onsdag

hej på er!

har försökt att komma in på blogg.se hela dagen, men icke! skulle bara meddela att jag åker till farmor imorn och därför ingen uppdatering :)

ha det bra!

tisdag

<font size="4">har ni läst om barbie bandits? annars så gör ni det här; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2117285.ab.
helt sjukt, att man rånar en bank bara för att man ska ut och shoppa? jag kunde inte göra annat än att skratta när jag läste artikeln iallafall!</font>

har skitont i höften , fattar inte hur jag kan ha det heller.. så det blir nog ingen träning idag, tråkigt! men ska väl försöka gå lite på cross trainern här hemma, så jag får lite träning iaf :)
sen ville mormor att jag skulle hem till henne, så vi får la se vad som händer :)

måndag

hej! jag har precis varit och tränat.. har tränat rätt mycket idag faktiskt, gått 1,5 mil, gym och medelpass! är helt trött nu och ska se på p2! helt rädd kommer jag att vara.

sköt om er

söndag

hej på er!

imorse vaknade jag av Malin som frågade om jag skulle med och gratta min kusin, och självklart ville jag det! vi körde på dansmattan där, men det är såååå jävla svårt :D jag fattar inte ens hur man gör så jag står bara där och hoppar, ser bra galet ut iaf :)
på vägen hem så hade vi snöbollskrig, de va himlans mys för det kändes som att man var 5 bast igen :)
lite senare åkte vi till min faster och där var farmor och min andra farmor, kändes helmys att träffa dom eftersom dom bor i borås annars, så man träffar dom inte så ofta.
men en grej som kändes konstigt nu var att jag sa ; vi ses snart! för vi ska ju dit på torsdag, till lilla (?) borås :) planerade lite vad vi ska göra också, så ska vi sova hos kim och pontus och de ska sova hos oss. så blir det lite shopping med, vet dock inge bra shopping ställen där. förutom ullared - där är det bra billigt!

sen sa farmor att de hade öppnat en outlet i Säffle (kan det heta så?) så blir väl att vi åker dit och kikar, kommer bli jättekul :) ser verkligen fram emot det!

nu ska jag se på Eva och Adam, sen är det andra avenyn och sen parlamentet! ojoj :)




ha det så himla bra!

lördag

vaknade allt för tidigt idag, skitpissigt! tänkte skrika ner och säga att de skulle va tyst , men de hade jag inte mage till så jag låg och pinades i en timme sen fick det vara nog :)
så städade jag och mallan, eftersom släktas kommer hit och så och så ska vi äta påskmat, och så ska jag göra efterätt, de ni ;)


nu lär jag fixa mig! ha en bra dag : )

fredag

jag har uppdaterat väldigt mycket idag, men jag har inte gjort någonting så det gör inte mig nå : )
jag skulle åka och köpa hårfärg, men jag vurpade med moppen så backspegeln och lite sånt kraschade, likaså mitt knä.. gör skitont!

har iallafall kollat på let's dance nyss, tina och tobias samt tony och annika är ju ruggiga  :) vi behöver inte din charm karl petter ;)


fredag

ångerdagen idag! haha, jag ska inte parta för jag är så lat, och ja, nu vet jag någon som tänker att "det är ju det jag säger", fast jag är bara lat just idag. :)

vi fick påskägg nyss! very mysigt :) så jag och mitt ägg ska mysa framför let's dance ikväll, kan inte bli så mycket bättre ;)


fredag

tjenis :)

gjorde precis ett test som jag faktiskt tyckte stämde in riktigt bra! testa du med!
http://www.zapera.com/survey/demo/personality/  

SÅDAN ÄR DU (JAG):

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


fredag

det blev ändrade planer! jag följde med till fjärran höjder ändå. simmade 80 längder och det är jag mycket nöjd med.
Senare ska jag färga håret och parta tror jag! känner mig dock inte på humör på det, är helt trött, så vi får la se vad som händer och fötter!





Fredag

godmorgon!

somnade in förräns fyra inatt, och klockan 10 kom mamma upp och frågade om jag skulle med till fjärran. men nej, jag var inte på humör för det och jag SKULLE ju bada i vårvik. men när jag vaknade så såg jag att det nästan var snöstorm (kändes det som) och fullt med snö . totalt jävla värdelöst! jag kunde ju ha följt med och simmat och sola, men nä.

ikväll blir det pärty med mina damer, trääävlans värre!


torsdag

har precis varit och dansat, gick väldigt dåligt! jag tycker inte om min danstränare alls längre, hon lär fan ha överseende till mig som varit opererad.. men icke! men jag tror inte hon tycker om mej heller, så fort någon annan inte fattar så går hon igenom det 118 gånger, eller kan det vara så att jag inbillar mig?
ska iallafall ner nu, min käre släkt är här :) vi bestämde att jag och min kusin ska åka och bada i vårvik imorgon, det kommer flyta isbitar! :o men det har inte hindrat mig förr iaf :) jag ska va först i ;)



ha en bra kväll söta ni : )

torsdag

jag vakna nyss! hade inte den elaka människan smsat mig så hade jag nog sovit mycket längre! men det är väl ändå bra att jag klev upp nu , ska och gymma om ett tag så :) sen ikväll är det hiphop, hoppas det går lika bra som det gick på jazzen igår!

ska åka till ica snart och köpa ägg åt min käre mamma, haha :)

vi hörs sen!


onsdag

sååå, nu ska jag bli lite aktiv här med ;) kan väl dra lite kort om vad som har hänt.. i måndags hade vi prov, och fick även reda på att våran lärare fått en hjärtinfarkt! så vi skickade lite blommor till honom, mycket snällt utav oss tycker jag! sen så börjar jag fundera, min förra lärare fick också en hjärtinfarkt så det kan inte vara så att det är mej det är fel på ? hoppas inte. för jag är verkligen skitdryg ;)
idag hade jag tre jäkla prov, och jag är så himla glad att jag har fått det gjort :) så nu är det ingenting kvar.. very nice bajs.

sen efter skoldagen idag drog jag en tonfisksallad på waynes, sen så åkte jag och tränade :) gick så himla bra, fick så jäääääklarns mycket beröm och det känns skitbra rent ut sagt! har aldrig tyckt att det är så jättekul med jazzen, fast visst har det funkat! men nu när vi börjar bli mer och mer en grupp och det går så bra för mig (skrytarn!) så är det jättekuligt.

så imorgon, tycker jag faktiskt att förtjänar lov så jag är hemma då ;) orkar ändå inte gå till skolan för att ha idrott sen en håltimme på ca 3 timmar för att sen ha matte. nej tack! så det blir sova ut imorgon, sen blir det gym och sen hiphop :) very nice fågelbajs :)




nu är det film på g, och det blev ett himla långt inlägg det här. :)

fredag

dra åt helveteräknas jag inte som en familjemedlem längre eller?

onsdag

min vardag går endast ut på plugg just nu - mycket ,väldigt , ganska tråkigt! har inte sånt sug på att uppdatera hela tiden, inte ens sitta vid datorn så det blir nog lite segt med uppdateringarna nu. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Jag färgar håret nu iallafall, lite ljusare, eftersom det är helt orange. sen blir det plugga kost och sova för hela slanten!


söndag

förlåt för dålig uppdatering, men jag har som sagt varit magsjuka, sovit och pluggat! och det kommer inget speciellt inlägg idag heller.. tänker bara säga att jag är ruggit less på satsdelar och folk som härmar/tar ideér från andra. blir så less! börjar märka mer och mer, en utav mina vardagliga bloggar jag läser snor mer och mer ideér från en annan vardaglig blogg jag läser (www.matildahammar.blogg.se), skapligt irreterande eftersom den sistnämnda verkligen är SKITduktig på det hon håller på med (allt med design, foto och ja, allt!) så sluta ta andras ideér, var kreativ och om på egna istället tycker jag.

lördag

mår faktiskt lite(mycket) bättre idag.. har bara legat och sovit, försökt att inte tänka på de kommande veckorna där vi har sammanlagt 7 prov, inte tänkt på någonting! .. jag läste ut en bok iaf, en HEL på EN dag. bra gjort mig! så känns skönt nu att jag slipper ha den kvar, ska läsa en engelskabok med bara.. sen imorgon MÅSTE jag plugga allt.

nu ska jag fortsätta min kväll med att bara ta det lugnt, de sjunger lite singstar där nere så ska väl gå och kolla hur de går för dem :)

Jävla fredag!

Ja det var ju kul!. ååh har spytt, spytt och SPYTT hela kvällen nu. missade let's dance och BELLAS FEST :( fyfan va jag har skuldkänslor, direkt efter jag skrev mitt tidigare inlägg så blev det ett besök på toan! fyfan va äckligt..
jävla skitkväll är väl det enda jag säger. men ett stort + var att Myran kom :) hon bor i norrköping och fyller år imorgon och det gör även malin, så det blir väl lite kalas! jag håller mig dock borta, åker hem till pappa eller något - jag ska inte förstöra för de andra!

ha en mysig/bra kväll!


och grattis än en gång bella, stina och johan (:

fredag!

IDAG är det äntligen fredag, oh herregud vad skönt det är! verkligen efterlängtat!
Ska till Bella nu, som fyller sjutton :) grattis på dig gumman!
missar let's dance, men vad gör man inte? ;)

ha en bra fredagskväll!

torsdag

jag blir så ARG det bästa som finns är få träningsverk, att veta att man gjort bra för dig! och har jag det? ... nej! jag gymmade 2½ timme, dansade 1 och körde spinning/medel i 1 timme igår, och då BORDE jag ha träningsverk, men icke sa nicke! åh..
ska iaf hiphopa idag :) mycket kul! har missat cirkus tre gånger bara men, det tar jag igen :)

sen så behöver jag inte plugga något idag heller, eller behöver gör jag väl men jag oooorkar inte :)


ha en bra dag :)

tisdag

jag blir så irreterad på svt! Björn gustafsson är enda anledningen till att jag kollar på melodifestivalen! så nu "räcker" tiden inte in? gah, kiss my ass! svt kan räkna med att det är många som lägger ner det här nu, åh va irreterande!

nu sitter jag iaf och pluggar till provet, fick lite tid av min lärare, eftersom dom ska göra något annat ;) jag kan redan allt så jag kan sitta och .. göra vad jag vill :) very skönt. klockan tre slutar vi och då är det friskis på g, jej :)

onsdag

Nu har vi företagsekonomi, jag är ganska lost i det ämnet men jag ska lyssna snart :) igår blev det ett pass på friskis, mycket skönt! sen idag blir det massa jävla plugg, sen gym, sen dans och sen spinning :) skööööööönt värre.
men hur de går med proven imorgon var en annan femma :D
vi hörs sen :)


ha en bra dag!

tisdag

är verkligen hur trött som helst, håller på att somna! tur att vi slutade cirkus 12 idag så jag har dragit en runda på stan, men det blev inge mer än lite nytt till necesären!
igår var jag och tränade för första gången på 3 veckor, drog ett bas-pass på friskis och det var inte ett dugg jobbigt så vi åkte och gymmade sen, eller gymma och gymma, sprang lite på rullbandet och sådär! :) gick jättebra förutom att på slutet var jag så trött så var det en gubbe som sa att jag va duktig så jag ÅKTE av rullbandet rätt i golvet, för jag skulle kolla vem det var så jag inte såg i syne, men det gjorde jag ju inte ;) men idag blir det ett medelpass sen blir det antingen boxning eller yoga! vi får la se :) imorgon är det jazz också, ska försöka hinna in med ett pass imellan där med! men det ser inte lovande ut..
har flera prov nu med i skolan, blir jobbigt det här!


måndag

första dagen i skolan på tre veckor. var väl hur segt som helst, jag hatar måndagar! Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen är det friskis på G, önska mig lycka till!

söndag

tack gode gud att en annan del av köping var idag, tobbe är så himla klockren och man kan inte göra annat än att skratta åt/med honom! Nu färgar jag håret, hoppas på lyckat resultat den här gången!



Ha en bra kväll!

söndag

Ja, nu är det de här med studiebidraget as we all know är för lite. 1050 kr/månaden, och vart kommer man på det?

Om man ska lägga upp en budget i månaden ser min ut såhär;

150 :- refillkort

400 :- kläder (och hur mycket får man på det? Två tunikor?)

300:- nöjen

200:- busskort


And that's it!


Hur tänker han/hon egentligen som har hand om barnbidrag/studiebidrag? Om vi ska spara då hur ska vi göra då?

För refillkort/abonnemang måste man ha, tänk om någonting händer när man är ute och går/festar/är på väg hem - då är ringa det enda man kan göra, och JAG skulle inte ringa till polisen direkt utan till min mamma och då dras ju pengar från de där 150 kronorna, sen alla sms och det?!

Sen så kostar ett par skor minst 400:-, (och oftast vill man ha bra skor, med kvalitet - inte kvantitet, så då lär man oftast lägga på en, två, tre hundra till så där rök ju det!) ett par converse, som numera finns på nästan allas fötter, kostar ju 600:-, och hur mycket har man kvar att leva på då? Jo, närmare 450, och då kan vi snabbt dra av 200:- för busskort. Så då har vi 250 kronor för dricka (till dem som festar), inhandla nytt till garderoben, fika osv.

Och vi tjejer då, vi har ju "röda veckan" varje månad och lär ha skydd till det, och det är ju inte det billigaste vill jag lova. Sen är det massa schampo man lär handla(om inte föräldrarna gör det dvs.) och sen dansar jag, och vissa utav er tränar också. Visst betalar jag inte det själv, inte dansen i alla fall, men sen nu när det är Friskis då? Vart ska jag lägga de 350 kr i för kategori?

Vi har redan kommit över 1050 gränsen, men jag drar det här ändå - jag färgar oftast håret en gång i månaden, om inte mer, och då lär jag låna massa pengar av mamma för att sen betala tillbaka det av mitt nya studiebidrag som det är samma visa på...


Jag menar inte att jag köper converse varje månad men om jag nu vill ha en ny jacka som kostar 900 (skinnjackan på veromoda som jag SKA ha), eller en ny mobil, eller vad som helst, hur ska jag ha råd med det då? Spara funkar inte i min hjärna kan jag ju säga, och inte går det med den lilla summan vi får heller.

Och extrajobb då? Tja, de som har tid och erfarenhet kanske! De flesta jobb tar ju inte emot folk som är under arton eller har erfarenhet inom just det ämnet, så ja, där rök ju det!


Det är precis så här min månad ser ut (ur ekonomiskt perspektiv) och det irriterar mig nå grymt! Jag har inte pengar till någonting, och när månaden är slut så har jag ca 40 kr kvar. Så grymt jävla tråkigt!




och tack hannah, för att gjorde min design ;)

söndag

Godmorgon!

åh vad jag har sovit dåligt inatt alltså, inte kul för fem öre! jag somnade inte förns 3 någonting och jag gick upp halv9, känns som att jag kommer vara en liten surpuppa idag ;) men sånt får man ta!
idag står plugg på schemat! tråkigt, men det är sånt som måste göras! sen kommer nog ett inlägg om studiebidraget som är alldeles för lite

lördag

Njaa, jag vet inte vad jag tyckte om melodifestivalen alltså! Linda var helt okej, Nordman med! men sen då? helt sjukt att de där kajsagänget och sibel gick vidare. det sa väl sig själv att Fronda och Daniel skulle gå vidare. ååh jag blev så arg! man kunde inte sitta still till deras låtar och det är så det ska vara, jag hatar ballader!

lördag

av någon ren händelse så råkade jag klicka på martin stenmark - las vegas, och vet ni vad det är för låt? okej klart ni inte vet, men det är min jazz låt! åh! jag blev så himla glad när jag hörde den! jag har inte kunnat träna på två veckor pga av operation men nu på onsdag är jag back in bussiness igen :) jag har bara missat en åtta på jazzen så det är inga problem! dock så har jag nog missat en hel del på hiphopen/raggan för Anna är en riktig hårdkörare och vill få allt gjort direkt! men jag tror inte att tjejerna har något problem med att gå igenom hela dansen några gånger till, för det är mååånga som inte kan den än har jag hört! men det kirrar vi tjejer, eller hur? :)

ååh vad jag längtar till onsdag!

lördag

nu passar jag Louise igen! det är så roligt :) fast jag har ingen koll på vad hon gör känns det som! hon ritade nyss halva ansiktet fullt med tuschpenna. men jag gör mitt bästa ;)
vi ska kolla på rasmus på luffen nu, sen ikväll blir det mys med Johanna!




Ha en bra dag/kväll!
 

lördag

igår smörjde jag in mina armar med brunutansol, är förjävligt blek och jag kan ju inte sola! men det blev himla bra iaf.
jag vaknade nästan nyss, eller för en halvtimme sedan! åh vad jag är dum! hur kommer jag somna ikväll då, och hur kommer jag orka upp tidigt imorgon?
var barnvakt igår, det gick bra! vi läste bajsboken och jag vet PRECIS vem jag ska läsa den för nästa gång. kan han heta jimmy tro? ;D      idag vet jag inte vad som händer ,ska prata med bosse om extra jobb med, för jag läste Hannahs blogg om extra jobb, så bosse har lovat mig att jag ska få på Ford, så jag hoppas jag kan börja snart :) 
man tjänar iaf jättebra, och det är världens trevligaste folk där!