För jag vill ju också ha sommarlov

Ja, när man sitter på jobbet och tittar ut genom fönstret så går det inte att undgå en suck. Tänk vad skönt det hade varit om jag hade legat på playan nu, är bara några av de tankar som susar genom huvudet.
Men .. jag tycker faktiskt att pengarna lockar mer, att bli jävligt glad en gång i månaden slår ju allt ;) nej men visst saknar jag att ligga ute och pressa, men det finns fortfarande solarium och Alanya är ju kvar det med. Så då blir jag allt solbränd och så har jag pengar på köpet. Känns ju bra det !

Jag kände mig så himla dum idag när jag inte följde med Sara till stan, men jag var helt död. När jag kom hem la jag mig på soffan direkt och nästan grinade för jag var så slut. Ändå  lägger jag mig vid 10 så jag får ju mer än 8 timmars sömn. Konstigt det där!


Hopp i bara! När vi hade haft Målarfärgskrig på kullern runt midsommar.

På väg till Sandbankarna.

Det är fan inte lagligt

att vara så jävla trött som jag är nu. jag håller fan på att somna i stolen nu :( vill bara hem och ligga i min säng och gosa, läsa en bra bok eller vad som helst.
Har suttit och kikat på hårförlängningar, för jag vill bli långhårig igen :) så har hittat superbra hår så ska bara beställa en värmetång så gör man det hemma, är ju lite smidigare så , billigare om inte annat.
Nej, nu ska jag hämta ett äpple och en baby youghurt ihopp om att bli lite piggare.
Hörs sen

I just love it.

För några veckor sen när jag började här så var jag helt okunnig. jag gick och frågade alla vart ALLTING skulle stå. Så en gång när Tomas kom in till mamma så kollade hon inte upp riktigt utan frågade bara ;
Vad är felet nu då?
Tomas blev ju lite paff och när mamma märkte att det var han som stod i dörröppningen sa hon att han och jag var så lika varandra så hon trodde att det var jag. Mamma fick då svaret tillbaka att hon var lik Tomas mormor, haha.
Så alla gånger jag träffat på Tomas har vi tjatat om att vi är så lik varandra, och så även idag.
När jag gick igenom verkstaden med Sara nyss så kom Tomas och frågade Sara om hon inte tyckte att vi var lik varandra, för jag är ju så förtjävla snygg tydligen (eftersom jag är så "lik" han). Så hör man Johan skrika längst bort ; Men tomas, nu lugnar du ner dig lite!
Haha :) Så härliga killar, verkligen lättsamma och allting. Skitroligt ställe är det här, och jag hoppas att både jag och sara får sommarjobba här på Volvo nästa år igen. det är bara 10 jobbardagar kvar, fan va tiden går fort..

för de är grääjt



här är mina favoriter ;D

Kan ni förstå känslan?!

Jag har gått och trånat efter ett par skor hela sommaren men inte orkat testat dem eftersom det min storlek inte funnit. Men idag testade jag dom ändå, och jag kunde ha dom!! fyfan jag är så jävla glad :) mitt bästa köp genom tiderna, lätt.
Jag köpte även ett armband, örhängen och hårfärg. Tror att jag och Sara ska ner på stan imorgon igen, men det finns fasiken inget fint nu i butikerna - inget som tilltalar mig alltså. Men, jag kan följa med som moraliskt stöd liksom.
Jag tror jag hoppar solningen den här veckan, jag är skithungrig vid 6-7 och då är vi klara vid stan och att lägga sig i ett solarium då känns inte toppen. Så det blir nästa vecka ,blir ju toppen de, får man lite färsk färg innan cf ;)

Nu ska jag ut och låsa moppen, koka ägg och bosätta mig i soffan. Pussycatdolls final idag , men sara har redan avslöjat vilka som vann. buse! 


Ledsen för att..

jag är ledsen på mig själv för att jag inte laddar upp bilder! Men saken är ju den att jag aldrig hinner knäppa, och jag sitter oftast nere på datorn nu där jag inte har någora bilder. Kanske ska jag ta med mig kameran till jobbet en dag och fota allt roligt som händer här?;) Nej vi får se, jag har ju faktiskt 2½ vecka kvar på mig att ta massa bilder, tänk att det bara är så lite tid kvar nu.. jag har alltså varit här i 7 veckor. Helt sjukt!
Det som är positivt med detta är ju att jag lätt kommer komma in i skolrutinerna (jag börjar ju samma tider nu.) och att jag tjänar fett med cash. ;) lite tråkigt är det ju att man inte hinner sola, för det är ju de sommarlovet går ut på, men å andra sidan har det ju inte varit så bra väder, är väl nu på slutet det har varit bra bara.


Nu ska jag snart gå till massagestolen tror jag, har så ont i ryggen. Sen efter jobbet så ska jag och Sara ner på stan igen, fortsätta på presenten till hennes kusin sen blir det massa shopping. Kan det bli bättre?;)

Kändisbilder!

Tänk att jag kommer va den som har tagit de här bilderna på ludwig, om några år han .. mer känd än Kungen! det ni.








govännen :)




och dig, hjärtat. Dig saknar jag.. vi ses på fredag, va? JAG ÄLSKAR DIG.

Dont you cry !

Sitter på jobbet nu, har nyss haft lunch. Har börjat äta så himla tidigt nu, förstår inte varför. Jag äter väl inte supermycket till frukost så det kan väl vara det. Just nu pratar jag med en jättegullig tant i telefonen, jag blir helt varm haha! Jag ska också vara söt när jag blir gammal, ingen surkärring är inte ;)

Jag funderar lite på hur det blir idag, för jag och sara ska ner på stan direkt efter jobbet, sen åker jag hem. och då är jag hemma själv? hur ska jag få mat dårå? jag är ingen king på att göra mat, så nu blev de lite klurigt ;P mamma och dom ska ju hem och hämta min lillebror, så de får fasiken åka hem och laga mat åt mig med. Sagt och gjort, eller hur? 

som tack för..

Nu sitter jag och pratar med min käre vän Patrik på msn. Det är fan hur många som helst som heter att dem ska till Alanya..
Patrik,marsi, henke, mange, freddie,hammarn, abbe., ja flera stycken ;D vi har iaf bestämt att vi ska parta tsm där nere, vi träffas säkert där :)
nej nu är det kväll på g, kommer väl skrva ett inlägg om 4 timmar om att ja inte somnat än, haha ;P typiskt

over my head

Fasiken vad trött jag är. Kan det vara läge att gå och lägga sig, redan nu? Jag är hemma själv och det är inte så mysigt, jag är så himla rädd. Jag vill ligga och prata i telefonen hela natten, för jag känner mig på ett sånt där prata-av-sig-humör.
Imorgon ska jag gå på stan med Sara, vi ska kika på present till hennes kusin. Kommer bli toppen de, eftersom det är en så kul present ;)

och jag längtar fan till turkey redan nu, fan jag är helt sprallig .det blir ju en upplevelse, helt klart.

det blev....

ALANYA ;) så den 16 augusti åker jag och min fjortis till mormor. haha! Nej men min mormor och jag är så himla lika, vi är båda förälskade i rosa, samma killsmak (okej tro inte att jag tänder på gubbar nu!) samma tankar och ja allting. Hon är en själsfrände, om man säger så :) Det kommer bli grymt skönt att komma iväg på en liten snabb semester faktiskt. Det är ju mindre än tre veckor kvar så det känns ju perfekt då jag inte behöver längta så mycket, ni vet, mitt tålamod är ju inte det bästa :D fort och snabbt ska de gå - eller hur mamma säger.. fort och fel kanske? haha
så nu ska jag smsa Hannah (eftersom hon var där nyss:)) och fråga lite vad man ska tänka på ;) kommer bli super det här!!





Så jävla risig

Fyfan vad trött jag är, helt sjukt. Tiden går som en snigel också, typiskt .. vill bara hem och sova. Sova så skönt, så jag är pigg och glad imorgon.
nej men jag kommer inte hem förräns 7-halv8 idag så det känns lite bortkastat att sova då faktiskt. Lägger jag mig då så kommer jag vakna vid 5 och vara jättepigg.
Efter jobbet ska jag cykla till mormor sen åker vi ner på stan och kollar på resor. Ska bli så sköönt att bli brun, finally ;) tråkigt att vi åker efter cf bara, för man vill ju vara lite fräsh då med. Men man kan inte få allt, eller hur ;)

BLOGGSNACK

Igår när vi festat så åkte vi in till stan och så träffade vi Ludde och Korra, satte oss utanför Coffee house och snackade lite. jag och ludde började diskutera om vem som vann våran bloggtävling, ni vet? Och jag trodde fasiken att det var jag, men jag hade fel som vanligt.
Sen kom vi in på andra bloggar, och jag och de andra satt och prata om Kissie och alla. Ja, fyfasiken vad roligt det var. Hanna är ju king!


Världens bästa ludwig :))

Hanna och Hilde

Samma visa varje gång..

Okej, jag kan ju säga iallafall att jag mår som jag förtjänar. Är helt seg och huvudet verkar inte funka iaf. Så, jag får väl ta nya tag tills imorgon och lägga in lite bilder som ni kan njuta av istället. Det var en härlig kväll, tack allihopa!






bloggen är skitseg , så .. jag får lägga in mer sen , eller så skippar vi det bara!

O' MY GOD!

Hur varmt är det inte ute då? Det går fasiken inte att ligga mer än en halvtimme, sen gå in och ta en paus. Sjukt jobbigt, men ändå härligt att det finally har blivit sommar,ja, för er som har sommarlov då ;P
Imorse testade jag mina skor som jag köpte igår och mina fötter måste ha växt över natten så var tvungen att springa till bussen, snabbt byta skor, köpa med mig ett par blåbär och sen hem och lägga mig i solen igen. har faktiskt fått färg och det känns så jävla skönt :)
Har en timme kvar på mig att ligga ute, sen lär jag hoppa in i duschen, laga mat, packa allt till elin och sen dra dit! Ska bli så kul ikväll :) som alltid.


Skitkonstig bild, men tänkte underhålla er lite nu när de inte blivit så mkt bilder;)

Wake up hun!

Ni kanske undrar vad JAG - sjusovarn mig själv - gör uppe nu? och det kan jag tala om för er att det är inte frivilligt. Jag åkte ut till gårdskär igår, därför hann jag inte uppdatera bloggen. Sen så går det inga bussar därifrån och jag hade fått vänta en halvtimme på bussen i skutskär, och kändes det nice? nääe! Som tur var har jag världens bästa mamma som kom och hämtade mig.
Innan jag åkte ut till gårdskär igår gick jag på stan. och kom jag hem tomhänt? Nej, naturligtvis inte. Jag kanske lägger upp de i blogen sen..
Nu ska jag ut och sola, tills kl.2 sen ska jag till mina bästa tjejer som jag inte träffat på länge, sen är det fest. Jiha!

iiiiiiiiii'm yours

ja, jag vet att den låten är huur gammal som helst, men när man hör den kan man ändå inte sluta sjunga, it' niiice!
Nu är jag lite smått orolig, för mamma och dom har inte kommit hem från Gårdskär än och jag är helt själv, vilket betyder LÄSKIGT. jag kan inte sova utan någon hemma ju :O
Så, får vänta tills de kommer hem. Kan ju börja att göra mig klar, borsta tänder, ta bort smink och noppa bryna å sånt gosigt.

Imorgon blir det stan med Linn och Jennifer, ska kika ut nå fint till favoriten. Sen kommer pappa och hämtar mig så åker vi till Gårdskär , sen på lördag lär jag hem och fixa mig för att sen åka till världens bästa Mathilda på fest, sen hämtar Jimmy mej på kvällen och så ut till Gårdskär igen. Klurigt? JA!!

för det är så det ska vara..

Allting flöt verkligen på idag på jobbet. Tills Carina kom in och sa åt oss att vi skulle se ut som att vi jobba, vi bara jaha? vi gör ju det vi ska göra ?
Så sa hon att de va folk som undrade om vi hade lite att göra med tanke på att vi satt och pratade. Då rann det över bägaren, vad ska vi göra mer än att svara liksom? Det är det vi har blivit tillsagda till och ska inte göra något mer.
Men tydligen så hade bara försäljarna frågat om vi hade lite och göra, och inget mer med det. De sa också att de hade otroligt snygga och trevliga växel-tjejer i år, :) sen tyckte Sonja att vi inte ska gå och äta tsm nå mer eftersom vi ska lösa av varandra så, jaa okej.

Åkte till solariumet direkt efter jobbet och så hör man lennarth ropa ; här kommer våran favorittjej! åwh jag blir så glad, haha. Så sa han att han blev alltid så jäklarns glad när jag kom för jag var så himla trevig och blablabla. det känns så himla roligt att hitta ett ställe jag trivs att sola på, där man slipper vara rädd att betala och att solariumet ska braka typ. Så detta är ett toppenställe and I LÖÖÖÖÖÖÖÖVE IT!! ska fasiken sätta in en blomma i tidningen till Lennarth för att han är den han är.

Sjukt samhälle or what?

Kidnappningar, barnpedofili, mördare, ja, det finns allt! Det är så jäklarns sjukt att man måste vara rädd när man går utanför dörrarna hela tiden. Men detta gör mig mörkrädd. Vart är vi på väg? Fan jag började väl använda bikini när jag var runt.. ja mycket äldre än två månader iallafall? herregud!

Nu sitter jag och Sara och pratar om en liten flirt som försigår här på jobbet, det är alltid roligt att se work-love haha ;) Sen ska vi gå till något ställe och käka lunch. Mysigt värre va? Man skulle kunna tro att det var oss ovanstående text handlade om, mwahah :D


Lite sommarfeeling @ work

Sitter och äter vattenmelon till frukost nu , smarrigt? det var bara förnamnet. Det är helt sjukt vad jag älskar det. Jag skulle kunna leva på de ;)
Sara gick nyss upp och hämtade kassarapporten så jag skickade upp henne att fråga om kamremmen. Hoppas hon fattar? Troligen så gör hon inte det, så jag ska inte ha så höga förväntningar ;)

Jag har nyss anmält mig till Ackes med, känns lite surt att lämna uddan but a man gotta do, what a man gotta do ;)

Pussycat Dolls

Kom nyss hem från min faster där det var fest på G, som vanligt.. det är så roligt att se folk fulla ;P haha! Nu ska jag se på pussycat dolls sen sova. Skönt ;P

När jag va och solade idag så frågade Lennarth massa grejer om Volvo, och att jag ska fixa en kamrem åt han. Så nu lär jag ringa runt och kirra det också, haha. Kul att han har förtroende för mig, volvotjejen.


Såhär glad var Sara idag när hon fick till de ;)


stekigt va?

Jag och Sara tog en liten break nyss och gick till OK och köpte lite godis och glass, jag menar lite cred måste vi ju ha för att vi jobbar så himla bra och inte tar någon frukost och bara en halvtimmes lunch , liksom ;)
Så nu sitter jag och retstickan här och smaskar polly. Jag kan inte äta polly utan att tänka på den här; Petter och jag, vi är goda vänner. osv osv osv. Den sätter sig i huvudet varje gång jag stoppar in en polly i munnen. haha
Nej men vi ska bygga en tradition nu, att varje gång det är bra väder ska vi smita ifrån och ta en isglass. Vi lär ju få lite frisk luft, för vi sitter ju inne 8-17 annars, vilket inte är en höjdare precisly.

Jag har kommit på att jag trivs så mycket bättre här nere, det är tur att jag har sara också. Vi har samma humor och retas hela tiden, haha ;P känner mig som ett litet småbarn när man håller på att drygar, och det är såååå kul :)
Nu ska jag fortsätta smaska candy och lösa korsord, sen så är det hemfärd snart, eller ja, om tre timmar!

Korsordsmani

Sitter på jobbet och försöker klura ut lite korsord. det är fanemej svårare än vad jag trott. Jag klarar nästan inte ens barnkorsordern, är det inte lite illa då? jag är fasiken kass på sånt där skit.
Sara sitter och klagar på hur ont hon får i armarena av att göra massa saker, intressant att lyssna på va?;)
Nej, nu vill jag bara hem, eller till solariumet :D mumma!


YIIIHAA!

är på toppenhumör nu, fast ändå värsting trött? kan inte få ihop det där riktigt!
Klöpp gräset när jag kom hem och det tar ju sin lilla tid, men välförtjänta pengar är det iaf ;) skönt att få lite extra klirr i kassan. Nu ska jag göra ansiktsmask och hårinpackning, sen se på desperete housewifes eller Allsång, har inte bestämt mig än. Senare blir det nog Johanna, och om jag inte fattade galoppen fel så skulle vi ut och gå med Jimmy och Berka med. Trevligt värre va!

Ringde och bokade soltid imorn med, som vanligt ;P kommer bli beroende av det här jag.. Men hur skönt är det inte?
Det är ju toppenbra för mig med, eftersom jag slutar vid 5 då solen slutat tagit. Så komme jag ikapp ;)
Förästen ska vi ner och boka resan på måndag.Kul va?



Bilddagboken..

Taget från Saras bdb;

Wiktoria tog emot ett samtal från en kund sen vänder hon sig till mig och frågar: Hyr vi ut personbilar?
Jag tror hon har färgat håret för många gånger alltså!


Ibland känns det som att jag inte tänker längre än vad näsan räcker..




Dunkande huvudvärk

Sitter på jobbet nu och har en huvudvärk som heter duga! ;P
det har varit en skitjobbig morgon(inte för mig, men för alla andra) Tacdis, internet, växeln å sånt har inte funkat så det har varit katastrof! Så nu får Sara fullt upp, när hon lär göra alla fakturer och sånt bus ;)
Själv har man haft det ganska lugnt! har varit och köpt tre tidningar, korsord ! haha, det finns inte så mycket att göra här och ena tidningen var för svår för mig så jag var tvungen att köpa en ny ;P sen blev det en SOLO med. Låter nice va ;)

nej, nu är det back to work sen så hem. Skönt!


skitkass film

Kollade nyss på någon film som var så jäkla dålig så jag fick panik. satt bara och kollade på klockan och då är det ILLA ;P jag som älskar alla slags filmer , nästan. Allt förutom skräckisar!
Ska nog ringa till jimmy nu, känner mig så social så jag nästan spricker. måste måste måste prata med någon just nu!

haha lite klurigt!

det är lite kluriga folk som ringer hit faktiskt. Ena delen är de jätteglada, eller så är de jättesura - eller så är de bara allmänt konstiga folk som ringer, som ;
- Du jag skulle vilja prata med han i vit piké. Liksom , jaha? Hur många är det inte som har på sig det då?:D
- Kan du koppla mig till barbro i ludvika? Det finns ingen Barbro ...

Tur att Sara får ta dom kunderna, men va säger man? Kunderna rättar sig efter "säljare " ;) Därför får jag alla bra!

vilket jäkla team!

har nyss haft lunch, blev en liten pratstund med Robert och Carina. Dom tyckte att det var så roligt att jag och sara var ett sånt team haha ;)
När stefan kom i morse sa han - nämen, är juniorerna här?
Så, nu ska team juniorerna vara together i 4 veckor, kul va? haha ;D

Det är sjukt att tiden går så himla snabbt här, har redan varit här i fyra timmar och det har gått som swoosch, när jag kommer hem, runt 6, ska jag klippa gräset och bara ta det lugnt! Läste förästen ut boken igår och om det kom tårar? Det vara bara förnamnet..

Gooodmorning suuuunshiiines!

GODMORGON! (fast det är nog bar jag som är vaken, ni andra ligger nog och sover;))
Nu är jag på jobbet och det är nice, finns inte så mkt att göra och that is kind of nice ! skönt att inte slita mer på ryggen, gå upp kl.5 osv.. Nu har jag sovis till 7 och det är så skönt.

Ska fortsätta jobba nu, och ta emot massa suriga kunder som ringer. det är hemskt :D


Bilder på Götheborg

Eftersom vi var en ganska bra bit ifrån båten (man fick inte ligga för nära) så blev det ganska dåliga bilder, ett till minus är ju att jag hade mobilkameran. Men man ser ändå båten i helhet, vilket duger för mig :)






FOLK!

Så underbart!

Ni kan inte förstå mina ord när jag säger att det var obeskrivligt skönt att sova ut i morse. Jag vaknade runt 1 och det var.. underbart. Jag har inte fått sova ut på länge men today is the day, the D-day liksom.
Det är lite halvtaskigt väder så det blir inge Eggegrund utan vi ska åka ut med båten och fiska och sånt. Dock tror jag att jag håller mig till min bok, visst är det skitmysigt och härligt att fiska men vafan, jag får aldrig fisk och så retas Wille alltid med mig så jag tappar humöret.
Tror att jag och pappa är väl de som har sämst tålamod i hela Sverige, en gång när vi var ute och fiskade började jag grina efter en halvtimme för att jag inte fick någon fisk och självklart var det ju fiskespöt det var fel på. Då fick pappa damp och kastade fiskespöt långt ut i havet. Tror att han fick en liten ångervecka efter det, haha.

Lite bilder!

Var nyss hos grannarna och åt middag. Jättegott och mysigt under regnet, haa ;) Här är lite bilder.





Jag älskar er.

Snuttan ger Colin mat ;P haha.

på väg hem


Vilken båt!

I går gick jag sluta runt 11, så då kom mamma och bosse till jobbet, så åkte vi vidare ut till Kullern med båten. Skitmysigt var det, stekhett. Sen så visste ju alla gävlebor att båten "Götheborg" skulle komma hit, så det var väl ett tjugotal båtar som åkte utanför Eggegrund och mötte upp henne, Briggen var med också.
När vi väl kom in till hamnen (efter sisådär 4 timmar) så var det smockat med folk och båtar. Det stog folk runt hela hamnen, smockad. Det var orkester och de vinkade med mössorna, för att välkomna alltså. Det var säkert runt 50 båtar, har aldrig sett sådär mycket så ja jag blev chockad. Trodde inte att det fanns så många båtar här ens!
När Götheborg gjorde salut (skjuter kanoner) så höll jag på att ramla i vattnet, fyfasiken vad rädd jag blev.

Var jättestressad för jag skulle ju åka till Gårdskär, men klockan 8 var jag ute iallafall. Mötte Cissi och Bella och vi satt och pratade lite. Jag berättade lite om min relation till min pappa och det var skönt att de förstod. Ibland är det skönt att snacka av sig liksom. Jag var lite depp hela kvällen pga. lite saker som hade hänt, men när jag och Jimmy gick och la oss så pratade vi ganska mycket, vilket gjorde mig helt glad. Varför förstår ni ungar där ute så bra? Det är toppen!
Vi somnade jättesent och upp runt 9 för att jimmy inte kunde somna om, typiskt.
 
Sen åkte vi till min faster och kikade på hennes nya hus, jättesött! mirja, min andra faster var också där och de är så goa så! får alltid en massa komplimanger som gör mig på så bra humör..

Stressad or what?!

Hej på er gullungar! Jag har precis varit och spelat minigolf med min bror och mamma, det var skitkul. Dock är inte jag skitbra och fick närmare 100 poäng, mer eller mindre behöver jag inte nämna va ;P
Vi ska över på middag hos våra kära grannar och nu kommer problemet.. vad fan ska man ha på sig?


Vi hörs sen, så berättar jag om gårdagen också.

Hey, I'm just... ?

jag är så himla trött ! jag har legat och läst nu, säkert 100 sidor.. den är supermegabra och fyfan vad man lever sig in i den.
Ska ta och säga hejdå till alla nu, sen tvätta bort sminket och sen lägga mig och läsa igen, nice or what?
Sara frågade om jag ville jobba över med henne imorgon till kl.5, och ja, why not? det blir kul! Jimmy har ändå träning till typ 8 så jag kan inte komma dit innan det.
Sen på kvällen blir det party! :)

Solarium.

Kom nyss hem från brynäs.. jag somnade i solariumet och det gick så himla snabbt. Men skönt, ja det var det. Jag älskar Lennarth, han är så jävla trevlig så det finns inte ord. Det är roligt det där!
Har precis börjat läst på boken PS. i love you! den verkar jättebra och visst har det kommit några tårar ;P så himla bra. Kan ju skriva lite om den, när jag läst klart den dvs.

Nu ska jag ut och gå med johanna, var så längesen sen sist. Long time no see, sen ska jag ringa Jimmy och höra hur det blir i helgen!

IKEA

jag tycker att ikea är en sån jäkla mysig affär, jag kan gå där i timmar och bara kolla. Vi var väl där i tre timmar idag, sen så drog vi och kollade på mobiler, men jag måste vänta till November/december då mobilen jag vill ha kommer. Bättre att va nöjd, eller hur?
Det var skitkul på jobbet idag, jävla idioter hela högen ;D och Roger såg ut som Travolta i WIld hogs, skitcool när han kom där på mcn!

Nu ska jag äta, håller på att hungrar ihjäl.. sen ska jag cykla ner till Brynäs och sola, vadå skönt?


ge mig lite utomhus-sol, va?


Skitbra!

Kikade in Kristins blogg och såg den här länken (klicka)
och jag säger bara det, my lord vad snygga tröjor ;P Jag är ingen tjej som beställer hem kläder, tycker mer om att gå och strosa på stan - men det här är måsten för min del!


Solarium, bra eller dåligt?

Kom nyss hem från min cykeltur till Brynäs Solcenter. Jag kan iallafall börja med att säga; Nytt favvoställe or what?! Det är så jäklarns bra där. 150 cm brett och super bra rör. Så ni gävlebor kan ju skippa bruno och skippa källaren, brynäs is the only one ;D
Nej men helt ärligt, det var skitbra. Han som jobbar där var supertrevlig och vi stog säkert och pratade i 20 minuter, han gav mig tom. rabatt för att jag var så trevlig ;)  Så, han kommer jag att se mer av.
När jag kom hem så skulle jag berätta om stället för mamma och dom.. så råkade jag väl säga att "han var ju snygg FASTÄN han var gammal", och då fick jag alla vuxna på mig, haha ;P wooopsi.

Nu ska jag klippa gräset och sedan ta en dusch, kan det bli skönare? tror inte det va!


imorgon väntar det här igen.. pest och pina var ordet, ja.


Men vafan!



Nu ska jag äta mat, cykla till brynäs för att sola, cykla hem och sedan åka till Ikea med myran. jag hoppas jag hittar någonting fräsigt! (som en säng kanske?) 

För mig spelar det ingen roll!

Hej på er alla!
Just nu, Just idag, så mår jag ganska bra. Är inga deppiga miner, inga deppiga tankar, och det känns som att allt har klarnat upp.
Jobbet gick förjäkla snabbt idag, blev tom. stressad på slutet. Känns som att gummiverkstan har fått ett bra skratt åt mig iaf, de skrämmer ihjäl mig jämt! är det inte pontus så är det mange, och är det inte dom så är det nicke, haha. Så pinsamt att jag är så lättskrämd.
Roger sa också att han ville anställa mig som kaffekokare hemma hos honom på kvällarna, ja, det är bra att man lyckas med någonting iallafall ;)

Har precis varit och fixat pass, skitsnygg polis var det och jag var helt risig som vanligt ;P Kanske dags att börja ändra sina vanor nu, haha?


Nu drar jag!

iväg till båten, haha. Myran - mammas bästa kompis - ville sova där inatt och hon erbjuder mig skjuts till imorgon så varför ska jag tacka nej till det? man sover ändå så himla bra i båten, höra vågorna guppa och fåglar som "sjunger", frisk luft och alltihopa. MYSIGT med andra ord!

Har precis varit och nattat Louise och jag älskar henne så himla mycket. Nu slog det mig hur mycket hon verkligen betyder för mig, jag kan inte tänka mig ett liv utan henne, det går bara inte. Hon är en del av mig och hon är en av orsakerna till varför jag mognat såpass mycket under tre år nu. När jag gick ut så sa hon; jag älskar dig Wiktoria.
Då smälte jag. Jag älskar dig så himla mycket..

åh herregud..

Jag mår verkligen inge bra. Jag sover dåligt på nätterna, ser ut som ett lik på morgonen, går och bär tunga saker hela dagarna, när jag kommer hem så lägger jag mig och sover någon timme, sen så är kvällen nästan här. Jag mår skitdåligt. jag har ingen tid för ingenting..
När mamma och dom är ute på Eggegrund och solar är jag inne i ett dumt jävla rum och plågas. Nej fyfan, nästa sommar tänker jag inte jobba, noway.
Det enda jag vill nu är att komma iväg, slippa skiten här hemma, slippa allt jävla folk för att bara ligga och njuta på någon strand med mormor. Herrejösses vad underbart.


Blev ett deppigt inlägg det här, men vad ska jag göra?

Konstigt va?

Hur humöret kan sjunka, från världsbäst till världssämst. jag är slut i hela kroppen, jag orkar inte jobba, jag har helt tappat gnistan..
Jag längtar supermycket tills nästa vecka då jag ska vara i växeln och man behöver bara svara i telefonen, slippa allt det tunga att bära, jag har ändå inte fått några muskler, bara förstört min rygg!
nä fy tusan, 4 veckor kvar.. kämpa.

HUR GLAD KAN MAN BLI?

Ja, idag på jobbet var det rent ut sagt ett helvete. hur mycket godds som helst, och jag fick panik.. Jag ville bara sätta mig ner och grina,  skit i allt och bara gå hem. Så jävla tungt!
Men mitt i helvetet, så kommer Växelhäxan Sara med goda, väldigt goda, nyheter. Nästa vecka och veckorna fram till 33 ska jag få sitta i växeln med henne! Förstår ni hur underbart kul det kommer bli? Slippa gå omkring i vidriga kläder och få ha jeans hela tiden, fan va niiiiice! och att sara är där, gör ju allting bara bättre. Som idag, när jag var nere och hälsade på, så kommer hon med världens blondaste kommentar ; men om man ska köpa kläder , så går man ju och kollar, så kanske man ser ett fult plagg men den kanske är snygg på - och då måste man ju testa.
Sara, varför ens göra sig besväret att testa ett fult plagg?

Nu ska jag gå och vila lite, sen gå och längta till nästa vecka. jej!

Imorgon!

usch.. imorgon är det jobb, igen! Det är inte jobbet som är tråkigt iofs, bara tiderna :( Ska cykla imorgon med.. utan musik och utan mamma. tråkigt ? Ja! Men sen efter  jobbet så ska jag skynda mig hem till mamsen, packa ihop lite saker, och cykla till pappa.
Jimmy och Ellen kommer dit och sover, gud vad mysigt :) hihi. Så vi ska väl inte göra så mycket egentligen, bara ta det lite lugnt och sådär, handla lite. Jag jobbar ju ändå så kan inte vara vaken så länge, men på dagarna kan man umgås :)

Nu spänner det i pannan - alltså jag kommer få migrän nu - så jävla tråkigt.. Hatar det här!


varför är det så?!

råkade jag köpa lite saker idag, fast jag LOVAT mig själv att inte göra det. Men när jag går inne i affärer och kikar så ser jag en tröja jag vill ha, då kopplas den där du-får-inte-shoppa-tanken bort och jag köper mer än vad jag behöver. Suck!
Jag köpte iallafall den där tröjan (på bilden nere) som är färgglad, hör ni folk? f-ä-r-g-g-l-a-d.
Det är sooooo not me , men jag gillar den :)



Sen blev det lite smycken med;



det blev en överraskning!

Alltså, till att börja med kan jag ju säga att jag är LITE synsk. jag trodde ju att vi skulle till Skara, men de blev ju inte så.. MEN de hade tänkt att vi skulle åka dit om de inte var 15 grader där. Så, lite kan jag ju ta åt mig ;)
Vi ungar var jätte uppspelta och visste inte var vi skulle, vi åkte förbi hofors, falun och massa andra ställan, och vips var vi framme i Borlänge. Vafan ska vi göra här, tänkte vi? Ska de bara fråga efter vägen eller?
Men så var icke fallet. Pappa kom och sa att vi skulle till ett hotell, som förövrigt var toppenmysigt! Vi hade bara fått första rummet så vi la in alla grejer där och sen åkte vill till Aqua Nova som är ett jättefint badställe. Tyckte att de hade snott lite saker från parkbadet, men vad gör det? Vi var där och hade det alldeles bra, skitroligt var det.

Sen drog vi oss till hotellet, fixade i ordning oss . Vi skulle ta med oss finkläder sa dom men jag fick panik på fredagen så jag tog bara ett par cityshorts och ett linne. Men de dög det med ;P Vi gick sedan på stan för att strosa lite, allting hade stängt så det var väl ingen höjdare.. Efter ett tag blev vi hungriga så käk var på G på ett skitmysigt ställe. Grymt med mat fick man iallafall. Direkt efter det kände jag att jag mådde illa, vafan är det nurå tänkte jag. Jag är säkert mätt!
Men jag gick hem till hotellet och la mig för att försöka vila, kände mig jätteyr och benen ville inte stå.. Men sen var de ju bara att springa till toan som blev min bästa vän den kvällen. Roligt? Nej!

idag vaknade vi runt 9, käkade frukost och sen bar det hemåt :) Jag har haft jätteroligt iallafall, roligare än vad det skulle vara i Skara !


Lite av ena poolen..


Tobias och jag :)

På bilden; En tönt, En wannabe-turk och en fjortis. Ni fattar inte vem jag är va?;)
Ja, sådär var mina finkläder, haha ;)

Bror.

Bror .

Wickan.

En glad Wick.

Sen så slutade min kväll såhär :( och nej, så som soffan ser ut såg inte resten av hotellet ut, jag fick bara den sämsta sängen - som vanligt.

en trött bror :) <3


Nu ni..

Nu tänker jag gå och lägga mig, ska bli skönt! Har haft en mysig kväll med familj och släkt. Gud vad jag skriver det ofta, men mina fastrar är här jämt men det är bara roligt :) Vi sjöng lite singstar nu , det var längesen!
Imorgon då.. så åker vi på den där överraskningen pappsen och ninisen har gjort för oss små barn, så vi får väl se vart vi ska ? ingen aning faktiskt. men kameran är med !
har packat jättemycket kläder, har beslutsångest som en galning!! usch!

Nej, nu blev det bara massa babbel. Vi hörs på Söndag!


mascara



Jag köpte ju en mascara för någon dag sen, men har inte haft tid att testa den då jag inte sminkar mig på jobbet eller hemma. Men idag tog jag tillfället i akt och gjorde det och jag kan bara säga my loooord va' bra den var! Enda nackdelen är att den är vattenfast (jävligt svår att få bort alltså) men å andra sidan är ju det bara bra till imorgon, då kan jag ju använda den då vi ska åka på det där hemliga stället som pappa och nina vägrar säga vad det är ;) Men jag gissar på Skara Sommarland.

Men, tillbaka till mascaran. Den är superbra och ger verkligen fransarna volym! Kolsvart dessutom :)

mina ögon..

Mina ögon hänger ner till knäna, jag lovar! jag är så förbannat jäkla trött så jag vet inte var jag ska ta vägen faktiskt..
Det var skitjobbigt på jobbet idag, stressigt som bara den. Jag stämplade ut en timme tidigare och la mig i massagestolen, och fy tusan vad skönt det var..
Ikväll blir det Mathilda, tror jag. Om jag inte är för trött. Fan jag saknar henne ju, som bara den, och så är jag såhär trött? Jag ser ut som ett livs levande lik. Fyyyyyy fan :( Nej, vi får se hur det blir helt enkelt.. Just nu har jag inte lust till någonting..



:))))

JOSEFIS<3





har precis gjort massa tester.. kärlekstester, iq-tester och så. vad de blev på dom håller vi tyst om va? ;P haha. Efter det hoppade jag studsmatta med mina kusiner och lillasyster, så sjöng vi massa barnsånger. Jag spelade in men jag tror vi skippar det va!
och nu då? Nu sitter jag och pratar med min bästaste Josefis, och fytuuuusan vad jag saknar henne. Fan det har snart gått en hel månad utan att vi setts och vad är det för fasoner? nej, nu ska vi ses snart. Annars får jag panik ;P
Du och jag är det. Du och jag.

SINNESSJUKT!

När jag läste det här så blev jag alldeles orolig.. vart fan är samhället på väg? Jag fick en klump i magen och jag kände sånt jäkla medlidande för de familjer som stod ut med att se henne! IDIOT är det enda jag säger, va fan är det du tänker med jänta?

Det som hände med Engla var hur hemskt som helst, och fortfarande kan jag komma iväg och tänka på det där, jag fattar inte vad det är för fel på vissa människor..


Familjen Tajkon..

Imorse vakna jag halv 5 av mig själv, och jag kunde inte somna om. Skönt tänkte jag, eftersom jag ändå skulle upp en kvart senare. Men, det här med att gå upp kvart i fem varje dag är inte min grej alltså. Visst att jag är huuur morgonpigg som helst, men jag får ångest när jag ställer klockan på kvällen innan. Det är sjukt jobbigt! Växelhäxan Sara kom upp till mig och vi gick till massagestolen och låg och snackade lite. Nu har jag fått lite annat att tänka på, och jag trodde aldrig att jag skulle säga det sara, men du är klyftig du ;) 
Eftersom att jag inte hade något attgöra kunde jag jobba över ändå (A) Var inte så trött heller så tjänar man lite extra.. egentligen behöver jag soltimmarna nu när det är sol men jag pallar inte alltså, känns mkt bättre att spara pengar tills när vi ska åka , då man vet att man blir brun! ska bli så skönt att komma iväg, och slippa allting här hemma..
Nu har jag kommit in i en såndär period igen, då ingenting är rätt och jag hatar allt, alla och .. ja, allt! vad ska jag göra ?
Vill bara skita i allting.

Nej, nu ska jag nog hoppa i  badet, ringa Ellen (tack för att du finns snuttan) och se på Irene Huss. Skitbra jööÖ!

Step up 2

Det blev ingen step up 2 för det var nå fel på skivan, typiskt! men det blev Irene Huss istället, minst lika bra. jag älskar dom filmerna, de är skräckis för mig de ;P De liknar Beck och Wallander bara det att det är en tjej som .. ja, är nya Beck och Wallander .. haha.
Imorgon ska jag och mamsen ta bilen, skönt! Jag menar, varje dag när vi cyklat nu har jag haft en t-shirt , två jackor (tjocka!) och fingervantar. hey summer!


Nu ni ;)

Kom precis hem efter en glass-promenad med världens bästa Jimmy. Tack för att du finns vännen,
vi pratade lite om tatueringar och jag sa att jag ville tatuera in mitt namn eller efternamn, men kom på att det är ganska svårt med efternamnet om jag ska gifta mig.
- Men Wickan, känner jag dig rätt så kommer du att kriga för att du ska ha kvar ditt efternamn , sa Jimmy. och kan jag säga mer än att han känner mig mer än rätt? ;p så envis.
Nu ska jag se på step up 2 med moder, kuli.

TRÖTT HELA VECKAN UT..

hejsan bloggen!
har varit helt seg idag, när jag kom hem från jobbet (halv2) så la jag mig och sov direkt.. tills nu.
Jag kommer inte kunna lätt att sova ikväll!
pappa smsade och frågade om jag ville hem och grilla, men när jag sover på dagen är jag helt slut på dagen, jag orkar ingenting. Dock hade jag lovat Jimmy att ta en glass så han kommer väl förbi snart. Ska bli så jävla kul, jag har inte träffat han.. ja sen några veckor innan skolan slutade:( usch..

helt världelöst inlägg, men så får det bli ;)

why?





varför klippte jag av mig mitt hår?

Jobbig dag, huh?

Imorse var jag lika död som vanligt, börjar bli ganska leds på det! Jag fick inte en lung stund innan frukost, och sedan när jag kommer upp ser jag tre nya pallar
som ska packas upp. Då ville jag bara sätta mig ner och grina lite ;P
Så, när jag äntligen var klar med det så skulle jag göra inleveranserna
(de brukar jag göra vid halv 10, nu var klockan 1!)
och skulle fixa med kvantorderna.. Då kommer Kenneth in och
frågar om jag har lärt mig hur man fakturerar följesedlarna och...
 nej det hade jag ju inte, men jag sa att jag kunde lära mig så han fick mindre jobb (ja , jag är snäll.. )
 och så fick jag det på mig också!
Så när jag gick ner till bilhallen och skulle hämta lite grejer till de där fakturerna såg jag att de hade tömt papperscontainern och
då passade jag på att slänga ner allt, och då blev det så fint så
då lyfte jag ner ALLA pallar med, det tog ju sin lilla tid..Precis när jag skulle sätta
 mig och börja med fakturerna kommer Lasse och säger att
jag lär gå ner med massa gods till Bilhallen, okej säger jag. Bara det att jag fick gå fram och tillbaka
 ca 3 gånger. ja, det var drygt. Sen när klockan var halv4 kunde jag äntligen börja med fakturerna, men då var jag så seeg så jag hann in klart med allting. Bättre att göra det imorgon så kan jag jobba över lite då med ;P i need money ;)

nu ska jag gå ner och laga lite mat, sen så kolla på resor =) en månad kvaaar! Sen ikväll är det allsång, tradition tradition ;)

Färga håret igen..

Japps, nu har jag färgat igen. Riktigt härligt svart blev det, ja i luggen alltså.
Det hade blekts ut så himla mycket, troligen tack vare silverschampot (som förövrigt är skitbra.)
Men, nu är jag nöjd och belåten :) Hoppar i säng nu, ha det så bra!

There is a fine line between..

osminkad och icke osminkad!
Nu när jag jobbar slipper jag sminka mig, fixa håret, och gå och kolla mig i spegeln varje gång jag går förbi en spegeljäkel. Det är så himla skönt och hyn mår så mycket bättre utan allt jäkla skit man har i ansiktet ;P



osminkad

sminkad

Kolla va mörka ögon jag hade då? Knäppt!




Fadder..

jag har funderat ganska länge, för mig själv, om jag inte ska bli fadder? jag kan rädda en annan persons liv, och det skulle göra mig så himla glad!
För.. varför kastar jag bort pengarna på massa trims och trams när det finns SÅ mycket bättre saker jag kan göra?


h

jag hatar..

Jag hatar verkligen överraskningar, det är det värsta som finns!
Nu skrev pappa på msn att ;
Vi hämtar upp dig 08.45 på lördag, ta med dig badkläder som du kan ha på dagen och på kvällen.
jag blir GALEN! kan han inte säga vad det är? Nu kommer jag få ångest och ligga och tänka på det där hela tiden ;P
fast vet ni vad.. dom pratade någonting om Skara, det kanske är det?;)

.. fast där badar man ju inte på kvällen :/


Ganska jobbig dag?


Var hur seg som helst i morse, när klockan ringde tänkte jag : vem fan är det som har ställt den? blev skitarg sen kom jag på att jag skulle upp och jobba,
började nästan grina och sa för mig själv ; jävla fittjobb och så var väl min dag förstörd.
Det började med att en hel pall inte hade kommit, så det var ett sjukhelsike, sen var papperscontainern full och det är hur mycket kartonger som ska i,
sen så hade de inte tömt på pallarna så den var också full - och ingen kunde köra trucken så vi visste inte hur vi skulle göra, det fattades inleveranser och jag visste inte var jag skulle sätta dem. Kunde inte bli bättre start på min första dag själv, va? Det var helt katastrofalt
och jag tog all skit på mig, för visst var det så att det var mitt fel att jag inte kunde
fixa containern och sånt. Fan att jag har sån dålig självkänsla alltså, jävla skit!

Jag slutade kring två och så åkte jag hem och sov, fick damp på alla som smsade mig. Funderar starkt på att stänga av telefonen jämt när jag sover.
Det blir liksom skönare då.
Mammsen kom hem kring halv 5 och frågade om jag ville ner på stan, och självklart. Jag lovade mig själv att inte handla någonting, för det blir bara massa onödiga saker. Men det löftet drog jag på en gång, så en hårfärg och en mascara och en till grej följde med mig hem. Men , onödigt? njä, det behövs ju ;)


Vill ni verkligen höra?

Usch, det har varit så tomt här på bloggen i helgen. Nog för att jag har varit borta men jag har saknat att blogga lite grannh faktiskt. Men nu? Nej, nu är jag inte ett dugg sugen. Jag vill bara lägga mig i sängen och se på en film och sånt gosigt. :)
Helgen i helhet har varit mysig, har blivit lite sur titt som tätt men vad ska man göra om man har lingonveckan? Finns väl inget att göra, de i min närhet får acceptera läget bara.
Vi har iallafall solat, ätit supergott, vräkt i oss godis, festat, varit uppe heeela natten, kubbat (jag och ellen vann tre gånger på rad!) och massvis med mer. Såna där saker man gör när man är i stugan liksom. Jag kan bara säga Tack till alla ni goá människor i Gårdskär. You are great!
Det var en tjej som sa att hon läste min blogg också, och hon tyckte att den var king ;P känns niiiiice!


lillebror tobias :)


Lillebror William försökte göra en Wickan-pose  ;) den blev ganska snygg tycker jag.

Jimmy, Emelie, Bella och Cissi! Världsbäst

Bella och Emelie :)

Cissi, Emelie, Bella och Mange :) gofisaar

haha ;)
 
sen försvann ju min kamera och då kommer de såna här kort ;D

Cissi =) <3

gah, jag ser helt borta ut men bella var fin som faaan så jag lär lägga in den in endåå ;P

Bella å Cissi : )<3

Cissi, jag och bella =)

Cissi och Jag :) Så himla fint nere vid sjön!

Sen träffa vi min älskade lillebror. Fytusan vad jag älskar dig!

Jag och GO-David =)

Nej men alltså det är inte jag som är fotografen, vad får du det ifrån?

Mysungar!

sen gick vi till busshållsplatsen och där sluta min kväll ;D

jag är hemma!

Nu är jag hemma igen. Skönt? Nja faktiskt inte, jag skulle lätt kunna stanna några mer dagar.. skönt att vila upp sig.
Det blev fest, och vet ni? kameran var med som  vanligt, haha ;)
tänkte slänga in lite bilder.. först ska jag gå och sova lite, vi hörs sen!!

stugan

stress stress stress, som vanligt när jag packar.
vafan ska jag ha på mig i helgen? vilken bikini ska jag ha? osv . skitsegt!

´nu tar jag fan med mig hela garderoben, så får pappa å nina säga vad de vill. haha.
ni kan väl höra av er? då blir jag glad

för this made my night ;)



tror att
Jimmy gjorde min kväll, nu är jag glad ;D

Okrossbar

just nu känns det som att jag inte duger till någonting, vad har jag gjort för fel ? nej, du ser .. Inget!
Blir bara så irreterad på att du lär kasta skiten på mig, direkt något händer. vafan, jag bryr mig inte om ditt jävla privatliv, du har ju sagt klart och tydligt hur du vill ha det!


men nog om det, orkar inte bry mig egentligen. Nu sitter jag och pratar med lite goa gubbar på msn, roligast är väl ludde, vi sitter med det där "ish" språket, ni vet som man gjorde för flera år sen när man var cool? vad händish liksom? ;)
Jag får lite damp på en kille jag pratar med, för han uppdaterar inte sin blogg. varför gör ingen det för? hallååååå!


Stugan imorgon

Sitter och pratar med Linda på msn nu, sen så tar jag bort massa bilder.Skönt att radera ut dem så de inte behöver kopplas till några minnen..
Imorgon blir det stugan med min bästaste Mathilda, det ska bli så himla skönt att komma bort och prata med någon som förstår. Så, det blir stugan i helgen då. med massa fester!
Sen ska jag träffa Jimmy med, känns ganska nice..

;)

Chilirec är toppen!

Ja, verkligen. Tack så mycket greger för att du visade mig den sidan. Jag menar, jag har varit medlem i tre (?) dagar nu, och inte varit inloggad hela tiden men ändå har jag 200 000 låter REDAN. skitbra!



bild sen i söndags, när vi var på agility! fast det där är inte banan.. haha ;P

kan det gå så fort?

Ibland kan jag stanna upp och tänka, har det verkligen gått 4 år sedan jag var 13? Den där blyga, mulliga tjejen som inte sa ett pip. Ibland blir jag helt övertygad om att jag har en 13-årings mentalitet, för ibland känns det som att jag inte hinner ikapp mig själv.
Som veckorna när mina syskon är hemma hos deras respektive föräldrar, veckan bara swoooschar förbi och när de kommer tillbaka har jag inte ens känt efter att dem varit borta. Jag har inte tid för mig själv ofta, jag tar alltid andra före mig.

Igår kväll när jag låste cykeln kom jag faktiskt och tänka på det, jag är ju förfasen 17 år!
Troligen, så mindes jag väl de somrar som jag och mina damer alltid kommit hem efter ett nattdopp i vårvik, eller timmarna då jag och min lillasyster gick ut i skogen för att leka med barbies (ja, jag lekte fortfarande med dem tills jag var 13..) eller allt fotbollspelande i lekparken. Vad har jag gjort alla dessa år?
Varför uppskattade jag inte det mer? Varför skämdes jag för att jag lekte med barbies? jag kommer precis ihåg känslan, jag trodde att det var några som tittade på mig och jag kunde inbilla mig att de skulle reta mig i skolan dagen efter..

Jag önskar att jag kunde komma ihåg känslan hur det var att leka med barbiesen, jag var ju lycklig när jag fick göra något jag tyckte om, att pyssla om andra.. Eller de gånger jag och Sandra satte på Nanne Grönvall - avundsjuk, och bara stod och dansade? faktum är att jag fann lite av mig själv då. Varför händer inte det nu, varför är jag rädd för att upptäcka?

Snart börjar jag tvåan med en 17åriings kropp men med en mentalitet som 13. Jag förförs fortfarande av de småsaker jag älskade då, och om sanningen blir fram så blir jag röd som en tomat i ansiktet när en snygg kille glor på mig. Jag har inte mognat ett dugg på fyra år och det skrämmer mig lite.
Jag trodde jag skulle ha kommit längre...



men,vänta nu?

Det var skitkul idag på jobbet. Riktigt toppendag! Först så bjöd snällaste greger på kakor och glass och sånt smarrigt, och det uppskattas ju. Sen har den där killen som hatar mig börjat tycka om mig, för han skojar med mig och pratar och sånt. Det är skitkul :)
sen så jobbar det ju en modell på gummiverkstaden, precis brevid godsmottagningen där jag jobbar.. och så sa greger att jag skulle gå till gummi med fakturerna, men jag totalvägrade. jag menar, hur fin är man på jobbet då? :p drar på sig verkstadskläderna sen är man done liksom!
så, jag bönade och bad att greger skulle gå med fakturerna och efter många om och men så gick han med på det, så direkt när han kommer in till gummi hör jag hur han ropar - Du *hans namn* , Wiktoria vågar inte gå in här för att hon tycker att du är så snygg, men här har du fakturerna!
Så jävla pinsamt!

jag jobbade över till 4 idag, så jag har jobbat 10,5 timmar! det är ganska sjukt ;P men de två kommande veckorna blir det så hela tiden. Lite tråkigt är det, att jag är helt slut efter jobbet.. jag kan ju inte göra någonting. Oavsett hur mycket jag än vill åka till ballongen, vårvik, stan eller dylikt så går inte det.Om jag går och lägger mig runt 11 så sover jag bara fem timmar. Jag kan inte lägga mig tidigare heller, för det är som en knapp i kroppen att jag måste sova då. Så hur mycket jag än vill vara med er, tjejer, så kan jag inte, för vem vågar cykla, åka buss, eller att gå hem själv? Inte jag iaf, och det hoppas jag att ni respekterar..



jaja, nu ska jag städa! vi hörs sen.


Roliga saker..

Hej! Har precis kommit hem från vårvik, det var jag, hanna, marina, matilda, hilde, elin och johanna där :) det var mysigt! vi grillade och spelade poker, det ni ;)
Jag kom även på en sak, jag har roliga saker framför mig inom ett år!

tatuering
utomlands med mormor
Thailand med pappas familj
åre med damerna
gotland med damerna


så de känns nice :)

Vårvik!

Nu är det vårvik på g. det är så konstigt med vädret, antingen är det sol eller helt molnigt. Jag vet inte vad jag ska ha på mig, för vi vet inte hur länge vi ska vara där ! Vi ska iaf tända eld och sitta där och mysa, med lite girltalk ni vet. Kommer bli en toppenkväll. Har även tagit med mig bikinin för känner jag oss rätt så blir det ett och annat dopp.
Sitter och lyssnar på Hanson - mmmmbop , ni vet den bästa låtan sen förr. haha ;)

Kameran är med, Vi hörs !


Detta kommer bli kul!


Kom precis hem från jobbet, Greger har försökt att lära mig hur man gör inleveranser, vad som är kvantorder, vilket nr jag ska ta osv..
 jag ska vara
själv nu i två veckor och jag kan ingenting!! panik panik.
 Det som är liiiite konstigt tycker jag, är hur man kan sätta en
 sommarjobbare som varit där i tre veckor på att vara själv på hela godsmottagningen?
 Jag kommer inte klara mig, det är ett som är säkert.
Jag tror inte ens att man får göra så..
har lite ångest inför de där två veckorna faktiskt!
Men, idag kom jag och tänka på alla affischer som sitter uppe på väggarna,
och eftersom det bara är killar som jobbar där (förutom min mamma) ,
så kan ni ju förstå att det hänger massa bilder på halvnakna tjejer ,
så när dem är borta på semester ska jag vara lite busig och
ta ner alla och sätta upp på halvnakna killar. Blir väl perfekt det?;)

Ikväll då? ja, då blir det grillning i vårvik med mina favoritdamer, mysigt!

Magnus Uggla!!


Visst är Magnus Uggla lite king? Jag kan lätt säga att han ägde hela allsång på skansen idag, sån jäkla stämning, jag rös över hela kroppen ;) och när den här låten nedan kom satte vi på högsta volym och sjöng, sån känsla!
Sverige ♥ Uggla!


Tur i oturen?

Nyss ringde en liten buse som ska till sunny beach två veckor, jag sa att han inte skulle bli brunare än va jag kommer vara så nu blir det väl ligga att pressa solarium eller nå ;P damn!
Nej, men fytusan vad skönt att dra utomlands.. det är faktiskt inte så långt kvar för mig heller, en månad och någon vecka. lite nice!
jag tänkte gå ut och knäppa lite kort, och precis när jag tar första kortet på lite blåbär så dör kameran! typiiiiskt. Det är roligare att läsa inläggen med lite bilder, tycker jag iallafall. Men, det blir väl bättre när jag laddat kameran, så kan jag visa min nya frisyr också, höhö ;)
kort kortare kortast kan jag ju säga..


Idag på ica var det en tant som kollade på mig jättemycket, och sen kom hon fram och frågade vad jag hette. Wiktoria svarade jag, Wiktoria Ahlin. Hum, sa hon och kollade på mig fundersamt, vad heter dina föräldrar?
- Marre och Janne, svarade jag.
ingen jag känner igen , men jag måste säga att du är jättesöt! Sa hon och gick. ja, ibland finns det trevliga människor ;P haha.

Chilirec

Hej på er !
Sitter och håller på med
Chlirec just nu , som är ett program
då man tar hem låtar automatiskt, fast de sparas på en internetbank
istället för på datorn. Det är skitbra tycker jag, man får hem allting! House,
RnB, "Rixfmlåtar" och så vidare, du väljer helt själv. Riktigt roligt.
Prova Du med!




Igår somnade jag ganska sent, jag låg och tänkte på dagen, alla beröm och komplimanger gjorde mig alldeles varm i kroppen. Runt 12 somnade jag och upp halv 5.. men dagen idag gick ändå fort, jobbade över till halv 5 så det gör sig fint för plånboken. Nästa vecka och veckan därefter blir det övertid varje dag. Ska ju vara helt själv då, och hur fasiken ska jag klara det?
Jag och mormor har bestämt oss att vi ska en sista minuten den 15 augusti, och då har jag inte hunnit fått lönen än så jag lär alltså spara juli-lönen dit. Känns lite tråkigt faktiskt.. Men mobilen och ipoden är ju inte viktigt nu, s

Volvo!

Hej på er !
Sitter nere i växeln nu för en gångs skull haha. Fick gå ner vid ett så det var ju bra, ska sitta till halvfem sen går jag upp och tar massage. Skönt var ordet!
Sara som sommarjobbar här är jättetrevlig, och v. 30 när jag är här kommer de bli toppen :D vi har ju samma humor och det behövs, haha.


vi hörs senare, för nu ringer det massa :)