Godmorgon ! Har varit ute med Lisa ca en h...

Godmorgon ! Har varit ute med Lisa ca en halvtimme i kylan, gissa vems lår som är Aaaaaaas röda? Nu blir de gossip girl,paradise och annat gött


NO ONE WANTS FOREVER


Bygger lego med Sis, alla tiders

img_0395 (MMS)

Bygger lego med Sis, alla tiders


Åh .. Snart kommer mamma och hämtar mig S...

Åh .. Snart kommer mamma och hämtar mig Så åker jag dit och sjukar ner mej istället, orkar inte vara hemma .. Skönt de ska bli ompysslad iaf haha !


blackisar


Weirdo bild, bjuppar på en simpel sotning sen i lördags, körde på korta ögonfransar med, lovely.

mobilblogg

Har seriöst aldrig sett en snyggare städ-outfit.


Och plåttången mellan bena gör ju allting .. bättre.

<3


DÖTRÅKIGT

Vill bara säga att det är inte bara nu i december månad jag behöver modeller, jag behöver det enda fram till MARS! så jag kommer säkert sminka flera av er fler än en gång, guys!

Sådärja! Vaknade upp med öronont, halsont och ledont. Försökt ge mig ut på en morgonpromenad men kunde bara gå lite mer än runt området. Suger big time.. Jag vill juuu träääna.. SKa försöka lägga mig på pilatesbollen och se hur mkt jag orkar, heh.

Efter det har jag världens trökigaste "föreftermiddag" framför mig, ska damsuga, diska, tvätta, vika tvätt osv .. kul va? nackdelar med att bo hemma själv haha ;p
sen ska vi handla också, får se om vi kanske äter hos mami sen. skulle va mys!!


Snart kommer mitt nya smink och det ska bli skönt att slippa Hm's äckliga smink! (jag la in denna bilden för att se vilket kääässsst pigment det är i billigt smink, ni ser kontrasterna va ? uäk :D kolla lila färgen liksom, både foundationprimer OCH ögonprimer under, smsa mig så beställer jag BRA smink åt er, promise  )

Heej :) idag åkte vi ut till Valbo ! Kika ...

Heej :) idag åkte vi ut till Valbo ! Kika på julklappar, några inhandlades .. Köpte även ett jättefint linne , tack hjärtat! Wickan styleeee ... Så köpte ci en kamera , blev en Canon eos 500d med bild stabilisator. vi tänkte först köpa på media Markt men den hade inte bild Grejset = kasst !!!! :) så Ah , är nöjd iaf .. , ska ut och knäppa lite Sen så får vi se h den funkar ;) Nu ska jag kramas med hjärtat å drömma mig bort till thaiii :)


Ut till Valbo idag igen , köpa kamera och ...

img_0387 (MMS)

Ut till Valbo idag igen , köpa kamera och julklappar :)  Hade världens trevligaste kväll igår med linus familj ! Lååång pratstund med Linus, Wilma , Viktor, Jennifer . Tomas och Camilla ! Allt från spöken till kärlek haha :) love u !


Älskar dig Sis!! Nu ska vi äta och spela s...

img_0347 (MMS)

Älskar dig Sis!! Nu ska vi äta och spela spel, så slaggar vi nog här !


Irish coffee hos limpans familj! Snart van...

img_0338 (MMS)

Irish coffee hos limpans familj! Snart vankas det mat , oxfilé muuums !!


Heej ! Nu är vi på väg till Valbo för att ...

img_0312 (MMS)

Heej ! Nu är vi på väg till Valbo för att kika lite :) ska kolla vad som är problemet med kameran osv !  Idag har jag på mig en sådan simpel sminkning , sk tio minuters sminkning !  Lägg rouge på kinderna och ögonlocken så får du en mer fräsch sminkning :)


Test

Test


MODELLER SÖKES !



Hej fina bloggläsare !
Nu är det så, för er som missat, att jag går en make up artist utbildning.
Jag behöver modeller, för sotningar, glitter, bröllops (dags), kvällsmake och ALLT. Perfekt till nyår, julafton osv??
Kommentera detta inlägg eller skicka ett sms till mig (nytt nr) HELT gratis och tar inte lång tid, men snygg blir ni ;)

LÄPPSTIFT



Hörrni, ett tipss.. jag brukar ALDRIG ha läppstift, tycker inte att det är så fint.. Tycker inte om klara färger såsom rött och rosa då det tar bort allt för mycket fokus från ögonen!
Men Ingela sminkade mina läppar så fint idag, med en mycket varm färg. Diggar stort!
Så, tänk på vilka färger ni använder på läpparna, använd inte en för stark färg då de tar bort fokus från era fina ögon!

ni fattar inte

hur jävla kul det är att sminka, alltså det är så jävla roligt och kreativt! imorgon ska jag göra en så jävla fin sminkning alltså, tror jag ska göra en bröllops och massa fransar på mig själv !

idag har vi sminkat modeller,
första kvinnan var typ i 40 års åldern, ganska svårt då hon hade lite problem med ögonen men det gick bra och hon blev såååå nöjd!
Andra var väl kanske i 30 års åldern, gjorde en sotning på henne med matta ögonskuggor, superduper nice  ..
Sista va typ 25 och gjorde en sminkning i skimrande ögonskuggor med lite lila i, åååh de blev så jävla snyggt ni anar inte. Jag lägger upp alla bilder så fort jag fått dem av Ingela! :)

Kan tills vidare lägga upp lite basic bilder på mig!


En vanlig dagsmake, samt en bröllopsmake

HAHAHAHA så jävla ful bild! Men har en kvällsmake (typ lila..) och en sotning på andra ögat, utan mascara och inliner.

Hej

Godmorgon sötnosar!!! Riktigt trött imorse , gick upp 10 i sex för att sminka mig , förr tog jag en vardags sminknig på typ 10 min, nu är de 40 haha !! Så mycket man ska tänka på Och många trix ;) Nu ska ja borsta tänderna och skjutsa smilla till Linus mamma som kommit från Egypten !! Säkert jättebrun och fin :)) Sen iväg till skolan där vi ska sminka modeller idag. Skiiiitkul

gutenmorgen

GODERMORGEN SÖTENOSAR!
Igår berätta ingela att inte inte skulle sminka oss innan vi kom dit, så va ju pretty nice att gå upp för 20 min sen! maahah, ska åka och lämna smilla om 10 min, sen ut till valbo igen.
är sååå himla trött men det släpper väl som vanligt när man kommer dit och ser bruttorna,  roligt sörru.


MOBILBLOGG

Hej hörrni!
Är superduper trött efter en lång, men lärorik dag!
Åkte iväg och lämna smilla till linus mormor och morfar imorse , sen vidare till valbo. fan vad SNOR halt det var!!! körde typ 70 på motorvägen haha!
Väl framme så började vi med rengöringen (för er som inte vet började min MUA-kurs idag) , sen la vi foundation och kika efter varma och kalla typer. Ganska svårt de det finns fall då man är väldigt "i mitten", sen rouge. Gjorde även bröllopsmakeup , dags make up och en "kändissmink" haha vet inte vad hon heter, men ngn gammal iaf som hade mycket eyeliner! Niiice..
Fick så jävla bra tips och vet en GRYM hemsida som  jag ska in och kika på nu, men jag är tyst. tänker inte säger till NÅGON! hihihihi ..

Imorgon ska vi köra på glitter, sotning, lösögonfransar och lite mera ! sen på fredag kommer massaaa modeller, haha kul :D

NU har jag precis tränat, kikar lite på bonde söker fru men det suger.. ska kika på eclipse tror jag , inte sett den än!

Imorgon ska vi även boka våran thailandsresa, åh det kommer bli underbart. LÄngtar sååå himla mycket, bara jag och älskling liksom, komma iväg och bli superduper mega bruna, mi lajkiiii .. lite mer än en månad kvar tills vi åker :)

HEEEJ !

Fan, upp vid 10 och slängde på mig långkallingar, överdragsbyxor, mössa, vantar, halsduk och vinterjacka, förbereder mig på att gå en riktigt jävla promenad men fan va de blåste,alltså det GICK inte !!! gick typ 10 minuter och jag trodde helt seriöst att SMilla skulle flyga iväg , blev jätterädd ! haha ..

Jaja, 10 min promenad och en pajalagröt senare sitter jag här iallafall! Ska kolla på Britney; for the record. trodde att desperate och gossip kommit ut , men ickäää!!

Ska träna lite senare och sen skjutsa lisa till vetrinären, hem och laga mat och till linus farmor. mysination..

KÖPA?

Juste! Har slängt upp mitt favoritbord på blocket, ett skitsnyggt smink/förvaringsbord. In och kika!

http://www.blocket.se/gavleborg/Malm_toalettbord_sminkbord_30864448.htm?ca=5&w=1


träna times

Nu har jag och älskling precis tränat och räknat ihop alla kalorier vi käkat idag!! wohoooo!! har ätit typ 800-900 och de är ju braa :D
Ska gå och duscha nu, älskar att duscha tsm, världens gosigaste sen somna i limpis famn,big loove..

Godnatt med er !


kfldsfkldsklfl

DAMPPPPPPPPPPP .
alltså fan jag och linus är fattiga nu när vi ska betala thai-resan, haha vi äter ur frysen! (ja vi har massa mat i frysen) Men vi har ingne jävla tomat och lök och jag får damp för jag vill äta sallad !!!! haha i-landsproblem, ja visst..

Får göra en räkmacka istället !

vardajs..

Har varit ute och gått en powerwalk nu, det är jätte svårt med smilla efter fötterna haha men jag måste ju!
Käkade gröt när jag kom in och jag ska hoppa in i duschen nu, sen göra lite inpackningar och sådära ..
Gå en till prommis och hämta lullan, sen när på stan med mami och willie <3 åh så mysigt !


PAJALA GRÖT

Tänkte ge er receptet på min goda pajala gröt. Jag äter den för att jag känner mig uppsvullen i magen + att den är nyttig naturligtvis! Den sätter veeeerkligen fart haha.

½ dl katrinplommon
½ dl aprikoser
½ dl russin
½ dl krossade linfrön
7 dl vatten
(salt om man vill)

sen in i kylskåpet över natten!

och sedan kokar man upp med;
2 dl fiberhavre
1 dl havrekli


and there it is !! skit bra gröt som man har i kylen upp emot en vecka!


Gött sörru!

thailandio

busyyy vecka !
Imorn äre tvättdags och massa tjoffs, tisdag ska jag börja gymma med ida och mimmi, finallyyyyy !! jag och limpis ska komma igång med träningen och framför allt ÄTA nyttigt asså, sen vi flytta hare typ blivit chips varje helg haha. Jaja, ska äta mindre och nyttigare!
Sen på onsdag drar utbildningen igång, torsdag äre utbildning och boka resa och gymma och fredag utbildning!! awesommeeee,,

sitter inne och kikar på resor på ticket nu, hitta ett fancy hotell som ligger precis vid stranden och de är ju fett nice men alltså det finns ju finare hotell med! värsta svårt. men snart åker vi ! en och en halv månad kvar, ah om jag längtar,. min första gång i thailand ! :D och ja kommer bli så bruuun, awesomeeeeeeeeeee.
hahah är raslöts

Mobilblogg

Mobilblogg- sitter och kollar på eva och Adam med Louise haha flashbaaaaackkk !! Ska ta och hoppa in i duschen igen, gick En sån jävla långprommis så att jag blev heelt svettig haha ! Sen fix För ikväll, gött mooos

<3

Never give up on something you can't go a day without thinking about


DAMP WICKAN

SÅ JÄVLA GLAD ASSÅ ÄR DET OKEJ ATT MAN ÄR SÅHÄR GLAD?
haha ne men så jävla bra dag idag, glad tjej liksom!!!!!!!

har ätit frukost, fixat papper åt linus mami, duschat , noppat ögonbrynen och massa mer, feels goooddd!
va ute på en långprommis med smilla hahaha och så drar jag världens vurpa framför massa med byggare, så har jag hörlurar i mig och hör att dem pratar med mig och springer iväg. ASSÅ WHAT THE FUCK !?!?!?! varför springer jag för ? hahahaha


Matförgiftad????

Aaaa igår så skulle vi käka kinamat för Camilla å Tomas åker utomlands ikväll, vem tror ni ligger och spyr hela natten sen då ? Jo kag . sJÄLVKLART när jag ska jobba idag , är ju va att ställa in det. Jag har sån himla otur Asså, orkar inte längre !!! Men tanken på att jag å Linus ska beställa biljetter till thailand idag gör mig glad . Jaoja

Im crazy

Hallååå!
Igår då, jag och lisa fick nå krupp och åkte till Ica och köpte massa färger, hem direkt och slänga i blekningar. Runt 9 på kvällen var jag klar haha! Aja, behövdes tre färger så ja det tar ju ett tag.
Jag och Linus gick en prommis på kvällen igår, jag hade leggins på mig, vi börja gå upp till mig i södra och mina ben var is, men så fortsatte vi gå ändå upp mot björsjö och typ när vi kom till ica höll orka inte grina längre haha så bosse kom och hämtade oss! Fan va kallt de va!
Bytte om till mjukisar, landa i soffan och ut igen med lisa, haha :)

Nu har jag haft i inpackning i mitt hår, ska klippa det lite. fan färga ögonbrynen igår och det looks like shit, hatar mörka ögonbryn haha! lättare att måla..

Ska se på one tre hill och äta potatisbullar till lunch, gött mos! Får se vad som händer senare, men tippar på chillkväll. Imorgon är det jobb i Falun igen, kul!


jag vill ha soommaaaar med bruna ben!! snart så, om mindre än en månad åker vi !

release me

Ahh va fint det är ute ! :) riktigt myyys och kika ut genom fönstret så snöar det aaas mycket och solen lyser, ihih lovely times.
Jaja har ätit en youghurt nu som mellanmål, ska göra lite situps sen så ska jag göra lunch, och kanske färga håret. okej va tkr ni? Ska jag va blond eller ska jag va brunhårig? hjälp SNABBT :D


MISS IT ?

Alltså fan, ibland saknar jag skolan! Typ att ha sina rutiner varje dag.
Att varje dag komma till korridoren typ och höra josse å pätie ba tjeeeeeeeeeeeena! springa fram och kramas, och alla våra mackor haha, rökrutan och allt jävla trams. Så jävla bra klass hade vi, gryym"!



Men studenten var en fin dag !:D

MÅNDAG MORGON

Tjenixeeen!
Här har man varit vaken sen sex, oja.. Kunde inte sova en endaste blund i natt, Linus låg över halva sängen och louise över andra halvan, där låg man i mitten ba happ..
Louise grina så mkt igår att hon inte fick sova hos oss, klart man inte kan säga nej! Söthjärta..
Så pallra mig upp tidigt imorse, käka gröt och gick med henne till skolan, sen hem till mamma för att vänta på några el killar som ska fixa värmepumpen, men dem är redan 20 min sen liksom , what to expect ? Killar killar..

Sen ska jag hem och sova och storstäda hela lägenheten, fan städar ju jämt! Klarar inte av att ha de stökigt jag elle, nene.. Inga saker på golvet får liggas, svårt när man har en valp men så fåre va haha.

Och guuuud va glad jag är atm, så lycklig över allt. Det går bra nu.. Jag och Linus har det huur bra som helst, så jäkla kär. är så glad att jag har han! och min familj, gaash. i love you! ni gör sådan stor del i mitt liv :) och mina fina vänner, så jävla bäst. tack!


Mpbilblogg

Heeeeej! Har mys kväll ned louise, Lisa oh Linus ! Haft en underbar dag ned skogspromenad, Lekparker och massa skratt. Me like ! Ska Kika på resor sen, mysigt D:

Mobilblogg

Hej people! Nu har jag fått min iphone å glad är jag för det :) men ngn som kan hjälpa mig med hur man lägger in bilder från mobil ? Är väl lite trevligare det kan jag tycka ;) Nu ska vi ut till Valbo, grymt

svar

Anonym om baaaajs:
Du är sjuk ofta :-( vad för sjuk nu??
kram.
IP: 109.228.175.86


Svar; Ah, vet.. har kasst immunförsvar, förr var jag sjuk varje vecka, nu typ var 3e :) tror att de är influensa på G, får det alltid varje år kring höstlovet.

baaaajs

En helvetes dag. Sitter inlindad i filtar och massa mys, är sjuk.
hörs när vi hörs. helvete..

F TO THE ALUN

Sådär, då är jag typ klar. Fan va jobbigt de va att kliva upp då!! Upp halv 8 och gick som en zombie haha, ut med smilla och käka frukost. Men jag hatar havregryns gröt, när jag äter det måste jag bajsa direkt sen är jag hungrig, bra frukost liksom. Nej.

Ska göra med mig någon macka och vatten så kan jag äta under vägen, undra vad jag ska äta för lunch? Har inte ens jag tänkt på, mahaha. Ähh, vene :)

kommer hem 9 ikväll så får vi se om vi hörs då, annars imorn bitti då det är jobb också!


VÄGBESKRIVNING


Jag har kikat på How to train your dragon eller nå konstig film, linus ville se den men somna ;p
Sen försökte jag hitta vägbeskrivning till city gross i falun (ska jobba med nivea där) och precis när jag skulle klicka på skriva ut kom jag på att vi inte har någon skrivare. Bra tjej. Bra.

Nu ska jag ut på sista rundan med Smilla, sen är de godnatt. Satan i gatan vad trött jag är..

7
Glad hund haha

BRÅKKKK

Mah, nu är det paradise på tv, gryyyymt !!
Jag och Linus ska åka och köpa massa massa gott nu för vi har varit arga på varandra så länge och det blev för sent att gå ut och käka så vi ska bara mysa hemma.

Imorgon ska jag jobba i falun, wooooaaaat!! kommer aldrig hitta dit ja :D


VARFÖR?

I hela mitt liv har jag älskat kroppvård. Jag har älskat smink. Och jag har älskat massage.
I hela mitt liv har jag sagt att jag ska starta ett eget företag med alla dessa kategorier inom. Ett allt i allo företag.
Jag har jobbat på Nian kosmetik, Mary kay och Nivea. Företag som bara inriktar sig på smink och hudvård.
Därför blev det ett självklart val för mig att börja någonstans. Att ha ett mål framför mig är väldigt viktigt.
Jag kan inte kasta ut 20.000 för en utbildning på massage, jag kan inte kasta ut 40000 på att bli nagel terapeut, men 7000 har vi/jag att lägga pengarna på en framtid som jag drömmer, en framtid som jag vill ha.
För att komma någonstans måste man våga satsa, man måste kosta på sig att bygga sin framtid , för alla gånger kommer den inte av sig själv.

Sen jag var liten har smink varit ett intresse för mig, jag började att sminka mig först i klassen och utvecklades faktiskt snabbt. Enda sedan dess har jag brunnit för smink , alltid köpt smink för att kunna improvisera och utvecklas. Smink är för mig en passion man har i livet, något jag brinner för.

Sen träffade jag Sofie på Mary Kay. En otrolig människa!
Hon lärde mig så himla mycket, hur man lägger bästa skuggan, hur man lyfter fram  och hur man tar bort partier man inte vill ska synas. Sofie är tjejen som gjorde mig målmedveten och som gjorde att jag trodde på mig själv och även gjorde att jag sökte till att bli en Make Up Artist - en så jävla stor dröm för mig - men även en utmaning.

Jag är tacksam för alla vänner som jag har som sagt att detta är rätt för mig, och är glada för min skull.
Sedan finns det dom som är negativa och skriver grejer jag inte fattar hur de kan skriva så, en ren avundsjuka är vad det är. Istället för att vara glad för en väns skull så tryter man på det negativa, och får mig faktiskt att bli ledsen. De är inte vänskap för mig.

Det är helt sjukt att jag ska sitta och förklara egentligen, men jag skiter i det. Detta är min dröm och ingen annans !



MUA

YEPPP ! Jag anmälde mig igår till Siljansbackens make up skola, så inom några månader är jag make up artist, vilket gör det lättare för mig att få det dröm jobb jag vill ha och starta eget :)
Det är först tre dagar intensiv , 24-26 november, sedan skickar man in arbetsprov i fyra månader och sedan ett slutprov :)
Jag är så glad, jag, så det finns inte ! :D

Nu sitter jag iallafall och äter havregryns gröt (bara 130 kalorier eller hur kissie) haha. Ska strax sminka mig, klä på mig och ta en liten kort prommis till källö för att hämta louise, sen åka till vetrinären! Igen, stackars tjej..

Så får vi se vad som händer sedan, jag är sugen på att göra något roligt :) !


mmm

Såå, vaknade av ett sms från älskling att det finns ett solarium i valbo som jag vill ha ! Haha, mamma har ju hela övervåningen fri nu så hon kan ju ta det, höhö ;)

Ska göra lite situps nu, ska göra 600 om dagen så får vi se vad som händer sen !:D  Ska ut med Smilla, kika gossip girl, äta lunch, ta ner tvätt och städa. BLÄ :)


Kanske.. kanske.. kanske, får jag min dröm uppfylld..

Mobilblogg

Måste även skriva om inlägget igår att smilla är snart 14 veckor! Godmorgon iaf! Har ätit gröt och druckit c-vitamin och nu är det dags för sängen igen! Extra nice... Det är riktigt jävla kallt ute och blåser som fan, så for god's sake, klä på er:)

LISTA

Jag har blivit nominerad av min fina ida bohlin :)
I det här priset så ingår det att jag ska dela med mig av 7 saker som ni läsare förhoppningsvis inte vet om mig.

1. När jag var liten hatade jag såna som var vänsterhänta. De fick inte skriva i min kompisbok utan jag var tvungen att skriva själv.

2. Jag älskar makaroner men HATAR spagetti

3. Jag hatar också såna som bara är med sin pojkvän mest hela tiden - and guess what, sån har jag blivit. Bad girl.

4. Jag är aldrig nervös. Jag kan prata inför 200 människor utan att bli de minsta pirrig, jag kan dansa inför flera hundra människor och jag kan gå på en anställnings intervju utan att bry mig. Jag känner liksom, take it or leave it.

5. Min dröm är att bli make-up artist / hudvård. Funderar på att gå utbildning nu snarast. Om jag får ihop pengar.

6. Jag tror jag lider av nå depression, som jag bara håller inom mig och inte vill prata om.

7. Jag blir irriterad hur lätt som helst.

Jag utmanar;
De som vill! hihi. alla som läser det här ! länka till er blogg sen :D

SVAR

hanna om JEY:
okej.. kul !!! :D men ni har ju precis skaffat hund.. ska ni inleda det med att skaffa hundvakt?
och en till fråga.. hur länge hade ni planerat hunden innan ni slog till?
IP: 94.254.2.118


Svar; Det är emellan 8-12 veckan hunden acccepterar och lär sig saker. Det är då man ska börja ensamhetsträna hunden, annars kommer den inte att kunna vara själv alls senare. Det är då den ska träffa massa folk och hundar för att kunna bli en social hund. Och självklart vet jag att jag inte kan vara borta två veckor men jag vill att min hund ska känna sig trygg med alla i min omgivning. Jag vill att hon ska känna sig trygg med alla som hon träffar nästan dagligen. I helgen fick hon sova borta hos Linus föräldrar och det går huur bra som helst!

Vi ville skaffa hund i somras, då vi var på en kennel och tittade på hundar. Vi funderade fram och tillbaka till den 8 oktober då vi åkte ut till Hedemora och hämtade henne. Jag är en person som anser att mitt liv ska levas till fullo, inte att tänka "fan det där ska jag göra om några år" , för...  varför vänta ? :)

JEY

åh, hitta en resa till egypten, två veckor för 3600. Vafan sägs om det? ska vi åka? okej!

Telefon-Wickan!

fan har inte gjort något annat än att jiddra i telefonen idag :)
Ringt vetrinär, folksam, massage, tre, gavlegårdarna, falun city gross osv. Fan hah!

varför jag ringt vetrinär är för att smilla kliar sig så otroligt mycket. Precis på samma ställen som charlie kliade/kliar sig. De fick göra en biopsi på han men fick inte fast nå riktigt typ vad det är, och jag ringde bara och pratade idag med dem men de tycker att de är bättre att hon kommer in på onsdag så de kan dra större slutsatser på vad det är. Charlie och Smilla är från samma kennel btw.

Jaja, drog ner på stan och till miroi. Sen tog jag en fin promenad i boulogern, härligt var det :)
Imorgon ska jag bara träna (hemma) och ta det lugnt, ska bli skönt :>


Liten del av Vårat vardagsrum! ....

och våran hund hiih..

vajsjjs

Helgen va väl kul, hade inflyttningsfest och jag blev för full, sluddra efter två drinkar och ja det var den kvällen det. Inte dricka på ett bra tag nu ..

Ligger i soffan och har sett på film , jag och smilla :) limpan somna som vanligt, höhö ..

jag vill ha nya kläder, alltså får damp jag har ingenting... när kommer lönen? juste, aah 20 dagar. Och juste, jaaa jag va ju tvungen att dra hem. Kul tjej. Falun tors - fre på jobb iaf

e

Nu åker jag ut till älvkarleby för att tända ljus på min morfars grav, älskar att åka dit och prata med honom. Säga hur allt är och så.. Önskar att jag hade fått träffa dig..

Sen ska jag till faster och säga hej och visa smilla.. Sen handla och sen blire fullt ös medvetslös typ.. KUL !


MobilBlogg

Sitter i bilen och väntar på lisa och linus som är inne på ica och handlar nå Gött! Har varit på systemet och handlat goa grejer inför imorn, ska handla en gardinstång till så är vi så gott som färdiga för idag! Då blir det Tacopaj och mys i våran fina soffa och med våran älskade hund :D

Julen är (snart) här!

Åh, tänk att snart är det jul. Jag älskar stämningen och jag älskar allt det mysiga kring det.
Jag tycker om att gå till kyrkan, tända ljus, gå på någon gudstjänst och bara tänka på de saknade!
Jag tycker om att hela familjen är samlad, alla är lyckliga och ger massa energi!
Jag tycker om den goda maten som man äter på julafton.

Det enda jag iiiiinte tycker om är ALLT krimskrams man har, okej julgran är bra om man pyntar det i en färg, det räcker med typ 4 ljusstakar, inte 30, och allt sånt dära. Jag tål inte att se det stökigt och vill bara ha det stilrent ja hah :)

Nee, fan va jag tycker om julen. Jag vill ha snö och mysiga kvällar med ljus och varm oboy, att krama in mig i min älsklings famn och bara mysa.


(L)

Godmorgon!
vaknade inte nu, utan har städat, bäddat rent och lite mera gosaker. ätit lunch!  Haha, ska gå ut på en långprommis n med smilla, men vart fan ska man gå? Alltså det finns inga bra promenad vägar här nere :S och vågar inte gå kulverten själv eller.. Ja, jag får se vad som händer. Hon får ju inte gå huuur långt som helst , men fint väder är det ju så aah. haha

Stackars wilmisen då, är på sjukhuset och ska röntgas, tänker på dig gumman! (L)


reastlös

Får krupp! är så jävla rastlös så det finns inte..
Har satt upp alla speglar, målat lite, upp med routern, håller på med kablar nu och sådära. Inga kablar ska synas inte !! :)

Ska åka och handla lite nu, typ grejer till maten imörra (mummmsss tacopaj!) och lite annat sallad och så, blir bra det. Blir  nog willys, va fan billigt där ju haha! tattarn ..

PARADISE::

Sådärja, har jag varit ute på en prommis med Smilla, tagit en dusch och gjort en räksallad. Nu börjar jag bli less på det, äter det varje dag typ. Fast det är bra :) Nu är dem ändå slut så vi kan köpa hem lite tonfisk och sånt med så man mixar;)

Ska snart skölja ur inpackningen jag har i håret, diska lite och kika på paradise.. Jag vet vilka som åker ut !!!!!! och jag är skit arg, faaan min favvis :( aa ska inte spoila nå men ni får se ikväll :)

HAHAHA vill ni se det fulaste EVER ?!?! Kolla smilla när hon är blöt, haha hon sprang in i duschen för någon dag sen och jag kunde ju inte skita i att ta kort :D


det


ÄCKLIGT HAHA..

Okej, de är inte så att jag njuter av att visa dessa bilder liksom. Men, pormaskar är ngt alla har, och jag får så himla mkt på hösten/vintern, vet inte varför.. Men kommer ni ihåg att jag skrev för någon dag sen att jag använde strips för att ta bort lite? Jag hade bara i fem minuter (man ska ha 15) men ser ändå skillnad!


purple it


BLACK IS GOOD


Duktig tjej

Nu kom vi precis hem från vetrinären, hon va så jäkla duktig! Inte ett enda knyst och var helt ko-lugn liksom, enda negativa va att hon va lite rädd för sjukskökterskan och backade men de skulle jag också gjort ;)

Anna har kommit hit och leker med Louise för fullt i köket, jag ska bara chilla lite och tare lugnt innan de är dax att göra kröbb!

Och jag har massa sminkbilder i kameran, men de är typ 500 bilder och kommer ta år att ladda in så jag gör de imorn, okej ? :D

valpspruta

Vaknade typ 11 , gick ut med smilla och damsög, plocka undan lite och så. Ser ut som ett helvete här hemma och jag blir så irriterad på det, grejer överallt... Igår va delin och ida här å gissa om jag skämdes haha :'D

Nu har jag käkat räksallad, möms! Ska ta en promenad till louise skola (källö ofc) och ta med henne när vi ska till vetrinären och ta andra valpsprutan ! :)

Sen hem och laga mat , och plocka undan allt i lägenheten :) blir bra. Ska sätta upp det siiista, :D

valpspruta

Vaknade typ 11 , gick ut med smilla och damsög, plocka undan lite och så. Ser ut som ett helvete här hemma och jag blir så irriterad på det, grejer överallt... Igår va delin och ida här å gissa om jag skämdes haha :'D

Nu har jag käkat räksallad, möms! Ska ta en promenad till louise skola (källö ofc) och ta med henne när vi ska till vetrinären och ta andra valpsprutan ! :)

Sen hem och laga mat , och plocka undan allt i lägenheten :) blir bra. Ska sätta upp det siiista, :D

lägenhööt

Hej och hå! äntligen har vi fått internet, haha "'äntligen" efter fyra dagar. Va beroende jag är !!

I fredags fick vi ju nyckeln, då åkte tomas och linus och slipade på här, behövde inte spackla ett dugg ! Jag tog hit massa kartonger med alla grejer vi köpt.. Var här till elva och fixade!
Upp 8 i lördags, åkte ner och tapetsera. Så jävla snyggt i vardagsrummet, heeeelt jävla kanon nöjd. Mitt favvo rum helt klart:D Tack bosse för hjälpen :) och tomas lite i början :D

Sen i söndags gick vi upp samma tid, bosse och tomas tapetsera i sovrummet och vi plockade grejer, käka korv, prata och så vidare! Senare mot kvällen runt sju så åkte vi å hämtade alla grejer hemma hos mig, typ byrån och spegeln, tv och sådära!

Vi har inte aaaalls klart.. Soffan , sängen, tv'na , byrån och bord å sånt är uppe, men lite små grejer kvar som ska upp, spegeln och gardiner och massa tjoffs. så ska vi koppla in tvättmaskinen med, sköönt de iaf så man slipper gå till en jävla tvättstuga hela tiden :D

Nee men jag är nöjd iaf, vill bara bli klar så vi kan ta det lugnt och hinna med varandra! liksom vi är hur stressade som helst, blir arg på varandra och så för vi har så jävla mkt att göra och är så stressade hela tiden. Men om några dagar så :) vi ska ut till valbo idag igen och köpa lite grejer till kaklet, galgar och sådära :)


och juste, har "bott" här i två dagar. Så igår sprang jag runt i handduk och grejer som man tar bort pormaskar med, så springer jag runt heeelt stressad. Så kommer en jävla besiktningskille, man ba happp!! sen idag ligger jag och sover så plignar det typ tre gånger, springer upp i morgonrock och otvättat hår så kommer de två besiktningskillar. Är det kul eller?!?!?!? haha neeee!!!!


jag älskar dig! tillsammans klarar vi allt ..

MobilBlogg

Hej och hå vilken helg, fan vad vi har jobba! Tapetserat i två rum, upp med alla kartonger och möbler och så vidare.:) det är inte klart än på långa vågar ! Men de blir snyggt.. Tack för hjälpen alla:) Idag har jag varit barnvakt åt anna och louise, har varit ute nästan hela dagen, gått massa promenader, lekt i Lekpark och gått till kyrkan för att tända ljus till alla saknade <3 ska göra det i helgen med! På tal om helgen så blir det nog inflyttningsfest då, så kära vänner, bered er på att korka upp:D Nu blir det käk sen ikea med mina älskade saaris! (Vi har inte internet än, dör vad tråkigt de är Haha)