LIWI

LINUS SAARI.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta. DU är den finaste människan i världen.
Och det finns ingen som får mig att skratta så mycket som du får mig att göra.
Det finns ingen som får mig att skaka på huvudet och tänka; vafan håller han på med? Så många gånger som du får mig att göra.
Det finns ingen som får mig att känna mig så speciell, som jag gör när jag är med dig.
Det finns ingen person som får mig att känna att mig så bra som du får mig att känna.
Det finns ingen annan person som jag vill leva hela livet med.. Jag vill alltid ha dig vid min sida, vad jag än går.

Alltså, buhu.. Nu börjar jag gråta. Jag känner så otroligt mycket för dig. Jag känner så mycket lycka. Glädje. Kärlek. Beundran. Uppskattning. För att du är min.
Du är MIN.

Det är helt otroligt hur mycket jag älskar att vakna och se dig brevid mig, att ligga och kolla på hur du skrattar i sömnen och hur mycket dina ögon rör sig, jag skulle vilja veta vad du drömmer ! Det finns nog ingen person som får mig att skratta så mycket som du får mig att göra när du vaknar upp mitt i natten och skriker på danska, eller när du pratar i nattmössan och skrattar ihjäl dig för att negern på SF blev till popcorn. Haha åh, min tullebäbis vad jag älskar dig..Jag älskar hur vi passar så bra tillsammans.Som handen i handsken!
Hur min otroligt dryga (jaaa) spontanitet matchar din planering i allting (fastän det är jag som sitter där och planerar allting ändå! Förra julafton så frågade jag hur vi skulle göra detta året, suck på mig!!!)
Och du är så otroligt disträ, tänker inte alls. Och så kommer jag där då, tjatkärringen som frågar vilken tid du ska maila dem och när du ska ringa han och så vidare haha.

FAN Linus, du gör mig så otroligt jävla lycklig och knäsvag. JAG VILL LEVA HELA MITT LIV MED DIG. Jag vill flytta till en villa långt långt långt bort och bara kolla in i dina fina ögon hela dagarna.

Kärlek och lycka går hand i hand. Linus och Wiktoria går hand i hand.

Kommentarer
Postat av: Martin "Tolvan" - Humor, Fotograf, Bloggdesigner

Skulle vara kul att fota lite romantiska bilder på er två, och smilla om ni nu vill det. Behöver träna på porträttbilder :P

2011-08-04 @ 22:50:21
URL: http://tolvans.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0