gårdagen och dagen i bilder




















jaså?

haha, jag kommer inte ens ihåg att jag skrev det där inlägget igår? varför var jag så arg för? åwh sällan. det var iaf en bra fest igår med trevligt folk, tackar loniz för kvällen :)
gick och la oss runt 4, jag och sandra, sen så drog hon till sin kille när jag sov - snäll tjej liksom. upp 7 för att åka till skutskär, och herremingud vad trött jag var. hujedamej, ville inte ens slå upp ögonen.. jag skulle göra nagelförlängning idag men tjejen som skulle göra det var alldeles knasig så jag fick åka hem, skitarg var jag. åkt dit helt i onödan och om vi säger såhär, bussarna går inte allt för ofta dit. aja, inget att grina för :)
nu ska jag ut till ön (kullerharen) och steka lite, jag ska nog ta ett dopp i havet med för att se hur kallt de tär. mkt mys

FAN I HELVETE

är hemma nu, skitkväll och skitidioter är de enda jag säger. jag är så jävla arg, en sömn på det här sitter fanemej inte fel eller.

sagt och gjort, godnatt.


värsting dag!

fy tusan vad kul det har varit idag, har verkligen varit på glatt humör och personalen gör det inte sämre ;P fick sitta i växeln hela dagen och jag tror inte jag gjorde ett enda fel, känns skönt eftersom jag ska sitta där helt all by my own på måndag! fattar ni, heeelt själv?! helt galet hur de kan sätta en praktikant som mig där, haha. äh man lär sig väl av sina misstag.
vid tre åkte jag ner på stan för att möta sandra, vi satt oss och pratade lite. skönt att få det utlöst nu iaf, utlöst.. finns de ens något som heter så? äh.. hon kommer till mig ikväll iaf och då är det nog party, very nice.

läsa om min APU-dag? klicka här

musik

fy tusan vad bra väder det är , jag sminkade mig med puder (för en gångs skull?) i morse och sen när jag såg vädret så sprang jag ner och tvättade bort det direkt ;D idag är det verkligen sommarväder så det blir brillorna på och jackan av.
hoppas jag inte får sitta i växeln idag med, det var så himla klurigt! liksom kundmottagning = verkstaden, butiken = reservdelar och massa sånt. sen när de säger nå namn vet man inte om det är förnamn eller efternamn så känner man sig som världens looser om man frågar ;P äh massa skitsnack blev det nu!
min buss går om tre min, dags att ruuuuusa!


ha en otroligt bäst dag :)


riktigt trevligt



första dagen på apu'n är avklarad, över förväntningar säger jag! har haft jättetrevligt och knaprade ihop mig ett extrajobb & sommarjobb efter första timmen. skönt ;)
slutade klockan tre och då drog jag ner för att sola med frida, blev ganska brun och jävlardu vad varmt det var. ska försöka ligga i cancergrillen minst tre dagar i veckan nu, så man får lite färg :)
klockan sju ska jag möta mina damer, så blir det promenad! stavgång kanske?


veta mer om min APU-dag? klicka här

helt kul

hej på er :) jag har massvis med tid över, eller ja cirkus en kvart! tänkte att då kan jag ju lika gärna sättta mig här och skriva :)
jag ska åka till apun nu, jag är ganska nervös faktiskt, vad ska jag säga? tänk om jag har fel kläder?eller åwh, jag lär nog sluta tänka och bara vara ;P det är strålande väder idag, men jag ska ändå sola solarium efter apun. tänkte sola en timme så man får lite färg, haha ;)
justja, vi ska skriva blogg om våran APU, men jag har valt att inte skriva här för det blir nog tråkig och låååång läsning, men jag kan länka till den andra när jag väl börjat skriva :)

kan det bli bättre?




idag är en sån då jag bara hoppar av glädje - jag är så jävla glad.
kan ha att göra med att min bästa sov här i natt, kom runt 12! va så jävla trött, men det blev en bra snackis. sen gick vi upp runt 8 för att åka till Falun. och så har jag spenderat dagen med familj, min bästa och shopping - kan det bli bättre? nej det kan fan inte det.. är så hiiiiimla glad, vill bara ut och skratta
i falun hittade jag väl inte så mycket, ett par wesc jeans som jag inte vet vad jag tycker om, men köpte dom ändå! impulsköp helt enkelt. sen ett par skor, en väska, solbrillor, armband, biknin och tshirts :) är nöjd faktiskt, och allt detta gick under 1000 lappen så jag är bra ekonomisk jag :)
nu ska jag (hör och häpna) laga mat, ni får ha det så bra så hörs vi sen :)

it's a bad world

på lunchrasten när jag,  josse, matte, anders, linnsan och co satt ute och stekte (vi blev fan bruna!) så kollade vi på när småungar spelade king, vet ni vad det är? iallafall, så var det en bitterfitta som var hur sur som helst och skulle bestämma allting, och vilka jävla ord hon hade då! helt seriöst, när jag gick i trean fick jag inte ens säga "faan" och man vill en smäll på käften om man sa jävlar typ, haha inte så illa, men jag fick betala en krona i en burk iaf ;P
men den där tjejen kunde nästan värre ord än vad jag kunde, och då mina vänner är det illa

nu ska jag ut och gå med Hanna :) hörs sen, ! b

tröttsamt

när jag kom hem från skolan så gick jag och la mig, var så jävla skönt och sov cirkus 2,5 timme. men jimmy ringde och väckte mig, tack för det, annars hade jag sovit hur länge som helst. men det är så typiskt, han ringer alltid när jag ligger och sover och jag är alltid så frånvarande. men grattis i efterskott på våran ett-årsdag.
nu ska jag hjälpa mamma och faster med maten, sen ska jag se på en film. såg på Hipp hipp hora och fjorton suger igår, de är faktiskt bra när man fattar handlingen :)

skolan

hej på er ! sitter i skolan nu och bara segar, är klar med krönikan samt inne & ute listan, nice bajs. imorse när jag vaknade var jag alldeles glad för jag går bara två dagar den här veckan, för på onsdag ska jag till falun och på torsdag / fredag är det APU, eller ja, det fortsätter ju nästa vecka och det ska bli så himla kul! verkligen.
nu ska vi ha lite betygsnack, jag hoppas på mvg ;)


kvällen i bilder








här är lite bilder sen igår, finns mer på
min bilddagbok eller Johannas :) vi drog vidare runt elva på en annan fest i Sätra, det var ganska kul faktiskt. sen drog jag till Ida och fick åka buss hem själv, skitkasst men tack Dekå (?) för att du följde med mig . idag har det varit en sån dag då man bara vill ligga och sova och inte tänka på något annat (bara att det är skitbra väder ute och hur fan kan jag ligga inne, typ.) men det får man ta sen ;) jag har ganska mycket att se fram emot den här veckan, lugn skolvecka , sen ska jag till Lager 157 på onsdag, torsdag börjar Apun, träffa babe på fredag och nagelförlängning på lördag. ganska nice! Nu ska jag och johanna kolla på en film, vet inte vilken än bara :)

helvete vilken kväll

haha, gårdagen blev väl .. lyckad? eller jag vet faktiskt inte. tänkte skriva mer utförligt om kvällen sen, för det var ganska roliga incidenter som hände. nu ska jag ut och fortsätta glassa lite i solen, ha det himla bra så hörs vi sen ;)

bråttom !

nu, mina vänner, är det bråttom! jag ska duscha, fixa mig, bestämma kläder på ca en timme. jag och johanna ska vara servitriser på mammas 40 års fest, och alla kommer snart. är så stressad, så jag kommer nog inte kunna skriva något idag, kanske klämmer in en liten update när det är lugnt. men det ska ju komma ca 60-70 pers så det känns som att det inte kommer bli någon lugn timme at all ;P får se vart kvällen tar oss, om vi stannar kvar eller om vi drar vidare på någon fest. ha en toppenbra lördag

dålig update

förlåt för att jag inte uppdatera men direkt när jag kom hem från legenden (josse sjöng så jääävla bra) så cyklade jag och mötte Johanna, Jimmy och Berka. vi tog en liten promenix men det var så kallt så vi gick in till Berka och satt där å mös, såg på lite gamla kort och fyfan hur man såg ut alltså!
tänkte hoppa i sängen nu, är alldeles för trött för det här och jag ska upp kl. 10 för att göra mig i ordning i lugn och ro , ska bli mysigt! hade tänkt äta frukost med familjen ute imorgon, så hoppas det är nice väder :)

to learn some

jag har verkligen lärt mig en läxa, lita aldrig på magkänslan! hur kunde jag klippa kort egentligen? vad var det som gjorde att jag inte ens tveka? usch och fy vad fult det är. vill inte ens när på legenden nu när allt folk är där, men jag måste kolla på Josse och Andreas så jag får väl skämmas bäst fan jag vill ;P
ska färga håret innan jag ska dit, men ska möta matilda 10 i 7 så är lite stressad då jag ska hinna äta också ;P kör på lite baggy-stajl idag va? ;)

godmoooorning sunshines

godmorgon! eller godmiddag? jag vet inte, kan inte det där jag ;P
har precis knäppt lite bilder på mitt hår som kommer bli sååå mycket kortare idag, jag är nervös och har drömt mardrömmar om det , men det är värt att testa, jag vet ju inte hur det kommer bli annars :) man måste våga prova!
ska lägga in lite musik på mobajlen sen ska jag möta Mallan så ska vi cykla till hemlingy där vi ska orientera! hujedamej ;P får se om det blir några updates ikväll, jag kanske går vilse i trollskogen!

dröm sött

har nästan nyss kommit hem från Malin. vi kikade på tv och pratade lite, skönt var de! hennes mamma kom hem och så visade vi vad jag tänkte göra med mitt hår, och gud vad positiv hon var till de. jag har skickat runt en bild på mig i victoria beckham frisyr och hittils har jag bara fått  fått positiv respons så imorgon blir det kort hår :) gud vad läskigt, jag kommer DÖÖ av panik när jag ser det. egentligen vill jag väl inte klippa av det, men det är så sletet nu så jag måste. :)
ni får väl se före och efter bilder antar jag också!

otur

i morse hade vi sovmorgon så vi hade idrott direkt, och på schemat stog Frisbee-golf, allt som har med frisbee att göra får mig att vilja gräva ner mig till Kina typ. det var obligatorisk närvaro så det var väl bara att visa Jonas (läraren) och alla andra mina skills. det första jag gjorde var att kasta min frisbee på en bil, och precis då kom Jonas och bara skrattade (?!) , jag trodde han skulle bli galen och sätta streck på mitt betyg ;D men icke sa nicke!
sen efter skolan så åkte jag och malin till Gösta Samuelsson och fixade grejs med APU'n, jag kommer stooooortrivas!! fyfan va kul det kommer bli, jag längtar så himla mycket :) och nu när jag kom hem så möttes jag av jordgubbar och kärlek av mamma, kan inte bli bättre! så nu ska jag vara en snäll liten flicka och klippa heeeela gräsmattan, fy tusan va jobbigt


imorgon börjar vi klockan ett och då är det orientering i hemlingby. känns som att orientering är min stora grej faktiskt, jag skulle nog kunna bli känd på det;)


omelett

eftersom josse åt omelett till frukost för någon dag sen så tänkte jag också testa det, men nu visar det sig att jag har gjort helt åt helvete fel? kan jag inte ens göra omelett? ååh, jag kommer inte kunna bli en bra mamma som inte ens kan göra mat åt mig själv ;P
nu ska jag och min kära mamma se på film, hon vill se en skräckis men känner jag mig rätt så får jag som jag vill - alltså en kärleksfilm!


jag saknar dig

supersött

har precis varit ute på äventyr med johanna, vi cyklade ner till centrum och kikade priser för nagelförlängning, ja jag tycker de är ganska bra att jag  känner en som gör de för 200,  istället för att betala 700 ;P shit!
sen åkte vi till våran gamla skola och satt och pratade lite minnen, så mysigt! nu ska jag lägga mig i ett bad och läsa den där drömförtydare boken, den är skitintressant! senare blir de nog film, mysigt :)

vad är det nuråååå

ja, jag skulle inte tippa fel om jag sa att jag börjar bli sjuk igen. Imorse orkade jag inte ens ta mig upp ur sängen, fast jag la mig i skaplig tid igår (och sov på dagen..). Så inte förräns klockan 12 försökte jag gå upp, men det bara svartnade för ögonen, men jag var tvungen att gå på toa så jag höll i mig i väggen, och så när jag kom in på toaletten så ramla jag? skitkonstigt, och jävligt rädd var jag! så jag låg på golvet där ett tag och så tänkte jag att det kanske blir bättre om jag får i mig lite frukost,  så jag tog en kesomacka och nu är det mycket bättre. känner mig dock inte hundra, men jag är en viking så inge grin nu eller.
Försöker plugga nu, går dock inge bra! jag fattar ingentiiiiing och då är det illa. Marknadsekonomi hit, och planekonomi dit. usch va arg jag blir ;P ska ringa och fråga V. om han kan det där, hört att han är knodd ! ;)

Så less på..

skitsnack. Det stämmer verkligen att man snackar skit om andra då man inte är nöjd med sig själva, och måste klanka ner på andra för att se sig själv bättre. jag umgås med en tjej som inte alls kan sluta snacka skit, att frysa ut henne är det inte på tal om, men hur roligt är det att lyssna? visst, jag sätter på mig mina låtsasöronpluppar och lyssnar inte på det hon säger, men att höra hennes röst / klagande dag ut, dag in är inte världens roligaste! har ingen aning om vad jag ska göra, jag har sagt åt henne att jag verkligen inte orkar lyssna på allt skitsnack och att jag är fullkomligt less på henne, men vad ska jag göra när hon inte lyssnar?

ja, tusen frågor - inga svar.  när jag kom hem idag var det jättestädat här hemma, faster har varit här och städat. var så skönt, så att tillochmed mamma funderade på att ha en "hemstädare(?)" hemma. skönt ;P
har precis kollat på gossip och desperete, och herremingud vilka bra program!

Apologize

Mathilda och spelar massa musik på sin mobil, tur att hon finns här :) har haft kursprov i historia och fy tusan vad svårt det var! vet iaf tre fel jag har gjort, och känner jag mig rätt så är det fler ;P uscha..
nu ska jag och linnsan börja med krönikan, och sen så slutar vi! sen så är det tv-kväll, och gossip girl börjar ikväll. missa inte det! imorgon slutar jag kl. 11, very nice bajs

gud vad skönt

när jag och hanna var ute och gick tidigare idag började vi prata om sommarjobb, vi är liksom i samma sits hon och jag (Nästan) då vi båda ska jobba nästan hela sommaren. ja, hela sommaren blir det för mig. Det är blandade känslor om det faktiskt, skit skönt att tjäna pengar, så att jag kan köpa precis vad jag vill när jag åker utomlands, och sen därefter också! men hur roligt är det att missa allting? visst, ingenting säger att jag kommer vara inne varje kväll för det kan ni glömma, men att gå och lägga sig två varje dag och upp fem är faktiskt ingen höjdare. sen på helgerna, för att få bästa färgen (det är ju faktiskt det jag är ute efter, att vara brun) så vill jag vara ute på Kullern. något säger mig att jag kommer vara väldigt tråkig i sommar.. men i neeeeeed the money, satt jag får väl offra mig :) jag kan ju lugnt säga att jag har världens bästa sommarjobb iaf, vem vill inte vara med ett par helsköna grabbs på volvo liksom? det är ju toppen;)

jag har beställt ny nagelförläningstid + klipptid. tycker att det är dags att fixa till sig lite nu när man är depp, då mår man alltid bra. jag funderar på kort, men jag vet inte. jag klagar alltid på att jag har så kort hår, så det känns inge bra då! nästa tisdag ska jag till lager 157 (en outlet) med pappsen + familj. ska bli kul!


vad är det för fel

.. på vädret egentligen? var ju alldeles soligt och skönt imorse, sen blev det regn och rusk, sen sprack det upp och nu är det alldeles blåsigt och kallt. när jag var nere i båthamnen (vi sjösatte båten) så höll jag på att flyga bort, då det blåste så mycket. var riktigt rädd att jag skulle tappa mobilen eller kameran i vattnet med, har ju hänt ett par gånger men nu har jag bestämt mig för att bli mer rädd om mina saker ;P
Imorgon har vi kursprov i historia, eftersom vi inte har något nationella där tycker lärarna att det är bättre att göra ett själv. behöver inte ens säga vad jag tycker om saken, det förstår ni nog redan! så nu ska jag ringa och beställa mat, sen ska jag lägga mig och läsa den otrooooligt spännande historia boken.. men det går snabbt! så jag ska nog ut och springa lite sen, sköntt!

Bibblan

sitter i biblioteket nu med patricia och jessica, vi försöker plugga lite men det går inte så himla bra för oss. sitter bara inne och youtubar, det är den enda nackdelen till att vi har bärbara datorer - att man aldrig jobbar när man ska.
Vädret är jättekonstigt , det var toppenväder i morse och man kunde ha solbrillorna på, sen nu så ösregnar det! skittråkigt..
vet inte om jag kan ut och springa heller, eftersom "banan" kommer vara alldeles geggig, inte så mysigt. vi har ändå kursprov imorgon i historia som jag MÅSTE plugga till, har inte ens öppnat boken.
vi ska sjösätta båten idag med, gud vad kul! kanske man kan ta sig en liten sväng till kullern idag :)

måndag morgon

vi  hade sovmorgon idag, jättelååång, inte. vi får aldrig långa sovmorgnar, det är ganska drygt! jag och Malin cyklade till skolan, blir nog att ta upp det igen nu när det blivit lite varmare och bättre väder. vaknade med strååålande humör idag, så det känns bra att jag håller vad jag säger ;)
så idag är jag jätteglad och idag så leker livet!

vad är det nu då?

nu sitter jag och pratar med folk på msn, men egentligen är det en person som får mig på alldeles bra humör. varför? det vet jag inte, eller jo det vet jag. bra personlighet, säger väl allt.
nu tänkte jag lägga mig i sängen, ska ta bort sminket och så bara, sen ska jag sova så underbart bra som bara jag kan, och imorgon ska jag vara en skitglad wick. alla ska bli såååååååå förvånade :)

så gladis

är klar med arbetet, framsida, innehållsförteckning och allting är klart. rubbet alltså! det blev ca 10 sidor.. får se om det räcker, men det borde det göra :)
idag har jag lekt med ida! vi gick runt lite grann,träffade på lite busungar, och det är alltid mys. det är skönt att prata med henne, för båda var så depp, och då är det lättare att trösta varandra :) sen kom jag hem och pratade lite med mamma, känns som att jag pratar hela tiden! men det är så skönt ju..
nu ska jag smsa lite, sen ska jag sova. har ingen matte imorgon, ingen tyska heller  - vilket  betyder sovmorgon!


bara massa problem!

just nu är jag anti alltihop, och speciellt kärlek! jag hatar att det är såhär, verkligen hatar hatar hatar! jag skulle bra gärna vilja skriva ner allting som har hänt så får ni kommentera och säga vad jag ska göra! dock så vet jag inte om jag ska göra min blogg så personlig och jag gör nog idioti av vissa personer, men man kan ju alltid ändra namnen.. så får dem känna sig skyldiga eller något?
jag har ingen aning..

imorse åt jag iallafall världens godaste frukost, knäckemacka med massa grönsaker och keso! mums, finns det något bättre än det? ska börja plugga lite nu, kommer troligtvis inte bli något - som vanligt.. tv'en lockar mer än någonsin, bara lite kanske? äh jag vet inte, vi får höras sen!

Ris väder!

har precis kommit hem, har varit med mina gofisar Andreas, Robert och Ida.det var jättemys, när vi gick hem nyss så ösregnade det verkligen, tur att jag hade mina gummistövlar på mig! var helt dyngblöt när jag kom hem och det rann ifrån mig, hua! nu ska jag hoppa ner i sängen, för det är en morgondag imorgon med. hoppas på att få sova ut lite, känns som att kroppen behöver det. nej, just fan.. jag kom på en grej! aja, blir att kliva upp kl. 8 då!

hoppas ni har haft en bra dag, trots det tråkiga vädret :)


Andra avenyn

ja, nu sitter jag här och kollar lite på andra avenyn. har missat alla i veckan, så det blir nog intressant. ska plugga egentligen, men man kan inte sitta flera timmar i rad! så himla drygt.. lär ut gå och gå med vovvsingarna sen med , mys. dock är det skitäckligt väder som jag bara vill spy på, geme lite sol va!

nej, ha en bra dag nu .. försök göra nå mysigt FAST det är skitkasst väder :)

Godnatt

har precis varit ute och gått en promenad med Andreas, Robert och Ida! var ruggigt kallt, men det var mysigt att gå såhär på kvällsingen.. dock började Ida berätta hemska spökhistoria och ni vet väl hur det är? när man helst inte vill höra, så måste man bara höra liiiite till, och sen lite mer - och ja, sen har vi hört allt! så när jag gick hem var jag dööörädd, fick ringa jimmy och störa han i hockey-tittandet.

nu sitter jag här och äter upp resten av mitt godis, och dricker mjölk. gud vad gott det är! ska hoppa i sängen nu med, ska bli så otroligt sköööönt att sova ut! ni anar inte..


SKITDAG

åkte till mammas jobb efter jag slutat skolan, det är så roligt att vara där. När vi "övade" lite inför sommarjobbet så kom jocke förbi och sa att vi var exakta kopior av varandra. Tack, sa mamma skrattande. Fan va taskigt, sa jag. det förstörde min dag nästan.
när jag kom hem tänkte jag plugga men dum som jag var la jag mig i sängen , så jag somnade. inte så smart, då jag skulle ha åkt till Jimmy. men jag måste verkligen bli klar med arbetena, och allting, jag vill inte ha något kvar! sen skulle de ändå basta och se på hockey ikväll, med grabbarna, känns inte så skitkul att komma dit då! vet att det är lättare att umgås med killar, men då skulle jag känna mig helt ensam.. sen imorgon kan jag säkert inte heller, eftersom jag inte kommer bli klar med det här! fan va suuuuurt det känns.. men jag är inte på humör för att åka ändå ut dit faktiskt, vill jättegärna träffa Jimmy, men .. nja jag vet inte!


nu ska jag gå till ica och köpa tröstgodis, det funkar alltid!


Trött och seg.

är så trött i hela kroppen, jag har inte sovit så bra inatt tror jag! när klockan ringde sa jimmy att vi skulle sova mer, och jag ångrar mig att jag inte gjorde det! hualigen vad död jag känner mig ..
ska jobba om samerna nu, är inte jättekul men det funkar :) iaf när jag har min josskoss ! vet inte vad jag ska göra sen, känner inte för att åka ända ut till gårdskär för att bara vara där , när jag lika gärna kan va hemma och gosa, men om jag åker dit idag kan jag ju åka hem i morn? jag vet inte hur jag ska göra! jag är så trött och sur :(

Loka



jag har precis testat Loka - Likes Asia (Litchi Hallon) och jag kan säga att den var hur god som helst, riktig sommarfräsch dricka som troligen är min nya favvis! skönt, för jag älskar Loka och kan inte få nog av det!
Jag kom en bra bit på arbetet i går, skrev 7 sidor så får se om det räcker , sen sov jimp hos mig och de var mys som alltid! Nu sitter jag i skolan och bara väntar på att jag ska få gå hem, så ska jag åka hem till Jimmy. får se om vi ska tälta med busarna eller om det bara blir myskväll med godis och mys, för jag måste ha godis nu känner jag!

never had a dream come true

just nu är jag med Jimmy, han skulle hjälpa mig och plugga och när jag mötte han på stan frågade han vad jag skulle plugga, så svarade jag historia och han bara skrattade och nickade på huvudet. ja, det känns ju bra att jag får så mycket hjälp nu alltså! inte.. han ligger i min säng och skickar bilder, jättesnäll kille, haha..
jag ska fortsätta med mitt arbete nu, så får jag hoppas på att det blir klart imorgon!


ha en bra kväll, så hörs vi kanske senare!


vad är det för fel?

vad är det för fel på mig? varför pluggar jag inte? jag blir så arg, varför har jag ingen motivation för..
hela dagen har varit sisådär, har inte varit på så toppen humör, eller på lunchen blev jag det då jimmy sa att han skulle hjälpa mig att plugga - alltså får jag träffa han :) så jag blir nog klar med den här skiten i kväll, så ville min lillesyster att jag och jimp skulle spela spel med henne, och jag lär ju vinna någon gång så då är det lättast med dem två ;)

nej, nu ska jag äta ett ägg och sen åka ner och möta Jimmy. ha de så bra :)

Softball

Har precis haft idrott, dåvi körde softball! var skitkul och jag tror att alla i klassen kände sig hemma i det, dock sträckte jag höften så nu är det illa med det med, haha. vi fick skjuts av josses pappa till skolan sen, han är så fräsig! sitter där och dunkar hiphop och är hur rolig som helst. nu sitter vi och väntar på att vi ska ha samhäll, känner för en lektion där jag inte orkar göra någonting men det lutar mot att jag skriver historia då istället!

sen lär jag bara skriva att efterhängsna ex är bland de värsta som finns, kan ni inte fatta att vi/de/dom gått vidare? det är så jävla drygt att ni ska förstöra ! men i slutändan skrattar man bara åt er ändå ;)

What's going on?

Har precis sett klart på en film, en ruggigt bra film. Kommer inte ihåg vad den heter, men jag ska skriva om den i morgon. den var så brutal så jag ville kräkas, och det hela gör det inte bättre av att den är sann heller, väldigt svårt att tro..
Ska ringa och säga godnatt till Jimmy nu, sen är det sova på G! är så otroligt trött och slut, har pluggat ganska mycket idag så jag slipper göra det i helgen, så  nu är jag på slutspurten av det.. på fredag ska jag ut till Jimmy så ska vi och några kompisar tälta, grilla och dricka lite! gud vad mysigt.

Pappa och Nina kom förbi här idag och meddelade att vi ska till Lager 157 om två veckor, skönt! för det behövs inhandlas ganska mycket nytt i min garderob :)

hur ska jag göra?

Nu är det de här med sommaren igen.. hur ska jag göra? ska jag jobba hela sommaren och få ihop pengar som jag verkligen kommer ha nytta av, då jag åker utomlands eller till gotland? eller ska jag bara jobba cirkus tre veckor och bara tjäna 15.000? och är det bättre om jag tar semester för att åka utomlands än att åka till gotland med bästa kompisarna? Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska göra! det mest dryga är att Kenneth (chefen) inte säger hur jag ska jobba heller.. jag skulle kunna tänka mig att jobba hela sommaren, visst går jag miste om mycket roligt, mycket solbränna osv. men vad är det som säger att jag inte kan sola solarium efter jobbet och ha roligt på kvällarna? jag blir ju minst lika brun och har minst lika roligt, så. plus att jag tjänar flera tusen på det.. men jag har allvarligt ingen aning.



hur tusan ska jag göra?

engelska

det känns skönt att för en gångs skull säga att jag är klar med allt inom engelskan, så nu får jag sitta och leka lite. Tänkte bara slänga in en låt som hörs överallt just nu, bra och fartfylld är den också!


företagsekonomi

desperete igår var verkligen hur bra som helst, jag tycker inte alls att det har spårat ut som alla säger!jag tycker bara att det blir mer spännande för varje gång!
har företagsekonomi nu, det är så jävla svårt! jag hatar, läs HATAR moms! men jag kan tacka Linnsan för att hon gör det hela roligt, vi ska göra prov på WinKonto och ha rätt på 40 frågor i rad, och hon gör alltid fel på den sista, så hon har lite damp, haha!
nu ska väl jag också ta mig i kragen och jobba lite, funderar faktiskt på att plugga lite historia eftersom det här är så svårt!


HEMSKT




tårarna bara strömmar ner, hur fan kan man vara så dum i huvvet?

Pluggis

har suttit nu i en halvtimme (woho!) och försökt plugga, det har gått ganska bra och fått ihop ca ett a4, det är ju en början iaf! tänkte bli klar med det här innan helgen, då jag ska vara med jimpan! jag håller på att skriva om Sveriges reaktion till judefrågan, alltså hur vi i Sverige reagerade på förintelsen. det är bra intressant men svårt att få fram fakta.
Jag orkar inte plugga nå mer nu, sitter bara på massa andra sidor så jag väntar till lektionen imorgon då jag ska plugga mycket ! har ju inga träningar jag behöver anpassa mig till nu heller, så det blir nog bra :)
så ..  nu ska jag lägga mig i badet och läsa en bok om drömförtydling som farmor tipsade mig om! hoppas den är intressant.

patetiskt

det jag inte förstår, är att efterhängsna ex ska vara på deras förra killes tjejer. varför kan  du inte göra någon nytta av ditt liv? ha roligt, ut och umgås, och ge fan i att sabba mitt liv. du får inte ut någonting utav det och jag önskar du förstod hur patetisk du verkligen är!

vi hade nationella (maA) imorse, och fy tusan va klurigt det var. jag var helt okoncentrerad och satt och tänkte på så mycket annat, visserligen var det bra tankar men det blev lite stressad på slutet då jag hade cirkus 7 frågor kvar och läraren sa att nu är det 10 minuter kvar! resten av dagen satt vi och funderade på krönikan, vi ska ju skriva en krönika till en tidning och jag är lite smått nervös över det, jag hatar mitt sätt att skriva! Vi fick reda på våra individuella val också, det blev dans och "tala och uppträda i grupp", det sistnämnda valde jag som mitt sista val för jag visste inte var det var och jag var stressad. nu ångrar jag mig stort för jag behöver egentligen inte lära mig det, det är bara att köra på ! men jag förlorar ingenting på att ha det egentligen, kan vara kul att lära sig lite trix!

efter skolan så åkte jag och köpte present åt mamma, sen åkte jag och solade, så nu är jag brun! nu ska jag äta, för jag är hur hungrig som helst - som vanligt. sen ska jag kanske till skutskär och kolla på Jimmys match!



Trött tröttare jag

är så fruktansvärt trött! har sovit i ca 2 timmar, men är ändå inte utvilad. jag ska nog gå och lägga mig runt åtta idag för att vara på strålande humör imorgon! vad härligt det skulle vara.
jag har massa plugg att göra, men jag orkar inte. jag sa ifrån joggningen för att jag ska plugga och istället sitter jag här, bra wiktoria, skitbra! nej just nu vill jag bara ha en säng, en telefon att smsa med, att en viss person fyller på mobilen och sommarlov! det skulle vara som pricken på I't!
nu svamlar jag bara, ska gå ner och äta lite istället,

Grattis!

Grattis mamsen, 40 år idag ! jag hoppas att du får en toppenbra dag, och att du blir nöjd med presenterna från oss, för de andra får du ju på festen!

Har nyss haft nationella i tyska, det var det svåraste jag varit med om - ever.
sitter på historian nu,  vi har ett jättestort arbete som ska in nästa vecka och jag har inte ens börjat - något säger mig att jag lär börja.. men det finns inte riktigt ork nu, för jag är på toppenbra humör och då ska inte plugg förstöra det. Vi slutar ca 3 och då ska jag ner och kika på tatueringar, köpa en extra prsent åt mamma, sen fira mamma för att sedan åka och jogga! jobbigt, men nödvändigt.


HELT slut i kroppen är jag också.

Underbart!

När släkten kom hit så hade Karin (min kusin) med sig sina två hundar, en riktig bjässe (jag lovar, han var upp till min navel och jag är ändå 1.73) och en söt liten pluttis! så det blev till att leka med dom hela tiden, jag är en riktig hund-älskare så jag kan säga att det var det bästa på den här dagen, förutom morgonen i morse då.
Nu har jag precis städat klart rummet, städat ur garderoben, plockat upp alla väskor sen helgen, städat ut mitt "sminkbord", damsugit, dammat, bäddat rent and you name it. tror ni att det kommer bli lite skönt att sova ikväll eller? det bästa som finns är att ligga nyduschad i en nybäddad säng i ett nystädat rum!
Nu gör släkten där nere (de som är kvar) lite mat, så får se vad vi ska äta! hoppas det är något gott, för jag är hungrig - som vanligt..
förästen, idag krusade jag håret! var jättemysigt att ha håret så, därav bilderna där nere.






Min helg - längsta inlägget ever

efter att ha grattat min lillebror på 14 eller 15 årsdagen så åkte vi till stugan, var sjukt varmt! vi stannade och köpte frukt och ananas med, ett måste inför helgen, eftersom det skulle vara sommarväder! när vi kom dit så åkte vi ner till Stigenberg och kollade på när mästergrillarna skulle grilla, jag kan lugnt säga att hade jag fått sköta det där hade allting blivit så mycket bättre. Efter många timmar och ännu mer myggbett så tänkte jag och johanna ta cyklarna hem, och jag kan bara säga tack Tobbe, för att du lös upp vägen med din bil så vi kunde se! När vi precis skulle gå och lägga oss ringde Jimpan och frågade om vi ville med till max i stan, och just då skulle vi nog göra allting för att få se våran fina "stad". men det visade sig att vi inte fick plats i bilen, så vi tre (jag,jimpan och johanna) vandrade hemåt och tänkte att vi kunde sova på studsmattan istället, var ruggigt kallt och runt 2 gick johanna in, sen klockan 3 skickade jag hem Jimmy och gick in och sov själv!
vaknade upp helt död på lördagsmorgonen, tog på mig bikini, hämtade oljan och musiken och la mig ute i solen! efter ett tag kom Ellen/Ella/Ellenor (va hette hon?) och jimmy, vi drog en runda på rundan (ja det heter faktiskt så) och sen gick vi ner på fotbollsplan och solade, stog på händer, gick på händer och spelade fotboll. sen drog alla hem till sig, och sen kom Jimmys familj till min och vi grillade och hade det allmänt mys, spelade kubb och så, kan väl säga att det inte var min tur-dag för jag brukar vara grym, men det var jag som gjorde laget ändå, sen åkte vi ut med båten till en ö, och letade efter "macka-stenar", så visade jag mina skills ;) det var jättetrevligt iallafall och senare på kvällen fick vi så fina kommentarer, haha.
Runt 2 åkte alla hem och Jimmy sov hos oss, vi somnade kanske runt 4 och upp halv 9. ingen höjdare!
Har precis varit på Estraden och visat upp min jazz-dans, det gick ganska bra men jag hade ont i hela kroppen eftersom jag inte sovit så mycket den här helgen, så det var väl ingen höjdare!





Stugan på G

Snart, mina vänner ska jag och Johanna åka till stugan. först ska jag bara hem och fika lite med släkten, informera dem om allt nytt som har hänt! sen ska jag och Johanna cykla till Gårdskär, vilket är en bra bit! jag citerar johanna ; det enda vi förlorar är kalorier. Sant, så sant.
Jag var inte med på idrotten pga. skada och vill inte överarbeta det, så jag går miste om helgen. Efter ett tag i solen skulle Ludde gå till hälsocentralen i Brynäs. så jag följde med och vi gick, vi gick och vi gick. jag kan ärligt säga att jag nästan inte kände igen mig någonstans, hade han sagt att vi var i Stockholm hade jag nästan gått med på det! men det var en trevlig pratstund vi fick iallafall, och tur är väl det.
Ska börja packa nu, så jag får med mig allt nödvändigt, funderar på om det var jag som skulle ta med mig tält också, men det hoppas jag att det inte var. att ta det på cykeln är väl ingen höjdare! ska stanna och köpa lite grejs vi kan grilla ikväll också, då vi ska sova nere vid havet med alla busar där,
jag kommer få en bra helg, hoppas ni också får det!

Historia

fy tusan vad bra väder det är , jag vaknade med ett leende på läpparna och det kommer troligen stanna kvar hela dagen. hade hur mycket tid som helst i morse, så jag tog mig tid att göra lite flätor i håret :) just nu har vi historia, det är ganska kul för jag jobbar ingenting, sitter och snokar på vissa bloggar och så bara:) jag längtar hem, slutar kl.1 så då ska jag packa, åka med packningen till pappa, säga hej till släkten eftersom världens bästa bror fyller år idag, och sen ska jag och johanna cykla till stugan :)

det är kalas

gud vad hästar är söta egentligen, farliga visst, men SÖTA! det var så mysigt att vara i stallet, dock åkte vi moppe dit vilket gjorde det mindre mysigt. johanna + moppe är ingen hit, och jag kan lova att jag aldrig har varit sådär rädd, satt och höll i mig jätte hårt  - som att jag skulle dö om jag släppte taget.
Pappsen har precis varit här och pratat lite, vi ska ut till stugan imorgon. ganska kul, med tanke på att jag och busungarna från gårdskär ska tälta nere Stigenberg, sen kommer ju Jimmy + familj på lördag så ska vi grilla! Som pricken på I´t så ska jag och johanna cykla ut dit, m-m, mycket skönt :) dock vet jag inte om jag kan än, pga den "pinsamma grejen" , men det visar sig ;)


no air

lite läbbigt! precis när jag tänkte på johanna så loggade hon in på msn, sen på lektionen skicka jag och Viktor sms samtidigt, med samma text i, twice!
har precis bestämt mig för vad jag ska ha på mig på mammas kalas, jag tog hennes kläder så får hon hitta något som inte jag vill ha istället :) det  blir nog ingen träning för mig, pga en pinsam grej som absolut inte är värd att skriva i bloggen ;)
ska ner till stallet nu med johanna, ha det så bra!


never had a dream come true

vi använde inte våra kära bärbara datorer någonting idag, så därför kunde jag inte skriva nå inlägg idag :) har varit topppeeeen väder,allting har varit perfekt! förutom idrotten, haha, först gick vi till Strömvallen, sen till skolan, sen till Kungsbäck (i14) och så skulle vi vara på X-huset, tyypiskt!
men när vi gick tillbaka blev det dans och löjligheter för hela slanten, och så var jag tvungen att vänta på mina damer som alltid. på samhällslektionen var Kvinnojouren där, mycket intressant faktiskt. jag skulle kunna tänka mig att bli en "sån" som hjälper folk, för vad jag har fått höra är jag ganska omtänksam ;P

nu ska jag ut och sätta mig i solen, ta lite kort och så är det massa plugg jag lär skicka in. kul att jag ens har börjat, haha... sen ikväll är det sista dansträningen :)


helt slut som artist

kom precis hem från en rask promenad i hemlignby med Hanna. vi cyklade dit, gick 5an och cyklade hem, ganska bra av oss ändå! innan det så jazzade jag, och herregud vad roligt det var! roligaste gången på lääänge vill jag lova, så nu känner jag mig ännu mer motiverad till nästa termin :) funderar på om jag ska byta till Ackes, men jag vet inte - det återstår att se.

för övrigt är jag trött i både kropp och själ, en resa långt bort nu skulle inte sitta fel. tiden bara rinner i kapp mig, har velat åka till pappa enda sen i söndags men jag har så himla mycket att göra hela tiden, och det tar sån jäklarns tid att packa. Men imorn ska jag försöka åka dit, oavsett om jag kommer komma runt 10, för jag är hemma 9 imorn.. suck

SKITDAG

jävla skit, nationella gick hur dåligt som helst och jag får damp på viktor nu som håller på och testar ljudet på datorn, ni vet hur man gör då? i taleegenskaper, fyfan va damp jag får!
jag orkar inte skriva blogg, för jag är på så kasst humör, ska träna idag efter skolan sen ska jag iväg och springa ikväll. skönt.

jag vill till stugan i helgen

myskväll

Mamma bjussade mig på skorna ; du ska ju klippa gräset  någon gång i veckan, sa hon och gav mig en flörtis. Jo visst, svarade jag och flörta tillbaka. tror hon ja.
Har precis tagit ett bad, jag tänkte att jag kan ju ligga gärna plugga där, men när jag precis lagt  mig så tappade jag matteboken i vattnet. smart va? det är nog ödet att jag inte ska plugga. så, jag låter bli det hädanefter.
Nu ska jag ha myskväll/tjejkväll med mamma och se på Ugly Betty, sen Desperete och sedan blir det nog kväller ganska tidigt, eftersom det blev väldigt seent igår, men det brukar bli så när man börjar prata med nya personer :)

"då bryr han ju sig"

har precis kommit hem efter en runda på stan, köpte två par skor, inget mer. lika bra det, mamma fyller ju 40 nu så jag lär väl köpa någon värsting present, så bäst att ha pengarna till det ;)
Skulle egentligen ut och gå med Bazze nu, men vi ska ta det någon annan dag. sällan vi skjuter upp allt, så typiskt! men jag mår inge vidare, plus att jag lär plugga matte som bara den och hon har träning. så vi får ses i helgen eller något istället! på tal om helgen så fick jag ett sms av Jimmy, han undrade om jag skulle ut till stugan i helgen för Pappa och Nina hade bjudit över hans familj till att grilla. så pappa, har ni det? va va va va? isånnafall kommer jag direkt ;)

carpe diem

har precis suttit och kollat på Andra avenyn, det är så himla bra och det blir extra bra när inte viktor har sett alla avsnitt , så jag kan skvallra lite - mot hans vilja ;)
vi har svenska nu, ska hitta på en saga. jag har brist på fantasi så det är ganska o-fräsigt, efter skolan ska jag ner på stan med mallan, sen ut och gå med Bazeli, sen blir det plugg. NP i morn, inte nice

Företagsekonomi

hur kunde jag säga igår att ekonomi var kul? jag sitter nästan snarkandes här! vi håller på med WinKonto (som vanligt) men nu med moms, suck vad svårt det är. jag som precis hade kommit i i själva snitsen utan moms!
i morse träffade jag Daniel, kändes jättekonstigt eftersom jag träffa han FÖRE skolan, så det kändes som att det var helg eller något. men nu sitter jag här, på min gamla vanliga tråkiga plats. rätt tråkigt.

nu ska jag försöka ta mig i kragen så jag fattar det här!

efterfrysningar

Har precis kommit in efter en väldigt lång promenad med ingen annan än Johanna. vi gick och gick, sen satte vi oss vid kiosken,  så kom daniel och Bella (?) och var så sociala så :) vi snackade lite om det "nyaste" i bomhus världen, och det är väl inget annat man kan göra än att skratta. Vi gick och träffa lite annat folk också, tänk vad mycket folk det är ute nu egentligen! så roligt att träffa alla gamla kompisar, som man inte alls umgås med längre! träffade även på min kusin Niclas, och jag berättade min plan som jag hade planerat, men han dissa den nog!
Nu ska jag hoppa in i sängen, har såna ruggiga efterfrysningar så det är illa! är sovmorgon imorgon med, sen börjar vi med bokföring, och vet ni vad? det är fasiken kul!


tack jimpan, för att du är en sån underbar vän och för att du finns i alla lägen :) tack för alla råd, hun.

Besviken

haha, sån otur jag har haft idag! en av sakerna kan jag säga slog allt, jag och josse skulle gå (springa) på toa, och då tänkte vi ändå springa längst ner eftersom det är fräschast toaletter där, så först springer jag in i ett par tjejer, sen håller jag på att ramla i trappen och jag hoppar samtidigt som jag öppnar dörren, så jag hoppar på en kille. fan va jag skämdes! men han bara skratta, och tur var väl det. sen gick vi runt och kikade lite på tatueringar, hittade en jag tror jag ska göra iaf :) slänger in en bild på den med!
klockan 6 kommer jimpan så ska vi ut och gå, så ska slänga mig i duschen samt få i mig lite mat nu! ha en toppen dag :)


image65

äntligen

hur underbart väder är det inte? jag blir på så bra humör! vi har nyss ätit pannkakor, finns det något äckligare? jag kan spy på det, usch och fy. när vi gick tillbaka från matan så upptäckte Camilla och Josse en ganska kul grej. Viktor går väldigt inåt med fötterna, då jag går väldigt utåt med fötterna. så när vi gick brevid varandra såg det ganska komiskt ut! äh, bara man får andra att skratta är det Okej ;)
jag väntar bara på att vi ska sluta, det är "bara" två timmar kvar. ska ner på stan sen med pappa och Josse (?) , kolla på tatoooo :) blir av snart, gud va kul.

It's Monday!

Imorse var det verkligen skitkasst väder, och allt var fel. mina jeans som jag skulle ha på mig var helt blöta så det var ju bara att drömma om, sen missade jag bussen och jag glömde låsa dörren. Toppen!
men som tur var hade jag packat med mig mina leggins till skolan,så jag slipper ha de andra som jag tog, de blir stora direkt och det är skitirreterande.
nu har vi svenska, jag och ludde pratar om helgens bravader och det är kort sagt intressant. ska man börja vara lite aktiv på lektionen nu kanske?


hjälp!

kan inte alla bara blogga jättemycket just nu så jag har något kul att läsa? känns som att jag är inne på ALLAS bloggar och snokar, det känns inge vidare faktiskt.
jag ska nog hoppa i sängen nu, inte för att jag är trött, utan för att jag vill fundera. det är rätt mys att bara ligga och tänka för sig själv, för då får man faktiskt alltid de bästa svaren.

hujedamej

har precis vaknat! usch jag mår helt bajs, jag tror febern kommer på eftermiddagen, typ vid 2-3, för efter då är jag slaktad. MEN det är inte saken, utan att jag drömde världens bästa dröm. och vet ni vad det bästa är? den kan slå in, och jag vet att den kommer göra det :) jag har drömt så sjukt sjuka drömmar på sistonde, och alla vet jag kan/kommer slå in, det lär ju bara betyda en sak; jag är synsk .
nu pratar jag med pappa på msn, han kanske ska följa med till tatueraren i morn, jag hoppas på det :) vet inte om jag ska gå i skolan, mår jag såhär är det ingen chans på det iaf.


image62image63image64


hujedamej

har precis vaknat! usch jag mår helt bajs, jag tror febern kommer på eftermiddagen, typ vid 2-3, för efter då är jag slaktad. MEN det är inte saken, utan att jag drömde världens bästa dröm. och vet ni vad det bästa är? den kan slå in, och jag vet att den kommer göra det :) jag har drömt så sjukt sjuka drömmar på sistonde, och alla vet jag kan/kommer slå in, det lär ju bara betyda en sak; jag är synsk .
nu pratar jag med pappa på msn, han kanske ska följa med till tatueraren i morn, jag hoppas på det :) vet inte om jag ska gå i skolan, mår jag såhär är det ingen chans på det iaf.


O´hej och hå

jag blev förvånad över mig själv att jag vaknade så tidigt, försökte somna om men såg det otroligt underbara vädret. så tog på mig bikinin och satt ute och solade ett tag :) efter ett tag så gick jag och mamma ner till Fliskär (båthamnen) och jag fick stå för allt jobb. Men jag tyckte det blev jävligt bra faktiskt, är ganska nöjd med min insats! och att jag vågade stå uppe på taket och fixa där, lär jag ju ha lite cred för. tur att det var sol då också, så kunde man jobba i bikini med. har fått ganska mycket färg, och det känns underbart :)
jag måste, måste MÅSTE städa min garderob idag, men jag vill inte. jag vet att jag kommer slänga hälften (om inte mer) av kläderna, eller ja jag skänker ju dom till röda korset men ändå..
Nu tjatar mamma på att jag ska klippa gräset, och eftersom jag får pengar om jag gör det så är det en great deal, då behöver jag inte tänka på min jäklarns garderob!

Superbra

den här kvällen fick ett väldigt bra slut! jag satt och kollade på teve, helt äcklig och borta. så plingade det på dörren och det var ingen annan än Daniel som kom hit, hade inga som helst aningar om att han skulle komma så jag blev jätteglad. var jättekul och mysigt att träffa han igen..
sen så ringde S och den busen var på fest! blev väl lite sugen jag med, eftersom de tjatade så mycket, men jag är sjuk och mår verkligen apa och kan inte ens tänka mig att gå upp ur sängen ikväll. men så frågade robin vem hon pratade med, och så skrek hon att jag var världens underbaraste tjej som fanns. haha goflickan, jag blir så glad när jag hör sånt där :)


nu ska jag hoppa i säng, för det är en morgondag i morgon med, och då ska jag städa ur min garderob, usch det kommer ta hela dagen. den är så jäklarns stor (det är ett rum) och det ligger kläder ÖVERALLT. suck


Myskväll

jag har kommit på en grej! jag är ALLTID sjuk när Myran (mammas kompis) kommer hit, jämt jämt jämt. det är så drygt att ha såpass kasst imunförsvar, i hate it. när jag tänker på min frånvaro i skolan (det är mycket) så är det bara för att jag är sjuk jämt, jag är inte den som skolkar så det är sjukt. jag och josse har ju lika dåligt imunförsvar, så vi smittar jämt varann. skitdrygt!

nu ska jag ut och gå med Andreas (nej jag bryr mig inte om att jag är sjuk), vi ska nog köpa glass och prata lite, sen blir det nog film! mysigt värre :)


Sjukdag.

jag drömde VÄRLDENS konstigaste dröm inatt, och mitt i det mest spännande så ringde Jimmy, så kunde jag inte somna om. typiskt! så jag gick upp och satt mig på en filt ute i solen med mamma och Myran, och just då var min mamma snällare än vanligt och frågade om jag ville tatuera mig istället för att operera mig (ni som känner mig väl vet vad det är för fel.) och det tackar man ju inte nej till! så vi åkte ner på stan, handlade lite smått och gott, jag valde outfit till mammas partay, och hur snyggt var det inte?
sen gick vi och kollade på tatuering grejer, så jag ska tillbaka på måndag och skissa lite och så :) gud vad glad jag är! och vet ni vad det bästa är? att jag slipper den där jävla rullstolen, och att jag kan leva min sommar precis som alla andra  :) jej!


Godnatt med er

har precis fått massage av Bosse, otroligt skönt var det för jag har ont som fan i ryggen. jag ska gå till en kiropraktiker snart, och det ska bli hur nice som helst. imorgon ska jag nog till pappa så får han knäcka till ryggen på mig, det behövs verkligen. fattar inte hur den kan ha blivit såpass dålig ;P
sen om det är bra väder ska jag och Andreas ut och gå! Annars blir det väl en film med honom, så får vi får prata ut riktigt ordentligt :) jag behöver lite tips av en expert med, haha ;)
sen ska jag umgås med johanna, och på kvällsingen blir det grillning med folket eller party - den som lever får se :) nu ska jag gå ner och prata med pontus i vent (eller vad det heter), får se om han vågar prata med mig nu då. sen lär jag sova med William, eftersom jag hatar min säng mest av allt.

image58

talang 2008

Var det bara jag som såg talang 2008 ikväll? Ni som såg iallafall, ni kan väl inte ha missat Karina Sarkisyan som spelade piano så underbart! jag blev verkligen helt ställd, det var sån känsla och empati, helt otroligt vad bra hon var! Klippet finns inte på youtube så ni får gärna gå in här för att se på det. det är helt otroligt, jag blev så ställd och helt tårögd. Henne ska jag se mer av

image54

Better in time

jag fattar inte liksom, vad är principen med det här ? jag lägger fan ner, för det gör jag. nerlagd karriär.

Dåligt gjort

igår gick jag och la mig rätt tidigt, jag som hade tänkt att slå vara-vaken-rekord med min bror. fast jag hamnade i sängen (mamma om du ser det här, så vill jag mer än gärna ha en ny säng.) cirkus klockan tolv. vaknade vid 6 och försökte gå upp men jag kunde inte, det bara svartnade för ögonen. så jag la ner i sängen till klockan 9 och bosse var helt förvånad varför jag var vaken, jag brukar sova jätteläääänge annars.
så jag har ju naturligtvis gått och blivit sjuk igen, jag har skitont i min hals och är helt svimfärdig och feber som en jude. sitter inte riktigt perfekt. var väl bara för en vecka sen jag var såhär, knepigt.
jag har inte ätit något på hela dagen, och jag är inte ens hungrig? fattar inte vad det är för fel! och mamma ska åka och köpa pizza nu, känns ju kul när jag inte ens kan tänka på mat, haha

det blir förmodligen bara teve och mys ikväll , och det ska bli riktigt skönt!


Messmör

Jag kläcker ur mig massa vettiga grejer på kvällarna, i brist på annat.

I alla fall. Idag kom jag att tänka på barn. Små barn. Mellanbarn. Alla barn. Stora barn. Barn.
Främst barn som skriker. Som min lillasyster när tålamodet sjunker och längtan att befinna sig någon helt annanstans blir lite för stor (hon tänker säkert inte så just då, men något i stil med det) och hon kan tänka sig att gråta när hon får ost på mackan istället för messmör. Bara lägga sig ner på golvet och gråta tills det gör ont i både ögonen och huvudet. Tills tårarna tar slut.

Hur länge sen var det jag gjorde det? Bara lade mig ner och störtböla. Anledningen till det - fel pålägg på mackan, eller totalt förlorad kärlek - spelar ingen roll. När gjorde jag det senast?

Jag grät för ett par dagar sen. På grund av världens löjligaste sak som tusentals gråter över varje dag. Det var ren panik. Jag har aldrig upplevt den paniken, det desperata. Men det var hemskt i alla fall. Just då. Tills jag insåg hur löjlig jag var.

Och det var just det. Spärren. Jag vill kunna släppa den. Skita i det. Lägga mig ner som en och annan 4-åring och skrika efter messmör.
Jag vill tro att jag inte ens gjorde det när jag var yngre. I alla fall inte mycket. Det tror jag endast för att jag är jag. Och jag har nog alltid varit ganska behärskad. Eller som jag brukar säga: jag är tråkig.
Förmodligen gjorde jag det när jag var liten. Förhoppningsvis.
För om jag inte kunde då, hur ska jag kunna nu?

Vara ärlig. Är det inte det det handlar om? Att skratta när man är glad, gråta när man är ledsen, skrika när man är arg.
Det sårar mig lite att jag varken kan skrika eller gråta på det viset. När skrek jag senast åt någon? Jag minns det inte. Ändå är jag arg hyfsat ofta.
Och jag som alltid velat se mig själv som ärlig. Fan heller.

Jag minns att jag skrev om min lillasyster som började gråta när hon slog sig i trappan. Och det var en stor grej för mig. Jag gjorde inte sådant när jag var 10-11. Idag ramlade jag i trappan.

Är det sådana som jag som inte kan släppa ut sina känslor och som håller allt inne för sig själv, är det såna som jag som går och mördar någon sedan?
För den där messmörmackan.


helt borta

jag är helt borta idag, har skitont i huvet och går och pratar för mig själv. så trött! när jag kom till johanna idag sa jag ; när tänder man brasan då? och bara det förklarar väl hur läget är just nu.
jag har precis varit och tränat iallafall, blev lite privatundervisning, haha ;) det var jag, elajn och bea där så vi körde bara på de roligaste danserna, och det gick så himla bra. var ganska jobbigt också, men det är så det ska vara ;) sen fick vi skjuts hem av Andreas, thank you for that.
Senare vet jag inte vad det blir, johanna ville hitta på något, Linn ville ut och gå och jag vill till Daniel för att se hur han mår. men jag vet inte hur det blir :)

här är lite bilder sen igår;



image49image50
image51image52

Nya tag

okej, jag kan ju säg att jag nästan är tvingad till att skriva det här , men vad gör man inte?
Mina damer och jag började cirkus klockan sex med att äta. jag och sara hade "gjort" maten, så vi fick höra lite klagomål, men det tål vi , vi är inga superkockar  precisly och de andra fixade sig så då lär man ju ställa upp för laget. efter maten var det tänkt att vi skulle sjunga singstar, men ni vet ju hur tjejer är. om man räknar att det ska ta en halvtimme tar det cirkus en timme, så vi fixade oss och drack lite under den tiden bara, och givetvis massa tjejsnack. sen drog vi vidare till strömsbro eller hille, jag fattade inte det där. busschaffisen va snäll och visade oss vägen, det är väl runt här jag blir helt frånvarande, vad hände egentligen?
jag träffade johan, jag träffade andra, jag träffade gamla kompisar, jag träffade klasskompisar, men sen då? jag vet att jag blev sur på johan och gick iväg ett tag och pratade med stina och johanna, sen in igen och gjorde väl bort mig total, fan va jag inte vill tänka på det. sen åkte vi till hemsta, och där slutade det som det gjorde ;p

har precis varit hos johanna med damerna, snackade igenom allting som hände igår och just nu vill jag bara gräva ner mig under marken. hur kan jag vara så dum?

gårdagen

haha, jag behöver inte ens nämna om det. jag orkar inte skriva, vi hörs sen eller imorgon.