UPPSALA

Hola!
Har precis fixat mig och väntar på att linus ska komma så han kan hjälpa mig att fixa kläder , mamaha.
sen åkte vi till hans mami och hämtar gps och googles och sen vidare till lisa och simon, mh så är fallet :)
får se vad som händer ikväll, antingen bara mys eller nå superkul. jag är fan sugen på bio alltså, fast nää eller kanske..


FRIDA !


honeey, i miss you (L)

puss på dig hun

Eftersom vi ba hade varit tsm i tre månader sist jag skrev så förnyar jag denne, höhö ;^)


Vad heter ni?
Linus och Wiktoria

Hur träffades ni? Jag skulle träffa jimpa efter ngn fest och då hängde han med , gick och käka tsm och gick hem tillsammans. om det var mys !

Hur länge har ni varit tillsammans?
1 år nästa vecka.

Är ni förlovade? jaaaa !!!

Bor ni ihop? Näe och kommer väl inte bli så på ett tag heller, måste spara allt.

Har ni barn? näääääe ........

Har båda körkort? asså fan va skönt det känns att säga JA !!

Isåfall, vem kör bäst? lätt! JAG !

Kommer du ihåg er första kyss? Thihi jaa..

Vem sa "Jag älskar dig" först? Linus! Fast jag hade planerat att sagt det längst, ,lovar .

Vem är äldst? min fis

Vem fyller först på året? JAOOOOOOG!


Vem är längst?
jag ;)

Vem sjunger bäst? haha vet inte, linus är så söt när han sjunger så dt får bli han hihi.

Håller ni i handen på stan? mmmm det är mys de.

Kände ni varann innan ni blev ihop? grymt jävla bra !

Vad har ni gemensamt? det mesta! Enda olika är väl typ att han tycker om mjuka pommes och jag krispiga haha.

Blev du kär i första ögonkastet? JA.

Har ni någon speciell låt? a thousand miles

Har ni stora framtidsplaner? kan man väl säga :) vi sparar till våran drömresa nu och sedan kommer massa mer roligt med min älskade, älskar att vi är så lika och har så lika prioriteringar i livet, vi vill göra precis samma saker.

Har ni gråtit i varandras armar? har väl hänt.

Har ni varit utomlands tillammans? jaa, egyptiaaa  :) underbar resa

Vilket är ert bästa minne? finns så grymt mkt så det känns liksom dumt att plocka ut det bästa. Men egypten, uppsala och alla gånger vi badat i jacuzzin när stjärnorna lyser starkt typ.

Vem lagar bäst mat? tror nog att alla vet svaret på den frågan, moi ;)

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? film och mys :)

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? apselut :)

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? haha nä, tar typ 5 min att gå.

Blir du lätt svartsjuk? haha tyvärr .. önska att så icke vore fallet men : )

Brukar ni bråka? vi hade typ en period då vi va trötta båda två, så vi tjaffsa om vem som skulle stänga av tvn, fast sen blev dt bra hihihihih

Ringer eller SMS:ar ni mest? sms is the shiieet

Tycker du om hans familj ?
Hans familj är min familj, haha nä men jag älskar hela bunten. Älskar att Lisa är som en bästa kompis, kan prata med henne om ALLT! Älskar att Wilma är som en lillasyster, sådär sprallig och alltid får mig på bra humör. Älskar Viktor för att han har blivit så himla social och cool. Älskar hans föräldrar för att de alltid finns där, och de får mig alltid att le.

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? allt ;);) nä men ryggen, vaderna, armarna, magen, rumpan, låren, bröstet, ansiktet.. jaa  !

Brukar nån av er prata i sömnen? jaa han som bara den hahaha!



IMÖRRA

Nää, dt blev inget grillat :( fick ta hamburgare ist, fast ångest mahaha. Men nä, nu ska jag tänka att det är helg och att jag får äta vad jag vill :) grymt glad över att jag inte köpte cheeseballs eller nå som jag skulle gjort i vanliga fall, ist blev det gurka. muuums

Har vart och tankat bilen, varit i fliskär, hos linus mami och handlat nu ikväll, inge större planer haha. Vi skulle åka å se på bio, men vi spar lite :) men alla säger att inception är grmy saaaatte,

Ska hoppa in i duschen nu snart, ska ha silver schampoo i håret runt fem minuter, så det blir extra ljust imorn;D jag längtar supermkt, ska bli så mys och ba komma ifrån en snabbis och sen äta på kanonställe, jag vet redan vaaaart hiihi.. fast lisa gumman får bestämma :D (L)


assåå, är jag knäpp eller ska jag inte ha såhär? VA VA VA VA VA VA VA

hiihi äntligen

Åh vad arg jag är, jag är så himla hungrig. Jag drack en halv shake för jag var inte så as hungrig då, sen var jag tvungen att ta två knäckemackor och nu är jag hungriug igen :'(
åååh !!!

Väntar på linus som ska hämta upp mig, vi ska äntligen hem till bjööörn (L) hihi har inte varit där på tre veckor typ så det kommer bli as mys, bada lite kanske och spela buzz tror jag står på schemat ikv om jag får bestämma ;)
Är så himla sugen på kött, hoppas dt blir de till krubb idag då :D

Imorn åker vi äntligen till uppsala, fan va jag vill ha nya kläder men alltid när jag säger de hittar jag inte nå så jag vill inte ha nya kläder fattaru väl ;)



rosens

Gör ingenting från typ halv sju till halv åtta, funderar bara men hallå johanna brukar ju alltid ringa i god tid innan vi ska någonstans (vi skulle va där åtta) så blir klockan kvart i och jag tänkte bara ge meeeee fan på att hon sover haha, ringde henne åtta och hon vakna ju i panik. hallååååhh ?! är hos dig om fem, klick. typ haha söthjärta (L)

Cykla ner till rosens (bageriet) och köpte fraller och hon ciabatta eller va dt heter, till hennes mami som fyller år. grattis sussi :)
Kom hem och såg att de inte fanns nå skinkjävel så tog bilen till ica och köpte, inte fan kan man äta frullba utan skinka eller ;) duka fram och tände ljus och familly blev happy face.

Nu ska jag lägga mig och sova, jag mår så JÄVLA vidrigt illa efter mackan .. skulle inte ätit men dt såg så gott ut haha :(


JEJ

Sorry för no blogging igår, blev bara filmmys med malin, lill sis. Vi såg sex and the city och she's the man, skulle se hannah montana och last song men blev annat kul ist!
Käka tacos med heeela familly, extra mys :) sen massa spel, sekvens, a-ö och sådär. as kul var det :)
Somnade rätt tidigt men vakna av ett sms av mamma att vi måste ut och leta efter wille och fyfan va rädd jag va, har nog aldrig varit så rädd, tänkte de värsta hela tiden ..

iaf då! jag har gått  ner 5 kg höhö, extra stolt. men jag har varit ´jävligt noga med allt, typ kollat kalorier på allting och så, men har ju fuskat ngn gång :) är grymt glad att jag köpte modifast, för vem fan vill äta nutrilett ? alltså modifast smakar milkshake och nutrillet är ju bara billigt pulver, haha:)

Nu ska jag vänta på att Johanna kommer förbi, vi ska gå till rosens bageri och köpa bröd, as mys . jag ska nog även köpa nå bröd, götttannnsss


Vill utomlands nu :D

värdelöst

Haha, loser jag är!
Gick upp 6 och skjutsade linus till jobbet, sen när jag kom hem lovade jag mig själv att INTE somna utan vänta till halv 9, ringa um och sen baka scones till familly. Men vad tror  ni? jaaa, självklart somnar jag. haah.

vaknade av att mormor ringde!

Idag ska jag och malla (sis) ha film dag i min säng, vi ska bara liigga här heeela dagen. Först ut är sex and the city 2, sen hannah montana och sen the last song och sen får vi se;))

(bilder fuinkar inte)

the climb

Åkte och hämtade mami och familly som kom hem runt ett, åh vad jag saknat er (L)(L)
Ska ner på stan nu med lisa,simon, malin och louise å bäby haha men vi ska se på linda b och äta gött !

hay

fan vad ledsen jag blir ..
Ställde klockan på 05.50 för att jag skulle ut och gå en timma, men sen i måndags har jag fått världens blåsor på tårna så jag kunde inte :( var bara att gå och lägga sig med linus igen då.
Duka fram frukost och för mig blev det makrill macka, götttt de :D

Nu ska jag inte göra nå speciellt, ska sova hela dagen och städa, sen ner på stan för att linus älskling är där.. mm ....

Dagens

Dagens humör: Seg och mensverk, annars är jag väl lite sådära

Dagens mående: Jaa, eftersom jag har mensverk så är hela världen dum

Dagens borde: Ta fler shakar

Dagens frisyr: Uppsatt

Dagens smink: Ingeeeeeet

Dagens klädsel: Hade jeansskjorta, svart linne samt vita shorts i morse men nu äre mjukisar för hela slanten!

Dagens planer: Enda jag skulle göra idag var UM och så blidde det.

Dagens materiella vill ha: Kläder. Please give  me some clothes, på lördag !!!

Dagens fundering: Vilken bil vi ska ta på lörda, haha

Dagens beroende: Mobilen, facebokokkk!!!

Dagens tråkigaste: att jag inte gjort så mkt hihi :(

Dagens längtan: Längtar till lördag !

Dagens superlängtan: tills linus får tag i björsa : ) .

Dagens tidning: fan va tråkigt det känns, men ja, GEFLE DAGBLAD !!

Dagens låt: hey soul pitten


THE DAY

Vakna först sex, gick upp med linus. Gick och la mig oss en kvart sen för linus var så snabb imorse. Sen upp runt sju för att han skulle sjukanmäla sig, stackarn har fel på ryggas :(
Sen drog jag till ungdomsmottagningen, inget glatt besked och tårarna ba forsa typ hah, aja det löser sig väl :)

Har bara sovit hela tiden nu och klippt gräset, Ganska lame dag men as mysigt att va hemma med linus en hel dag hihi. Händer väl ingenting sen heller, lalaa vill göra nå kul men får se va dt blir :)


I'M DONE

Precis druckit en shake, ska åka till mormor och hämta nå soppor som också ska vara bra. Byter bara ut någon maträtt om dagen, istället för att köra som jag gjorde förr. Sen ska jag fan köpa de där chili burners också :) jag är täägggiii ..

Sitter och väntar på att linus ska komma hem så vi kan åka och handla, åka till mormor sen grilla. Fan vi äter det hela tiden men alltså kött + sallad + potatis är typ det godaste som finns .

Vill bara tacka folk som finns där för mig, alltså vänner som frågar typ hur mår du? varje dag och verkligen bryr sig än att bara höra av sig när man duger för att ha fest hemma, typ. En person som sitter och snackar skit om ens andras vänner med mig, samt gör detsamma bakom min rygg känns helt ärligt inte äkta för mig.  Märker ju verkligen vilka som är ens riktiga vänner hahah.. aja fattar inte att jag ens lagt energi på dig, vill inte ens ha nå med dig att göra ! känns nice, avslutat kapitel i mitt liv och nu kan det bara bli bättre :)


CHILI BURNER

Sådärja. Har varit ute på en powerwalk/springtur. Alltså jag har sån dålig kondis ja så det finns inte, fast det börjar ju bli bättre nu :) känner att jag kan springa mer och mer.
Gick förbi Ica och köpte morötter som jag ska ha till mellanmål, i vanliga fall skulle jag tryckt i mig massa kakor och mackor men det måste sluta!
Ska inte dricka nå i helgen, på lördag ska vi göra en surprise för söta Lisa hihiiii hon fyller arton på måndag :D:D Så på fredag antar jag att det blir mys bara :)

Nu är jag så jävla hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen men klockan tolv ska jag äta, så jag inte blir mer hungrig efter tre timmar igen, såå lär fan sova bort hungern nu haha.

Men föresten, är det någon som testat de här chili burner? jag vill veta om det är bra! Har läst MASSA om att det är grymt och att man går ner bra av det, gör man ???


DAGENS LISTA

Dagens humör: Trött, hoppas på att bli kalas glad sen!

Dagens mående: Otroligt lycklig. Men samtidigt lite rädd… Får jag verkligen vara så här glad och lycklig? Får allt verkligen kännas såhär perfekt? Väntar bara på att något tråkigt ska hända.. Känner ni igen er?

Dagens borde: Inte äta nå, haha.

Dagens frisyr: Eftersom jag gick upp för två timmar (sex a clock!!) så har jag inte orkat gjort nå ÄN, kommer nog inte orka göra det heller eftersom jag inte ska göra nå idag;)

Dagens smink: Nadas!

Dagens klädsel: Eh .. morgonrock ?

Dagens planer: Sja ut på en powerwalk nu om någon timme (ligger och drar mig liiiite till) sen förbi ica och köpa frukt, är så hungrig :(

Dagens materiella vill ha: Materiellt, vafan är det.. ge mig pengar så är jag nöjd sen.

Dagens fundering: Om modifast kommer att funka. Hoppas!

Dagens beroende: Hmm, ingenting tror jag. Sängen såklart ..

Dagens tråkigaste: Att jag typ inte har nå plans for today. Vill se på massa bra serier, så det blir nog one tree hill. Har kollat klart på Paris Hiltons nya serie hahah lame, någon som vet om the hills går att få tag i ? :D

Dagens längtan: Längtar såklart efter linus, men även efter mamma och familjen. Längtar bort till nå bra ställe med massa kärlek och fint väder. Längtar tills jag ska tvinga linus att ringa björn, mahaha.

Dagens superlängtan:T to the hailand.

Dagens tidning: fan va tråkigt det känns, men ja, GEFLE DAGBLAD !!

Dagens låt: Africa, tyvärr haha.


MAKE UP


Körde på en grön sminkning i torsdags! så jävla svårt att spänna upp ena ögat för att se skuggan och så ska de andra va ner, men vafan.


Sen i onsdags hade jag en "vanlig sminkning", med beige, brun, guld brun och vit highlighter .

WEARING



Två halvtaskiga bilder på slaffs vardag, woho!

depp .. .

Sov ut idag, eller ja,skulle kunna sova flera timmar till men kommer inte kunna somna ikväll då isånnafall ..
Känner mig helt konstig, typ kluven, deppig eller nå. Tror nog det är mensen som är på G men va sjutton, vill vara glad.

Ska väl sätta igång en tvättmaskin, diskmaskin, dammsuga . herrejössanes, tråkigt att göra allt själv :) Ska laga mat till mig själv också, linus ska äta hos sin mormor och morfar eftersom det är pannkaka och jag är inte ett big fan av det, kan knappt äta det längre haha .. får väl se vad jag gör, antingen nå gott eller så tar jag en naturdiet bara, får se.

wohoooo

Hann inte skriva något imorse , åkte och hämtade mormor typ 10 så drog vi ner på stan. Hitta en kofta (fast den skulle mami betala ) och en ögonskugga . Skitsnygg! tänkte sminka mig med den idag då vi ska ut och käka, kan lägga upp outfit och smink senare? Har redan gjort en och knäppt kort men orkar inte lägga upp nu ;-)

Vid fyra ska jag möta Linus vid banken, vi ska fixa nytt card, så man kan bestalla kläder och så. Sen hem och byta om, och sedan blir det chers :) As nice.

'





jävla fitta , alla vet att du gjort det.. sluta neka

husmor

Kirra i ordning mat så det stog på bordet när bäby kom home, glad blidde han. riktig husmor är jag asså :D
Nu ligger han och sover (som vanligt) (tänkte jkag skriva) men jag får glatt vänta tills han vaknar och är på bra humör :)

imorn blir de staan med mormor , nice . haha

FÄRGA HÅRET

Sådärja.. Åkte och handlade hårfärg samt fruktsallad som jag ska göra till efterrätt idag, mumsigt.
Sen åkte jag till ica plus och hämtade ut mina bikinisar, satt väl bra. Den blåa var dock konstig över brösten men jag ska nog sy till den lite :)

Färgade löshåret och har haft i silverschampoo, ska hänga det på tork ute nu. Lär ju se as konstigt ut att där hänger det hårtussar med massa kläder haha. Men det sliter nå grön jävligt att föna håret, jag har typ gjort det max 5 gånger i mitt liv. Det ni! Love självtorkning haha.

Sen har jag städat garderoben, slängt massa kläder som ska gå till fattiga barnen haha. Hela tre kassar ! :D


ångest dämpande.

Alltså fan.. Gud vad jag vill åka iväg på nå mysigt ställe och bara vara, ta på mig mjukisar gå längs stranden eller ligga på ett hotellrum och bara mysa med min älskade. Jag vill bara åka iväg  och slippa tänka på så mycket, njuta av livet !

Jag vill jätte gärna åka utomlands, åka bort till stockholm, åka på kryssning eller något. Ha as kul och verkligen leva för stunden. Allt det rasar ju ihop eftersom jag måste spara pengar, kommer aldrig få ihop pengar annars till thailand. ...  Men men, drömma kan man ju :-)

Känns så tråkigt för jag och linus har ett år snart, och vi firar ALLT. vi gör verkligen det, förutom nu när vi inte ens kan fira vår ett års dag liksom, :(  sen fyller linus år, hur ska jag köpa present`? asså va dryg jag ääär haha .. please take me away .

Close the door and leave your key

Godmoooorning !

Vaknade 10 och tänkte bara ; nää fan. jag skulle ju sola eller nå idag ? men solen verkar inte bestämma sig, det är moln och sol och när jag går ut så kommer molnfittan fram igen.
Åkte ner till apoteket och köpte en grej, glad blidde jag. Ska se hur jag mår idag efter all mat och så, ska INTE stoppa fingrarna i halsen för att jag mår illa. Så de kanske bara är nå konstig grej jag fått i huvudet, eller jag vet inte haha..

Färgade håret igår och det blev gult :) ska ha i silveerschampoo nu och så kom jag ju på LÖSHÅRET!! vafan, lär köpa färg idag dåå :D

Nu håller jag typ på att dö av hunger, men letar efter någon som vill göra nå med mig !! Alltså seriöst jag dör av tristess, någon som vill göra nå ==!=!=`????!!!! VA !!


saknar min mami

BIKINI

Dessa simpla två kommer hem till mig om någon dag !



från; ellos.se

VARDAGS

MUMS vad gott det var med käk. Dock spydde jag upp det direkt efter men det var gott så länge som det varade (Y)
Nu sitter jag med färg i mitt hår, vet att det kommer bli gult. SOm vanligt när man bleker. Tur att jag har min bästa vän hemma. Silver schampoo!!!!!

Ska försöka få liv i linus nu, han sover. Som vanligt tänkte jag säga ;-) närå men förstår att pluttis är trött......... Wille och martina kanske kommer förbi och slaggar här inatt . Skulle ju va awesome :D


MISSEKATT


VALBO

Efter några timmars hängande framför datorn samt tvn fick jag nog. Smsade Ida om hon ville med till valbo, så jag hämtade upp henne och kin. Fick med mig en klänning/linne samt ett par jeans leggins för 100 riksdaler,  fint. Sen en hårfärg för att ljusa upp det lite, får se hur det blir med det bruna. Isånnafall färgar jag i augusti !

Möttes av en snygg kille när jag kom hem, fan är det verkligen min man det där tänkte jag, men så äre minsann. Gosse, vad kär jag är. Nu ska vi grilla, fan va gött. Blir nog en prommis senare, ska lägga ut min nästan oanvända iPod på blocket och sedan drar vi nog en prommis :)


Jobbigt läge

Jag är en person som lägger på mig rätt mycket. Saker alltså.
Har jag massa att göra en dag, då blir det för mycket och jag blir förvirrad, stressad och vill inte göra någonting.

När jag gick i skolan så kämpade jag som bara den, vi hade minst ett prov varje vecka. Nej, jag överdriver inte. När jag har så pass mycket får jag en massa prestationsångest och slänger allt åt sidan, orkar liksom inte.  Jag började gråta för minsta lilla, varje kväll låg jag och planerade nästa dag, minut för minut. Bestämde kläder så jag ite skulle bli så ledsen dagen efter, men lik förbannat skulle jag inte ha dem kläderna ändå och kaoset brakade loss, återigen. Jag skrek, jag grät och jag bara la mig ner på golvet. För jag orkade inte. För bara kläder.
När jag var en minut sen till bussen så kunde min dag förstöras, trots att jag visste att jag ändå skulle stå och vänta i fem minuter. Jag är aldrig sen. Jag hade så mycket press på mig till att jag slut blev ett nervvrak, jag försökte spela glad. Försökte skratta. Men innerst inne var allt svart, jag tänkte på vad jag skulle göra om någon timme, exakt vilken minut jag skulle gå och hur många minuter det skulle ta till nästa gång jag räknade.

Allt fastnade i min hjärna. Den där stressen som jag upplevde varje dag, varje minut och varje sekund. För något som så litet som ett prov. Som jag lika gärna kunde göra om. Fast. Tänk vilken ångest jag hade fått då. Ni fattar poängen.

Sen efter studenten, så släppte allt. Alltså seriöst, jag var trött (är fortfarande) hela tiden. Det tog flera veckor innan jag kunde göra något, när jag skulle till arbetsförmedlingen, till stan eller vad som helst så fick jag ångest för jag ville bara vara hemma och sova.

Idag så är en sån där dag, då jag inte orkar göra någonting. Jag vet att det är sol ute, och jag vill ut och sola. Men jag orkar inte. Alltså jag orkar inte ens lyfta min rumpa och gå ut och lägga mig på studsmattan. Jag vill bara bli pigg till Linus kommer hem, då jag kan vara glad och känna att jag har 8 timmar att spendera med honom tills vi ska gå och sova.

Det är så skönt att vara själv med han, det känns som vi själva har flyttat. Lagar mat, tvättar, diskmaskin och fixar allting själva. Tillsammans. Det är mysigt.

Huruvida jag stressar eller inte så måste det få ett slut, jag måste sluta räkna minuterna och jag måste försöka tänka att jag ska fånga dagen, ta den som det är. Missar jag en buss så kommer det alltid en annan, det blir inte svårare än så. Även fast jag vet att det kommer bli svårt.

Jag ber er bara, kolla på dem här bilderna. Den första är från när jag går i skolan, och den andra när jag har slutat. Jag kan ju bara konstatera att jag ser (och är) så mycket lyckligare nu..




klickbara bilder

OUTFIT



Haha sista bilden, eh.. ja , linus ropade precis och självutlösaren knäppte precis när jag sprang iväg :D

okej, äckligt inlägg ?

Enda sen typ i mars, så har min mage varit åt helvete. Jag åkte upp för grymma smärtor i njurarna (eller blindtarmen , typ ) och de sa att det var irritabel tarm, okej sa jag. de skicka hem mig för att läsa om det och såg att jag kunde ändra min kost lite och stressa mindre. Det första gick något att göra åt, inte det andra ..
Sen efter ett tag börja jag bajsa efter varje gång jag käkade, varje gång. Åkte till hälsocentralen och jag hade inte bajsat på en dag när jag kom dit och jag fick medicin för förstoppning, happpp nice  ?

Det la sig ett tag efter studenten, men fortfarande bajsar jag minst 2 ggr per dag. OCH nu, efter vi var i ockelbo på marknad, så spyr jag också efter varje mat jag äter. Äter jag frukost så spyr jag, äter jag middag så gör jag det. Alltså vafan? As konstigt. Mår jätteilla efter chips så det kan jag inte äta, tänkte att ja men det är ju ganska fett? jag mår ju inte AS illa efter middagen, på samma sätt som jag gör med chipsen, jag känner liksom att jag mår illa och jag måste stoppa fingrarna i halsen haha.

alltså vad kan det vara? jag har kollat laktos  och det där, det är det inte. Det är inte gallan för det har jag kollat upp med alla sympton. Jag är  inte gravid för det har jag också, eh kollat. ?

VARDAG

Har inte suttit vid datorn nästan i helgen. I fredags så gjorde vi ingenting, bara såg på massa filmer. Sen i lördags så åkte vi till christer och fira han, kött och potäter och öl blev det. Blev lullig på tre öl typ haha !
Igår gjorde vi verkligen INGENTING, båda kände på morgonen att faaan nä vi orkar inte göra något, vill bara ligga i soffan ooch det gjorde vi, hela dagen. Ovanligt för att vara oss, som är så rastlösa och måste göra saker hela tiden haha :) men det var jättemysigt.. Vi laga tacos med!

Idag ska jag nogbbara sitta ute i solen och läsa, vill verkligen bli brun nu :( fan jag brukar ju bli neger dirr ? :D sen ska vi grilla, mumsi. Jag sa åt linus att han fick bestämma mat, så det blir kött idag och imorn, sen plättar och sen köttbullar. haha vafan, :D


LOVE



Jag älskar dig. Av hela mitt hjärta.


PEPP

Äntligen klar med dagens grejer ,haha. Ska bara skjutsa mamma och dem till båten så är jag heeeelt alone. Eller ja, bäbis också men det är nice.
Han kommer väl snart, då blire grillis. Kroketter skulle han ha minnsan, fy bubblan. hoppas han offrar sig för mig ngn gång, fast de tror jag inte då dt gäller mat hah.

är aaaas sugen på att göra nå roligt, är jätte pepp. fast alla ska festa idag och jag har ingen dricka och vill parta imorn, åh... äh det löser sig väl .. :) sugen på filmkväll eller film-maraton, hannah montana !!! blivit besatt. okey, lite töntigt om man är 19 bast men hallå hon är ju grym.


mysig bild på lull som jag tog för något år sen!


MobilBlogg

Godmorgon! Ligger ute i solen nu, Usch vad varmt det är.. Orkar inte sola för jag ska göra så mycket nu Haha, men 10 min till får det bli. Har ändå blivit ganska brunis.. Ska hoppa in i duschen nu, sen noppa brynen , lägga kött i marinad, damsuga, skjutsa mormor, skjutsa pappa, hämta mamma, skjutsa dom till fliskär osv Haha, mycket att göra;-).

åååh

Ibland blir jag skit arg på mig själv. Att jag har så himla lätt för att älta saker, bli sur samt att jag är så svartsjuk.
Jag har alltid varit svartsjuk, på massa saker. Avundsjuka och svartsjuka finner lika, jag känner ingen som helst skillnad mellan dessa två. När mina syskon får presenter sticker det i ögonen på mig, jag vill helt seriöst slå dem för att jag ska komma åt presenterna.
När Linus pratar med en tjej eller om en tjej blir jag rasande, alltså jag kan inte behärska mig. Jag är så jävla svartsjuk, fastän jag vet / tror att han inte skulle lämna mig bara sådär pjoff.

fan jag vet inte vad jag pratar om, egentligen är jag så himla ledsen. jag skulle bara vilja prata med någon nära som förstår mig, inte bli arg, inte säga "men du blir ju så sur för ingenting" utan bara sitta och hålla med, krama om mig och säga fina saker som gör att jag kan se saker ur ett annat perspektiv, istället för att bli arg. vart fan är denna någon just nu? :'(
fan.



gaah ..

I måndags så rev jag och wilma tapeter i hennes nya rum. haha dt blev as jobbigt efter ett tag! sen på kvällen hjälpte jag daniel att flytta lite, snygg lägenhet!
tisdags så flyttstädade jag hans lägehet, satan va varmt och jobbigt det var. tjänade storkovan , haha närå men en bra slant iaf. Solade hemma hos linus sen ..


igår och idag har jag, mormor och louise badat. Igår i hemlingby och idag nygård eller något sånt, haha, var as mysigt iallfall. Wille följde också med : ) 

Hoppas på något as kul i helgen, har lust att kanske sitta och någon och bara skratta halsen av sig med massa cider eller åka till något roligt ställe. Har lust att göra nå kul !!!!!!!!



hoppsan

Okey, jag har haft världens slit dagar. Ska och bada nu, lovar att jag skriver sen :)

Hannah montana

Vakna runt halv elva, käka frullba med wilma sen har vi fixat hennes rum. Dragit ner alla tapeter, awesome :) nu ska dt spacklas och målas sen är det finito :D skit snyggt kommer det att bli, till skillnad från fondväggen innan ;)

nu ska vi se på hannah montana, sen kommer danne och hämtar mig så ska jag kika på hans lägenhet, jag ska städa den imorn för några hunkar. Fint det.

Varje morgon är början på resten av ditt liv

Vi har det bra i stugan! Spelat minigolf , fiskat , bada och bastat. Nu sitter linus och ritar av mig haha blir nog snygg. Tänkte bara skriva att ... Jag är så jävla lycklig, nåå grymt !!!! Hörs imorn;)

vill göra nå kul

Såja, äntligen hemma! :)  blev en trevlig dag på stranden med släkten, eller ja två människor ur den hihi.
Gick kanon att köra med, va så kul när jag och louise åkte och ba satt och sjöng till rosa helikopter. älskar dig sötis.

Nu kommer snart linus och hämtar upp mig så drar vi till hans stuga, mys. ska försöka hitta nå att ha på mig, hans "fläkt" funkar inte i hans bil så blir ju ngt lätt bara, stannar och käkar i söderhamn. Hörs på later då, kommer att uppdatera från hans mobil så blir nog inga pics (:


okej, jag vet att jag är dryg med mitt hår. Men jag vill göra MASSA bruna slingor och sätta i nailhair, skulle inte de va kul ?hihi jo.

GLAD

Ni förstår inte hur nervös jag var igår alltså.
Kom dit och presenterade mig för Lars, jag bara "faan alla säger ju att Per är snällast och inte kuggar någon, vafan... " fast sen va han kanon social och fick bort mitt nervösa, haha. Satt och pratade hela rundan så det var ju kanoners, till skillnad från bitterfittan jag hade förra gången, pft vilken surkärring. (kuggade första)
Sen sa han jaa Wiktoria, du är godkänd.
Jag ba, nääää...
Han; jooo wiktoria du klarade körningen!
Jag; näää nu skojar du
Han; Wiktoria du har KÖRKORT!!!!!!!!!!!

alltså sån skööön känsla, jag krama om han och bara hoppade ut :D wohoo ! Sprang upp till volvo och tog bilen och åkte , från fyra till 9 haha. Owe jansson, ikea osv :D Firade med Chers med mami, linus och louise. Synd att inte bosse kunde va med.

Nu ska jag göra  mackor till mej, anna och louise. och packa lite grejer. Ska till rullsand med dem två samt mormor, lite barnvakt liksom. Ska bli skönt, hoppas jag an sola bort mitt flagel :-O ser as äcklig ut på ryggen :'D



Bild från ballet i tyskland, fan  jag tyckte det kändes as lame men duuuu, de va awesome.


WOHO !!!!!

vet ni ? Jag har så JÄVLA mycket körkort !!!!!!!!!!!!!!!

gårdagens outfit


fastän man inte ser så bra !

svart tisha, vitt pösigt linne under, jeans shorts och en grå oversize tröja

GÅRDAGENS SMINK

färg är snyggt.


sen att jag ser ut som torkel i knipa gör väl inge , va ?

sola

God morningggg ! Vaknade runt 10, har damsugit och kikat runt på de vanliga bloggarna och ska ut och lägga mig i solen nu, blir väl någon timme innan jag ska dra iväg :) iih nervös. Ikväll ska jag och älskling göra ett nytt försök med att mysa haha. Får se vart de blir :) imorn blir det stugan direkt, så får använda limp tha pimps mobil : ) Senare kommer lite dagens wearing och smink, eller ja gårdagens haha. Kan väl lägga in dagens med ;) (bloggen blir as konstig för mig ibland så jag inte kan lägga in bilder. suger BIG time !!!)

Mobilblogg

Blev väl inte så mycket mys haha! Vi la ut filten, pussades massa och åt massa gött, sen blev vi attackerade av måsar!!!! Fick panik ja.. Alltså de kom verkligen rätt emot oss och flög mot oss , helt sinnessjukt :D Åkte hem och hjälpte mamma med hennes mobil och nu ligger vi i sängen och ska mysa tillsammans med Entourage på Tvn , sjuans säsong har ju kommit ut nu så klart jag ställer upp för fisen min! Bara för att jag hoppas att han ska göra samma saknär oth kommer hihi, schhh om dt ;) Sov så gott mina vänner, hörs imorn;)

övningsköra

Har precis varit ute och kört med Bosse, i närmare två timmar. Det var gött! Bjuppa på glass gjorde han å, trevlig den där.
Nu ska jag ut till vårvik med hjärtat, vi ska sätta oss på klipporna och äta jordgubbar och bara mysa. Fick föresten en jättefin present av hans farmor och farfar, 1000 kr. Går direkt till thailand :) tack så hemskt mycket, önska jag var där så jag kunde krama om er !!!! :)


illamående

Mår fortfarande inte bra. Spydde i morse, så gick jag och lade mig igen. Vet inte vad det kan vara, har ju testat gluten och allt.. ? Iaf, så är jag för rastlös för att bara vara hemma och dega. Så gick ut och klippte gräset, ut på en intervall runda med power och springa, gjorde lite situps och armhävningar och spydde sen, haha inte för att de va jobbigt utan för att jag är sick ;) Har legat ute och solat nu, ska ta bussen om en timme till körskolan och köra sista lektionen. Får se hur det går.. vill inte åka dit för jag mår mer illa än någonsin men måste:(

Övningsköra

gaashh, mår illa!! Har spytt hela dagen idag med, fatta man ju. Spydde innan jag hoppa på bussen till körlektionen, nice brutta ;) Limpis hämtade mig så åkte vi hem och käka och kollade klart på farsan, grina jag. Nu har han precis åkt och sprungit så jag ska väl ut och köra snart! Ska tvinga linus att han ska ringa sin farmor sen, vill ha det klart om vi ska åka i helgen eller inte, annars kan jag planera nå annat :) fast han tycker det är jääävligt svårt att ringa folk, dunno why. haha

länkar

Har äntligen fixat till mina länkar, nu har ni några nya! Hannah, Frida, Johanna, Wilmas och Carros bloggar besöker jag varje dag så kika in dem :D

Stugmys?

Har typ precis fått i mig två toast, känner hur illamåendet kommer sakta men säkert. FAN! Mamma och fredrik hade googlat på att det kan hålla i sig i tre dagar, så det är ju FETTTT onice. Har körlektion kl fyra så måste iaf försöka ta mig in till det. Sen kanske min söta älskling hämtar mig, känns värdelöst om jag ska sitta på en buss när jag mår illa. Får se om han ställer upp hihi (:

I helgen kanske vi åker till hans stuga, hoppas! :) Ska ringa och kolla om dom är där nu .. åh vad mys. Sola på bryggan, hoppa i vattnet, åka ut med båten och fiska, bastu och massa kärlek. LOVE!!


SIST VI VAR DÄR ! dåligt väder men götttt sällskap.

BAJS

Så besviken på mig själv. Att jag åt den där langosen. Kunde jag inte bara hoppa över?
Jag har missat de 16  timmarna jag skulle fått jobba. 1500 .. för i helvete :'( Jag behöver ju ALLA pengar jag kan få nu. Jag är så jävla dum asså..

Hittade tack och lov mitt presentkort på ticket igår, så nu har jag iaf 2000 i kassan hah.. Jag är inte ett dugg ledsen över att jag måste spara pengar, som jag brukar tycka är tråkigt. Den här chansen, hur många gör det? Hur många åker iväg en MÅNAD eller mer för att bara upptäcka grejer? Vet många som skulle slänga iväg hela sin lön på kläder osv. jag är stolt över mig själv =)

Jag vet inte hur jag ska göra med mary kay. help meee ??

Matförgiftad

Något som jag inte har sagt är att jag var på ockelbo marknad igår, köpte en langos och fy helvete vad den såg ut. Åt upp den anyways och ja det fick jag ju sota för, hela natten har jag spytt och nu när jag åt det första på hela dagen så spyr jag, nice eller... ?

Jag och Linus skulle ju åka till vårvik, sätta oss där på klipporna med massa jordgubbar och god dricka, bara mysa med massa filtar för att fira våran 11 månaders dag. Men nä, jag sabbar allt. Som vanligt , haha .. Aja, älskling kommer hit och jag hoppas jag får se någon bra film hihi :)


thailand

Åh va jag längtar till thailand haha. Vill bara iväg! Vi ska försöka tajma in så vi åker någon dag efter jul, för då har vi fått både födelsedags pengar samt julaftons pengar, sen kanske det slinker in någon förlovningspresent också haha, ;) vi fick 500 från bosse och barbro sen jättevackra glas från tomas och camilla, underbart!

JEJ!

Helgen var underbar!! Linus föräldrar (eller ja, mamma och låtsas pappa) följde med oss ut till eggegrund, as nice var det. Att dricka rosé , äta baugetter, skratta och bada tillsammans lär ju va det mysigaste som finns. Slänger in bilder senare

bla bla bla

Åååh så himla hungrig så jag dör!!
Arbetsdagen gick bra iaf, var lite trött efter lunch men de dåna upp sig. grymt att jag fått jobba iaf, verkligen glad :) kul att fredrik jobbar med, rolig prick de där som inte jobbat förr, hihi.

Nu kom jag precis hem, har köpt mygg grej på apoteket (grym, jaaa!!) ska åka till citygross för att köpa sol olja så jag blir neger imorn, är på god väg iaf ;) så jävla rå snyggt att va brun på sommaren, love it.

nä nu flamsar jag bara vet inte ens va jag srkiver haha :D ha de så göttans!


jobb i flera veckor

Eftersom att jag har jobbat idag har det inte blitt någon uppdatering, givetvis självklart ! försökte gå in från mobilen men det gick inte..
Aja, cyklade fram och tillbaka och har inte suttit en enda stund, bra det :) ska jobba imorn med så fick jag reda på att jag får jobba flera  veckor framöver pga en incident som hänt, as kalas. Blir mycket pengar till thailand :) har räknat att allt kommer att gå på 34 000 så det är ju en del att spara.. men det kommer att bli underbart så det är värt det!! om jag jobbar på volvo tjänar jag en rejäl slant sen har jag extra med mary kay också :)

Eftersom linus mamma fyllde år idag så åkte jag dit och klampa in efter jobbet, svettig som en jude var jag.. fyfan! hoppa in i duschen direkt och sen så blev det tacos med tårta, det var så mysigt. Älskar hans släkt och familj, känns precis som mina :) så otroligt lätta!

Linus skulle tydligen ut och springa med jimmy utan att han sa nå åt mig, så han packa ihop mina grejer sen ba aa nu ska vi dra, haha jahappp .... snäll kille liksom :) aja.

ska försöka sova nu, så jag sover i tid någongång. Är vaken till två-tre på nätterna och det suger big time..