teori ..

Hey! Efter skolan drog jag till volvo, hälsa på kära växelhäxa samt alla andra sköna filurer. Drog till solhjulet och kolla på lillpluppan som sprang solhjulsloppet eller vad det heter, haha. Dutti tjej :) Jaja, nu ska jag ut och gå på en powerwalk, blir nog runt en timme. Sen gräva ner mig i allt körkortsplugg, har bokat tid för uppkörning och teori. heja..

Kommentarer
Postat av: emilia

Tack! Så jävla skön känsla att ha få lappen! Haha! Ska du köra upp privat eller genom körskola? Jag gjorde privat, och var jätteorolig för hur det skulle vara att köra en bil jag aldrig kört förr. Men killen var jättetrevlig, visade hur jag ställde in stolen/la i backen (det var tydligen på ett visst sätt med SAAB), fixade speglarna osv... eftersom jag aldrig kört bilen förr.



Jag fick göra en halv säkerhetskontroll, kolla broms & styrservo. Sen fick jag följa skyltar mot centrum, köra förbi tågstationen, följa skyltarna mot e4:an, körde ner mot näringen och sedan följa e4:an mot Sthlm. Efter det fick jag köra av till Gävle bro, parkera, köra ut mot centrum, och köra förbi konserthuset och in till stan tillbaka till vägverket. Tog kanske allt som allt en halvtimme :) Jag fick inte backa runt hörn, men när jag parkerade backade jag som en galning för det var så trångt.. haha! Men så gick det till i alla fall :)



Så länge du typ andas (som jag tror att jag glömde bort att göra!) så kommer det gå bra :) Ta det bara lugnt :) När har du den? Om du vill berätta, såklart. :) Jag berättade inte för så många... haha. Var så rädd för att kugga. Oj, nu blev det långt. Men lycka till!

2010-05-25 @ 09:59:38
URL: http://emiliaaj.blogg.se/
Postat av: RICHI ♥

fin blogg. :D



du har inte lust att fråga mig något i min frågestund? :)

http://riccis.blogg.se/2010/may/fragestund.html#comment

2010-05-26 @ 16:56:30
URL: http://RICCIS.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0