Mobilblogg från vår lägenhete!

Ih vilken tur vi har. Vi behöver inte spackla i vardagsrummet!:D så det är bara att börja tapetsera imorn! Tomas och linus fortsätter med sovrummet sen och jag har lämnat några kartonger och beger mig hemåt nu för krubb :)

bajskorv

Mår inte så mkt bättre men ska ner till lägenheten med några kartonger, buhuu lär bära allt själv! haha tomas och linus åker direkt dit och spacklar så jag får försöka fixa det, härligt med en hund i koppel i andra anden liksom.

Ska bli myyyys att få fixa det precis som vi vill :D aah det kommer bli great. men fattar fortfarande itne var jag ska få plats med alla mina produkter, ÅH!!! vill inte slänga nå :'(

NYCKLARNA !!

Mår så jävla illa asså fyfan .. käkade nyss en knäckemacka och nu ligger jag heelt utslagen i sängen, damn asså.. vi som fick nycklarna till lägenheten igår..
Jaja, tomas och linus ska dit och spackla och så direkt efter jobbet ! Sen kommer väl jag dit och ställer dit kartonger tills imorn då vi ska va där hela dagen, jag , linus, camilla, tomas och mamma å bosse . blir fint det :) hoppas vi hinner klart med allting.. vi hittade inga lila och bruna tapeter dock, fan ! men jag fick bestämma vardagsrummet iaf så jag är nöjd :D

Nu ska jag nog sova , så jag får se om jag mår bättre sen! :)

FAN

Fitt anus, fick gå hem från jobbet för att jag spydde flera ggr. MMMMM härlig tjej, kul om dt är magsjuka. STICK va ärg jag är nu alltså .

MobilBlogg

Tja! Idag är det jobb, demar för favorit nivea idag, kung! Håller till på coop i valbo så traska förbi där om ni ändå har vägarna förbi ;-) Sitter nu på waynes och har lunch, kul att sitta helt själv liksom. Nej jag är inte mobbad inte alls! Ska dra en snabb shopping sen om hon kan skynda sig ut med den jävla salladen, fan väntat i 10 min liks, inte okey. Morgonen började kasst också, härligt att vakna typ sex och spy flera gånger, Usch! Less på detta nu.. Men men, de var bara att pallra sig till jobbet de. Får se om jag mår bättre imorn, inte kul att springa på toa all day liksom

Härlig dag!

Igår hade jag ett så givande samtal med tomas, linus låtsaspappa, guud vi satt och prata i säkert en timme om allt. Saker som fick mig att ändra min syn på saker.. tack :)

Nu är jag hundvakt åt charlie så han är här och leker, jag med min huvudvärk haha! går inte perfa om man säger såååå, haha smilla smider upp typ som banor och charlie hänger inte med när hon springer så får han damp och står och skäller, och lyssnar inte på lilla meeej ... Jaja, får se hure  blir, annars får jag ha charlie uppe å smilla nere och springa upp och ner haha

Ska till Maria senare och prata jobb, prata vilka ställ och så jag ska ha, jobb imorn och på fredag. GÖTT :D Fick bra med lön idag också, nöjd tjej.


20 år!!!

Först och främst vill jag bara säga grattis till mitt fina hjärta som fyller 20 år idag, en milstolpe i livet hjärtat. Detta betyder att det var ett helt år sen jag träffade din släkt! Kommer ihåg hur himla nervös jag var.. men idag är det andra bullar, jag ser din mormor och morfar som mina morföräldrar, som ett par extra! Vi är där varje vecka , kollar på tv och pratar. Jag älskar det! Din farmor och farfar är så söta, totala motsatser men ändå passar de så bra ihop, det är verkligen meant to be. Din morbror är kanske den roligaste jag vet, med sina roliga tricks. Norskt fyrverkeri liksom haha.. Dina farbröder är så smarta! och dina kusiner är så jäkla söta. Och jonte är så jävla kul han med haha! Tänk att det var ett år sedan jag träffade alla  ! Och din familj, den är huuur underbar som helst, jag känner mig verkligen som en i familjen. Jag älskar dina syskon, din mamma, din pappa, tomas!!!
Då hade vi bara varit tillsammans i två månader och nu sitter vi här med 14, snart 15, och massa mer ska det bli! Jag älskar verkligen dig av hela mitt hjärta , du är den som betyder mest för mig i livet och du är den som får mig att kämpa. Kämpa genom både bra och dåliga dagar. Du är den som får mig att känna mig speciell och förstå att jag inte är som en i mängden.

Jag älskar den personen som jag har blivit med dig, en mycket gladare, smartare(!), roligare, lyckligare person. Du har fått mig att ändra på mig på ett sätt jag inte trodde var möjligt!
Jag ser fram emot att börja vårat liv tillsammans. Varje dag kommer att bli ett äventyr i sig! På fredag när vi sätter nyckeln i låset och vrider upp så vidgas en hel framtid för oss, en som kanske inte alltid blir lätt, men som vi kommer att klara , att ta sig igenom det svåra är det viktiga i ett förhållande.

Damn, jag älskar dig!


Mobilblogg

Tjenixen !! Sitter nere i gillestugan och väntar på att Linus ska betala sina Räkningar.... Vi ska se på how i mer your mother, hoppas han somnar så jag får se på desperate!! Tidigar idag va vi å kila på tapeter , hitta en skitsnygg fondväggs tapet asså :D

Mobilblogg

Happ, kul. Har jag fixat mig och busat sönder smilla så hon kunde sova när vi skulle flytta. Så ringer min kära pojkvän och säger att jag inte behöver hjälpa till att flytta. Happppp Haha! Sitter och kollar på mtv nu och bara väntar på att de ska komma hem så vi kan äta :) gött!

Mobilblogg

Ja, tisdag då! Idag står .. Flyttning på schemat, ska hjälpa dom som bör där att ta ut sina grejer då de är gamla, så ju tidigare vi kommer in- desto bättre. Får se om linus tar hem slip så vi kan börja slipa med (: måste handla tapeter, grått och mörkgrått i vardagsrummet och lika å brunt i sovrummet. Fan va snyggt det kommer bli, längtar! :D Nu ska jag sova en stund, så hörs vi sen :)

LINUS 20, om två dagar. hö hö, häst

Haj haj!
När limpis kom hem åkte vi och lämna smilla till mami, sen åkte vi ner mot stan för att käka lite götta! Eftersom han fyller år på onsdag, så kan vi inte käka då, och inte imorn för då ska vi hjälpa att flytta och torsdag fredag jobbar jag, så det fick bli idag! :)
Vi åt massa gött! Kycklingvingar (starka som in i heeeelvete) vitlöksbröd, fläskfile, black and white osv. Gott som fan! Så fick han sin present med, tror han blev liite glad iaf :)
En resa utomlands, vart han vill ! men jag tippar på att det blir egypten i december ;) ska bli så jäkla skönt att komma iväg och bara njuta av värmen!! och dricka massa goda Stella med, ååh vad jag längtar. Ska börja kika på resor redan ikväll ja, haha. eller så överlåter jag det till födelsedags barnet ;)


Nuu ska vi fortsätta äta gurka, morötter, dipp och godis och se på how i met your mother, mahah feting nice kväll .

mmmm ..

Jag behöver fortfarande hjälp sen förra inlägget.. Eller ska jag fortsätta på denna bloggen ?

Har precis stått på crosstrainern i 20 minuter, ska stå en kvart ikväll sen. Ska se på desperate nu , sista avsnittet på säsong 5. woppa!!

grymt jävla besviken.. hur fan kan man bara ta och ta och inte ge något tillbaka? Känns som att jag måste prioritera mig själv och att säga ifrån ordentligt ngn gång..


Mobilblogg

Mornin' ! Har precis ätit min gröt och pussat linus hejdå för jobbet, ska lägga mig och vila lite nu! Men jag behöver er hjälp. Jag vill ha en ny Blogg, som kanske riktar sig in mer på smink och hudvård.. Men vad fan ska den heta? Snälla, hjälp!

IPHONE

iiih.. jag har beställt hem en iphone fyra !!! helt siiiick jag är så jävla glad :'D

Sen va vi i valbo och köpte en TV (47 tum), soffa, säng och sängstomme. gah , this aint gonna be a good month!! hah....................... tur att limpis har cash haha.

nu ska jag käka, fan va hungrig jag är!

hohohooh

Woppaaaallaaa..

Ska ut till Valbo om någon timma, ska köpa säng, sängstomme och tvbord. Baahhh pengarna bara flyger iväg ja.. Ska lämna Smilla hemma med mamma för första gången med, känns vemodigt haha! Nej men det går bra. Vi vet ju precis vad vi ska ha så det går nog bara på en timme!

Föresten, jag ska nog fanemej beställa en Iphone fyra. Min telefon fuckar ut och vrf inte köpa en jag vill ha ? ((;;


MobilBlogg

Sitter och kollar på idol med min fina familj och de älskade saari x 2. Big fat love to you guys (: Blir filmmaraton senare, eller några filmer iallafall! Hoppas på att jag får bestämma :D

fredag

Tjabalala polarN! Hoppas allt är gött.
Upp vid åtta idag, skjutsa Lisa till skolan för jag skulle ha Charlie, Sen vid elva åkte jag och hämta lisipisi igen .
Har precis ätit en grym räksallad, som jag skrev om igår. alltså godaste ever!!
Nu blir det nog filmmys, sen ut och busa med Charlie och Smilla - om jag orkar! Haha är så jävla snorig..


Vill ha summertime.

LOVE


Kommer alltid att älska dig..

RECEPT

Gjorde en aaaas good lunch idag ja! Räksallad med röra. Mumsi

Recept;

2 msk turkisk youghurt
1 msk majonääääs
En halv, halv lök
Ett halvt ägg
Salt! Huuur mycket du vill


Gurka, Sallad, tomat, lök och det andra halva ägget, och så klart räkor hur mycket du vill ! :D


WILMIS

Har var ute och knäppt kort med wilmis idag! Käkat pancakes också. göttelittööött. Ska gå med henne hem till hennes mami efter paradise, måste nog prata business !


BIG FAT LOVE


TRALALA

Gårdagen var så mysig! Käka här med lisa, linus och wilma, köttfärspaj . mums mums.. Sen vidare till Linus mormor och morfar på fika, hem till mig en snabbis och hem hit och hade popcorn mys i soffan med viktor, wilmis och limpis. Så jävla mys. Älskar er allihopa :) !

Camilla kom in och väckte idag mig vid 9 med en annan busig vovve! Charlie var här, så de har busat ett tag nu. Men måååste verkligen få smilla lugn, alltså när vi är på nedervåningen och charilie där uppe piper hon som fan och jag hatar sånt, min hund ska de va pliii på haha nej men jag vill ha det så :D

Senare ska jag fixa mig som fan, känner mig så himla risig! Så ska vi nog ut till Coop och köpa blommor till vi flyttar, å kanske sängen :) nice times ..


fidelty

Har precis käka korv med camilla och tomas, va gott de, ska gå ut med smilla nu och så ska jag sätta på henne hennes kläder, haha så jävla söt. :D Sen blir de lite desperate och busa med smillster!

Gäller verkligen att sätta gränser direkt, fan hon är så jävla busig och biter på kablar och allt, blir skitarg ja haha.


SNÖ

Upp vid 6 imorse,  käka gröt och gick ut med smilla, sen somna vi om till 9! Gött.. har precis varit ute igen och guuud vad söt hon va med snön, alltså jag dör ju helt seriöst  !

Pratade nyss med besiktningskillen, woohooo :D Vi får måla, tapetsera och allt hur vi vill. tom köksluckorna!! gött som fan :D Kan inte fatta att nästa fredag flyttar vi, helt sjukt ju :S

Ska kika på nya one tree hill nu, älska jamie, quinn och clay och haley, nathan, brooke eller jaa jag älskar alla haha , fan va grymt det är (L)


Nu vill jag ha massage igen!

MAKE UP

Lila är typ det snyggaste som finns till bruna ögon, riktigt mööörk lila (inte som jag har där alltså.)

Jag älskar den gråa skuggan som jag la försiktigt här, skitbra vardagssminkning!


SVAR

orolig läsare om BAKA:
ät mer sallad!
så kanske du inte är sjuk lika mycket


Svar; Uppenbarligen är du någon jag inte känner! Haha, jag äter sallad varje dag till maten, grönsaker, frukter och så vidare. Äter även en speciell gröt för att förbättra immunförsvaret. Meeen, de vet man ju inte eftersom jag inte skriver ut det. Men tack för förslaget, fast ja kan nog tänka själv ;)

MYSMOGRON

Godmorgon! Vaknade 6 och gick ut med smilla, käka frullba och så gick vi och la oss till 9 igen :) Superskönt!
Har varit ute och gått med henne litegrann nu, hon får inte gå så mkt än men sen jäklar ska hon gå minsann! haha nej men de kan gå 1-2 mil per dag när de är vuxna och min ska inte bara ut och kissa och in igen, ne ne.

Idag vet jag inte vad det blir, ska nog till mormor med smilla så hon får träffa henne, och så kan hon sticka lite kläder till na :D blir fint de :D


SMILLA

iiiih! Så himla glad..
Vi köpte hund i lördags, (det som jag inte berättade om) och de går verkligen superbra. Hon är så himla snäll! Har inte kissat inne en enda gång, hon sov hela natten i natt och ah jag dör, underbar är hon  :) väldigt mammig men det går över på några dagar sa uppfödaren!


Grymt suddig bild men hur lätt äre rå? Ska ut och knäppa snart! En chiahuahua/pomerian äre :)))

ÄNNU GLADARE

Eheheh, kan fortfarande inte bärga mig inför lördag. Yeh yeh yeh!! ni kommer aldrig ana asså.

Har varit på arbetsintervju och det gick sådära, haha man skulle räkna matte och då fattar ni varför jag säger att det gick sådär. Fy i helvete vad svårt :D kunde ingenting ja!
Sen har vi tagit en långprommis och nu ligger jag och kikar på paradise hotell..
Ska väl sova nu eftersom det blir en härlig runda på stan med Wallin imorn, någon tröja kan man alltid hitta och.. lite leggins. Jeans också kanske. Får la se vad plånboken bjuppar på !



GLAD!

Iiiiihhh jag är så jävla lycklig !!! Alltså faaaaan kan inte hålla mig... men ska inte avslöja något , ni får se helt enkööölt :D fan va glad jag är!!

Ligger och kollar på desperate nu, grymt.. ska göra de till fyra har jag bestämt,  sen laga mat, fixa mig och iväg på arbetsintervju (klockan sju).. håll tummarna? det är ett jobb som är lite då och då, precis som med nivea jobbet. Vilket är perfekt! Då jobbar jag bara kvällar också .. får se hur det blir, ska inte hoppas på för mkt :)


bank

Har varit nere på Ungdomsmottagningen och på banken, konstig bank det där. Kunna bara ta ut 70% och det andra fick jag på kortet ? eh..

skulle lägga upp smink sen igår men naturligtvis funkar itne bildgrejen.

SOFFA

Skulle ju ta ut mina sparpengar idag. Mm, kommer ner klockan 14.58 och går i lung fart till banken. Så när jag kommer dit så STÄNGER dom och dem kan inte ens öppna, hon står där och hånler åt mig, fyfan va tokig jag blev.
Tur att Linus hade pengar ändå så vi kunde betala soffan :) Han får av mig i mörra... Sen åkte vi till IKEA och köpte svarta handdukar, toan är ju vit/grå typ så brunt till det blidde inte fint :D meeeen.. vi tar det i köket ist! Älska brunt!

Nu är det paradise hotel iaf, wohoooo göttans :D


Denna blev vååår idag ! Från möbelhuset :)

BAKA

Barnvakt idag! Det innebääääärrr bakning haha. Hela huset på klamparegatan luktar nybakat, bullar, bröd och massa goa grejer. Sockret är slut och en ledsen Louise tvingar mig till affären men njaa haha . Ska ner på stan runt tre för att ta ut mina sparpengar, vi ska köpa soffa idag! :) Vi delar på den eftersom den är såpass dyr och en soffa är en investering som man inte köper varje dag, lika bra att lägga mkt på den så få man en som man vill ha :)
Vet inte om vi skulle lägga handpenning på sängen, men vi får se!

Sen blir det en trööök kväll.. Ska fylla i vad vi ska ha för försäkringar, el och massa grejer. Blöh! Men viktigt att göra :)


Slänger in en bild på mej och söthönan!

jejeje

Åkte och kollade på lägenheten och fan va fin den är :) så jävla fräsch! Toan är ju nyrenoverad och aaahhh love it!!
Ska bara tapetsera i sovrummet å så sen är det finito ;) Hoppas på att flytta in typ första november eller helgen före :)

Men alltså jag kommer ju få panik, tänkte idag när jag tänkte på vilka möbler jag ska sälja. Jag har så JÄVLA mycket grejer! Alltså Kläder, det kommer ju aldrig få plats i någon sketen garderob, och smink? hudvårdsgrejer? parfymer? Hur FAN ska man få plats i ett badrumsskåp med det? Haha fyfan, blir massa grejer jag får slänga.. Dont like :( Höjta till om ni vill ha nå, haha! Massa oanvända grejer haha.

Nej nu ska vi sova , tidig kvällör today.

BIG FAT LOVE



Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Så jävla less

Alltså jag blir så jävla arg på mig själv.
Igår kom min förkylning, är helt död i både huvud och hals, det går inte att hosta för att jag är rädd att stygnen ska gå upp. Iaf.. Försökte genomlida hela dagen och det gick sådär..
Så köpte vi hem max, som jag inte ätit på hur länge som helst. Och ja, vad tror ni händer?
Självklart ligger jag hela natten  och spyr också, alltså är det kul att leva eller?

Jag är sjuk hela jävla tiden, det var så himla längesen jag var frisk och jag vill bara bli det. Jag finner ingen ork till att göra något om dagarna så jag ligger bara och kollar på serier. Härligt liv, just gotta love it..

Nu ska jag (trummvirvel) kolla på SERIER ! Ovanligt va? INte ett jävla dugg.

åhh

Hej på er!

Sen mitt senaste inlägg har det hänt en massa, åkte upp till sjukhuset och opererades.
Jag skriver när jag blivit frisk. Aldrig haft så ont förrut...

perkeleleeee

Hur kul är det att bli sjuk när jag planerat vara med tjejerna? feber och magont (tror det är cystan :/)
Älskling och Lullan är och köpar massa gött och jag ska bara dö, allt i mitt liv bara rasar och faller ner, fyfan ..

Johanna ring mig om du ser de här , din mobil funkar inte och du svarar inte at home :)

JEJEJE

Godmorgon! Eller? Vad säger man när man sover såhär länge? Haha..

Ska fixa mig nu sen gå upp och käka någon lunch, får se vad det blir. Sen iväg och skriva kontrakt och köpa ett köksbord :) Tänk att om  MINDRE än en månad flyttar vi, första november. Känns hur kalas som helst :D
Vi kanske drar en tripp till valbo med, vill ha en klocka, en STOR! Får se vad som häder :D

Ikväll är det mys med damerna på G, ska se våran grymma film sen 9an (L)

BIO

Älskling bjöd mig på bio, gullegull! Vi såg på I rymden finns inga känslor, var väl ganska nice film, hahaah. Gött med popcorn!
När vi kom hem så drog vi en promenad runt bomhus, sen blev vi rädda vid vattentornet och sprang åt andra hållet, höhö töntar :D
Nu har vi tränat massa och ska lägga oss ner och mysa :)

Imorgon skriver vi kontrakt för lägenheten!!!


Mörkare hår



Ny färgat hår! Mot lite mörkare kulörer med massa slingor, om jag gillar? tjaa..

wilmis make



Mmmhh !! Wilmis sminkning igår tror ja! Vi gjorde olika på båda ögonen,

MAKE ME



Har världens tröttaste ögon, i know! Snabb sminkning som jag gjorde för ngn dag sen! Det är så kuuul med färgööör

14 månader baby

Idag är det våran dag! jeej, i fjorton månader har vi varit tillsammans nu. 427 dagar. Helt stört! Tiden har gått så himla fort..
Och tänk att vi var vänner i ett heeelt år innan vi blev tillsammans med, haha. Fattar inte ! :)

Igår så gick vi ut på en prommis, sen åkte vi ju som sagt och kika på bordet. Vi får se hur det blir med det :) Min pappa kanske hade nå nice också.
Idag får vi se vad det blir, jag vaknade typ 10. Ska skicka in vilka jobb jag har sökt till arbetsförmedlingen, annars får man inte kosing sörru. Sen kanske de blir nå mys att fira lite, hihi. Bio kanske? Var ett tag sen!



bajskorv

Åkte till Linus morfars kusin och kikade på ett bord, var väl sådär nice men vi får kika lite efter annat! annars är det bra och får duga så länge :D
Nu ska vi nog knäppa igång en bra film, och somna till den! Eller inte jag, antar att jag kommer ligga sömnlös men min bäbis får sova iaf,höh


fuck you and good bye, du har förstört tillräckligt av mitt liv !

inge värdelös eller...

Asså jag ställde min klocka på tio, måste ha stängt av den i sömnen för jag vaknade för en halvtimma sen. Halv tolv, jepeppp du läste rätt. Var så jäkla längesen jag sov så länge så jag fattar inte hur jag kunde göra det nu? har inte sovit så bra i natt, har varit så jäkla rädd, och drömt massa hemska drömmar...

Helgen var väl grym, typ slapp helg. I fredags gjorde vi ingenting, jag och camilla såg på idol när linus sov höhö, sen såg vi film!
Lördagen åkte vi ut till valbo och kikade lite, hittade ignenting förutom ett halsband jag beställt. Så på kvällen blev det middag och vin,  blev bra fuller haha.
På söndagen gjorde vi ingeeet, eller jo la ner alla grejer i flyttkartonger.. asså åh, jag vill göra nå kuuuuuuuul!! less på tillvaron atm :)

Nu har jag sökt lite jobb, ska hoppa in i en lång jävla dusch och sen äta nå lunch, får se vad som finns. (: