Ullared is crazyyyy

Ja, vi åkte ju som sagt till Ullared. Klockan ett på söndagsnatten (eller ja till måndag) så kom Sara och Niclas och hämtade oss, jag körde först och sen linus  så skulle nicke köra hela vägen hem. Om de va gött?
Jag hade inte sovit ett piss så var riktigt jävla trött... Klockan åtta kom vi fram och då var de ju bara att kötta, köpte bobbys schampoo och balsam för 9 kr st, haha helt billigt. Sen lösnaglar hundra st för 40 kr, ögonböjare för 5 kr,tuperigns kam 4 kr och massa sådär, jätte kul haha :D

Köpte lite kläder som är liiite dyrare, ett par leggins (typ de där med grejs på knäna från Gina tricot, cykel leggins ) 80 kr, tub sjal 30 kr, mocka jacka 200 kr och lite mer grejs :) köpte så jääääävla fina saker tills när vi flyttar, vi har bestämt oss att vi ska flytta till en lägenhet nu först, får nöja oss med det sen om ett tag börja kolla efter radhus :') så ja, vi ligger tvåa och trea och sådär på några ställen, känns skönt. Gud va kul det ska bli att inreda med våra saker! Och köpa ny soffa med en stoooor divan och massa, gud va de ska bli kul :) Så får se hur det blir med lägenheterna, håller tummarna!


Kommentarer
Postat av: Lisa

..Och hur blir det med Thailand då? :)

2010-09-07 @ 13:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0