THANK GOD IT'S FRIDAY!

Idag är det äntligen fredag, och det är min sista jobbar-fredag. Tänk, att 8.5 vecka har jag jobbat nu =) Vid fem veckors snåret var det jobbigt, men jag höll ut!
började  bråka med "bossen" idag, satan i gatan vad arg jag blev. Stog och skrek åt varandra haha!
Bjussa på smörgås tårta på eftermiddagen och fick massvis med kramar, världens bästa arbetskamrater ! <3 så kom Thomas förbi, åh det är alltid lika roligt varje gång han är där. Den mest klokaste mannen skulle jag säga!
 började jag bråka med "bossen" idag, satan i gatan vad arg jag blev. Stog och skrek åt varandra haha!

Kom precis hem, har bytt om lite och nu ska vi åka och äta. Mumsigt, vet inte var bara :) Sen ska jag vara med baby.

Jag längtar som fan till imorgon, ska vara med världens bästa ida. ÅÅÅH drar direkt till na eller hon hit, hihi. min bästaste bästa <3


...



Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dreams that you dreamed of
Once in a lullaby
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dreams that you dreamed of
Dreams really do come true

DANCING IN THE MOONLIGHT!

yoo bre!
Kom precis in, har övningskört ett tag. Det går framåt, dock har jag långt långt kvar tills jag kan det SUPER, men det är bra. Det är kul!
Idag blev det massa backning, snodde konan från grannen och bosse agerade den andra konan som skulle vara bil, haha och in dit skulle jag! Det var skitkul ju, mwahaha.
Sen körde vi lite i stan , alltså blä jag vill ju ha körkort nu ..

Nu ska jag hjälpa mamma lite med smörgåstårtorna, sen blir det film :) såg en as bra för någon dag sen och den blir det idag igen, mums!


 

Förlåt för att jag är som jag är. Jag saknar dig för mycket för de här..

BLIR GALEN

Vad är det för feeel på mitt humör ? blir skitsur över allting, ska fasiken gå och dra något gammalt över mig. Orkar inte.
jag och sara skulle ju åka till malung i helgen, skulle bli så JÄVLA kul och jag var rå-taggad, så har jag inga pengar.. har ju tagit ut allt jag ska spara och ha till turkiet redan nu och det är väl prio ett kan jag säga.

Jaja, får väl se vad som händer i helgen annars. Hoppas jag får träffa ida iaf, behöver dig just nu<3

Imorgon är det jobb som vanligt, sen riskettan under dagen och sen på eftermiddagen bjussar jag på fika på jobbet, mumsi. Sen får vi se : )




Pussis

På jobbet nu, det är väl ganska dött.. Kvanten kommer snart, jeje..
Körlektion kl 1, hörs sen dååå =)

HOLD ON ..

Fyfasiken vad less jag var när jag skrev förra inlägget, var så arg så jag kokade! Visst är det konstigt ibland?
Mamma åkte iaf ner på stan med mig, hihi.. men inga skor hittade vi. Tror fasiken jag ska beställa istället! Hittade en supersöt tröja från Gina, dock har jag en lika men det är absoluuut mina favorites alltså.

Kom hem , och åkte direkt ut och körde :) gick faktiskt bra! Körde till andersberg, stan, brynäs och ja massa. Tog VÄRLDENS brantaste backe och lite start i backe på det. Det gick great! Men.. fick en världens situation där jag var HUR nära som helst på att krocka, och när någonting går fel eller inte går som jag vill - då lägger jag ner direkt. varför?! Så dåligt..

Nu ska jag lägga mig i soffan och prata med mamma eller nå , great!





Btw, 16 dagar kvar tills vi åker till turkiet. Mums vad mysigt :D

VAD FAN ÄR PROBLEMET

Jag hatar de här, mitt humör går upp och ner som en berg- och dalbana.. Är så jävla less på allt jävla folk, falska jävlar alltså. Så less på allt, allt och alla.

Fick åka turbilen med Matte idag, jag var så jävla trött så jag slumrade till några ggr. Två dagar kvar att jobba. Det ska bli så jävla skönt. Kommer springa iväg ett tag imorgon och på fredag också.. Åh.
Nu ska jag lägga lite ny musik i mobilen, sen lägga mig ner och bara vara as arg. Vill åka ner på stan och köpa ett par nya skor men mamma vägrar ju åka ner, pallar och tänker inte åka med någon annan heller..

Nä , fyfan vilken skitdag, dra mig baklänges och fram igen.



vad har hänt med dig?

PUSS

Trött som fan. Åker till jobbet nu, åh .. tre dagar kvar haha!
Hörs på later

I THOUGHT HE WAS THE ONE !!

De sista timmarna gick verkligen i snigelfart. Det fanns INGENTING att göra, eller jo, men jag för trött haha!
Jag drack massa kaffe, jolt cola och åt massa dextrosol men ändå blev jag inte såå mycket piggare som jag borde blivit ! Konstigt haha.. Tog en nap när jag kom hem och nu ska jag se på film med louise.

Så fort bosse kommer hem drar vi nog ut och kör lite grann, lika bra! Men när vara hemma till halv åtta and i don't tell you why ;) hihihi!


Jag saknar min Ida, min finaste bästa ida. Tänk vad kul vi kommer ha de här två veckorna innan jag åker till Turkland, woohoo! :)< 3


WÖRKI WÖRKI

Sitter på jobbet nu, igen. Slutar 16.00 och det är brist på att göra idag, det som skulle vara så mycket nu ?! wtf liksom.
har iaf bestämt mig för att INTE jobba, jag skiter i de där extra pengarna, mer värt att vara ledig. Känner verkligen att jag behöver vara det nu, och att vara med mina underbara! sen blir de ju massa party med, mums ;)
Jag vill dra på en roadtrip med, någon som är på va va va ?!


Nu är det snatr lunch och växelhäxan kommer hit, det är nice :)


Vi hörs på later då!

COME AND CLEAN..

Gud vad kräfta jag blev i ansiktet haha! Vi åkte ju till solcenter för att sola, lennart brukar alltid bjussa på massa produkter och idag fick jag en som sätter igång blodcirkulationen i ansiktet(får endast ha i ansiktet) och gudars vad bra den var . Lätt nya favoriten:)
Åkte hem, och blev så jävla sugen på att köra.. så jag och bosse åkte omkring här, men det är så jävla värdelöst att bara köra liksom, haha det kan jag ju ! det är ju egentligen ingenting jag har problem med, jag vill bara träna och vara säker på att jag kan det.
Jag har alltid lagt av och sagt; nej vafan jag hatar det här, efter ett enda motorstopp. Men ALLA är ju nybörjare i början, och alla har fått minst en motorstopp :) hihi.
Så .. vi sket i att köra omrking, helt värdelöst, åkte till grannarna och hämtade en kona (säger man så, en sån där grej som man markerar iaf) och körde till en jävligt brant backe, ställde konan några dm bakom och träna på start i backe.
Jag blir så jäklarns stolt över mig själv när jag koncentrerar mig, för det är DÅ det går.
Gick toppen idag iaf, wooohoo..

Nu ska jag ta något att äta, sen kommer johanna över och det blir film idag igen! vi såg på två grymma filmer igår, ten inch hero och never back down. SE DEM!


HUR BLEV DET HÄR DÅ?

pust, stön och allt vad fan det heter. Jag är så slut så det finns inte.
Vaknade sent igår, somnade skitsent så ja, idag får jag väl stå mitt kast.
Imorse när jag vaknade tänkte jag; YES min sista jobb-måndag på hela sommaren.. Trodde jag ja, när jag kom till jobbet var det panik. Alla stod och diskuterade i vilket hörn man än kom. Alla vill att jag ska jobba nästa vecka, för det kommer inte gå annars. Men vafan, jag har ju sett fram emot denna vecka så grymt mycket ju. Att bara veta att YES nu är det fredag, nu slutar jag och kan dra på en road-trip, eller vafan som helst..
Får se hur jag gör. Känns gött med extra pengar med men vi får se.

Min cykel är helt kaputt haha, så vi fick gå hem. Tog ju sin tid och inte fan va vädret i det kallaste lagret måste jag säga.
Nu blir det käk sen ska jag åka och sola med mamma, måste ju bli lite bruun vafan..


This is my story

Jag vet att jag är en jäkligt impulsiv person. Kommer jag på något att göra så ja, då gör jag det. Vill jag åka utomlands, ja då gör jag det. Vill jag skicka ett dumt jävla sms för att jag är arg, ja då gör jag det.
Grejen är inte det, utan det är att jag inte tänker efter FÖRE. Jag står för vad jag säger, det har jag alltid gjort. Jag är inte rädd att säga mina åsikter (varför skulle jag?).. Det är bara så dumt att dra det på ett sms.
Ni alla som känner mig/följt min blogg vet att jag och pappa har haft det jävligt svårt. 
Det var väl något som hände när jag var 13, jag kom in i tonåren och var en bitch. jag och hans tjej kom inte överrens och det är också något jag ångrar, men det är väl så. Vissa personer passar inte tillsammans och JA det är jobbigt men what to do?
Jag kan inte säga att pappa engagerade sig när det var som sämst, jag har mått så psykiskt dåligt så det är svårt att förklara, jag blir jäkligt ledsen när jag tänker tillbaka på det och jag kan säga med handen på hjärtat att jag inte har haft den bästa uppväxten. Ja, vafan då för tänker ni då, "jag som är så bortskämd". Men vad har det med att göra, om jag får det jag vill ha? Det är HUR jag mår som är viktigast, och jag har fasiken inte mått bra alls.
Jag har väl inte funnits där för pappa heller, när han har haft det jobbigt ..

Runt 15 flyttade jag hem till mamma, det var ständigt bråk mellan mig och pappa och pappas tjej. Jag hälsade på när jag kände för det, någon gång i veckan, månaden, sov där då jag kände för de, ärligt talat var det väl mest på mina villkor. Kom och gick som jag ville, det kunde ta lång tid mellan gångerna. Efter ett tag flyttade dom, till brynäs, och jag blev jättetokig för att jag inte fick något rum. Och oavsett om alla tycker att det är helt sjukt och att jag ska "skita i dom för dom är störd om han inte ger sitt eget barn ett rum" så är det väl så det är.. Det är inte konstigt att jag känner mig som en gäst när jag kommer dit, det förstår väl alla. Men jag vet inte, det kanske är jobbigt att ha ett rum som står tomt ofta och jobbigt att lägga dom pengarna på mig. Jag vet inte.

Sedan var det den där kvällen i stugan, när jag gick till älvkarleby mitt i natten för jag var så jävla rädd/arg/uppriven, you name it. Några månader EFTER den kvällen fick jag nog, jag gick till min lärare peter som har hjälpt mig mycket med allt, han skickade mig till kuratorn och skolsyster som anordnade ett möte med min pappa och mig. Det tycker jag är konstigt. Att vi måste lösa våran relation med hjälp av två personer som inte alls känner oss, för vi inte kan prata med varandra själv. Där beslutades det att jag och pappa skulle träffas minst en gång i veckan, själva. Eftersom det är VÅRAN relation vi ska bygga upp. Inte någon annans. Jag tror att detta gick bra i en månad. Min pappa jobbar skift, så antingen var han för trött eller så jobbade han, eller så hade jag mycket att göra i skolan. Men det jag funderar på är .. Måste vi ha bestämda tider för att träffas? Ska det vara så svårt att umgås med sin dotter, är det för mycket begärt? Jag kom flera gånger förbi pappas lägenhet, låg där och kollade på tv medan pappa lagade mat. Men, var det de vi bestämde? Att jag ska kolla på tv och han laga mat, en timme en gång i veckan?
Det har väl inte blivit riktigt som jag tänkt mig, en pappa och dotter relation, för det kan jag säga att vi inte har. 
Jag vet inte ens om jag kan säga att jag har en pappa nu som bryr sig om mig nu. Det enda jag vill är att det ska vara bra mellan HAN och mig. Jag bryr mig inte om hur det är mellan andra i våran närhet. För det är min pappa jag vill ha, en pappa, som bryr sig och finns där när jag som mest behöver det. Som när jag hade det kämpigt med självkänslan, när jag grät mig till sömns varje kväll och alla andra gånger när jag behövt det. En pappa som pussar mig godnatt och säger att allting kommer bli okej, bara jag tror på mig själv. Jag vill inte ha det på sms.

Jag vet att jag är 18 år. Och jag vet att du tyckte att jag var för vuxen för att ha en förälder på sjukhuset när jag låg inlagd där i vintras. Men pappa, jag kommer alltid att vara ditt barn hur mycket du än vill bli av med mig. Jag kommer alltid att vara Elin Sofia Wiktoria Ahlin, alltid. Kan du inte ta vara på tiden, den lilla tiden vi får träffas, så att jag kan må bra? Det enda jag saknar är dig och jag vet att det blir bra om du vill träffa mig, inte skylla på massa ursäkter. Jag ska också skärpa mig. Men det jag vill allra mest nu, är att du finns här - och inte bara på telefonen.


HONEY ..

Nu blev det ju dåligt med updates igen.  Men vi drar det i korta drag då!
I fredags hade jag myskväll med ida, vi färgade mitt hår, det blev grått haha.. Färgade tillbaka det till blont och mja, det blev som vanligt. Skittråkigt!
Igår var jag i stockholm med mamma.. Det blev bra mycket shopping, ärligt talat har jag bra ångest nu för att nästan handlat upp hela jäkla lönen. Inte tänka på att spara eller, nej nej..
Kom hem och färgade håret, blev super ju! Inte vant mig än, men jag är så jävla less på de där fejk-blonda håret så det finns inte. Det känns så 15 haha.. Så nu är det lite brun med olika slingor, super. 
Drog på fest hos någon johan, alla hette johan där så de va skitsvårt att veta vilken man skulle fråga haha.. "Jaa, men fråga johan", öh va ? haha .. 
Men vafan höll vi tjejer på med alltså? .. SÅ jävla mycket ångest idag så det finns inte haha! 

Var iaf en skitmysig dag igår, först att bara vara i sthlm, sen att vara med mina bästa brudar. Tack mamma, och tack Johanna och Ida!





AAAAT WORK !

Nu sitter jag på jobbet , det finns ingenting att göra. Totalt dött..
Våran "käre" IT-kille sabbade intenet för någon dag sen, alltså tog bort spärren på vissa sidor. Det är ju gött, de.
Får man lite gjort iaf ;)
haha nej men runt lunch finns det absolut ingenting att göra. Morgonen är hektiskt, först morgongodset sedan kvantgodset sedan inleveranser och massa shit. Sen blir det lugnt, och sen kommer det massa plockar!

Men .. såna här dagar är det rätt okej att jobba, såna här dagar då man bara sitter framför datorn eller tvn hemma och inte gör ett piss liksom!
Och .. nu får jag ju betalt, haha ;)


Längtar tills jag slutar, ska stanna kvar till 16.00 idag, cykla hem med mamma och sen vara med min älskade IDA =) blir bara lugnt idag, vi ska se på film och mysa bara.. Jag orkar inte festa, har ju gjort de varje helg sen ja, jag vet inte hur länge. Ska färga håret också :) Men... inte blont! nu blir ni nyfikna va, hihi ? ;)

MYSIGT

Aaaaaaaah! Vad skönt det är att sola, och känna sig superfräsch efter. mmh, me like it.
Lennart jobbade inte idag, sicken osis alltså. Kände för att ta en lååång snackis med han men icke..
Fick ta en långis med ida istället, haha älskar att prata med den jäntan. Hon får mig alltid på så bra humör, som hon skrev;
jag skulle kunna skriva en hel bibel till dej om hur mkt jag älskar dej och hur jävla roligt jag har med dej, du är som en karusell för mig, det går upp och vi har skit roligt, det går ner och vi har lika roligt då. och ibland snurrar och skakar det och då är det också roligt!


alltså aa, ni ser ju haha;) konstigt att jag blir bortskämd med fina ord, av min finaste bästa!
Nu ska jag kika runt lite på hårfärger, vill testa nå nytt. Hum, imorn kanske?


BRYNÄS SOLCENTER

Kom nästan precis hem från jobbet, drygt att cykla hem i regnet men äh, jag är viking haha ;)
Det gick skitfort idag på jobbet, har haft saker att göra HELA tiden och jocke och jag gjorde massa grejs tillsammans, toppenloppen. Han fick inge damp idag heller, bra gubben, braaaa ;)

Nu ska jag städa mitt jäkla rum sen ska jag och mamma till Lennarts och sola, lovely alltså..




you are kind of weird though.. ,



 


KÖRTEORI

MAN SKA INTE TA PAUSER, men när jag kan inte kan så lägger jag ner..
Jag försöker plugga teori, och ja, det är logiska grejer. Det fattar ju vem som helst. Men när jag vill ställa mina "varför" och "hur kan det vara så?" frågor när jag är hemma själv, vem ska svara dårååå?
Äh, jag tar det där med Bosse imorgon, lika bra =)

Ida kom förbi en snabbis, hon hade köpt VÄRLDENS snyggaste linne alltså, så jävla avundsjuk. JAG SKA HA ETT SÅNT! hahaha, hatar när jag blir frälst i saker men fy tusan vad snyggt det var :)
Nu tänkte jag lägga mig i soffan och se på film, tror att bror ville se Fucking Åmål, hell yeaaah!!


hästgnägg by wickan, lalala !

I WASN'T BORN TO FOLLOW


never give up

SHIIIT !

Nu har det inte blivit några updates på ett bra tag. Men har absolut inte mått bra, och sen jobbar jag ju. Sova äta jobba, fest på helger, är väl typ det jag gör. Haha! Sicket liv va..
Nej men nu är det 7 arbetsdagar kvar, absolut nämnvärt. Fyfan vad skönt det ska bli ! Får hoppas att det är bra väder då, så jag kan sola varje daaag och bli brunis. Är för fasiken vit som en krita nu och det gillar vi inte..

Har precis käkat med mamma bror och mamma, fajitas blev det. mumsiiigt, snart kommer min bästa ida och ska hämta en klänning haha.. Lite drygt. Hon ska ha den imorgon, johanna ska ha den på fredag och på lördag när jag drar till sthlm vill jag ha den, hur faan skare här gå asså ;)


Nej vet ni vad? nu ska jag ta en powernap, medan får ni se lite bilder från helgen!


mysbild!

Haha så ful bild! hahaha jag kan inte sluta skratta :'D


tävling between me and chrsitian, haha gissa vem som vann?;)

min fina


DONT TELL ME YOU ARE SORRY ..

Fiiiifaaan vilken dag på jobbet, jocke har varit surigare än någonsin. Blev först rädd, sen arg så jag gick till gross.. hur kan man bli sådär, av att sluta röka liks? gick hem runt ett iaf, pallade inte mer.
Mötte johanna vid måsis, cykla hem och sen till henne för att sova, haha riktigt mys var det.
Somnade när jag kom hem också, tror jag börjar bli sjuk eller nå. Är sur och har ont i halsen.. blää.

Snart kommer Johanna hit och vi ska kika på dantes peak, wooo läbbigt..

SÅHÄR BLEV DE



vet inte om jag ska skriva ut VARFÖR jag gjorde den och vad den betyder, de tar vi sen isf. Här eee reen iaf !

TATUERING

Justja, jag kanske ska säga nå om tatueringen.. FYFAN I HELVETE VAD ONT DET GJORDE. Haha, har aldrig varit med om dess like, trodde jag skulle börja gråta.. Ändå är det min tredje, men de andra har absolut inte känts sådär. Nu har jag iaf bestämt mig för nr 4 och 5 också. Men "en på år", som moder säger, är väl ganska bra ;)
haha.. Det var skitjobbigt att gå upp idag, och inte  blev det bättre av att jag möttes av världens oväder. Träden låg nere på vägarna och det blåste så om jag inte hade hållt i styret med all kraft jag hade så skulle jag ramla!

Inte heller blev det bättre av att jag möter en sur joakim och vet att jag ska jobba med honom hela dagen, han försöker sluta röka men hur FAN kan man bli sådär sur hahaha? Står och svär en halvtimme typ för att en kartong är sönder, illa ;)
MEN dagen blev mycket bättre runt halv 3, när jag träffade sara och vi satt i fikarummet och skrattade så tårarna sprutade. Haha, vi satt i flera minuter och bara kollade på varandra och skratta, du är så jäkla braers!


Slänger in nå bilder från tatueringen sen, eller en film kanske?;)



FYFAN VAD IDIOTISKT

Vaknade upp hos Frida imorse, sprang upp och käka och fixa till mig sen väckte jag söthjärtat. haha , hon hade inte märkt ett dugg hon, fast jag stått och spela massa musik.. du är så bra!
Jobbet flöt på bra.. Tills typ 11.. då tatueraren ringde och sa att det hade blivit dubbelbokning precis på MIN tid, så antingen fick jag komma imorgon, torsdag, kl 10 eller på tisdag kl 16.30. Självklart blev det imorgon men det är så jobbigt att vänta på något, när man verkligen vill göra det!

Så jag var skitsur, började gråta på jobbet och sa så jävla dumma saker, vägrade göra allt dom sa haha, sen sa jocke att jag fick gå hem precis när jag ville och då drog jag direkt. Visst, big deal tänker ni men innebörden med den här tatueringen känns så speciell för mig, när jag verkligen har velat göra någonting och försökt ändra på något , så blir det inställt.

Johanna kom till jobbet, så åkte vi och handlade mat och fy tusan vad gott det var, vi börjar bli bra kockar nu (: haha tvek ;) Vi har precis färgat håret, blev skitfint på henne.. Precis sån där färg vill jag ha, inte såhär jävla kritvitt som jag har nu. Funderar på att boka tid nästa vecka och slänga i lite brunt i håret, haha jag vet vad ni tänker, men jag ÄLSKAR att färga håret.
När johanna la i färgen i mitt hår sa jag; alltså green, det är nu jag mår som bäst. Med bästa vännen här och färgen i håret, haha. helt patetiskt!


Nu åkte hon iaf på körteori, jag ska hoppa in i duschen och skicka lite bilder till Christine, som ska göra om min design! hörs sen


INREDER

TJA!
Är hos min finaste frida nu, hon har precis flyttat till en ny lägenhet så vi håller på att städa för fullt, packa upp alla kartonger och gör fint, möblerar och ja, ni fattar vinken. Det är skitroligt! Just nu håller hon på att måla och jag har precis gjort klart i köket, åh vad jag tycker de här är kul :D

Hon bor precis vid OK macken på "söder" , vid maggis ni vet? Så jag har SJUKT nära till jobbt imorn, kommer ta typ en minut haha , mne jag kommer säkert gå upp samma tid som vanligt för jag är så rädd att komma försent, ska ju gå tidigare imorgon med för att jag ska tatueras, så det blir ju åt helvete fel om jag kommer sent, lär jag stanna en timme längre liksom :)

du<3


VATTEN KRIG

Äntligen hemma från jobbet! Fick ledigt på onsdag halva dagen av söt-jocke =) tack!
Somnade jättejättesent inatt, runt ett.. var grymt trött på jobbet fram till 11 ungefär, sen flöt tiden bara på, så sjukt roligt :D
Blev vattenkrig på slutet också, haha sjuka jävlar. jag och sara smider upp en fin plan tills imorn ;)
Sara kommer snart hit, så ska hon laga mat åt mig hah ;) det blir mys och tjejsnack, behövs kan jag säga!


härlig bild va?

FINASTE FRAJS

Igår åkte jag hem till min pappa, åt god mat, drack god bärs, träffade min söta faster som kommer från borås och kramades med henne. De drog till en pub , jag kom inte in haha, så jag mötte fäldt, vi drog hem till mig, kika tv sen ner på stan igen och käkade donken. mums!
Kom i säng runt halv 4 .. ruskigt sent och dåligt, eftersom de är arbetsdag imorgon och jag kommer troligen att vara död.
Idag gick jag ner och kollade om det fanns några tatueringstider och det finns en på onsdag!! så den tog jag såklart, ska höra med bossen om de är lugnt om jag kan gå vid ett på onsdag men det borde inte vara några problem:))
Min finaste frida ska följa med också, förra gången var hon ju med också och jag blir så lugn av kvinnan så det finns inte :D På tisdagen ska jag sova där, så ser vi på en bra film och gosar med svea, sen blir de jobb och så drar vi och tatuerar mig sen :D WOHOO! tack frida för att du finns !

Vi funderar på att dra en sista minuten i slutet av augusti med, känns som att allt går så jävla bra nu alltså..


bilder från helgen;



någon randoms båt !


NO UPDATES

Haha , sorry för dåliga uppdateringen men jag jobbar HEEELA dagarna och helgen vill man ju ändå ha lite fritid och inte sitta vid datorn. Har nästan inte ens nuddat datorn den här veckan, så jaa.. därav den dåliga uppdateringen.

Ja, vad har hänt då? I helgen cyklade jag och stina,johanna och sara till gårdskär för att mysa. Vet inte varför vi cyklade när stina har körkort och vi kunde fått skjuts, rolig grej bara. Hemvägen var bra jobbig, motvind hela vägen hem och bakis på det. Inte sån grym kombination.
Annars har jag väl bara jobbat, det är tur att Sara jobbar där måste jag säga. Springer ner varje tillfälle jag har och skojar lite, du är så rolig hjärtat! För någon dag sen var Thavve inne också, det är faktiskt tråkigt att jobba där utan honom, han som alltid är så glad..


Lite sur jag var förra inlägget eller? Kameran gick ju sönder, så jag fick köpa en ny.. Studsmattan gick sönder och jag köpte en ny igår, så det börjar ordna upp sig lite =)