yo yo yo

Igår hade ju däädy sin 40 års fest, var skit kul faktiskt! Blev besviken på farmor men det förstörde verkligen inte min kväll, hade så jäklarns roligt :) Drog hem runt halv 2 tror jag och Linus var full som ett djur, som vanligt hah :) han var heeeelt jävla däckad och jag vakna 8 imorse och spydde haha .

idag har vi inte gjort så jävla mycket, eller vi har bakat pepparkakor och det blev SEX stycken som blev bra, eller aa  dom var degiga i mitten haha äckligt ;) sen baka vi kladdis med smarrig fruktsallad till, mumsigt! Nu ska vi åka ner på stan och käka någonstans sen blire bio, och sen ut till stugan. Perfeeeeeeeeeeeeect



stan

yoohooo!

Igår kväll blev de mys, jag och limpan basta och gjorde hårinpackning och massa mys! Jag slockna runt 10, var helt död och vakna runt 11 imorse, känns skönt ;) krubba, fixa oss och åkte ner på stan. Han var först på ams i hundra år sen gick vi och handla lite, mycket mys ! fick bara med mig lite hem men ska ju dit i helgen med moder också, kanske får nå fint till garderoben då, jeje

nu har vi precis kommit hem och ska se på how i met your mother som vanligt, tänk om vi kunde se på nå oth eller nå ;) sen ska vi göra mat igen, jeej va duktigt! pancakes blire idag. så måste jag plugga med, och vara hemma här själv utan limpan,inte nice


hörs på later

hard wörk

tjenixen!
Sov ju hemma inatt för att jag skulle upp och jobba idag, var aaaaassvårt att sova utan linus då vi sovit med varandra mer än en månad haha. Kollade på någon film på sexan som jag inte fatta ett skit av och smsa bosse men han fatta ju inte hur man svarar, haha .. Somnade runt 12 iaf och så vaknade jag halv fem och orkade inte somna om för mammi och jag skulle åka till gymmet och träna kvart över fem, så då var jag rå pigg haha? aa träna gick bra iaf, kommer nog få träningsverk och de är fint!
Jag duscha på jobbet iaf och så gick jag runt med en turban runt huvve halva dagen, skrämde bort kunderna! ;) fick massa skitgöra, som att tvätta hyllorna, leta på etiketter osv, men jag smiter alltid undan till butiken haha, roligt där vettni  :) Eller de är bara för att dannepanne är där (den enda under 30 typ haha) :)

slutade tre och då hämta älskling mig så åkte vi till däädy cool som förövrigt blir 40 bast idaag, grattis papa.
Nu har jag och limpan nyss lagat mat (!!!!!!!!!!!) kan ni fatta det? stuvade makaroner och köttisar blev de , mumsigt.

Nu blir de väl mys tills jag slockarn, om någon timme eller så! finemang



whoop whoop

har precis spelat lite tvspel med älskling, men jag han klicka på en knapp så att allt försvann, då blev datorn min nya älskling istället haha!

idag vaknade vi runt 9, förbannat tidigt för att vara oss men grymt bra, skönt att ha hela dagen framför sig! har dock inte gjort så mycket, gått hem till mig, gått på prommis, spelat tv spel, laga mat, spela kort och så. Vi skulle se på bring it on filmen ikv (den som ja inte sett än) men ja lär ju jobba imorgon, fan va booring.. asså nu är det inte ens kul där , måste kirra nytt jobb asså! Så det blir tidig kväller för mi, lär antaligen gå upp fem så det känns ju sisådär roligt om man säger så!

snart kommer limpans släkt så ja lär väl ta på mig andra kläder så jag ser ut som en vettig människa, sen blir det hem och sova. mindre kul..


jag älskar dig <3

fucked up

 

Har precis varit och handlat glass, självklart fick jag betala för jag är ju mannen i förhållandet .. Nu ska vi se på Fired up sen blir det väl sova eller nå, limpan fyller ju hela 19 år imorn så hade tänkt och väcka han med lite skönsång då, fint va? haha något annat får han icke ..

 

såhär såg det ut för cirkus tio min sen, de är svårt att få en seriös bild med en oseriös kille .

'

e


frustrerad

En grej jag alltid tyckt varit konstig är när folk som är tillsammans alltid säger "men gud, jag hinner aldrig med något, har aldrig tid för ngt längre". Har alltid tänkt att man ska väl ändå se till att finna tid till allt annat?
Men.. jag har märkt att så är det inte, det känns som att jag inte hinner med skola, familj, pojkvän och vänner och allt vad det tillhör. Visst, jag är nykär och det kommer jag vara hur länge som helst till, det kan ingen stoppa. Mina känslor är det ingen annan än jag som styr. 
Vet inte hur jag ska förklara, men varje gång jag ser in i Linus ögon pirrar det i mig eller varje gång han är på toa eller gör något annat saknar jag honom. Jag vill vara med honom hela tiden. Jag har aldrig förstått den känslan förrut.
Kommer ihåg när jag var med frida och thias, hur kära dem var och hur lyckliga dom var tsm - och jag tänkte liksom; huuuur kan de vara så kära? men jag har precis samma känsla nu! Jag tror man måste uppleva det själv för att förstå det.
Det känns som att jag knappt kan göra skolan och jag kanske inte sköter den på bästa sätt nu. Men vem vill plugga när världens bästa ligger breve och säger fina saker? Jag kanske inte hinner med vännerna lika mycket heller ..
Men, det som gör mig frusterad är att det är jag som är den dåliga vännen som inte har tid. Jag har alltid varit den personen förut som alltid hade tid, jag var alltid den som ställer upp - så fort det var någonting kom jag och så fort någon ringde och ville shoppa så åkte vi ner på stan. Alltid på deras villkor. Jag är fortfarande den som ställer upp och kommer så fort det är något, men kanske inte på samma sätt som förrut! Jag har fortfarande mina bästa vänner kvar och jag är tacksam för att dem accepterar att jag har pojkvän, vissa har varit där förrut och vissa kan förstå hur jag känner ändå. Men det finns vissa, som absolut inte kan glädjas åt andras glädje, utan sprider bara negativetet kring sig. Allt ska handla om denne.

Vet inte alls var jag vill komma med det här inlägget, men jag tycker det är jobbigt när jag får klagelser för att JAG för en gång skull är lycklig, för att jag äntligen är glad. Jag kanske kommer vara med Linus minst lika mycket om två-tre månader som jag är idag, och jag vill ta vara på den här tiden. Han är det bästa som har hänt mig!

Och sen tycker inte jag att det bara är jag som ska höra av mig, så ska det inte vara i en vänskap.. man får helt enkelt se till att planera, inte bara på den andres villkor!



Bild på mig och min bästa! En tjej som alltid finns där, som alltid accepterar och stöttar det jag gör. Tack för att du finns!
jag älskar dig!

pusss

yoooooo bloggen.
somnade skitsent igår och vaknade råtidigt, inge bra när man sover med linus eller haha ;) skoja, det är så mysigt sååå :) gick upp och krubba sen drog vi till mig och så fixa jag lite, sen blidde de valbo för jag vela ha ett par skor men jävlA idioter har ju köpt upp alla fan va less jag blir! ;@ sen tänkte jag köpte ett par tantskor men de blev inge av.

Hem hit och se på bring it on och aa den var hur awesome som helst, fast linus somnade. inte nice. nu har vi precis ätit cheebab och om PRICK en timme är de Oth, sen gossip. Jag gillar söndagskvällarna nu hihi =) <3



myspys

Gash vilken mysig dag det här har varit! vakna ju ganska sent, kika på scooby doo och how i met your mother, okej jag ska inte ljuga det är faktiskt ganska bra. Men bara ganska. Inget slår OTH.
Sen spela vi pingis och ja jag ska vara ärlig - han utklassa mig totalt MEN det var för att jag spela oseriös, hahah mm så var de faktiskt :) sen busa vi omkring lite, jag brotta ner han, klottra ner han och skrämde ihjäl han, bra av mig ;)
sen drog vi hem till mig, jag behövde some clothes och sen en snabbis till ica för att köpa candy för kvällen.
Så blev de krubbning och de var kött och kött är det bästa som finns såååå mums!

Nu har jag, limpan, hans mamma, thomas, wilma och viktor sett på patrik 1.5 och den är ju så söt:) nu ska jag tvinga linus att se på några bring it on filmer innan vi sleepar, fan vilken snäll flickvän jag är.


och jag får inte lägga in en bild på han för då är det jag som dör, tydligen. Citerar Linus; Om du lägger in en bild på mig så är det du som dör next. eller äh, i take the risk liksom hahaha !!!1!!1111oneoneone


hahahihih

Blev skolan igår iaf, gjorde prov och det var ganska simpelt. Var rå drygt för jag har tappat min dator i backen typ 940394034034 gånge och den är helt seg så den var helt klar efter alla hållt på i en kvart, inte nice.
åkte hem sen vänta jag på linus i 49o5040 år sen hem till han och se en hemsk jävla film sen sleep på det, eller aa vi somnade runt tre och så drömde jag världens mardröm, inte nice.


vaknade 12 idag och har inte gjort nåååååt men det är mys ändå, eller jo vi såg på scooby do nyss den var söt.


babe

hihihhiii

Sååå ännu en dag hemma då.. Så jävla värdelöst, mår ganska bra på morgnarna sen kommer de värsta liksom :( Aja, ska till doktorn klockan tre iaf, tror nite de kommer göra nå för de gör dom ALDRIG! Säger liksom; jaa men vetu? Du ska bara vila nu och om febern stiger så kommer du tillbaka då, ja okej?
dryga! Käkar frullba nu, så ska sätta igång med pluggningen snart men min hjärna är way to seg för det asså :(

Vi hörs, adios amigos.


pusus

Godmorgon!
vaknade runt halv 11, lika död som alla andra dagar :( När ska det här ta slut asså? Jag borde ju bli frisk snart.. Aja, inge värst feber längre så det blir nog skola imorgon iaf :)
Här världens värk i ryggen så pappa kom hit och massera och knäckte lite, fan va skönt.. men nu är den lika dåligt igen, om inte sämre..
Har precis pluggat lite men alla bokstäver flyter omkring så det är inge kul, ska lägga mig och vila lite tänkte jag, så tar jag tag i det senare :)
 



on se niin hyvä, Nyt haluan oppia suomea!! jääääjäää

stiick ..

gash jag är så irriterad så det kokar i mig.. Tänk vad man kan ta miste på folk alltså! Du är absolut inte den jag trodde, eller jo fan, det är du. Kommer ihåg allt vad jag tänkte innan och nu är det precis liiiiika men jag tror jag lärt mig av mina misstag och tänker inte skriva nå mer om de på bloggelibloggen.


AJA, har precis sett på Ariel med Louise, vet inte vad jag ska göra.. Håller på att krypa ur kläderna, jag är så leds på att vara hemma.. Snart kommer baby med en film som jag vela se, fint de...


puss påt

Vad jobbigt.. Jag har nästan inte pluggat ett dugg, eller jag har läst klart hinduism men buddhism hatar jag. Förstår faktiskt inte varför man ska kunna sådant alltså :S

Har gjort allt annat istället, läst MASSA bloggar, kollat hur många ggr jag kan springa upp och ner för trappan innan jag dör typ, kollat på massa hårfärger, maskeradkläder, julklappar.. Ja, Allt ! Måste fokusera, fast.. orkar inte.
Jag läste en skitbra grej i Matilda Hammars blogg, åh känns som att jag har en bra julklapp på g nu ju, får prata lite med henne hihi :)


neej, nu ska jag sova, haha pluggar.. sen!


Vill tillbaka..


baby bom

Åh, när man väl ska plugga gör man det aldrig, men ångesten ligger där och skaver ändå.. Har ett stort prov på fredag och jag vill verkligen klara det, men jag har inte orken. Det är ganska förståeligt egentligen när jag har influensa, ligger nästan helt däckad och svettat samt fryser titt som tätt.

Jaja! Vaknade runt halv 9 och skulle ringa UM, men nej inget svar, ringde flera ggr.. Någon mer än jag som blir irriterad på det? Gick upp och la mig i en varm säng igen, älskling låg ju där.. vaknade vid elva igen så gick jag ner och baka bröd haha, gjorde mysigt till oss och så kom han ner sen, jättemyspys var det :)
Han åkte precis för jag måste ha det heeeelt jävla tyst när jag pluggar, läser högt för mig själv och mumlar alla viktiga ord, haa ..

Det känns jättejobbigt nu, vi ska byta UF idé och tjejerna är i skolan och kirrar det och jag sitter här hemma, hallåååå jag vill också vara med haha :( aja jag litar på dem :)


kackel i hönshuset


Så låter det här hemma ungefär, haha. Jag kan inte vara tyst en minut utan att hosta (och ja, jag har testat tagit tid.. Flera gånger.) Väntar på att maten ska bli klar men det är konstigt, hur hungrig jag än är så är jag inte sugen på något, förutom godis? Haha. Brukar väl vara så..

Älskling är och kollar på ny säng nu, värsta mys! Kan vi sova där oftare hihi :) puss på det.




Har kollat på den här 13930034 gånger, hahah "har ni aldrig sett en praktikant?"


"Du och din partner"

Vad heter ni? Wiktoria och Linus

Hur träffades ni? Jag skulle hem från någon fest och skulle träffa Jimmy och han för att krubba!
Hur länge har ni varit tillsammans? 3 månader snart! Men borde vara mer än ett år, haha..

Är ni förlovade? Icke!

Bor ni ihop? Man kan tro de ;)

Har ni barn? Nej nej nej nejjjj

Har båda körkort? Nej, men den jäkeln har, fubbigt :D

Isåfall, vem kör bäst? Hahaha JAG !!!1

Kommer du ihåg er första kyss? Ja, som jag gör hihi :)

Vem sa "Jag älskar dig" först? Han, han förstörde ju min plan.. haha

Vem är äldst? Han ;)

Vem fyller först på året? Jag.


Vem är längst?
jag :) haha skoja, han är. Min långeman

Vem sjunger bäst? Han har aldrig sjungt för mig den fegisen! sååå, vene :D

Håller ni i handen på stan? De är väl klart?:)

Kände ni varann innan ni blev ihop? Haha som vi gjorde, nästan föör bra ! ;)

Vad har ni gemensamt? Alltså, det är så jävla mycket. Så fort han säger nå så känner jag precis samma, helt sjukt.

Blev du kär i första ögonkastet? Nej inte kär, men jag blev ju rätt fast ;)

Har ni någon speciell låt? Jag har flera låtar som jag tänker på han på, men han har ingen med mig, tääck mannen .. ;)

Har ni stora framtidsplaner? Kan jag väl påstå.

Har ni gråtit i varandras armar? Jag har gråtit i hans iaf, haha.

Har ni varit utomlands tillammans? Nej men snart så :)


Vilket är ert bästa minne? Oj, svårt att välja. Alla dagar med min baby är bäst!

Vem lagar bäst mat? Jag. Linus vet inte ens hur man sätter på en ugn.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ligger och kollar på en film med godis, jej.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja, det är klart.

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Neee eller vi bor fem-tio min från varandra så de eee nice :)

Blir du lätt svartsjuk? Aaharu...

Brukar ni bråka? Nej! Bara skojbråka haha.

Ringer eller SMS:ar ni mest? Det blir nog mest sms.

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Allt! Eller.. armarna, ögonen, leendet, magen, eller nee allt!

Brukar nån av er prata i sömnen? JA! Linus är expeeert på att prata i sömnen


Svinigt värre

Gash, har precis försökt lagat lite lunch, jag har ju blivit myyyycket bättre på att laga mat än vad jag var förr. MEN! Idag blidde det inte så, halvtorra potatisar och råsvarta fiskpinnar är faktiskt inge vidare..

Nu ska jag byta kläder, har gått runt i mjukisar och pappas tröja ( ja jag har snott en av dig pappii ) och sen åka å hämta lite shit i skolan, så jag slipper komma efter =)

gash

Hade så himla svårt att somna igår, jag sov utan älskling och hans mobil dog (laddaren var här) så då kunde vi inte smsa heller :( åh var skitjobbigt!
Vaknade iaf av ett sms att Pat halv 8, haha! lyckades somna om och vakna nu, har inte jättemycket feber men känner mig totalt nere och har hosta som en juuude.. Sitter och äter frukost nu, vet inte vad dagen har att bjuda på men jag är så himla jäklarns trött på att bara vara hemma :(
Längtar lite till höstlovet, ska åka bort rätt mycket då men hur fasiken ska jag klara mig utan baby ? haha kommer inte gå! Hade glömt bort att jag och Lisa skulle åka till stråtjära den 23- 26, men har fått jobb på söndagen så jag tror jag stannar hemma, jag tjänar faktiskt hellre lite pengar då jag är så fattig nu hihi :)



alltså vill utomlands NU !


LÅNGT INLÄGG!

I torsdags runt halv 12 gick bussen till hamnen i stockholm! Jag och Ida var skittaggade, och de andra bruttorna med, knäckte första ölen på vägen dit och lyssnade på härlig musik.
Vi fick vänta länge på terminalen med det var ändå så jäkla kul, allt blir kul med Ida! så när vi gick in tar dom ju kort och vi gjorde världens snyggaste pose ska jag tala om för er ;)

Packade upp alla saker, kika vad vi skulle ha på oss, drack lite öl och gick till buffén.. Jag + köttbullar + potatis= sant. Alltså hur mycket goda grejer det än finns på ett sånt där bord så håller jag mig ändå till de traditionella haha, men muuums det är så himla gott..
Haha så sitter vi och snackar om att Ida inte kan äta skinka längre, och två minuter går vi och ska ta ny mat och så säger hon att hon ska ta skinka, höll på att dö jag haha!
Sen gick vi till taxfreen och köpte massa gott, och sen blev de dricka för fuuuulla muggar. 
Pratar om allt och inget, och så säger ida ; men duu, vafan är klockan? Så var hon runt elva haha! Pratat bort hela kvällen; )
Gick ut och shakea asset på fun cluben och på club seven, skitkul. Träffa massvis med roliga människor och vissa mindre roliga. Lärde tydligen oss finska med ! 
Kvällen var iaf HUR kul som helst och de blev inte mycket sömn heller.. Minnesvärt!

Dagen efter var vi huuuur bakis som helst så vi låg i sängarna hela dagen och åt godis, mysig :) kom hem runt 7-8 och då stog älskling där och vänta på mig :) så var de bara hem och sleepa, snacka om att det kändes konstigt att sova själv när jag och linus sovit med varandra en månad i rad typ ..


Igår så  vaknade vi tidigt, visste absolut inte vad vi skulle göra så blev bara massa deg. Spela kort också, och jag är ju vääärldens sämsta förlorare, alltså jag kan inte spela spel. Blir så SJUUUUKT grinig om jag inte vinner haha, så förlora jag självklart alla jävla gånger och blev så arg så jag kunna grina alltså, så linus sa att om jag blev glad skulle han bjuda mig på FAME! JEEJ.
Så vi gick hem till han, så han kunde krubba och vi kollade lite på resor :) hihi.. jag vill åka nu! sen åkte vi ner på stan, köpte biljetter och fika på george, asmysigt :) sen gick vi en promenix runt boulongern och sen till bion. Där var de råkallt, alltså jag frös så jag skakade och jag hade min + linus jacka på mig. Sen när halva filmen gått typ mådde jag skitilla och huvudet bara värkte, och när linus hade armen om mig ilade det till i hela mig.
När vi kom hem tog jag tempen och så visade det sig att jag hade runt 40 graders feber, alltså NÄR FAN SKA JAG BLI FRISK? Jag har varit sjuk till och från sen jag var i turkiet, skitjobbigt. Har asmycket frånvaro i skolan nu med, bara för att jag inte blir frisk :(

Såååå .. vi somnade direkt och jag tycker synd om han som behövde sova med mig, jag låg och skakade , svettades, grät, såg massa hemska syner, pratade i sömnen osv :( ååh. stackars! Vaknade runt 10 idag och då började vi kolla på massa filmer, jag fick se mamma mia för hundrade gången typ men linus somnade,inte oväntat ;)

Nu har älskling åkt hem, han skulle duscha och hämta film å så (haha varför inte göra de här babe?;)) sen  hoppas jag att han kommer hit så han kan ta hand om mig :) <3




Såhär såg det ut hela tiden, haah! Ida vann gång på gång och jag spelade bort säkert en hundring :(
negern är min idol!

slet ner lite grejsimojs



pussmys! Världens bästa pojkvän :) <3


gör vad som käänns bäst

yoyo bloggelibloggen!
Var ju studentmöss provning idag och ÅÅH va taggaaad jag är då, det är heeelt sjukt :D Åkte till volvo efter skolan och sen till micol, haha micke trodde att jag gick ut nian nu? haha thx for that m8! hahaha
Har precis pluggat lite till talet men de är så jävla segt jag kan ju inget. Såå, ska lämna en skiva till Linus nu sen möta johanna för en liten walk, skönt de. var så sjukt längesen vi sågs bara vi två, alltså aa visst att man ser varandra och sitter med varandra i matan men ändå ;)
Har massa beslutsångest om massa grejer, men jag lär fan lita på magkänslan alltså.

aaa

har precis vaknat, gud vad sköööönt de är när man vet att man kan sova lite längre, vaknade 10 över sex först. hihi :)  Imorgon lär jag dock upp tidigt men sen såå ; )
Ska till skolan nu, bussen går om en kvart typ.. STUDENTMÖSSPROVNING!! om jag är taggad+ hell yeee.
Hörs då!


två dagar kvar :D:D:D:D:D:DDDDD


sjuk

ååh , det känns som att jag åkt typ virvelvinden, extreme och pop expressen hundra gånger i rad. Mitt huvud snurrar som bara den, har världens svimma blickar - att blciken svartnar hela tiden, och kroppen är så jävla död. Jag hatar att vara sjuk, för det första orkar jag ingenting och för de andra är jag sur och jävlig. Måste bli FRISK FRISK FRISK tills på torsdag iaf..

Nu har jag precis ätit, ska åka till mormor sen snabbis och hämta lite grejer, sen hem och vila mig igen :( gash hate this !



meeen.. jag älskar linus :)

(för segt att lägga in bild?


JIHA

Det absolut värsta som finns är när älskling går upp på morgonen för att jobba, blir så sjuuuuukt tomt. Tar säkert en halvtimme-40 min innan jag kan somna om igen :( åh..
Har precis ätit frukost och min buss går om en timme. Ska man göra nu då? Jag är helt fixad och klar haha, plugga lite kanske :)
Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, ska nog bara plugga sen träffa johanna och så kommer väl älskling sen, som vanligt :) 



SUNDAYS

DAGENS VILL HA: pengar.. jag är en fattig tattig fattiglapp
DAGENS KLÄDSEL: vit/svart fjortiströja från gina, jeansleggins
DAGENS SMINK: mascarot och puder
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: Åkte till valbo med älsk
DAGENS LÅT: Bless the broken road
DAGENS PLANER: Jaa,,, nyss varit i valbo ju och nu blire mat hos älskling sen blire bara mys =)
DAGENS SAKNAD: ida ! <3
DAGENS DUMMASTE: jag har nog inte gjort nå dumt idag :D
DAGENS DROG: sova? kissa?
DAGENS ROLIGASTE: linus<3
DAGENS FAVORIT: min bästa finaste ida<3
DAGENS KÖP: leggins, hårinpackning
DAGENS GODIS: ooooj, mycket de haha :D
DAGENS HUMÖR: haha så sjukt glad
DAGENS ORD: moget

MYS HELG

Hej!
Igår runt 5 gick vi hem till linus och käkade med hans familj och tomas syrras familj, hur trevligt som helst! sen spela jag, limp, lisa och simon ett spel, jag och älskling vann alla gånger ;) det var skitkul iaf! Gick hem till mig sen och barnvaktade, käkade godis och chips och såg på sunes sommar, hahaha så söt film. Jag är kär i håkan :)

vaknade ganska tidigt idag, så kollade vi på sunes jul och somnade sen i soffan tsm, as mysigt! Sen blev de köpis och ikeakorv för fulla muggar, skulle inte köpa något men behövde verkligen nya leggins och hårinpackning så de vart de, men duktigt att inte köpa nå bara för att köpa iaf ;)

Nu sitter jag hemma hos linus men den jäkeln är och duschar, ska nog springa dit och busa lite! Blir krubbelikrubb här och god efterrätt, de är fint de.. sen hem till moi och se på film, jag ska nog tvinga linus att köpa godis åt mig med. Sa jag att det är jag som är bossen i vårat förhållande? ;) mwahaha!



Just nu känns det som att livet leker, skolan flyter på, jag har världens bästa vänner, världens bästa pojkvän, bråkar ingenting med föräldrarna och allting är frid och fröjd. Blir så glad!

Kärlek?

Igår när vi låg och pratade ..

W; Jag har fasiken ganska dåligt minne
L; Ja jag med. Jag kan få hjärnsläpp ibland och tillochmed glömma bort vad du heter.


Hahahaha, sötfan


yeh

yoyo bloggen.
Har precis kommit från skutskär, min puttinutti kusin fyllde år eller ne hon är inte så puttinutti men man kan ju låtsas.
Nu ska jag fixa ma sen hem till limp , sen är vi barnis ikväll, sune maraton it is

bio

yoyo bloggen!
igår vare bio med älskling som gällde, kommer inte ihåg vad den heter men den var med pitten iaf, den var ju grym, fast skithemsk. Tror jag kollade bort mer än halva filmen.
Bion slutade väl runt halv 12 och då vare bara hemåt som gällde, men fan va kallt det är ute:S tänk om man hade festat då hade man ju haft leggins bara haha, helt sjukt. SKönt att köra på en vit helg, fast det gör jag för att jag är fattig och måste spara till kryssningen men man kan ju låtsas att jag är duktig!

vaknade typ halv 11 imed älskis dag så åkte till greenen typ då och fixa lite, sen mötte ja matilda och lämna oth boxarna och nu ligger jag in the bed med älskling igen fast han kikar på spy kids 2 inte nice ;)


blir iingen barnis idag iaf så får se vad som händer och fötter, jejeje ..




saknar dig hjärtat

TYPISKT KLAMPAREGATAN

Något som jag blir så jävla irriterad på är när man härmas..
Typiskt klamparegatan är, när en klipper gräset så ser man hur flera andra grannar tar fram gräsklipparen och börjar klippa. Eller när man ska elda upp löven från våren (i april) så gör alla det när en börjar.
Nu var det någon som målade sitt garage grått, och vad gör alla andra då? Jo, målar det grått. Nämnde jag med vita knutar också, som alla har?
Våran granne köpte luftvärmaregrejs för någon dag sen. Vet ni vad Bosse sa vid maten idag?
Jo, "jag tror vi ska köpa luftvärmaregrejs vi med, fan vad bra! " GAAAAAAAAAH !!!!!!


someone like you..

Just nu känns allt så himla meningslöst, vafan är det här? Visar ju inte att ni bryr er iaf haha.

nuuu håller jag på att avlida av hunger, så hjälpa mamma med maten sen fixa maa , ser ut som en kokt paket ris typ, så blir de bio sen. Inte fame :'(
haha skoja, de blir ngn annan men den är nog bra :)

FRIDAYS

DAGENS VILL HA: pengar
DAGENS KLÄDSEL: svart oversize, jeans
DAGENS SMINK: mascarot och puder
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: 6 dagar kvar =D
DAGENS LÅT: God bless the broken road
DAGENS PLANER: Skola , vara med älskling
DAGENS SAKNAD: ida ! <3
DAGENS DUMMASTE: haha alltså, ALLT
DAGENS DROG: colaaaaa
DAGENS ROLIGASTE: josse  
DAGENS FAVORIT: IDA !
DAGENS KÖP: cola och macka
DAGENS GODIS: nada?
DAGENS HUMÖR: haha så sjukt glad
DAGENS ORD: asså


Bless the broken road

FINALLY FRIDAY! fasiken vad skönt , ska verkligen ta vara på den här helgen. Jag ska inte dricka, alltså. Haha ;) Nej men jag känner att det är alldeles för drygt, har absolut INGA pengar, sen så åker ju jag och min bästa finaste på rockkryssning på torsdag (VAFAN SKA MAN HA PÅ SIG?!?!?!) Skitkul ska det bli iaf, haha de är så roligt, så fort jag vaknar tänker jag "6 dagar kvar wohooo"

Idag får vi se vad det blir, ska göra en fetstor tonfisksallad nu och ligga i soffan och kika på film, mys. Sen vänta till älskling slutar så blir de bio, fast jag vägrar välja men jag vill se fame såhääääääääär mycket men inte han, åwh =D Sen blir de väl bara massa mys.

Imorgon fyller min minsta kusin 5 hela år, tänk va tiden går fort. Så det är lite kalas där, följer nog med dit och kramas lite. Haha hon är så söt, förra helgen lekte vi med massa barbies, mamma pappa barn och allting, åh :) 
sen ska jag och limp vara barnvakt .. fint de :)

puss

 


stop this beat it's killin' me

Skolan idag gick topppeeen ! Vi fick ett superbra erbjudande också till UF, faaan va bra de känns ;) slutade runt halv tre, gjorde klart ett tal sen åkte jag till Lennarts och kollade lite med extrajobb, känns great ;)
Åkte hem till pappa en snabbis och sa hej, och nu väntar jag på mat, är RÅhungrig asså.. Ska gå till linus direkt efter maten så ska vi bada och sånt mys, jej de gillar vi!
Sen blir de väl mys till någon film också, fick en superbra skräckis idag av däädy =D

 


Im amazed by you



Every time our eyes meet
This feeling inside me
Is so much more than I can take
Baby when you touch me
I can feel how much you love me
And it just blows me away
I've never been this close
To anyone, or anything
I can hear your thoughts
I can see your dreams


I don't know how you do what you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better
I want to spend the rest of my life
With you by my side, forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you
(every little thing that you do, baby i'm amazed by you)

From the day we first met (oh my god)
I knew you were heaven sent

You my love I can't forget
You will love until the end
From the way you hold me
Your body controls me
Every little thing you do
Baby I'm amazed by you

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better

I want to spend the rest of my life
With you by my side, forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you

The smell of your skin
The taste of your kiss
The way you whisper in the dark
Your hair all around me
Baby you surround me
You touch every place in my heart
Oh it feels like the first time, everytime

I want to spend the whole night
In your eyes

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you
It just keeps getting better
I want to spend the rest of my life
With you by my side, forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you


Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you


WEE

Yo dudes!
Sitter i skolan nu med mina bitches haha, vi har fått nå arbete om privatekonomi som vi ska göra klart. Vi ska agera ekonomi coachar och det är vi ju kung på ;) Vi ska spela in en film sen, värsta awesome :D
Fast just nu går det inte så bra, patricia står och dansar till high school musical låtar och jag och josse är helt beroende i våra mobiler typ haha. nirrba!

Slutar runt fem och då ska jag hem, ska locka med mig mamma och sola med, gud vad mysigt :) Sen kommer älskling, jag saknar honom redan fast vi sågs imorse, helt sjukt!

Neee, nu äre fan lunch och vi ska käka ute, mums. får se vad det blir =)


HELGEN!

Så var det där med att uppdatera också ja ;) haha drar lite kort !

i fredags så var jag hemma, hade ju så jäkla ont i magen.. Sen på kvällen hade jag myskväll med syster, färgade johannas hår en snabbis med, blev galant de! Blev så ledsen för att linus somnade vid åtta och jag trodde han skulle komma och sova med mig, men vid elva fick jag ett sms och jag blev en glad wick! :)

i lördags vaknade vi ganska tidigt tror jag, låg och mös ett tag sen åkte vi till min faster i skutskär, älskar hennes lilla vovve vill också haa :) åkte hem efter någon/några timmar och då var de bara fix eftersom båda skulle ut, eller jaa jag fixa mig han kolla på tv haha. han är fin ändå han :) skjutsa mig till ida sen blev de råsup där, blev full på två öl typ haah nice. Så åkte vi till a-berg på förfest med några, jättekul ! sen ner till old saints och där vare bara dumma idioter, hur fan kan man vara så elak som person alltså? sen vidare till hang där de va kul ett tag, träffa bra många man kände igen asså :) drog hem runt halv 2 eller nå och mötte älskling, slockna FYRA , fan va trött jag var :)

och igår då.. var vi båda ganska bakis, så först på morgonen tog vi det bara lugnt och sleepa, sen spela vi tv spel och jag är awesome, han drog hem och duscha och greja och så skulle vi åka till amigos. Frågade vart vi skulle mötas och vi möts ALLTID vid ett och samma dagis, men tro på fan att jag åker till ett helt annat dagis, slog nog slint i skallen på mig. Sen blev de basta och mysa för helt slanten, älskar dig ! mötte jimpan också ett tag, världens snällaste är du alltså. KRAM PÅ DIG !


och nuuuu då.. har jag precis vaknat, älskling gick 20 över sex, fick en mys puss och somna om. Vill bara att skolan ska swischa förbi så jag kommer hem, jej :) Du är mitt allt linus


aaaaaaawesome!


puss

HALLÅ och godmorgon!
Vaknade halv 7 av att älskling skulle upp och jobba och pussa på mig, sen somna jag om och vaknade nyss med en sjuhelsike mensverk, när fan ska det ta slut ?! orkar inte.. så har jag legat i sängen ett bra tag och bara varit , försökt med alla trix, värmedyna, värmekudde, gått, ja allt och det blir bara värre..

Ska gå till ica och  se om de blir bättre, sen vid fyra ska jag med Linn till sandviken :) kul!

jag vill ta hål i tungaaaan

äckligt

Ringde lisa och frågade om hon ville ha kläder av mig och de är klart hon ville haha, så hon har precis varit här och hämtat alla kassar. skönt att bli av med de ! :D

Nuuuu ska jag lägga mig och sova, jag har sån grym mensverk så jag inte vet var jag ska ta mig till.. hoppas jag somnar för natetn asså för det här går inte !


puss

Fan vad skönt !
Jag gjorde provet idag, de där stora jävla som jag haft så mycket ångest över , visst det gick inge bra men nu slipper jag tänka på det.. så har jag haft sån ångest över hur min garderob ser ut, kläderna ligger överallt och aa helt sjukt, så nu har jag städat och slängt iväg massa :D alltså mer än hälften är borta så sjukt nice.

Såå.. aa vad ska man göra nu då? Haha.. mitt liv består bara av att plugga, vara med linus, vara med kompisarna och festa, haha kuuul! ne men det är mys men jag tycker bara att det är jobbigt när det blir samma rutiner. jag älskar att åka bort för ett tag, se nya miljöer och bara vara med dem man gillar mest liksom :)
Snart, eller om två veckor åker jag och ida på rock-kryssning. Ska bli så sjukligt jävla äckligt roligt och jag är så jävla taggad :D Sen funderar jag på att åka till kramfors på höstlovet, och så fyller ju däädy år så det kanske blir nå roligt då med :)

nej, nu ska jag äta och sen kommer väl älskling som vanligt, haha så mys =) imorn har vi bara en lektion men jag känner mig krasslig så vi får seee hure blir =)