niveaa

Hemma på "lunch" så här halv fyra, haha! Är RÅ trött i fötterna ..

nu ska jag upp och sminka på mig lite sen iväg igen, slutar kl 19!

flabbel babbel

Trött som ett jävla as är jag. Fy i helvete.
igår hade jag en mysig dag! När baby kom hem käka vi god mat, sen hämta vi upp Lisa och drog till valbo, kika på Ikea, köpis och sånt dära. In till stan och tog en fika och sen kom Johanna och Natta ner så drog vi och bowla, jag är totalt rå kass, helt seriöst.

Upp sex imorse, bara för att Linus skulle upp. Tänk om vi sovit själv då kunde jag gått upp typ , nu!  haha men det är mys att sova tillsammans :) skjutsade bosse till jobbet för jag ska ha bilen idag till mitt jobb, höhö coolt de känns att säga det då. Fan , jag sitter bara och gäspar och gäspar, kommer aldrig palla jobba till 19.00 haha! Kommer hem om 12 timmar liksom piksom, äh skönt med cash.

alltså gud vad jag bara sitter och babblar vet inte om vad, haha vi hörs sen!

hehehehe

Ännu en dag i mitt värdelösa liv, haha, förlåt om jag är bitter men jag är fan sick and tired på det här!! Ska iaf gå ner och söka en praktik plats på någon sminkbutik iaf, skönt att få det gjort så kanske jag får struktur på livet, mhhmm..

Sen ska jag till min jobb coach och sen får vi se var jag tar vägen, kanske drar till volvo, var ju ett tag sen jag var där. Får la se vart jag tar vägen! Skulle vilja göra nå kul efter allt idag, vill färga håret! Eller typ gå på bio! Eller något kul bara, less på att bara vara hemma. Men hur kul är det när jag lär spara ALLA mina pengar? flytta in + linus 20 års present då jag vill slå till med nå stort. Bajs.. Ge mig ideer? haha.

Imorgon ska jag jobba iallafall! Börjar kl 11 men ska va där kl 10 och sätta upp alla demo grejer, kommer bli awesome. Känns grymt att jag har fått in foten (tack maria) på ett stort företag som jag VILL jobba på! Har fått andra tider också, ute i coop osv. Dröm jobb !!!


sucks

Blir så less på mitt liv, haha. När Linus åker till jobbet går jag och sover typ till 10, sen gör jag ingenting på hela dagen typ, alltså det är helt världelöst men va finns det att göra? Jag har typ 0 kr på kontot och kan inte gå på stan eller fika eller någonting, det suger big time...

Har precis varit ute på en promenad, kom på en as bra grej till linus födelsedag , men ska kolla upp de lite bättre. Senare ska jag nog hem till Maria, eller om vi tar det imorn, ska prata lite om på torsdag och fredag då jag ska jobba osv. Och så kanske jag och baby åker till söderhamn idag med, vi hittade ett skit snyggt bord + stolar som blev vårat för 1000 kr.  Kap!


kvalitets tid

Igår så tog vi bara en mysdag med bara jag och linus. Han var en riktig dum pojkvän i lördags så han bjöd mig på middag och massa mys igår, hihi. var extra mys och vi satt superlänge, älskar att bara ha sån tid med varandra, kvalitets tid !
Natten blev absolut inte som jag tänkte mig men inget jag kommer gå in på här ..
Har sovit till typ halv tolv idag, vill bara sova bort hela dagen men jag har massa att göra och jag är sjuk :@ kul eller? precis som vanligt...
.
Hoppas att gavlegårdarna ringer idag, vill ha ett besked, va fan en vecka sen vi fick lägenheten och dom har inte ens hört av sig, baad!

ska fanemej färga håret idag, less som fan på utväxten !

jag vill åka utomlands...

vattengrej

Jag älskar att vakna på lördagsmornar, jag vet att jag har en heldag med min älskling och jag vet att vi alltid gör massa bus, och så håller han alltid om mej tills jag får nog, typ. haha det får jag aldrig!

Vi åkte och köpte frukost, mhhm götteeeeligöttgött. Sen drog vi ner på stan och kikade lite, köpte en vattengrej, drinkgrej och en ansikts mask. Ville jätte gärna ha ett par byxor men plånkan tillåter inte, fan :(

Ikväll ska vi sitta i hans jacuzzi och dricka lite, får se vad som händer sen, om dt blir krogen eller bara chill pill. det visar sig !

JÄÄH

Har massa grejer jag blir irriterad på. Kan börja med två som jag fick damp på idag.

1. Alltså jag blir så jävla irriterad när folk äter äpple för det låter så jäkla äckligt. Så SJÄLVKLART är det en jävel som sätter sig brevid mig och tuggar på sitt jävla äpple och smaskar som en idiot, satan va irriterad jag blev. Så sitter hon och hån flinar åt mig som att jag skulle tycka det var okej. NEJ MEN DET GÖR JAG INTE.

2. När man hoppar av vid biblioteket för att gå till stan, alltså det är inte ens 100 meter, tjejen som gjorde det kom fram precis när jag hoppade av bussen. Moget. Nej.

Faan alltså.



Nu har jag äntligen sminkat mig lite finare och ska ta och byta kläder för femte gånegn idag, sen åker vi ut till valbo, gissar på att jag får betala .... :D Hoppas han bjuder mig på middag idag med , då äre ju lugnt ;-)



Vill ni ser mer smink i bloggen, va va va ?

WIN WIN

Faaaan.. Inte igen. Jag känner mig sjuk, hela min hals är uppsvullen och jag är helt fryssen. Fasiken.
Sov till 10, tänkte att lite sovis vill jag ha när det är fredag och allt ;) har städat upp på rummet, sminkat mig och tagit på mig fula kläder. Jag hatar mina kläder just idag och jag får damp på det. Ska ner på stan till MiROi och prata lite jöbb, ska skriva in mig där och sådär! Hoppas det inte tar allt för lång tid för jag vill bara heeem, haha..

Fick ett sms från baby nu att vi ska till Mediamarkt efter hans jöbb, dööh va tråkigt haha hatar den affären :D faast om vi ändå är i valbo så kan vi kika in på skohuset , win-win ;)

Nä nu ska jag göra lunch, blir fisk med massa sallad!!


Jag älskar dig!

bajskorv

Idag har det inte hänt så mycket asså, eller jo ganska.
Gick ut på prommis imorse, gjorde en sallad och duscha, drog till johanna sen och baka och kikade movie. Mean girls! Grym? ehh jaa. Sen åkte jag ner på stan och där blev jag helt svimfärdig, en tant hjälpte mej när jag höll på att ramla ihop och hon gick och köpte en loka till mig. tack sötis.

sen kom limpis och hämtade mig och vi åkte till hans jobb och tvättade hans bil, eller ja han gjorde fast när jag skulle hjälpa till så gjorde han ändå om det. hem och krubba och sen till han, får se vad som händer ikväll men antar att det inte blir något annat än teve......


ALLTID LIKA GLAD

Nu får jag damp! Haha, jag vill åka ner på stan, men johanna svarar inte, sara orkar inte, de andra får jag inte tag på eller så gör de något annat,åh ! vill ha nya skor och ett par leggins :)

Fast nu svara johanna och nu ska jag dit och kika movie och mysa, tar bussen till stan sen själver. ååh mys !


PAJALA GRÖT

Gick bra att fixa med bastun, den va ganska liten men de går nog att basta några pers i den iaf :) hoppas man får testa den ngn gång ;)
Sen stanna vi och köpte ett Vitrinskåp tills vi ska flytta, värsta nice var det, koommer bli skiiit snyggt i lägenheten.

Har precis stått och gjort en Pajala gröt, med katrinplommon, linfrön och russin och massa sånt där som är kanon för magen, sen gjorde jag en vecko sallad med vitkål, morötter, inlagd gurka och lite mer :)
Får se hure smakar imorn ;) ska försöka ta mig ut på en promenad på morgonen men kommer nog inte orka, kommer va så jävla trött.. så gör det nog under dagen, ska plugga imorn så kan va nice med ett break! sen lite styrka.. har inte tränat på hela veckan :(



PERKELE !

Gick bra hos ungdomsmottagningen, gött att få det gjort. sen skulle jag till Miroi men ska dit på fredag istället, LAME.Kunna inte ringa eller ;)
Så gick till Waynes och köpte med mig en sallad hem samtidigt som jag pluggade lite NIVEA. Går bra nu :) Om en vecka ska jag jobba, höhö är nervös :D

nu ska jag laga middag, sen ut till stugan och lyfta av en bastu, gahh har så ont så jag kommer dö ja, men lär väl ställa upp. sen ska vi hämta ett vitrinskåp och sen åka och handla. Jisses...


ont ont ont

Har precis pratat med Maxi om nästa vecka, bestämde lite tider och sådär till nästa vecka då jag ska jobba. Har fått mer timmar också, fast på en annan affääärr. woho :)

Igår bloggade jag inte för jag hade så jävla ont, helt stört vad ont det gjorde. Har jävligt ont idag med men ska till ungdomsmottagningen kl 10 sen Miroi efter, bra att få det gjort. Sen åker jag hem och dör av smärta, och juste ser på one tree hill med.

Hörs när vi hörs, och när jag blivit människa igen.

JUSTE VI FICK LÄGENHETEN. !!!!!

NIVEA INTENSE REPAIR

Mötet hos arbetsförmedlingen gick bra, ska egentligen dit imorn med men ska till sjukhuset för en "mini-operation", haha nja inte riktigt men lite annat skare bli i min kröpp ;)
Tog en prommis till pappa och käka lunch och så gick han med mig heela vägen hem och tillbaka, trots att han har nyligen opererat benet, toker.. <3

Mamma klippte mig och de blev superbra, skönt att få bort det slitna. Svängde förbi linus mormor och morfar på en fika också, kika på halv åtta hos mig.

Nu sitter jag med en ansiktsmask  och ska snart hoppa in i bastun för att svettas järnet och ha in en grym hårinpackning. Om ni har slitet och trött hår så ska jag rekomendera en grym hårinpackning från Nivea!

Denna goding rekomenderar jag starkt! Mitt hår blev heeeelt amazing efter detta, helt sjukt.. tror den gick på ynka 60 kr och räcker flera ggr, köp köp köp :)



YOU CANT HANDLE ME

Som vanligt blir det ingen uppdatering på helgerna haha, jag sitter knappt vid datorn då för det är endast då jag och Linus är med varandra hela dagar :)
Har gjort mycket mys, IKEA två gånger, Owe jansson, firat viktor, festat, film mys, bingolotto och massa mer :)

Meeen, idag är det måndag igen och jag ska till arbetsförmedlingen om en timme, sen ska jag nog till pappa och hänga hela dagen, känner på mig att det blir sleep i soffan för satan va trött jag är haha, en lång prommis med ninja blir det nog med !

Vi får höras senare idag :)

HARD TIMES

Alltså fan vad skönt det var massage, verkligen SLÄPPA allt för en halvtimme. Var så skönt att inte ha koll på klockan, på mobilen, på vädret eller bara sånt som man har hela tiden. Alltså, det var verkligen underbart och jag rekomenderar er stort att gå dit ! Annettes Salong vid Gevalia , 280 spänn för en halvtimme :)
'
Nu är vi hemma hos Linus mamma, får se vad som händer ikväll. Kanske bio! Imorn är jag sugen på en krogrunda så hoppas lisa fisa hänger med (L) hihi


Slänger in en jävligt risig bild på mig och dunderdanne, hahah.

OH YEAH

Jag orkade verkligen inte träna när jag vaknade , men kände att jag var tvungen. Så jag satte igång Jillians program och de är så bra, grymt :) Det är sån härlig känsla när man egentligen inte ORKAR träna så gör man de ändå, gött.

Nu har jag ätit och duschat och ska sminka mig alldeles strax, sen dra iväg på massage. fan va skönt!


YEH

Ska jag tipsa om en grym grej? Jag använder NIVEA angelstar för de mesta till dusch och lotion och deo, och de är så grymt. luktar så jävla gött!
Bodylotion, duschcreme, deodorant och läppbalsam med Spf 10 - alla i söta rosa förpackningar och med en somrig doft av hallon. Produkterna är mjukgörande och passar alla hudtyper. Och så innehåller dem anti-persipirant med, gött va ?


IKEA

Jissies. Ich bin müde, som fan. Sov inte så bra inatt, drömde massa hemska drömmar. Hatar att vakna upp och känna rädsla, fast sen när jag ser att Linus ligger brevid blir det ju bättre ..

Igår var vi på IKEA med pappa och nina, fan va vi hade dåligt med grejer! Alltså vi trodde att vi hade köpt allt , typ alla små grejer, fast Nina ba ; har ni det här? men de här då? och så stod vi där som två som råtter ba neeej .. Dom betalade allt och de var verkligen super gulligt, tack så mycket! Älskar er!

Nu har jag kommit hem från Linus och ska skjutsa Bosse till jobbet, jag vill ha bilen idag då jag ska ha på massage och hämta lullan, win win. När jag kommer hem blir de nog slagga lite för satan i gatan vad trött jag är, jag vill träna också men finner ingen ork. Får se , har sagt att jag inte ska träna fre-lör för då vill jag bara koppla av, men det visar sig det med!


A THOUSAND MILES

1. Hur gammal är du om fem år? 24 bastingar
2. Vem var den sista du träffade? Linus :)
3. Hur lång är du? 172.5
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Såg precis klart på Letters to juliett!
5. Vem ringde du senast? Annettes Massage
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Hej! Ska du gå på Bjarnes bröllop? Jag vill dit!" till mamma
7. Vad är dagens planer? Ehm, att va arbetslös sucks. Det jag har gjort idag är att tränat, sett på film och sovit
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Väldigt skilda
10. När såg du senast din mamma? Imorse
11. Vilken ögonfärg har du? Im into brown sugar baby
13. Har du någon gång hittat en katt? Jaaa en död en
14. Vilken är din favoritplats? Utomlands, när jag är utomlands är jag som mest lycklig!
15. Vilken plats föredrar du minst? Tråkiga ställen. HAHAHA  lät som en 10åring
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Can't imagine, det går inte ..
17. Vad skrämmer dig? Döden, mörker och grävlingar
18. Vem fick dig att skratta senast? Jag själv, haha tråkigt nog
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? dammmnnn straight
20. Har du stationär eller bärbar dator? Haha jag har linus dator hela tiden så säger väl bärbar;)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 8
23. Hur många landskap har du bott i? hm, ett. 
24. Har du någon gång spytt? Haha apselut
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota
26. Är du social? Oja
27. Vilken är din favoritglass? Texas pecan, vilken jävla fråga !! :@ Jag har varit sugen på glass i en hel vecka och så hade jag precis slutat tänka på de
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Åka utomlands direkt.
29. Tycker du om kinamat? Nja ibland
30. Tycker du om kaffe? Bara ibland, haha
31. Vad dricker du till frukost? Oftast inget, men mjölk eller vatten annars
32. Sover du på någon särskild sida? höger sida linus hihi
33. Kan du spela poker? Jaa men det suger
34. Tycker du om att mysa? Annars vore det väl något fel på mig?
35. Är du en beroendemänniska? Ja det är jag.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej :(
37. Vill du ha barn? Jaa himla mycket, men om några år.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, tyska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? haha ja.
40. Föredrar du havet eller en pool? HAVET !
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, smink
42. Äger du dyra smycken? Något enstaka maybe
43. När känner du dig lycklig? Varje dag.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? pepparkaka.......
45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha jag tror fan johanna, hon är så jävla klantig!
46. Välj ett ärr på din kropp? Det på foten, hate it. Sedan operationen förra året.
47. Vad har du för ringsignal? Vanliga Sony Ericsson, roligt va ..
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Vet inte, har jag säkert
49. Flirtar du mycket? Näppssss
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma hos Johanna, eller har jag någon profilbild? vene.. Den man ser när man kommentarer är hos JOhanna iaf!
51. Kan du byta olja på bilen? Är väl bara att hälla i dt :D
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej men snart kommer väl de å!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Hypnotisören
54. Läser du dagstidningen? Ja, händer--
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen?
Jag kan inte dansa utan ben
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rock klassiker, det dunkar på här ute så att kurtis ska ha de mys
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Nivea plugg
59. När var du i kyrkan senast? oj, många år sen.
60. Vilka personer utmanar du? ALLA SOM LÄSER, okej!?

VARDAGSLYX

Tyckte att jag var värd en massage imorn eftersom jag tränat så bra i en månad nu så nu kör vi, imorn halv tre på Annettes Salong. Fan va gött !


Bild lånad från; http://annettesmassage.blogspot.com/

TIME LIKE THESE

Efter ett ganska stort bråk som urartade sig hemma så var jag helt förkrossad, ringde min älskling och han kom med direkt och skjutsade hem mig till han. Tack! Behöver vara själv och fundera, och bara vara själv och inte gå och "småäta" som jag gör hemma hela tiden haha..

Jag mår inte bra alls så har legat och sovit i två timmar, är fortfarande helt slut men ska nog träna för att få bort lite ilska, sen gå och sova igen. Känner mig helt slut ...

LIFE IS A FLOWER


YESTERDAY


Igår körde jag på en chillis ! "kjolen" är egentligen en klänning som jag fick av linus syster i present när jag fyllde, tack!


MAKE UP MAN

Hej hopp! Slänger in lite basic sminkningar, fick med det blåa på bild efter några timmar när batteriet hade laddat klart :) Sista bilden är Wilmas vackra ögon!








WHEN I GET OLDER I WANT TO BE STRONGER

Ibland blir jag så ledsen.
Jag gör väldigt mycket för folk, jag ställer alltid (okej, för det mesta, när jag kan) upp och finns där när dem mår dåligt. Jag skyndar mig alltid dit och finns där så de kan gråta ut och prata ut.
Jag ställer upp på tjänster, lånar ut pengar och så vidare.
Men ibland tänker jag för mig själv, ska man inte få något tillbaka? När var det någon utav mina vänner som frågade hur jag mådde sist? Eller hur det går med jobbsökandet? Eller bara prata?

Jag har alltid varit en persom som bryr mig mer om andra än om mig själv, jag tar andras välmående istället för mitt. Jag är lycklig när mina medmänniskor mår bra. Men när ska man börja tänka på sig själv? När kommer gränsen då man inser att det man ger - får man inte tillbaka ?


WAKE UP IN THE MORNING.

Klockan är SJU, sju sju sju. Jag har varit vaken sen sex, jag är död. Har jätte ont i bröstet och i magen, vill bara sova bort hela dagen för jag är så himla less på att ha ont hela tiden :(
Ska inte träna eller gå eller någonting idag, måste lyssna på min kropp .. FAN.

Ska skjutsa Louise till skolan om fem minuter, ibland är de bra att ha en dotter med körkort va, eller hur mamma??!? haha..


min pingla!

Try to reach you .

Testade att sminka mig med blått för första gången idag, självklart dog kameran när jag skulle fota. Just my luck.
Blev rätt häftigt.. Kikar upp lite priser för make up kurser och sånt där, ska spara ihop. Något jag verkligen vill!

Blev käk och mys hemma hos mig, gick hem till limpis och stanna hos hans mormor och morfar, åh va dem är söta. tycker om dem super mycket jag :) ska gå hem nu och spela tv spel och se på idol och det där tylösand, haha roligt ju.

ÅÅÅÅH !! Ska jag säga en till grej ??? jag är medlem i ving och får bra priser och en resa till hurghada i december kostar 2300 NU! Baby ska vi slå till? vi ska ju ändå åka då. OKEJ DÅ GÖR VI DET !


the club can't even handle me right now

Puuuust. Produktiv dag. Eller mer än vad dem brukar iallafall.
Klippt gräset, damsugit, hängt tvätt, plockat diskmaskin, jävlar. Det känns som fan i mitt hjärta (eller bröst) nu så jag ska lägga mig och vila i hopp om att jag somnar, ska bli jävligt gött.

Skulle behöva plugga också men jag ska ta tag i det i morgon, då ska jag göra det sista och plugga om allting, jag ska försöka komma ihåg vad allt innehåller osv, pretty svårt faktiskt, men eftersom jag använder och har använt väldigt mycket nivea produkter vet jag ju vad de gör och vilken hudtyp de passar osv .
Ska be mamma ta hem ett register så jag kan sortera allt efter ögon, hud, hand osv :)

Det var väl det so far, väntar på att Linus ska komma hem så kan vi mysa, jag är kramsugen som bara den. Love it.


Slänger upp en bild på Linus och lisa vid påsk, vi körde att man ska rulla ett ägg efter golvet och den som kommer till mål först vinner haha, simple! roligt som bara den är det iaf:D

weak..

FAN VA GLAD JAG ÄR. Idag började säsong 8 av One tree hill och jaa det första jag gjorde när jag vaknade var att se på det, men fick fanemej en jävla tvist alltså. Först blev det som jag ville och sen blev det helt motsatsen  på precis samma grej. Okey jag vill inte spoila för er som kollar på det men ni kommer fatta precis vad det är, är om Clay!

Sen gjorde jag nå jävligt dumt som jag är skit arg på  mig själv för, men jag orkade inte bara ligga hemma så jag satte igång 30 days shred och alltså mitt hjärta (eller bröst) känns åt helvete nu, fan att jag bara lyssnar på mig själv haha ..

Ska gå ner och ta lite lunch, om det finns nåå ............. sen ska jag kanske klippa gräset och hänga tvätt. FAN VA JAG GÖR GREJER HOPPAS DU ÄR NÖJD MAMMA.


DISASTER

Alltså haha det var den värsta lägenheten jag sett typ. Okey, Linus ringde igår och typ 11 till henne och då låg hon och sov, och sa att vi skulle komma idag kl 20.00 dit.
För det första så lär vi plinga och knacka flera gånger, och när vi kommer dit har hon inte ens städat. Och det värsta va att hon står och RÖKER INNE i en jävla lägenhet alltså utan med öppet fönster utan bara helt sådär tjoff. Och hon hade en hamster jävel som sprang runt i köket, härligt med kiss. Fina tapter var det ju iaf.

Eftersom jag inte mådde toppen så kände jag för ett varmt bad, så vi la oss ute i jacuzzin och kramades bara, funkar finfint det med. Nu sitter jag och letar efter en låt jävel som jag inte kommer ihåg vad den heter så jag ger upp och går och lägger mig, i min finas bästa famn!


thats what i need you for

Ut och käkade med hun, inte bra för hjärtat men bra för själen höhö.
Har superduper mega ont nu och vill bara lägga mig och sova men vi ska på lägenhetsvisning kl 8. Sucks, haha nej men jag vills å himla gärna ha den vi kollade på igår men ah vi får la se :)

Går nog och lägger mig dirr när jag kommer hem, eller så åker jag till sjukhuset om smärtan blir värre. Orkar inte ha ont hela jäkla tiden ....


BAJS

Precis legat och kollat på first daughter, skön film för man behöver inte tänka så mycket. Den liksom bara händer haha!
Nä fan jag är så rastlös tänk er att ligga i sängen HELA dagen :( det suger.. får skit ont när jag bara reser mig...

Vill ut och äta ikväll eller bio,måste göra ngt :(

lyssna till ditt hjärta

God morgon. Eller god kanske jag inte ska säga...

Hela natten har jag haft så himla ont i hjärtat, det liksom hugger till när jag andas och kommer som kramper, gör jätteont .. Somnade runt 4 och upp sex och sen dess har jag haft super ont, har försökt vila här hemma men bara drömt massa mardrömmar. Blir skit rädd, vet inte vad det är...

Pappa sa att det kan vara någon koppling till ryggen med kotan c7 men jag vet inte, hoppas det bara är så simpelt...

Som ni förstår så blir ingen utav den träning jag skrev om igår, sucks big time.. men what do to. listen to your heartbeat.

SVAR

Anonym om WAKA WAKA:
vad tyckte du om träningsprogrammet? jag tycker att till och med level1 kändes.. herregud. mådde illa efteråt. Men blir man snygg inom 30 dagar så kan jag leva med det.


Svar; Det var bra, jag tycker inte om träningsprogramm egentligen, fast det här var ju bra ! Ja absolut, level 1 kändes bra det, jag har fullt med träningsverk :) Man ska ju köra level 1 i 10 dagar så hoppas det är mindre jobbigt om 10 dagar. :) Bara att kämpa på :D

träningsverk .......

Näe nu orkar jag fan inte vara vaken mer, ska skölja ut hårinpackningen och bädda ner mig breve sötaste älskling.

Har precis tränat och käkat, var så jävla stört hungrig alltså.. imorgon blir det upp tidigt, plugga och köra det där programmet sen ta en prommis till pappa. Någon mer än jag som tror att jag kommer vara död efter imorgon? Jag har träningsverk som bara den nu och mer lär det väl bli tills kroppen har slappnat av, holy moses.


mina pojkar och jag

King of africa



mmmmm!! gammal men ack så goooddd

SWAG IN A BAG

Alltså jag testade ju det där programet som jag skrev om innan och va kul det var, haha! Man känner sig ju lite töntig när man står hemma och hoppar runt lite men de va grymt och jag har träningsverk som bara den i mina ben nu, skööönt !
Ska köra det varje dag , eller ja försöka :) kör ju lite yoga med och styrka så det blir en del , men de är bara kul!

Halv fem åkte vi på lägenhets visning, alltså den va stört fin :) Hon som bodde där innan var rullstols bunden och hade inte använt ungnen eller något alls, det var nyrenoverat och inga hål eller någonting i väggarna, toaletten höll de på att rusta om nu med kakel och massa nice, vi kommer ju att tapetsera om  ( om vi nu får lägenheten, hoppas!) för färgerna passade inte oss men åh jag hoppaa verkligen att vi får den :) håll era tummar och tår för oss? hihi..

Ska gå till Ica snart och köpa lite NIVEA grejer, höhö. En hårinpackning , lite gloss till håret samt läppsyl. Me löööve..


WAKA WAKA

Har precis gått en powerwalk, är lite smått slut nu men Emilia fick mig insprirerad till att testa Jillian Michaels 30 Day Shred så ja, here we go. Testar först level 1 tror jag, verkar ju lagomt jobbigt ändå  ;)

J to the UNGFRU

Hitta de här på josses blogg, och shit pommes va bra det stämmer, jag är ju jungfru och jag sitter bara och nickar, haha..


fan rå

Gjorde en äggröra vid elva, är super hungrig nu (en och en halv timma senare.) bra Wickan, bra..
Har pluggat Nivea, är klar med all make up, all hår guide, handkräm, lotions och nå mer. Keep up the good work, är inte så mycket kvar typ. Nivea for men och sådära :)

Just nu är jag så frustrerad, tänk va allt kan vända snart. Ska vila bort det och hoppas att jag vaknar på rätt sida senare, ska ta en promenad och göra styrka då. ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH bajs vad det brinner



"Minns du när du lärde dig gå lr cykla? Du provade, ramlade, provade på ett annat sätt, ramlade, provade på ett tredje sätt... Tills du kom på ett sätt som fungerade. Resten av livet funkar på precis samma sätt. Du provar dig fram tills du hittar rätt. Ingenting du gör är fel om det känns rätt just då...
"

Kan inte ...

Ibland så får jag panik, stannar upp i verkligheten och kikar mig runt. Jag tror inte på att jag kan vara såhär lycklig, jag bara väntar på en stor motgång som kommer att infinna sig snart, det måste ju göra det.

För hur kan jag vara såhär lycklig? Varför har jag förtjänat det?
Jag har varit med om väldigt många motgångar, så är det min tur att leva mitt liv nu? Jag sätter ofta käppar i hjulet för mig själv, för jag blir rädd och tillåter mig inte att vara lycklig, jag känner liksom att jag inte är värd det.
Och det är väl där självförtroende återigen kommer in, jävla självförtroende som jag alltid haft problem med. Den som skrev citat att "man inte kan älska någon annan innan man älskar sig själv" har så jävla fel.
Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag gör, jag älskar han mer än allt och skulle kunna göra allt för han, A L L T. Men jag flyter bara med, jag bryr mig inte hur jag mår och vill bara att alla i min närhet ska vara lyckliga.
Skulle jag kunna så skulle jag skicka ut en bamsekram till alla som behöver det, allt istället för min egna lycka.

Fast ändå skulle jag vilja säga någon dag typ "Gud va fin jag är" eller ta fram nå positivt med mig själv, men tänker jag på en bra egenskap så kommer alla andra dåliga fram istället. Det är så jävla svårt att älska mig själv. Jag känner att jag har så mycket brister så jag kan inte älska mig, haha. Låter väl fel men jag tar alltid fram det negativa i mig.

Jag skulle vilja ha en papperskorg typ i huvudet och slänga allt negativt och bara försöka må bra och ägna mig åt mig själv.  Sounds god, huh?



and if I had a choise

Onyttigaste helgen på länge!
Vi skulle bara sitta och chilla igår hemma ju, fast jag var så jävla taggad på att gå ut haha,  och alla mina vänner var borta eller orkade inte eller kunde inte. Fast vi åkte ner med linus vänner ist, gick ju bra det med!
GIck på nya klubben NG 8 eller nå, helt okey fast jävligt litet, sen blev de old saints och sen tbx igen. Linus tappa bort min fem hunka, kul haha.

FÅr se vad det blir idag, är helt sådär bakis seg och trött som man brukar va när man dricker, ucsha ångrar att jag drack. Lär verkligen träna steeen hårt nästa vecka, för veckan efter blir de sjukhuset å där kan jag inte träna, höhö.

Vi kanske åker till Fjärran och leker och myser med lil sis, annars får vi se :) jersey shore maraton (season 2) låter kalas det med. Så är det the hills, the city osv med. gah!


Åh, vill sätta i nail hair igen. Mycket bättrte !


BÄSTA

Okey, jag vet att det sticker i mångas ögon att hela tiden säga hur lycklig man är och att man har världens bästa pojkvän, men seriöst. Jag har fan det !

Älskling smög iväg medan jag sov,  till Ica och köpte nybakat bröd, duka fram allt på bordet, tände ljus och satt på våran låt och massa kyssar i nacken. How cute?!?! Kan fan inte vakna upp på ett bättre sätt, love u hun :)

Gick och la oss i sängen igen sen drog vi till Owes, Ikea och Möbel outlet, taggar som fan inför flytt haha. Har köpt massa grejer, as snygga tallrikar, glas och små saker som man behöver som man inte tänker på, skit nöjd :) Nu fattas bara de "stora" sakerna sen är allt finito. Och eh, en lägenhet med. Hah..

Jag är egentligen taggad på att göra något men börjar känna mig krasslig, usha.. Så vi köper hem mat och kör en repris på igår med massa gött, haah fan va dålig vi är. Vi får köra ännu hårdare nu i veckan ;)

( faan skulle lägga in en as mysig bild på mig och johanna, som för övrigt är hemma från norge nu å så funkar de inte )


OJ OJ OJ

Mahahhh!! Har handlat chips, ostkrokar och coca cola, vi försökte vara nyttiga och ta alla light produkter haha ! men vafan, nu kör vi idag och så blir vi nyttiga imorn ist :) min baby är ap duktig, han tränar jättebra så vi får unna oss ikv:)

Ikväll efter matchen blir det tv-spel maraton och lite film mys, låter som en perfekt fredag som vi skulle gjort för längesen , vi behöver de här :)

....

Glömde publicera, haha.. kul kille jag har; gud vilka chips tuttar du har!! haha hade spillt chips på brösten men ah, lät väl lite fel kanske ! haha


KÖTT FIFAN

Mmmhhh, vankas grillat här på klamparegatan ikväll, mömsi.
Mannen står vid spisen och vid grillen och här sitter jag, precis som det ska va .

Blir en ruggig mys kväll ikväll, kolla på linus brosa som spelar mot något lag ikväll på TV pucken, de har vunnit alla matcher förutom en då dem förlora på straffar, damn it. Men känner lukten på vinst ikväll ja, kvartsfinal och allt.

Alltså hittade världens gosigaste resa till Turkiet, världens lyx hotell, ultra all inclusice och fett nice pris. Men det är på söndag. Någon som vill åka? höhö


Old pic på sis and meeeee

WHAT ?

Jag är liksom en person som måste göra saker hela tiden, som ni säkert har märkt måste jag åka bort och sakna det hemma för att inse att jag har det så jävla bra. Visst kommer det upp tankar och sådär varje dag att jag är lycklig och så vidare men att åka bort och sakna det hemma är underbart.

Just nu är jag i en position då mitt liv känns konstigt, jag har världens mens framför mig, hormonerna spökar hela tiden och jag gråter för ingenting. Jag har ingenting att se fram emot och allting känns bara så alldagligt. Och varje helg i sommar har jag haft någonting planerat och jag är sådär skit dryg som måste göra det.
Som idag skulle vi åka ut till Kullern, men vi bestämde oss för att gå på bio imorn stället. Och då kryper det i mina ben, liksom vafan ska man göra fram tills dess? jag är en grymt stressande människa som stressar för ingenting. Jag stressar när jag har en sak att göra varje dag , jag ligger och tänker på saker som är framför mig osv.

Jag har flertals gånger mötts av motgångar och allt fler nu på slutet, är säkert mer känslig och förstorar upp allt men jag vill bara att allt ska flyta på, i min riktning och i min takt. Nu vet jag att det aldrig kommer att göra det men det skulle vara så jävla skönt att slippa oroa sig och få en otäck känsla i magen hela tiden, tänker så otroligt mycket på saker och förstorar upp allting. Jag är en tänkare.

Vet inte alls varför jag skriver det här, har ingen koppling alls men jag vill bara göra nå, jag vill göra nå craxy och spontant, som ullared förra veckan! de var awesomeeeeeeeee ..

NEVER HAD A DREAM COME TRUE

Okej .. det kommer troligtvis inte bli något Thailand för oss, have many reasons...

- De vi ska åka med har inte engagerat sig ett dugg, vi har suttit och kollat på allt själva
- Jag har inte haft ett jobb sen studenten, var ska jag få ihop 20 000 från ? ( har typ 13000)
- Linus kommer troligtvis att få ett fast jobb vid nyår, och hur bra är det att ta ledigt en hel månad då?
- Vi vill flytta och köpa SNYGGA saker, vi vill börja vårat liv.
- Jag har ju fått jobb på nivea och vill ha alla timmar jag kan få.
- Jag kanske kommer få ett annat jobb och då känns det inte bra att ta ledigt i en månad.

Där är några haha! Nej men visst det känns åt helvete, de är ju liksom våran drömresa, meen vi får försöka ta det nästa år, då det är bättre tajming :) Istället tar vi nog en vecka och åker till afrika eller turkiet eller något snart, ska bli mysigt :)



God morgon föresten, hoppas att allt är grymt med er :)
Idag har jag lite att göra, ska damsuga, damma och skura hela huset, sen ska jag göra en sallad och sen  ska jag försöka plugga lite och sen träna, får se hur det blir med pluggandet, är inte direkt på humör .. men på måndag kanske, haha :D


MYS PROMMIS

Drog en powerwalk till pappa, tog typ 35 min att gå 5.1 km, bra det =) Sen åkte vi ut till Harnäs och gick i en timme vid skogen brevid vattnet, om de va mysigt ??? jaaa.

Har kokat en soppa och lite ägg, god lunch!  är så fruktansvärt trött så ska lägga mig och vila lite haha...
Imorn MÅSTE jag plugga nivea, har inte gjort det på två dagar nu .

prommis

God morgon!
Sov aaaalldeles för länge idag, kommer inte somna ikväll. Linus skulle smsa mig men jag trodde at han försod att man skickar tills den andre svarar haha ;) sötis.
Ska nog ta en promenad till pappa nu, vill röra på mig och rensa tankarna , så åker vi kanske ut i skogen och går sen , extra  myyys ..

Får se vad som händer ikväll, vill göra nå mysigt. fast allt är mys med min babyboy, hööh


min älskade papi hihih

tönnt

Hihi vi har troligen hittat en as snygg bil vi ska köpa, kuuul :D

Blev så jävla sötsugen ja , mamma fick väl sputtnick så hon poppa popcorn åt mig. Denna mens jävel kommer bli åt helvete, jag gråter åt allting. Som idag, min tröja åkte ner från garderoben och där står jag och as bölar, such a looser haha!

Aja, får ta en dag i taget, är i nå höst depp tror jag :) imorn drar jag kanske en sväng förbi papio och går ut med vovven, pappa stackarn har ju opererat sig.. kram till dig (L)

Du vet att du är kär när ...

När den där personen får din mörka dag att bli ljus igen.
När den där personen får dig att le igen.
När den där personen får dig på andra tankar.
När den där personen förstår dig som ingen annan kan.

När den där personen får dig att vilja leva igen.
När du absolut inte kan sluta tänka på den här personen.



DAGENS

Dagens humör:  Jätteglaaaad , trööttis också

Dagens mående: GRYMT !

Dagens borde: Plugga, träna och inte äta massa dumt (keep trying)

Dagens frisyr: Just nu är det utsläppt men ska nog fixa till de lite nice

Dagens smink: No make up atm, blir grön ögonskugga, eyeliner och mascara later. simple

Dagens klädsel: hot pants, svart linne  atm, blir finare sen haha

Dagens planer: Ingen aning! Vill göra något mysigt, minigoof maybe ? :D

Dagens materiella vill ha: kommer inte på nå

Dagens fundering: Hur mycket jag kommer gå ner om jag fortsätter träna såhär bra! 

Dagens beroende: Socker-.-.-----

Dagens tråkigaste: Asså, att ba va hemma. Alla jobbar eller går i skolan...

Dagens längtan: Helgen. Kullern-mys!

Dagens superlängtan: T to the HAILAND

Dagens tidning: Ingen

Dagens låt: Gabriellas sång :)


yoga for beginners



Hittade de här klippet på någons blogg, typ 8 minuter yoga. Jag gjorde de precis och gud va skönt de var, det ska jag göra varje dag :D testa ni med!

VIKTIGT

Har precis tagit en låååång och välbehövlig dusch, rakning och massa goooda tvålar och krämer. Tycker att sånt är viktigt faktiskt, visst att man inte sprutar på sig halva parfym flaskan när man träffar varandra men att vara hygienisk och fräsch är nå som är viktigt. Visst, jag älskar inte Linus mindre om inte han duschar på två dagar men jag tycker bara att de är mys att va fräsch och ligga å känna hans gooooda doft, mumsi.

Åt en soppa för två timmar sen och jag är AP hungrig, mensen kommer snart och det märker jag gott och väl , vill bara ha massa söta saker all the time :( vet inte va jag ska äta, vill inte äta mackor jöö .. får se kanske håller mig till fem men då är jag en jävla bitdh när Linus kommer hem och de vill jag ju inte :)


min PÄRLA

Crosstrainern

God morgon!

Vaknade kvart över 9 och drog mig typ till 10, jag som aldrig brukar göra det! Gött var det :) Sen gick jag upp och ställde mig på cross trainern, gahh sluuuut :) gjorde en kvart i rask takt, blev så impad på baby som gjorde extra fort igår.
Ska vila lite nu sen göra styrka, sen blir det nog en soppa till lunch, en sån där allevo ni vet ? perfekt måltids ersättning, 100 kcal i en bara och de är goda. Inte som shakarna , och de innehåller 200 höhö. kul blogg.

Får se vad som händer, ska sminka mig, försöka med grönt och imorn med blått, brukar inte ha de färgarna såååå måste ju öva lite till jobbet då de även innebär sminkning :)


hähä

Blir rädd ...

Sminkade Wilmis tidigare idag, ,en sotning blev de och de blev skit nice ! Ska jag lägga upp bild ?  hon ska ha mer varma färger men tänk den till ett par rå coola kläder,awesome :)) Kikade på idol med second familly med, gud va mys de är !!

Har precis tränat,stod på cross trainern och lite styrka, andra gången för idag , glad jag. Skulle duscha men börja spy hur som helst från ingenstans, skit konstigt och hemskt, blir rädd för mej själv ibland..

Ska lägga mig under vårat stora ny köpta täcke och bara mysa nu, skriver as kasst för jag satt på mig långa naglar idag,, gahhh!


Okej, sverigedemokraterna...



Okej, jag var ganska inne på att välja mellan två partier och det som Sverigedemokraterna vill med lärlingsjobb tycker jag faktiskt är bra.
Men vad fan är det här för reklam? Gud vad håller ni på med? Såg den på Kissies blogg och man måste väl kunna balansera mellan pension och invandring. Visserligen håller jag med om att vi tar in alldeles för mycket invandrare idag men denna reklam gav ju bara mer insyn på vad dem verkligen vill, känner jag.

Ad astra per aspera

- Mot stjärnorna genom svårigheter.

Har precis varit ute på en power , skönt att rensa tankarna och sådära :) Maria ringde idag och jag har fått jobb (L) (L) haha, ska börja jobba 30 september så det är bara att nöta deras produkter. Alltså jag vill ha allt ! Fick testa den nya mascaran och oh my god vad bra den är, rekomenderar stort!

Tog en glassbit när jag kom hem för jag är så JÄVLA sötsugen, alltså vill ha ngt hela tiden, fast så fort jag tog en bit så fick jag ångest och slängde den........... äter ägg och vindruvor nu istället, nice kombo va? jag är fortfarande sugen på glass!!!!!! :( snart kommer Limpis hit och vi ska kolla vad vi har till att flytta, nice :)
(såg att du kommenterat Lisa och jaa, thailand blir av, såklart. Vi hittar inga hus men då får de bli hotell ist :) )


love the way you lie

Har skickat in allt till arbetsförmedlingen nu, typ enligt handlingsplan, prettyy drygt though. Hoppas jag får ersättning snart eller ett JOBB!!! fan va skönt, hoppas maria fixar in mig på NIvea idag, skulle va guld! Maria är Wilmas mamma, så himla snäll är hon :) <3

Ska göra en omelett till lunch tror jag, sen träna och plugga på nivea grejset, fan det är så svårt.. jag har typ gjort ett block haha. Sen ska jag banne mej träna, styrka och går en power walk till skolan och hämtar louise sen. Känner mig som en soff potatis när vi inte träna igår, kroppen ba sjunker ihop hah !



vilka ska man rösta på ? ... blir blankt för mig tror jag, svåååert !

Ullared is crazyyyy

Ja, vi åkte ju som sagt till Ullared. Klockan ett på söndagsnatten (eller ja till måndag) så kom Sara och Niclas och hämtade oss, jag körde först och sen linus  så skulle nicke köra hela vägen hem. Om de va gött?
Jag hade inte sovit ett piss så var riktigt jävla trött... Klockan åtta kom vi fram och då var de ju bara att kötta, köpte bobbys schampoo och balsam för 9 kr st, haha helt billigt. Sen lösnaglar hundra st för 40 kr, ögonböjare för 5 kr,tuperigns kam 4 kr och massa sådär, jätte kul haha :D

Köpte lite kläder som är liiite dyrare, ett par leggins (typ de där med grejs på knäna från Gina tricot, cykel leggins ) 80 kr, tub sjal 30 kr, mocka jacka 200 kr och lite mer grejs :) köpte så jääääävla fina saker tills när vi flyttar, vi har bestämt oss att vi ska flytta till en lägenhet nu först, får nöja oss med det sen om ett tag börja kolla efter radhus :') så ja, vi ligger tvåa och trea och sådär på några ställen, känns skönt. Gud va kul det ska bli att inreda med våra saker! Och köpa ny soffa med en stoooor divan och massa, gud va de ska bli kul :) Så får se hur det blir med lägenheterna, håller tummarna!


YES

kollar på the hills nu, det är skott pengar på spencer asså seriöst haha.. hate him

ikväll åker jag , linus, sara å nicke till ullared och bränner massa money :D är där när de öppnar!!!

tänk om allt kunde gå precis som jag vill .....

Hej på er!

Har precis käkat frukost, låg och drog oss jättelänge och ringde runt lite. Hoppas att allt blir som vi vill :( hittade ett jättteeee fint radhus , en tvåa precis som vi vill ha !
Alltså har ni tänkt på en grej?? varje morgon  måste man börja med en god frukost eller något som man är sugen på annars blir det bara åt helvete. tänk liksom om man går upp så är det helt tomt, typ så var de för mig idag fast de va inte tomt utan jag va inte sugen på ngt, så ett glas fil med min medicin blev de. Hungrig som en jävla jude är jag :(

Ska pallra oss ut till IKEA och köpis om någon timme, vill ha massa ljus :) sen vet jag inte vad de blir, vill bort och åka iväg. Sällan mitt ständiga krav men jag behöver åka bort för att må bra....

Nästa helg blir det ullared,, hur bra? sara hade köpt skitsnygga leggins (jeggins) för 70 kr, massa snygga lampor för 30 kr osv, de är så otroligt billigt. tandkräm 2 spänn haha


(har inga bilder)

hejdoooo

Kom precis hem från Sara och Nicke, mycket fint hade de fått i sin lägenhet. Vill också! Alltså verkligen ha det SKIT snyggt och inte bara sunkigt och ta det man får, näääähhhh.. jag vill ha det NICE !
Kika lite thai och vi är så sugna så , vi vill bara åka nu.
Så kom Sara på att vi skulle åka till ullared nu, men sen så banga nicke för att hans farmor och farfar skulle komma haha, do'h!

Vill verkligen göra något kul, alltså verkligen nå crazyyyyy och bara dra nu nu nu nunu något som man inte brukar göra ! fett med kul och fett med lycka,


peace out home breee

cant except it.

Kom precis hem från stan!
Jag fick min jacka fixad, eller hon sa vad jag ska göra , sen köpte jag en kofta, leggins och en stoor ring. Woho! Älskling bjuppa på koftan och fika, han är söt han :)
Egentligen skulle jag få en hotellresa + mat + ngn mysig grej att göra men jag kan inte ta emot så mycket, alltså måste ju tänka på att vi ska åka till thailand också :)
Så han bjöd mig¨på det, ska bjuda på middag och ikväll ska vi ha myskväll med massa gurka, morötter, annanas, melon, premium choklad och gött. !!!


Nu ska jag ta en liten nap sen gå hem och hämta kläder:)



haha kass bild, men det är på ringen iaf, höhöhöhö

I´m a hip hopper yes i am

Halloj!
Ska fixa klart  mig nu sen ner på stan igen, ska lämna tbx jackan eller inte tillbaka utan kolla en grej, de va en söm som lossnat så får se vad de kan göra åt de ! Sen ska vi bara gå och mysa, kolla på någon tröja, skor och jeans. även en halsduk. haha massa nytt ! nej men de är nice ;)
Sen ska nog ut till IKEA där det är en outlet på massa möbler, kul! ut och äta ikväll och bio om inte något annat dyker upp, vill göra nå kul och flippat hahaha !! typ ba åka iväg ngnstans

Jaja, nu ska jag tjata på min man att han ska bli klar så vi kan åka någon gång !! (brukar de inte vara tvärtom????)

something new and something black





mmhh, mi lajki! har ny data därför jag kan lägga in bilder, fast vill göra en helt ny blogg med ngn, fett med kul jao

jävla töntar hate u guys

kom precis hem från papio, blev tacos och massa peeps där. Fick cash och massage, var på tiden måste jag säga.
Innan papi blev de stan med wille, inhandlade body butter, en jacka (as snygg) och smycken. Ska jag visa ?

men sen när vi skulle åka buss hem så är de nå jävla töntiga wannabe rockers som spelar musik på mobilen, ah men hallå ska man va en jävla rockare äre hög musik som gäller, så står de och ritar magruter med en penna och halsar 3,5er aaaa men tokig blev jag, såhär arg!!!



men sen blev jag glad för..... något


träna

Självklart fick man ju inge kommentarer igår, höhö. fattar inte, ni är ju fleeeraaaa som läser !!!
Meen, har precis käkat lunch och tränat lite. Gött :) stog på crosstrainern, vibben och gjorde styrka igår, bra dag. men nu blir det vila idag och imorgon sen kör vi på igen!

Ska fixa mig om en timme, har nada att göra till det. SKa ner på stan med William, måste hitta en snygg höstjacka, boots och någon cool ring, får se ;)

help ma

Så var det de här med att blogga då, men alltså det är så himla tråkigt när jag inte vet vad jag ska skriva.
Vad vill ni? Typ smink, produkter, kläder? eller whaaat ?
Igår fyllde jag år iaf (grattis till moi) fick fina cash, höhö.
Har troligtvis fått jobb på nivea med, hur glad är jag ?????? fick produkt pärmen igår så ba in och nöta liks.