Lycka

Allt jag kan säga är att jag är så jävla lycklig just nu, just idag och just i denna tillvaro.
Jag har fått upplevt min första och enda kärlek, jag har aldrig varit så himla glad som jag är med Linus vid min sida.
Jag har aldrig haft någon pojkvän förrut, eller jo okej, såna som man bara himlar åt ögonen åt idag och skriker rätt ut, men vafan geree. Eller något i den stilen.

Men Linus är något speciellt, det går inte att sätta fingret på vad det är, om det är hans charmiga leende, hans vackra ögon, hans otroliga utstrålning eller hans personlighet. Det är nog en kombination av alla, samt hela hans kropp. Och hans bushumör.
Alla som har varit med oss tillsammans vet att vi är mer som kompisar när vi är med varandra, drygar mot varandra, pussas aldrig inför våra vänner, är lite småtaskiga, men bara på skoj. Jag tycker att det är viktigt, att man hittar en balans mellan vänskapen och kärleken.

Jag är ledsen över att jag "valde" linus framför mina vänner i början när vi blev tillsammans, men det enda jag ville var (och är) att spendera tid tillsammans med sin själsfrände, sin skatt och sin ögonsten. Jag är tacksam över att mina vänner har förstått det och idag har vi kommit tillbaka till varandra, på ett annat sätt än förrut. Johanna är, och har alltid varit, en utav mina bästa vänner. Vi har kunnat ringa till varandra "grusplan om fem" så går båda dit och vi möts i varderas tårar, skratt och bara frustration. Idag kanske det inte är samma sak, men jag vet. Att hade jag ringt och sagt grusplan om fem, så skulle hon springa dit. Varän hon är.

Nu kommer jag ifrån mig helt från ämnet. Men jag är bara så jäkla lycklig med tillvaron nu, varje dag är ett nytt kapitel för mig och linus, jag tror så jävla mycket på våran kärlek. Den är äkta, och det kan fler personer än bara jag intyga. Jag är tacksam över mina vänner, jag är stolt att jag har så fina vänner. Jag är otroligt smickrad över att jag har en sån alldeles fin och vacker familj. Varje individ är en underbar person i sig, och jag kan inte låta bli att småle varje gång jag säger det - men fan vad jag mår bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0