de jävligaste i stunden i livet var den när du gick

nej här har jag försökt att skriva ett jävla inlägg i en kvart, men allt blir bara fel


Dumma jävla blogg


how can you be so heartless?

Fan vad tröttis jag var i morse alltså, det tog verkligen emot när klockan ringde halv 6 och jag skulle ut och gå, neeej fan jag snoozar till halv 7 istället, men nej inget fusk är tillåtet ;)  så bara att pallra sig upp.. var helt dött med folk i morse .. svängde även in på rosens och köpte bröd, mumma vad gott det är :D

sen blev det skola, lika tråkigt som vanligt faktiskt, nu räknar jag bara ner till torsdag då det är långhelg och så på lördag natt åker vi ju till grekland, fan va nirrba !
MEN , jag har sån jävla beslutsångest alltså, hur många skor ska jag ha med mig? hur många klänningar? hur är vädret, osv ! BLÄÄÄÄÄÄÄ :D men får experthjälp imorn, de är gött de ;)
lär svänga förbi stan imorn med och hämta mina skor som jag lämna in på lagning idag, haha :( mina favvisar gick sönder igår, fan va jag grina. bläsch :D


näää vet ni vad? nu ska jag lägga mig i sängen och ta en powenapppp!


I dont always show

Tjena!

Gud vad seg jag är på att uppdatera, men jag sa ju att det inte skulle bli så mycket. Det kommer med tiden.
Idag har jag haft världens värsta dag, på länge, de närmsta vet det och jag vet att jag inte behöver gå in på det något mer, så är det.
Dagen utöver det, har varit grym! Knäpp mix det där ? Jag och Carro sprang till Media och fixade ihop våran låt, och sen direkt till ackes i 110 för att dansa. Gick lite halvsegt eftersom knäna är helt sönder, då man nästan flyger ner på knä i två timmar ;) haha.. näe men jag ska leta reda på inlines-skydd som jag kan ha imorgon haha.. Är ju helt blå om knäna ;)

Åkte hem till pappsen och ninisen, böt om och så åkte jag ninja och pappa till green och hämtade upp hennes vovve, vi åkte till vårvik och började gå och rätt som det var va vi framme i FURUVIK! haha skitknäppt, så drog vi en premiär där och sprang in bakvägen :D När vi skulle gå genom skogen igen hörde vi alla apor, haha det är inte varje dag man hör aporna ute i skogen eller? ;)

Näe, nu ska jag bränna en skiva tills imorn :D

FUCK IT

TJENA !

Imorse glömde jag bort att vi hade sovmogon, så jag var vaken halv 6 och gick ut och gick då, fixade till mig och sen så kom jag på att jag kunde ju ligga och sova! Fan vad typiskt liksom .. Men äh , jag dog inte av de!
Dagen flöt på bra, hade yoga på idrotten, det är ju ap-skönt :D Sista timmen fick jag grymt jävla ont i huvudet och jag orkade inte ens lyssna på vad någon sa,satt bara i min egna lilla bubbla..

Nu har jag varit ute på en prommis, gick ner till rudan och runt den ett varv och tillbaka bara, inte så långt men det är lätt värt det, är så skönt att bara få tänka lite.
Nu ska jag på en tråkig jävla teorikurs som jag inte ens vill gå på, så jävla värdelöst. Kommer ju aldrig komma ihåg de här eller, har så ont i huvudet och kommer bara sitta i andra tankar. Men ja, vill mamma betala för att jag ska vara där så gör väl inte jag nå motstånd. Hennes pengar som försvinner bara.

Sen kanske jag drar till Lennarts och solar, sover kanske hos pappa !


SICKHOUSE

Igår kom Elin hit så bestämde vi lite till sommaren, fan vad kul :D skickade massa mail till Lollo med , tror aldrig jag låtit så vuxen;) Sen kom hilde och johanna så gick vi på prommis..
Somnade runt halv ett , skitsent för att vara mig ju! Men johan ringde och vi prata ett braaaaaa tag =) braers..
Upp halv 6 var väl kanske inte lite roligt, men sånt som måste göras. Ska ut och gå senare ikväll med, såklart :) blir nog ett varv runt järvsta, mys :D



nu ska jag vänta på SEGA josefine, sen ska vi till sjukhuset, till the sick house liksom ;)


Underbart

Sitter ute på altanen nu med solen i ansiktet, åh vad skönt det är! Kommer ju kalla vindar och så, men det får man stå ut med om man ska bli brun ;) 
Ska iväg på möte strax med Elin, eller om hon kommer hit, vi har ju mycket att planera, haha ;) Näe men ärligt talat är mina ideér så tråkiga idag känner jag, ingen fantasi alls.. Känner jag oss rätt kör vi på massa filmkvällar bara ;)

När jag gick förbi mina grannar nyss så ropade dom något, drog ur hörlurarna och frågade ; vaa? så sa dom att jag hade tappat någonting, kollade ner och så kom jag på, fan de har jag inte alls de. och så ropar de - faaaaaaaarteeeeeeen! Hahahaha kommer ihåg när man körde de där JÄMT när man var liten, aja kul att man kan glädja andra ;)


BABY GOODBYE!

Fan vad härligt väder det var idag då  :) Behövde inga vantar när jag var ute och gick imorse, skönt :D
Nu är jag iaf klar, haha.. så jävla typiskt. Jag går upp halv sex och är helt klar kvart i sju och då är en prommis inräknad! Att jag aldrig lär mig ;)

nu ska jag äta ett äpple och se på the voice, vi hörs i skolan!

MALLAAN

TJABBA !
Sitter på mallans lilla jävla "bloggdator" och fan vad svårt det är att skriva, fattar inte hur hon kan ha en sån här haha ;)
kom precis hem från lennarts, GAH vad jobbigt det var.. När jag cyklade på upplandsleden så fick jag trampa ihjäl mig - MOTVIND, sen när jag skulle hem hade jag också sån jävla motvind, drygt :D

Nu ska jag fortsätta plugga naturkunskap, hela dagen kommer gå åt de =(


NEVER WANT TO SHUT YOU UT.

Åhhh vad tröttis jag är .. Vaknade runt 11 och såg att solen lös så jag tänkte att jag kunde plugga NK ute i solen, men icke ! Det var ISKALLT. Så jag stannade inne istället, mycket skönare.
Har pluggat runt en timme nu så nu blev de en pause. De är så jävla skönt att jag fixat trådlösa internet nu (visste inte lösenordet förr) för då kan jag sitta var som helst! Så mysigt till sommaren haha ;)


Nej, nu ska jag läsa igenom alla 60 frågor till NKn sen ut och pumpa cykeln, blir en sväng till lennarts eftersom vädret är så taskigt =)

Later!


LALALALALA

Nu gick jag in ! Är rätt röd i ansiktet , tänkte inte på det ju när jag sätt där i solen :D
Men de blir nog Lennarts imorn ändå, jag vill bli bruuuun nu nu nu !


nu ska jag fortsätta plugga NK, eller.. öh fortsätta :D har läst en sida ;)


VILKET BRA VÄDER!

Gud vad skönt väder det är ute =) Sitter på altanen nu med solen i ansiktet och fan vad skönt det är.. Tänk om två veckor ligger jag på en as mysig strand på Kreta, fan vad skönt det ska bli =)
Idag ska jag bara plugga fakiskt, vi har naturkunskapsprov på måndag och jag har inte ens kollat i boken.. Men det tar vi ikväll, nu fokuserar jag bara på solen!  ;) 

Jag tänker "börja" blogga igen, men kanske inte så lika ofta som förr =) jag lösenordsskyddade min blogg och det var bara några som visste lösenordet, men nu är ju dom inläggen borta så nu är är de ju bara att köra på igen ;) hö hö..


Later!


Min fina bäbis