hela tiden bort den) och då när jag kollar ser de ut som att det är ett ansikte är på väg till mig, alltså man ser det i bakgrunde, jag blev så jäääääääävla rädd och kastade iväg telefonen. blä :(


MYSDAG !

Är fortfarande som ett slakt, usch ! Tyvärr hittar jag inte min kamerasladd, tänkte ladda upp lite extra äckliga bilder på mig så ni förstår varför jag lider så mycket ;)
Jag ska väl gå och lägga mig strax, är helt fryssen! Imorgon ska jag dock upp i tid, ska hem till pappa och vara där och sjuka ner istället, är ju så trkigt att vara hemma själv.. så han hjälper mig med matten och så blire kycklingsallad där :) mums. Tänkte även ta med lite videofilmer från när jag var liten, så ka jag sitta och kolla på de när jag tar alla mina pauser ;D  Älskar min pappa jag..

Så , jaa jag säger godnatt för idag och jag hoppas att ni sover sött :) godnatt söta ni!


Liten Wiktoria (:

TALKIN' WITH GREENEN

Sov från 12 till 16 och nu mår jag ännu sämre, holy shit liksom.. :( har en ruggig feber känner jag.
Hann inte ens med någon lunch, shame on me ;) Nu pratar jag med green på msn, hjärtat det är tomt utan dig :) och NU (hör och häpna) ska jag hjälpa mamma med maten och sen FÖRSÖKA plugga, dock är det ju massa bra på tv ikväll som lockar LIIIITE mer :D

Vad ska ni göra idag ?


JAG ORKADE LIKSOM INTE

Okej. jag börjar såhär.
Inatt frös jag såpass mycket att jag sov med långkallingar, mjukisar, tjocktröja PLUS en värmedyna. Då är något fel, eller hur? Enda anledningen för att jag gick upp imorse, gick till skolan och såg ut som ett slakt var för att dem sa att det skulle vara matte genomgång till provet på fredag.
När jag kom dit sätter vi igång och kollar på Vänner, okej tänkte jag, men sen så fick vi reda på att HELA projektdagen gick ut på att vi skulle se på massa serier. Äh screw that sa jag, och gick hem. Jag mår skit och är sjukanmäld , vafan ska jag sitta och se på massa serier då för?

Nu funderar jag på vad jag ska käka till lunch, funderar på kyckling idag igen.. Mums :)


TÄNK ATT HA NÅGOT MAN BRINNER FÖR

Nu kikar jag igenom min släktings (mammas kusins) facebook, hon är så JÄVLA råcool! Alltså tänk er; När hon var liten brann hon för golf, hon spelade det verkligen hela tiden, vann massa tourer och efter ett tag tyckte hon inte att sverige gav henne så mycket och ville vidga sina vyer, så när hon vann Ladies European tour så flyttande hon ill USA och sen efter de har hon vunnit hur mycket som helst, hon har sammanlagt tjänat in 26 miljoner !
Det är ju helt sjukt. När vi var på hennes bröllop förra året(som förövrigt var de finaste jag varit med om) så åkte vi runt på alla ställen i Borlänge/Falun där hon spelat och hela den byn är så stolta över henne. JAG är stolt !
Tänk hur några de egentligen är som lyckats med det man brinner för, om man ser efter hur många de är som verkligen försöker.

Tänk om jag hade något jag brann för? Visst, jag älskar att åka båt, men ska jag åka till USA och visa upp min Nimbus liksom? Nja tvek där.
Jag vill ha Hjorts (eller ja, McBrides) känsla att brinna för något.

Har ni något ni verkligen brinner för?







Kanske ligger de i generna ? ;)

YOU'LL BE RIGHT HERE WITH ME ..

Nu har jag nyss käkat , mycket trevligt när jag hostar ut rätt ut utan att hålla för munnen ;) inte undra på att alla känner sig sjuka här hemma nu.. Haha my bad!
Gör inte så mycket nu, lyssnar lite på youtube och jag älskar Beenie man, så sjukt jävla bra :D Ska nog ta ett bad med massa oljor i tror jag, så jag mjukar upp kroppen lite ! Det gör ju ont bara jag nuddar knäet eller någon annan stans, blä  :(

nej nu blir det massa skit här, ska ni göra nå roligt ? Berätta nå roligt ? jag vill skratta!!


SMILE LIKE YOU MEAN IT !

Hela dagen har jag gått och tänkt på om jag ska plugga men eftersom vi ska ha genomgång på matten hela dagen imorgon så kan jag ju skjuta upp det till då ;) sällan jag liksom ! Nej men känns onödigt att börja plugga reda nu när jag har provet på fredag :)
Åt nyss lunch , de blev kyckling och pastilasta, så kikade jag på en skitbra film - den svarta madonnan. Gud vad jag känner igen mig i alla svordomar, låter säkert sjukt men fyfan va kass jag är på de ;)

Nej fyfan va tråkig min dafg kommer bli, jag mår så himla mycket sämre FASTÄN jag tagit två alvedon, vad är det för fel ?:S Måste ju gå till skolan imorgon med, hur fan i helvete ska jag orka ? :(




LIVMODERHALSCANCER

När bosse väckte mig tio i sju i morse så hade jag så sjukt ont i kroppen, jag började nästan grina. Men det var bara att pallra sig upp för jag skulle ju vara på läkarhuset klockan åtta. Så jag åkte med han till volvo och alla sa ju att jag såg helt färdig ut, vilket jag är ! :(

Men att ta sprutan gick bra, den gjorde jääävligt ont bara :O Det stramade liksom till i hela armen och för en stund så trodde jag att armen skulle dö ;)


OM ATT HA EN BÄSTA VÄN

Har ni någonsin känt den här känslan , av saknad ? Alltså de är helt sjukt, min bästa vän gick nu och jag saknar henne redan. Vi har så jävla mycket gemensamt så det finns inte, vi är helan och halvan, bill och bull, piff och puff och ja, you name it..
Hon är som en i våran familj och jag är en i deras. Jag kan klampa in genom deras dörr när jag vill och bara ropa hallå ! och hur många är de egentligen som kan göra de ? Eller att man har PRECIS samma kläd- och skostorlek? Jag tror jag har halva hennes garderob här och hon har min, allt mitt är hennes och allt hennes är mitt ! Vi delar på ALLT! Eller om hon ringer och säger; möt mig om fem, klick. Så vet vi precis vart vi ska mötas och vi lägger allt åt sidan !
När jag är ledsen är johanna den första jag ringer, när jag är glad är hon den första jag ringer och när jag inte känner något alls är hon den första jag ringer. Vi pratar varje dag och hur fan i helvete ska jag klara mig utan henne i två jävla veckor inkl ett lov? Har vi någonsin spenderat ett lov utan varandra ? NEJ :(
Vi har känt varandra så jävla länge, vi känner varandra utan och innan och jag vet precis vad hon tänker om jag säger något, vi avlutar varandras meningar och skrattar åt precis samma saker. Faan johanna du är min andra halva ju ! :( Du får verkligen min regnigaste dag till att bli solsken !
Jag älskar att ha en bästa vän. Så himla mycket. Jag älskar att ha en bästa vän som jag har haft sedan flera år tillbaka. Jag älskar att ha en bästa vän som ger mig magont på grund av allt skratt! Alla borde ha en bästa vän, och vi som har en kan skatta oss lyckliga.

Jag saknar dig så jävla mycket redan nu och jag hoppas att du får världens bästa resa trots allt. DU är värd de bästa och de bästa kommer du att få, johanna anette green <3











BESÖKSREKORD

Kikade nyss på gossip girl ! Jag sa åt mig själv att jag inte skulle göra det för att jag inte såg på hela säsong två men , jaa jag får ladda hem hela den och ta igen vad jag missat ;) jag älskar gossip girl.
Idag ringde min kusin och frågade om jag vill följa med henne till stråtjära fredag-tisdag, åka massa skoter, isracing, få hem våra älskade tröjer (cross tröjorna med våra namn) och ja allt sånt, bara ta det lugnt :D Jättemysigt ska det bli ..
Jag börjar må sämre nu med, allting kommer väl till kvällen kan jag tänka mig. Dock blev jag glad när jag kikade in på bloggen och såg att jag fått besöksrekord, det är ju alltid fint :D

Imorgon åker Johanna till Thailand och hur FAN ska jag klara mig utan henne i två hela veckor ? Det går inte en dag utan att vi pratar med varandra så jag kommer sakna ihjäl mig efter dig älskling <3 DU ÄR MIN BÄSTA.


DETTA ÄR INGEN HIT

Vet ni vad? jag tror jag har blivit allergisk mot tonfisksallad och jag kan säga att jag nästan börjar gråta. Det är de bästa som finns ju :(
Direkt efter jag åt de igår så spydde jag och fick svindel, sedan fick jag "allergikänningar" ni vet när det kliar över hela kroppen och så? Idag såg jag att mitt knä har svällt upp och de är samma ställe som allergikänningarna var som mest igår.. ÅÅÅH om de är så att jag är allgerisk vet jag inte vad jag tar mig till :@
riktigt tråkigt..

Har precis kikat på "Another cinderella story", älskar dans filmer ! Senare kommer väl Johanna och de blir beck som vanligt, men lär gå i säng bra tidigt eftersom jag lär upp extra tidigt för att ta den där dumma cancer sprutan :@ Moget när jag har sovmorgon :(


VILL DU FÅ MER LÄSARE TILL BLOGGEN? CHECK IT OUT BABY!

Klicka här då; http://www.viraltrafik.se/?WickanAhlin och gör vad som står, det är verkligen superlätt och HELT gratis, det kostar INGENTING!
Klicka bara in på bloggarna och ta koden så har du redan 50 besökare extra, Nice va ?

så kliiiiicka ; http://www.viraltrafik.se/?WickanAhlin 


WE DONT LET IT GO FOR NOTHING

Har nyss kikat på Nina Frisk. Varför ser jag alltid så mycket filmer när jag är sjuk för ? Känns som att jag bara ligger där hela tiden hah ;)
Mamma och dom gick till pulkabacken men jag klarar inte att gå dit, jag blir helt yr bara jag reser mig upp så det är bäst att jag är hemma så jag kan träna imorgon. Blir nog ett core-pass :)
Ja ni, vad mer då? Ska ni göra nå roligt idag ? :)


HÖJNING PÅ G?

Igår var jag som sagt barnvakt, jag blev verkligen mycket värre igår, fick världens utslag på brösten och spydde två gånger, varför vet jag inte - men jag tror att det beror på tonfisksalladen .. :(
En grej jag har tänkt på är att jag nog borde höja priset för att vara barnvakt, jag är barnvakt i 8 timmar och därunder ska jag leka med henne hela tiden, jag ska mata henne, jag ska se till att hon mår bra, uppfylla alla hennes krav och sen ska jag sova med henne. Det är för lågt pris jag har nu känner jag ;>

nu ska jag gå och lägga mig framför tvn men 10000 filtar och se på en film. Material girl med Hilary Duff och hennes syster tror jag att det blir, en klassiker när man mår dåligt liksom ;)


DÄ Ä FIINT DÄ !

Jag har känt mig halvkrasslig hela veckan och nu slår det väl till, är riktigt fryssen, feber och ser ut som ett lik i ansiktet . Men, jaa, förstod att de skulle komma så nu får jag vara hemma och kurera mig.
Har nyss sett på Beck, jag älskar persbrandt så mycket så det finns inte. Jag satt och spolade tillbaka hans kommentarer hela tiden och skrattade för mig själv. Det är fint det.


Give me the fjortis-blick, typ.

TREVLIG KVÄLL!

Är fortfarande jättetrött, så jag bestämde mig för att stanna hemma ikväll, orkade inte festa.. Så jag är barnvakt istället, de är lika roligt det. Men krävande! Haha, Wiktoriaaaaa kan inte du sätta på en film, wiktoriaaa den här filmen är tråkig, wiktoriaaa jag är törstig, wiktoriaaa kan du bädda om mig? Tjööt ;)
Var nyss till ica med johanna och mathilda, jag kom hem med en sallad rikare, behöver väl inte ens nämna vad det blev för sallad för det vet väl alla redan ;)

Hade helt glömt bort att det var melodifestivalen så jag ska väl kika på det, är grymt trött så kommer nog somna framför tvn men det är så mys , med massa ljus och allting =)


Härligt att va med på tysklands "vimmel" alltså ;)

Glada tjejer ser jag.

DET ÄR SÅ HÄR VI GÖR




tyvärr snodda av PATRICIA ;)

WHAT'S THE POINT?

Kom nyss in från promenaden, mycket trevlig. Började känna mig illamående när vi var på ica och skulle handla, så mötte vi min låtsasfarbror och kusin :D Alltså, ALLTID när jag träffar honom frågar han; "Hörru, haru festa nå mer med JG då?" jag fattar verkligen inte varför, har vi gjort bort oss eller nå inför han ? :D Skulle inte förvåna mig, men jag fattar ärligt talat inte varför han frågar de all the time :D
Fick iaf skjuts av dom hem för att Louise inte orkade gå och jag mådde super illa, och ja, nu sitter jag här!



snuttan hörde en hack-spett, haha!

WHAAAAAAAT A NIGHT!

Igår hade jag sån sjuk beslutsångest om jag skulle med och festa eller inte, men jaa, jag gjorde de iaf och jag ångrar mig INTE.
Drog till Josse, sen till Jullan med pullan och festade lite, där va mannie broxen och amanda ! Skitgo tjej från Gotland, värsta mysig dialekt :) Sen kom de lite mer folk och de blev som en miniklassfest ;D haha favorit i repris liksom ;)
Sen drog vi till nynäsgården, och fyfaaaan vad kallt det var. Alla tjejer hade ju klackisar och de va ju skitsvårt att pulsa i snön! Väl där så var det draaag , alltså ekonomerna är så jävla king så de finns inte. ROLIGA hela bunten :D Vi lär ju lätt ha bästa klassERNA alltså :)
Var så jävla kul när alla stod och skrek SPE , SPE SPE, SPE SPE SPE - vi är bäst!!! (osv) och så rasade hela bordet och fyfan jag tror aldrig jag har garvat så mycket , haha :D Sen när Jacke kom fram och började diskutera patricias videobloggar som jag är med i, snackat om att ha granska allihopa ! Började prata om när vi satt på IKEA och käkade och hur jävla längesen var inte det ? eller den där videobloggen som är typ 498945 minuter när vi sitter på bussen. Ja, men de är ju niiice att va B-kändis ;)
Sen så ville Amanda hem och stackaren som flyttade hit för någon vecka sedan hittade ju inte, så jag erbjöd mig att gå med henne hem då jag hade ruggiga köldskador på fötterna haha, så vi gick förbi citykiosken och där mötte man en osocial jävel, tack för att du hejade liksom =)

Nej, men hela kvällen var sjukt kul iallafall :D tack allihopa

Nu är jag rå-trött så jag ska ut och gå i det fina vädret =)

(bilder kommer sen)


HAHAHAHAHA

så jäävla lyckad kväll!
nu är jag trött och behvöer sova,sätta upp håret och borts tändernaaaaaaaa. fan va råkallt de är ute

föresten är jag b kändis så sug på de

KEEP ON MOVIN'!

Hemma från en dryyyg skoldag. Dagen inleddes med dans och det var väl de enda positiva ;) Alltså, simon är så JÄVLA grym så det finns inte. Har aldrig sett på maken :D
Sen hade jag och JOsefine redovisning både på nk och på engelskan, det gick väl bra men absolut inte så bra som jag ville men så brukar de ju alltid vara :)
Nu ska jag käka och sen ska jag fixa mig, sen till mannie där de är föööööööörferre och sen så äre ekonomifest, WOHO ! (okej patie, jag är väl lite taggad nurå ;)


DAAAAAAANS !!!

Jag skriver väl som jag skriver varje torsdag; DANS ÄR SÅ KUL !
herregud alltså =) idag var jag dock riktigt o-pepp för jag fattar inte varför vi ska gå igenom danserna hundra gånger, vafan :( tycker att det är helt meningslöst.

Nu ska jag plugga, har redovisning på 5 minuter + 2 min engelska imorgon. BLÄ säger jag bara =) sen imorgon äre ju ekonomifeeeeeeeeeeest, roligt liksom ;)


SKOLTRÖTT

Sitter på ekonomin nu, är helt slut. Jag tror jag börjar bli sjuk eftersom mitt huvud dunkar, jag är helt svimfärdig, fryssen och allt det där :( Känns inte lämpligt nu..
Idag så är det daans, är inte taggad som jag brukar vara men det beror nog på ovanstående. sen ska jag och fika med Josefine, vi ska rå plugga eftersom vi har redovisning på både engelskan och naturkunskapen imorgon, holy shit ;) men så blir de =)

jag är riktigt skoltrött nu, jag kommer inte upp på mornarna längre. Ligger och drar mig jättelänge och är sur hela dagen :( ge mig sportlov så jag kan sova bort hela lovet.

TRISDAN OCH ISOLDE

Johanna gick nyss härifrån. Vi kikade som sagt på  Tristan och Isolde eftersom de var hennes läxa, och hon såg den i söndags men fattade ingenting så jag gjorde alla frågor åt henne, extra bra kompis ;)
Hon är så jävla virrig alltså, jag fattar inte ?!
Sen blev det Top model och faaan att analeigh åkte ut och faaan att mckey vann :( Hatar henne, hon har ju fan bredare käft än vad mina axlar och då är det illa! åwh blev så arg :)

Nu ska jag plugga lite sedan ska jag nog sova direkt =) Skönt .. Imorgon är det dans igen och de är skönt då jag inte tränat nå den här veckan ;O vafan äre för fel?



(struntar i att slänga in en bild för datorn är rå-seg:@)

MOOOOOOOOOOOOOOGET

Jaa, köpte med mig en sallad från waynes och åkte upp till volvo och käkade. Sara kommer ner i lunchrummet, precis som de va i somras, vi går ner till bilhallen, precis som i somras, hon följer med mig upp genom verkstaden, precis som i somras. Helt sjukt, värsta nostalgi känslorna :D Blev skitsnack om en viss person som jobbar där och det är ju totally insane... Ibland blir man bra förvånad, du! Pratade även med Klas om sommarjobb så de är ganska kirrat, 5-6 veckor =) Dä ääää  fint dää!
Åkte sedan till Vasa och gjorde mitt tal, självklart skulle snyggaste killen i gruppen också ha rest så aa fick man stå och glo på han och pinas ;) Åkte tillbaka till volvo och såhade mamma åkt hem :@ tror ni jag var liiiite galen eller? Hon hade ju sagt att hon skulle vänta och jag hade lämnat min väska där, men som tur är så älskar Rymans morfar mig så han skjutsade hem mig, extra tääck ;)

Nu kom Johan så ska vi se på Tristan och Isolde, moget :D Men jag ställer upp -

NATIONELLA

Nationella är done, nu ska jag ta 38 bussen till stan för att köpa en sallad sedan ska jag till GS och prata med SARA <3 hhaah jag saknar den brudään :)

Sen har jag tal tio i tre :( omg..

MIGRÄN

Usch, nu har en hel dag gått igen.. Har inte gjort ett skit, har haft en dryg huvudvärk hela dagen :(
Snart kommer Johanna förbi och vi ska plugga samt beställa en mobil till henne :D Jag lär träna på mitt tal som är i morgon :O Så drygt! Jag slutar senast kl.1 och 14.50 ska jag ha talet.. Funderar på om jag ska åka till Gösta Samuelsson och hälsa på Sara och grapparna lite ? =) de va ju sjukt längesen jag träffade sara eftersom vi inte dansar tillsammans längre =( buhuu


IBLAND BLIR JAG FÖRVÅNAD

Nyss när jag blev sugen på frukost så gick jag och kollade vad de fanns för bröd eller youghurt. Ingenting tilltalade mig sådär hyper mycket så jag tänkte ; fan tänk om man hade haft en personlig bagare hemma hos sig.
Och så kom snilleblixten att JAG kan ju baka eget bröd. Så jag kikade efter nå recept och bakade ihop de, nu står  det i ugnen och de luktar så JÄVLA gott !
Så nu ska jag göra i ordning té och se på en film, träna på mitt tal och bara ha de bra ;D wohooo


VILKEN JÄKLA RESA!

I söndags runt 13.00 kom Emma och hämtade mig, vi åkte och hämtade upp Josefine och de första hon säger va ; PAX ATT SOVA I MITTEN! Jag frågade varför och hon sa att de spökade där och redan då tänkte jag på att jag ville hem, haha.
Vi stannade och handlade i Ockelbo och alla kollade på oss som värsta turisterna, 30000 lager med kläder på oss ;)
När vi kom fram blev jag sjukligt rädd för en tavla som jag hatar, den kommer längre ner på bilder så får ni se den. Den speglades liksom genom fönstret och det såg ut som attn ågon stod och tittade på en. Örjan visade oss hur vi skulle göra , vart vi inte fick köra och att de va viktigt att temperaturen inne i huset var 24, och sedan 16 när vi åkte.
Vi körde bara in skotrarna i ladan på kvällen och kikade på massa beck filmer , loove it. Var ju skitmånga som inte jag hade sett och persbrandt är ju så jävla gryyym <3
Josse sa på kvällen att hon inte ville sova där uppe, och eftersom de va en säng och en soffa i vardagsrummet där nere så bestämde vi oss att sova där. Jag fick sängen såklart ;) Men runt 5 på natten vaknar jag av att det är någon som går i trappan, sätter mig upp och ser att Josse och Emma ligger och sover, VAFAN skriker jag och blir skiträdd. Jag försöker förtränga det och lägger mig under två kuddar över huvudet.
Men efter ett tag så hör jag hur det piper i den där luftberednings grejse, som var så viktig att de va 24. Den piper ju om man ska sänka ner graderna och jag fick panik, hör hur de låter som att de är någon som går i trappan igen.
Jag ropar på hjälp men somnar snabbt om igen och vaknar runt 9 då klockan ringer, springer upp och kollar vad temperaturen är på och tro på fan att den är på 21 !

När vi skulle göra frukost kom vi på att vi inte handlade frukost, smarta tjejer.. Så vi tog vad som fanns och gjorde oboy, klädde sen på oss och fixade med skotrarna och åkte till Preem och tankande. Mamma känner killen som äger de och han sa till henne idag; De kan ALDRIG ha gått bra för de där tjejerna, de va två stycken som försökte starta en skoter!"
Haha, han kan ha rätt i de där för ungefär en halvtimme efter vi åkte och tankade så körde vi fast uppe på ett berg. Vi stod som galningar i en timme och försökte få fram Josses skoter, hela den hade sjunkit ner. Vi grävde och grävde och skrek som fan, de va huuuur jobbigt som helst. Och sen så var de ju min och emmas också, haha. Skitdrygt men eftersom vi är så starka så klarade vi oss själva ;)
Åkte hem efter ett tag och vi tänkte att vi kanske skulle köra mer skoter sen så vi lämnar dom ute, och josse hade chokern uppe också.
Men efter några timmar när vi ska åka hem så funkar bara min och emmas skoter, josses har surat ner sig totalt och vi visste fan inte vad vi skulle göra. Vi kunde inte skjuta upp den efter lad-backen och de va värsta skotthögen där ena dörren var.. Vi fick panik och jag började nästan gråta, de va bäcksvart och huset var släckt och de kändes som att någon kollade hela tiden:(
Vi klarade det iallafall, efter MÅNGA timmar, vi var tvungen att dra in den enda tills adrenalinet kämpade, jag tror aldrig jag har varit såhär slut förr. vi kom hem bra jävla sent och jag vaknade nu, sköönt :)












Tror ni att de gick bra eller? NEJ !!!!!!!



 


LINGBO HERE WE COME

Spenderade natten med världens gulligaste och sen så i morse kom mamma och hämtade mig, hem i 110 för att jag inte ens hade hunnit packa.
Nu har jag hunnit med att duscha, fixat håret, packat ner allting och tagit ett glas oboy. Så snart kommer väl Emma och hämtar mig så drar vi till hille, sen till sätra och därefter till Lingbo där de blir middag och mys med tjejerna, sen så imorgon blir det skooooter hela dagen. Fyfan va mysigt!
Skriver jag inte imorn har jag väl ramlat ner från skotern och kört över mig själv eller något, ingenting är omöjligt :)

Nej, fyfan va jag längtar. Jag emma och josse, myyyyys :D Hörs imorgon (lovar att jag svarar på kommentaredrna då)


BILDÖÖR

Nu har jag skrivit klart mitt tal :) Är väl inte det bästa men jag orkar inte lägga ner energi på't ;)
Bjuder på lite bilder istället !




PLUGGNING

Jag vaknade nyss! Helt otroligt då jag gick och la mig runt 11-halv 12 igår. Jag och Malin kollade på mamma mia, elfte gången för mig haha ;) kan alla repliker utantill och då är de inte liiiika roligt att se den :D
Idag ska jag skriva klart ett tal jag har på onsdag (OMG) och sen plugga lite matte. Jag orkar inte, jag som bara ville ta det lugnt. Iofs är det resttisdag på tisdag så då kan jag ju göra matten  :D

Jaja, ha de bra :D

EN LISTA

Eftersom en viss tönt dissade mig ikväll så sitter jag hemma en fredagskväll och gör INGENTING. Redigt besviken men sånt får jag tåla.
Bjuder på en lista;

99 saker du inte visste om mig

1. Namn? Wiktoria Ahlin
2. Exakt ålder? 17.6 ;)
3. Vart bor du? Bomhus, gävle :)
4. Bor tillsammans med? Med mamma
5. Husdjur? Hund, katt,  fiskar
6. Färg på ditt hus? rött, vitt
7. När är du född? 1 oktober
8. Klass? SPE2A (sam-ekonomi)
9. Vilket år tar du studenten? 2010
10. Något jobb? nEJ, vill ha !
11. När ska du sova ikväll? När jag känner mig trött, ska ha filmmaraton med malin :D
13. Duschat idag? Ja, det är klart
14. Kramat någon idag? Ja :)
15. Pussat någon idag? Nej, men jag skulle ha gjort de haha :D
16. Vad har du ätit? lunch, middag
17. Dagens klädsel? var helt mjukis i skolan, sen leggins tunika
19. Dagens sötnos? E.
20. Dagens roligaste? Johanna på dansen hahah, hon är så jävla söt :)
21. Har du många vänner? Tillräckligt :)
22. Hur många har du kysst? men ?
23. Vem kramade du senast? William
24. Hur många vill du ha sex med? vadå vill ha sex med? Dum eller?
25. Hur många har varit otrogna med dig? Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Ekas
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det ? Lisa; Ska vi slå han?


Senaste:

31. Film? Kommr inte ihåg
32. Låt? britney spears - circus
33. Mat? tacos
34. Dryck? wateeeeer
37. Stad? bomhus?
38. Land? Sverige for fan
39. Ämne i skolan? Matte
40. År? 2009
41. Personen du tänkte på? Pappa
42. Personen du kysste? det man inte vet lider man inte av
43. Gången du spydde? .... :'(
44. Gången du grät? igår
45. Pizzan du åt? förra veckan vare väl .....
46. Gången du var i Göteborg? FÖrra året
47. Gången du var i Stockholm? Förra året , det med
48. Gången du var full? nyår
49. Gången du var hög? aldrig i mitt liv
50. Personen som såg dig gråta? mammii

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? Svar
52. Hund eller katt? Båda =)
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa
54. Tv-spel eller datorspel? tvspel foooo shoo
55. Singel eller upptagen? Tvek
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? öööh få se nu, lunarstorm de är min favoritsida. Fniss
58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad :D
59. Big brother eller paradise hotel? HAHA dum fråga, BIG BROTHER !
60. Svart hår eller blont? blont =)
61. Blåa ögon eller bruna? Jag hatar mina bruna, så jag vill ha blåa :)
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller Fanta? Coca cola
66. Pizza eller kebab? Kebaaaab
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? båda
69. Leva eller dö? LEVA :)

Antal:
70. Personer du älskar? öh få se nu, 1 2 3 ? moget, inte vet jag
71. Personer du hatar? ingen :)
72. Personer som sagt jag älskar dig? Men gud vad de här va tråkigt haha ?
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? no idea , baby
74. Glassar du ätit på en dag? men jag räknar ju inte :(
75. Festivaler du varit på/ska på detta år? Ingen, usch !
76. Gånger du haft minnesluckor? har väl hänt några gånger?
77. Piercingar har du? 7 i öronen, en i naveln
78. Personer du saknar just nu? en, pappa
79. Gånger ditt hjärta brustit? EN jäkla gång, no more

Vem:
80. Vill du kyssa nu? dig såklart =))
81. Ska du träffa imorgon? Emil tror jag väl ?
82. Sjöng du senast för? Mig själv, malin och louise. Fick tyvärr bra kritik;)
83. Hade du senast en msnkonversation med? Sebaaastiäään
84. Spelade du tv-spel med senast? pappa, madagaskar :D hur kul som helst
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? huum någon gullig jäkel =)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? alla elaka
87. Förtjänar att dö? ingen förstår ni väl? Alla ska ju leva!
89. Vill du sova brevid inatt? ;)

Vad:
90. Gör dig glad? När jag känner att jag presterar mitt bästa
91. Gör dig ledsen? ***
92. Vad vill du helst göra nu? se på en mysig film :)
93. Önskar du att du slapp göra? gå till skolan
94. Vill du ha nu? ett glas vatten
95. Önskar du dig i födelsedagsprent? körkort, en resa och pengar 
96. Längtar du till? Grekland 3/5
97. Tycker du om dina betyg? hahahaha nej
98. Ångrar du i ditt liv? Nej verkligen inte
99. Är det bästa som har hänt dig? jag har världens bästa familj och vänner , det är lycka däää


FÖR DE ÄR JU GRÄÄÄJT

Nu kommer johanna och så ska vi fixa oss tillsammans :) eller jag ska väl inte fixa mig nå mkt men platta håret iaf haha ;D
är tyvärr hemligt vart vi ska ;)

HA EN BRA FREDAG SÖTA NI

VILKET JÄVLA VÄDER !

Kan vintern aaaaldrig ta slut? det snöar för fullt nu och jag tycker det är så himla drygt, dock är det bra för oss när vi åker skoter och sånt på måndag men det är drygt att tänka så ;)
Kom nyss hem från skolan iallafall, dagen började med två timmars danspass som var grymt drygt. För det första så hade jag en sträckning genom hela bakre låret, kunde inte ens nudda golvet med armarna. Och för det andra, vi har hållt på med denna dans i snart en månad, fem timmar i veckan och NU börjar de nya tjejer? Jag tänker med på deras del, för fyfan vad de kommer hamna efter.

Jaja, nu ska jag vila litegrann sen hoppa in i duschen och så kommer min fina johanna hit :) wooohoo.. Sen blir de mys :D


NEYO - Mad


WHAT A DAY

Inlägget innan skulle publiceras för 5 timmar sen, men av någon innan gjorde det inte det ?

Jag har en enorm sträckning i bakre låret, det gör skitont och jag kan inte ens nå golvet med händerna? Kom hem och böt om till varma kläder och gick ut på promenad med pappa och vovven :) men.. när jag kom hem igen kände jag ett tryck, jag vet absolut inte vad det var men efter någon timme brast det. Jag och mamma rök ihop i ett stort jävla bråk, vi har nog aldrig skrikit så varandra på mycket haha. Så.. pappa kom och hämtade mig. Du är så snäll.<3 Pratade ut med nina också, jag vet att allting kommer att lösas mellan oss :) puss på dig


Nu har jag äntligen blivit vän med mamma.. Ibland förstår jag inte varför sådant här händer.. Jag HATAR att bråka och jag försöker undvika det hela tiden. Vad gör jag för fel?


DANS ÄR VÄL DE BÄSTA SOM FINNS?

Provet gick sådär , är inte nöjd iallafall. Vet att jag aldrig kommer att få mer än G i ekonomi så det känns inte ens lönt att försöka.
Men jag var så jäkla nere och allting efter provet, och så kommer världens finaste josefine och frågar om jag vill åka med henne och emma till lingbo i helgen :D Göra middag och mysa på söndag och sen upp tidigt för att åka massa skoter på måndagen. Lätt att jag vill det :) Vi tre liksom, hihi.
Sen var det dans och det finns allvarligt talat ingenting som är roligare, att bara stå där och låta musiken strömma igenom en är underbart, bara att stå och skaka rumpan!

Nu ska jag fixa i ordning mig sen vara med pappa ett tag, sen blir det plugg ! :)


DET ÄR INTE RÄTTVIST

Nu har jag precis vaknat, skönt =) Ska åka till skolan och göra ekonomiprovet, sedan engelska och sedan dans :)  Skönt! hoppas vi fortsätter mycket på dansen nu, vi gjorde nog bara 2 åttor förra gången på jazzen.
Sen ska jag träffa pappa, vi ska ju träffas en gång i veckan och en helg i månaden nu så vi får väl se vad det blir idag. Känns så tråkigt att bara vara ute och gå när de är så iskallt, kanske kan åka skridskor eller nå? Fast jag vill ju träffa vovven :D haha :) Jaja, vi får se vad det blir =)

Mina sista meningar här går till Malin Larsson; Jag tänker på dig! Det är så jäkla synd om dig:(  livet är faaaan inte rättvist :( DET MÅSTE SKE ETT UNDER !


VARFÖR JAG GJORDE EN AV MINA TATUERINGAR

En av mina tatueringar, ordspråket "Ab imo pectoré" (som betyder "Ur hjärtats djup") gjorde jag den 28 oktober. Jag har aldrig gjort någonting annat som jag har varit så säker på i hela mitt liv.
Jag är en person som älskar min familj, de betyder verkligen allting för mig. För några år sedan hände det någonting med mig och min pappa - våran kontakt som vi en gång hade försvann. Som den tonåring jag var tog detta väldigt hårt på mig och hur jag skulle få HAN att bevisa att jag fortfarande älskade honom oavsett om jag bodde hos honom eller inte var självklart för mig. Det var viktigt för mig.
När jag läste igenom min dagbok för ca ett år sedan hittade jag; Ab imo pectore, pappa. Jag började gråta för att jag inte visste hur jag skulle kontrollera mina känslor, så mycket kärlek låg bakom dessa ord.
Jag började fundera mer och mer och jag tvekade aldrig, jag visste att det var rätt - Min kärlek till min pappa skulle skrivas på min handled.

Så Janne Alin, jag älskar dig. Ab imo pectore.





 


DAGENS OUTFIT

Okej, jag har alltid älskat min linje. Det är roligt, det är nyttigt, den är bäst och det är bra inför framtiden. Men nu hatar jag ekonomi, hur fan kunde jag välja de? HUr kunde Gud göra mig till den mest osmartaste människan som finns typ?
Jag fattar ingenting, har suttit och gjort alla tre häftena, kontrollerat med facit (jag hade fel hela tiden) och sedan suttit och skrivit ner ALLA formler man ska tänka på. Det är ju några hundra..
Tänk om man hade varit liiite smartare? Så man kunde slippa rest på varje matteprov, känna ångest efter varje ekonomi prov, hata alla ämnen för de är för svåra osv. Jag längtar till trean då matte och engelska är borta, de värsta som finns. Älskar att prata engelska men hatar att skriva..

Nej nu blev de klagomål här men jag är så fullkomligt less, jag ska försöka plugga ett tag till sen top model och sen gräva ner mig långt ner och be till gud att jag klarar det.



GREKLAND

Pappa ringde idag och berättade att vi ska till grekland den 3 maj :D gud vad kuuul ! Jag tror att allting kommer att ordna sig innan dess och jag tycker verkligen de ska bli roligt att umgås med dem som vanligt igen =) åwh längtar skitmycket nu haha :D Glömde helt bort och frågade var vi skulle och sådant men det löser sig :)
Det är ju "snart" ;)

- mina kommentarer funkar inte, kan inte svara på dem eller godkänna dom. Drygt ? ja.


WHAT A FREAKIN' DAY

Pust, stön och allt vad det heter när man är trött ;) Jag kom nyss hem från skolan, bussades hem med Johanna.
I skolan idag har de varit så grymt kul, man skrattar ju åt precis allt när man är övertrött och jag, carro och josse har haft så sjukt kul haha :D HElt galna. Vi satt och jämförde hur mycket de lät när man hade kolsyra i munnen, vem som sjöng fulast, och ja allting. Tycker om er jag tjejer :D

Nu ska jag äta lite sallad och korvstroganoff och sen hem till min bästa vän där kvällen spenderas. Det blir plugg och mys med te och bara tjejsnack, we like it ;)


EKONOMI

Idag är det tisdag, vilket menas med projektdag för oss ekonomer. Nu sitter jag, carro och josefine och försöker leta efter stamceller men det är ganska svårt då man inte ens vet vad det är !

Idag ska jag råplugga, ska läsa igenom ekonomin (3 kap) med johanna och sedan sover jag där =) MYSIGT


GOTT MOS

Jag älskar andra dialekter, jag älskar stockholmska, göteborska, skånska och allt. Igår när jag pratade med Kimmen så började vi prata om hans dialekt (stockholm) och jag ÄLSKAR det, så jävla kul :D
Jaa men assååå han ville ju följa méeeeee meeej. Haha gofis

Kom precis in från promenad med Johanna, blev ett bra snack och jag är glad att jag har dig vännen.


SÅ HÄR ÄR DET LIKSOM

extra risiga bilder från imorse men jag bjussar på dom ändå ;)

BLOGG.SE KONSTIGT ?!

Det har hänt något med mina kommentarer, ALLA är borta? senaste kommentaren var när jag var i Tyskland och jag har ju fått en del sedan dess.. Knäppt ?
Aja , det löser sig nog =) sitter på administrationen nu och väntar på att få sluta, vill bara till friskis! Ska försöka hinna gå lite på crosstrainern en halvtimme iaf, sen ska jag gå till söder och göra syntest :D  Haha undra om jag har bra syn ? Hoppas de ;)

Slänger upp bilder sen på hur håret blev :) Vet att jag har sagt det sedan lördags men jag har inte orkat fixat det :D


woho ;)

PEPSODENT WHITE NOW

Köpte den här tandkrämen idag och fyfan vad fräscht det känns efter den, har letat som en galning efter den men nu är den finally i mitt badrumsskåp, nice liksom ;)


De blir ju cool färg iaf, de är ju nästan huvudsaken ;)


JAG VILL KÄNNA

.. mig blond haha !
Nej men i fredags var det sådär, var inte riktigt nöjd, så igår färgade vi till det lite och de blev bättre men i morse när jag vaknade var de jättekonstig färg på överhåret.. och underhåret var ljust? Fattar inte ett dugg så jag går och köper ett slingpaket nu ihopp om att det blir bra. Men de borde det väl bli tycker man :)
Jag har inte suttit vid datorn något alls nästan den här helgen men de är skönt, fått umgås med dom jag älskar och att jag fått träffa Frida en hel kväll. De är min favorit däää ;)

Ja, nu ska jag väl ta ett ägg till frullebulle sen gå till ica :) Slänger upp massa egobilder sen :D