dum-wick

Jag måste vara paranoid.. jag är, som ganska många vet, ganska klantig av mig. jag ramlar alltid med cyckeln, det spelar ingen roll vad jag gör. som igår, när jag skulle cyckla upp för en trottoarkant i en väldans fart, så låg det självklart massa grus där och bakhjulet och framhjulet ville helt olika saker och ja, där flög en wick.
i morse, ramlade jag otroligt nog inte, men mitt smarta jag lade dataväskan på pakethållaren och precis vid den där dumma trottoarkanten så åkte den rätt in i hjulet, så jag vet inte direkt hur datorn mår nu, jag har inte vågat kolla.
men, det är inte saken i sig .. jag tror jag har blivit paranoid. Alltid när jag cycklar är jag rädd för att ramla, jag vill inte cyckla vid trottoarkanter längre, jag vågar inte cyckla över vägen längre, (ja, jag har ramlat där med.) , jag vågar inte bromsa för jag kan "sliiira", och frambromsen går helt bort, jag vill inte cyckla utan händer för jag kan ramla, jag kan inte släppa tramporna och ja, you name it. jag vet inte vad jag ska göra åt det där!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ta bussen vet ja !

2008-04-22 @ 16:52:28
Postat av: DENISE DORNELL

ja de e klart, men panilar lite om vad ja ska ha på mig:S

2008-04-22 @ 18:35:34
URL: http://dld.blogg.se
Postat av: hannah

hihi :D ja, det är sant, det jag skrev till becca :D:D:D hahaha.. såg henne idag, kunde knappt hålla mig för skratt ;)

2008-04-22 @ 19:15:29
URL: http://hannahfrelin.blogg.se
Postat av: DENISE DORNELL

aa ja tycker de:p, ska försöka hitta nå liknande:D

2008-04-22 @ 21:18:44
URL: http://dld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0