ÄNTLIGEN

Åh vet ni? På jobbet idag så kände jag typ att kroppen sa ifrån, blev helt yr och pangtjoff bara..
Så jag kände att direkt när jag kommer hem ska jag kasta mig i poolen och laga en GOD mat som jag måste tvinga mig i för det är sig så gott typ, så vi gjorde i ordning en tacopaj och det gick I! Alltså det var så jävla gott med maaaaaaaat haha..

Så, jaa efter fyra dagar kan jag äta, försiktigt men det går :) Haha låter som jag varit med om världens sjukdom men det är de ju inte, det gör bara ganska ont. Tänker göra en videoblogg åt er i helgen och berätta allt hur det gick till, hur det kändes och så vidare :)

Nu ska jag bädda nere i soffan, det är så varmt uppe i sovrummet så vi avlider ju, vi sover här nere ikväll och myser med några filmer. Vi (läs;jag) tänkte åka och spela minigolf men jag har ingen som helst ork..



Första gången jag va i turkiet, för tre år sen tror jag? fyra kanske.. :) åh vill tillbaka. och det är n u

EN LITEN MIDSOMMARHÄLSNING




Spelade in en liten videoblogg åt er i fredags!

Sitter ute och myser på lunchen!! As skönt...

img_3159 (MMS)

Sitter ute och myser på lunchen!! As skönt väder ute :-) blir alltid så mycket gladare när de är sol? Blir ni de ? :) jag och baby ska åka och bada efter jobbet, sen bara vila!! Har ooooont :D jag har fått i mig 2000 kcal på fyra dagar och jag undrar varför jag är yr :S


Är så jävla avis på er som är lediga som k...

Är så jävla avis på er som är lediga som kan ligga ute och sola i de här underbara vädret, förståååår ni de? Fast jag antar att ni blir de på mig när jag åker till turkiet med hihi ;) igår åkte vi till Linus pappa och gratta han, åt bara massa is och hade jätte ont i tungan! :( men de va mysigt.. Satt ute och prata till halv 10 och då åkte bi hem och fixade lite .. På lördag är de grillmys med Saari släkten och de är aldrig fel ;) näää men back to work! Ha en underbar dag!!


Ba ba booooom! Är påväg hem från Söderhamn...

Ba ba booooom! Är påväg hem från Söderhamn nu, ska tillbaka senare tror jag (??) slapp jobb-dag så isf. Är så jävla lycklig idag, eller det är ja varje dag men har glädje rus i kroppen :D efter jobbet ska vi ner på stan sen åker vi kanske någonstans och tar ett kvälls dopp:) hihi ..


HA EN FIN KVÄLL



En bild från midsommar!

Åh jag har så många på datorn men jag o r k a r inte ladda upp. Denna bild får avsluta dagens bloggning. Sov så gott! ♥

(jag brukar absolut inte bära omkring på Smilla, hon är en hund och behandlas och gör precis som hundar ska. Kissar ute, Bajsar ute, går fint i koppel och lös, lyssnar, sover på golvet (tänk om man skulle ha en schäfer i sängen liksom) sitter i bur i bilen och så vidare. Inget daltande här inte!)

VILL MAN VARA FIN FÅR MAN LIDA PIN

Finns det nå bättre när man kommer hem från en asvarm jobb dag och hoppar i en svalkande pool? öh nej, skulle inte tro det. Haha eller jo det finns det men just idag var det dagens bästa.

Har suttit ute och försökt få bort löshåret, provat med exakt allt. Får ta och beställa en remover, eller så väntar jag tills de lossnar. För det är liksom inte slitet, men det är jobbigt när jag tappat några och det inte ser ut som i början.

Just nu äter jag glass och is, det är typ det enda jag kan äta. Och barnmat då förstås, men det är jag mätt på i en timma typ, aah det är jobbigt !! Meeeen meeen, what to do. vill man vara fin får man lida pin ;)


De här blir min middag idag! Barnmat för 6...

img_1623 (MMS)

De här blir min middag idag! Barnmat för 6 månaders barn haha.. Jag kan verkligen inte prata/äta :-( ska försöka dra ur löshåret nu, aah...


SOM EN OUTFIT


Idag har jag ont i tungan. Kan inte prata,...

Idag har jag ont i tungan. Kan inte prata, inte äta och har en svullnad som heter duga- men fan va värt det de är, så jävla snyggt :-) idag skulle jag jobba över egentligen men fixar de imorgon istället! Då ska jag och Alex även till Söderhamn och lämna någon bil, kul med roadtrip! Fast inte när man inte prata ;)


SVAR FRÅN WICKAN

Sandra eriksson  ([email protected]) om JAG ÄR SÅ GLAD..:
Jag och min pojkvän ska till alanya i augusti, vilket datum hade ni tänkt er? :) så himla mysigt där :)
IP: 109.225.121.43

Svar; ååh jag vet inte.. Jag slutar den 12 så precis efter det och innan 1 september är väl planen :D vilket datum åker ni? Kram!

G L A D



Nu har jag mycket att va glad för!

Jag har tagit hål i tungan idag
Jag och hjärtat bor hos linus mamma, det är världens mysigaste. Att komma hem från jobbet och hoppa ner i poolen är naaajs.
Jag, linus, conne och jonte åker till stugan i helgen. Hur mysigt????

JAG ÄR SÅ GLAD..

Fööööör att jag och mitt hjärta åker troligtvis till Turkiet i augusti! Antingen drar vi till Side eller Alanya, Alanya tycker jag är bättre, och har hört bättrre om det men va tusan, vi kan ju testa lite annat också..
Är sugen på att dra till Italien och Venedig men jag tror min pojkvän har försagt sig lite så jag antar att det blir det i 20 års present (A) HIHI :D


Nu har jag skrivit en budget som vi ska klara, lätt.. Vi klarade ju oss toppen till Thailand. Och så får linus troligtvis tbx 8000 kr för sin lön och där är ju resan :D



Det gäller att ta vara på livet så mycket som möjligt. Att leva knapert en månad och skita i de där 3 ögonskuggorna eller 3 klänningarna och sedan ha en resa är så jävla värt.

NEW IN!

Ipad.
Onödigt men ändå as roligt ! Bästa köpet på aaaaaaaa long time, nu kan jag ju blogga bättre ;-)


JAG FUCKING GJORDE DET!

Seriöööst, som jag velat i flera år. Men ALDRIG vågat, tackar gud för att du gav mig styrkan nu! haha ;)




Tre snabba bilder, woooop!

SOM EN OUTFiT


MIDSOMMAR SMINK.











JA, jag vet att min frans släppt haha, men limmet tog slut och det fick vara så, simple as that :D

(LÖR)DAGENS MAKE UP - MADE BY L

Min snygga pojkvän gjorde denna sminkning på mig, jag finslipade dock kanterna lite själv haha ;)





(GÅR) DAGENS MAKE UP - SÄTT LITE FÄRG PÅ TILLVARON

Ett tips då man inte orkar göra världens make, en färgglad eyeliner.
Ta på ögonskugga med en snedställd pensel.




BABES

Hej babes!
Nu kommer jag att åka ut till stugan och fira midsommar med släkten och fina vänner. Midsommar är något speciellt för mig, hihi.. Eller ja, jag GÖR allting något, ser det inte som en vanlig fest helg typ. ääh orkar inte förklara :D Det kommer säkerligen att dyka upp ett inlägg, antingen mms eller sms! Ni får hålla utkik, men bli inte sur för att jag inte skrivit något ;-)
Ska även sminka massa (såklart..) jag tar bilder så får ni till bloggen, deal?
Ha en otrolig midsommar, njuuuuuut av ledigheten och av fina vänner. PUSS

Fixade ögonbrynen på make Up store igår, b...

img_7143 (MMS)

Fixade ögonbrynen på make Up store igår, blev helt okej! Även om jag är mua så prioriterar jag ögonbrynen minst typ, men jösses vad pigg man ser ut med fräscha bryn :) idag blir de lite stress, ska välja kläder tills imorn. Funderar på höga klackar , jeans shorts och ett snyggt linne ? Och en Najs cardigan över.. Eller bara en klänning.. Svårt !!!


Buhuu min hals gör as ont. Förstod att de ...

Buhuu min hals gör as ont. Förstod att de skulle bryta ut innan midsommar !! Och jag som längtar så Mycket :) de ska bli as kul, mycket roligt folk och grejer :) idag ska jag bara hem, hoppa in i morgonrocken och chilla ! Behöver de lagomt Mycket haha ..


KÄRLEK


Bild från när jag va inlagd på sjukhuset i vintras..

Alltså Linus jag älskar dig!!! Så jävla mycket.. Du är världens finaste människa och jag vill dela hela mitt liv med dig. Du är underbar! Jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för att du är min :)

LITEN SMILLA





Har. Min. Hund. Varit. Såhär. Liten????????? AAAAAAAAH vad tiden går fort.. min lilla bebis ♥ Nu är hon 10 månader, hihihii

FÖRE OCH EFTER - LGH

Slänger upp lite före och efter bilder på lägenheten.

Sovrum



Vardagsrum




P A N I K

Kom precis in från en liten promenad, körde med 2 kilos viktern idag och det känns hah!! Jag som polerat och vaxat ganska mycket idag med, jag välkomnar dig kära träningsvärk imorgon.
Vi drog förbi Linus mamma som vi inte träffat på någon vecka, haha vi träffar våra föräldrar så ofta. Men jag älskar det, det är de mysigaste som finns :) På vägen hem höll Smilla på att bli överkörd.. fyfan va hemskt det var, alltså jag SKREK av PANIK, blev så jävla rädd...  :'( min fina vovvsing..

Nu ska jag äta ost & kex och dricka min goda smoothie till en mysig film, mys tisdag. kan det inte bli fredag typ.. NU?


Förra midsommar!

FRÅGA WICKAN

Hannah ([email protected]) om Piercing:
Åååh jag vill också!!! ;p men är för feg o rädd att jag ska ångra mig ;p haha.. Vart ska du göra det o vad betalar du? :)
IP: 2.64.17.84


Svar; Ååh gör de med mej !! :D Jag ska göra på redrum och det kostar 600 tror jag :)

TVÅ TILLFÄLLEN

Seriöst, det är två tillfällen i månaden man vill bo hemma.
Första är;
- När lönen kommer. Fatta vad skönt att kunna spara allt från hyra, mat, räkningar och övriga kostnader! Lär ju minst bli 10 000 i månaden , lätt !!
- När hela lägenheten ser ut som ett bombnedkast, när man inser att man måste ta fram skurmoppen för att det ska bli rent. Nu är det ju JAG som lär göra det och inte MAMMA. Ha ha..
Nej men seriöst, dom två tillfällena kan man stå ut med för det är så jävla mycket skönare att bo själv. Att ha sitt eget liv, sina egna rutiner och sitt hem. HEM. Jag flyttade två månder efter jag fyllt 19, för typ 8 månader sen och på dem månaderna har jag växt så otroligt mycket. Det finns inte ord! Mest psykiskt, att jag har förstått hur andra har det. Jag har aldrig trott typ att det är jobbigt att ta undan disken när man ställer 100 glas på diskbänken, haha bara en sån sak!
Jag har blivit så jävla mogen också, allt handlar om att överleva. Att varje månad skriva upp en budget, att kolla ut var de billigaste maten är, räkna ut bensinen dit och tillbaka, veckohandla och göra storkok. Hur många 19 åringar gör det liksom? haha. När vi bott tillsammans i tre månader åkte vi iväg på våran finaste resa hittils, till thailand. Jag och min pojkvän - till andra sidan världen. Vi var så jäkla duktiga och sparade vartenda litet öre! Vi levde typ på köttfärssås i två veckor, korvstroganoff andra. Men sen så kom den finaste resan ever. Jag kommer aldrig glömma den! ♥
Och för att inte tala om linus haha ! När vi träffades kunde han knappt grilla en korv, men nu står han som en mästerkock i köket och gör kyckling med ädelost sås och grejer, stolt tjej! hihi .. Och jag ska inte sticka under stolen med att det är han som mest sköter ekonomin, men han är världens bästa på det.
Aaah, jag vill bara skriva ut hur jag utvecklats som människa men även som flickvän, för jag är så jävla stolt!!
Vem hade trott det här för typ ett år sen liksom? Att här sitter jag med sambo, förlovad och har en vovve :)

Mitt hem. Linus hem. VÅRAT hem. ♥

Hej babes! Sitter och väntar på att besikt...

Hej babes! Sitter och väntar på att besikta en bil nu, har en grymt dålig dag.. Är så ledsen! Efter jobbet ska jag cykla hem sen så ska Lisa fixa mina naglar till midsommar :-)


Chris Medina - What Are Words


Piercing




Mihihi! På måndag ska jag ÄNTLIGEN ta hål i tungan! Har velat haft det i säkert fyra år men jag är för feg (A) men nuuuuu har jag äntligen bokat tid och there is no turing back.. hoppas jag :O :D haha. Det är så JÄVLA najs!! Jag är så jävla svag för tatueringar och piercingar, har fyra tattos ÄN så länge hahah och 1 piercing baraaaa, för öronen räknas ju ej :D men snart så !!!!

HEJ PÅ ER SNYGGINGAR

Jobbelijobbat idag, som vanligt. Haha, det är jobbigt dagarna innan lön för jag vill bara veta vad vi får :D
Har bara kört massa bilar idag, en lugn dag helt enkelt, chillpillat med sara också. Justja, bokade tid till en grej också, vad får ni se i nästa inlägg ;)))

Efter jobbet åkte jag till mormor och mös lite, nu har vi precis ätit lite korv och potatis, och jag ska inspektera (äta upp) det linus fick i sin sommarpresent från jobbet, massa ost och kex.. Perfekt en sån här dag då jag är sugen på a l l t.


Nu ska jag hjälpa mormor flytta!!! Woop wo...

Nu ska jag hjälpa mormor flytta!!! Woop woop:) hon ska äntligen flytta till bomhus:)


Är så otroligt trött idag, jag längtar hem...

Är så otroligt trött idag, jag längtar hem till vår sköna säng!! :) blir lätt en powernap för oss haha ! Sen sååååå ska jag boka tid för piercing nästa vecka :O aah


HAHA MIN FINA HUND






Haha lite trött kanske ? ♥

LÅNGKLÄNNING



Jag vill ha en blommig fin långklänning på midsommar. Vart kan man hitta fiiiina? - orkar inte ta mig ner på stan innan torsdag haha.. -

TRUE THAT



You don't know what you got till you're missing it a lot...


DAGENS MAKE UP - COOL P!NK



(såg att fransen släppt, AAH !!!)


HAAAAAAVE YOU MET ....


(märkte sen att man får vinet från andra sidan, heheehehe.)

Igår så var vi ju i Alborgen och tävlade i några timmar, det var jag, linus, sara, elin, jenny, pelle, rasmus, sebbe och jimmy. :) Vi kom sist och ja, det var väl pga av mig haha men skit samma, jag bjöd grapparna på en snygg vurpa från ett rör, alltså jag skratta så mycket samtidigt som jag ville gråta och det är skitsvårt för det gör ont men jag skrattar åt hur klantig jag är och aa.. haha :) Sånt där borde man göra oftare. Det är så jävla roligt och är inga pengar alls!

Sen så kom rasmus och jimmy hit, vi spelade massa poker, texas hold'em och sådär. Fett najs och jag var faktiskt BRA!! :D Linus vann potten och det är ju typ samma som att jag skulle vinna ;) Alltså jag hänger mycket mer med killar , jag tycker det är så mycket lättare på något sätt. Men jag älskar självklart att hänga med tjejerna med! :) Men det blir helt två olika saker haaha. Åkte ner på krogen och träffade lite peeps, sen hem för att min älskling glömde kortet. Kvällen slutade åt helvete och nu säger jag att det är nog.. Jag tänker inte ta hur mycket skit som helst, jag är inte så stark.. Nu mår jag jävligt dåligt i psyket och jag ska bara vara hemma ikväll och mysa ner mig med en filt och spela the sims, tänka igenom hur jag vill att mitt liv ska vara..



(GÅR) DAGENS MAKE UP - EVERYTIME











(går) Dagens make up - green summer breeze






Sneak peak på dagens make Up! Alborgen ida...

img_6937 (MMS)

Sneak peak på dagens make Up! Alborgen idag va sp jävla kul, hahahahaha gjorde världens fulaste vurpa från ett rör hahahaja as ont i ryggen och nacken.. Assåå åh!


Sminkade mamma idag!  Fick bara halv kassa...

img_7296 (MMS)

Sminkade mamma idag!  Fick bara halv kassa bilder men visar er sen.. Nu passar vi Louise, Linus sover i soffan och Louise i mitt knä så kanske dags att gå och lägga sig? Klockan är bara 9... Men vafan, jobbat bra denna vecka och vill vara rå pigg till imorgon!!!!! :-) snart midsommar åsså! Fett Najs .. Ska ner på stan dagen man får lön och köpa en blommig lång klänning , är totalt kär i lång klänningar :D aaah


Fredag baby!!!! Fan va skönt.. Ikväll ska ...

Fredag baby!!!! Fan va skönt.. Ikväll ska vi barnvakta och vila oss inför imorn;) då jävlar ! Asså jag är as taggad och vinner jag inte får jag damp, så bäst att jag och Linus är i samma lag annars kommer vi sura hela kvällen på varandra :') haha ... Nu ska jag ut och varmköra alfan, hoppas den går igenom:)


HEJ

Hej sötnosar :)
Hoppas ni haft en fin dag?

Jag har haft det iaf! Dagen började med jobb som vanligt, körde lite bilar och sånt. Fyfan vilken jävla tur jag var med om, orkar seriöst inte skriva det nu men hela bilen dog mitt i korsningen på sörby urfjäll och där fick jag STÅ UTANFÖR bilen och leja undan alla, asså fyfan de va så jävla pinsamt. Alex kom och bogsera bort ma efter typ en kvart hahaaaaaa..

Efter jobbet så åkte vi hem till mamma&bosse och käka lite grillat, spela lite boll och så vidare. På lördag åker jag och massa fina vänner till ALBORGEN (som är som fångarna på fortet) och kör massa där!! fyfaaaaaaan va kul det ska bli :D:D:DD:D:D


Hahah vilken jävla helvetes dag jag har ! ...

Hahah vilken jävla helvetes dag jag har ! Tell u l8er ! Fyfan ... Sitter i världens största bil nu typ, en Ford transit och snacka om att jag är rädd.. Awhh bara de säger väl allt..


VÄLKOMMEN HEM TILL OSS ♥








VÄLKOMMEN HEM TILL OSS ♥


"städa rummet tack" ..





Och så våran lilla vakthund! Haha ;)

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS ♥


För att komma in till köket går man den här lilla gången hihi.. Funderar på att sätta tavelvägg på väggen till höger :)







jaa.. det var köket! hihi :)


VÄLKOMMEN IN TILL OSS!

Ni är ju några som frågat hur det ser ut hemma hos oss, och ja, det är väl inget speciellt haha.. :) Men här kommer det! Vi börjar med hallen + toa, nästa inlägg blir köket osv :)


När man kommer in ser man direkt denna skoförvaring, perfect for me haha.





Nyckelskåp!

Toaletten då, hihi..




Tvättmaskin är ett måste när man bor i lägenhet, haha, skulle aldrig orka springa ner till tvättstugan varje vecka

MMMBOP!

Jobbelijobbat idag, körde bara massa beg. bilar i kallhallen, in och ut , in och ut.
Men ja, det finns typ inte så mycket att säga, har brist på ideer och är totalt död när jag kommer hem, längtar bara till lönen! Vi kommer få en awesome lön denna månad, fan va jag längtar ;)

Justja, gjorde lite bankärenden idag också, fyfan det kan KANSKE hända!!! Tänk om, jag skulle bli överlycklig!! Hela min/vår framtid kommer ändras.. ååh jag vill bara berätta :D


Dagens läppar ;) elf natural nymph och niv...

img_9027 (MMS)

Dagens läppar ;) elf natural nymph och nivea  glaze :)


ALLES TOT

Tjenixen vännööör.
Fick typ nå cp ryck efter jag skrev sist och gav mig ut på en powerwalk/springtur. Gick jäkligt fort och varvade med att springa var tredje lyckstople, in och gjorde massa styrka. Nu är jag helt slut i kroppen, kommer få ruggig träningsverk imorgon :) Har plockat upp all tvätt och vikt in i garderoben, fixat matlåda tills imorgon  ( kött sallad tzatsiki ) .. Ska försöka ta bort så mycket kolhydrater som möjligt i veckorna, försöka !! :)
Jaja, nu har jag druckit en power smoothie! Haha lättfil, hallon och banan + HMB (kosttillskott) och ätit lite gurka å dipp, mumsigt sörru :) Ska se klart på gossip girl avsnittet, och sen gå och lägga mig :) kommer somna ovaggat ikväll känner jag hahahah..

hejhej

Nemen tjenare gossar!
Fyfan jag är helt sluuuuuuut ja, haha.. Gick bra på jobbet iaf, hinner inte med så mycket egentligen när jag har besiktningar och grejer, och att tvätta en bil ordentligt tar ju sina timmar. Avfettning, spola av, maskin, torka, torka invändigt, damsuga, tvätta fönster, polera, vaxa.. Ja you name it, är ju ganska jobbigt haha ;) Första veckan höll jag på att dö av träningsverk i armarna ..
Meeen, kom hem och gjorde i ordning en mumsig kycklingsallad, blanda i allt jag ville ha! Feta, majs, sparris, rödlök och de vanliga.. Så jävla göttans. Och självklart med GI dressingen till, mömsfillibabaa..
Har tvättstuga nu men linus är hos hans pappa och fixar till bilen så jag har den själv, aah första gången !! Jätteläbbigt där nere jöö. Den är klar om ca 40 minuter så då ska den in i torktumlaren (?) heter de så?? Och värmeskåp! Nu ska jag glo på massa gossip girl och mysa ner mig med filtar, och gurka&dipp. MÖMS

Nu får ni ta och bli bättre på att komment...

Nu får ni ta och bli bättre på att kommentera hörrni! Det suger att blogga utan någon respons alls! :) va vill ni se Då? Berätta allt ! Smink ? Vardag? :))


GLAD TJEJ



Jag är så lycklig! Jag är så lycklig!
Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag!
Jag är så lycklig! Jag är så lycklig!
Jag är så lycklig hela långa veckan lång!

06/11/10

Igår hade vi 1 års förlovningsdag :) Det var aaaas mysigt!
Morgonen började kanske inte som den skulle å linus sida haha, massa ångest ;) stackarn.. Sen så solade vi lite, ner på stan och jag fick en klänning och ett jättefint halsband :) Tog en lunch och sen åkte vi hem , jag drack lite cider och så åkte vi ut till stugan och mös med pizza och härligt folk. Jag kände att jag inte orkade dra in på hotell + äta ute, ville mer göra små mysiga saker som betyder så mycket. Jag är så otroligt kär i dig Linus! ♥


SOM EN LITEN OUTFIT



Mihii, en somrig vit tunika! vet inte vad jag gör på första bilden med handen, mahaaa

JAG är så JÄVLA glad



För jag tror jag har något stort på gång! Något väldigt, väldigt stort som kan komma att förändra min framtid på väääldigt länge..
Jag kommer att ge er närmare ledtrådar när jag vet mer och har planerat mer, men tills dess ska ni veta att jag är så JÄVLA glad och kommer bli så JÄVLA stolt om jag lyckas med detta. Eller vadå om? NÄR jag lyckas med detta.

SOMETHING NEW



Ögonbrynspenna, ja jag vet att jag inte använder det, men det är otroligt bra att ha när jag sminkar folk som bara vill ha skarpa kanter ;)

Vitt glitter!

Tack mormor ♥

DAGENS MAKE UP - REGULAR

Kände för att dra en otrolig vanlig sminkning idag, skönt!





(limmet hade ej torkat, sörrriuuu)

(FRE)DAGENS MAKE UP - Brown sugar baby





HEJ. BUSY DAY

Hej vänner!
Idag är det en busy day. Har varit vaken sen åtta och fixat och grejat, fan det där jävla klädproblemet dyker ju upp även om man bestämt kläder dagen innan. GAH!
Nu ska jag och linus in till hunddagiset Smilla ska börja på, eftersom vi jobbar hela tiden så lär vi ha henne på dagis i veckorna. Så vi ska till min barndomskompis dagis! Josephine heter hon och är as söt :o) hihihihi.
Sen efter det lär vi fort hem, byta om och dra ner på stan för att se när Lisa springer ut :)  Och efter det självklart massa studentfirande med hela linus släkt, ska bli jättmysigt :) Nu måste jag skynda mig !! aaaah vet inte ens va jag ska ha för make öppp ..

Asso Fyfan vad dåligt jag mår!! Bestämde m...

Asso Fyfan vad dåligt jag mår!! Bestämde mig för att jobba idag men de va nog inte bästa beslutet :) aja åtta timmar kvar :) Sen ska jag inte göra någonting alls!!!


SKILLNAD ?

Det var faktiskt inte så länge sen jag började lägga upp sminkbilder, jag trodde jag hållt på flera år, men i juli förra året började jag :)
Lite skillnad huh? ;)

STILL SICK

Vaknade imorse när baby gick upp och tänkte bara oooh nooooo, detta går inte. Var helt hög av feber typ. Somnade om till 10 och så har jag sett på en film och ska kika på lite gossip girl nu.
Måste, måste, måste ta mej till apoteket också , har slut på alvedon och ipren hjälper ju fan inte..
Soligt ute också och det lockar ju bra jävla mycket, men jaaaa.. jag ska vara inne och ligga i soffan bara :) Värsta degot! haha.. Tänkte se no strings attached, burlesque och mean girls 2!! Sen är väl klockan fyra och då är min babyboy hemma, jeeeeeeeeeej :D längtar!!
Imorgon blir det fan jobb , hur dåligt jag än mår! Jag saknar mina arbetsmates jööö , bästa i världen. Så jävla roliga! Alltså jag skrattar dag ut och dag in på jobbet, det är underbart!!

FAN FÖR DIG , JÄVLA FEBER

Nu mot eftermiddagen trodde jag att jag höll på att bli frisk! Ack så fel jag hade haha. Efter maten blev jag så yr så jag spydde, så jag låg och vilade ett tag, och kom på att jag var sugen på mjukglass när jag vaknade så jag och linus pallra ner till centrum (tar ca 30 sek haha) och så när jag väl fått den där jävla glassen blir jag arg för att den rinner så mycket så hyvar den i backen och springer upp och gråter. Härlig tjej..
Nu ska jag tröst-se på gossip girl, egentligen vill jag ha en till mjukglass men antar väl att så inte blir fallet :@$£$$€£...
kan ni inte skriva någon kommentar att det är synd om mig? Tack. Vad snällt.

SAME BUT DIFFERENT

Istället för att fortsätta och göra samma sak på andra sidan ögat ( gällande tutorialen ) så kladdade jag vidare.




Vet ni? Mina fransar har växt mkt tack vare Drama Mascara! :-) Speciellt underfransarna, Hallelujah! jag som knappt hade några..

TUTORIAL - GREEN SUMMER



Börja med grunden! Primer, ögonbryn, foundation, concealer och allt vad du använder :) Nu när det är så varmt ute använder jag bara primer och ögonbrynspaletten när jag gör en sminkning :)


Lägg en grön (matt) skugga i yttre ögonvrån. Varför jag börjar med den är för att jag vill skugga in det mörka i det ljusa, inte tvärtom.


Lägg en ljus ögonskugga i inre ögonvrån, jag använder mig av Earthy från E.L.F



Lägg en grön skugga i mellan dessa och skugga ihop noga!



Lägg en grön skugga på globen, sudda in med de övriga. Ta sen en ljusgul ögonskugga och skugga ihop allting! Den gula blir alltså som en highlighter :)


lägg en gul skugga under slemhinnan (ta gärna samma du hade som highlighter) och lägg en vit eyeliner.

Nu till det roliga!


Jag använder de mörkgröna glittret och mixing liquid från MUS.


Använd en smal pensel, doppa den i mixing och dutta glitter försiktigt som en eyeliner.





Dutta sen pricker från yttre ögonvrån upp till globlinjen :) med samma gröna färg!


Ta sen guld glitter och dutta lite hur som helst, på med mascara and its done baby!





Sminkningen gör sig inte rätt på bild, utan är en bild man måste se IRL ;) haha.. Hoppas ni tyckte den var bra! Ha en toppen dag solstrålar.

MEN ÅÅH!!

Jag fick för mig att jag ska göra allt jag gör när jag är frisk så kanske jag blir friskare snabbare. Kanske inte mitt smartaste val.
Jag gick ut på en promenad, en promenad som tar en kvart i rask takt tog ca 40 minuter. Jag kom in, hoppade in i duschen, tog mitt bästa schampoo och balsam, goda body lotions och sen hängde jag tvätt, diska, städa undan lite, stoppa i en till tvätt, sminkade mig och gjorde en tutorial åt er.

Ja nu ligger jag med en vätske ersättning i soffan med ett stort täckte och fryser ihjäl. Det var nog inge bra, haha.. Jaja, de va ju varmt ute iaf!




JAG VILL

Ta hål i tungan! NUUUUUUUUUU :D



Fast jag vet inte om jag vågar, haha..

SICKNESS

Jag är ju sjuk .. Fyfan va jobbigt det är.
Har haft feber sen i lördags och nu antar jag att den går ut ur kroppen för jag sitter seriöst och svettas ihjäl, de tom rinner av mej haha. Fyfan va jobbigt det är!!
Har försökt hänga ner tvätten men ni vet när man blir andfådd för ingenting och hjärnan dunkar? Så känns det..

Och min älskling börjar också bli sjuk, stackarn... Hoppas bara vi blir friska till fredag då Lisa tar studenten! :)


Old pix. Miss u honey! Ser ni mitt korta hår? hihihi

HANNA ÖGREN

Jag tänker lägga upp lite bloggar jag läser sådär titt som tätt! Vad sägs om det? Länka gärna din blogg så jag får lite mer läsning ;)




Jag kommer ihåg första kommentaren jag fick av henne! Hon undrade hur min utbildning till MUA var och jag blev skitglad att svara, haha. Sen dess blev jag liksom FAST av henne blogg, jag kikar in minst tre ggr varje dag och kollar om hon lagt upp något nytt!

Hanna bloggar om smink, nu på senare tid endast smink! Förr var det nog lite mer personligt men nu får det gärna gå tre-fyra dagar innan hon lägger upp ett inlägg, men vad gör det? Den som väntar på något gott.
Hanna går som sagt samma utbildning som jag gjorde, Siljansbackens Make Up Skola!

Jag tycker att det är häftigt , för Hanna har en sån OTROLIG talang, hon är riktigt duktig och det syns på långa vägar att hon kommer få jobba med det hon älskar. :)

Önskar All lycka till dig Hanna!


http://hannaogren.blogg.se


FRÅGA WICKAN

Anonym om NYTT LIPSTICK.:
vad heter läppstiftet? och vart är de ifrån? :)
IP: 109.228.171.172

Svar; Detta läppstift hittade jag faktiskt på MM första gången jag var in där! Haha jag skulle ut till stugan och drog det på vägen, det är en lågpris affär som ligger i skutskär! :)
Men färgen sitter bra och jag klagar icke!


IGÅR VAR EN FIN DAG

Igår hade jag och hjärtat våran dag!
Vi solade och mös hela dagen! Spelade minigolf, fikade vid vattnet och hade en fin myskväll med tacos och så vidare.
Det var en fin dag!

Nu har jag sovit två timmar men huvudvärken vill inte släppa, jag har ont i halsen och fryser som bara den. What to do.. Jag måste bli frisk tills imorgon så kom snälla med tips. Jag har ont i hjärtat med, fan, haha.. Komiskt att jag skrev att jag aldrig var sjuk igår haha..



SOMMAREN ÄR HÄR

Maaahh vad najs det är att vara ute nu! börjar bli lite brunis, snart såå ...
Imorgon är det jobb igen och jag är helt seg i kroppen, påväg att bli sjuk, så nu ska jag och hjärtat käka mat sen blir det mys i soffan hela kvällen för min del, mår käpprätt åt helvete. På ren svenska typ hehe



dagens lips får ni idag, haha

FRÅGA WICKAN

Anonym om Mobilblogg funkar ej ?!:
kan du inte lägga upp lite bilder på er lägenhet? :) från det man har sett ser den jättemysig ut:D
IP: 217.142.135.197

Svar; Jo det kan jag absolut göra :) allting är inte klar än, efter ett halvår haha, men vi kämpar på ! Håll utkik i veckan :)


sara om DRAMA MASCARA:
Vad kostar den? :)
IP: 81.224.137.102

Svar; Jag tror den kostar runt 185 :D Jag fick 20% rabatt så de blev runt 160 för mej!




(FRE)DAGENS MAKE UP - TAKE ME BACK








Hade tydligen svårt att uttala röd, haha. ♥

BACK TO LIFE



Idag är en jävligt bra dag.
Varför vet jag inte. Det bara är så.
Jag är så jävla lycklig, så jävla bra och så jävla bäst helt enkelt. Idag känns det som att jag kan krossa världen och allt vad det heter.
Är det inte konstigt egentligen? Hur livet och humöret bara kan ändras, från en dag till en annan.
Jag har börjat älskat livet så mycket på senaste, jag är aldrig sjuk längre först och främst. Både psykiskt och fysiskt. Förstår ni vilken börda det var för mig innan. Jag kunde inte göra någonting, jag drabbade både kärleken, vänner, familjen och framför allt mig. Jag var inne i ett jävla hål. Samtidigt som jag mötte olika ätstörningar, spydde efter varje måltid , var inbunden i mig själv och såg ingen glädje alls i livet. Allting gick i repris. Vaknade, ångest, mat, spy, ångest, ännu mer mat, ännu mer ångest, spy spy spy.
Jag kommer ihåg att jag stötte bort allihopa, jag vill inte prata med någon. Jag vände allting mot mig, jag gjorde allting jobbigare. Gick till och med hos kurator för att prata med pappa, för jag vände bort han också. Min egna pappa.

Tills jag var mogen nog att ta upp telefonen, ringa till kristallen, förklara varför och bara PRATA! Efter det hände allting, det bara vände upp och ner.

Jag tog in den finaste ägodelen i mitt liv. Min fina prins Linus. Jag sa till honom direkt att jag var sjuk, att jag hade en konstig tvångstanke och att jag ville att han skulle hjälpa mig. Och han är med mig än idag! ♥


Älskar att vara med dig! Du gör mig lycklig..

Men vet ni vad? Jag tror inte jag hade klarat mig lika bra utan Linus, han har hjälpt mig i allt. Och vi har varit med om så mycket tillsammans. Jag känner mig nykär efter 1 år och 10 månader tillsammans, och jag vet inte hur länge som vänner. Jag vill leva hela mitt liv med Linus! Varje kväll ligger vi och funderar hur vårat liv ser ut om några år, vi räknar med villa, hur många barn och kanske inte en volvo men en bra bil! Haha, jag ryser nu när jag berättar.. Hur kan man känna så mycket för en person? Hur kan man träffa en person som är precis likadan som en själv?

När jag träffade Linus sa jag till mina vänner att jag absolut inte skulle bli en sån som jag hatade, en som tar sin pojkvän framför vännerna. And here i am, ha ha. När jag kommer hem från jobbet känns det som att jag har varit ifrån han ett helt år, jag vill bara kasta mig i hans famn! När han går på toa och jag sitter kvar här i vardagsrummet kommer jag på mig själv att räkna sekunderna tills han kommer tillbaka..
Jaja, nu kom jag ifrån ämnet iallafall. Men kärlek är det finaste jag vet! ♥ ♥ ♥



Men jag är lycklig idag, hur lycklig som helst..
Jag kanske inte är världens bästa flickvän, jag är inte världens bästa vän, jag är inte världens bästa dotter och aboslut inte världens snyggaste. Men istället för att fokusera på det jag inte är så vill jag bara säga.
Jag är en skitbra tjej som har båda fötterna på jorden och har något som kallas u t s t r å l n i ng. Och det räcker gott och väl för mig.


FREDAGENS OUTFIT




Spetströja - Lindex
Höga shorts - H&M


Mobilblogg funkar ej ?!

Märker att mina mobilbloggar inte kommer upp, vafan jao, jävla blogg.se haha. Funderar starkt på att byta!

Meeeen, idag har jag jobbat med Peter :) Eller jag jobbar alltid med han + 3 till men idag var de bara vi :D Dagen gick skit segt, alla är ju typ lediga så leveranserna var som mest i onsdags, pjufff.. Så vi har bara städat, ätit glass och chillat. Perfect day! Han sa åt mig att jag kunde gå hem men alltså jag tjänar ju hellre pengar ;)

Jaja, nu är jag hemma lite och smsar med Lisa, vi funderar på att styra något ikväll, jag vet att jag sa att jag inte skulle festa men seriöst det är ju bra väder och då är jag jämt taggad haha!

Vi hörs väl kanske senare då maaaates.


DRAMA MASCARA

DRAMA MASCARA

Drama Maskara är framtagen för att skapa just en dramatisk look. Denna maskara innehåller mycket fibrer och ger fransen både volym och längd. Denna maskara kan upplevas något torr, detta beror på att det är en fiber maskara, men med denna maskara bygger man upp en volym. Eftersom denna maskara innehåller fibrer rekommenderas den inte till linsbärare.

Källa; Make up store

 

Jag tycker att den är superbra och uppfattar den inte alls som torr! Jag vet att man ser otroligt dåligt på videon men jag lovar bilder också, så får ni se :)


EN FIN DAG.

Har haft en fin (ledig) dag!
Låg kvar länge i sängen och åt upp gårdagens godis , seriöst godiset är mycket godare då!! Sen drog vi upp till Linus mami och solade någon timme , åkte till köpis och köpte en fin bikini till mig! Glad tjej. Tog en promenad och sen cykla vi upp till linus mamma för bad i poolen och solning, sen åt vi god middag bestående av revbensspjäll, pommes och cole slaw. Mysig dag! ♥


CLUB AV MATZ

This kanske låter strange men jag och hjärtat har börjat samlat på glas, jeeej! Haha vuxet va? Nä men dessa är så otroligt läckra! Vi har några till sen studenten och grejer, så ja, idag köpte vi och påfyllde!


MYSER

Jag myser ikväll med min vackra pojkvän och massa vattenmelon! Och kolsyrat vatten, underbart gott ;)


Natural Nymph - Matte cream pink

Heter ju det nya mineral läppstiftet jag köpte från E.L.F .
Grejen är att har man för mycket på sig blir det alldeles för matt, som concealer typ.
Men när man har det PERFEKT, då är det verkligen underbart jävla perfekt. Heell yeaaaah.
Om man vill ha det lite glossigare är det bara ha läppsyl under/över.



I'M IN LOVE

Once again..

Fick ett par skor av Linus syrra, as snygga!


Har seriöst fått de snyggaste skorna ever ...

img_5998 (MMS)

Har seriöst fått de snyggaste skorna ever av Linus syrra! Glad chey