MENSVERK

Har mensverk som en liten jude alltså, fasiken vad det krampar :(
Hade det hela linus match och jag ville bara lägga mig ner på golvet och gråta haha, fattar inte varför det aldrig går över .. Har haft det i flera dagar nu!

Tomas och Camilla var med och kika på matchen, och de blev oavgjort! Mot pappas jobbarkompisar, roligt :D

Nu ligger jag och kikar runt lite på ungdomsfilmer, känner att jag bara vill ligga här i sängen hela dagen och se på massa filmer :) Går ju inte att köra så mycket annat. Lisa ska göra mat snart med och jag är hungrig som fan fast jag åt två mackor nyss, gash.. fast jag tror det kommer bli skitgod mat så jag kan härda ut;)



Jag och sötlisa :)


NYVAKEN?

Har legat i sängen i cirkus två timmar för att jag trodde att linus skulle vakna , men nej för första gången in our lifetime så sov han längre än mig;) Jag vaknade runt 9 för att linus pappa gjorde nå i köket och sen har linus mobil låtit hela tiden, gash. Aja sex timmar sömn blidde det och jag får väl ta igen det under dagen:)

Nu ska vi käka frulle, sen ska jag fixa mig och sen iväg på älsklings match. hoppas dom vinner =) sen ska jag plugga the entire day, ligger efter som ett judesvin typ.


Fyllechaffis?

Efter Robinson hade vi brist på att göra, så vi skjutsade ner bosse och torben ner till stan. Alltså, att sitta i en trång bil med en galen full dansk och en ännu fullare svensk är fan inte kul. Båda två är så lika och ska överrösta varandra så man hör inte ett dugg ;D

----

Så skrev jag för en timme sen eller två, sen ringde jimmy och rasmus och skulle ha skjuts hem så vi drog ner till stan och skjutsa hem dom :) så ringde bosse och torben och skulle ha drive home så blev en vända till haha;)
Nu har vi precis kommit hem och är alldeles kalla, ska lägga oss ner och mysa massa nu tror jag :)

Upp ganska tidigt imorgon för att se på älsklings match! Älskar dig


DRYGT

vaknade typ tre inatt av att linus hoppade ner i sängen, trots att han lovat att inte väcka mig ;) sen vaknade jag halv sex och skulle gå och kissa, så vakna linus och börja prata som fan, blev alldeles sur haha. Sen klockan åtta vaknade han och skulle prompt inte somna om, så där låg han och prata massa. TOKIG blev jag, han väcker mig alltid haha.. jag vill sova uuuut.

Sen åkte jag och övningskörde med bosse, gick grymt! Så när jag kom hem byggde jag och linus en stooor snökoja, extra mys. Nu har vi precis sett på robinsson finalen och fel var det som vann iaf. Jag tycker inte att man är en värdig vinnare om man åkt ut en gång, jag tycker att en vinnare är en stark person som klarar sig igenom pakter! inte någon tönt som åker ut och lever i ett paradis och sedan kommer tillbaka och får sina "nej vi har inte alls en pakt"kompisar att rösta på sig i finalen. TOKIG är jag på det med.

Nu har vi ingenting att göra och det blir jag också tokig på. bläsh


en värdig vinnare imo .

Lets dance

I skrivandes stund sitter jag med datorn i knät, ett täcke virrat runt om kring mig och kikar på Lets dance.
Idag är det inte så bra, tycker de bara blir sämre och sämre. Skulle vara roligt om dem gjorde typ Lets dance celeb eller någonting ;)
De snackar om fångarna på fortet, och jisses kommer ni ihåg hur grymt det var? varje lördag satt vi och hade mys med familjen och jag somnade i pappas knä. De var liksom höjdpunkten i veckan!

Jag filurar på vad jag och älskling ska göra senare, jag är så sugen på att göra någonting men det är så sent för allt, sent för bio, sent om man skulle åka till ica och köpa hallon eller nå(är så grymt sugen haha), sent för allt . BLÄ vad jag hatar när tiden begränsar en, tänk om det kunde vara dag hela tiden. Och sommar med för den delen. Skulle väl inte vara fy skam.

Får se vad som händer i morgon, ska upp i skaplig tid och övningsköra med bosse :) Kul det ska bli, är taggiiination faktiskt. Imorgon har vi verkligen tid och det blir nog att nöta det sista, motorväg, landsväg och så. KUL :)

Med detta säger jag troligen godnatt, om det inte blir nå sent inlägg inatt. Sov så gott, och ni .. krama om era nära och kära och säg hur mycket ni älskar dem, för just det värmer så mycket i hjärtat!



Sötnos! jag älskar dig pluttis :)


Thats why ..

PUST ! Så var skolan över för denna vecka då ;) Har bara gått två dagar men det är fortfarande så jobbigt att gå upp på morgonen. Jag har kommit in i en oduglig svacka alltså :(

Nu har jag precis ätit lite mellis och inväntar nu mamma och louise som kommer inom kort, då ska vi laga mat och mysa. Det blir nog fint det :) Sen ska jag hem till älskling, vet inte än vad vi ska göra men jag hoppas på någonting mysigt (:  Fast det blir det ju alltid..
Jag var så himla sugen på att bada ute hos hans pappa och så sa jag imorse att vi kunde bada idag så att han liksom skulle förstå att han skulle sätta på och värma upp vattnet hos sin fader men det fatta man ju att han inte gjorde, haha söthjärta! :) min fina..

Just nu känns det som att jag lever och gör precis samma saker. Att det liksom står still. Skolan och körkortet ger mig sådan ångest nu så det är inte sant, så fort jag tänker på det tryter det i huvudet och jag vill bara skrika ut allt agg jag har mot det just nu. Jag är en person som måste åka bort, glömma vardagen och bara leva för stunden och glömma bort den tråkiga vardagen. Just för tillfället måste jag åka bort känner jag, och det är fort. Jag klättrar på väggarna här hemma!




Godmorgon

Godmorniiing!

Ska strax i väg till skolan, får skjuts av lisa och camilla extra snällt ;) Vi har en föreläsning halv så jag hoppas jag hinner till den hihi. Slutar runt ett eller nå och då blir det väl raka vägen hem och pluggination, har as mycket nu alltså! Eller så skulle jag,hanna och stina ses. mysigt värree


hej!

usch, är superstressad, tänkte bara säga hej och säga att jag lever!
Nu ska jag titta på robinsson med linus mamma, medan han är och tränar. :) på tal om träna så ska hanna börja på måndag med, skitkul kommer de bli :D:D:D

ICH BIN FRISK

Yes idag är jag äntligen frisk ;D wohooo!  Känns supernice och har mått bra hela dagen förutom i morse då men de är nice =)
Har inte gjort nå speciellt idag, har pluggat internationell ekonomi och sett på en kanon bra film :D wild child!
Den var grym alltså, jag älskar såna där ungdoms/high school filmer :)

Jag och Linus gjorde mat med, korvstroganoff. Börjar bli min specialitet de för satan vad gott det blev;) nu ligger vi och kikar på Robinsson och jag är så himla hungrig fast jag vet inte vad jag ska äta. Jag har en kanongod chipspåse brevid mig men vågar inte äta ifall jag spyr, så vad tusan ska jag äta. I-landsproblem, javisst!


VÄLKOMMEN!

Först och främst så är jag skitglad att massa folk har hittat hit igen, wohoo puss på er :) Sitter här vid datorn och gör inte ett dugg, kikar på massa jobb samtidigt som jag kollar på min fina älskling som slumrar så sött i soffan :) Han och jag har varit barnvakter, bakat kladdis och gjort tjusiga drinkar har jag gjort TROTS jag är magsjuk, kämpigt värre va =) Det var iallafall supermysigt som vanligt, hade tänt massa ljus och såg på massa braiga filmer, det är skönt att ha sådana moments ibland! Se på eva och adam liksom;) Nu ska vi väl göra oss klara för att gå och lägga oss, så blir det paradise om exakt 36 minuter. Verkar spännande ikväll :D Nu ska jag pussa på älskling så att han vaknar till liv :) Hörs imorgon, sov så himla gott =)


Är så himla glad för tillfället, allting svävar på rosa moln och jag är lyckligare än någonsin. Är så tacksam för allt jag får och allt jag har! Jag bryr mig inte ens om att jag är sjuk, allt är perfekt ändå. Och så har jag ju världens bästa pojkvän, så det så.

YEAH!

Livet som sjuker rullar vidare. Gör ingenting om dagarna, bara drygar, fan vad fancy va? Har pluggat lite men ingenting har åkt in i skallen så de där jävla häftet åker väl fram om cirkus en min och ska pluggas på. Sen har vi käkat också , linus har ju maten kvar i magen iaf hihiihhi. skoja bara. alltså ÅH jag är så jävla raslös så det finns inte. vad ska man göra?

magsjuk

ja, vad är det ? tredje dagen som magsjuk, fyfasiken! det tar så jävla mycket på krafterna, är helt slut och orkar inte göra någonting. :(
Har prov på torsdag så MÅSTE iiaf plugga till det :( jävla skit.. det är skitmycket i skolan nu, hänger inte med alls så måste jag vara hemma liksom! Det är typ fyra prov och fan så mycket inlämningar på tre veckor, kommer INTE klara det.

Nu ska jag lägga mig och vila lite,  är helt slutis. Vi hörs sen :)
'

DAGENS

längesen jag körde en dagens lista så here it comes.. ;

Humör: Halvtaskigt, är ju sjukibanjano.
Gjort: film, film och åter film . 
Planer: Inte allt för mycket, bli frisk bara!
Kläder: mjukiskläder fo sho
Ser på: datorn
Lyssnar på: älskling =)
Läser: på vad jag skriver
TV: paradise så klart :D
Dricker: sockerdricka
Äter: det som inte kommer upp
Middag: halv potatis + halv halv fisk, försvann lika fort som de kom ner de ;)
Bästa: att älskling varit med mig nästan hela dagen :)
Sämsta: att jag är sjukis :(
Barn: sötlouise
Väder: Inte varit ute;/

puss på dig ulrika!

Ny design, härligt va :D Tack Ulrika Hård ! :)


Har precis sett klart på sherlock holmes med älskling, var väl sisådär ska jag säga, fatta ingenting och det var för svåra ord för mig haha ;)
Mår fortfarande piss så blir hemma imorgon med, kanske lika bra det då jag har prov på onsdag (GOD DAMN!!!) det är inte liiite heller, shit asså .. hade totally glömt bort det :( får ställa klockan tidigt imorgon och försöka må så bra som det går, alltså det är så jobbigt att vara magsjuk så det finns inte :(
har fått världens ångest idag med, över småa sjuka saker, jag orkar inte ! Just nu vill jag bara ha ett stopp i livet haha, och bara njuta av dagarna som går, men man kan ju inte få allt ...........

Love is wicked.

Kom precis hem från läkerol. Jag och älskling åkte och köpte lite (okej, MASSA) godis där med pappa och nina :D wooho nu blir de inge ica på länge eller ;D haha .. Sitter och äter korvstroganoff nu, ska åka till Ida med nästa buss :) Sen blir det träning för hela slanten, känner mig helt slapp när jag inte tränar haha.

Imorgon skulle vi ju ha middag men vi ska ha tjejmys med tjejerna i klassen, as mysigt ska det bli. Äta tacos och dricka vin, mhh :) Kommer nog bli ruggit trevlans!

Åh vad jag saknar linus då haha.. Alltså det är så jävla jobbigt att vara ifrån han, jag klarar det inte. Han är min styrka haha. Han är den starka väggen jag kan luta mig åt när något brister. Han jag kan prata med om allt. Alltså det går inte att beskriva kärleken jag känner för dig älskling. Du har en sådan stor plats i mitt hjärta och jag älskar dig mer och mer för varje dag. Tack för att du finns.


HAHA lär bara visa den här bilden, asså såhär hade jag för typ prick ett år sen. den JÄVEL som säger att det inte har växt blir jag arg på haha!!


piss påse

Gud vad jag är dålig på att blogga ibland, det går i perioder det där ! Förlåt bitchess..

Dagen idag gick ruggit fort, åkte snabbt hem för att skriva på vår affärsplan! Woohooo .. gick toppen och nu är den snart klar, lite sent vi vet ;)
sen gick jag hem till älskling, så skönt att vi bor typ fem minuter ifrån varandra och kan gå hur som helst ;D asnice, hade tyckt att de varit drygt att åka typ till strömsbro eller ngt sånt där, tur att min fina bor här :D
Har pluggat lite marknadsföring här med men det är så svårt att komma på vad man ska skriva, vill bara ösa på bra så jag kan få VG i det men det är väl bara att glömma! fyfasiken så jag skrev på förra provet men inte mer än ett G blidde de ;D

Vi har kollat på funny people och innan de gick vi till ica och köpte lite götta. Sen låg vi i sängen och mådde helt illa, jag kunde seriöst inte ens resa mig för då skulle jag spy. Mår lite bättre nu men fortfarande så fruktansvärt illa, bokstäverna bara kringlar till sig nu lär jag skriver det här haha! Tänkte sova strax med, har blivit så sent den här veckan :D Dock är det ingenting mot förra veckan och den innan, fyfan somnade runt fyra fem varje natt :( hualigen ..

I helgen blir det mys iaf! På fredag ska vi hem till Sara och Nickepicke och kirra mat och sånt mys, smida lite thaiplaner och sånt. Kan inte fatta att vi ska åka!! dock är det i dec men alltså det är så sjukt kul, jag längtar som fan och de är så roligt att prata tillsammans och tagga till de :D

Sen på lördag blir det kungsberget tror jag, om jag hittar några pjäxor.. Ska köpa helt nytt set men alltså de finns inga bra och jag vill ha ett par som ajg kan ha hela livet, haha vafan nu växer jag ju inte mer. Dock fanns
de ett par billiga på naturkompaniet så får väl kika in de om det är någonting :D


Nää fan nu skriver jag bara av mig som aldrig förr! hare götts folk


Kärlek

Vilken myskväll det har varit! Älskling kom och hämtade mig, så åkte vi hem till honom och bastade och bara satt och prata, sånt är så himla viktigt. Jag tycker det är bra att Linus är som min bästa vän, jag kan verkligen prata med han om allt. Då menar jag även saker som man håller sig helt inom sig, som "mitt bajs var brunt idag" haha skoja men det är precis så. Jag tycker att vi är helt perfekta tillsammans och det kanske är mycket tjat om han men det skiter jag i.

Det finns ingen person som fått mig att må så bra som han gör. Han ser precis när jag mår dåligt, är kluven eller bara nere. Han ser precis rakt igenom mig, kan man säga.  Jag kan inte förstå att jag har sådan tur, att ha världens finaste och bästa pojkvän. För mig betyder han allt.
Jag har så himla länge längtat efter det här, att ha en pojkvän som man kan vara sig själv med, inte behöva skämmas och bara kunna njuta av varandras sällskap. De personer som är i samma situation som mig eller har varit det kan ju inget annat än att bara hålla med. Jag kunde aldrig ens hoppas om att det kunde vara såhär underbart.

Linus är den som får mig att kämpa. Det kan låta som en klysha men han är den som får mig att gå upp varje morgon, att känna "vilken härlig dag det är". Och , vetskapen av att den person man älskar ligger precis brevid en och har sin arm omkring mig, den är enorm. Alltså den är så jäkla stark så det finns inte. Jag älskar det!

Vetskapen av att man älskar någon så innerligt mycket, och vetskapen av att man älskas lika mycket tillbaka är också så himla stark. Linus är den personen som hjälpt mig att tro på mig själv, att inte bry mig om det som har hänt förr utan att bara blicka framåt. Att inte bry mig om det som hände för ett år sen, då jag var helt paralyserad och inte brydde mig om något annat än att, ja, svälta mig. Men visst, det finns nedgångar och där finns han och tar emot mig med öppna armar. Han finns där och låter mig att gråta ut, försöker att trösta mig så gott det går och efter ett tag kan jag bara tänka "hur tusan står han ut med mig?",

Men det gör han. Och det älskar jag dig så himla mycket för, älskling. Tack. Tack för att du finns och tack för att du alltid ställer upp.



Av längtan till dig

I en evighet levde jag som om du inte fanns
I alla drömmar var du ändå nära, så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig, men du var nån annan stans
Varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen
inte var sann
Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig För jag trodde att du fanns och väntade mig Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött För att möta den vackraste människa jag
nånsin mött
Det var enkelt och vackert, du sa att du väntat mig Jag kunde ana att det fanns en himmel på jorden – jag såg den Och du bad mig att leva mitt liv alltid nära dig Jag följde dina steg och allt jag någonsin drömt om fanns där för mig Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig För jag trodde att du fanns och väntade mig Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött För att möta den vackraste människa jag nånsin mött Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart Med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta
försvinna
Alla skuggor, allt mörker som förr var så uppenbart Det skingras och tillsammans ser vi ljuset som stiger med solens fart Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig För jag trodde att du fanns och väntade mig Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött För att möta den vackraste människa jag nånsin mött Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig För jag trodde att du fanns och väntade mig Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött För att möta den vackraste människa jag nånsin mött

Bless the broken road ...

Stannade hemma ifrån skolan idag. Jag somnar runt 4-5 på kvällarna. Mina tankar flyger i väg och vips så är klockan halv fem. Vet inte hur jag ska kunna somna snabbare, eller kunna sluta tänka.
Men jag blev väckt av linus runt halv elva, han tyckte inte att jag behövde sova mer, haha ;) Käka frulle och så, as goood frukost idag mums, asgott bröd med fil+banan+musli !!! lätt en ny tradition hah.

Åkte ner på stan, köpte en ansiktsmask (måste få bort massa rodnader jag börjar få i ansiktet, gah!) och så köpte älskling en klänning åt mig. TACK! :) Sen åkte vi och solade, blev bra brunis. Ska nog försöka hålla igång med solandet, så jag får lite färg. Skulle ju inte skada med två dagar i veckan iaf :) är så fräscht att vara brun.

Just nu sitter jag och kikar runt på skor, väntar på mamma som ska komma hem. Min söta mamma! Har inte sovit hemma hos mig på bra länge nu, säkert två veckor typ haha.. Saknar det! Men så får de blir när man har en pojkvän som bor varannan vecka hos sina föräldrar och också vill träffa sina föräldrar :) <3


Friskis

träningen gick skitbra! Ida kom också så det var superbra, duktigt att hon pallra sig dit med tanke på hure va :D
Efter träningen gick vi till bion och köpte sån där krydda till popcorn, jättesmarrigt..
Så limpan mötte mig vid bussen så gick vi hem, käka......... och nu har vi precis ätit popcorn med och jag känner hur ångesten kryper fram. men nu ska ja fan försöka tränga bort de där dummis tankarna!


snart är de paradise och sen blir de nog sleep dirr om jag inte somnar under paradiset , är helt slut.


Bild från i somras, igen......

Så perfekt!

Tog lite bilder från i söndags när vi bastade och mös!
Älskar dig linus..


Keep it cold muggen var på plats ;D säg till om du vill köpa en ! Superbra muggar! Och NEEJ, de går inte att använda bara en gång utan hur många gånger som helst. En för 60:- och två för 100:- (ja jag passar på att göra reklam)


Så fint!

Helt sjukt vad fint väder det har varit idag, kolla bara på vägen hem :)
Myspys!


whatcha saay

Igår efter skolan mötte jag upp fina ida och vi drog och fika lite, sen träna vi! gick superbra och de är så kul att springa runt och hoppa, haha älksar det. tycker det är så kul nu när det är jag och ida som tränar, woohoo :D:D

Åkte hem och hittade ett perfa jobb, ska skicka in cv och så nu tänkte jag. Hoppas jag får det, håll tummarna :) Sen blev det paradise och lite bus. Linus skrämde mig så jag hamnade i chock, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag börja gråta samtidigt som jag skratta, skit konstigt.. Sen låg jag vaken till fyra.. Jag kunde inte sova.. När tankarna kommer fram så kan man inte sluta tänka och det är konstigt hur klockan flyger i väg så fort.. Så det blev cirkus fyra timmar sömn för mig :( fan.. vill inte komma in i det där igen!

Nu har jag inte gjort ett skit, slutade tidigare idag. Ska på pass halv sex så har ingen aning om vad jag ska göra, tänkte gå hem till linus men han ska söka jobb och så ..

Föresten, jag, linus, sara och niclas har tittat på hus i thailand. Vi tänkte hyra det i fyra veckor och vara där nere och bara leva livet i slutet av november - dec. Kul va? Hoppas att allt funkar enligt planerna. Ska träffa Sara på fredag så ska vi kolla flygpriset och så. SKitkul! :D


Jag älskar sommaren, det är så jävla mkt bättre. Jag är så sjukt mycket gladare och mycket mer positiv. Jag vill ha sommar nuuuuuuuuuuuu


Så jäklarns mysigt

Vi hade verkligen inget att göra idag, jag satt och kolla på de gossip girl avsnitt jag missat och älskling spelade nå spel, käka lite och åkte till hans mormor och morfar, samt hem till mig och spelade lite spel - sekvens! Det är nog det roooligaste spelet jag  någonsin spelat, haha. Finns tyvärr inte att köpa längre men man kan göra det själv, simpelt!

Åkte hem till limp och bestämde oss för att basta, tände massa ljus, gjorde fruktsallad med glass, hade melon och givetvis keep-it-cold muggarna, kan det bli bättre? inte en chans alltså. Hade på massa ansiktsmaskar, ansiktsskrubb och sånt där tjaffs med och jag har fasiken inte känt mig så len på länge, skitfräscht.

Nu ska vi fortsätta se på disturbia, har aldrig sett den men den verkar grym!! Hoppas den är lång för jag är inte ett dugg trött, fattar inte att det är skola imorgon. Jag har haft ett UNDERBART lov, troligen det bästa hittils, tack vare älskling må jag säga :)


Imorgon blir de full fart, skola, sen träffa ida och ta en fika på något mysigt ställe och prata ikapp allt vi missat, sen blire träning. Kul de ska bli =)




FISRUMPA! puss på dig

urk på burk

Drygt, Vi vaknade halv tolv när jag hade ställt klockan på halv tio. Bra wiktoria, taaaack .
Har precis käkat frullba och nu försöker vi hitta på vad vi ska göra, tänkte följa med till valbo med mamsing men min ekonomi tillåter mig inte. Vad kan man gööööööööra??



skoter is funnybunny

vaknade supertidigt idag och hade no idea vad vi skulle göra, vi skulle ha lite julgransplundring osv hemma men det lockade inte såå mycket, har ju trots allt haft det i cirkus arton år nu;)
Sååå .. jag ringde till pappa och kolla vad dem gjorde och de var ute och åkte lite skoter, så vi brumma ut till Gårdskär och gasaa runt på våran nya skoter! As roligt var det och fasiken vad fort det gick:D Höll på att flyga av en gång men de får man ju räkna med när limpan kör ;D

brumma hem med nirrba musik på och kom hem till limp och käka tacos och sånt mys, kika på robinsson och har precis sett halva nya american pie, den verkar kuuung ju! :D Fast jag blev trött och nu ska jag duscha, fint de

finaste duu ..


Valbo köpcentrum

tjena homo.... sapiens

kom nyss hem från valbo, fick med mig en t-tröja och ett linne, satt fint de. En toast slank ner i magen med, tack älskling :)
Håller på att ladda upp massa bilder på fejjanboy, och snart äre krubbenation, börjar bli hungrich mannen.

Ska hem till mig senare och spela lite spel och se på film, paranormal activity tror ja att det blir. är den bra?


Perfekt

Igår blev det perfekt!! Hade tänt massa ljus, ställt fram allting, jordgubbar, vindruvor, kiwi, kex, brie, baugetter, juleskum, chipsskruvar och jordnötsringar och lite gott att dricka. Allt blev så jäkla bra, sa åt honom att blunda så hade jag massa mys musik på, fan va de va myyyyyyys asså :) jag älskar dig linus saari

Nu har vi precis vaknat, har käkat lite frullba och så. Tänkte åka ut till valbo :) kolla på lite kläder och så, hoppas jag får med mig nå fint hem:)

Justja, det har ju brunnit i bomhus nygårdarna inatt. Ett hus från min halvfaster/kusiner. Skithemskt. Jag sörjer med dem som har någon nära som gått bort! <3


I would die for you

Dagen idag har varit toppen, eller ja på förmiddagen och en del på eftermiddagen haha. vaknade upp med ett strålande humör, fixade mig och hämtades upp av jimpan. vi drog ner på stan och kikade massa, sen en fika :) blev paj för min del, mumsigt. sen mötte jag älskling och vi åkte till hans mormor och morfar och skottade lite, extra snälla :)

sen brast de när jag skulle laga middag, kände mig som världens sämsta flickvän. Jag har gjort pannkakor en gång förr och dem blev jätteäckliga, och jag VET att linus älskar pannkakor (nästan mer än mig haha) så jag fick världens prestationsångest och börja gråta som en liten unge, helt sjuuukt. Kände mig uuuurdålig..

Men, allt är bra nu! :D sitter hemma hos linus och väntar på att han ska komma hem från träningen, jag har varit och handlat massa gott! Jordgubbar, vindruvor, kiwi, ost och kex och massa. Hoppas att han uppskattar det :) Jag älskar dig av hela mitt hjärta linus! tack för att du finns !

gohjärta!!!!



Dark knight

Jag och linus åkte ju och sola, gick förbi lennarts och det var stängt. Tänkte att vi tar solhörnan istället. Hade hört att nummer två var det bästa så vi la ner 50 kr för en kvart (skitdyrt), när jag väl ligger där känner jag att det bara tar i ansiktet. Rören för kroppen är AS kalla, så linus fick lägga sig där (vi solade i samma rum för båda ville ha tvåan, så vi väntade på varandra) och sola resten av tiden.
Böt sedan till nummer ett där det var betydligt skönare :) skulle vilja sola varendaste dag, haha så fint att vara brownie..

åkte till däädy och hämtade lite grejer, läste igenom min dagbok och fasiken vad jag skratta. Sen käka vi middag och har precis spelat sekvens med Camilla och thomas, vi vann sista!!! fan vad skönt !

Nu ska vi väl se på the dark knight, han har tjatat i evigheter om att vi ska se batman filmerna. Hoppas dock att han inte somnar nu , fast aa jag vt ju redan att han kommer göra de haha..


Imorgon ska jag på stan med jimmy, ska kika efter lite stuffs och han skulle bjussa på fika och inte tackar jag nej till det eller. blir nog en bra dag imorn!


Godmorgon

Godmorgon på er!

Somnade hur tidigt som helst igår, och älskling är så jävla söt haha! Han pratar ALLTID i sömnen. Så igår när jag skulle hålla om honom sa han
L; fresh
W; va linus, vad är de som är fresh?
L; ja men FRESH!! Negern blir till popcorn
Hahaha, helt söt! :) gohjärta.

Vi vaknade runt tolv, gick upp och käka frulle fast limpan skulle ha korv med bröd, fattar inte hur han kan äta de JÄMT. Han äter korv med bröd varje jävla dag.
Nu ska vi försöka dra oss till brynäs för att sola men bussen lockar inte sååå mycket, typiskt att hans bil är sönder atm ;) Senare drar vi oss till pappa för att kika igenom lite grejer :) puss påt.



how i met your mother

Jag och linus skulle se på Dark Knight, men han somnade som precis alla andra gånger vi ska se på något.......
Aja, nu ligger han och sover ( FÖRVÅNADE!??! ) och jag ska väl se på how i met your mother. Hoppas jag får liv i linus för jag vet inte hur man sätter i hdmi kabeln.

how i met your mother är för övrigt ganska awesome


And off we goooo ..

Blev jobb idag igen, satan i gatan vad det var roligt efter lunch! Var nog en utav de roligaste dagarna på volvo iaf :) Dannex2, jocke och patrik är världens glädjespridare, fan vad roligt det är!

Slutade en timme tidigare idag(eftersom det är röd dag imorn) så det var ju nice :) Åkte hem, slumra till i en och en halv timme !!! sen gick jag till älskling direkt, nu är han och bastar och jag sitter fint här och väntar haha. Nej men jag börjar känna mig krasslig och det är inte sååå bra att basta då :) Linus är också helt förkyld , stackarn. Men han tror att han är viking, väntar bara tills den dagen jag kan säga "vad vare jag sa??" ;)

Imorgon så ska jag sova ut, uscha är helt slut. Fin rimning där. Sen ska vi åka och sola, börjar tappa färg heeelt totalt nu, sen åker jag nog till pappa en snabbis för jag vill ha mina grejer sedan bomhus. Pretty long time ago alltså, kul att se vad det är för grejer. Dagböcker och sånt där smaskigt, ska bli kul!




Någon mer än jag som saknar värme och sol? GIVE ME !

Jobb

Blev jobb idag, är så jäkla fattig nu så det är inte sant. är skyldig mi madre massa pengar med så tänkte jobba in dem, så jobbar jag imorn med så jag får en kosing över till mig själv också. vill ha kläder och skor haha!
Jag somnade så himla sent inatt och vaknade hela tiden, upp klockan sex och säga hejdå till älskling och åka och jobba. Så kommer man dit och hela godset är upplockat och det finns ingenting att göra, haha! jävla dig jocke;)

Men fick fylla på i but, gross och sen kom kvanten med så det blev ju en hel del! Tänkte hela tiden gå hem tidigare men pinade mig kvar till fyra, var bara så jävla seg hela dagen. Ville börja gråta vilken sekund som helst fast de var nog mest för att jag var trött hah ..

Nu har jag preics kommit till älskling, har saknat han såååå jävla mycket idag. Konstigt de där, hur man blir beroende av varandras närhet och inte kan vara ifrån varandra, haha. Men jag klagar inte :) Nu ska vi åka och handla med limps mamma sen blir det mys och film hela kvällen, och vet ni`? Paradise börjar ikväll med !!! lycklig wiktoria


älskar dig <3