BÄBIS !


så jäkla söt :D

Sitter hos mi fadre nu, ska väl hjälpa han med maten eller nå! Jag ska nog inte äta nå, vågar tyvärr inte riskera något ;) Sen kommer Johanna hit och så blir de väl mys med Lets dance, jag nina och hon :) hihi finemang!
Nej men de blir en finfinkväll de här :D

FAAN !!

Aa, jag skulle gå till skolan idag men direkt efter jag käkat frukost spydde jag upp allt, så nääe där blev de ingen skola icke.
Har legat i sängen tills nu, är verkligen HELT död.. Men ska väl försöka lägga mig där igen och se om jag kan vila bort det, åker ju till Romme förfan ;) men vad ska man ha på sig ? jag hatar sånt här !
´


SÖTHJÄRTA

Aa, nyss gick Greenen. Fan va brun hon var alltså :) och hjärtat hade köpt med sig en klocka åt maa, extra gullig :D <3
Tidigare idag åkte jag och mamma och handlade massa, och självklart slank det ner två ben & jerrys ;) lär ju vara den bästa glassen som finns alltså, helt OTROLIG!
Nu ska jag plugga lite dans , de är jävligt lätt alltså. De är bara de franska termerna inom jazzen jag har svårt med, men de löser sig , ska plugga in allt nu! Sen har jag matteprov imorgon, vilket kommer gå mindre bra :(

Nej, nu är de sleep på G :D

SOMETIMES

Sitter och lyssnar igenom massa Britney Spears låtar nu, haha ! fan va tuff hon är , helt sjukt :)
jag stannade hemma från skolan idag, har ju magsjuka.. Dock känner jag mig lite bättre och mums vad gott det var med frukost :) Imorgon har jag dansprov och matteprov så det är väl bara att sätta sig ner med böckerna :( USCH!

Nej , ärligt talat tror jag inte att jag orkar.. Mamma och jag ligger helt döda på soffan (hon är också sjuk) och kollar på massa filmer!


DET ÄR INTE SANT !!

Tre inatt vaknade jag av att jag mådde illa, as-illa, så jag var tvungen att springa ner på toan och spy, fyfan alltså!
Såhär har de hållt på sen inatt, och inte fan är de bättre nu. Alltså serriberri, jag var magsjuk förra veckan?! Vad fan är de här? Varför är jag sjuk jämt? :( orkar inte..
Jaja, man vågar ju knappt äta eftersom man bara spyr upp allt, men nu har jag äntligen fått i mig en piggelin .. :(

Nej usch för sånt här, jag känner verkligen att jag måste kolla upp vad det är för fel med mig. Jag är sjuk JÄMT !!

FRAJSEN!

Nu har jag avslutat min tvkväll haha ! Blev vänner, den rätte för rosing och andra avenyn :)
har precis ringt pappa och kollat vilken tid vi åker, jag tänkte träffa Frajsen på fredag =) Så jag äntligen får träffa hennes valp, sen åker ju hon och thias till thai (FAN VA ALLA ÅKER DIT :D) om nästa fredag, och jag kommer ju inte träffa henne innan :( jag saknar henne !!  men ja, allt beror ju på när vi åker.

Nej nu är de sovning, sa precis godnatt till L och klockan är 4 hos han där ;O han är crazyy.. but cute ;)


PLUGGINATION

Nu har Patricia precis åkt, vi pluggade faktiskt braa ;) eller de uppgifter vi gjorde iaf, blev massa snack, barbielekande med Louise och videoupdates också :D hihi.
jag känner mig jättetrött, så jag ska bara vänta på att de börjar nå bra på tvn så ska jag lägga mig i soffan, tänkte kolla om mamma ville skjutsa mig till Kvantum så jag kan köpa en Ben & jerrys också, mumsi .
Fan vad jag längtar till i helgen, när vi ska till Romme och åka twintips , jag älskar det så jävla mycket. Stå högst upp på toppen och bara känna hur de pirrar i magen när man åker en brant backen, åååh :D Ge mig helg nu !


i love it!

ALWAYS AND FOREVER YOU AND ME !

Tjenixen bloggen! vad skönt det var med sovmorgon alltså :)
Nu ska jag göra i ordning lite fil sen så tänkte jag gå och lägga mig tills patricia ringer och säger att hon är på väg, extra bra tänkt av mig :D (Y)

Vi hörs senare!

FÖR DE ÄR SÅ DE ÄR LIKSOM

Efter skolan drog jag och Mattan och tränade, ruggit nöjd faktiskt. Det går alltid mycket bättre när man är två =)
Sen drog jag till Volvo, väntade på mamma och hem och la mig på soffan. Jag var helt exhausted !
idag skulle jag ha pluggat, men jag skjuter upp allting tills imorgon.. Är lika bra de, jag sover ut och sen så kommer patie pat hit och så pluggar vi matte :) Jag har ju matteprov den här veckan och dansprov ! Sen nästa vecka har vi administrationprov och ekonomiprov, vi ska läsa ut en bok samt att jag har tre rester. Alltså, jag kommer DÖ ! Hur fan ska jag hinna med allt? Okej, resterna lämnar jag till L ( ;) )men resten då? blääh.

Nu pratar jag iaf världens bästa L och funderar på att sova =)


SÅ JÄVLA JOBBIGT

Fan vad jag ligger efter i skolan nu, det är helt sjukt ! Eller egentligen är det bara ett prov och några rester men allting tar verkligen emot, jag orkar inte gå i skolan längre..
som tur är ska Linus hjälpa mig när han kommer hem, med matten :) thanks for that babe. jaa, det är mycket som kommer nu framöver faktiskt, mycket prov .. Så det kanske blir en paus med bloggen, trots allt ?

Satt och pratade med min lärare hur skoltrött jag verkligen är, jag har ångest när jag går upp på morgonen .. men jag måste försöka ta mig i kragen och tänka positivt.. Men som det ser ut nu, så ser jag faktiskt inget positivt med att gå i skolan. eller jo, förutom att Josse går i min klass . Världens bästa josse haha, så blond är hon..

Wickan ; faan jag fattar inte
Josse; inte jag heller, jag kan inte mattematiska !

Ja, gosan :D Nej men gubbar, nu är de administration och sen slutar vi, ska träna då :) ÄNTLIGEN ÄR JAG FRISK

10 DAGAR

Vilken slappis dag det har varit idag :) very mucho sköno..
Har bara kikat på tv, kärlekens val,  någon till film, one three hill och gossip girl. De blev nästan en liten tår där haha !
Nu ska jag gå och lägga mig, ska skriva ett lååååååååååångt godnatt sms till L också. Extra mys =)

Godnatt sötnosar


KÄRLEKENS VAL

Kikade precisly på kärlekens val på trean, och gud vad bra den var ! Helt sinnessjukt..
Jag är så jävla rastlös, jag har pluggat och kikat på filmer så vafan ska jag göra nu då?
Jag är hungrig också, bläers :)

Pappa och Wille var här nyss och vi pratade lite om Romme, vi ska ju dit nästa helg och åka skidor, gud vad kul det ska bli ! Kommer ihåg när Johanna följde med, haha vilken jävla resa :D


GODMOOOOORNING

Tjenixen! Nu är jag vaaaaaken :) äntligen.
jag somnar ju så sent eftersom runt två på natten går linus upp på morgonen i thai, sååå de blir lite drygt hah ;) ne men det är mys..
Idag ska jag bara ta vara på sista lov dagen, jag ska bara ta det helt lugnt! Blir en promenad, god mat och massa filmtittande :) Dock ska jag plugga lite matte, eftersom jag var sjuk när de andra gjorde provet så kan jag göra de imorn och få bort det liksom ;) Lär väl ta tag i mina rester med men jag har knappt varit hemma på lovet !

Nej vet ni vad ? Nu är det frukost på G =)

- DET ÄR NÅ SKITFEL FÖR JAG KAN INTE LÄGGA UPP BILDER !!!!!!!!!! -