MIN KVÄLL ÄR FÖRSTÖÖÖRD

Åkte till rullsand idag, var där hela dagen och solade och badade. Lätt 21 grader i vattnet. Brun blev jag också, tacka fan för det.
Kom hem, packade ihop alla kläder och ett par batterier, la i kameran sist av allt och när jag tar upp den 5 min senare så är den krashad! alltså MOGET jag köpte den typ för två veckor sen eller nå. Blir så jävla less, hur fan ska jag klara mig nu då? Köper en ny i veckan men kul att jag var så nöjd med den. åh.
Sen när vi kommer hem ser vi att HELA studsmattan är sönder, alltså hur många fjädrar är borta och stora delar av nätet är sönder, så ja, de blev väl på midsommar och det är ju inte mer än rätt att jag ska betala det men KUL då. Och på halloween så lånade johanna bosses stereo grejs, men så har hanna ner den på golvet och den är helt kaputt. blir väl faan att betala den med.  Då kommer de försvinna också från lönen, kommer fan inte ha ett skit kvar att spara som jag tänkte.
Har ingen jävla lust att cykla till gårdskär nu med damerna men aa de blir väl bättre om man träffar dom och skriker ur sig all ilska haha, jag är så SJUKT arg nu


och inte faan blir de bättre för att ida drog till kreta idag.


Driv dina affärer, annars driver dem dig.

Riktigt rolig dag idag på jobbet. Jocke, Greger, Patrik och Sara gör mina dagar nu när D är borta haha ;) Har flamsat runt jättemycket, kvanten blev inte klar förrän halv 1 och den brukar jag vara klar med vid 11. Känns sådär, men man måste ju ha lite kul också ;)
Käkade lunch med Sara, sen glassade vi lite :) Vi har så sjukt kul, haha känns som att man garvar igenom dagarna alltså.. Sen fick jag städa trucken, och fan vad alla skrattade åt mig. Världens skitjobb är det, fy bubblan.

Nu håller jag på att fixa mig, ska festa. Väntar bara på att ida ska ringa om hon ska ner till tant grön innan, eller om vi ska dricka direkt. Mig kvitta det, behöver inte stressa bara =) Men jag MÅSTE träffa henne ikväll, saknar henne som bara den alltså .. och imorgon åker hon.

Lägger upp massa bilder sen, Puss på er!


haha kanske inte så passande bild nu i sommareen , men ääh ;)

Den som inte kan det han vill, måste vilja det han kan.

Gud vilken lugn dag det var på jobbet idag.. Hade ingenting att göra , satt ute på en stol och solade eller nere i växeln med sara hela tiden.  Det börjar uppstå en het flirt mellan två på jobbet iaf, mwahaha puss på er! Så roligt att kolla på :D

Johanna kom till jobbet och vi drog ner till stan, fick med mig massa grejs hem så jag kanske lägger upp det i bloggen. Får la se! Nu ska vi grilla, sen kanske vi drar till vårvik och tar ett kvällsdopp eller nå, riktigt mys.

Jag längtar så jävla mycket till fredag och lördag haha.. Imorgon ska jag festa med ida, sista gången vi ses innan hon åker iväg två veckor.. Kommer sakna mitt hjärta sååå jävla mycket :) Vart vi ska vara vet jag inte, och vad jag ska dricka vet jag inte, haha.. På lördag ska jag upp jävligt tidigt, sola på morgonen och sen cyklar jag och några tjejer till stugan, grillar, myser, solar och spelar massa fotboll där. Ska bli SKITKUL! 

Lägger in lite bilder senare, ska umgås nu =)


HOPPAS !!!

Efter jag handlat biken med mamma så åkte vi och köpte grekiskt bröd, massa brie och salami och sånt där, satt ute och käka och mums vad gott det var. Sen ringde Stina och frågade om jag ville ut och cykla, och visst ville jag det ! Måste ju inviga cykeln ;) så vi cykla runt hela bomhus, om och om igen.
Nu pratar jag med pappa, det blir nog så att jag och några tjejer cyklar ut till stugan på lördag och så grillra vi och sånt mys på kvällen, så cyklar vi hem på söndagen. Hoppas vi får :D är jättetaggad!

BILDER FRÅN IDAG ;


Söt huvud.

Dåligt jobbigt det var att kliva upp imorse, men lyssnade på bra musik hela vägen till jobbet, så jag blev piggelin!
Gick himla segt idag iaf, till Johanna kom! Åh, vad det är roligt när hon bara svänger förbi haha.. Hennes cykel hade gått sönder och vi visste fan inte vad vi skulle göra, så vi gick till söt-patrik och han hjälpte oss , haha var ju inte alls svårt, tänk om man hade varit lite teknisk :D 
Fick sluta tidigare, så åkte hem och solade =) Nu börjar jag bli lite brun, jihaaa .. hoppas det är bra väder på lördag och söndag så jag kan sola ;)

Nu ska jag åka och kolla på ny cykel med mamsen, mumsigt va.


Lite mer bilder från igår;


I'M ALIVE

Tänkte bara skriva och säga att jag lever, har jobbat hela dagen och .. jaa :) det var skitkul faktiskt. TROTS SURA GUBBAR ! gå på semester vafan =)
Eftersom det är så bra väder ska jag lägga mig i solstolen och sola lite, mums !


CYKELTUR

Drog till johanna vid sju någon gång, gick till volvo och vi slöade verkligen, haha men fan va skönt det var. Hämtade min cykel och cyklade igenom brynäs, bomhus, stannade till på källmur och smsade våran gamla lärare. VI SAKNAR DIG !!! sen kom det en efterbliven kille eller vad det nu var, hahah så jävla rolig. Tror han blev kär i green asså;)






Nu blir det sleep, upp och jobba imorgon. På frukosten ska jag få veta hemlisar, jej ; )

"Du ska gå den vägen som känns bäst för dig"

Vaknade ganska tidigt, mådde absolut inte bra men tänkte att istället för att ligga inne och sura kan jag ligga ut och bli negro, älskar att vara i solen. ÄLSKAR att sola!
Johanna kom över sen också, låg och pratade och skrattade, och ibland nästan grät ja, haha ja det är ås jävla konstigt hur jag mår nu. vet inte alls vad jag vill, tänker då inte prata med någon som inte fattar hur det är heller. Äh, vet inte, tar allt det där i ett senare inlägg..

Joråsåattt, blev lite brun iaf, tänkte åka och sola solarium men blev lite röd på kinderna som vanligt haha! Så tar ingen risk, åker väl till lennart imorgon efter jobbet istället =) solen tar ju ändå ingenting vid fyra..
JAG VILL INTE JOBBA


28 arbetsdagar kvar, jiha.. jobba med sura gubbar är fan ingen hit! DANIEL kom tillbaka, jag saknar dig ju



Whats the thrill?

Faan, igår .. nej jag tar det sen, kommer inte kunna prata om det utan att börja gråta.. ååh..

Up next iaf är solning, skriver på later! hahaha ;)


"Ett syskon är någon som man både älskar och hatar. En väldigt kär skitunge, helt enkelt."

Jag är så jävla avis på Ida som åker till underbaraste kreta på lördag.. och HUR ska jag klara mig utan henne alltså? Blir ferreberre på fredan , sen åker hon. Awh stumpan.. <3
mamma och pappa, hör ni!?=!?! JAG VILL ÅKA UTOMLANDS NU , bra tack. hej.

Imorgon blir det inge jobb för min del, känner mig inte alls pigg och huvudet bara dunkar.. INTE nirrba..

Nu ska jag se på film med min lill´sis , extra mys. Hoppas jag får bestämma bara ;)



Älskar dig hjärtat ♥



Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat.

Kom precis in.. och nu ska jag ut igen! Haha, ska ut och mysa med mamsen och myran, berätta lite om utomlandsplanerna.
Som det ser ut nu drar jag och larsson en sista minuten i början av augusti, sen åker vi med hela familjen. Funderar på att om jag och Larsson åker t.ex. till Kreta, platanias, så kommer mamma och dom dit efter en vecka! Måste va borta två veckor alltså, lär ta igen all missad soltid som jag går miste om nu när jag jobbar, mohaha;)

Imorgon blir de nog inge jobb, har spytt hela dagen och inte ätit ett dugg.. Fan, jäkla skit.



Typiskt mig!

Åkte till jobbet i morse, mådde dåligt som fan så alla fråga om jag fortfarande va full haha ! men ne ;)
Greger sa iaf åt mig att åka hem, så jag drog hem och sov bra jävla länge, gudars vad underbart..
Så jävla TRÅKIGT iaf, att varje gång jag jobbar/mår dåligt så är det bra väder, idag trotsade jag det och la mig ute i solen iaf, hann kanske ligga i en kvart och solen försvinner. Så jävla typiskt !
Imorn efter jobbet (om jag mår bättre) så åker jag till min favorit älsklings lennart och solar där, då jäävlar.


hörs på later!


Du är min bästa!

AND HERE WE GO..

Jajamen, nu blir det bloggning igen!
Har faktiskt tänkt på det flera dagar, men har glömt bort det, gör inte så mycket om dagarna när jag kommer hem från jobbet heller, nirrba att ha en bloggis då ju!

Sitter och kollar på utomlands resor, jag vill åka nu! Men jag jobbar till den sista juli, sen efter det SKA jag ha semester. Någon som vill åka med mig ? :D jäjä. Ska tjata på att Nina ska åka med mig, fan va mysigt. Två soldyrkare, haha ;)

Helgen spenderades med min bästa ida.. Har så sjukt kul med henne, hon är så jävla rolig så det finns inte. Så åker hon till kreta på lördag i två veckor, hur fan ska man klara sig alltså?



KOMMER NY DESIGN SNART!