hohoo

Sitter hemma hos Johanna nu, vi har precis pluggat körteori :) de är bra att göra det med en bästa vän liksom, vi vet båda hur vi är och sånt där, jag fattar när hon inte förstår och så :D AS BRA! Vi ska ta de där körkortet snart hjärtat:)

Imorn har vi föreläsning på solängen om UF, kommer nog gå rå bra :D

oj nu kommer baby och hämtar mig. skriver sen !

ph

Det gick ganska bra hos doktorn, hon var sur som vanligt men sånt får man ta asså. NU förstår jag varför folk frågar efter social kompetens när dem ska anställa folk. Fick en ny och bättre medicin så det känns toppen :)


Är barnvakt nu, mår helt kasst och jag är hemma själv (förutom Louise som ligger i sängen då...) Älskling är och tränar.. usch vad jag hatar att vara hemma själv, fy bubblan. Sitter helt spänt och väntar på att något ska hända haha..
Snart är de PH tror jag, ska nog se på det, helt kul ju haha =D hörs imorn!

tik tok

Gah, jag är verkligen dålig på det här med att updatera. Meeeen, har nästan ingen tid och när jag väl sitter vid datorn blire face och kika in massa bloggar haha ;) jag har iaf åkt på en kraftig ögoninflamation, var på hc i måndags och fick medicin men den hjälper nte så ska dit nu med, :( alltid sjuk jag, fyfan va irriterande.. UF går toppen btw, vill ni köpa muggar av mig är det bara att säga till, en för 60 och 2 för 100, håller sig kall i flera timmar :) puss

yoyoyo

Sitter hemma hos Linus nu, han är och tränar och ingen av hans föräldrar är hemma ;O woooaa jag som är rädd för att vara hemma själv hemma hos mig haha! Tur att jag har laddat upp med lite oth, och ska se om det finns någon äppelpaj kvar sen igår! Haha, annars sitter jag nog bara kvar här, vågar inte göra så mycket annat ;) skolan gick toppen, blev lite tjaffs på lunchen men så får det vara. Jag är riktigt långsurig och kan irritera mig över saker hur länge som helst, men ja, skönt att få det ur världen :) sen hade jag körlektion, gick finemang - tyckte jag. Haha, Han sa att jag körde som en cruisare, vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt haha =) Åkte till Volvo sen och där var det roligt som vanligt ;D Daniel är så himla rolig haha! Kollade lite på inventeringen och de är vääääldans många som ska jobba alltså, jag som ville att det skulle vara några så man får mera timmar. Aja, that's life :) Roligt att få ihop lite cash iaf, det står helt still i plånkan nu alltså .. Skönt med fredag imorgon iaf, vill bara vila upp mig eftersom nästa helg jobbar jag hela helgen och den går fet bort. Ändå är jag sugen på att dra ihop ett gäng typ och åka till aqua nova i borlänge och bada, eller bara göra något kul. Åka bort för ett tag, känns som jag behöver det. Känns som att jag sitter still i en jävla cirkel hela tiden, allt går runt och runt. Gör aldrig något nytt! Vaknar, åker till skolan, slutar, åker hem, pluggar and later we say god night liksom. Passar inte för mig ;) Nej, nu ska jag sluta skriva massa trams, vill bara att limp ska komma hem så jag får pusselipussas lite =)

aa

Fasiken vad tröttis jag är, vaknade för 45 minuter sen så skulle jag ta tolvan till skolan, som går 54. Men när klockan var 53 så kom jag på att jag glömde mina kakor som jag skulle ha med mig till UF, så jag sa åt linus att springa men nee vi missade den ändå. SUCK! Så nu sitter vi här och jag börjar om 45 min, tur att min man har körkort och kan skjutsa mig haha. Han fick vara min taxi förra veckan, snäll pojke =)

Idag ska jag och Pat till fängelset, ska intervjua några som jobbar där och spela in lite och så, blir finemang! Sen hem och kolla på tapeter, ser ut som skit i vardagsrummet nu och jag hatar när det är för stökigt så jag drar till mitt andra hem, lika bra det :)

Ne, nu ska jag fixa mig lite mer, har ju aaaall tid i världen haha :)


älskar dig linus

puss

Somnade rå sent igår, linus höll på att sura och jag somnade till flera ggr, men ne runt halv ett skulle han börja diskutera varför han va sur, haha .. vakna runt 9 idag och åkte till skolan dirr, hade seminarium och en kort psykologi lektion, sen åkte jag och malin till ica och sålde fikabröd. Kunde ha sålt för sååå mycket dyrare men det gick så bra så :) nu har vi till vårat uf företag, så nu kör vi igång. wohoo, har ju fått bytt produkt och skit!


ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog va barnis eller får se hure lbir med det. SKulle på stan med johanna och leta grejs tills imorn men det tar vi imorn :) imorgon fyller elin hela 18 år, gud vad kul :) grattis hjärtat!! <3

pusss


IM SO EXITED!

Har hänt bra mycket nu, vet inte sist när jag skrev haha. Men allt är goood!
Hade svenska nationella igår, gick väl sådär. Som förtjänat antar jag. Tog sprutan igår med, fytusan vad jävla ont det gör idag, kan knappt röra armen asså ;S

nu ska jag äta sen åka hem till linus så ska vi bada i hans pool , jää

mys

Hej!
Gårdagen var huur underbar som helst, först bakade vi ju som jag skrev. Sen åkte vi ner till Chers och käka massa gott, supermysigt var det :) Så gick vi på bio, trubbel i paradiset, den var huur bra som helst! Asmysig att se nu när det är så kallt, så är dem på världens mysigaste ö liksom, tror den spelades in i maldiverna. Åh :)
Filmen var väl slut runt 11 så vi åkte ut till gårdskär då, satt och prata massa och gick väl till sängs runt 1-2, men jag var så himla rädd så somnade inte förns kl 6, inte nice!

Idag har vi inte gjort något annat än att bara dega och gått gårdskärsrundan, finns inget mer att göra där nästan haha, fattar inte hur man kan bo där =D skönt att bara ha stuga iaf, de duger för våran familj hihi..
Nu ska vi hem till mig och så kommer nog danny förbi och hjälper med mitt tal, thx m8 =)