VAFAN

men åwh, vilken dålig bloggare jag har varit nu den här veckan! Har inte uppdaterat något alls känns det som :)
Men.. var ju på körkortskurs imorse och vi såg på två filmer som verkligen satt sig in i hjärtat, förstå ni verkligen hur VIKTIGT det är att ha säkerhetsbälte? jag brukar ALDRIG ha det, så jag fick mig en riktigt tankeställare. Tårarna bara rann haha..
Jag är iallafall barnvakt nu åt Louise, hon har somnat så sött brevid mig :) Älskade du. Ska väl väcka henne när bolibompa börjar, sen blir de nog sovtajm för både henne och mig :)

ÄR DET SÅHÄR DET SKA VARA ?

Gud vad vi höll på med mitt hår igår! Vi började klockan fyra och jag tog 20 över 12 bussen. Men det tar ju så himla lång tid emellan verkningarna. Jag trodde att de skulle bli grymt orange eftersom jag hade näst intill svart hår men de blev inte SÅ farligt ;) Det är lite ljusare än vad jag trodde så jag ska åka och köpa hårfärg senare och lägga i lite mörkare slingor. Sedan lägger jag upp bilder på hur de blev. Bra va? :)

Nu ska jag åka på körkortskurs. Extra drygt :)


BLONDIIIE

Hej på er! Vad gör ni ?
Jag är hemma hos Frida i andersberg och vi håller på att färga mitt hår =) Superkul är det och frida är ju världens skönhet, en tjej med så mycket styrka !  Vi har några slingor kvar och så ska vi sätta i löshåret, nice bajs.
Idag så har jag ju haft möte med pappa och skolsystern. Det gick väl bra och jag hoppas verkligen att vi kommer fullfölja det vi har lovat nu , pappa. Jag älskar dig!

Nej, nu ska jag och fridisen beställa käk :D Mys

ETT MIRAKEL?

Har läst igenom naturkunskapen, så jag sa åt bosse att förhöra mig och dra mig baklänges och fram igen - JAG KUNDE DET! Jag kunde alla frågor. Är riktigt nöjd :D
Så nu ska jag fira det med lite tv-tittande haha, har gjort engelskaläxan också så det är nice :) Läser bara igenom alla anteckningar på naturkunskapen så är jag fit for fight för prov imorgon hoppas jag !

Alla vet väl redan vad som händer imorgon vid det här laget men jag ska färga mitt hår blont OCH sätta i löshår. Jag hoppas att blir bra :D Innan det är det skola, sedan kuratorn med pappa. Hoppas de blir någon ordning på skiten nu.


Hoppas jag får den där blonda färgen!

PLUGG PLUGG PLUGG :(

Har naturkunskapsprov imorgon och jag kan ärligt talat ingenting. Det är även en engelska läxa, analysera en uppsats. Inte sådär jättekul och just nu önskar jag att dygnet var några timmar till.
Idag blir det bara plugg för mig. plugg plugg plugg.


WANNA BE ON TOP ?

Usch vad kallt det är ute! Det är liksom.. dryygt kallt och när man går i converse är fötterna hela iskalla. men ja, är huvudet dumt får kroppen lida ;)
Efter skolan åkte vi iallafall till sätra och köpte löshår, verkade vara ganska bra kvalitét på det så stämmer det är jag nöjd. Tur att jag fick 20 cm extra men för samma pris, m-m-m ;) Jag tog lite råttfärgat (haha) underhår också så det inte ska se så fejk ut när jag har det, i hate that !
Sen hämtade pappa mig i Sätra och vi åkte till i14 och gick på en prommis med vovven, den är så söt :) Riktigt stor har den blivit. Tog lite kort också men de lägger jag ut sen, tänkte att jag ska ta bild på löshåret också så får ni se!

Nu har jag pluggat lite rättskunskap och naturkunskap, mamma ska förhöra mig på kapitlet om cellen nu.





UTMANING

Jag blev utmatad av: http://abostrom.blogg.se/



Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.


1. Jag tycker inte att makaroner och spagetti är samma sak, jag hatar spagetti men älskar makaroner.
2. Jag byter hårfärg hela tiden! Färgar håret brunt, blond, brunt,blond osv.
3. Jag är skitdålig på att spara pengar, mitt studiebidrag för denna månad är redan slut. Kul? Tvek
4. Jag har åkt skidor sedan jag var två år, älskar det!
5. Jag är grymt pedant, jag måste ha kliniskt rent på mitt rum hela tiden. Får alltid kommentarer att jag har de för städat.
6. Jag är otroligt nojig, går jag på en A-brunn knackar jag mig själv i ryggen tre gånger
7. Jag tror stenhårt på spöken!

 8. Jag hatar att lägga på telefonen först, sitter alltid och väntar på att den andra gör det!

Jag utmanar:

http://jesssicaravstis.blogg.se/

http://johannagreen.blogg.se/

http://ludwig24h.blogg.se/
http://mondaytosunday.blogg.se/

htp://idapida.blogg.se

http://elinhlund.blogg.se

http://enibas.blogg.se/

http://reegndroppe.blogg.se/


TREVLIG LUNCH

Tränade imorse, var rikigt skönt och jag ökade till 21 minuter som ida lärt mig att jag ska göra ;) Sen blev de fixning och när vi kom till skolan skulle vi gå stadsvandring, runt hela stan kändes det som! Jag, jessica och Mathilda gick till datasalen och googlade på allting, extra smarta ;) Sen kom josefine och malin så åkte vi ner på stan och käkade lunch!
Kan ni gissa vad de blev för mig?;) Tonfisksallad såklart!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi slutar, ska åka och köpa hårfärg samt hårförlängning :) Lär kolla om pappa kan sponsra mig med pengar till klippning med, men de blir väl inget...

jaja, va ska ni göra idag? Nå roligt ? :)


GAMLA BILDER !



PÅ FREDAG BLIR MITT HÅR SÅHÄR ;)


 

Är så roligt att kolla igenom :D ge mig fredag

DU ÄR JU PATETISK

haha nej nu skrev jag ett bra långt inlägg men sen kom jag på nå att de är så jävla töntigt att hänga ut någon i bloggen, kan man inte ta det face to face ska man inte ta det alls. Been there done that typ.

Aja, pratar med johanna nu på msn och båda har ju samma uppfattningar om allt , ja de är helt sjukt :) Imorn är det första jag ska göra är att prata med Jessica, sen ludwig mwhaah!
Nej nu ska jag ta ett låååångt bad :D Sen är de top model och andra avenyn :)


luddekuddepudde


TRÖTT, SUR OCH BESVIKEN

Kom nyss hem från skolan! fan vad jag jobbat på bra med ekonomin idag, jag är riktigt stolt över mig själv =)
Nu t'änkte jag faktiskt lägga mig och vila lite, har inte sovit bra inatt - som vanligt.. Jag somnar inte förräns tre-fyra ? Varför vet jag inte, ögonen vill bara inte bli trött. Jag säger godnatt och så runt 11 men så ligger man där och tankarna snurrar runt.. och runt.

Så vila it is, ska hem till johanna sen och plugga lite, sen är de top model och andra avenyn :)


GODMORGON BLOGGEN

Tjena! Hur mår ni idag ? :)
Jag är alldeles för trött och jag skulle kunna sova minst 4 timmar till. Låg vaken till ett i natt och smsade med Kim!
Idag behöver jag inte ens nämna vad jag ska göra tror jag, alla vet ju att det är träna och plugga - det är det min vardag består av !
Vi har prov på fredag och jag kan faktiskt ingenting, det är ett ganska stort prov vill jag lova! Nästa onsdag har vi också ett stort ekonomiprov, jag är så gott som död faktiskt.

Nej nu tickar klockan iväg, vi hörs senare i skolan!


- alltid roligt att vara en inspirationskälla :)


LIP PLUMPER

Faan idag på lektionen var jag så jäkla torr om läpparna och så såg jag Mathildas läppglans som jag drog på, flera tusen lager kändes det som. Efter ett tag sved det till som fasiken, och då menar jag verkligen SVEDA !! Fick nästan panik och så läste jag på tuben att de är en jäkla lip plumper som gör läpparna större.
Så då tyckte jag bara att de var coolt och satt och kollade hela tiden om läpparna blev större, men de blev dom inte.
Bara skit sånt där ;)


BÅTKRYSSNING

Kom nyss hem från gymmet, körde mest armar, axlar och mage idag :) var iallafall jätteskönt och precis när jag och mathilda tänkte gå hem så kom johanna och skulle köra spinning ;)
Idag har jag pratat med Kim jättemycket, en killesom jag träffade på en kryssning för flera år sedan och vi har fortfarande kontakt. Världens underbaraste kille är det :)

Nej ni, nu ska jag göra ordning lite tonfisksallad, sätta mig ner och plugga naturkunskapen, ta ett bad och sedan lipstick jungle. Så bra ju ;)
 


ADMINISTRATION & GYM

Hej bloggen ! Tänkte gå upp tidigare idag för att skriva ett inlägg men sängen var så jäkla lockande ;) Åt en god frukost med massa hallon och blåbär. Har läst lite om att man ska äta mycket fett till frukost men de kommer väl kännas ganska o-lockande?
Idag blir det bara gym iallafall, ki-box passet var fullt så det är skitsurt. jag som var så taggad :) Men.. de kommer fler gånger, blir extra tid på gymmet också då, Så det är skönt..


Anonym om TIPS PÅ HUR DU KAN GÅ NER I VIKT UTAN TRÄNING!:
"Curite passar även bra att använda i samband med fasta, reningskurer eller EFTER TRÄNING då de ger ökad förbränning."

var det inte meningen att man skulle gå ner i vikt utan träning ?;)
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 84.217.74.31

Sv; Klart du går ner i vikt även om du inte tränar med tanke på att allt skit rensas ut från din kropp! Men OM du vill gå ner mycket eller mer så är det ju bra om du tränar också ;)

TRE KOPPAR TE

Kvällen har spenderats till youtube, massar koppar te och ägg. Hela tre koppar blev det. Fattar inte, men det är så sjukt jäkla gott så det finns inte :)
Ja, men efter en lugn helg så kommer den här jobbiga veckan, naturkunskapsprov på fredag och massvis med läxor. Jag orkar inte! Ska försöka sova nu, läsa lite på naturkunskapen.

Imorgon kommer det ju inte bli nå plugg, går till fyra sedan ska jag gymma och därefter ett KI box pass. Skönt!
Sov så gott söta ni


TIPS PÅ HUR DU KAN GÅ NER I VIKT UTAN TRÄNING!

Curite är ett utrensande och genomsköljande örtte. Curite innehåller maskros, kamomill, persiljerot, brännässla, fänkål och pepparmynta. De 6 olika örterna kompletterar varandra och ger tillsammans ett välgörande hälsote! :)
Curite passar även bra att använda i samband med fasta, reningskurer eller efter träning då de ger ökad förbränning. Curite't är superbra och rekomenderas att dricka tre gånger dagligen för maxad effekt. Drack det väldigt ofta förr och har nu börjat gjort det igen, man känner sig så jäkla fräsch ! :) Finns på LIFE!



Måste bara tipsa om ett till, tror faktiskt det är sant att det hjälper en att gå ner i vikt, i allafall för mig. Jag drack en kopp varje dag i 3 dagar och gick ner ett kilo (åt inte så lite heller). Så nu har jag börjat dricka det igen, andledningen till att jag slutade var att jag stod inte ut med smaken, haha, det är en liten.. mysk smak på det hela! Fortfarande inte så speciellt gott enligt mig, men det funkar då man vet vad det ger för resultat ;)
Finns att köpa i hälsokostaffärer, t ex life.


BILDER FRÅN IDAG









GABRIELLAS SÅNG

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till


Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv



BILDER FRÅN RIDNINGEN IDAG !


Johanna var glad as usual. Pinglan!

Ni ser ju vädret.. att rida i det här var INTE det bästa. Trust  me

Johanna hade fullt skå ett tag ;)

ja, ni ser ju ögonen hur de ser ut. Och de här var lindrigt!! haha, kolla bakom mig. What's up with the weather liksom?


ger mig på den branta backen..

IIIIISHALT var det

and here we go.. typiskt

det är så mysigt med hästar :) åwh.

JOhanna glömde stänga av elen innan hon drog tag i de där elgrejerna. Smart tjej ? nat.

Sen är det bara risiga bilder som ni blir glad över att slippa se ;)


Baby you are the best

HEJ bloggen! Visst har det varit tomt här idag va ?
Ställde klockan på halv 9, kletade på mig lite mascara och käkade lite fil. Vi åkte och hämtade johanna sedan direkt till Björke ! Alltså fyfan vilken jävla snöstorm det har varit. Vi åkte iallafall till hästen och sedan gick jag bakom med chippas medan johanna red. Alltså det var snöstorm och jag tänkte nog minst hundra gånger; vafan tog jag på mig mascara för!? var helt galen för jag var helt svart i ansiktet , helt sjukt.
Hästen var iallafall galet söt , och han tyckte om mig extra mycket när jag kom med hö till honom, dock skrämde jag ihjäl honom när jag ramlade haha ;) slänger in alla bilder sen ;)
Jag var helt risig när jag och greenen åkte in till stan, ridskor och hela kittet .  Självklart skulle man träffa folk man absolut inte ville träffa, och samtidigt visst folk som jag inte bryr mig om ser mig risig för de är ju värre själv, men ändå ;)

Next up; kortspel , plugg och körslaget

ÄR DET OKEJ ELLER ?

Ja, kitty eller blondinbella. blondinbella eller kitty. Jag hatar kitty, ingen respekt för blondinbella så för mig så kvittade det. Någon lär ju åka men om man tänker på blondinbella - att hon alltid sagt att hon ska vinna, och åker ut efter tredje veckan samt med ganska dålig kritik varje vecka är det lite skrattretande =)

Nu ska jag försöka sova iallafall, ska upp tidigt imorgon och åka till Björke för att rida med Johanna. Värsta myspys :) tar med mig kameran så bjuder jag på fina bilder. Hoppas att vädret är bra :)

SKO LETAREN!

Hittade lite skor i garderoben igår som jag totally glömt bort  , så here we go.



Från skolavslutningen i femman! ;) Sööööötisar va?

Från Tyskland, hade helt glömt bort dem! Snacka om att jag ska ha dom i sommar!
 
"Tygskor" i skinn, mormors gamla :) Superduper sköna



 


KING OF THE DANCEHALL

 
Den här dansar vi till på raggan, woho så mysig den är :D

EN HÄRLIG DAG

Steg upp halv 6 imorse, var verkligen helt död men har man motivationen inne så går allt! Drog ett pass på friskis kl. 7, roligt att jessica också hängde med :D Sen var det dans i två timmar och OH MY GOD vad svettig jag var, alltså jag säger med handen på hjärtat att de här var den jobbigaste danslektionen i've ever had ;) Dagen flöt på som vanligt och 20 i tre hämtar mamma mig.
Mådde inte så bra, och jag slutade ju kvart i så ingen skillnad liksom ;)

Nu äter jag skinka! Var superhungrig och jag får ju inte äta mackor eller flingor eller dylikt så jag lär väl sitta här och knapra på skinkan tills mamma kommer, hehe ;) Nej då, jag ska ta en powernap faktiskt, är helt slut :)

Vad händer ikväll ? Festa eller ? :)

JOHANNA GREEN



tack för att du finns vid min sida. du om någon förstår mig just nu.

BORDERLINE

jaa, nu tror pappa att jag lider av borderline också, vad kommer härnäst ? :) Det enda jag lider av är saknad-relation-av-min-pappa, så ja nu vet ni de ! 

Nej usch, är så himla arg just nu. Möte nästa vecka med kuratorn och de på skolan, ska lusläsa hela bloggen nu och skriva ut all konkret jag skrivit om honom / hans tjej ( INGEN JÄVEL VET VEM DU ÄR SÅ DU BEHÖVER INTE BRY DIG!!!!! ) så fyyyfaaaan va jag ska gå på med allt, och fan för dig om du nekar som du suttit och gjort idag. Nu är jag jäävligt arg


HJÄLP?!?!?!?

Jag är verkligen slut. Helt slut.
Tänkte ta tag i  engelskaläxan, plugga alla glosor, läsa texten och lära mig ordspråken så jag har det överstökat. Sedan tänkte jag faktiskt sova!
Ska upp klockan halv 6 imorgon för att hinna med bussen halv 7, ska på Friskispass direkt på morgonen och sedan är det ju dans =) Skööönt värre.

Vad ska man göra om man har ont i lederna ?
Svarar på kommentarerna imorgon, godnatt med er sötjönsar =)


KATRIN !!! <33

Ingen kan väl ha missat "bråket" mellan Blondinbella och Gynning/f.d shulman ? Jag tycker iallafall att schulman och gynning har rätt, har helt tappat respekten för Blondinbella nu. Eller okej, när hon går upp 20 kg som hon säger, då får jag tillbaka den!

Utdrag ur Katrins blogg ;

Blondinbella fortsätter med ett taffligt försök att förolämpa mig i pressen. "Hon har inte fått uppmärksamhet sen Alex dumapde henne. Vad har hon gjort? Hon vill bara ha publicitet", är hennes kommentar. Men då undrar jag hur hon tänker. Jag minns det som att jag gjorde Idol Eftersnack med 300 000 tittare och jag minns även att hon har en videodagbok på tre minuter i samma kanal med 10 000 tittare. Har hon gjort något mer? Något som jag missat kanske. Hon skryter om att hon har två bolag. Jag har tre. 


Alltså älska. Så jäkla cool :) 



 

JAZZ LIKSOM

Pust, stön och allt vad det heter! Är hemma nu efter en tuff dag i skolan, försökte verkligen koncentrera mig på ekonomin men det gick inte. När ska jag bli smart då?
Sen var det dags för dans, JAZZ. Det är faktiskt kul och det är en sån känsloladdad dans liksom, dock får jag ont i lederna/benhinnorna när vi gör chassé och hoppar. Men det är ju roligt, har blivit skitmånga i gruppen nu :)
Jag och Carro har som mål att vi ska kunna gå upp i "spagat" mot en vägg, förstår ni inte vad jag menar så kika på bilden nedan :)

Nu är jag barnvakt, ska försöka att inte somna men jag är supertrött. Ska försöka få i mig något att äta med, mamma skulle äta korv och pasta men jag vill inte äta korv + sallad bara så vi får väl se hur de blir, tar ett ägg bara eller nå :)



SKA VI DANSA, ELLEH?

Nu har jag precis fixat i ordning mig, är skiitrisig idag känner jag, verkligen a bad day men så får det vara.
Idag väntar rättskunskap, tyska, företagsekonomi och matte tror jag (?) eller jag vet inte! Sedan är det Dans i tre timmar, och det får bli dagens träning :) Skönt.
Efter det ska jag nog bara hem, ska googla lite på massa kostgrejer och sedan ska jag se på film med min syster, mysigt :)

Ha en bra dag alla !

SAMTAL SOM BERÖR

Ringde nyss pappa för att säga åt honom att hälsa grattis åt farmor, jag är inte kapabel för att ringa just nu :( Dock var ju min faster hemma hos pappa och jag har saknat henne som fan, det är helt sjukt. Jag började grina när jag pratade med henne i telefonen för saknaden till pappa och pappas släkt är så stor.
Vi kanske skulle ta en fika imorgon hon och jag, eller så skulle jag komma till dom och fika men jag vet ju inte vad pappa och hans tjej tycker om det så de är väl lika bra att jag stannar hemma.. Jobbigt att man inte kan göra de man vill liksom.

Jaja, nu ska jag försöka sova och förtränga en jäkla dum kommentar jag fick nyss. Var det verkligen nödvändigt ?


mys.

TOP MODEL !

Har tyskaglosor till imorgon och jag har inte ens läst igenom dem. Har tyska verb tills imorgon och har inte läst igenom dem. Bra jobbat. Bosse har anmält mig till körkortsgrejs nu också, hur fan ska det här gå? Håll er inne, människor.
Jag är hungrig och ska ta en morot nu, sedan ska jag läsa igenom det där och sedan är det Top model på tv. Skönt :)


"Det finns inga bilar som går utan bensin, och inga människor som går utan mat". Tack peter.

SÅ VAR DET DE DÄR MED KÄNSLOR JA.

När svenskan började kom Peter och sa att vi skulle prata, skönt att äntligen få det gjort och prata ut. Jag pratade inte bara om pappa jag mår dåligt över utan allting, allt vad de gäller mat, träning, känslor, personer osv. Det var hur skönt som helst och ja, tårarna trängde på bra där bakom ögonen. Peter sa att jag aldrig skulle klara de här själv så jag blev skickad till skolsyster och där bara forsade tårarna. När ska JAG inse att det är JAG som behöver hjälp och inte de ANDRA ? Jag har alltid varit en sån, som hatar folk som tycker folk men älskar att hjälpa och tycka synd om andra. Vill inte vara den där "syndabocken" och jag sa ett flertal gånger under båda samtalen : hur fan kan det här hända mig?
Aja, det gäller att ta en dag i taget :) Tack iallafall till Peter, världens bästa lärare. Vore det inte för honom skulle jag ligga på botten nu.

Wiktoria ; ja men det är ju så lätt att lägga problemen på sidan.
Peter ger mig en "bitchblick"
Wiktoria; jaaa okejrå ! Jag sa bara de för att det lät bra.
haha , ibland är det inte så lätt att prata med mig antar jag!

Nu ska jag käka, sedan blir det sängen ett tag. Somnade inte förrän 3 inatt ju, så..


jag älskar er


 


GUD VAD SKÖNT

Har nyss varit på gymmet, körde i två timmar och fyfan vad skönt det var. Jag har aldrig varit så här nöjd efter ett pass någongång :) Gjorde precis allting jag har på min "träningslista" så jag är nöjd. Minst sagt. Ökade vikten på nästan allting också, så det var najs bajs.

Nu är jag i skolan och väntar på att svenskan ska börja, har bara svenska och tyska sedan slutar jag. Jag tror jag skippar tyskan för att prata med Peter istället, det låter mycket bättre:D


Justja, det var ju de också !

Jag somnade klockan tre i natt. Klockan tre. jag har aldrig varit vaken så länge på en vardag .. Men jag var hur ledsen som helst inatt, ska till peter direkt när jag kommer till skolan.
Dock ska jag först till Friskis och träna, har räknat ut att jag kommer träna i två timmar så det känns bra. :) Ska höja alla vikter nu känns de som, nu vill jag förfan ha skön träningsverk ;)

Vad ska du göra idag ? :)


TV KVÄLL :D

Nu är det sex and the city, top model och sedan andra avenyn på G :) Men det är ju tisdag, och det betyder ju tvkväll förstår ni väl ? ;)


Såhär jobbar man på volvo enligt thomas !
Suddig bild jag vet haha !






later guys!


TODAY I'M WEARING THIS



WHAT A DAY !

Haha nu tänkte jag börja inlägget med att klaga igen, men ska bara säga att jag är trött och är sur  så JA Nu vet ni det ;)
Skolan idag har varit ganska drygt, imorse tänkte jag ; äh de är ju ändå projektet så det är lugnt. Vi skulle vara klar med alla artiklar osv, och alla i klassen var så jävla duktiga. Vi är duktiga, klassen! När man gick hem gick man hem med ett glatt humör för att vi är en sån bra klass som samarbetar, goodie liksom :)
Det var även öppet hus idag för 93erna och när vi samlades i aulan så gick dom igenom alla program och alla var så jävla tråkiga, så alla ekonomer kom på att vi skulle applådera när de ropade upp SPE så när rektorn ropade upp oss kunde han inte fortsätta för att alla hängde på, skrattade gott gjorde han iaf ;) Lilla olof.. jag och patricia drog åt oss två från min gamla skola , skittrevliga tjejer :) Så vi fick dom och de flesta att gå sam-ekonomi, ska bli kul att se er nästa år! 
Jag åkte till volvo efter skolan för jag var så seg, och så kommer jocke och beställer bullar till nästa fredag med, han tyckte att "jag bakade så bra", haha moget att LIDO bakade åt mig ;) 


Nej, nu ska jag gå igenom min garderob, BLÄ! 

'
liten jag


 


Bara jag, i bloggvärlden?

Godmorgon bloggen ! Är det bara jag i bloggvärlden som är vaken tro ? ;)
Idag är en sån där knäpp dag, mår inte alls bra men ändå känner jag att jag är ganska glad. Kanske för att jag börjar dagen med favvisfrukosten ? a-fil , havrefras och banan ! Haha världsgott.
Nej jag vet inte, ska gå till skolan och känna av hur länge jag orkar, prata med peter är ett måste iallafall. Sen tror jag att jag skippar träningen idag, känns bara onödigt om man går dit och inte ens VILL träna. Då tappar man motivation ganska snabbt och då blir de inge gjort !

Nej, hörni, hoppas ni har en SUPERDUPER fin dag så hörs vi sen i skolan :)

En trött Wiktoria.

USCH vad jag är trött, somnade nyss i soffan i en timme :( Jättejobbigt sånt där tycker jag, kommer jag inte kunna somna inatt... Så jag drack ett glas mjölk i hopp om att bli piggare!
Imorgon är det skola som vanligt igen, ska ta mig en lång pratstund med Peter med, de är så mycket som händer nu med massvis av personer jag inte förstår mig på osv. Måste ha råd från experten :)
Det är också projekt dag om vårat Gästrikland i världen, våran grupp lär jobba rumpan av oss för jag och Mathilda glömde helt bort att vi skulle plugga efter gymmet idag haha, bra gjort ;)
sen blir det väl träning som vanligt. Blir nog rygg, axlar , bröst och ben mest. Nu jävlar ska jag öka rep. på bänkpressen med :D

Vad har ni gjort ikväll?


Kolla va småa vi va ! Petter-gofis och jag

LUDWIG PETTERSSON!!!!!!

Okej, min dator har varit helt kaputt ett tag och det är ju tydligen thanks by Ludwig. För någon månad sen när jag hade gått ur klassrummet hade han bytt ut sitt döda batteri (som inte går att ladda) till mitt batteri som var helt perfekt. Han har fejkat att hans dator också gått sönder men att han lämnat in den på lagning, idag frågade jag hur långt tid det tog men han sa bara att de gick på 10 min.
På administrationen skriker han ; FAN och då undrade jag var de var, hans batteri hade dött och då frågade jag - igen ?
Så kunde han inte hålla sig för garv och berättade hela historien. Fan vad dum jag känner mig nu, jag ska ALDRIG lämna min dator utan uppsikt. No more. Ska inte sitta brevid ludwig för jag kan ju få JENNA baciller också och det vill väl inte en jäkel ha ;)

Gymmet gick iallafall super, jag börjar bli riktigt king på bänkpressen nu. Glömde helt bort att ta kort för jag var så inne i att göra allting perfekt, skitbra gick det iaf ;)



Jättegammal bild, men älskling, SNART SÅ ! <3

TÖNTLUDWIG





och så här ser han ut idag!
http://ludwig24h.blogg.se

Bitterfitta

Nu sitter jag på Administrationen med surkärringen igen, hel galet va sur och bitterfittig hon är.
Slutar efter den här lektionen och då ska jag till friskis och träna med Mathilda i två timmar, sedan ska vi kolla om hennes mobil är kvar sen blir det pluggning på Waynes. Då har vi våran del klar för i morgon och det känns skitbra :) kan man hjälpa dom andra lite.

Tänkte bara uppdatera lite, kan ju ta lite kort på gymmet så får ni se hur vi tränar sen haha :D puss på er!


I TYPE!!!

49 words


 


VÅGHALS

Igår när vi spelade våghals fick jag ett kort där de stod; Skicka sms till två personer och säg att du vill vara mer än vänner. Självklart bangade jag inte och jag fortsatte driva efter när dom svarat, hah så jäkla kul ! De gick verkligen på't också, verkligen ett spel att rekomendera :D


Gårdagskvällen

Tjenare! Hoppas ni inte är FÖR bakis idag ;)
Igår så fixade jag mig jättesnabbt och åkte ner till stan för att möta Lonis, vi skulle möta en kille som skulle fixa dricka till dom men jag blev så less för han var trög i huvudet så jag åkte hem till Patricia och där satt dom och kollade på tv (?) haha.. jaa men vi körde igång lite men de va inte så supertagg faktiskt, så när josse åkte till hille blev jag ledsen :( min partypingla ju!
Vi lovade att vi skulle ta nästa buss dit men patricia pratade med någon som satt på bussen och dom hade hoppat av, men när dom kom så kom dom i bil? Fattade ingenting och blev helt otaggad för jag ville verkligen till Osten haha.
Så jag tog nästa buss dit och FYFAAAAAAAAN i helvete vad kul det var där :D Så jävla roligt och helt crazy folk. Kvällen började sådär men slutade underbart så jag är nöjd :)

När jag hoppade av bussen hemma så var de en gubbe (40 år) som också hoppade av och frågade om jag ville följa med han hem, nej tack så jag och gick iväg men han följde efter och sa jättehemska saker :'( var så jävla rädd och visste inte vad jag skulle göra.. Fan usch. Såna snuskisar borde dö. Har blivit förföljd förrut men då var de inte på samma "åka hem till han" vis, så då sprang jag in till min farbror som jagade han med basebollträ! Haha helt klockren


Party .

Nu är det fixning som står på schemat, vet inte alls hur jag ska fixa mig eller vad jag ska ha på mig så det är lika bra att börja i tid, haha! Hatar sånt här ;)
sitter och läser josefines blogg och jag är väl helt bakom flötet ibland, eller i hissen eller va nu patricia sa förr haha :')

Nej, fixning var det va.. Glittrigt blir de ;) hinner nog uppdatera innan jag drar. Hoppas att ni har en FIN kväll sötnosar, sköt om er<3


"Idag då haha, min mobil är ju inne på lagning, så skrev jag till Wickan från min brorsas mobil som jag lånat så helt plötsligt skriver hon: men hallå? hur kan jag skriva till dig? du har ju ingen mobil?
Jag: men jag är ett mobilspöke =D
Wickan: men jag gillar inte spöken
Jag: mohahahha"
Josefines blogg hittar ni
här

Film maraton

Igår tror jag och patric (patricia) till johan (johanna) och kikade på lets dance! Rätt person åkte ut, fast jag inte kommer ihåg vem det var nu  , men jag vet att jag blev jätteglad iallafall :) Lite senare på kvällen gjorde jag och patric  tacos sen la vi oss i soffan och skulle förbereda vårat film maraton! Haha Patric somnade efter halva filmen och där låg jag och grät, den var faktiskt bra filmen :)
Jag frågade Patricia lite senare om hon ville gå och lägga sig, säg nej tänkte jag, men ja, hon skulle sova! Tråkfan ;) Blev inte mycket av maraton det där, jag som tänkte försöka vara vaken en hel natt :D
Eller, jag kunde inte somna förrän fem så det var ju nästan en hel natt :) Det var så himla varmt och jag var så rädd efter alla Patrics spökhistorier så jag la mig i min brors rum och kollade på tv. Much better ;)


i lillasysters rum haha !







Fixning på g..



 
Såhär risig var jag imorse innan jag drog på dans (FAN VA KUL DET ÄR - VARFÖR SLUTADE JAG?) och så trött är jag nu. Haha har gått som en zombie både igår och idag, fått kommentarer som ; vad har du gjort med ögonen? Har du åkt på en snyting eller ? osv.. Pinsamt !

Smygbilder is the shit ;)



Haha kolla blicken Ludwig ger mig ! typ "äru knäpp i huvääää elleeh?!"


Blir en riktigt bra kväll!

HEEEEEEEJ bloggen ! Förlåt för att jag inte uppdatera idag men har inte haft tillgång till datorn :)

Dagen inleddes med ett två timmars danspass, underbart skönt och dansen är rolig. Mycket höfter ;) Vi körde även styrka och det kändes jättebra, hoppas på mycket träningsverk imorgon :) Har fått jätteont i mina leder också, tänkte smsa Ludde om hur man ska göra för att få dom bättre men jag glömde bort det så fort jag kom på det ;) Tror väl att det är för att jag dansade jazz i bara strumpor igår, inte bra :D
Sen har dagen bara flyttit på, tänkte åka hem direkt men det var så kallt så jag gick till Lido och köpte kanellängder till killarna på volvo :) Kände mig jättesnäll faktiskt, och det uppskattades! Tänk att så lite kan göra en glad :)

Nu har jag precis ätit middag med familjen, så jag ska hoppa in i duschen sen dra en snabb fix så kommer Patricia, så ska vi gå till Johanna och se på lets dance sen drar jag och pat hit och har filmkväll. Mysigt, kommer somna dirr :D


Stackarn..

Nyss när jag stod uppe så ringde min kära kusin och sa att hennes pappa frågat om jag ville med på isracing, haha klart jag vill och speciellt med LASSE ! Världens coolaste pappa, helt klart. Sen så började hon berätta att hon skulle på fest i helgen och var värsta depp för att hon inte visste vad hon skulle ha på sig eller sminka sig (ni vet,.. tjejer..) så jag tog på mig att hon ska få ta vad hon vill i min garderob och jag ska sminka henne ;) woho gud vad glittrig hon ska bli :D
Så det är iallafall dagens goda gärning.

En cool grej som jag kom på idag var att sim-kort har två betydelser :D Simkort till mobilen och simkort till t.ex. Fjärran Höjder ;) Ludwig och Patricia sa att de visste om de men ärligt talat, så smarta är ni inte ?

Nu ska jag se på film med mamma, och bara mysa. Love it!

Lite krasslig

Usch,  fryser jättemycket , har ont i lederna och till och med i fingerspetsarna. Känner mig febrig och ja, ingenting känns bra nu :(
ska lägga mig i våran underbara soffa med té och grönsaker och se på Sunes sommar! Kan inte bli så mycket bättre för tillfället. Ska egentligen plugga engelska då vi har en viktig text vi ska läsa men det gör jag innan jag går och lägger mig. Blir nog tidig kväller :)

Vad ska ni göra ikväll?


Dansa för ditt liv !

Nu kom jag precis hem! Slutar otroligt sent på torsdagar då vi har individuella valet men som tur är har jag ett alldeles roligt individuella val nu - nämligen DANS ! När jag och carro gick från västertull till röda byggnaden fick hon ett sms ; Möt mig utanför röda kvart i . Vi blev skiträdda och visste inte vem de va men så efter ett tag såg vi att de va mickis haha ;) Så vi gick iväg till konturen och det var bara vi tre där först! Sen sista minutrarna rullar de lite folk och även två killar. Tycker de är skitcoolt när killar dansar, love it :)

Ska vänta på att nå tekniker kommer hit och kopplar in datorskärmen och blablabla, är så sjukt trött att jag bara vill lägga mig ner men nej, vänta bör jag.

Jimp på bild.


Det är så himla kallt ute nu, fryser ju ihjäl! Ge mig sommar,tack.

För det är så coolt

sitter med världens  bästa Ludwig nu och vi har försökt att göra några uppgifter men det går inte såååå bra.
Han har ju arrangör till Power of sound (jag hoppas att ni gävlebor vet vad det är) och vet ni vad? jag är FÖRSTA på listan ;) extra coolt! Jag kan ju skirva lite i bloggen om det senare och när hemsidan kommer upp :) det kommer komma mycket fler folk dit nu och det är faktiskt kul när man träffar såpass mycket folk :)
Skitbra intiativ av Ludwig och Oscar :)

Nu har jag prov. Önska mig lycka till.

ÄLSKLING

jag har fortfarande inte kommit igång med pluggandet. GAH , ge mig styrka.


Famebloggers

Tänkte tipsa er om en ritktigt bra sak! När ni kommer in på min blogg märker ni kanske att jag har en reklambanner längst ned på sidan från Fame bloggers!  Fame Bloggers fungerar precis som Bloggtoppen eller Bloggportalen. Du blir medlem för att andra ska hitta din blogg, och beroende på hur många besökare du har så åker du upp och ner på listan. Skilladen här är att du vinner pengar på antalet besökare! Fame Bloggers har varje vecka en pott med pengar, för tillfället nu ca 2000 kr/ veckan. Du kanske har 4000 besökare när veckan är slut, som omger 20% av alla besökare sammanlagt av vad alla bloggare på hemsidan har haft, då får du 20% av dom 2000 kr! Det enda du gör för Fame Bloggers är att du lägger in en av deras banners på din blogg. Jag tycker verkligen att det är superbra :)


Jag orkar liksom inte

Har precis ätit, och nu blir det plugga. Det är prov imorgon och jag har inte ens öppnat böckerna, känns lovande? Nja, tvek.
Förstår egentligen inte varför vi ska ha provet, det är INGEN i tyskagruppen som kan det här men ändå ska hon envisas med att ha det imorgon. Varför inte skjuta upp det till måndag då vi har hela helgen på oss och kanske kan prestera ett välförtjänt MVG istället för ett G- .. Äh fyfan va less jag är , säger som Blondinbella jag ; Man ska få välja vad man vill läsa !








 


Så jäkla läbbigt

Imorse när jag gick hemifrån släppte jag ut katten, var skitstressad så drog på mig allt och så såg jag att katten inte hade nå mat ; äh han kommer ändå inte få mat förräns jag kommer hem (jag kommer först hem). Innan jag skulle låsa kollade jag överallt att allting var släckt och jag var tvungen att lysa med mobilen för att jag skulle se nyckelhålet.
Men när jag kom hem lös det i hallen fast att det var låst, vafan tänkte jag, jag är ju säker på att jag släckte ? När jag kom in så var katten inne och då blev jag faktiskt rädd, jag är HUNDRA procent säker på att jag släppte ut han..
När jag gick in till köket så såg jag att kattmaten stod på bänken, VAFAN skrek jag rätt ut. Blev skiträdd och gick och tänkte i varje rum .. Sprang in till vardagsrummet och la mig under filten, jag var ju jätterädd :( Så när mamma kom hem frågade jag om hon varit hemma, men nej, ringde till wille och han hade inte heller varit det, inte malin heller. Bosse har varit på möte hela dagen så han var inte hemma heller. Vafan äre här ?

Tänk om det varit någon inne i huset eller något?


Friskis o svettis

FAAAAN vilken träningsverk jag har :D det är så himla skönt, i love it. Åkte ju iväg i morse med Mathilda och Johanna och gymmade, roligast var bänkpressen haha! Jag är så jävla svag och orkar bara stången och jag får panik när de är typ 3 stycken kvar. Men tur att man har vänner som pushar, blir så sjukt taggad då :) Vi tränade i ca 1.5 timme idag igen så jag funderar på om jag ska dra dit ikväll och dra ett pass. Men egentligen borde jag plugga för jag har prov imorgon och jag kan ingenting, ska klaga nu på tyskan för att jag är så trööög. Hon borde ju lära ut bättre isf :)

Jaja, nu ska jag fortsätta skriva en jäkla uppsats grej .. :)


Det är ju så skööönt

Nu kom jag precis hem från gymmet, körde inte så länge idag, bara en 1,5 timma :) Men eftersom jag drar ner och tränar imorgon på morgon och kanske på eftermiddagen kände jag att jag kunde köra såpass lite idag :) Längtar verkligen till jag kan sätta igång med passen men först måste min fot bli bra, och sen är de viktigt att man bygger på musklerna först :)
I skolan idag gick det bra, vi höll ju som sagt på med projeket och det gick inte så jäkla bra för våran grupp, pratade mest bort det men ja, alla får plugga hemma tills nästa tisdag då det är deadline :) vi ska ju vinna de här men det kan bli svårt! Det är bara ekonomiklasser med och alla är superduktiga :) Men eftersom det är 60.000 till klassen så jobbar nog alla bra ;) Våran klass är den roligaste iaf och vi skulle behöva dom mest haha !
Nästa vecka är det öppet hus igen men vi slipper hålla tal, mycket skönt tycker jag :)


Nu ska jag lägga mig och kolla på tv ,det är andra avenyn ikväll också så det är bara lugnt ikväll :) vad ska ni göra ?


Gästrikland i världen

Nu sitter jag och mitt gäng i bibblan, vi fick uppgiften om vilka länder som betyder mest, vad som kommer att hända med uppfinningarna osv, dock har vi dragit över till skvaller och carro sitter här och informerar oss om allt som hänt ;)
Vi slutar runt 3 och då ska jag till friskan direkt och köra ett hårdpass , tror de blir mage rygg och ben idag, Apselut skönt =)

Ja, jag vet att bloggen är grymt tråkig nu jag vet! men det kommer bli bättre snart, jag har lite torka nu bara;)


Godmorgon bloggvärlden.

Tjenixen! Gud vad trött jag är idag.. Jag älskar onsdagar för då tänker jag alltid ; kom igen wickan, de är bara två dagar kvar! Men tisdagar, blä .
Sitter och äter frukost nu, crunchys ! Finns de nå bättre?;) Tvek där. Idag i skolan har vi projektdag, vi ska alltså förbereda ett projekt och idag och tre veckor framåt ska vi hålla på med "Gästrikland i världen", får väl se vad de är för något.
Efter skolan blir det nog råträning, ska dock inte köra lika fulllt som igår då jag har världens träningsverk :D

Ha en bra dag =)

Nytränad.

När jag var i skolan den sista minuten fick jag ett sms av Hanna; Hej vill du gymma idag? Eftersom Sara dissade och johanna skulle plugga så var det ju självklart, jag skyndade mig hem och böt om , drog i mig en banan och sa åt mamma att skjutsa ner mig på stan :)
Jag och Hanna körde på skitbra i 2 och en halv timme nonstop! HELT grymma var vi, vi höjde vikter sen förra gången och imorgon kan vi ju snacka om träningsverk så tur att det är mjukis på g imorn ;) näe men det är så jävla skönt att träna :)
Nu kom jag precis hem och jag ska bara lägga mig i ett vaaarmt bad och lyssna på Gynning. Skicka hela ljudboken till jessica idag så jag hoppas att du lyssnar på den babe ;)





Den är så skön att köra när man jobbar med crosstrainern ;) love it!

Administration :)

Hej! Imorse när jag gick till bussen lyssnade jag såklart på Gynning, finns de nå bättre start på morgonen ? ;)
Nu sitter jag på administrationen, så det är bara redovisningar och det är ganska nice. Alla får ju gå som inte har redoisat så det är inga personer här.
Jag är verkligen taggad för att börja träna - så ikväll ska jag dra ner till Friskan och dra ett gympass, så jävla skönt  !
Blir träning flera gånger i veckan nu så de kommer bli skitbra ;)

Vi hörs sen!

Promenix på G !

Pratade med johanna nyss, hon ville ta en promenad för att prata ut och jag känner också att jag har bra mycket att prata om. Dock har jag svinont i min fot men jag offrar den för henne, i do everything for her ;) Så, ja. Ska väl ut i kylan nu, det är verkligen superkallt tycker jag.

Vad ska ni göra ikväll?

OBH nordica.

Kom nästan nyss hem från stan! Köpte en vågtåg från OBH nordica på ren impuls, visst att jag kanske är lite fattig nu men vafan , håret blir ju fint haha! Har bara testat den på mina extensions och det blev jättebra, så jag ska tvätta håret nu och våga mitt riktiga hår ;) Ja, jag är riktigt nöjd med den iaf och den kommer komma till användning, i promise!

Har också legat och lyssnat på Carolina Gynnings bok, den är hur grym som helst. Hon är så jävla cool så det finns inte :) Kan inte fatta att hon har varit med om allt det där, man lyssnar och så kommer man på sig själv att säga ; men shiiiit vafan är det för människor ?


min mobil funkar fortfarande inte:( Det piper till hela tiden när jag får sms men jag kan inte läsa dom, vad äre för fel ?



BIO !

 

Det är huur många biofilmer som helst jag vill se på bio nu. :(
i taket lyser stjärnorna bröllopsduellen, yes man, revolutionary road, wild child osv :( faasiken hur ska jag göra nu då? :D
Lär söka biokompis dirr ;)


Läste den här boken och jag tror ALDRIG att jag har gråtit såpass mycket till en bok. .


Nu ska jag lägga in Carolina Gynnings bok som ljudbok och ligga och lyssna all the day ;)

Ångest!

Igår kväll hade jag jättesvårt att somna, wille satt och dampade på sitt WoW dörren brevid, kim vägrade sluta ringa, tänkte på world trade center och min mobil funkade (funkar inte)inte. Så alla ni som ska smsa eller ringa mig idag, ring hem ;)
Jag vaknade iallafall NU, hur sent som helst på en söndag då jag hade bestämt mig att vakna runt 10 så jag har lätt att somna ikväll.
Men icke.
Idag skulle jag behöva plugga matte men jag orkar inte, för jag kan ingenting. Jag måste ha privat genomgång med Micke om jag ska klara de där dumma provet.. Blöh. Aja, det är restmåndag imorgon så då går jag dit och det är mattestuga på tisdag och då går jag dit ! Har även tyskaprov i veckan och en hel engelska text + glosor. Nu känner man att skolan börjar på allvar, uscha.

Så idag ska jag nog bara ta det lugnt, ska se på någon bra film. Jag blev sugen på Så som i himlen igår när de körde "Gabriellas sång" på körslaget. Vi får se ;)


KLARAR INTE SÅNT HÄR

Kollade nyss på filmen World Trade Center. Fast jag hade lovat mig själv att inte göra det. Jag klarar inte av sådana filmer som är verklighetsbaserade, jag har suttit och grinat här hur länge som helst nu.


Tänk att två plan och några idioter kan förändra nästan uppåt tre tusen människors liv. Hur är man funtad då? Hur kan man döda EN människa? Jag kan inte leva mig in i det, att t.ex. min pappa skulle försvinna pga. Några idioter. Vad skulle jag göra ? Hur skulle jag hantera det? Jag, som en vanlig 17-åring, gråter till en annan 17årings vardag. Hur står hon ut? Tänk att mista sin pappa, sin son, sin kusin i något av detta sammanhang. För att två länder var oense så kraschar två plan in i två av världens största hus och mördar 3000 personer.
Jag tror att jag, och de flesta av oss, måste lära oss att inte ta någonting för givet. För vilken dag som helst kan någonting hända. Hur många gånger har jag inte tänkt; Fyfan vad jag hatar han/hon, ska skjuta han/hon, vill bara döda han/hon? Jag ska be om förlåtelse till alla jag tänkt så om, HUR kunde jag tänka så? Jag vill lära mig att ta vara på det jag har, för imorgon kan vad som helst hända.



årar fläckar dock bara din kind
då saknad stormar i hjärtats vind
att hava och att förlora är livets gång
lite du kan göra mot detta svåra tvång

saknad och sorg kommer i par
för mycket du gråta men finner inga svar
att du dem förlora är av svåraste kval
men håll hårt om hjärtat så det stannar kvar

ett stort gap av tomhet och smärta
en reva i din vackra värld
mycket av like du finna
när du färdas på livets breda väg

men hör på livets klingande röst
då den för med sig hopp om tröst
förklaring är ej dess fagra sång
då svaret du har själv i hjärtats fång

var dag som går, du starkare bli
tills dagen kommer då du slipper lida pin
mellan förlust och vinst du lärt dig leva
men ändå svårt då vinst går till gråt

ty åren går sin långsamma slipande färd
med dem du nya ting komma hålla kärt
men glöm aldrig de du förlorat och lärt


Bomhus båtklubb , styrelse?

Idag frågade Bosse om jag skulle fortsätta vara med i ungdomskommitén för bomhus båtklubb, jag hade helt glömt bort att jag är med där ! Så jag skickade ett sms till elin och frågade om vi skulle vara med i år igen, eftersom vi fick så mycket beröm och sånt förra året. Det var verkligen skitkul !
Men sen frågade han om vi ville vara med i styrelsen, det känns nästan för "vuxet" och jag vill inte sitta där på möten med massa vuxna människor och besluta inför klubbens framtid liksom. Men.. Det skulle ju va coolt ? typ - Hej jag heter wiktoria ahlin och jag sitter i styrelsen för bomhus båtklubb ;)

Hur ska jag göra nu då?






mitt sommarparadis!
ge mig sommar nuuu !

Varning för äckliga bilder ;)

I morse när jag vaknade kunde jag inte gå, jag hade inte ont i foten denna gång utan i knäet (där jag också har opererats). Mina stygn var helt knäppa, fast läkaren sa att de skulle gå bort av sig själv! Så mamma sa att vi skulle ta bort dom emn jag blev helt jävla galen, ofta man kan ta bort stygn hemma ? det gör man ju på sjukhus :S men efter många om och men så fick dom mig att lägga mig ner och jag tvingade dom att bosse skulle göra det och att jag skulle ha 100 kg (inte så mycket, men nästan;) beödvningssalva men det gjorde så jäkla ont så jag har inte kunnat gått. Inte så bra alltså.

Ikväll så blir det körslaget iallafall , ska bli kul! Vet inte vem som åker ur men de lutar mot.. Nanne ? näe jag vet faktiskt inte !


Äckligare än så här blir det inte ;)

Jag har aldrig skrattat så mycket förrut.

Varning för långt inlägg!

I förrgår ringde jag johanna och kontrollerade vad vi hade, vad vi skulle köpa osv. Johanna sa att hon hade majs, sallad och rostbröd. Skitbra tänkte jag, då är det ju bara det viktigaste som ska köpas..
När vi möts vid ica igår är båda förväntansfulla och vi bråkar lite, jag tycker att vi ska ha tre fläskfilér och hon två, vi gick och frågade lite människor och det visade sig vara tre, ;) woho.
Jag frågar johanna extra noga om vi behöver sallad , men hon svarar att neej de har vi ju hemma., Men bröd då? nej,, jag är säker på att jag såg det hemma också..

Så när vi kommer hem tar johanna upp det hon tror är sallad och jag får nästan panik.
Vafaaaaan äre där ? säger jag,
johanna svarar helt oförstående : ja det är ju sallad?
Men johanna, vafan det är ju vitkål ditt pucko..

Så skulle jag börja med förätten, och frågar johanna vart brödet är , i påsen var det 5 bitar och vi var 11 stycken ! Blev helt galen för nu skulle vi ju få åka till ica en gång till haha.
När jag står ute i hallen och fixar mig så hör jag johanna säga ; faaaaaaaaaaaaan jävla helvete. Det här är ju inga majs, det är ju kikärter! Haha då kunde jag inte göra annat än att lägga mig ner på golvet och skratta, det var en timme kvar tills dom skulle komma och vi hade inte ens börjat med köttet eller potatisgratängen.

När det var dags för köttet så började vi bråka om vem som skulle göra det, ingen av oss hade någonsin tagit bort nå äckligt fett från ett kött men johanna sa att jag skulle klara det! Men.. efter fem minuter började jag nästan grina för att de kom blod ur köttet. fyfan va vidrigt! Johanna min hjälte tog över men det första hon gjorde var att tappa köttet på golvet och martin sa att han aldrig skulle äta våran mat. Så jag fick ta hand om efterrätten men ja, där gjorde jag också fel och johanna blev galen ; vafan du kan ju inte !! fick jag höra typ tusen gånger, så jag ställde mig och diskade istället. sen fick jag återta arbetet av kladdkakan, jag hade i smöret först för jag trodde inte att det spelade någon roll, men johanna blev galen och kladdkakan blev skitkonstig när allting var i, det var bara mjöl och klumpar av alltihopa och jag fick panik. 45 minuter kvar och vi hade inte fixat oss eller fixat maten klar. Jag hade i mer smör och när allting började gå ganska bra med köttet och kladdkakan så hade jag sönder en grej och då var vi så jävla okoncentrerade att vi nästan kissade på oss. Jag kunde inte se på Johanna utan att skratta och vi la oss ner på olika sidor av köket och skrattade haha!
men, båda sakerna löste sig och det var nu dags för potatisgratängen.
Jag började hälla upp i en jättestor form och då mitt i allt kommer Johannas mamma hem och vi hade sagt till henne att vi skulle göra en middag för  bara deras familj, hon visste inte att min familj skulle komma över, inte tänker jag på det utan häller i potatisgratäng i den andra formen också.
Johanna viskar till mig ; du är så jävla puckad! vafan då för tänkte jag ? och när sussi går ut från köket säger johanna
- fattar du inte att mamma förstå att det kommer hit folk om du häller upp potatisgratäng i två jävla former?!
- äh det kommer hon inte fatta, säger jag.
Två sek efter det så säger sussi ; Jaa, vilka mer är det som ska komma då?

Då kändes det som att allting var förstört men vi lyckades lura henne att de inte var några och att de skulle ha till att frysa ner till senare. Extra bra :D När klockan var sju och de skulle komma hade vi inte fixat oss, men maten var helt klar så det blev till att springa upp och fixa sig på tre röda och sen kommer dom. Vi satt där till typ 10 och sen drog vi hem till mig och spelade melodifestivalen. Jag är en så sjukt dålig förlorare så jag blev skitarg, jag hatar folk som fuskar och det var precis det dom gjorde! Så jag och johanna gick och spelade A-Ö och det är så jävla kul, vi skrattade ihjäl oss och jag kissade nästan på mig haha!
De var en skitkul kväll och jag å johanna har skrattat så mycket så jag inte vet var jag ska ta vägen :D skitbra kväll !




bosse och myran


'



What a night.

Jag och Johanna har skrattat ihjäl oss, legat på golvet och nästan kissat på oss varje gång vi fick ett skrattanfall ikväll. Allting kommer upp imorgon, bilder och videoupdates. Var så säkra !
Sov så gott nu söta ni =)

Direkt från borgis

har jag sagt att jag hatar matte?




Vill ni veta?

Nu sitter jag i skolan med Josefine :) Den bruden gillar jag skarpt, vi har hållt ihop varje dag enda sen ettan och det är ju hur bra som helst liksom ;)
Vi sitter i något grupprum och ska plugga matte men vi fattar inte! Blir ni förvånade ? :D
Jag slutar för dagen kl, 4, är så jäkla sjukt tråkigt för vem fan vill sluta så sent på en fredag ? :S Äh, vi fick iaf sluta kvart i 3 nu på nya schemat,det är nice :)

Jag lär ta första bäsa buss till ica plus och sen ska jag och johanna gå loss där och shoppaaa;) haha vi ska köpa lite grejs som ni får se sen :)


schemat för i år ..

Såååå top notch

Nu har jag suttit och svarat på era supergulliga kommentarer, ni är ju så top notch alltså :D Nu är det en film på trean, matte söker husse.. Den låter ju ganska bra ? :D Sen blir det nog kväller för mig, fast jag har sovmorgon till 11 imorgon. Det händer inte allt för ofta på ett år inte :)
Imorgon ska jag och johanna ha "surprise" för våra föräldrar, så det blir nog massvis med kort imorgon :D Roligt va? :)


50 sanningar om mig själv

eftersom förra gången var en hit så kör jag igen!

1. Jag är hårfixerad, jag älskar att hålla på med mitt hår.
2. Jag älskar att sola. I somras blev jag så ledsen för att alla var så bruna och inte jag - för att jag jobbat! dumma.
3. Jag är bra på att peppa folk, att få de att inse att de verkligen är bra
4. dock är jag inte lika bra att peppa mig själv.
5. Jag är jätterädd , och då menar jag verkligen jätterädd för döden. Jag får panik varje gång jag tänker på att jag ska ligga nere med massa döingar.
6. Om jag hör någon bra låt kan jag inte sitta still, jag måste röra mig , dansa, whatever!
7. Jag är grymt barnslig
8. Och har sjuk humor
9. Förr var jag verkligen blyg, var den som inte sa någonting i grupp och nu är det nästan tvärtom. Jag älskar att prata inför massvis av folk.
10. utan google skulle jag inte kunna leva, det hjälper mig dagligen
11. Jag har 7 hål i öronen och en piercing i naveln.
12. jag är sjukt lik min brorsa, det är folk som kommer fram och frågar om vi är tvillingar på stan. Vem är det värst för ? Mig eller han?
13. Jag tycker att det är äckligt när killar har för håriga ben
14. Spindlar och ormar är det värsta jag vet. huuaaa
15. Jag är inte bra i skolan. Många tror det för att jag pluggar så mycket men det är för att jag ska fatta någonting! Jag är helt enkelt rå kass.
16. Jag är inte så bra på att laga mat heller, men jag fick MVG i hemkunskap. (?)
17. Jag får panik när det är stökigt hemma och många av mina kompisar klagar på att jag har för rent på mitt rum.. Kan man verkligen ha FÖR rent?
18. Jag älskar kvällar då jag bara är hemma själv och myser med familjen
19. Jag har aldrig erkänt det här förr , men jag är en ruskigt dåligt förlorare. Spelar vi sällskapspel hemma har jag börjat grina om jag förlorar.
20. Jag har svårt att lita på folk
21. Men väldigt lätt för att bli kär.
22. Jag är jäkligt lättlurad
23. Jag kan inte "vett och etikett" reglerna
24. Jag är högerhänt
25. och jag hatade folk förr som var vänsterhänta, jag trodde de va konstiga. Så när min kompis som var vänsterhänt skulle skriva i min kompisbok , var jag tvungen för att skriva eftersom jag inte ville att någon med konstiga händer skulle skriva där.
26. Jag önskar att jag hade bättre självförtroende
27. Jag tycker om att knäppa kort
28. Jag behöver mer ärliga vänner som jag kan säga allt till
29. Jag måste lära mig att inte vara för snäll och inte säga ; äh det är lugnt vännen.. utan verkligen säga ifrån när något är fel.
30. Jag fattar inte secondhand stilen
31. Jag är jungru
32. Jag älskar verkligen rosa, svart, vitt och grått
33. Jag älskar sommar, att åka båt, att sola, att gå på stan i sommarkläder
34. Jag tycker om att överraska folk och att göra dem glada
35. Jag åker till volvo för två anledningar, att se massa snyggingar och att få gratisskjuts hem.
36. Jag kan inte förstå varför man bär päls. Hallå djurplågare ?
37. Jag och JIGE har gjort en "brooke". Vi snodde provet och fick alla rätt, woho
38. Jag har alltid behövt att gå på stödmatte under min skoltid. Jag är kass !
39. Jag är grymt svartsjuk av mig..
40. Jag är beroende av min mobiltelefon, jag släpper den aldrig
41. Jag konfirmerade mig endast för presenterna.
42. Jag har ridit i ca 3 år
43. Jag har svårt att säga nej
44. Jag älskar att dansa, varför slutade jag ?
45. JAg har ingen bra kontakt med min pappa
46. Hundar, katter och hästar är de finaste djuren som finns
47. Jag sjöng solo på min konfermation , Lisa nilsson - långsamt farväl
48. Jag tycker inte om att gå till gravar , kyrkor osv. Jag tänker på de som har lämnat oss här och den känslan är hemsk. Den saknaden.
49. jag älskar glitter
50. Mikael persbrandt är min största idol




Varenda liten sak du gör!

Har precis avnjutit (haha) en god middag! Det serverades korvstroganoff vilket är en bland favoriterna faktiskt! :D
Jag och johanna håller på att planera inför en grej för våra föräldrar, kan tyvärr inte nämna något här eftersom min mamma brukar kika in här då och då så då äre ju ingen big surprise ;) ni kommer få veta snart, tro mig :D Ja men vad ska man göra ikväll då? Hum .. Några förslag? :)




Alltså vad lider du av?

Stannade kvar i skolan tills fyra, blev inte alls mycket gjort för jag trodde verkligen att vi skulle plugga. :) Jag vill ju bli en pluggis i år!
Stannade på volvo på vägen hem och fyfan vad jag älskar gänget, helt klart bästa arbetsplatsen :D På vägen hem var det ca 3 dm från att vi skulle krocka rejält, blev skiträdd !
Jag; Hallå, mamma? Va gör Hasse för nå? -pekar-
Mamma kollar , kollar och kollar
Jag, GAAAAH akta!!!! så var vi huuur jäkla nära som helst en bil, haha!


Nu ska jag äta mat, sen tänkte jag ligga och vila min fot. Det har inte alls gått bra idag med den.
 
vad håller du på med ?! :S


 


Update från skolan

Hej! Sitter i skolan nu och pratar med Micke, vi pratar om hur svårt jag har i matten haha. Det är absolut mitt värsta ämne och i år har jag haft rest på varje prov. Känns bra? Tvek.
Det kom nyss in en surkärring som klagar på smartboarden (ge henne en omgång, peter!). Jag tycker att det är bland de smarta grejerna här på skolan så suck on that =)

Jaja, jag och josse ska stanna kvar och plugga iaf, får se vad vi hinner med.. Sen kommer mamma och hämtar mig =) Imorse kände jag mig extra lat för att bosse skjutsade mig till volvo och sen skjutsade mamma mig till skolan! Haha men jag får ju inte gå så mycket,kan ju inte ens gå till matan :)

Ja men nu är det pluggtime, later!

Sommarjobb i Norge?

Jag och johanna har suttit och pratat ganska mycket om sommarjobb idag ! Vi funderar på att söka sommarjobb i Norge, men hur ska man gå till väga då? Är det någon som vet? :)

Sommarjobb i Norge?

Jag och johanna har suttit och pratat ganska mycket om sommarjobb idag ! Vi funderar på att söka sommarjobb i Norge, men hur ska man gå till väga då? Är det någon som vet? :)

A little part of me .



Naglarna är nu helt fixade, och ögonen är bara som vanligt! Vad ska man göra nu då? Jag har nog aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv.


Top model - isis

Haha, tror ni att det blev mycket plugg efter det jag skrev att vi tog en paus?;) Svar nej!
Vi satt och pratade i flera timmar sen så satt vi och fixade naglarna. Nu är de långa och fina igen, och inte under nå gräsligt nagellack ..

Men nu till saken .. Var det någon som såg Top model igår? Jag fattar inte det är med Isis? Hon sa att hon var fysiskt född till en man.. Men när hon visade sig i bikini såg man ju inte ens grunden till en snopp och hon hade bröst? Hur kommer det sig? Kan någon förklara ? :D


Plugg-onsdag..

Eftersom skolan börjar imorgon så sitter jag och min bästa vän och råpluggar idag! Jag pluggar företagsekonomi samt naturkunskap och hon näthandel. Jag har suttit och läst ett jäkla kapitel i ca 1,5 timme och jag har två stycken kvar :( skitdrygt!
Men.. för att vi ska kunna plugga bättre tog vi en liten paus nu, så hon sitter uppe och bloggar och jag här nere.
Jag fasar inför kapitlet om genteknik och bioteknik, usch. Jag och Josefine ska stanna i skolan imorgon och plugga allting. Naturkunskap, ekonomi, rättskunskap, matte och så vidare. Vi har bestämt att -09 ska bli vårat år och de kommer vi naturligtvis klara ;)

Så, jaa mina vänner, idag blir det inte roligare än så här för mig! Vad ska ni göra idag ? :)


ÖREGRUNDS KLUBBHOLME

Idag har det också bara varit en sån där meningslös dag då jag inte gör något, men what the hell can i do liksom ? Min fot är ju helt störd..  MEN, om jag bara är hemma tills på torsdag ( då skolan börjar ) så kan jag nog gå dit. jag och josse lär plugga stenhårt i år, och jäklar om vi inte sätter det :)
Nu har jag precis duschat, tänkte lägga mig framför tvn och se på top model, ingenting jag brukar följa men ingen har väl dött av lite tv? ;) haha..

Imrogon lär jag gå upp supertidigt för att Johanna kommer hit och pluggar. Vad som gäller då är väl mest naturkunskap och företagsekonomi! Naturkunskap är väl ett av det drygaste ämnen som finns. Right?



Jag kommer ihåg den här dagen som om det vore igår, öregrunds klubbholme i mitt hjärta =)

JVM

Igår runt 12 satt jag och malin och gjorde allt för att hålla oss uppe, vi spelade vänd 10a i en halvtimme sen tänkte vi att vi går å lägger oss, och pratar istället :) Vi började komma in på de hära djuren som kryper på en, men malin trodde inte på mig ! Jag fick panik för jag kom inte ihåg vad de hette och linus visste inte heller, så jag ringde johanna ..,

Wickan; Hej! Vad gör du?
Johanna; Sover....
Wickan; Jaha okej men du vet de där djuren som kryper på oss ,vad heter dom?
Johanna; Djuren ?
Wickan; Ja men de där jättejättesmåa..
Johanna; Ishockey?

Haha helt borta :D Jaja vi orkade iallafall oss igenom en halvlek sen stängde vi av och sov till halv 12 :S hur fan ska man kunna sova ikväll nu dÅ? Skolan börjar på torsdag så det är väl dags att vända om dygnet kanske ? Hum..
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen så får jag se vad som händer :)


Hårfärg för .. ett år ?

)Jag skriver på bilddagboken ; Den 29 januari blir jag blond igen!
jess skriver, ; du kommer ju bli trött på de blonda sen oxå, för sån är du :D inte fan kan du ha samma hårfärg i 3 månader inte ;D

Haha kan ligga lite sanning i det men sanningen är att om jag har bestämt mig för något så gör jag de. Jag tänker icke INTE färga blont bara för att jag vet att jag kommer tröttna, alla tröttnar ju någon gång? :D Om det blir fult så äre ju bara att färga tillbaka , men alltså, jag har varit blond i nästan hela mitt liv så klart att det inte blir fult ;)


Första gången jag blev brunhårig på riktigt.

Några veckor senare gjorde jag blonda slingor i det, fortsatte så ett bra tag tills de blev...

Såhär ljust!

Satte in hårförlängningen

Åkte till grekland, drog ur håret och gjorde rastagrejs


Gjorde jättemycket bruna slingor, så jag blev nästan helt brunett!

Färgade hela håret mörkt..

Ännu mörkare!

Drog på mig flera hårfärger på samma kväll och färgade det blont

Sen tröttnade jag och gjorde ljusbruna slingor . Moget att det står helt naturlig på tröjan;)

och nu är jag såhär! (till höger.)

Detta är bara inom loppet på ca 1-1,5 år. Nu lär jag ge mig ;)

En dag på sjukhuset ?

Jag blir så jävla trött av mina sömntabletter så när mamma väcker mig runt 9 kommer jag inte upp förns 11-halv 12 ändå, dåligt seg alltså ;)
Direkt när jag vaknade hoppade jag in i duschen och höll på att svimma. Fick en chock för foten är helt åt helvete nu, drog upp till akuten direkt och ja, vad tror ni att man får göra då? Vänta huuuuur länge som helst, blir så matt. Alltså, varför heter det akuten om det tar cirkus 2 timmar att bara få in en sjuksköterska? Ska skjuuuuuuuta dom!

Nu har jag, Malin och Myran kollat på föräldrafällan, men när jag kollade på de här slutgrejerna där de står vilka som är med i filmen så hade Lindsay Lohan spelat in båda rollarna av tvillingarna. Jag som satt och dividerade med malin att de inte ens var lik varann! haha pinsamt ;)
jaja, ikväll blir det väl inte så mycket. jag och Johanna skulle plugga men vi sköt upp det till onsdag istället, då kommer man ihåg det bättre ;)


Ge mig sommar och blont hår ;)

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Dagen idag har gått åt till...... FILM! Woho, ni kunde inte gissa det va ? :) Har kollat på Jump in!, bring it on, Hitta nemo och the notebook. Den sista filmen var helt underbar, jag har aldrig gråtit så mycket till en film så det är helt sjukt.. Ni som inte sett den - SE DEN! Lätt min nya favoritfilm (efter wallander å beck) och varje gång jag tänker på att man tar någon för givet ska jag tänka tillbaka till den filmen. Haha, jag kan börja gråta nu när jag tänker på den! 
Jag, myran, malin och mamma satt ett tag efter filmen och bara grät, usch hualigen..

Jaja, nu ska jag väl se på en till film och hoppas på att min fot blir bra tills nästa vecka så jag kan börja träna. Ska bli riktigt skönt isf :) Sen blir det sömntabletterna igen, jag längtar! De var ju ashäftigt ;)


En tråkig söndagsmorgon....

Ja, nu är vi här igen. Söndagar. Finns det något värre än det? Spelar ingen roll om det är på lov eller i "vanliga dagar", det är den tråkigaste dagen som finns.
Jag somnade på ungefär en kvart igår, ganska coolt hur de bara gör så man blir sömningare och sömnigare faktiskt. Undra om det blir sömntabletter always nu alltså :D Jag vaknade inte en enda gång inatt utan mamma ruskade liv i mig och gav mig pencillin i morse så somnade jag om direkt.. Halv 12 vaknade jag! Panik.. Jag som ville ställa om dygnet liiiite iallafall. Men det kan jag ju glömma nu, alltså jag kan gå och lägga mig 3 på tisdag och upp 9 så är jag extra trött på onsdagen och går och lägger mig tidigt. Bra planering va ? ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen med min fot och ligga med den höööögt hela dagen, jag ska kolla på the notebook tror jag. Åwh.


Hualigen

Har nyss kollat på Transporter 3, alltså var det den kassaste filmen eller var det?;) Jag fattade handlingen typ 20 minuter innan den slutade och jag visste redan i början att två av personerna skulle bli tsm :) Synsk.
Jag har skitont i min fot nu och jag skulle inte kunna sova med denna smärta, så mamma gav mig en sovtablett! haha jag kommer däcka på 10 min sa hon så det är väl lika bra att jag lämnar datorn och går upp och lägger mig! Lär väl skriva godnattsms till en viss person med :) Alltid lika mysigt.

Nej, vi hörs imorgon. Ska nog försöka få lite plugg gjort då! eller.. nej föresten, det är ju lov fortfarande ;)

Magsjuka + Handikappad wick

Om jag tyckte att min fot var en fotboll förr så är den minst två nu, vad fan är det som händer? :s
Aja, går på enormt mycket tabletter nu känns det som, riktigt jobbigt.
Pencillin tre ggr om dagen, 6 alvedon och 3 ipren, järntabletter, p-piller och b-tabletterna...

Nu har vi även fått konstaterat att magsjukan kommit hem till familjen Ahlin med, fy bubblan. jag som inte kan åka och sova hos någon annan heller :'( Jag kommer få det och det är jag säker på, mitt immunförsvar suuuuuuger och jag är så jäkla rädd nu, hatar sånt!
Nu ska vi iallafall spela Melodifestivalen, jag och myran vs mamma och bosse. Jag saknar faktiskt Johanna här, de skulle ju vara perfekt om hon va här nu :D Hon och jag mot de vuxna! då skulle man ju redan veta vilka som vann ;)


Sjukhuset är fan ingen höjdare

Kom precis hem från sjukan. Det tog ett bra tag för att de skulle kolla odling (vilka bakterier som har odlats, fräscht va ?)och bestämma vilket pencillin jag skulle få. Är man på akuten borde de ta bra mycket snabbare än det där iallafall, är helt irriterad .. Jaja, jag kommer få gå med den här smärtan och fotbollen ett tag.. Helt sjukt :( Min fot är nästan större än.. ja, en fotboll ! När vi åkte hem stannade polisen oss och jag har aldrig sett mamma mer nervös eller dum ;)
Polisen - Nu blåser du här när det piper och slutar när det klickar
mamma blåser
Polisen - Nej, Marlene! Nu lyssnade du inte på mig!
Mamma - vvvvv-vvva saruu råå?
Nu ska jag gå och vila iallafall, sen ikväll blir det nog bara lugnt. Jag tänker strejka och inte göra någonting för att jag kommer få så jäklarns mycket ondare, jag menar det dunkar ju sönder bara jag sitter ner med foten i tre sek. Moget liksom :) Ja så idag och imorgon blir det bara vila, jag vill att det ska bli bra. Snälla Gud.


En trevlig surprise

Hej bloggen! Förlåt för att det varit tomt här idag men har verkligen inte orkat :( Min fot är som en fotboll och då överdriver jag inte.. Linus kom förb iaf och vi kikade på två filmer, a walk to remember var ju den bästa. Så jäkla gullig så det finns inte =) När jag kikade in på min blogg hade Patricia skrivit ett inlägg, haha sött. Alltid roligt med surprisar (?) :D haha jaja..

Idag tog jag ett vettig snack med bosse, mamma och myran om varför jag inte skriver om min pappa å hans tjej i bloggen och då sa jag; för dom inte vill det. Men egentligen, varför ska jag bry mig om deras åsikter när de inte bryr sig om mina? Så here we go bloggen, nu ska ni få reda allt! Det är absolut inte så att jag vill att ni ska tycka synd om  mig, det är det värsta jag vet. Men enda sättet att nå ut till dom två personerna är genom bloggen och alla deras "vänner" som läser min blogg ska få höra min version med. Det ska bli ett nöje =)

Wiktoria!

Du är bäst!  / P

Lasgo - Cry

Den här låten lyssnade jag och Myran (mammas bästa kompis) på från Norrköping till Gävle. Hela vägen alltså! Men jag har inte tröttnat på den ändå ;) Den är så himla mysig !



Spola fram till 0.30

Jävla smärta!!!

Igår så hade jag så grymt ont i foten så jag låg bara still hela dagen, jag kunde verkligen inte gå och när jag skulle gå på toa så grinade jag nästan för varje steg jag tog. Idag är det mycket värre. Min kusin som studerar till sjuksköterska var här och sa att jag lär åka till sjukhuset direkt för det är jävligt allvarligt..
Så ja, de tror att jag behöver ligga kvar där ikväll men jag vägrar, no more.. Tänkte bara skriva varför jag inte uppdaterar någonting.. :( Jag hoppas iallafall att det blir bra. Nu.

Årslista 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Yes, tatuerade mig , utbytesstudent, var i turkiet osv.

Höll du några av dina nyårslöften?
jag kommer inte ihåg om jag hade några :)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp ! Supergulligt

Dog någon som stod dig nära?
Nej och tur är väl de. (peppar peppar ta i trä.)

Vilka länder besökte du?
Turkiet och .. tyskland om  de räknas.

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
16 Augusti - Turkiet
Helgen efter jag fyllde år - träffade världens sötaste!
28/10 -tatuerade mig
29/11 - Germany

Vad var din största framgång 2008?
Ingen aning faktiskt

Favoritprogram på TV?
Andra avenyn  =)

Största misstaget?
"Det man inte minns har inte hänt"

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, tyvärr. Hoppas på ett friskare år :D

Bästa köpet?
Oj, det är nog.. mina gladiator skor, de utan klack och de med klack. Sen min klocka

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja, massa olika saker jag har varit iväg på och att jag har fått bättre kontakt med vissa personer som jag inte stått nära på senaste tiden :)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Chris Brown ft. Jordan Sparks - no air
Ron rope - a drop in the ocean
Alphabeth - Fascination
Tim McGraw - Baby I'm amazed by you

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
både och, men det beror på hur man jämför

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mer impulsiv!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Att sitta och vela hur man ska göra osv. Let's do it bara.

Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mamma med BARA familjen. Familjen tajkon ;)

Blev du kär i år?
Kan man väl säga dårå

Hur många one night stands?
jag kunde nog inte bry mig mindre

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag måste nog svara ja

Bästa boken du läste i år?
Alla Stieg Larsson böcker

Största musikaliska upptäckten?
Lady gaga :D

Något du önskade dig och fick?
ja absolut

Något du önskade dig men inte fick?
apselut

Årets bästa film?
huumm.. Räknas alla Beck och Wallander?;)

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Kom hem från skolan och var skitsur, mamma berättade att vi skulle åka någonstans men inte vart. Det visade sig att alla mina damer överraskade mig @ johannas place.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jaa, att inte sommarjobba hela sommaren ;)

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
min stil? vet inte hur man ska beskriva min stil ;)

Vad fick dig att må bra?
Vänner och familj =)

Vilken kändis var du mest sugen på?
Persbrandt ;) grr !

Vem saknade du?
Ganska simpelt. Pappa

De bästa nya människorna du träffade
Alla är superbra :) puss på er.


Jag ska aldrig mer dricka

Åh herregud vad trött jag är. Det är verkligen helt sinnes.. Försökte mig ut på promenad ett tag men nej, fyfan. Det känns verkligen som "Jag ska aldrig mer dricka" , men alla vet ju att de kommer hända för eller senare ;)
Jaja, nu ska jag fortsätta att se på You, me and dupree. Skitmysig film ju, dock har det tagit ca 3 timmar att se på den eftersom jag har somnat och varit tvungen att spola tillbaka det jag missat osv :)
Jaja, Later.

Vilken kväll!

Åh herregud, jag är så himla slut så det finns inte! Jag har mått illa exakt hela natten och vid 7 i morse tänkte jag ge upp, gick ner och la mig i min kalla lillasyrras säng och de hjälpte =)

Jesper,Henrik och Patrik kom till mig runt 3 och hjälpte mig att fixa mig, extra snällt. Sen kom Elin och fyfaan va jag också vill vara brun :D Helt sjukt vad fint det är =) Sen blev de ju ölspel dirr och redan vid 5 var jag och elin helt borta, det var skitjobbigt så jag satt och drack läsk ett bra tag. Extra moget ;) Sen rullade folket in och det var skitkul, Hella försökte lära mig pokerface dansn men jag fattade verkligen inte :D David och Philip kom förbi också och jag ska hålla koll på dig nu Philip;) Tiden gick så fort och vid  11 åkte vi ner till stan och där träffade man folk som man inte träffat på länge, alltså jag började nästan grina när jag såg Sandra, fyfan va jag saknar den tjejen! Vi stod och kramades hur länge som helst och imorgon blir de väl en tripp till Marma för att hälsa på jäntan! Efter ett tag var vi så jävla kalla tack vare all jäkla champagne som Philip sprutat ner oss med så vi drog hem och satt här ocfh prata och mös. :)

Blev inte alls mycket kort men jag bjuder på några ;




Vi körde på brillsen.