LUSH

Ja. Då var dumma wickan framme igen då .. skulle testa tandblekningen igen, fick en allergisk reaktion, upp till akuten. tack pappa som följde med. tandköttet är sönder frätt och läppen är uppsvullet.. när jag kom hem fick jag världens gulligaste present av min älskling, nämligen massa grejer från lush :D:D::D
ett renoveringsset kan man säga haha, från topp till tå!

Det här får du för ynka 260 kr (tänk på att dessa grejer räcker mer än ett halvår, iaf för mig =):

Mini Sugar Scrub Kroppsskrubb
Färsk ingefära och fänkålsolja ger celluliterna en omgång. Ta med in i duschen eller i badet och skrubba loss.
Mini Big Schampo
Innehåller havssalt som ger glans och volym åt håret.
Mini Each Peach Massagekaka
Perfekt att smörja in sig med efter duschen för en sammetslen citrusdoftande hud. Värm kakan emot huden eller mellan händerna och smörj in dig / eller massera.
Mini Pied de Pepper Fotkräm
Kakaosmör, ingefära och kanel mjukgör och stimulerar dina fötter.
Mini Handy Gurugu Handkräm
Örtkur för torra händer.
Mini Lemony Flutter Nagelbandskräm
Frisk nagelbandskräm som även passar på torra hälar.
Vitamin C Tonertab
Vitaminboost i fast form att ånga ansiktet med, perfekt innan ansiktsmask.
Häll 3-5 cm kokt vatten i en skål, Lägg i en toner tab, Luta ansiktet över skålen och låt oljorna göra sitt jobb.
Färsk ansiktsmask Förvara i kylskåp!
Applicera ansiktsmasken på rengjord hy (ta gärna med spatel eller sked så du ej får bakterier i burken) och låt sitta 5-10 min. Tvätta sedan av. Upprepa behandlingen i tre dagar och låt sedan huden vila några dagar för att sedan göra behandlingen igen. Räcker till cirka 6 behandlingar.
Mini Ansiktskräm
Smörj in rengjort ansikte för att återföra fukt till huden.


TACK!

Smyger in ett kvällsinlägg.. har sett på cougar town, gjort styrka och nu ska jag sova =)

vill bara säga tack till världens bästa mamma , vet inte vad jag hadde gjort utan henne. Hon har alltid funnits för mig och allting varit där med goda råd. Hon sponsrar allting och betalar hela mitt körkort och hela min student, allting.. Hon är som min pappa och mamma kan man säga haha, eller ja, har ju inte bott hos pappa på typ två år (har no room there) så mamma har betalat ALLT . Frissan, skor, kläder, träningskort, busskort, körkort allting.
Jag beundrar henne som klarar av allting, jobb, barn, städa huseet och laga mat varje dag. att hon har den kraften och samtidigt den personligheten gör mig mållös. tack för att du finns, världens bästa mamma! Jag älskar dig nå innerligt mkt ! (L)


återkommer

Jag återkommer när jag har tid! Haha, ni behöver inte kommentera, jag godkänner dem nästan aldrig, glömmer bort att läsa osv.

Just nu är det mycket, vädligt mycket i skolan. Vi hörs !

hehehe

Sitter i skolan oc h är stressed up som vanligt, känner hur blindtarmen värker och ser allt plugg kommandes. ååh..

Jag skulle vilja ta en weekend break till paris eller nå

hejdå

kalej

Oj. Nu har det varit tyst här..
Men i fredags efter skola och körlektion så gjorde jag naglar. Hon som jag gjorde hos går fortfarande i skolan så det blev inte sååå skitbra men lätt värt 100 spänn för att få naglarna att växa. Är bara att måla naglarna över liksom :) vill slippa tippar och få mina egna att växa =)

Sen på kvällen gick vi ut och käkap å olles, pappa, nina, wille, tobbe, linus, klara, ankan och alva. FAN vad mat! Massa förätter, var bara att plocka och ingen orkade äta upp sin varmrätt sen. GUd alltså :D Aldrig sett så mycket haha.. Sen gick grabbarna ut och jag och min soeta lillebror låg och kollade på film :) jättemysigt.

På lördagen gick jag och linus en prommis från brynäs till bomhus, tog sitt lilla tag men de var mys att bara få gå och prata och få höra allt. Jag älskar dig min fina! Sen kom massa folk och de blev tårtor, smörgåstårtor och allt gött =) vi gick dock till pizzerian sen haha ! Sen vare dags för ferre, och de kom väl ganska mkt folk på slutet. Rasmys och jimmy kom och vi drog till söderiemska där de va snowgrejs haha för snowboard åkare eller nå fattar int :D vidare till chers där vi to massa drinkar och härja ! bjussa på mat gjorde jag å oc de slutade i ett matkrig som vra mindre nice. HAr fina pussbilder på limpan och rasmus in action med hha ;)
Kom hem och allting snurrade, fyfanm va hemskt :D

idag har jag braa varit hur bakis som helst och varit med sara :) mysis. nu ska vi äta pizza. ha ha


jag och jimpis i sommras.. bilden påminner mig om att ja ska böleka tänderna ikv . jee !!  kan int skriva, tangenbordet är crzayyy

kjiss

har inte gjort så mycket idag, varit i skolan, haft körlektion och pluggat teori, bokat nageltid tils på fredag och basra mys med min pojkvän. Nu ska jag sussa. Men, va kan man köpa till en 18årig kille? heelp

Baby face.

Vaknade rätt tidigt så jag följde med älskling till kiropraktikern, hans rygg är konstig så den behövdes knäckas lite =) Sen hämtade vi louise och åkte hem för att baka goda muffisar och gjorde mat =)

Har nyss tagit en låång dusch samtidigt som jag gjorde ansiktsmask (magnity från lush), sen smörjde jag in mig med finnmedlet haha och sen med skin drink. Känner mig som en alldeles ny person i ansiktet, är så leen som en baby :)

Nu börjar jag bli lite hungrig så ska väl ta något att käka, än så länge går godisförbudet hyfsat bra haha ;)


LUSH IS THE GREATEST

Tänkte visa er lite grejs som jag fått med mig hem under ett par dagar, naturligtvis från favoritbutiken LUSH!

Först ut är;


(bilden är klickbar)

Grease lightenin´, jag har nästan aldrig finnar men när jag väl får en så syns den som fan. För att förhindra finnar att uppstå så smörjer man in den här i ansiktet efter man har tagit bort makeup och innan man tar på sig nattkrämen. Perfect!!


(bilden är klickbar)

Skin drink, nu på vintern är jag jättetorr i ansiktet och även på sommaren med när jag har solat mycket. Den här återfuktar huden DIREKT och håller den fuktig i, ja, flera timmar. Den är helt underbar! Bästa krämen jag någonsin haft.


(bilden är klickbar)

Cup Cake, en härlig choklad ansikts mask (ser ut som bajs på bilden) , denna är mer som en kur . Du har den i tre dagar, tex på kvällen. Sen låter du huden vara någon dag och sen kör du tre dagar igen. Den är så sjukt bra, huden blir alldeles len :)

(bilden är klickbar)

I love Juices, är ett schampoo för dem som har flottigt hår, passar dem som vill bekämpa fett hår och rengöra hår som ofta utsätts för stylingprodukter. Nu på senaste tiden har jag tvättat mitt hår säkert minst en gång per dag. Därför tycker jag att de här schampot passar mig utmärkt ! ;D

(bilden är klickbar)
En vanlig kokostvål som jag fick på köpet ! Luktar gudomligt! Det är peeling i den så kroppen blir alldles mjuk :)



Har MASSA grejer från lush, jag använder nästan bara prylar från dom. Saker som innehåller alkohol påskyndar bara talgmängden och när du slutar med dom grejerna kommer huden att blossa upp, ge dig finnar och så vidare. Alla lushs grejer är hemmagjorda och innehåller bara naturliga ämnen, så som frukter, oljer och så vidare =)
Säg till om ni vill veta mer om lush, om deras produkter, priser och så vidare. Jag skriver mer än gärna om alla produkter jag har =)

Underkläder has arrived

Mår fortfarande skit, bajs och ja, helvete så blir nog hemma imorgon med. ÅH! Jag är ALLTID sjuk på sportlov eller på slutet. Varje vinterlov får jag influensa och varje sportlov får jag en förkylning, thats just how it is.

Vi har UF imorgon så jag får lämna över ansvaret på Linn och Pat då jag antar att josse (som är lika sjuk hon) inte heller kommer.. gash
Om jag mår bättre imorgon på eftermiddagen KANSKE jag pallrar ner mig till friskis. Jag vet att jag inte får och linus är den som säger ifrån mest av alla. Haha, söthjärta. Men jag hatar att ligga still och inte göra någonting. Vi har satt upp godisförbud nu med, haha på tal om inget. Vi ska inte köpa något godis alls! får se vem som bryter det först och när, imorn kanske? Haha skoja bara ;)

Mina underkläder kom idag med, dem var inte som jag tänkt mig haha ;P men men dom duger, jävligt snygga iaf !

Nu ska jag ta mina näsdukar hahah och lägga mig i sängen och snyta mig igenom natten. Jag låter tydligen som en soda stream när jag snyter mig. Tack för den!

sick man

Klockan ringde 08.00, hade typ världens värsta natt. Vaknade, svettades, snöt mig, frös, somnade om, vaknade efter 10 min and so on.
Pallra mig till engelskan för jag kunna fan inte missa det, det gick bara inte. Ligger så mycket efter där så det finns inte.. Var helt bäng och booom rätt ner i golvet haha.

Linus kom och hämtade mig , tack. Mår så fruktansvärt dåligt nu så ska lägga mig, se på massa serier och försöka somna om. kanske ta en kopp varm choklad och sätta sig på verandan och sola?


reistlos

Herre min gud vad sjuker jag är, haha ligger helt utslagen i sängen. Jag har inte gjort något mer idag än att röra på rumpan från soffan till matbordet, typ. Känner mig helt äckligt jävla rastös så jag ska, trots att jag är sjuk, göra massa situps och armhävningar, jag får ta det lugnt och inte köra på som vanligt haha .

Vet inte vad vi ska göra senare ikväll, antar att det inte blir ngt speciellt. Skulle vilja göra nå extra mys och nå annat än att ba ligga hemma (less på att va sjuk!) men klockan är några timmar för sent för att tänka i de banorna..
Åh vad jag kom på att tänka på vårvik, tänk att sitta vid vårvik nu med massa filtar och brasa, åh haha =)

imorgon måste jag fan träna, jag är så sjukt rastlös. Jag får ta och skylla mig själv att jag är sjuk helt enkelt, det sprattlar i kroppen haha ;S sen blir det nog barra mys..

Hoppas mina underkläder och tandblekningen kommer i veckan !! woho..

SJUKERBANJANOO

Tro på fasiken att jag har dragit nitlotten och blitt sjuk igen. Ligger med en dryg förkylning + halsont :( så typiskt såhär sista dagen på lovet , men får se till att pallra mig till skolan imorgon iaf . En mycket viktig vecka nu samt att jag inte kan vara borta så mycket mer, sadface.

Jag har sovit superdåligt inatt, så imorse när jag vakna till en liten stund såg jag att älskling var på väg upp.. Han skulle åka och köpa frallor och risi frutti åt mig för han  tyckte så synd om mig, är han inte söt? jag älskar dig!!
Vi har bara legat ute i vardagsrummet (?) här nere och sett massa how i met your mother på projektorn. Så himla mysigt, älskar den serien nu med haha ;) Ted är så jävla lik min pappa så det finns inte, haha ska visa sig sen papi.



Och angående inlägget jag skrev igår så menar jag att man kan visste tycka om sig själv och acceptera sig själv. Det gör jag idag. Men det är ändå saker man alltid strävar efter som nya kläder, mer pengar, gå ner något kilo osv , för att kunna fullända det man tror gör en lycklig. Så behöver inte alltid vara fallet. Men jag älskar att experimentera med mitt utseende, älskar att färga håret, köpa nya  kläder, ja som nu, tandblekning och så vidare. Medan vissa kanske tycker det är mer värt att lägga pengarna på en  ny dator för flera tusen, premunera på tidningar, köpa båt, stuga osv. Alla har vi grejer man strävar efter att ha. Alla har nog tänkt tanken "tänk om jag hade mera pengar" (ja, vad skulle DU köpt då?) eller "tänk om jag var sådär smal". Det är i dem banorna jag menar, jag behöver inte ha allt kraffs för att bli lycklig och nöjd med mig själv,det är jag redan. Men jag behöver dem sakerna för att jag tycker att det är roligt att hålla på. Så det så.


Ockelbo marknad

Imorse när jag vaknade så såg jag att mamma hade skickat sms om att dem skulle åka till ockelbo , naturligtvis hade domredan åkt när jag såg det. Blev jätteledsen och börja nästan grina haha, ville ju verkligen göra något. Men så fråga min BÄSTA älskling om vi skulle åka ut dit, som han hatar. Tänk vad snäll han är mot mig, gör precis allt.. jag älskar dig så jäklarns mycket linus!! <3

Så jag skyndade mig att fixa snabbt, så drog vi. Spela as bra musik och båda var så jävla glada, solen lös och jag kunde ha mina brillor på, alltså jag är så jävla lycklig.. Gud, blir helt tårögd men tänk vad kärlek kan göra, utan linus vet jag fasiken inte vad jag skulle ta mig till.. baby.

väl där så köpte vi massa remmar, bacon chips, hamburgare och så vann vi choklad, haha nyttig resa va ? äh, vem bryr sig =) Det var så himla mysigt bara, att bara gå runt och vara kär till 1000 , hålla min fina i handen och solen i ögenen. ja, helt underbart=) nu får jag det att låta som att vi aldrig gör såna här saker, för det gör vi. Varje dag gör vi nå mys - för sånt uppskattas! Men, idag var det en sån jävla bra dag. Jag känner att jag kommer ut ur vinterdeppen, när jag ser solen lysa blir jag alldeles glad och precis sådär nykär och när jag ser linus så pirrar det i magen till hundra samtidigt som jag tänker -hur sjutsiken kan han vara min???


Näe, nu ska jag inte babbla vidare om hur jag känner, haha ;) är bara så grymt jävla lycklig. Alltså smider på så jävla bra, jag har världens finaste vännner, världeens BÄSTA pojkvän och världens bästa familj. FAN vad jag är lycklig




Förnyelse förnöjer.

Sitter fortfarande och inte gör någonting! Men det är faktiskt ganska mys, bara sitta med laptopen i knät och kika på tv, lyssna på bra musik och se min snygging sitta en meter ifrån mig och gör samma sak! haha ne men det är helt mys, tycker de är så löjligt att man inte kan göra olika saker. Vissa par sitter ju i knät bara den andra ska kolla sin facebook liksom ;)

Nä, jag tycker det är skönt att man kan umgås som "kompisar" med , jag tror inte det skulle funka annars. Hur trevligt är det när man är helt själv med ett par och så börjar dom kyssas och hålla på! Det är väl de värsta som finns det, haha ..

Vi ska snart ta bilen till gdg och köpa lite gött, en cola blir det för min del, kanske en goding till körv me. Det är så myyyys när man sitter helt övertrötta, har massa bra musik på och gör lite spontana grejer haha.



Tänkte på det där som jag skrev i förra inlägget. Att man alltid strävar efter att se bättre ut. Jag tror aldrig att någon kan säga , fan nu är jag så jävla nöjd med mig själv och allt vad det hör till. Jag tror inte på det, du vill alltid ha någonting bättre och något som ser mer fräscht ut. Alltså, missförstå mig inte nu. jag säger INTE att man inte kan vara nöjd med sig själv, för det vet jag att man kan. MEN det är alltid något man strävar efter, nya kläder, ny färg i håret, nya naglar, nytt leende, ja men ni fattar. Jag fattar inte varför det är så, det är så sjukt med idealet. Jag tänkte nyss när jag skrev det tidigare inlägget, att ja måste ge mig och acceptera mig själv. Men vet ni vad? det gör jag! Jag är jag, jag är mig själv och jag gör vad jag tycker om att göra. Jag accepterar mig själv. Men ändå tycker jag att fina grejer i vardagen kan betyda så mycket. Som nu, när jag har varit helt less en tid och är idag mycket gladare, varför kan jag inte unna mig flera nya klädesplagg och tandblekning om jag så vill ? Tänk nästa vecka, då jag haft en ganska slitsam vecka, att sätta sig ner och få nya fina naglar och sen ska vi ut och käka. Jag tycker att det är mysigt att göra något som man själv uppskattar. Nyss fick jag dryga 13 000 från försäkringskassan, och jag har bara 5000 kvar tror jag. För jag har unnat mig grejer jag vill ha, som jag inte kunnat haft möjlighet att göra/köpa förr.  Förnyelse förnöjer. Så är det.


Kanske ska beställa ett par linser när jag ändå håller på ? ;=


CELLU SHAPE

Kikar runt lite på massa grejer, har inte alls för mkt att göra haha! jag och älskling ska vara vaken länge ikv har vi bestämt :)
Tänker beställa tandblekning, haha kul grej och vill bara testa. Cola har försämrat mina tänder as hell, dem har blivit fulare helt enkelt ;) Så beställer hem ett kit imorn.
Fan va jävla FAKE jag känner mig ! Löshår, ska göra naglar nästa vecka, tandblekning, bristningskrämer, haha vafan aldrig är det nog för mig. Har alltid massa jag kan göra ! Äh va faaan, jag är ung och jag vill leva - och hur gör man bäst det utan att testa allt?
Hoppas de blir awesome med tandblekningen iaf, blir naturligtvis före och efter bilder :D

Justja.. den där bristningskrämen som jag nämnde. Förra torsdagen var jag på ett "home party" med Mary Kays produkter, ja min granne hade nå sånt och bjöd över mig så varför inte tänkte jag, skulle ju ändå inte köpa nå.. men så blev det inte. Fick höra om en kräm som tar bort bristningar , och ja vafan jag slår väl till då tänkte jag. har några fula ärr på låren som sitter kvar sen läääänge.. Och det har faktiskt hjälpt ! Jag har väl använt de i ja 5 dagar nu, så vi får väl se hur det blir :) ska ha det i några veckor till!


Här är den! Den kostar 800 kr. Bara att höra av er om ni vill ha en, så fixar jag det på ett eller annat sätt ,:D

CHERS

Är så in i helvete proppmätt så jag tror att jag spyr..

Idag skulle vi egentligen ut till sandviken till Limpans släkt, men stackars björnen var magsjuk så det blev inge av. Istället åkte vi och klippte oss, blev inte så bra men får ha toffs och löshår ett tag nu så växer dt nog ut snart =)
sen åkte vi hem och fixade oss, och drog vidare till chers ! mumsssigt, blev en fläskfile med sparris och räkor för mig och en black & white för limpis boy =)
Drog hem dirr och fan vad mätt jag är, ligger i sängen heeelt död medan linus drog fram godispåsen direkt. Haha fattar inte, OAVSETT hur mätt han än är kan han trycka i sig mängder med godis :S:D

Ajaa.. sitter och pratar med johäänniie på msn nu, skulle vela gå till ica med na men är så JÄVLA mätt! Alltså ni förstår inte haha :D

Vi hörs helt enkelt när jag återhämtat ma;)



VILKET VÄDÖÖR

Igår så var jag så himla stressad. Sara och Niclas skulle komma till Linus kl 6. Ja, halv sex satt vi och käka hemma hos MIG. Vi skulle hem till Linus mamma efter de och hämta min kavaj. Och linus är sån jude så han vägrar tanka bilen typ innan den dör, haha ne men nästan , han tankar inte innan den står på röda iaf.
SÅ, tror ni inte att biljäveln DÖR????? precis 100-200 m ifrån hans mamma. Aa , var ju bara att gå ut och putta på och fan vad jag svor, herremingud vad arg jag var.
Så hade de nå bensin hemma som man kunde häva i, och så är det barnlås och vafan har man barnlås på grejer för undrar jag? Så där stod vi ju hur länge som helst och försöket få upp korkjäveln, idioti det där med barnlås.

Aja, kom lite senare till hans pappa och då stoppa vi alla cider och öl i snöhögen och hoppade i jazussin, var as mysigt. satt där och planerade för allt, snacka om allt möjligt och ja fan vad mys det var. satt där i en-två timmar :) Sen pallra vi hem till Niclas och skulle börja fixa oss men sara blev sugen på max och mindre sugen på att gå ut och jag hade inte taggat till på hela veckan för att gå ut (hatar att göra det på vintern, vinterjacka + inga fina klackskor + leggins = so not my style haha) sååå vi satt hemma där och spela ett så JÄVLA roligt spl hela kvällen och drack massa, as trevligt!




Och idag har vi inte gjort ngt ! Vi låg och mös lite imorse, vi har sju månader idag :) faaast.. det känns inte som det, haha vafan vi höll på mer än ett år innan , så alla tycker att vi varit tsm ett 1.5 men aa är väl bara att räkna från 5 augusti =) hah .. vi har varit ute på en jättemysig prommis, är så fint och härligt väder. Jag hade tom glajjerna på ma ;)




Promenad

Idag glömde jag att ställa klockan och vaknade, ja för fem minuter sen. känns lite sådär, haha men skönt att vara utvilad ;) ska ta en prommis med Sara snart, planera lite för ikväll då vi ska partaa lite .. vi får se hur kvällen slutar, ärligt talat är ja inte så tagg att gå ner på krogas men ah får se va gänget vill ;D Nä, nu ska jag ta och göra lunch, det kurrar i magen ..:)

Promenad

Idag glömde jag att ställa klockan och vaknade, ja för fem minuter sen. känns lite sådär, haha men skönt att vara utvilad ;) ska ta en prommis med Sara snart, planera lite för ikväll då vi ska partaa lite .. vi får se hur kvällen slutar, ärligt talat är ja inte så tagg att gå ner på krogas men ah får se va gänget vill ;D Nä, nu ska jag ta och göra lunch, det kurrar i magen ..:)

chaos

FINALLY DONE !!!

Körletionen gick superbra, pluggade därefter men var ett fucking fel från en prick haha! irritation :D Gick till volvo och prata med alla roliga snubbar. Så mycket har jag inte skrattat på lääänge kändes det som haha, så jävla SJUKA !
:D
Sen åkte jag hem och fick panik när jag gick in i garderoben så beslutade mig för att städa och slänga allt , så hälften åkte bort :D skitskönt, så började jag att städa i rummet med nu och fönstret står på vid gavel så jag får hääärlig luft in ;D

mina benhinnor gör så jävla ont idag med, så får se om jag tar en tripp med johanna och sara senare eller hur jag gör ;) skulle va nice!


Another day..

Sitter och äter lunch nu igen, gud vad jag äter haha. Samma visa som igår ,) ne men gick upp och åt frukost imorse med älskling sen somna jag om tills nu och måste ha lite i magen innan jag åker :) Igår så fikade jag med Sara, så gick vi och kikade lite på stan, hitta mycket fint och fick med mig hem ett linne/klänning, en sån med en dragkedja imellan, kan nog bli nice i sommar =) sen drog vi och träna, det är så himla roligt och man känner sig så duktig efter. Men nu blir det vila tills på måndag, mina benhinnor är fucked up och vi ska parta på torsdag (då jag egentligen tränar) så det är väl lika bra :) Nu ska jag äta upp min goooda lunch sen fixa mig lite light, sen dra ner till körskolan och köra samt plugga. Vill ha körkort snart !! nu har de gått ett halvår sen jag fyllde och det är inte nice, meeen kan skylla på att jag inte för ett öre kör hemma utan bara på körskolan, och han har inte tid! Eller.. vem försöker jag lura haha? Jag klara iaf en prick igår ! glaad wick :)


Come on rude boy..

Hej! Nu har jag precis vaknat igen och sitter och mumsar i mig lunch, (åt ju frukost hos linus imorse).
Ska fixa mig och dona sen åka ner på stan, med bussen om 40 min till körskolan och plugga lite. Sen har jag körlektion tjugo i två och sen ska jag luncha med mina bästa halv tre =) därefter blir det lite snabb shopping och sen såklart TRÄNA!

Jag blir faktiskt bra stolt över mig själv, jag har hållt på enda sen nyår nu och bara tränat och tränat tre ggr i veckan, och visst syns det också. det är skönt att ha en kompis att träna med. Först tränade jag ju med Ida men hon sluta mer eller mindre, eller hon var aldrig med. Så ville sara börja och nu har vi hållt på ett tag. Idag är det ett skitroligt pass halv 5 så alla ni som har fs kort kan ju traska er dit. Ett medelpass är det :D COME ON ..


gashh

Åkte ner till körskolan imorse och plugga med min bästa vän Johanna , det är så jävla roligt att va med henne allså HAHA älska ! låter som ett litet barn men så är de, bff så de bara smäller om dt ;) Ingen av oss klara en prick men imorgon ska jag göra det. Körlektionen gick inte så bra men det var skitdåligt väder, så jag skyller på det :)
Sprang ner till stan och träna Ki Box och fan vad jobbigt det var men extra roligt med johanna som taggar en till tusen, tcx m8 :D Sen gick vi och sola, blev inte så brun men sola inte så länge (: kanske solar imorn med?! (cancer...)


Kom precis hem till älskling efter många om och men.. Han ville sova hemma hos han och jag hemma hos mig och där uppstod massa tjaffs, tårar och arga meningar från min sida iaf, ja de två sistnämnda alltså. De förstnämnda får han stå för, eftersom de hela tiden flöt på med massa annat . Äh skitsamma.. är här iaf, hungrig som en jude och får vänta till frukost imorn haha ^^ nee men är så jävla sugen på godis, de är jag jämt när jag är hungrig men ska låta bli, så känns det onödigt att om jag inte är sugen på något annat!

Aa, så ska väl gå och lägga mig snart, ska upp sex imorn och vill inte vara sur och grinig. Jag ska upp sex med linus för jag HATAR att va hemma själv och allra helst hos någon annan, visserligen känner jag linus och hans hus utan och innan men det känns läbbigt att bara vara hemma hos någon och stå där vid kylen och rota, naah inte min grej (;


Lite skratt?



Hahaha! mamma ..

In My Head

Linus skulle ju upp och jobba kl sex, och jag vaknar bara man vänder sig om i sängen så jaaa, jag var inte så jävla trevlig imorse må jag tro haha. Hade skitsvårt att somna om, så gick upp och åt en macka och sen sov jag till tolv! Extra skönt.. Funderar på vad jag ska göra till lunch och det vankas korvstroganoff, mums ska det bli! Ska ner på körskolan sen (troligen med greenen om hon orkar!) och plugga teori på datorn där - så man vet var man ligger liksom. Jag ska ju köra upp med körskolan satt man lär ju ha prickarna klara :D Har körlektion 15.40 så lite pluggination blir det ju :) Sitter och väntar på att jag ska få ett sms från bonprix att mina grejer har kommit. Har beställt massa underkläder så jag vill ha dem nuuu, så jobbigt när man väntar på någonting.. Senare ikv ska jag träna Ki box med sara, och efter de kanske sola med green? får la se :D