Aah !! Två st kvar sen så :D detta blir ny...

img_8236 (MMS)

Aah !! Två st kvar sen så :D detta blir nyårs maken!  Fått så himla fina kommentarer, ni är underbara ! :) speciellt av Bellas pappa , blev helt rörd ... Tack !!!


Mobilblogg - hej ! Här kommer dagens förmi...

img_2266 (MMS)

Mobilblogg - hej ! Här kommer dagens förmiddag smink, blir massa mer sen;) har en del sminkningar på schemat idag! Närmare bestämt 10 st :) så första stoppet är gårdskär , där två st väntar :)  Vi hörs kanske sen , om inte så får jag önska er gott nytt år :)


Mobilblogg -..... Och som vanligt ligger j...

Mobilblogg -..... Och som vanligt ligger jag sömnlös .. Är ledsen, besviken och konstig ... Imorgon ska jag äta glass till frukost , för att fira det nya året haha hell yeah ... Tänk vad snabbt humöret kan vända ? Jaja , åter till tankarna och sånt. Imorgon ska jag sminka massa folk :D !!!


SVAR PÅ TAL

Anonym om IM THE STAR UP IN THE SKY, HEY I MADE IT.:
hur kan man va så jävla grym ? fattar varför du gick utbildningen, passar dej perfekt,,,
kan inte du sminka mig någon dag???

Svar; Men åh, tack söte! :) Ja, det känns verkligen som en grej som är JAG!!
Haha jo visst kan jag det, skicka ett sms eller kommentera vem du är bara ;)
Kram !

GLA TJEJ !!!!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!
Jag har fixat satt jag får 224 ögonfransar för 100 kr, asså fattar ni?!=!?! HUNDRA RIKSDALER.
NU JÄVLAR SKA JAG FIXA ALLT! Jag ska ha de varje dag, ååååh sitter och skrattar hur mycket helst, haha happygirl!! :)
Och massa annat, så jävla glad. Alltså folk är så jävla snälla, hur kan de komma fram och säga hur fin man är, hur duktig man är?
Nu när jag var ute med smilla så bokade jag en granne liksom, as gulligt. Imorgon ska jag sminka ca 10 (om inte mer) och det är så kuuuuul att de tkr jag är duktig, liksom snart make-up arist och snart jobb på ett stort företag (dont gonna tell ya yet) ;)
Och dessutom så har jag rannsakat mig själv typ, jag veet vilka som är mina BRA vänner och vilka som bara hör av sig när de passar dem, ska skita i allt och inte lägga energi på dem, pallar liksom inte :D DRAR NER MIN LYCAK SÅDÄRA VA, haha who cares liksom, om en ful jävel som dig/er. hahaha


Nu sitter jag och kollar på någon film, linus har sovit i två timmar så ska väcka han nu så blir det filmmys.

BTW, mitt hår blev skitfult.



IM THE STAR UP IN THE SKY, HEY I MADE IT.




BABBEL

Hej!
Gick upp runt 10 idag, vandra upp till mamma och väntade på att en tjej som skulle köpa på min möbel skulle komma ! Tror ni hon kom eller, nej..
Drog till valbo, köpte INGENTING, förstår ni. ingenting! Duktig flicka.

Sen bjöd Linus mig på middag, as mysigt :) typ två månader sen vi va ute och åt sist, helt sjukt. ;) Fast nu blir det ju äta ute varje dag, thailandoooo bejby ..

Har färg i håret och det verkar bli mörkare, damn.. jag vill va platina!
Aja ska färga det i thailand (haha fan va ja tjatar om det) och sätta i hårförlängning så det får va :)



Milo va här igår och busa med smillis, dem är så jävla lika haha. Dem leker grymt bra tillsammans, as kul att se :) fina bäbisar..

THE SKY IS SO BLUE, ARE YOU?


Sedan blev det svarta mascara! coolt med vitt, anyways.

 


BABBEL

HEJ!
Förlåt för AS kass bloggning och inget smink, jag lovar att jag ska bättra mig. Men denna vecka har varit busy ..
i måndags gjorde jag massa ärenden, i tisags var jag med josse och hade aaas kul! åkte till ida på kvällen och vi snacka lite, myspys.
Igår va jag barnvakt åt Louise och sen kom Jimmy och Bella på kvällen så spela vi massa spel, planerae även en eventuell utgång på lördag :) Men vi får se, jag vill inte dricka men vin är så gott, det är mys dricka liksom haha!

Jaja, nu ska jag sminka mig , blir nog nå brunt idag ;) haha surpriseeee ! Lägger in bilder från sminkningen igår och idag, senare.. ska upp till mamma nu och sälja en möbel till någon, catchiiiing ! sen ska vi åka ut till köpis. mysiiigt hihi. får se vad jag köper ;) JEJEJEJE







Sorry för ingen uppdatering , skriver mer ...

Sorry för ingen uppdatering , skriver mer imorn .. Legat i sängen i 2 timmar, tänker och tänker. Är det normalt att ha resfeber 12 dagar innan man ska åka elle , haha ... Piss Asså ..


Spelar spel med Louise .. Var de bara jag ...

img_6901 (MMS)

Spelar spel med Louise .. Var de bara jag som spela detta när jag var liten? :D


Sneak peak på dagens make ! Kommer mer bil...

img_8288 (MMS)

Sneak peak på dagens make ! Kommer mer bilder ikväll, men är borta just nu så har inte tillgång till dator :) Justja , mitt smink har kommit . Beställer ju från olika hela tiden men ena delen har kommit idag. Fan ja som skulle låta huden vila imorn. , ni vet att det är viktigt va ? :)


Mobilblogg - kul att jag somna halv fem, h...

Mobilblogg - kul att jag somna halv fem, har jättemkt i huvudet just nu. Levande zombie .. Ngn som vet om de finns tabletter där man skjuter FRAM mens?


SVAR PÅ TAL

hej om WANNA JOIN ME TO ORANGE CITY ?:
såg att du skrivit nått i tidigare inlägg om att du har en sjukdom som gör de svårt att gå ner i vikt. vad är det för sjukdom ?

Svar; Ja det stämmer, fick diagnosen för någon vecka sen. Och det är näst intill omöjligt att gå ner, så bara att börja älska sig själv ;)
Det är något jag inte vill skriva ut här på bloggen, håller det för mig själv och mina närmsta .. :) Tyvärr!

DUNNO WHAT TO DO .

Okej peoples, jag är så jävla kluven.
Jag är en tjej som oftast (nästan alltid) är glad, låter ingen trycka ner mig och aldrig säger nej, jag ställer alltid upp ..
Jag är en person som inspireras av mina vänner, ser jag johanna vill jag träna eftersom hon älskar träning! ser jag josse vill jag lära mig sjuna, träffar jag stina vill jag ut i skogen och göra massa mys och träffar jag ida vill jag smink , och läser jag Matilda Hammars blogg vill jag fota! haha
Jag tycker inte att det är fel med det och jag tycker att vänner ska läras att använda det.
När jag sminkar folk och mig själv så står folk brevid och säger att jag är så jävla duktig och jag ger dem basic tips och självklart mer grundläggande när jag sminkar !
Folk frågar mig om vilka färger de ska använda på kläder eftersom allt går i ett, är du kall i huden så ser det inte "bra" ut att ha en kall tröja osv.

Men är detta fel? Kan detta tvinga fram avundsjuka och att man blir arg och tänker att man aldrig ska prata med denna person som inspireras av andra (inkl mig själv såklart) och därefter väljer att inte tycka om den?
Eller förstår ni vad jag menar? Att avundsjukan samt irritationen försämrar en vänskap så till att det blir ens fiende liksom?
Nu menar jag inte att JAG är så, damn jag älskar ju att insprireras men att några av mina vänner och folk i min omkrets inte kan glädjas åt mig , det jag gör liksom. Det ser de som en ful grej och de ska hålla isär grejer från mig ?

Nu finns det vänner som gör en glada - sådana vänner som frågar hur man mår, vad man gör och vill hänga på dagarna. Sen finns det vänner som knappt hör av sig, svarar inte när man skickar sms och vill bara hänga när det är fest och de behöver hjälp typ. Vilket är rädd och vilket ska man anförpassa sig till, ska man strunta i de sista vännerna eller ska man liksom hänga ändå? för när man väl hänger med dem är de kul!

Asså fan, vet inte vad jag ska göra. vill bara att allt ska bli som förr, som typ förra sommaren, förra året och för flera år sen.. 
Det är första gången åp väldigt länge jag är ledsen på riktigt, och den / de som känner sig träffade kan ju iaf kanske ringa ? någon gång iaf? Och fråga hur det är, och sluta vara sån argbigga kanske ? ;-)


WANNA JOIN ME TO ORANGE CITY ?

Lägger upp bilder från dagens sminkning, massaaa !




JOSEFINE!

She's a maneater! jejeje, sotade josse idag och hon blev snyggis ;)



finaste vän! :)


Svar på tal

Anonym om Josse är hääär och vi dansar järnet till j...:
hej ,, är det där spelet jätte jobbigt ? så man kan köra de ist ett tränings pass ?
IP: 178.30.38.9 28 D

Svar;

Ja gud ja, tänk dig att träna typ ett timmes danspass liksom, hur svettig blir du inte då? Du står liksom och dansar HELA tiden!
Du kan välja "just sweat" program, där ställer du in medel, tufft eller intensivt och så har du olika sweats du ska nå upp till per dag, as kul ! :D

Josse är hääär och vi dansar järnet till j...

Josse är hääär och vi dansar järnet till just dance , skiiiit kul ! Skriver mera sen !


BABBEL!

Sååå, har stått och dansat ett tag till Just Dance nu, grymt. Linus vann över mig en gång haha :O men de bjuppar jag på ;)
nu har vi tagit fram allt onyttigt i skafferiet och ska äta ut de, eller ah, en tredjedels påse chips och lite popcorn och godiset sen julafton! Sen ska vi inte ha ngt kvar haha..
Blir så lätt att man går och äter om de finns hemma, eller man, JAG gör det.

Sitter och kollar på massa grejer med hundar och nyår, alltså jag är SVIN rädd ja. Jag tänker tillbaka på hur jag vet att mina gamla hund va, alla hundar i jädraås som blev helt rädda och alla hundar jag sett, vet inte en enda hund som är trygg på nyår.. Ska nog in och köpa DAP-halsband, så ska man ha hunden hemma i sitt sovrum med massa filtar - där den känner sig trygg. och självklart med dess ägare, fast de fatta man ju :)
nää, får se hur det går! :) så glad att limpis tycker lika som mig, har pratast om de här ett tag och vi ser ju till smillas bästa, de är ju ngt med fyrverkerierna som skräms, uscha!



Sen blire baka bröd, haha vi åt upp allt idag typ, till frukost, linus frukost på jobbe, lunch för mig, till middag och sådära. Men de är BRA bröd, typ bara fullkornsmjöl i! 2 msk socker på 1000 g och så, hemmafru haha ;-) och så blir det en långprommis, härlig väder ute!

Imörraaaa skulle jag se på massa oth med johannäääie, fast såg på hennes blogg att hon skulle göra massa så antar att dt inte blir ngt ;) ska nog sminka lite! hoppas jag får mitt smink imorn (A)




WAKE UP IN THE MORNIN FEELIN' LIKE ... W AHLIN!

Idag blev de en skitsimpel sminkning , drog på en vit ögonskugga, en beige och en guld i globen, sen drog jag eyeliner med två pluppar på(snart kommer stenarna!!) , och lite inliner på de såååå ..
Efter ett tag tyckte jag att de fattades ngt så röda läppar på det!




THE NIGHT GOES BY SO VERY SLOW ..




MY LIPS DONT LIE :: :: .




MASSAGE

Åh, glad tjej.
Fick massage i julklapp av papi och nina, så nu har jag bokat till fredag nästa vecka. Skönt! Åker ju till Thailand på tisdagen därpå så då kan jag värma upp lite ;) mahaha.


Annettes Salong är heeeelt klart bäst, grymt !!

SMINKBOMB FRÅN IPHONE

Lägger upp bilder nu, från julafton, juldagen och annan dag jul. Enda sen sminkskolan har jag haft en thing för prickar, stenar och stjärnor. just gotta lööve it.



JULDAGEN (samma typ, haha)



Annandag


I HAVE THE TIME OF MY LIFE

vaknade av att jag hade huuur ont i magen som helst, låg vaken några timmar tills linus skulle upp och käkade nybakat bröd , var de nå mys eller? typ vakna upp och hela lägenheten luktar nybakat !!! :D
gick och la mig igen och sov typ till.. halv tolv, HAHA. men jag har ju inte sovit så mkt i natt, så skyller på det :)

nu har jag städat lite och ska köra lite just dance 2, skitkul! :D ska köra de varje dag ihopp om att gå ner lite, men det är typ omöjligt att gå ner med min sjukdom .............
jaja, sen ska jag mysa till det med ansiktsmask, hårinpackning, fräsch sminkning och sådära!
Ska höra med Bella om hon och jimmy vill åka lite pulka med vovvarna idag med, hehe kul!

miss u honey.

Mobilblogg- Ahhh va träningsvärk jag har, ...

Mobilblogg- Ahhh va träningsvärk jag har, total död Asså! Upp imorgon och träna som fan ska jag göra , gillar att medicinen börjat funka som fan med! Å så fick ja en kommentar av Lisa som fråga om de va ok att lämna hunden själv i två veckor :) fast Ah , själv är hon ju inte :) hon är ju med min mamma/Camilla , två pers som hon älskar lika mkt som oss typ haha ! Och så har ju inte hundar någon tidsuppfattning alls :p de märker ju inte om du varit borta 5 min eller 5 timmar ! Sen nyårs afton är ju ngt spec, jag tänker på fyrverkerierna och alla upplevelser jag haft av hundar som är helt trygga i vanliga fall som på nyår ligger under bordet å skakar av panik :) men de är ju upp till var och en, ja ska absolut inte lämna bort smillster, över min döda kropp haha!


stop the beat

Yepp, Louise kom hit och vi körde lite Just Dance, grymt spel - så jävla kul och jobbigt!1
Så har jag och Limpis bakat bröd, vi fick en baka-bröd-maskin i julklapp! haha awesome, linus äter ju bröd varje dag och jag vill inte äta det för de är onyttigt, men nu kan man ju göra det hur nyttigt man än vill, utan socker - med fullkorns mjöl och allt möjligt, skit bra ! :D
Så har vi satt timern på 6.00 så vi får alldeles färskt bröd :D haha!

Nu ska jag träna lite sen spåna på vart våran nästa resa ska gå, vi ska börja spara till nästa redan nu - som troligtvis sker i maj. Vadå? Vi är unga och båda älskar att resa - klart som fan man ska göra det då!  ska kolla hur det är med att ta med sig en vovve med. Kul!


bjuppar på en bild på mitt smink från julafton och dagen efter, eller ah, mest stenarna. resten kommer imorgon!
Justja, jag beställde HUUUUUR mycket stenar som helst nu, i alla olika färger. grymt, det kommer på onsdag eller torsdag så va redo på as kalas mycket sminkningar ;)

Mobilblogg - Asså Ååååhhh är just dance nå...

Mobilblogg - Asså Ååååhhh är just dance nå kul eller? Har kört mer än en timme nu , så sjukt svettig alltså! :D Ska ta och betala räkningar sen skicka ordern med smink, happy girl!!!


ETT ANSVAR ALLA HUNDÄGARE BÖR TA!

Snart närmar det sig nyår, skitkul för de flesta som vill feeeeesta!
jag skulle också vilja göra det , men jag har ju min fina vovve :)
jag skulle ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG lämna smilla till någon annan på nyår (hennes första dessutom) eller låta henne va själv, seriöst det måste vara djurplågeri.

Tänk va rädd alla (de flesta) hundar är för raketer, har sett hundar som kryper på väggarna och springer och piper hela tiden, så ska man lämna bort dem till sin pappa, mamma eller kompis där de inte alls är lika trygga bara för att man själv ska festa, och låta dem ta ansvaret. nej, skulle aldrig kunna göra så mot smillis, taskiiigt :(

Själv ska jag vara HEMMA med min hund så HON är trygg - man måste alltid ta hunden i första hand. Det är ju liksom som ens barn. Så är det.


tar ALLTID dig i första hand bäbis!

BABBEL

Kom precis hem från valbo!
Köpte en tröja och ett tv spel haha, eller jag köpte inte - fick av älskling. tack snälla du hihi. jag köpte det där just dance 2 som kenza brukar spela ni vet? som hon typ tränar på? så nu jäklar, haha, älskar att träna men de få timmar jag och linus ses vill jag typ inte åka å träna så jag har bara gjort de på pilates bollen och så, men nu så :)

sen åkte vi och handla lite, blir tacopaj ikväll hehe göötttaaans..

ska lägga upp lite bilder strax, kanske på dagens smink? trots att det bara är hms.. inte fint alls. ska fan ta och beställa lite nu!!


mahaha gammal bild, när maria gifte sig, fin fin

Mobilblogg - daaaaamn!! Vi sitter och prat...

Mobilblogg - daaaaamn!! Vi sitter och pratar thailand och de är liksom två helger kvar sen åker vi, glad tjej ???!! Ska höra med Papi om han vill skjutsa ner oss ! Hihi sötis . Nu ska vi se film och imorgon ska vi ut å trängas i rean!


åh ..

Kom precis hem från pappa, fick jättefina julklappar. TACK!
vene va jag ska göra, antingen drar jag ut och dansar med fina vänner eller så sitter jag hemma och kikar på tv med linus.

dansa:
+ träffa folk
+ dansa
- kostar pengar, ska inte lägga på ngt onödigt ju .. de har jag lovat mig
- alkohol (kalorier)
- tolvan går inte hem till mig längre

tvkväll
+ kostar ingenting
- har gjort det varje dag denna vecka

FAN1 haha

Mobilblogg - Ahhhh vad mätt jag är :) fira...

img_9588 (MMS)

Mobilblogg - Ahhhh vad mätt jag är :) firat jul nr 2 idag! Fått massaaaaa fina saker ;)  Känns gött att vi sparat/fått ihop ca 13000 till Thailand nu , å då har vi inte ens fått Linus sista lön heller:)  Har sparat så SJUKT JÄVLA mycket på att gjort storkok av köttfärssås å så, minst 2000 :D underbart! Men vad gör man inte för att komma till värmen , sol å 30 grader där nu, 20 dagar kvar.. Asså tänk när vi ligger där i Solen, ananas drink i handen och bara njuter, cant Wait dawg


Mobilblogg - ( bilden kmr säkert bli upp å...

img_2010 (MMS)

Mobilblogg - ( bilden kmr säkert bli upp å ner)  Goooooooood juuuuuuuul på er vänner,  hemma hos mig nu och spatserar till Linus sen, lite käk och julklappsspel :) först mat, Kalle och klappar här;)


KÄRLEK


vilken härlig dag

Godmorgon mina fina!
Idag är en bättre dag och jag har städning, solning och uppesittarkväll på schemat. Både Linus och min familj kommer hit så det ska bli aaaas-mysigt :) (L) pappa  jobbar, typiskt..
Får se hur vi ska få plats bara, men det är en annan femma ;)

Nu ska jag kasta in Smilla i duschen, sen ska jag städa heela lägenheten, usch hur det ser ut. varken linus eller jag gillar att ha NÅGOT framme så nu vantrivs jag alltså, fy i helvete..

såg också att ngn kommenterat och frågat om de va diabetes, nej det är det inte - tack och lov :) jag säger till dom jag känner för att säga det till , och någon gång kanske  ni får veta. Måste bara smälta det lite :)


Asså gud, kolla våran fis ! här var när vi köpte henne, alltså 9 veckor. Helt sjukt, värsta knubbis haha!

Mobilblogg - Hoppas att allt är bra med e...

Mobilblogg - Hoppas att allt är bra med er. Med mig är de absolut inte bra, är ledsen över besked jag fick idag och den enda jag tänka mig FÖRSTÅ hur det är - är ida .. Hon har precis samma problem som mig Men kanske inte samma "sjukdom" ... Nu ska jag ligga sömnlös i flera timmar ... Later


ITS BLUE, ALL BLUE




Fick bli blått smink med väldigt markant eyeliner idag, typ arg eyeliner. haha skoja, men jag är arg. Eller ledsen iaf.

 


BELLA!!! :)

Igår sminkade jag Bella, igen! hon blev aas läcker som vanligt!
Njut av bilderna så går jag och dör typ, höhö. nä lär ta tag i mitt liv nu, men jag orkar inte... sminka sig lite kanske? får alltid en på bättre humör..


fan jävla PISS

Mår... åt helvete idag, är jätteledsen och vill inte prata med någon om det. Försöker hålla humöret uppe, ska göra en överraskning åt Linus när han kommer hem ( han kommer inte se det här innan han slutar ) ..
Då måste jag vara glad, men jag orkar inte .. vill bara gråta..
jävla doktor, jävla mage, jävla allt.


JOHANNA

Sminkade min bästa idag!! As snygg blev hon..


(JA HON ÄR VÄRLDENS SNYGGASTE; YEH YEH)



21 DECEMBER

HEJ!
Imorse gick ja upp typ sju, pallra iväg till doktorn och gjorde massa tester, svar nästa vecka och får kanske en supersuper bra grej som skulle göra mitt liv atm (L)
sen så lovade jag mig själv att inte sova, jag lovade av hela mitt hjärta till mig själv för då skulle jag göra ngt dumt med mig själv tänkte jag, happ halv två  vaknade jag av att jag fick massa sms..
och nu försöker jag hitta på något dumt jag ska göra med mig själv !!! alltså jag måste ju bestämma något som inte gör ont eller är drygt men vafan skulle jag bestämma det så !!!!! haha

snart kommer johanna och sandra, ska sminka johanna iaf! vene med sandra men kan jag ju göra ;) bli klar med alla ! hehehe.  då kan jag börja på nästa uppgift och fan va kul de ska bli, har sån jävla inspiration alltså så det är helt galet , men vill inte påbörja ngt nu när jag ändå inte får godkänt för de :)

sen ska vi hem till Bella och Jimmy, så smilla får leka av sig och så får jag en sminkning gjord på köpet. NICE! snälla vänner jag har som ställer upp, love to u guys :)


Kul att kl är 2 och jag kan ibte sova .. L...

Kul att kl är 2 och jag kan ibte sova .. Ligger och spelar in filmer när Linus pratar i sömnen , nu ligger han och skriker att Kurt (hans fågel) fått köttfärs i buren och ska ha påskägg istället. Mogen Karl Hahaha ...nä ska man ta å dygna kanske ???


I SEE YOUR TRUE COLOURS, AND THATS WHY I LOVE U

Idag pryddes mina ögon av dessa färger. Så jävla svårt att få det att se BRA ut på bild och speciellt bilderna med blixt, jaja enjoooy friends.


MAKE UP IS PASSION, PASSION IS MAKE UP

 


Igår körde jag på en vääääldigt ljus sminkning, men jag gillart..


BABBEL

Åkte ner på stan runt fyra med hjärtat, köpte lösögonfransar, en pensel till inliner och en kajal penna som jag behöver till sotningar!
så handlade vi massa grejer till julklappsspelet vi ska spela med hans familly på fredag, mysigt värräää! vet precis vilka vi ska ta tillbaka, haha näroo..

nu har vi ätit tacopaj och myst med popcorn, ska se på how i met your mother och ta en kvällsprommis nu med, fin dag!

Dessa använder jaaag! Hallå, vill ni att jag ska typ "spela" in film eller knäppa kort hur jag sminkar ? typ vanlig sminkbara ? :)


PRESENT

SÅÅÅ!
Nu har jag fixat massa med Linus julklapp, tagit flera timmar haha.. hoppas du blir nyfiken älskling !!!! :D

Ska va klar om en halvtimme med dusch och smink, holy moses!! ska bara kika liiite till. ska bara sminka en snabb sminkning så..
Imorn ska jag sminka mina två fina vänner! först johanna på eftermiddagen och Bella på kvällen, så kika in här imorn kväll eller onsdag morgon. ska sota båda! :)
Måste bara få tag på en jävla eyeliner borste, hoppas Ingela svarar .....


hhihihihi

Igår va en minst sagt konstig dag.
Vi va hos Linus mormor och morfar, jag fikade ingenting för jag mådde konstigt. Gick till hans mamma och fika lite, jag tog en choklad bit och saft. sen tp efter en timme börja jag må as illa och spydde skiiit mkt.
åkte hem, spydde jättemycket i bilen och hela kvällen men sen typ 10 mådde jag jättebra igen..
Skitkonstigt haha!
Vet inte om de va chokladen eller stressen, de visar sig väl.

För imorgon ska jag till doktorn!!!! ska vara så JÄVLA arg, alltså världens jävla bitch ska jag va för nu jävlar ska jag ha klart vad fan som är problemet, är det kul att jag inte kan jobba eller ngt eller, NÄEJ!!!!

Haha, håller på och pysslar lite nu (hemlis, säger på julafton) och ska fixa mig för sen ska jag och hjärtat ner på stan. wihooo :)

det går as bra att lämna smilla själv också! så idag ska lillfian få va själv! och hon har lärt sig sitt, ligg, vacker tass, gå fot och massa duktig .. love :D


babbel

HALLÅÅJA...
Lullan sov här inatt, mkt trångt i våran stora säng men de är mys också!
Nu har vi käkat frullba med fjärde ljuset tänt och ska ner på stan en jättemegasnabbis innan hon ska ha kalas på lillhagsbadet, fatta va mysigt - vill också. kanske bjuppar dit tjejerna ngn dag eheheheh

nä nu babblar jag bara, vi hörs sen!!


mahaha

MAMI

Innan mamma skulle på julbord idag ville hon ha en kvällssminkning, hon använder inte smink i vanliga fall så därför är det inte nice att göra världens förändring, så lite brunt/guld blev det, så fin så!



BELLA!

Sminkade min fina vän Bella idag, hon blev skitsnygg!

Hon passar så himla bra i sotat! perfect eyes..

TIPS; om ni ska använda lösögonfransar, använd såna som man sätter per styck då, inte en hel remsa! Det är himla mycket lättare att sätta dit per styck - och det ser naturligare ut! Jag använder mig av märket ArDell som finns att köpa på Åhlens och Kicks.


VARDAGS SMINK

Slänger upp en vanlig dags-make som man lätt knåpar ihop på fem min!




mjuk sotning


Har jättekonstiga ögon på den här bilden haah! OLIKA stora liksom!


Jag älskar såna här sotningar! som typ inte syns så jättemkt, men dt gör så mkt skillnad !

SMINKA

Riktigt kul att statistiken börjar öka! kommentera lite då? hehehe


IGår hade jag en as mysig kväll hos mamma, vi åt jättegod köttgryta typ fast ändå inte gryta, haha as god iaf. sen kollade vi robinsson och spelade spel, blir nog en fredagstraddis haha nej men vi har ätit där så många fredagar nu , hah :)

Idag vaknade vi runt 10, käka julskinka till frukost. AS GOTT! Nu ska jag hoppa in i duschen, göra rent alla penslar för sen kommer Bella och Jimmy hit, ska sminka Bella för hon ska på julkonsert ikväll, hihi ska bli kul!
Ska bara göra en sotning men kan lägga in endå om ni vill? Har lite bilder på kameran också som ska in, riktig smink dag idag ;)

Får se vad som händer ikväll :) ska passa Louise så vi kanske åker massa pulka och så? jihaa!!


HAHA jag ser ut som hej kom och hjälp mig ! men tänkte ba, jag vill ha sommar, fräsch sminkning och Rå blont hår igen. MUMS

HALLO

Har gjort lite småärenden på stan idag och ska hem till mamma för mysmiddag och kanske lite däckåkning. (traktor-däck)
Denna helg kommer bli mys, inge festa och bara umgås med nära och kära!!

Ska bannemej inte festa nå innan thailand, tänk va kalorier man häller i sig egentligen, nä fy bubblan nu äre nog




SHIAT va korthårig jag va!!!! omg omg omg.... tänk att de är typ lite mindre än två år sen? snabbt hår växer asså

Mobilblogg - Heej ! Fan magen är inte fris...

Mobilblogg - Heej ! Fan magen är inte frisk ännu, är något som spökar. Mår typ illa hela tiden och de svider i magen, samma med Linus. Jag drar ju bara fingrarna i halsen för ja hatar att må illa haha men Ah de är jobbigt! Nu ska vi sova snart.. ( mår så jävla dåligt inför julafton :'(


KÖTTBULLAR

Hallådära!
baby är hemma med mig idag igen, men ingen har spytt idag.. tur oss !
får se om vi åker hem till mamma, min syrra fyller ju år !! :)
meeeen annars är vi nog ba hemma och myser eller ngt.. kanske lagar nå god mat ! skulle va najs .


Igår gjorde vi hemmagjorda köttbullar på 2.5 kilo, HAHAHA! blev flera matlådor FULLA med köttbullar och vi gjorde lite hamburgare också, så jävla mysigt :)


hej fejksmile haha

SPEAK OUT

Anonym om Sorry for no update dawgs men tiden har in...:
Varför spyr du hela tiden?
IP: 192.71.148.10


Svar; För att jag hade magsjuka kanske ? :D
annars för att jag har IBC (irriterad tarm) , har stressat sönder min tarm.

Sorry for no update dawgs men tiden har in...

Sorry for no update dawgs men tiden har inte funnits. Vakna elva i morse och så har vi försökt städa lägenheten, spytt å gjort Tvåan pauser har vi också tagit.. Soffläge nu på lvällen och nu säger vi Godnatt :) hörs imorn... min lillasysters födelsedag då , grattis mitt fina hjärta!!


Halloooo ! Ligger helt sömnlös nu. Har nog...

Halloooo ! Ligger helt sömnlös nu. Har nog fått tillbaka mina problem , försökt sova i ngn timme.. Jaha bara att försöka vidare de ;) inget att grubbla över ! Har massa tankar i huvudet om allt, vad jag vill i livet och vad jag vill om allt.. Önskar att Linus va vaken eller sluta fejka sova så jag kunde prata med han ......


SJUK?

Jag måste säga att ni suuuuger på att kommentera! lite kan ni väl bjuppa på? ;-) det suger ju att gå in på bloggen utan nå kommentarer när jag lägger upp massa sminkbilder och skriver muchos!

Jag tror jag är frisk nu, haha har druckit massa massa sockerdricka och varit ute och gått lite, tränat och sånt! och ingen spya ;) så ska ta på mig massa kläder  nu och gå ut på en kvällsprommis med Smilla, linus ligger redan och sover .. hjärtat!

Får se va som händer imorn, vet ju inte om jag vaknar och mår illa inatt haha!


jag, mamma, lilsis. love

SMINKNINGAR

Medan jag ligger magsjuk lägger jag upp lite före & efter bilder sedan sminkskolan ..

kvällssminkning..

sotning!

sotning!


enjooooooy!


Mobilblogg - tjena! Usch vilken natt, har...

Mobilblogg - tjena! Usch vilken natt, har hostat sönder å sovit som en kratta, Linus har troligtvis magsjuka och jag kan inte sluts oroa mig. jag får också de då :( Sitter å kollar på skrek nu med Louise iaf! Hörs Sen ...


Jag saknar världens bästa Johanna .. Som b...

Jag saknar världens bästa Johanna .. Som bara den ! Världens finaste människa :)) Nu ska jag , Linus, Louise och smilla mysa ner oss i sängen ;)


Asså haha jag har damp .. När jag har .. E...

Asså haha jag har damp .. När jag har .. Eh Ahh röda veckan ;) så är ja så jävla känslig .. Spillde ut en dl makaroner , får damp och hyvar iväg hela kastrullen samtidigt som jag börjar skratta , blir ledsen för att Linus skrattar och skrattar igen när han blir sur hahahah.. Nu åker vi å handlar så hoppas jag att ja får choklad ;)


julen är här !!!

Nu börjar de kännas lite bättre...
Både jag och linus har varit typ "oroliga" för hur vi ska göra på julen, båda vill va med varandra men eftersom han firar med båda sina delar av släkten på lördag och jag med min blir det lite tokigt..
Så igår så bestämde vi att han är med mig på dagen, sen åker han (eller vi) ut till sandviken och sen spelar vi massa spel med hans familj på hans mammas sida, på kvällen :) kommer bli underbaaart!

jag älskar julen och det är en så himla fin högtid för mig..



Dag 09 - Mina drömmar.

mina drömmar, mina vackra drömmar..
Jag vill så himla mycket i mitt liv så jag vet inte ens var jag ska börja.
Jag ska gå klart den här utbildningen till MUA, är klar om tre månader. (Har massa sminkningar kvar så hör av er peeps!)
När jag är klar med den ska jag höra med ALLA sminkbutiker runt om i gävle, valbo, sandviken och söka jobb. Har massa kontakter som jobbar i den branschen så chansen är stooor..
När jag jobbat något år och fått erfarenhet ska jag starta eget, gå en nagelutbildning samt hår-style utbildning och ha som ett "FIX företag" haha nej vet inte vad det ska heta men jag vill att ALLA ska ha råd, liksom att betala 500 spänn för en sminkning där de tar in produkter för 20, 30 kr är INTE okej imo.
jag vill att det ska vara så tillgängligt för alla, och förhoppningsvis startar jag det med min bästa vän!

En annan dröm jag har är om min tillvaro, jag trivs inte alls i lägenhet trots att den är JÄVLIGT snygg.. Men jag har nästana aldrig bott i en lägenhet förr, jag har bott i villa i större delen av mitt liv, annars radhus liksom.. jag vill inte ha massa grannar runt i kring mig, inte bo såhär trångt (!!!!) utan ha flera rum att göra tillgängliga, att höra grannar gå ovanpå mig är inte okej och framför allt, varför ska jag betala pengar till någon annan? Syftar på hyran ..

Om något år när jag och älskling har sparat ihop så blir det nog en fin villa, var vet vi inte men vi vill bo runt massa natur !




Dag 08 – Ett ögonblick

Det första jag kom att tänka på var när vi var i egypten..
Ett ögonblick som betyder så JÄVLA mycket!

Vi åkte ut med en glas båt, hoppade av mitt i vattnet och kramades och snorklade. Hoppa upp på båten, la mig på akterdäck och tänkte bara; varför ska jag vara ledsen? varför ska jag tro att jag inte har allt när jag ändå har ALLT jag någonsin drömt om?

Sen dess har mitt liv flytit på, jag är sällan - väldigt sällan arg, när jag blir förbannad sitter jag bara och skrattar och försöker förklara hur arg jag är, jag har min underbara pojkvän, bästa hund, finaste lägenheten och världens bästa familj&vänner, jag ska till thailand med min pojkvän på samma dag som vi varit förlovade i ett halvår, vi har varit utomlands TVÅ ggr på 1,5 år.. Hur kan jag inte vara lycklig?



the moment, haha.

hemskt..

Sitter hemma med rå-mensverk, har aldrig haft så ont i mitt liv..
igår när vi va hos linus familj satt jag bara helt still typ, kunde inte prata eller stå, faaaan ..

Helgen var underbar iaf, åkte skoter, basta, gick promenader, festa och massa massa mer :) jättefin och skön helg, härligt att komma bort iaf..

nu ska jag se på massa filmer och ha värmedynan över magen:(

miss yoou


SMINK BELLA

bilder tagna av www.tolvans.com

 

Här kommer en sotning jag gjorde på Bella igår, hon blev superduper fin! hihi

 

 


aLL i nEED IS YOU

HEJ! :)
Nu sitter jag och väntar på limpis som står i duschen, sen ska vi åka och hämta upp Lisa och Charlie för att åka runt i halva bomhus innan vi åker ut till min stuga :)
Det ska bli så mysigt! vi har så roliga grejer att göra, haha  :D

vi hörs :) <3


Mobilblogg - hej ! Nu sitter vi och kilar ...

Mobilblogg - hej ! Nu sitter vi och kilar på idol, hoppas på att .. Jay vinner men tror inte de, allt kärleks drama och shiat som hänt Hoho .. Sen ska ja fixa skridskor å grejer , så hörs vi imorn . Blir nog bara mobil blogg i helgen för när ja lägger upp mms så blir de åt fel håll :S


Har vart nere på stan med smilla å nu är p...

Har vart nere på stan med smilla å nu är på Volvo, hon är ju så löjlig å hatar gubbar haha ! Finns inte så många tjejer här haha :D sen blir de idol kväll med familjen <3


Dag 07 – Min bästa vän

Oj. Jag har nog ingen bästa vän - utan flera!

Johanna är den roligaste tjejen jag vet, hon och jag har alltid hållt ihop. Det har alltid varit JG och Wickey .. det har alltid varit vi som gjort de roligaste grejerna, hur många gånger har vi inte suttit kvar på måndagarna för vi inte fattar något, hur många tabbar har vi inte gjort på hemkunskapen? hur många roliga  fester har vi inte varit på?
Eller när vi cyklade runt hela gårdskär, när vi umgicks med alla där. När mange och David skulle hjälpa dig med matten i husvagnen, hahaha så jävla roligt..
Eller när vi åkte till leksand och gick upp aaaas tidigt för att vi skulle träffa de från fagersta? HAHAHA
De finaste minnena jag har , dem delar jag med dig :)
Jag kan tänka tillbaka på allt vi har gjort och ha världens leende på läpparna. Oavsett om vi inte ses så mycket (eller knappt alls) idag så vill jag ändå att du ska veta att jag älskar dig, så jävla jävla jävla mycket. Du får mig att må så jävla bra och du får mig ALLTID att skratta..

:)

Stina! tjejen jag känt sen, jaa, vad kan det vara? dagis? sen vi var två år har vi hållt ihop, genom dagis, sexårs, lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet. När vi börja gymnasiet gick vi skilda vägar haha men ändå har vi setts hela tiden, massa fina promenader och massa fester, trots pojkvänner och flera samtal där vi gråter så har vi alltid kontakten. jag VET att du ALLTID finns där när något händer! Du är den mest ärligaste och finaste vännen jag har!

Ida! Åh, ida!! tänk att vi lärde känna varandra förra sommaren? det är väl huuur sjukt som helst.. Jag känner att jag känt dig i fleeera år.. jag har delat så många fina minnen med dig, sommaren vi hade förra året var den bästa i mitt liv, jag har aldrig skrattat så mycket och jag har aldrig aldrig haft så himla roligt, du är underbar :)
DU och jag, vi är så lika. vi har så många lika tankar och vi är så jävla lika till sättet. kommer du ihåg när vi va på georges? eller när vi lyssande på PRECIS samma låt på PRECIS samma ställe?
jag har delat glädje, sorg, lycka och allt möjgligt med dig och det är så himla underbart. du och jag kompenserar varandra och jag vet att du alltid kommer att finnas där.


JAG ÄLSKAR ER!


Dag 06 – Min dag (igår)

Tänkte att denna är lite svår att svara på dagen, så jag säger hur den var igår :)
Jag vaknade runt 10, gick ut på promenad med smilla och in och kika på lite serier, oth, amnt osv :) Åkte ner på stan med Wilma, köpte julklappar och fikade och snacka massa strunt .

hem och träna och mysa ner mig i soffan med limpis, vi köpte göttaaa igår, han köpte godis och jag morötter :) MUMSIGT

(funkar inte att ladda upp bider..)

Mobilblogg - Godmorgon. Är bajs mega supe...

Mobilblogg - Godmorgon. Är bajs mega supertrött men gick upp sex för att äta frukost så jag får de på rutin iaf... Nu ska ja och limpis sova en kvart så åker han till jobbet, buhh ! Hatar när han inte är med mig :) Sen blir de väl bara chill, ska se gårdagens oth avsnitt för de va typ de sorgligaste och mest spännande hittils , hojta till om vi ska se Johanna ;)


MAMI

 

min fina mami. love you


PARTYYYY STARTED

Halloo!
Sov riktigt länge idag, har mått jättedåligt i natt. BAJS ! Hoppas verkligen inte jag får magsjukan, blir att äta vitpepparkorn sen haha.
Senare idag ska jag på stan med wilma och köpa julklappar till min och limpis familly, extra mysigt. ja, naturligtvis kmr jag inte köpa till alla pga inlägget jag skrev igår, men vi får se hur de blir ..


har ingen hals ja, själv dÅ?

Motgångar är inte my type of style, kul at...

Motgångar är inte my type of style, kul att man är helt jävla black och inte köpt en julklapp ännu .. Bara att hoppas på att alla förstår å att dem kmr få massa fint från Thailand .. Hate this shiaaaaaatt ! Nu ska jag sova bort all ångest , lägger in smink bilder imorn på vackra mamma ..


MAKE ME

jag ÄLSKAR naturliga dagsmakeuper, alltså det är såå fint nu när de är vinter och sådär! Favoriterna just nu är vitt+brunt , men ska fan försöka göra något annat imorn haha .. men mår bajs idag och det syns verkligen på bilderna, men lägger upp ändååå :)



JAJAJA; hem till mamma och sminka där med, fuuun

STÄDAT

fan sen vi flyttade in i lägenheten har jag bara lagt allt huller om buller, tappat bort fleeera hudvårdsprodukter :( nu tog jag äntligen tag i att städa badrumsskåpet, min sida iaf ! haha :)


Dag 05 – Vad är kärlek?

Oj. Hur ska jag kunna besvara det?
Kärlek är för mig en så otrolig stark känsla, en känsla som gör att du inte kan göra annat än att tänka på denne person hela tiden. Att ge hela sin kropp och alla hemligheter, ja hela sitt hjärta i någon annans händer och vara trygg med denna person..

Men kärlek finns också för min familj och mina vänner, jag tänker på dem varje dag och jag undrar hur dem mår, jag undrar vad dem gör precis just nu och jag undrar vad dem ska göra senare..

det är svårt att förklara kärlek då det är en känsla som uttrycker sig inom hela kroppen och till en annan människa - till FLERA människor! Men bästa sättet är väl att förklara sig är väl;

never give up on something you cant go a day without thinking about



OH YEAH!

HEJ!
Nu håller jag på att äta frukost. FAN. Jag som skulle gå upp sex i morse :S vaknade inte ens av klockan, linus ska väcka mej imorn haha. inge bra att äta frukost såhär sent.. så jag tog bara lite honungsmelon !

Igår så lagade vi typ typ en hel jävla sats korvstroganoff, asså typ 15 portioner, blev helt sick !! men vi har massa matlådor nu, och det är bara bra :) nu har vi säkert mat till thailand, ni ska se vår frys haha !

idag så ska jag hem till mamma vid fyra , ska käka och mysa där och även sminka henne! ååh va glad jag är att ja har det sminket nu :) hiih

nä, nu ska jag maila arbetsförmedlingen så jag får mina pengar haha, sen se på gg ;)



Wohoooo !! Fick mitt smink idag så nu jäv...

Wohoooo !! Fick mitt smink idag så nu jävlar ska massa dåligt bort !!! Asså de är så grymt jävla bra !!


dont you get it?

ja, i helgen blev det ju päärty, det va kul! hehehe. ne men linus blev utslängd och jag och lisa satt kvar och snacka, as mysigt!

igår var vi och köpte julgran och julgrejer så nu är de jäääättefint här hemma ! :D

ska ringa runt lite nu, folksam, gavlegårdarna och så, sen får vi se vad som händer. ska nog iväg och handla LITE. vi har typ planerat vår mat till thailand (30 dagar) hahaha! vi ska göra så jävla mkt storkok, typ korvstroganoff heela veckan nu :D


Fick panik på Willys för ja var as sugen p...

Fick panik på Willys för ja var as sugen på nå gott till kvällen, gick och kolla på cheese balls men tänkte att de är lila mkt kalorier som man ska äta på en dag typ haha, så fick bli gurka och morötter istället ! Första veckan vi bodde själv åt vi typ sånt varje dag , men nu har vi inte köpt på flera veckor !! Duktiga haha ! Nu ska vi fixa de sista och planera thai hohoho


Dag 04 – Det här åt jag i dag (lördags)

Pallar inte lägga ut bild på det jag åt igår! Meeen..

Frukost; Två limpmackor
Lunch; Kött och nå potatis på jobbet
Middag; Tacopaj
Dricka; AALKÅHÅL

Dag 03 – Mina föräldrar

Ahhh.. Var ska jag börja?
Min mamma heter Marlene , världens bästa mamma som alltid, alltid , ALLTID ställer upp. Vad som än händer och vad jag än gör så är hon där och ger mig fina råd och ger mig saker och kunskaper jag kommer behöva i framtiden.
Jag är väldigt tacksam över min och mammas relation, jag berättar precis ALLT till henne, från hur många ggr jag kissat typ till att dela mina innersta hemligheter som jag oftast håller för mig själv. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar henne.
Hon har liksom allt en mamma vill ha, haha helt sjukt hur det låter men världens bästa mamma är hon :) dömmer aldrig någon innan hon fått ett första intryck och låter alla göra som man vill, att lära sig av sina misstag är ett motto för henne tror jag, de är väl då man blir som mest smart :)

Och inte nog med min mamma, jag har ju faktiskt världens bästa pappa också :) han är så himla söt och så himla rolig. Jag önskar av hela mitt hjärta att vi hade bättre kontakt, men det har varit så konstigt mellan oss då han kommit i kläm då jag och hans tjej haft våra duster, haha.. Det har liksom blivit så att min och hans relation blev lidande :) då jag valde att flytta till mamma mestadels och de flyttade till en lägenhet utan rum till mig .. tyvärr! Men sånt är livet :)
Jag älskar min pappa, han har de egenskaper man vill att en pappa ska ha. Är jag ledsen så kan jag alltid ringa honom och jag kan alltid få de råd jag behöver. Han är så ungdomlig av sig , han är genomsnäll och vill alla människor det bästa :)

sen har jag givetsvis mina två halvföräldrar, bosse och nina. Som båda dom har en stor del i mitt hjärta och som har tagit del av min uppfostran :) jag och bosse har grym kontakt och jag och nina bygger upp våran :) vi är så himla lika båda två!!


Det är väl det som jag har att berätta för att inte gå in allt för personligt, haha :)


MAMI


PAPI ! hah sorry, hitta bara roliga bilder på dej, som den här;


Hej .. Skriver mer imorn , då även alla li...

Hej .. Skriver mer imorn , då även alla lisor jag glömt .. Är död trött å ska napa lite innan de blir fääääst !!!


Off to work! Bajstrött .. Men idag jobbar ...

Off to work! Bajstrött .. Men idag jobbar ka med älskling :)) slutar fem tror jag ! Sen blire nog party ;) Skriver om listan senare . Missa igår :)


Mobilblogg !! Käka mat hos mamma, mm de ...

Mobilblogg !! Käka mat hos mamma, mm de är lyx de - att inte laga mat varenda dag haha :) sen åkte jag och tog spruta, behövde bara ta för hepatit b då jag redan är vaccinerad mot a och c ( tror jag ) pga vissa skäl:) Så har vi varit hos Linus Mami också, värsta familly dag :D like it !!! Imorn är de jobb iaf fett Nice med cash!


Alltså fy i helvete vad kallt det är. Jag ...

Alltså fy i helvete vad kallt det är. Jag fryser ju röva av mää !! Gick med Lisa och hämta nå paket i centrum och sen gick jag till källö och sen till mamma , burrrrr! Nu ska vi gosa ner oss i soffan och se på tur och retur :D later !


Dag 02 – Min första kärlek

Jag har aldrig varit kär innan jag träffade Linus. Jag hade aldrig varit kär på riktigt. Jag hade aldrig känt dessa fjärilar i magen så fort man ser varandra och aldrig , aldrig någonsin trott att jag skulle få det såhär bra.

Jag och Linus träffades den 7 september 2008, jag hade varit på fest i valbo och skulle träffa vår gemensamma kompis, jimmy. Linus hängde med och vi käka på donken och åkte hem till jimmy, och därifrån gick jag och linus hem tillsammans. Han följde med mig enda till dörren för jag var så rädd, sen gick han hem helt själv.
Jag kommer ihåg att jag skrev "godnatt sötis, tack för ikväll" och han typ svara; vem? haha då fick jag ju panik .. efter två veckor började vi skriva varenda dag och träffades varenda kväll med mysiga kvällsprommisar osv.

Vi höll på fram och tillbaka i ett år ungefär, jag var rädd.. Jag ville inte släppa in någon i mitt liv men ÄNDÅ kändes det ju så himla rätt!!

Så den 5 augusi 2009 blev vi tillsammans och har varit tillsammans i snart 16 månader och varenda månad, varenda dag, varenda minut och varenda sekund så ger han mig glädje. Så oerhört mycket glädje. Så mycket lycka och så mycket kärlek. Jag vill inte ha det på något annat sätt än det jag har det idag, jag har allt jag vill ha i mitt liv och jag är nöjd!!

Den 11 juni , dagen då jag tog studenten så vaknade jag upp i hans famn och kollade på ett stoooort paket som stod vid min byrå. Jag öppnade det och han hade lagt i massa ljusstakar och mys, längst ner i botten låg det två förlovningsringar. Jag blev så himla glad. Hur gullig är han inte? Den dagen är den bästa typ i mitt liv, så lycklig!!

Vi har gjort så himla många saker tillsammans, uppsala, egypten, alla promenader, alla stugresor, alla myskvällar, alla middagskvällar, ALLA kvällar är speciella för mig.

Jag vill leva mitt liv med Linus, jag kan inte förstå hur allt kan vara så perfekt. vi är PRECIS lika som människor, precis samma intressen och tycker lika. Hur kan man brista ur sig en mening som är precis lika? Eller kolla på precis samma film och säga precis samma kommentar. It is meant to be.
Jag hoppas innerligt att alla får uppleva den känslan som jag känner nu - och har känt i mer än två år..





Våra första pussbilder, haha speciellt! :)


WICKAN VISAR!

 

Några små bilder från vårt hem.



SPRUTA

ARGHH! haha mitt smink har inte kommit än, skulle ta typ fyra dagar och jag vill ju ha det nu :(( jag skulle sminka johanna idag men jag vägrar dra fram mitt HM smink ba tjena blunda, nej det ska va riktigt gjort :)

så vi får se när sminkningen blir av, hoppas paketet kommer senare..

Idag står det inte så mycket på schemat, mår ganska illa.. ska hämta louise sen och gå hem till mamma, så får jag en liten promenad iaf. Sen ska jag ta sprutan till thailand, ooh nooo! hatar sprutor mest av allt..


dag 01. OM MIG

Elin Sofia Wiktoria Ahlin, jepp that's my name.
Vad ska jag säga? Född i gävle bb, bott på massa ställen, tror jag bodde i stan när jag föddes? på byggmästargatan, i guess!
Har bott på så oändligt många ställen, stan, hemsta, bomhus, gröna huset(stigslund) , furmovägen, tallåsvägen, riggargatan (brynäs) , myrbackavändan (bomhus) , brynäsgatan, smaragdvägen, klamparegatan och nu på nygårdsvägen. Det har alltså inneburit massa flyttkartonger i mitt liv! haha sad but true.

När jag föddes var jag nära på att dö, fick åka till uppsala sjukhus och byta blod. Någon dag när jag låg där så gick mamma till en spåtant och frågade om jag skulle klara mig. Denna kvinna sa att jag har väldigt många hjälpare vid min sida och att jag är synsk, att dessa människor kommer att hjälpa mig. (för er som ej vet har man sju hjälpare omkring sig, livet ut.)

Har en riktig bror som jag älskar oerhört mycket, han är två år yngre än mig. Jag önskar att vi träffades ofta, även fast det blivit att vi hänger ganska mycket nu. Sen en lillasyster på mammas sida som heter Louise, jag älskar henne av hela mitt hjärta!! och självklart mina två halvsyskon, tobias och malin. ni är guld värda och jag älskar er!

När jag gick i tvåan så skildes min mamma och pappa, mamma träffa en kille direkt, bosse - som idag är min halvpappa och helt enkelt är den bästa halv pappan i världen! och för pappa tog det ett tag men han träffade en fantastisk tjej som heter nina .. jag kommer ihåg första gången jag träffade henne och fick ett par lila lösnaglar, haha minnen..

anyways, jag växte upp med fina vänner på källöskolan som vidare gick mot källmur. Och där började allt, fan vilket jävla bitch jag var !! jag trotsade allt.. jag flyttade hem till mamma för jag var less på allt bråk som (jag, nu efterhand har kommit på) orsakade.
Men det var fina tider på högstadiet. KOmmer alltid glömma min klass, som är den bästa ever. Och aldrig heller min fina vän johanna, gasshhh vad vi har gått igenom. ALLT ! Från att sno prov till att ha sönder ugnar, från att ha satt på "the rose" på mobilen och fejk-gråtit för att slippa prov till att fuska oss till mvg'n. Alltså jag kommer aldrig glömma dig, det va vi. Det va JG och Wickey, hahaha tuffingar. Kommer du ihåg när vi bråka, och du blev så jäääääävla sur för att inte jag höll upp dörren åt dig? så du sprang till micke och skvallra! hahah söthjärta.

Jaja, fina tider på högstadiet, i nian blev hela klassen sammansvetsade och fan jag saknar varenda minut av det.

Valde Sam-ekonomi till gymnasiet och jag ångrar mig så himla mycket. Jag HATAR matte och HATAR siffror så detta var världens sämsta linje, träffa fina vänner där! josse och pat, de va vi hela tiden. Fina minnen! Från början till slut, haha!

Träffade min pojkvän 7 september för två år sedan, höll på fram och tillbaka innan vi den 5 augusti 2009 bestämde oss för att bli tsm! hihi, och nu är vi förlovade och bor tillsammans i bomhus. Jag älskar det!

Det var väl de mesta om mig, och de omkring ? :D


för när det kommer till slutändan, så är det dej jag litar mest på!

nu kör vi?

OKEJ, nästa inlägg kommer det. Jag börjar med 30 dagars listan, vissa kommer jag att byta ut till ämnen som passar mer .. mig! DÅ KÖR VI RÅ !

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner


I DO LOVE U

En liten hund med sånt stort hjärta. BIG FAT LOVE.


GRÖNT


 

 

TIPS; Måla ögonbrynen med pensel/ögonskugga så de blir mer mjuka och mer softikerade! Det blir så himla hårt med vanliga ögonbryns penna, alternativt sudda ut med pensel ;)


JUST SO ... REGULAR!

 

Mina favorit färger är!! hahaha va töntigt det lät, men ne jag älskar ALLA färger, fastän de dagar då jag inte ORKAR sminka mig med massa färger drar jag bara på lite vitt + guld + brunt, TRE färger SKA det vara i en dags-make up, jag gillar det, så jävla vanligt men ger mer än bara mascara. MI LAJK!


KVÄLLSMYS



Förlåt för dålig update! Kilar på film nu ...

Förlåt för dålig update! Kilar på film nu med hjärtat, eller ja jag ligger i hans famn och han sover , precis som de ska va eller? Haha ... Hallå, vad tycker ni? Ska jag också göra den där 30 dagar listan som alla gör? :)


Maaahhhh är så himla rastlös , tips på va ...

Maaahhhh är så himla rastlös , tips på va man kan göra ? Haha ..


Åh väldens sötaste hund har vi ! Har legat...

img_0404 (MMS)

Åh väldens sötaste hund har vi ! Har legat i sängen i flera timmar och bara gosat , åh :)  Har precis kollat på Veckans oth och fan jag dööööör ju så jävla spännande Asså måste hon komma tillbaka eller. Hatar henne !!!  Nu ska ja hitta på nå mys att göra, nya säsongen av antm kanske ?