lägenhööt

Hej och hå! äntligen har vi fått internet, haha "'äntligen" efter fyra dagar. Va beroende jag är !!

I fredags fick vi ju nyckeln, då åkte tomas och linus och slipade på här, behövde inte spackla ett dugg ! Jag tog hit massa kartonger med alla grejer vi köpt.. Var här till elva och fixade!
Upp 8 i lördags, åkte ner och tapetsera. Så jävla snyggt i vardagsrummet, heeeelt jävla kanon nöjd. Mitt favvo rum helt klart:D Tack bosse för hjälpen :) och tomas lite i början :D

Sen i söndags gick vi upp samma tid, bosse och tomas tapetsera i sovrummet och vi plockade grejer, käka korv, prata och så vidare! Senare mot kvällen runt sju så åkte vi å hämtade alla grejer hemma hos mig, typ byrån och spegeln, tv och sådära!

Vi har inte aaaalls klart.. Soffan , sängen, tv'na , byrån och bord å sånt är uppe, men lite små grejer kvar som ska upp, spegeln och gardiner och massa tjoffs. så ska vi koppla in tvättmaskinen med, sköönt de iaf så man slipper gå till en jävla tvättstuga hela tiden :D

Nee men jag är nöjd iaf, vill bara bli klar så vi kan ta det lugnt och hinna med varandra! liksom vi är hur stressade som helst, blir arg på varandra och så för vi har så jävla mkt att göra och är så stressade hela tiden. Men om några dagar så :) vi ska ut till valbo idag igen och köpa lite grejer till kaklet, galgar och sådära :)


och juste, har "bott" här i två dagar. Så igår sprang jag runt i handduk och grejer som man tar bort pormaskar med, så springer jag runt heeelt stressad. Så kommer en jävla besiktningskille, man ba happp!! sen idag ligger jag och sover så plignar det typ tre gånger, springer upp i morgonrock och otvättat hår så kommer de två besiktningskillar. Är det kul eller?!?!?!? haha neeee!!!!


jag älskar dig! tillsammans klarar vi allt ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0