VISAR UPP LITE NYTT FRÅN ELF



Liten videoblogg tisdagen till ära. ♥

MAKE UP - REGULAR BROWN





MIN POJKVÄN HAR KÖPT....

Världens mysigaste jacka. Love it! ♥


LÖRDAGENS OUTFIT




såhär såg jag ut i lördags!
Höga shorts från H&M
Linne från New Yorker
Poncho från Kappahl
Skor från ShoSho

FREDAGENS OUTFIT



MAKE UP - GREEN







Färgade håret igår !! Woho! Ska till make ...

Färgade håret igår !! Woho! Ska till make Up store på torsdag och fixa till ögonbrynen så jag äntligen får en bra form.. Men beställde en grym Grej från elf så kanske testat den först;) tror paketet kommer ikväll så jag visar er då! Ikväll lovar jag att lägga upp massa bilder :)


Idag vill jag färga håret. Brunt rött elle...

Idag vill jag färga håret. Brunt rött eller blondare (mörkblond) spelar ingen roll. Behöver förändring. Vad tycker ni?:)


Woooooop!

img_7938 (MMS)

Woooooop!


Såhär ser jag ut ikväll :) nu kör vi!

img_2193 (MMS)

Såhär ser jag ut ikväll :) nu kör vi!


HALLOJ!

Nu sitter jag och väntar på Linus, tänk att alltid jag får vänta på han haha borde ju tyvärr vara tvärtom;) Idag kör jag på en brun sotning, virkad tröja och höga shorts under, jag gillart.. Bilder kommer givetvis imorgon vänner!

Vi bor hemma hos Linus mamma nu och passar huset och har det hur mysigt som helst med bastu och pool och grejer, jag älskar att vara här :) Nu hoppas vi på sol imorgon också så vi kan ligga och pressa, ett solkort ska införskaffas med ;)

Nu ska vi vidare till Rasmus, de blir tydligen jag och grapparna ikväll? Haha som vanligt de. Nej men sara och jenny kommer kanske senare, de blir kul :) pusssss

Tjejs! Hade en bra kväll igår , eller börj...

Tjejs! Hade en bra kväll igår , eller början på den.. Sen blev det en fis kväll, men nya tag idag tror ja! Inflyttbingsfest hos en kompis :) sen nästa helg blir de fan lugnt haha ...


Godmorgon från ett regnit Gävle , skitväde...

img_3106 (MMS)

Godmorgon från ett regnit Gävle , skitväder! Vi som ska ha grillfest med massa roliga idag, fan va taggad jag är !!! De kommer runt sju så jag kanske hinner ta en nap! Köpte en asfin vit virkad klänning igår så den ska jag nog ha;)


Storshoppat på stan! Köpte en mascara och ...

img_1024 (MMS)

Storshoppat på stan! Köpte en mascara och lite mer! :) fick gratis medlemskap och gratis brynplock, tack och bock! Ska äta Billys pizza nu mums;)


Nyvaken och svullen i ansiktet, är alltid ...

img_6536 (MMS)

Nyvaken och svullen i ansiktet, är alltid de på morgonen haha! Sitter och väntar på Mamma vid busshållsplatsen, de är så ljust på morgonen !! Beställde mycket smink igår ;) visar er nästa vecka!


TIPS FRÅN WICKAN

Hej!
Var precis iväg och köpte de sakerna jag älskar mest till mitt hår (och en liten deo slank in, hehe). Håret blir så JÄKLA bra av sunsilks nya schampoo, och jag varvar gärna mellan dessa hårinpackningar för att inte vänja håret!




Har ni några favoriter?

(psst.. funderar på att gå en utbildning med fransförläning samt frans/ögonbrynsfärgning. Någon som skulle va intresserad?)

DAGENS MAKE UP - MATT

Idag använde jag mig av matta ögonskuggor, vilket egentligen inte hör till favoriterna. Men vad gör det?
Varför jag inte gör massa färgsminkningar är för att jag, eh, inte tycker att de behövs när jag jobbar med massa dudes ;) haha nej men alltså, idag hade jag läppstift. Rött läppstift. Och alla frågar vad jag gjort med ansiktet, att jag är jättesminkat osv. Haha vafan, guys..





DAGENS MAKE UP - NATURAL






Godmorgon! Bästa dagen på månaden haha ;-)...

Godmorgon! Bästa dagen på månaden haha ;-) lööööön! Idag blir de bio och kanske middag? Sen ska jag beställa smink från elf tänkte jag. Någon som vill göra de med mig? :)


Godmorgon! Sitter på Bilprovningen åter ig...

Godmorgon! Sitter på Bilprovningen åter igen, haha ska hit fyra ggr idag. Tre med firman och en med våran bil;) lön imorn och de känns grymt, fick en bra lön faktiskt, efter bara 1 vecka haha ! Ska spara massa så jag och hjärtat kan åka iväg på vår tredje resa utomlands i början av augusti:) ska bli underbart !! Fattar ni hur kär och lycklig jag är? Aaaahhh!


YOU MAY SAY I AM A DREAMER, BUT IM NOT THE ONLY ONE


DAGENS MAKE UP - EYELINER

Älskar detta!
Så jääävla simpelt liksom..





(LÖR)DAGENS MAKE UP - BLUE EVEREST

I lördags var typ första kvällen på hur länge som helst jag gick ut utan lösögonfransar, funka det med!





Utan blixt;


Hej ! Sitter nu i en sprillans v60 på Bilp...

Hej ! Sitter nu i en sprillans v60 på Bilprovningen. As kul att brumma runt :) ska Åka och köpa blommor till en kollega tänkte jag, han fyller år :) senare blir de träna och promenad!


Härligt sår på näsan efter gårdagens brava...

img_6594 (MMS)

Härligt sår på näsan efter gårdagens bravader, Fyfan aldrig mer sprit!! Aldrig aldrig!! :) sova nu för upp till jobbet imörra, tidigt !


Bra tjej med donken i handen. ÅNGEST! bra ...

img_6919 (MMS)

Bra tjej med donken i handen. ÅNGEST! bra bättre kväll med fina vänner. Kyss


CHILL OUT


LAST NIGHT

Alltså jag vet att bloggen suger nu.
Men ni vet väl hur det är, upp sex på morgonen, jobba, hem runt fyra, laga mat, tvätta, städa, sova typ haha. Så när jag kommer in i rutinerna så blir bloggen bättre, i promise. Orkar liksom inte dra fram kameran på morgonen och ta kort när jag är så stressad haha!

Igår hade jag världens roligaste kväll med tjejerna iallafall, helt underbar! Satt och pratade minnen och om framtiden och grejer, så mycket som förändrats på så måånga år och grejer. Ja det var HELT underbart ! <3 Drog ner på interpool sen och träffade mycket folk, old saints är fan tråkigt nu liksom. Där satt vi ALLTID innan förr men nu suger de ju , de senaste gångerna jag har varit där är de skit lite folk och typ inga kändisar liksom, hehehe. Fast med ida är de kul! :D


(GÅR)DAGENS MAKE UP - GREY






Jag hade så jävla roligt igår!!!!! Kör vi ...

Jag hade så jävla roligt igår!!!!! Kör vi idag igen tro haha?;)


Är på jobbet nu! Ska åka och besikta en sk...

img_8916 (MMS)

Är på jobbet nu! Ska åka och besikta en skitfin bil nu :) men alltså ibland undrar jag hur jag kan va så lycklig hela tiden. Lyckorus Every day!! :D tack alla som gör min dag , speciellt Linus hihi :) ikväll blir de mys med tjejerna mina! Vin och ost&kex med Elin Hanna och Stina :) om jag kommer ja en trevlig fredag? Oja!


Osminkad och jävligt .. Jag vill göra nå s...

img_6396 (MMS)

Osminkad och jävligt .. Jag vill göra nå skitkul i helg, har världens energi !!!!!!! Vafan kan man göra då:)?


Sitter på jobbet nu, inväntar grapparna! :...

Sitter på jobbet nu, inväntar grapparna! :) Ska köra ut massa nya bilar först, Sen åka och besikta och sen tvätta bilarna! Wax on wax off! Igår när jag kom hem så hade älskling gått och köpt god mat och grejer, vilken pojkvän jag har! Life is Great :)


Jag har världens bästa jobb. Och Linus får...

img_7370 (MMS)

Jag har världens bästa jobb. Och Linus får börja imorgon. De är världens bästa dag!! Alltså fattar ni Hur mycke de Här gör för vårar liv :D


Sämsta dagen ever. Vaknade med feber och g...

Sämsta dagen ever. Vaknade med feber och grejer, men ville inte svika grapparna på jobbet så kunde ju inte va hemma. Drog dit och de första jag gör typ är att backa in bilen i en portjävel , massa repor. Bra tjej, stört böla gjorde jag haha. Tur att man har snälla arbetsmates! Tom Danne den jäkeln trösta ma haha ;) nu ska jag försöka sova! Pöss


Fattar ni hur trött jag är? Gick och la mi...

Fattar ni hur trött jag är? Gick och la mig halv 9 igår och vaknade upp kl sex dö trött med sprängande huvudvärk och halsont, tom öronen värker .. Men men, bara å jobbe! :?


Är på jobbe nu, eller nä sitter å väntar p...

img_0662 (MMS)

Är på jobbe nu, eller nä sitter å väntar på att bilen ska gå igenom besiktningen :) en ny V60 stod på tur idag!! Muuuuuuuums.. Efter jobbet ska ja åka och träna ett hårt pass sen sova direkt , kl sju blir de sängen asså..


Everyone can fake a smile, but the eyes allways tells the truth



Nä, nu är jag huuuur trött som helst så nu blir det bingen! Först spikmatta en kvart så jag blir av med den här huvudverken jag haft i flera veckor.. Uscha!

Jobba imorgon igen, fan va jag längtar!!! Ska bli så jävla skönt att få en BRA lön, att se fram emot den och veta att vi kan spara och köpa hur mycket som helst, att få en fin vardag tillsammans och inte behöva skämmas för att man köper en sak typ.. haha.. vi ska även sälja vår bil så om någon är intresserad av en Alfa Romeo så hör av er ;) PÖSS ♥

LOVELY FRIDAY ♥






'



Lite bilder från min fina fredag ♥

DAGENS MAKE UP - ORANGE CITY


Haha gud vad fräknar jag fått..




DAGENS MAKE UP - SUMMER

Bjuder på en liten sommarsminkning som jag hade igår!







Med blixt;




Hoppas att ni har haft en fin helg!

Mobilblogg - vaknade helt utvilad och drog...

Mobilblogg - vaknade helt utvilad och drog på kalas till Wille , har grymt ont i magen och huvudet så ska sätta mig i en bastu nu, och bubbla lite Sen lägga mig på spikmattan..


Fyfan va skönt att sova uuuuuuuut! :) roli...

img_2785 (MMS)

Fyfan va skönt att sova uuuuuuuut! :) rolig kväll igår , börja på GW med kyckling souvlaki och tzatsiki och grejer, mycket gott.. Sen hem till Papi där alla vi satt å drack lute , eller aa inte pappa å Nina Då haha... Sen på krogen och Linus blev utslängd som vanligt;) hahaha ... Har as ont i mellangärdet nu , Linus gav mej världens slag där  haha ...


Wihoooo sluta jobba nyss, kl sex är de mid...

img_2868 (MMS)

Wihoooo sluta jobba nyss, kl sex är de middag med fina pers. SEn utgång ? Ses vi ute ?


Jobbar och står i, är trött som fan ! Haha...

img_7862 (MMS)

Jobbar och står i, är trött som fan ! Haha .. Ska åka och besikta en sprillans ny V60 nu, seriöst haha dröm jobb! Brummar och köpet glass också ;-(


VÄRLDENS BÄSTA DAG

Nja, kanske inte. Men nästan!
jag började ju som sagt jobbe idag, på mitt gamla jobb VOLVO. Men med heeeeelt andra saker, nämligen i rekonden. Jag tvättar massa bilar, åker runt med dem till bilprovningen, besiktar och massa annat. Så jävla nice och köra sprillans nya bilar (menar såna som typ åkt max 5 KM) och har plasten kvar haha. Måste bli bättre på att backa bara, men seriöst det här är ju lätt ett grymt roligt jobb. Speciellt med helt UNDERBARA arbetskamrater :)

Jag har kört till bilprovningen för första gången idag också, as coolt. Är en skittrevlig snubbe som jobbar där, han gjorde mig glad :D Justja hahahahahahaa gjorde världens tabbe.

Visst jag har haft körkort i snart ett år, men ibland gör man fel hahahahaha. Så när jag kom till bilprovningen i en sprillans ny Ford så va jag så nervös så jag gick bara UT när jag stängde av bilen (hade friläge) vad tror ni händer? JO biljäveln åker ju ner för "backen" och jag springer som fan breve och ser att alla sitter och skrattar åt mig, hoppar in i bilen och drar åt parkeringsbromsen, asså vafan haha, så jäkla blond. Så den där roliga killen på bilprovningen kommer ut och skrattar åt mig och säger att alla gör sådär, hahaha men lite roligare att jag va blond. Så när jag skulle klicka in att det var min tur, eller ja att jag kommit då så tittar han ut genom luckan och frågar var jag har parkeringsbromsen, hahahahaha.. Ja men det är tur att man kan bjuda på skratt :D

slutade fyra sen hem och fixa mig, ner på stan och käka med hela familjen :) <3 Hur mysigt som helst, grattade mamma å min fina bror. Love u guys, you are the greatest :) PÖSS



DAGENS MAKE UP - GREEN GRASS

Utan blixt;




Med blixt;


Ansikte;
Cover All Mix (mus)
Och hör å häpna ! Inget mer, så jävla sköööönt utan foundation.

Kinder;
Rose (ELF)
Shimmer palette, färger rosa/brun (elf)

Ögon;
Eye primer (Elf)
Earthy (mineralskugga, elf)
Angelic (mineralskugga, elf)
Färger från 120 paletten
Liquid eyeliner (elf)
Ögonfransar från thailand.

Läppar;
Lip Peeling (lush)

Och ögonbrynen har jag fyllt i med skugga :)

Tjuvtitt på dagens smink !

img_6241 (MMS)

Tjuvtitt på dagens smink !


Uppe med tuppen !! Varit vaken SEn fyra å ...

Uppe med tuppen !! Varit vaken SEn fyra å nu ska jag till jobbet , första dagen. Nu kör vi :-)


fan..

Så jäkla rädd..
Jag hade bestämt att gå och lägga mig innan 10, så att jag är på mitt bästa humör imörra när jag börjar jobbet..
Och jag är VÄRLDENS mest mörkrädda person, är hur jävla rädd som helst och speciellt att vara själv, så tänkte vi precis lägga oss ner och sova så bestämmer sig limpis för att åka till sin kompis och vet inte när han kommer hem, när han vet hur viktig dag det är för mig imorgon.. jag kommer inte kunna sova på fleeeera timmar! :(

Jag lär fasiken söka hjälp, jag kan inte vara såhär mörkrädd och speciellt inte vara rädd för att vara själv.. För någon gång kommer jag ju va de .. Nu ska jag ringa någon så den kan rädda mig från allt mörker haha..



ÄNTLIGEN

Ååååh, vad skönt! Köpte nya "gå" skor idag, vill liksom inte gå långa promenader i converse, haha. ÄNTLIGEN kanske man kan säga..



NYTT LIPSTICK.

Köpte ett nytt läppstift igår, gillar det skarpt! Vågar inte påstå att det är knallorange, mer åt korall hållet.



(med blixt)

Utan blixt.



HEJ PÅ ER

Igår åkte vi ju som sagt ut till gårdskär, köpte med oss lite bullar och sånt som vi råka äta upp i bilen haha..
Satt och solade, gick ner till gymmet en snabbis.. Sen så bastade vi och grilla burgare, fiska  och drack lite göttaa!

vi fick jättemycket fisk , men slängde i allt igen haha. Men jag älskar att vara i gårdskär, det är så mysigt och lugnt liksom..

Jag tog i en fisk för andra gången i mitt liv :D och tog i mask! OCH drack rödvin, alltså fattar ni vilken dag.. och till råga på allt så fick jag jobb idag med :D:D:D:D Så imorgon börjar jag! Ska bli så jäkla skönt..


Är i gårdskär och har de hur bra som helst...

Är i gårdskär och har de hur bra som helst :) gotta love life


KÄRLEK STAVAS LINUS&WIKTORIA



♥♥♥

ÄLSKAR CAMWOW








HAHAHAHAHA JAG DÖR

IDA BOHLIN

HEJ IDA.
Hoppas du mår bra, jag saknar dig!! Ska vi ses till helgen, vin och ost&kex? PUSS


( BLOGGA MER, hennes blogg hittar du
här )


LITE OLIKA BILDER HEHE



SOM EN OUTFIT


SOM EN OUTFIT



BABBEL

HALLOJ!
Cyklade ner till stan imorse, drog en gympass och cyklade hem igen. Ont i röva, jaaaaaaa!!
Solade lite och gick sen en prommis med lisa och vovvarna. Ut till valbo för att byta skor så när vi är där koommer jag på att butiken inte finns där, eeeeeh smart tjej. Linus blev måttligt glad men han fick ett par strumpor iaf, haha han blev glaaaad ;)

När vi kom hem grillade vi, as äcklig marinad men gott annars. Nu ska vi iväg igen haha,..

Jusja, imorgon ska vi ut till gårdskär på dagen (efter gym + ams) och sola massa, sen grilla och fiska. Häggen har ju börjat blomma så nu kommer aborrarna dit ;) JEEEJ. Vi sover nog där också, ska försöka få tag på pengar så jag kan göra naglarna på onsdag, faattig jävla månad... men sara är så JÄVLA grym alltså, så jag vill ju gå till henne... buuuhuhuu




Maaaaat!!1 Mömss.

Hallå! Mina inlägg kom Ej upp igår? Ska cy...

Hallå! Mina inlägg kom Ej upp igår? Ska cykla till stan å träna nu;)


MODELL?

Hej snyggingar. Har varit en lugn dag idag, solat och tvättat bilen är väl de enda vi gjort ;) åt tacos hos linus mamma sen så var vi så sugna på cola men tänkte att om vi ska dricka de lär vi gå lite också, så vi tog en prommis till ica kvantum (är en bit) sen runt lite på brynäs, upp till pappa och hela vägen hem. Då köpte vi godis ;-) Haha alltså jag har blivit så onyttig........
Nu ska vi se prison break iaf :)

Justja, jag söker folk som vill bli sminkade! Detta är inget du kommer att gå ut med liksom, de är massa olika färger jag vill göra och testa mig fram. Jag kan självklart göra en vardags/fest sminkning efter men jag VILL först och främst använda er till att göra färggrejer ;) Detta är gratis, såklart haha. Vill gärna ta lite kort också. Hör av er! 073 507 33 24.



Ungefär som dessa!

SVAR FRÅN WICKAN (långt svar)

hanna om Äter massa gött och ser på prison break me...:
du kan inte dricka för att förstöra träningen.. men vad är "allt gott" du äter ikväll som inte är lika som att dricka?:P
IP: 109.228.174.231

Svar; Hallååå hanna, igen. Haha, du som skriver elaka kommentarer hela tiden ;) tycker du kan kontakta mig på min mail [email protected] för jag vill liksom inte ha sånt här på bloggen :) Skulle vilja veta vem du är! Antar att jag inte känner dig? Alls överhuvudtaget? Tom folk som kommer fram till mig som heter hanna och säger att de verkligen inte är du?
men för att svara på din fråga, hanna.

En cider innehåller MINST 125 kcal, när jag är ute och festar kanske jag dricker 10 st, blandat med aquatini, bacardi och ja du vet. Detta ger mig 125 x 10 = 1250 kcal minst för bara drickan. Givetvis äter man något till, så som chips, godis och sånt, som man inte kontrollerar lika lätt som man gör när man är nykter. Sen för att inte glömma nattkäket som oftast uppstår, en cheeseburgare innehåller ca 300 kcal. EN. Och då kanske jag äter två-tre! kanske pommes & dipp. Så då är vi uppe i över 2500 kcal på bara en fest kväll, minst sagt. Och för att inte tala om dagen efter, då jag oftast är bakis och inte tänker på vad jag äter. Klämmer säkert en pirra och äter troligtvis vitt bröd. Saker jag inte skulle gjort utan ångest om jag var nykter.

När jag skrev att jag äter massa gott, så åt jag faktiskt ostkrokar. Jag har inte ätit det på ett tag (bra för att vara mig) och jag åt ungefär en halv halv påse, ca 400-500 kcal. Kolsyrat vatten till. Jag har varit ute och gått idag, där brände jag minst 500 kcal baserat på vikt och längd. Jag har tränat och har bränt minst 300 till, på bara träning. Sen bränner kroppen av sig själv också.

Varför jag räknar kalorier är för att det har hjälpt mig i MIN viktnedgång, som är väldigt mycket. Det behöver inte vara så för dig.

Sen även, jag tränar varje dag och
Alkohol förhindrar återhämtningen för musklerna och protein syntesen.

Det är inte bara dagen efter som kroppen tar stryk från alkoholen utan det kan ta flera dagar för kroppen att återhämta sig. När kroppen fortfarande bearbetar alkoholen eller om du fortfarande har alkohol i kroppen kommer du,

1) Förlora styrka så du inte kan bygga muskler effektivt
2) Lägga på dig fett. (Din kropp förbränner alkoholen till energi i första taget och förbränner inte fett och kolhydrater som du äter som sedan kommer omvandlas till fett eftersom de inte används till energi.)
3) Din reaktionsförmåga försämras drastiskt.
4) Du blir uttorkad, en grund för rynkor, torr hud och knallgult illaluktande urin
5) Dina muskler växer inte
6) Din sömn blir missanpassad ( Du får inte tillräckligt med återhämtning för att dina muskler ska tillfredsställas.)
7) Vitaminer och mineraler kommer inte tas upp ordentligt av din kropp och du kommer att bli utan dessa vilket kan drabba ditt immunsystem.

(källa; muscles.com)

Hoppas du fick svar varför jag stannar hemma och unnar mig att få i mig 500 kcal istället för över 2500 på en kväll då jag tränat GRYMT bra hela veckan :)

Äter massa gött och ser på prison break me...

img_1949 (MMS)

Äter massa gött och ser på prison break med hjärtat.. Klaris ringde nyss och fisen, jag gör allt för dig! Tveka aldrig :) puss på Da!  Nu ska vi se några avsnitt till , sen sova för att gå ut på en promenad imorgon. Älskar att få in det som en rutin !


Mobilblogg - så stolt att jag stannar hemm...

Mobilblogg - så stolt att jag stannar hemma ikväll!! haha fatta om jag skulle dricka? Hela Veckans träning skulle vara borta :-( as grym vecka !!


Mobilblogg - sitter hos Linus mamma och so...

Mobilblogg - sitter hos Linus mamma och solar Å äter glass i mängder ;) med gott samvete! Gick en timmas promenad å Sen körde jag 30 days shred! Blir väl en till långpromenad ikv :-) Nu ska jag pussa ihjäl min fina pojke. Han är sur för att jag vann på kort;)


DAGENS MAKE UP - PURPLE EYE





Jag älskar min nya rouge från ELF. Tyckte inte alls om den från början men nu såååå, lite mörker än summer färgen.

Utan blixt;


Sen en puss till alla Er som följer min blogg varje dag! Ni är mer än 100 st, och ingen kommenterar? Vad gör jag för feeeeel? haha :(


(GÅR)DAGENS MAKE UP - FOOL






Fick en jättefin ögonskugga av Johanna igår, en från FACE. Det är den bronsiga jag använder i längst in i ögonvrån i denna sminkning. Bilderna ger inte direkt färgen rättvisa men jag lovar att det kommer upp bättre bilder :) ♥

HALLLOOO

Vilken fin och lugn kväll vi haft !  :)
Jag har inte mått bra alls, haha, har haft så mycket fel. Mitt knä går knappt att gå på, halsen gör ont, feber och träningsverk i hela kroppen. Har bara klagat och klagat idag känner jag haha :((
Meeen har jag träningsvärk vet jag att jag gjort ngt bra ;)

Vi grillade iaf kött och majskolvar, hade goda såser till och ett AS gott vin! mumsigt. Jordgubbsvinet är helt fantastiskt, tror det är ny favvis. Eller det vita , haha svåårt..
Kikade på big brother och satt och pratade lite, jag älskar verkligen limpis föräldrar. Dem är helt underbara!! ♥♥♥


FIN KVÄLL

Hallååå vänner..
Skippade gymmet idag, har kört fyra pass denna vecka så det räcker :)
Istället pallra jag mig ut på en timmas promenad, gick ner på kulverten, runt rudan, in på kastvallen och tillbaka på lite småvägar. Skön runda!
Har precis tränat lite på det här Jillian Michael 30 days shred program, vet att jag stavar fel haha men orkar inte stava om. Det är så jäkla jobbigt men värt det!! Ska köra det ett tag nu, varvat med gym och promenader :)
Nu ska vi åka till systemet och inhandla lite rosé och vin, det blir grillmys hos linus fina mamma idag! :) Kommer bli en bra kväll!! Jag är typ sjuk också haha, så det blir skönt med lite luugnt :)
(kan inte lägga upp bilder.. har lite sminkningar att visa er å :)

Mobilblogg - känner mig riktigt sjuk, krop...

Mobilblogg - känner mig riktigt sjuk, kroppen skakar och febern kommer krypandes. Öronen gör ont och så även halsen :-( med detta säger jag godnatt så jag orkar upp och träna imorgon. Hoppas jag blir frisk :-)


FÖRSLAG

Halloj!
Drog en redig sovmorgon idag , hehe. Var vaken till typ tre för att se på prison break, det är ju så jäkla spännande..
Iväg och träna i morse, bröst och mage körde jag idag, götttt!! Det är konstigt, vågen ändras INTE men jag får alltid kommentarer om hur det syns att jag gått ner osv.. Jag tycker ju också det :S haha !

Sen hem och käka lite, och har nu sett på massa oth avsnitt som jag har missat. Jag har ingen bra dag idag och mår allt annat än bra så det kanske är dags för en liten bloggpaus så jag inte känner typ att jag MÅSTE blogga.

Kanske bara skriver när jag har nya sminkningar att visa? Eller åh..
Kom med förslag.. Vad vill ni se ?
Smink? Sminktips?? Tränings-snack?


RECENSION - MOOD X-TREME


Testade som sagt Moods nya hårfärg X-treme blond för mörkkhåriga, och den funka ju galant . Jag brukar ALLTID bli knallgul i huvudet så jag har alltid keps eller något i några dagar för att dölja de, men nu blev de ju braers. Jag hade bara i 20 min av 60 , var så stressad. Men nöjd, det är jag.

Före & Efter bild.



MINA FAVORITKILLAR + JAG



Nu ska jag spendera min sista timme på detta dygn med tre av mina favoritkillar, Linus, Scofield och Linc. Haha..
Till det en massa gurka & morötter, lokas nya vattenmelon och längtan efter att åka till GDG inatt, hihi.

DEN FINASTE JAG VET




Åhh, hjärtat. Om du bara kunde förstå den kärlek jag känner för dig..
Du är helt underbar, den mest underbara personen som finns på hela jordklotet.
Du är Den personen som förstår mig mest, den personen som känner mig bäst och den personer som får mig att känna mig speciell.

Ibland får jag tankar som "tänk om". Tänk om jag aldrig hade åkt in till stan för att träffa vår gemensamma kompis, jimmy, för snart tre år sen. Tänk om jag aldrig ens hade pratat med honom då. Tänk om inte du hade följt med han, tänk om tänk om tänk om. Tankar som får mig att bli rädd, rädd att tänka på vad jag skulle ha förlorat.
Du har gett mig så otroligt mycket, Du har inte bara fått mitt självförtroende att växa - utan också gjort mig smartare! Haha, det låter kanske konstigt.. Men vi matchar så bra tillsammans.
Då jag är mer impulsiv, tänker inte och bara göra saker. Så finns du där och tar mig i handen och säger, Wiktoria tänk efter. Och då får jag en smartare blick över det hela.
Eller då jag är kass på att komma på maträtter, så gör du det och jag lagar dem. Haha jag skoja bara. ♥

Jag vill leva hela mitt liv med dig, med dig vid min sida. Jag vill varje morgon vakna upp som jag gör nu, med dig vid min sida och tänka - hur kan jag ha sån tur, som har världens bästa pojkvän? Hur kan jag vara så lycklig? Att varje morgon och kväll titta in i dina fina blåa ögon och känna pirret i magen. När du jobbar sitter jag och räknar minuterna tills du kommer hem och vill bara kasta mig i din famn direkt. Den känslan jag kände när jag träffade dig för tre år sen, har jag kvar än idag. Och idag känner jag mer pirr, mer nyfikenhet (fast jag redan vet allt.) Men jag tänker på vad vi kan ha i vårat liv, eller rättare sagt vi har..

När vi hade varit tillsammans i tre månader åkte vi till egypten, när vi hade varit tillsammans ett halvår åkte vi iväg och sov på hotell flera nätter, när vi firade 9 månader förlovade oss, när vi hade varit tillsammans ca ett år så flyttade vi ihop, skaffade hund. Du och Jag. När vi fira 1.5 år åkte vi till thailand.
Och alla andra saker vi gör ihop. Alla resturang mys, alla tripper till uppsala, tripper till stugorna, gekås, de gånger vi är med våra vänner/familjer. Och allra helst - alla de dagar vi är med varandra. Allting kommer jag ihåg. För vet du? Det betyder mest för mig. Att veta, att jag kommer ha dig vid min sida hela livet och att jag kan tänka tillbaka på de fina stunderna vi haft, och kommer att ha.
Framtiden är våran och tillsammans klarar vi allt. Bara vi har varandra. ♥

L E S S




Jag blir alltid så jävla less när jag ska massa sminkbilder, och såhär ser oftast hälften av bilderna ut, haha.

FÖR SÖT?

Fick en söt top av mormor för någon vecka sen, och jag gillar den. Meeeeen för söt för min smak, hehe.



DAGENS MAKE UP - GREY

Är det något jag sällan sminkar med så är det faktiskt färgen grå. Dumt nog, hur snygg som helst är ju det!!





TUTORIAL - GUL, ROSA, LILA.



Hej vänner.
Här kommer en tutorial till er, kanske till helgen? ;)
Förlåt för mina buskiga ögonbryn, men vette fan vad jag ska göra med dem alltså :S


Börja med att grunda ansiktet med det du brukar använda. Jag själv använder;
Face Primer från ELF
Conceale från MUS
Foundation från Nivea
Rouge från MAC


Lägg en gul ögonskugga på hela ögonlocket. Jag använder en från 120 paletten.

Lägg en rosa skugga över, jag använder en ganska "stark/knall" färg.

Sudda ut kanterna lätt och dra sedan samma rosa färg UNDER ögat.

Det är nu daggs för lila, lägg denna på samma ställe som den rosa, på ögongloben. Låt inte allt rosa täckas över.

Lägg sedan en svart skugga över den lila, skugga lite lätt. Lämna kvar ganska mycket lila. Här vill vi bara ha mer kontrast.



Lägg lite svart kring den nedre slemhinnan, lägg här även kajal på både uppe & nere slemhinna.

Lägg på en eyeliner, jag använder en svart här. Och sen mascara i den mängd du vill ha!


FINITO ! :)

Nu mår vi bättre efter någon timmas sömn ....

img_9760 (MMS)

Nu mår vi bättre efter någon timmas sömn .. Blir bio mys nu hihi


Jeeej! Ikväll åker vi troligtvis iväg ett ...

Jeeej! Ikväll åker vi troligtvis iväg ett tag :-) glaaaad!!!


Lite babbel

Jag är så less på att vara här i Gävle nu, vill bara bort. I slutet av veckan åker jag och linus bort ett tag iaf, jag längtar :)

Nu har jag varit och tränat, handlat och har tvättstugan just nu, effektiv dag haha. Tvätten är klar typ om en halvtimma så då ska vi gå kulverten och ett varv rund rudan, blir mysigt. Måste köpa hårfärg också, utväxt as hell!!! Ska testa en ny och recension kommer, såklart ;) Har gjort en tutorial till er, kommer upp ikv. PUSS


Vill bort härifrån..

Vill bort härifrån..