BELIEVE

Bosse fråga oss vid middagen var vi skulle åka nästa gång på semester, vi ska sikta in oss i sommar tror jag. Då blir det new york i tre dagar sen till golfspelaren maria hjort i orlando någon vecka, mittemot disney world! (kommer aldrig blir för gammal för det) KOMMER JU BLI AWESOME, jag längtar så jävla mycket.
Men mest av allt längtar jag tills min och idas resa =)

Jag och mallan sitter här med två datorer och kikar på fotbollen, står 1-1 och har ingen aning om hur de kommer sluta. Tänkte hoppa i ett bad nu sen så sova så jag kan vakna och VARA ARTON! hahaha, slutar fem imorgon och så kommer släkten och ida hit senare på kvällen :) Lite nice! Sen i veckan kommer min älskade farmot hit med, åh vad jag saknar henne.. Så då ska vi hem till pappa och firas med slätk där , NIRRBAA !

Hörs ;)


NO ONE WANTS FOREVER

Kom nästan nyss hem från läkarhuset, tog min sista livmodershalscancerspruta, haha fan va långt ord! Den gjorde som vanligt jävligt äckligt ont men de blev inge gråta haha ;) min bästaste pappa hämtade mig efteråt, tack ♥  Det gör så jävla ont i armen efteråt, värre än stelkramps och alla andra jävla sprutor uscha..

Skolan gick fort iaf, sista lektionen var på polhem och de verka super nice iaf, fick sluta runt tre.
Nu ska jag byta om till myskläder och gå och vila, tror jag har hur mycket feber som helst och vill bara dö haha, hatar att va sjuk :@ jävla linus.. haha skoja älskling ;)



bilder från turklandet,man satt typ i vattnet och doppade fötterna när man käka, as mysigt!


kungen

har nyss bakat massa chokladbollar med lillasyster och lillkusin, haha mysigt var de! Jag hatar allt med geggamoja att göra så bra att de tog kommandot, haha när jag sa att de var klara anna bara; men wiktoriaa, ska man inte ha havregryn i? wops haha, är ingen kung i köket jag inte :) men vad gör de om hundra år dåå..

Nu ska jag hoppa in i ett supervarmt bad så jag kanske blir frisk, är helt DÖD ! blir nog film ikväll, allt flyter eller 17 again, haha myys..

slänger in lite bilder från turkland! men de är jäääkligt risiga haha

 
åka banan är kanske hur kul som helst



Näää nu räcker de, orkar inte mer :D blir väl massa flera någon annan gång, hörs då


do it all night

alltså bläääääää jag vad äckligt dåligt jag mår då!! jag tror inte ens jag är bakis, är bara helt sjuk och det är inte nice, kul att bli sjukare då har fan varit sjuk, ja, hur länge som helst.
Har sovit nu i några timmar, extra skönt. men drömde först världens värsta dröm och nu mår jag ännu värre, hualigen..

blir nog bara massa filmmys idag, hoppas malin kommer snart också så jag kan prata lite skit med ngn haha

älskaaar limpan

Kvällen igår var awesome, jag kommer inte ihåg mycket men de var så grymt jäklarns kul alltså. Som vanligt är jag kass med kameran haha, men kommer nog bilder från några andra sötungar.
Alla drog ut vid 12 så då skulle jag ida och klara gå och slåss hahaha så jävla coola! Men vi hamnade i stenebergsparken där de va nå musikgrejs? sen försvann bara klara och  , alltså nä hela kvällen var så sjuk igår jag bara skrattar åt det när jag tänker påt.
Sen skulle jag och idis dra och käka men ja kunde inte , mådde så äckligt jävla illa alltså. Fyy, så kom min bästa pojkvän och hämta mig, de är grejer de :) jag älskar dig!

jag är så äckligt seg idag så det finns inte, så nu ska jag bädda ner mig i soffan med massa täcken och kuddar och se på marley and me, OM det är mys !!


JIHAA

igår runt åtta gick jag till limpan boy och vi såg på film, som vanligt haha.. Blev en massa mys sen spelade vi spel på hans ipod haha skitkul jag var KUNG och satt rekord, det ni!
Sen runt ett höll jag på att somna så då gick jag hem, men ida ringde efter några minuter och var helt förstörd så jag ringde min bästaste pojkvän som kom och hämtade upp mig och så åkte vi till ida och hämtade henne. jag finns ALLTID här för dig ida, du är värd så jävla mycket mer! <3 Det kommer bli bra, det lovar jag hjärtat.

Har precis vaknat nu, ska åka och sola tror jag, känner mig så blek.. Sen så hem och fixa mig men vad FAN ska jag ha på mig då alltså :D hatar sånt här, jag kommer se ut som ett emo men så ere juuu
 


KNOCK YOU DOWN

JIHA! Jag känner mig ruggigt teknisk! Igår råkade jag lägga in bilder på ipoden, och jag ville inte alls ha DOM, så gick jag in på något på datorn och tog bort FILERNA som ska vara där, så varje gång jag bläddra ner åt bilder la den av. Idag skulle jag gå in på apple och fråga men jag glömde det, men nu ni.. wickanpickan har kirrat det all by her self alltså, jag och teknik som inte alls går ihop :D men jag har inte lärt mig hur man lägger in musik än haha , jag bara klickar och gör något och hoppas att de kommer in men de funkar ju inge bra haha..

Nu väntar jag på att limpan ska komma hem från sandviken så ska vi se på alla pirates filmer, eller alla , jag kommer somna efter en för jag är så jävla trött men inte gör de något inte.



jag längtar tills imorn!

IDA!

skolan idag var så gryymt slapp, slutade tolv och hade braiga ämnen, marknadsföring, religion och psykologi!
Drog ner på stan och lunchade med ida, paulina och mia , mysigt! Blev en runda med, hittade en as läcker kjol och ett par coola skor haha ;) som vanligt.. Men man måste faktiskt köpa skor, jag älskar det!
Lite roligt är det, när jag och ida hade ätit klart sköt vi tallrikarna ifrån oss SAMTIDIGT, så säger vi samma saker SAMTIDIGT och när jag frågade va hon lyssna på för låt så lyssnade jag på samma, haahaha helt sjukt ! Snacka om att vara lika haha , älskar dig hjärtat

nu ska jag sova lite, är så jäklarns död


älskar dig!


jihaaa

Grymt nice dag! Bara roliga ämnen + fotografering på de, jihaa. Slutade runt 2 så blidde de en tripp på stan som vanligt, klart jag förtjänar något varje dag eftersom jag går i skolanhihii ..
SKITARG är jag iaf, alla i klassen och de flesta jag känner ska ut ikväll, fel att vänta tills nästa torsdag eller hahah, ååh jag vill också nu ju, but five days left ;) nirrbaaa

nu ska jag laga krubb med mamma (jag börjar lära mig!!!) sen se på massa filmer, de är mys


jihaaa movie

Har nyss varit hos pappa, tog en cykeltripp dit och hämtade massa filmer så nu har jag något att göra. Nice!
Ska se på män som hatar kvinnor nu, hihii roooligt :D

älskaaaaar min linus

yeaah

Daaamn vad trött jag är haha!
Fick panik imorse när jag såg att de va alldeles grått men jag strejka och tog tunna kläder ändå, redovisade det där och vi gick med vinst med nästan 1000:- , bra nice. Sen delade de in ettor, tvåor och treor och vi skulle gå en tipsrunda runt stan, sög totalt och vi lämna våran grupp för att käka lunch på nian istället. Sen blev de lite shopping, hittade ett par DÖ snygga skor men så fanns de bara i 36 och de skulle inte få in nya, så jag måste väl beställa, haha damn it.
Drog tillbaka till skolan och skulle göra ett transportmedel av kvistar typ, haha var ju roligt till en början men sen lämnade vi dom, jajaja.
Sen cykla vi till stan igen och kika lite, sen hem i spöregnet. INTE NICE!! har världens efterfrysningar nu, åwh.. ska lägga mig och ta en nap till maten är klar tror jag, extra mys!

Ikväll om vädret blir bättre blir de nog en lååång promenad, skönt att rensa tankarna lite. Känner mig helt jävla less på allt


HÖRS

ååh vad tröttis jag är !! Så typiskt mig att gå upp tidigare än vad jag behöver också, så jag får vänta drygt jävla länge.. Ska ta cykeln till skolan idag iaf, skönt när vi har massa tipsrundor och sent efter redovisningen : )
Ska nog ner på stan och leta efter en jävla tv med, jag får ju aldrig någon så jag måste väl ta tag i saken i egna händer, vill ha en byrå och massa speglar också, give it..

Vi hörs sen dååå

rockkryssning

Får damp!! försöker få bort ett jävla skit album med barnvisor från ipoden men de funkar ju inte, skitgrejer HATAR sånt här!! Funkar ju aldrig och inte är de en jävel som kan förklara heller, eller jo linus försökte men han var för oteknisk.
Ringde stina nyss med men hon fatta inte, så prata vi om allt och inget, jag älskar att prata ut med folk haha bästa som finns. Tänk att vi känt varann i 15 år nu, helt sjukt.


Justja, vill ni veta en kuuuuuuul grej? Den 15 eller 16 oktober åker jag och Ida på rockkryssning, fatta vad coolt! Kommer bli så jävla grymt, ida älskar ju såna där killar haha, och jag älskar kryssningar och ida, perfect match liksom ;)  Nu har jag nå mer att se fram emot, förutom att jag fyller år om en vecka, jaa så de är bara att skriva upp de!
ooooch en annan grej ni kan skriva upp är att jag älskar linus, jiha


NIIRRRRBAAA

Målen med johanna gick såådär, vet iaf vad jag vill uppnå och vad jag ska göra! Vi såg på lite oth istället, awesome ;) Sen cykla jag och mötte limpan, gick runt lite. myyys!

Var dö-trött imorse när jag vaknade men åkte med bosse till volvo, satt upp alla grejer och vi gick typ 400:- PLUS! det är grymt ju, bara på ett enda företag liksom.. Sen slutade vi runt ett och då gick jag och josefine till mingel, satt där med some nice peeeeople och sen kom johanna stig green och hilding och ida. MYSIGT! Har saknat ida så grymt jävla mycket , min bästa vän, helt klart. Provade på en chailatte med , kanongott.
Gick runt på stan sen och köpte massa, en ipod, massa kläder, träningskläder och grejs från lush! Älskar den butiken, helt grym.

Nu ska jag vänta på att stina ringer så ska vi ha ett långt tjejsnack, har missat hur mycket som helst känner jag.. haha! Sen blir det linas kvällsdagbok på tv ikväll, JIHA !!!


i do whatever it takes

Första skoldagen idag då! Nirrbaaa , skönt att komma tillbaka. När jag jobbade längtade jag bara efter att ta det lugnt och sova hela dagarna men man blir ju rå-trött på det efter en halv vecka , det går ju inte..
Fick ett KUNG schema iaf, älskar fredagarna! sen så fick jag världens tuffaste busskort med , jiha..
Vi skulle sätta igång med bussiness for a day som alla ekonomer gör, vi får en hundring så ska vi försöka få den att växa så mycket som möjligt, om allt går som vi planerat kommer de bli super iaf =) hiihi..

Nu har jag superduper bråttom, ska fixa massa sen ikväll ska jag hem till johanna =) vi ska sitta ute och mysa massa och skriva en lista med alla mål de här året, kommer bli awesome alltså


älskar min linus :)


BLÄÄ

kom precis hem från älskling linus, nu ska jag sova så jag är något pigg tills inatt när taxin kommer. Fan , jag är så jävla ledsen, jag vill inte åka från dig hjärtat! Du är allt för mig


ajaa, hörs om en vecka då!!!!!!!

yaaa man

jag har iallafall tänkt att jag ska packa, det borde ju räknas? Så fort mamma kommer hem så ska jag packa, måste lova mig själv. Varför är jag alltid ute i sista minuten?

falska mäniska, stay out of my life :)

 


pappsi och jag i grekland, i maj.

paparazzi

Har precis sett klart på femte säsongen av oth, hatar när de blir så spännande slut.. inte nice ! :( När jag kommer hem blir det sjätte,wohoo det är fint de.
Har inte packat än.. skitdumt men jag tycker det är så jävla svårt, eller ja det är ju bara att slänga ner kläder men ne de funkar inte så haha..
Ska fixa till mig lite, sen vänta på att mamma kommer så vi kan åka till Lisa. Grattis gumman! Blir väl där i några timmar, sen så ska vi ut och åka en sista sväng med båten, tänkte åka in till den där havsgrejen? Ingen aning vad det är, vet inte ens om vi kommer in där, om det är under broarna? Eller äh vene :) Det blir mys iaf.. Känner för att åka lite båt, bada och sånt näääjs.



jajaja

YO! Nyss vaknat, vill verkligen sova länge. Somnade sent igår, var skitmörkrädd :S var tvungen att ha två lampor tända OCH musik, lite konstigt !
Nu ska jag ut och cutta gräset lite, måste få pengar känner jag ! Sen kommer pappa med euro och lite annat smått och gått, niiice.. Har verkligen fullt upp idag, så jag skriver sen istället.

puss


KENNY STARFIGHTER

Vid 7  gick jag till älskling, kolla på kenny starfighter mahaha den va awesome! sen skulle vi se på nå jävla trökfilmer som han alltid bestämmer utan text, vem fan ser på filmer utan text liksom? ;) så vi spela massa bubble trouble och jag var grym, trodde limpan hade skillz i det där men nej haha :)
Kom nyss in, har pratat med greenen ute ett tag, vi såg några oth avsnitt, har tre st kvar på femte säsongen så ska försöka se det imorn :) Var så jävla knäppt, jag bara ; aa men greenen vi ses imorn då! eller fan, ne de gör vi inte ?!?!?! BIG KRAM! fan va knäppt..
ska försöka hinna med allt imorn, ställer klockan på 9 så SKA jag hinna med det haha :) Måste träffa hjärtat med!


om jag kommer sakna dig..

WE CAN WORK IT OUT

Tjenixen!
Har nyss sett massa oth avsnitt, ska sluta se nu så johanna kan kika lite medans jag är borta och grejar, blir väl att vi ser ikväll med, efter jag varit med limpan.

Körningen gick bra, det går bättre och bättre faktiskt! sen hämtade världens snällaste jimp mig och vi åkte ut till valbo och leta lite grejs, hihi. Blev superduper bra iallafall, åkte sen hem till han och prata massa och lyssna på GRYM musik! Den gossen har världens bästa musik smak, jiha!
Han skjutsa hem mig och jag gjorde lite krööbbb och så blev de oth dirr :) Nu väntar jag bara på att mamsen ska sluta så vi kan åka och klippa oss, måste få bort allt det risiga innan turkland, vill inte ens tänka mig hur jävla solblekt och risigt det kommer bli av allt saltvatten, INTE nice. Så när jag kommer hem kan jag äntligen lägga i mera bruna slingor i håret, allt har ju blekts bort.. som vanligt.

Imorgon natt åker vi, kan ni förstå att jag längtar, bort från allt jävla skit och från alla äckliga idioter som är skit? :) ja precis, du ja ! 


bilder sen förra året i turkland, precis ett år sen. jiha

JÄVLA WICKAN ..

GAH! Får panik.. vakna nyss och är helt jävla trött, ska ner och köra om en timme sen kommer jimpan och hämtar mig så gör vi nå, sen äre oth hela dagen tills jag ska vara med linus ett tag sen oth igen tror jag. Alltså vafan, när ska jag hinna packa och fixa allt annat tills IMORN!? Jag har inte ens börjat packa eller fixa de här smågrejerna, blir så jävla arg på mig själv. Och nej jag tänker inte hoppa över oth, vi ska se hela säsong fem tills imorn annars kommer jag dö när jag är där borta.

Känns som att jag har lovat alldeles för många att träffas imorn med, känns som att jag kommer behöva heeela dagen om jag ska sova vid sju liskom. Fan jävla skiit. Bra wickan!
Varför är jag alltid ute med saker i SISTA minuten?


FAN

Jag vet inte alls vad jag ska skriva, jag är så äcklgit jävla ledsen för allt skit som händer nu.
Nej, jag tänker inte skriva ut allt , det vore helt jävla idiotiskt.
MEN, jag funderar på att lösenords skydda min blogg, så att bara de nääärmsta kan läsa allt?
Värt att fundera på..

JAJAJAA

ÅH vadj ag hatar bloggen, skrev precis ett skitlångt inlägg och så försvann allt.
Har inte blivit nå bra uppdatering idag, har i stort sett inte gjort ett skit. OTH med min bästa johanna och sen en tripp till volvo, solat, och sen oth igen :) MUMS
Imorn har jag driving lektion runt 10 sen så kommer världens snällaste jimmy och hämtar mig, så drar vi väl och snackar nånstans, känns som att jag behöver någon vettig att snacka med!

Nej, nu blir det sleep.

OTH

Har precis sett klart på massa oth avsnitt, ska börja på sjätte skivan på fjärde säsongen och jag vill nog inte ens veta hur många timmar vi spenderat på det där nu ;P vi ska bli klar med femte innan jag åker iaf, wohooo! nu slutade det super spännande och jag å malin vill verkligen se mer, men ne måste vänta tills imorn FAN ;)

Nu ska vi sova iaf, är skapligt jäkla trött och imorgon blir de inte såå mkt sova ut :)

min bästa <3


Det är ingen skam att inte kunna. Skam är att inte vilja.

Har precis vaknat, tänkte sova längre men icke.. hade sån jävla hemsk dröm, jag blev så arg så det finns inte. Nu skulle jag varit med ida så hon kunde berättat vad den betydde haha..
Johanna kommer väl hit efter hon vaknat och varit på stan, blir OTH idag igen såååklart ;)

Hoppas mina skor kommer idag, annars får jag panik. Vill ju ha dom nuuuu


YEAH

Jag säger bara ONE THREE HILL, är det de bästa som finns eller är det? Det är helt ruggit kuuuung :D
Jag och johanna har suttit och kollat kanske 6 timmar på det idag , och vi är helt fast haha. Spolar tillbaka varje grym replik, alltså åh ;)
meen, det är nog dags för sleep nu då, vill inte för jag kommer ändå drömma om oth som jag har gjort varje natt nu haha, men jag klagar inte ! Imorgon blir det massa tittande igen, jeee ..

Vad tråkigt det känns att bara skriva att jag har sett på oth, men.. så ereee ;) eller justja, jag var ju och solade, älskar lennart. Världens bästa! Sen så åkte jag och mamsen till mormor och cutta gräset lite, finfint blev de. saknar henne btw,


min finaste L




YEAH

Bosse kom precis hem med alla turkland pengar, gud vad jag längtar nu. Det känns som att det är 100 år tills fredag natt ! :(
Ska åka och sola tänkte jag, sen så till mormor en snabbis och så kommer nog finaste johanna hit och kollar på one three hill med mig, jag är verkligen HELT fast ;P


Under tiden så kan ni kika på den här videobloggen som någon tjej har gjort, hahaha! Den som räknar ut hur många "mm" är KUNG!. IDA DU KOMMER FÅ DAMP SÅ KOLLA INTE !!!! HAHAH;)

ONE THREE HILL

Kom precis hem från körlektionen , gick ganska. Bosse följde med också ! Första gången jag är någotlunda nöjd efter iaf..
har precis väckt johanna så hon ska bara käka frulle, sen så ska vi se på oth heela dagen.
Och jag blir så arg, mina skor som jag beställde har inte kommit än haha jag trodde det skulle gå skitfort, så DRYGT att beställa vill aldrig göra det igen. Det är ju mycket bättre att gå ner på stan, köpa ett par skor och kan ha de samma dag än att köpa ett par skor och vänta typ en vecka på att få ha dem, onödigt som fan!



YEAH

GOdmorgon ! Nu ska jag ner till körskolan och köra, drygt att jag klev upp ur sängen precis nu så de blir frullebanjano närjag kommer hem istället, vill inte köra för de är så tråkigt med han men vafan, jag kan ju se det som att det är bra att vi inte ser på OTH hela dagen.. FÖR när jag kommer hem så ska vi ha världens mys maraton, har ju flera säsonger nu :) SOUNDS GREAT


RIGHT ON

r tilJohanna åkte nyss, har sett på massaaa oth haha i totally love it :D fick låna massa säsonger av matilda med, tack gumman!!
Meen, det måste bli sleep nu , ska upp om cirkus åtta timmar ,  har jag körlektion. Kollade vädret nyss och det ska tydligen bli molnigt och jag säger bara halleluja, det betyder ju ännu fler timmar med oth ;)

Nu ska jag bara borsta tänderna sen ringa linus, hoppas
 han svarar och inte har somnat riktiigt än. :)


HOLD ON, REACH FOR THE SUN



Hold on! And reach for the sun
One by one, we change how we're living
Hold on! Cause it ain't over 'til it's over
Hold on! It's never too late
To change our faith, so don't you, let it go
Hold on! Cause it ain't over 'til it's over

We can work it out
Keep moving on
We can still be strong
Just try to get along


Another city comes tumbling down
Another ocean makes a rumbling sound
Our generation is stained with crime
The next is bound to do the time

I remember what my mama said
That our differences are all in our heads
It doesn't matter what you've done before

We all wanna see what the future has in store

KEEP MOVIN' ON

Oj, när skrev jag senast haha?
Drar en liten update då, varning för långt haha ;)
Fredags blev det ferre , höll till på brynäs hela tiden, klara, anders sen patrik. Vi alla blev en aning besvikna så vi gick ner och tog lite krubb, jag åkte hem och linus mötte mig vid bussen, eller ja han skulle göra det men när jag hoppade av så började han gå hemifrån typ, inte nice.

På lördagen väckte mamma mig jättetidigt, vi tog båten ut till gävles paradis ö, eggegrund. Helt serriberri, det känns som att man är utomlands när man är där, glasklart vatten och det är så fint! Var där i fleeera timmar, badade och solade hela tiden med familjen. Då, precis då, kände jag "livet leker", jag låg och solade på en supermysig ö, med min bästa familj, har linus och alla vänner på min sida, alla finns där för mig nu ! Speciellt tack till johanna och ida!
När vi åkte hem så stannade vi mitt ute på gävle bukten och dök i från båten, det var 23 grader MITT ute på havet. Underbart! Fast, det är lite läbbigt. Det är 30-40 m djupt, man vet inte vad som finns på botten, hur många fiskar det finns under mig och allt annat, blir liiite skraj ;P hoppar upp lika fort som jag hoppar i typ haha ;)
På kvällen blev de grillat med mina damer sen hem till mig för att se på massa one three hill avsnitt, om jag är beroende?
Jag och ida gick och mötte linus sen och jag blev väl inte vidare glad , så jävla jobbigt när jag tror att det ska bli helt jävla perfekt och det slutar i katastrof. äh

idag har jag och ida bara solat en massa , så mysigt ! Vid 2 blev det moln så då gick vi in i två timmar , nu kommer snart johanna och gissa vad vi ska göra? Just det, oth ;)



can we work it out?


YEAH!

Har inte hänt ett skit idag, eller jo, låg ute i solen i cirkus en timme sen kom de stora feta moln, orkade inte ligga där och tro att man blir brun genom molnen men DIREKT när jag kom in och slog på oth så började solen kika fram igen så de blev ju ångest dirr, gick ut igen men då blev de molnigt!! Satan i gatan vad arg jag blev, gick in och drog ner persienerna eller hur fan de stavas och låtsades som att det regnade ute istället , mycke bättre ;)

Nu har ida kommit hit och nu är de fix på g, jag är redan klar men hon håller på som fan haha ;)
Näe, nu lär jag fan skynda på jäntan lite, hörs på later;)




du har allt




YOU'RE IN 'N YOU'RE OUT!

Gosse ! Vi har suttit och kikat på OTH flera timmar nu,det  är så jävla kiiing så det finns inte, sjukligt ;)
MEN, nu orkar vi inte mer.. Så nu blir det sleep hihi.. Eller ska nog joina malin och linda och spela lite "vem där?" så roligt ju, jag vinner jämt as usual ;)

Imorgon blir det nog solning bara hemma, sen så blir de PARTY. som jag har längtat.. känner verkligen för att släppa loss allting imorgon , bara vara liksom! JÄÄ. Sen att jag spenderar kvällen med de närmsta gör de ju inte sämre.. that's pretty awesome duuuuuuuuude

nä men godnatt då =) hörs imorn.


fan ..

Efter vi varit hos greenen åkte vi hem hit och käka lite kröbb sen blev de ut med båten, älskar det. Vi åkte in till gavle ån och sen till någon ö, muuums vad mysigt. Min favoritplats är havet, haha.. Blir ju härnösand nästa år troligtvis, woohooo, mer säger jag inte ;)
Sen kom vi hem och satt igång one three hill dirr alltså, så sjukligt bra !!
Ida ringde och fråga om vi skulle åka och bada imorn , fan va mys tänkte jag men så kom jag på de där jävla dumma tankarna igen, får sån äcklig jävla ångest alltså. Tror inte att de är NÅGON som fattar hur jag har det, förutom johanna. Det är lättare att förstå en situation, om man har varit där redan.

Nu ska vi fortsätta kolla, men blir tyvärr inte för sent för jag måste upp tidigt imorn..


ÄLSKADE DU


GAMLA GODINGAR

Sitter hos johanna nu och kikar på some nice photos, bjussar på lite gamlingar, tyvärr bara från källmur tiderna, ;)


gjorde väl allt annat än att jobba på de där lektionerna ;)


mys i leksand, hihi

Världens bästa lärare !!!

HAHAHAHA när vi skulle komma på egna uppfinningar kom denna söta dam på att ha ett paraflax i ryggsäcken, extra duktig

HAH lite små eller ;) wickan å martin

johanna och wickanpickan

Wickanpickan och elin

gänget

Hela älskade klassen, woohoo
 
trion ! juldukning, då klasrummet börja brinna, hahaha


betyg typ i åttan, TRION!

Också från leksand haha, vi blev skitkära i några killar men fick dissen så vi somnade på stranden isf;)

ÄR D NÅ VARMT ELLER

Satan i gatan vad varmt det är då, haha. Jag håller på att dö, alltså :)
Sov hos ida inatt ju, och fan vad hundfilmen är bra. Jag och iDA satt och grinade som idioter haha, så sjukt sorglig så de finns inte, min favorit film! hihi. se den.

Nu har jag precis kommit hem från stan typ, hämtade hjärtat på vägen och snart kommer johanna förbi och vi ska ha solination, måste sola och bli brun :D en vecka kvar, lär ju va lite brun när jag kommer dit :D


bakom mina solglasögon

Sitter och kollar på tv med ida och hennes mamma nu, cold case tror jag men de är så läbbigt, fattar inte ens vad de handlar om ;) haha..
åkte ner på stan med mamma, blev en tröja till mig FAST jag inte skulle köpa men men ;) åkte sen och solade med mamma, blev den där oljan i ansiktet och jag blev knallröd in maaa face men nu är jag brunis, eller börjar bli iaf :D NICE!

vi ska se på marley and me nu, hahaha säg ingenting nu linus;) sen blir de nog sleep, har körlektion imorn så nice att gå upp tio min innan sen vandra ner  liksom :D MUMS


L<3

min finaste

Väntar på att mamma ska komma hem, så vi får mat någongång! Eller iofs är det jag som har gjort den, eller ja, gjort köttfärsen iaf DET NI!!! ;) Är dö-hungrig alltså..
Blev ju så sjukligt arg när vi skulle äta sallad till lunch, sallad utan tonfisk är ingen sallad alls och så hade vi inte de hemma ens, jag orkar inte. Hela dagen har gått fel haha!

Jag och ida låg ju ute och solade på solstolarna, precis när båda slumrar till så hör vi hur de knakar i Idas stol, båda kollar på varandra och asgarvar, ida var så grymt rädd och hon vågade inte röra på sig hahahaha, så säger jag att hon ska resa på sig så vi kan ställa den till rätta. Men när hon ställer sig upp så rasar HELA stolen HAHAHAHA jag trodde jag skulle dö :D hjärtat! <3

Ska väl börja fixa mig nu, så åker vi ner på stan när vi käkat och så, måste hitta en present till mimmis barn, har inte träffat henne och hon föddes i vintras! visst att hon bor i usa och aldrig är här haha, men så kommer hon hit på fredag så kan inte jag träffa na för jag ska bort. SKIT !


du är så himla underbar!<3
 


SOV INTE BORT HELA DAGEN

åh jisses vad varmt det är .. får nästan värmslag haha ;) lika bra att börja vänja sig. Är ju runt 40 grader i turkland nu, jiha!

imorse vaknade jag av att en dryyyg ringde och väckte mig haha "sov inte bort hela dagen",nänänä ;) klockan var ju bara elva. men thanks mate ;) Efter att ha dragit mig runt 10 min såg jag att ida inte var i sängen, wtf tänkte jag.. meeen hon vakna för att de va så varmt ;) USCH! måste köpa en fläkt eller nå, de går ju inte de här :D haha..

har legat ute och solat ett tag, tog superoljan i ansiktet och båda vi är väl så gott som ganska knällröda haha. Ska åka till ica nu och köpa lite glass och cola, sen hem och se på film :) skiter i att de är bra väder, är ju så äckligt varmt ändå haha.. Sen blir det stan med mammsen och troligen sola sen köra :) mums.


puss på hääästen!

ROLIGT!

Aa, ni ser ju hur de går med mitt humör var så sjukt arg, eller ne inte arg men besviken i förra inlägget.
De är löst nu iaf, hihi.. Hatar att jag är så jävla svartis och jag hatar att jag kan skriva så jävla dumma grejer :S vadå tack för inget liksom , du har ju gett mig ALLT! bästa du.

Har precis ätit lite "kvällsmat" med mamma och bosse, vi satt och snackade om turkiet och fyfasiken vad jag längtar nu då :) det är .. 11 dagar kvar tror jag , ska bli så jäkla skönt att komma iväg. Även om allting börjar klarna upp sig och jag börjar må bättre och förstå vad och VILKA som verkligen betyder någonting så kan det vara skönt att bara dra iväg ett tag.

Ida har fortfarande inte kommit, hon är på nå bilbingo i sandviken. haha mysigt :) Tror inte att de bli nå basta-nation iaf, får bli imorgon eller nå sånt ;) båda vi är lediga från körlektioner och massa annat shit imorgon så vi hoppas verkligen på bra väder så vi kan ligga och pressa hela dagen, måste bli brunis.


finaste bästa l <3


stick

tänkte precis skriva ett asgulligt inlägg. Till vem spelar ingen roll..
Men allt du sagt är ju bara lögn.. tack.  tack för inget.



JIHA!!




KOLLAAAAA va långt mitt hår blivit hahaaha! Hade ju AS ko rt i vintras, jääää. Undra om jag ska dissa ris-löshåret snart?
 varför blev de två inlägg med hår, på rad? DRYG!


VAD DRYYYGT



Alla vet ju, hur jävla mycket jag älskar att färga håret, och jag vill göra de igen NU NU NU !  precis den här hårfärgen som jag hade förra hösten vill jag ha. hjälp ma dååå

JIHAA !

Check it out baby ! Christian har, efter många om och men, skaffat blogg så ni är ju kika in , hihi !
http://gardskarsprinsen.blogspot.com/



JAG VANN!

WHAT A NIGHT

Igår kom idas mamma och hämta oss, direkt när vi kom dit gick vi till ica och köpte mys för kvällen. De va ju coyote ugly, min favorit förr  ;) kan säkert alla repliker, kollade på den hur ofta som helst. Mer ofta än marley and me tom, haha..
Vi gjorde väl inte så mycket mer, mös framför tvn. ida somnade också, söthjärta haha!
Både jag och ida hade skitkonstiga drömmar så vi slog upp dom och kolla, fna va konstigt alltså. Hoppas bara sånt där stämmer, as ballt ju :)
Idag har vi inte gjort ett skit heller, bara legat och degat. Men va fan gör de? Jag är ju ledig, i can do whatever i want liksom ;)

Gick till volvo och åkte hem med mamma, fan va kalabalik det är där nu. Alla har fullt upp, skitmycket att göra och hinner inte ens prata med en, känner mig dum som inte jobbar men jag behöver ju vara ledig..

Väntar på lite krubb nu, men det STINKER svamp i hela huset. Det är bland de värsta jag vet, håller på att spy bara jag ser de.. mamma lagar nå jävla äckligt så allt os kommer upp hit, har fan alla fönster öppna och dörren stängd men ändå spyr jag snart, blääääsch.


Snart kommer Ida hit, då blir de basta och massa tjejsnack, som vanligt.



PUSS

YO BRE!
Min bästa ida sleepade här i natt, hon är nog den ENDA jag kan sova med utan att vakna 100 ggr haha :) Ställde klockan på kvart över elva, upp och fixa sig och käka frullba så skulle jag ha körlektion sen. MEN med min vanliga tur så blev de ju inte alls som beräknat.
Gick till bussen prick tolv (hade lektion 12.50) så kommer vi dit typ kvart över, väntar tills 28 och jag blir as arg , 30, 31, 36!!!! sen kommer den runt 38, ringde göran när jag var vid volvo, fem i alltså, och han säger att han kan hämta mig där så kör vi därifrån, blev kanske körning 20 min haha bra gjort ;)
blev stan med ida sen, hittade mycket fint och bra! DOCK inga jävla skor, måste ha ett par nya gladiator skor men nenene finns bara fula jävla emo-grejs, fick bli att beställa nu när jag kom hem : )) mumsigt


nu ska jag och ida hem till henne där de blir mys. Hon har körlektion 9.20 så då kan jag sova lite längre där hihi :D

Aja, hörs på later:)

Haha ;)




En kväll som denna, när jag och ida bara kollar på datorn får det här oss att lägga oss på golvet att skratta. HAHAHAHA ;) CHECK IT OUT!

TJAALLALALALLA

Ååh gosse, detta är inte lätt inte!
Försökte ta en nap men nej allting snurrar FORTFARANDE, åkte med louise till ica och handlade tuggummin.
Är bra hungrig nu men orkar inte äta , är helt slutis. Kollar lite kläder och jag tror fasiken jag ska beställa ett par skor, hatar att beställa men de är ju så fräsiga :D
Men har gjort en deal med mamma att för varje par jag köper så måste jag slänga ett, de är fasiken fullt i min garderob av alla jäkla skor nu.

Nu ska jag städa rummet och ta tag i garderoben, ser ut som ett HELVETE måste jag säga. Sen kommer min bästa <3


PICS !


WOOP WOOP!

Nu börjar tankarna gå om hur jag ska börja formulera mig, om jag ska säga ; "jag ska aldrig mer dricka" dock vet jag ju att jag ljuger. Om jag ska säga; det blir fan inge dricka innan nyår. Men då ljuger jag igen.
Men SATAN vad roligt vi hade igår :D Började hemma hos klara, blev lite tjejsnack som vanligt och sen jag har aldrig.
Massa vin och tequila på det. Helt awesome! Kommer movies sen, tror ida spela in.

Sen drog vi till någon fest på komvux med massa vuxna haha, pinsamt det är alltså. Kommer man dit som en liten tönt liksom ;) ne men dom var supersnälla, så roligt att sitta och diskutera och jag ger mig aldrig heller, bara jag som har rätt haha ;) Blev så jävla glad av ida med, vi hade världens finaste snack på toan, har aldrig känt mig sådär glad förr. DU ÄR SÅ JÄVLA BÄST !

Mötte linus vid frasses och åkte hem, vi skulle vänta på lisa och hennes kille men dom kom aldrig så det blev massa mys istället :) min finaste!



GRÄJT

Igår var jag med min fina, vi gjorde nästan inge haha, låg och kika på en film som var så jävla hemsk så jag drömde MARDRÖMAR till och med ! Gick hem ganska tidigt för jag var as trött och sleeep dirr!
Imorse när jag vakna drog vi direkt till älvkarleby marknad, hitta lite navelsmycken, "töjning", och massa annat smarrigt!
Nu blir de party med min bästa :D WOHOO!!