hockeybockey

Sitter i sängen nu med min fina pojkvän liggandes brevid mig, han kikar på hockeyn och jag är som vanligt INTE intresserad. Tycker inte att hockey är roligt alls, spec inte när de inte är sverige eller nå hoho.. Vi åkte och beställde pizza tidigare idag, båda har varit så sega och bakis. Sen gick vi till min halvfaster, hennes man fyllde pension (alltså 65 år) där bjöds det på smörgåstårta! hihi,, smarrigt. Vi har inte gjort så mycket mer faktiskt , helt händelsefattig dag eller hur man ska säga haha. Nu ska jag smörja in mig med en kräm från Mary Kay som jag köpte för några dagar sen, ska visa er resultat OM det funkar, annars får det vara =) Sen ska jag lägga mig och pussas med min man, och tänka hur synd det är om honom som ska upp kl 6 imorn bitti hihi;)

Fullerull

Gash.. Är så himla trött.
Min man vaknar runt 8-9-10 hela tiden och jag är den sån som vill sova ut, har inte sovit ut på skitlänge och det känns verkligen i kroppen, jag vill nästan sova såpass mycket att jag är trött för att jag sovit för mycket haha!

Igår så åkte vi hem till Linus mormor och morfar för hans mormor fyllde år, blev smörgåstårta, fika och massa öl - nästan lite för mycket för mig haha .. jag som blir full på 5-6 5.2 er , behöver inte dricka mycket alls! men ja, det bara öste in öl igår haha ..
runt 9 gick vi hem till mig, där min morbror Nisse och hans fina tjej Sofie var. De satt och spelade spel och jag och linus satt och drack, haha. Nödvändig kväll men alltså öl är så gott!
Jag blev iaf helt åthelvete full, ställde mig i duschen med kläderna på och borsta tänderna, låg och skratta ihjäl mig i sömnen och så bråka vi om en onödig grej, men jag tar så himla hårt på det där .. Stod och skrek och grina, helt galen var jag haha ..

Nu har jag vaknat för några timmar sen, ligger och kikar på summerland samtidigt som jag mår så in i helvete illa. Fyfan alltså.. Vet inte vad det blir idag, skulle vilja åka ner och fika på nå mysigt ställe ellr nå :) sen ska vi hem till Bosse som också fyller år, blir väl smörgåstårta där med;))))))))


puss på mina bästa

Tjena bögar!
har inte skrivit på länge och nu har tiden har varit mitt förhinder även denna gång.
Kan väl dra en snabbis om vad som hänt.

I onsdags åkte vi SPEare till stockholm, vi besökte Ericsson Kista och fick sju timmar håltid till att shoppa. Jag som var så inställd på att handla ihjäl mig hittade ett par jeansshorts.... för 99 kr. Mer eller mindre kul. Sen gick vi på Hamlet på stadsteatern med Gustaf Skarsgård i huvudrollen. Var bra mycket bättre än vad jag trodde, faktiskt. Bussresan hem var så jävla rolig, vi planerade studenten , eller ja brännboll och vattenkrig! Sen drog vi upp de aquard jellyfish med hahah, så jävla roligt! ;) Kom hem runt halv ett älskling hämtade mig. Tack:)

Igår var jag så fullkomligt less så det finns inte, ville bara stanna hemma.. Skola, körlektion och träna stod på schemat. De två förstnämnda blev det, men inte det sista. det visade sig nämligen att jag tappat bort mitt friskiskort och busskort. Kunde inte ta mig till friskis alltså. Och i tisdags bokade vi oss till Ki box på torsdagen men det måste ha blitt en missuppfattning för hon bokade oss på tisdagen så vi fick naturligtvis en varning. Inte min dag. Somnade iaf bra och sent..

Imorse så tog jag det lugnt, gick upp tidigt med linus (6) och när jag skulle låsa dörren kom ja g på att linus hade nycklarna. Då satt jag mig ner på golvet och bara skrek, alltså jag orkade inte mer vafan, allting gick fel haha.. Skolan gick fort iaf! Åkte och solade med linus, sen till stan och shoppa lite (ja jag vet) sen käka vi lunch :) mysigt! Åkte till pappa med och vi håller tummarna för att vi får hälsa på jobbet imorn, kulis :D

Nu på kvällen har jag varit ute och gått med mina två närmsta vänner, nämligen sara och johanna. Vi tog en prommis på två timmar och bara pratade ut. Nu har vi braaaa planer men det är top secret, men den 13/3 får ni veta !

''
Tack för att du finns älskling. Jag älskar dig!

Tisdag morgon

Godmorning !
Jag gjorde filosofi uppgiften igår (som vi skulle göra idag egentligen) så därför är jag hemma och ledig idag, wohoo !!
har precis tagit en tripp till ica för att köpa frallor, youghurts och lite brämhults juice. Jag älskar verkligen dom mornarna då man börjar dagen precis på dem man är sugen på, jag gör det! Tror att det blir en perfect day idag, känns som det. Dagen började bra, underbart väder, ska ta en prommis in till stan och köra ett medel pass, sen får jag heeeela kvällen med min älskling =) Precis som alla andra kvällar iofs men ändå;)

Sen blir det nog tidig kväller, för vi ska till stockholm imorgon halv 9 tror jag? Ska på studie besök på Ericsson i Kista och sen får vi 7 timmar fritid, och sen en teater. Sounds nice, ska shoppa massaaaa, haha ne men vill ha nytt som ingen annan har och härmas :)


kullerbytta

Gah, jag är alldeles död i mina ben !! :( vet inte varför..

imorse gick jag upp kl sex med älskling och var faktiskt pigg! sen skulle jag gå och sova ett tag men glömde naturligtvis bort att ställa klockan. gash!! så fick bli hemma idag :) Gjorde väl inte så mycket , kollade på resor. Sen åkte älskling hem från jobbet för han mådde inge bra.. så vi satt och kikade massa. Vi ska nog dra en sisa minuten nästa vecka, får se hur det blir med det. Jag har inte allt för mycket pengar och vi ska ju till gotland i helgen ! aja, vi får se hur det blir :) skulle vara redigt nice iaf..

Sen runt fyra åkte jag och träna med mina supergulliga tjejer, sussi och sara. det var första gången sussi tränade där och det är bra tycker jag att hon pallrar sig dit ! :D ALLA borde egentligen röra på sig, tänk att om man tränar 1 gång i veckan i ett år så är det bara 52 timmar på ett år, haha man kan inte bara leva på hamburgare , annat skräpmat och godis. Jag försöke inte gå ner massa i vikt vill bara röra på mig och det gör jag så glatt nu tre-fyra gånger i veckan, wohoo :D

Såå kom jag hem och hoppa in i duschen, packade ihop allting och drog till älskling , men jag fastna i snödrivan på min baksida, tänkte att jag kunde gina genom den men de gick ju inte. Stod fast där ett tag och skrek på hjälp haha sen bestämde jag mig att göra en kullerbytta ned, hahahha så jävla fult !!! där står en eskimå med vinterjacka, täckisar, flera väskor och börjar göra kullerbytta ner från en snövall HAHAHA.

Nu har jag SKITont i magen, krampar i hela mig :( ååh.. skönt att jag inte behöver gå till skolan imorn, har redan gjort filosofin så!

BTW så kommer jag att lösenordsskydda min blogg snart, så skynda att säga till om ni vill ha lösen! :D



jag och min söta faster:D

bless the broken road

Kom precis in från en mysig prommis, det är skönt att bara gå ut och gå och prata en massa. Man behöver komma ut bara vi två och prata igenom, as bra.
Nu håller jag på att fixa mig, känns som att allt går åt helvete, ögonen blir fel och jag kom på att jag skulle duscha precis efter jag fixat håret och sminkat mig, vet inte vad jag ska ha för kläder osv haha ;D ilands problemen är igång igen mannen..


min bästa pappa (till höger)! jag älskar dig <3 tack för igår

pössssssss

Var skittrött när jag skrev inlägget igår så börjar om !

Runt 10 kom jag och Josse ut till köpis, ställde upp bord, muggar och allting. Sen ba, jaha , helt tomt på folk och alla var så otrevliga. Trodde iaf att det skulle gå lite bättre :) Satt och räknade timmarna, minuterna, sekunderna typ. 7 timmar stod vi upp. 7 jävla timmar. Sen fick vi äntligen åka hem, linus hämtade oss och skjutsade hem henne, sen mig . tack älskling <3 sen åkte jag och linus till pappa och nina, och det fanns ingen parkering där (han bor i höghus) så var det en parkering som var helt igen snöad och SJÄLVKLART ska linus ställa sig där.  vi åt iaf massa god mat, åh vad mätt jag blev :D
Sen eftersom linus kört fast skulle vi alla gå ut och putta på bilen, tog ju ett bra tag haha! Och jag tog i som en jude och raaamla när bilen åkte iväg, åh haha !

Kom hem och låg och pratade massa, var så himla ledsen och uppriven igår, usch .. tack älskling för pratstunden iaf :)
Såg på bara Bea när vi kom hem och dne är så pinsam, alltså jag skäms när jag ser den hahaha ! Linus somnade som valigt också och jag somnade framför datorn , nice!


NU har vi precis åkt och köpt frukost, fraller och youghurt mumsit :D vi ska till linus släkt sen och fira bengt tror ja, kommer inte ihåg va han heter;)¨¨sen ska vi prata om gotland med, vi åker troligen dit nästa helg!





cd

Gash är så trött i både huvud och ben.. men nu ligger jag äntligen i sängen (:
I valbo gick det inget bra iaf, men det går bra imorn för då ska dansbandskampen vara där;) va typ inge folk..

sen hämta linus mig och josse, skjutsa hem henne och vi åkte till pappa och nina, käka oxfile och massa gött  ! det var så jävla trevligt, fick äntligen min rygg knäckt också. så åkte jag, tobbe, linus och tove till ica, sladda ;))))


nä fan orkar inte skriva måste duscha dirr

Alles gut

Har precis kommit ut ur bastun, jisses vad skönt det var. Hade tvn på utanför och jag låg i linus knä och kikade samtidigt som vi svettades för fullt, mysigt va? hahaha nat.
hade massa  ansiktsskrub, ansiktsmask, hårinpackningar och fixa allt .. de andra. Känner mig som en helt ny person :) haha nä då inte riktigt men det är så himla mysigt att göra så, plus att man sitter i bastun där det tar flera ggr bättre, svettades ut allt skit !

Nu ligger jag i älsklings säng och försöker bli trött men dt går inte såå bra, kommer nog vara vaken till minst tre;) Äh får ta dagen imorn med en klackspark :D
Ska träna lite kvällsträning med, armhävningar, situps och armövnngarna :D bra skit!
Funderar på om jag ska göra nagelförlängning, jag biter på mina naglar och de är så korta och fula så såg jag att sussi gjort hos en tjej, Emma Persson, och det blev skitsnyggt. Var inte vidare dyrt och det är nog värt de;)

Alltså just nu mår jag så sjukt bra, är så himla kär och känner mig så trygg. Vet vilka mina närmsta är och jag har älskling vid min sida i vått och torrt. Har slutat tänkt på personer som förändras till det sämre som för min del tar alldeles för mycket tid över att fundera huuur det skedde. Hade "pepp-talk" med min bästa lärare idag och ja, jag känner mig fan så bra  nu alltså !!


this is how we dooo it..

Usch vad mätt jag är! åt jättegod middag, kött och pommes (Naturligtvis messt sallad;)) sen lasta vi in alla kartonger i bilen och åkte till ica och köpte godis. Det är ju hockey ikväll ! Vi ska sitta i bastun med tvn på och mysa till de :)
Sen ska vi nog ha lan hahaha alltså det är så mysigt när båda sitter med varsin dator , fett nääjjsss :D

Upp tidigt imorn men det går säkert bra i valbo, kom dit allihopa ! jag och min fina vän josse ska stå :D och på söndag ska linn och josse stå !

och vill ni veta nå awesome !!?!??!? Bosse har fixat en röd caaaaaaab till mig och linn (säkert ngn mer) på studenten, ASSÅ FATTA VA KUL!!!!!!!


i precis den här kommer vi sitta och skrika om tre månader, förstå vilken GRYM känsla !!!!!!!

Min dröm ..

Ligger i sängen nu, kom precis hem från skolan. Älskar fredagar, så jävla sköna haha! Efter skolan kom Älskling och hämtade mig och Patricia , så åkte vi hem till henne och hämtade 80 muggar så köp nu era sötfisar ! Leverans till dörren om det är så hahah!
Ikväll får vi se vad det blir, har saknat att sova hos linus mamma (så mysigt där haha :) så vi ska väl sova där, MEN jag har tre kartonger muggar att bära på, samt att jag inte vet någon som kan skjutsa mig och Josse till valbo imorgon. gahh .. linus ville inte, mamma ska skjutsa louise och malin så jaa.. får väl ta buss haha.
Vi ska alltså stå i valbo köpcentrum lördag-söndag (keep it cold) och sälja våra bästa muggar!!!!!
be there


sötjoss och jag ;D wooho i ettan!! föresten, fatta va NICE att vi tar studenten nu :D

solhörnan

Har precis ätit, muuums.. Fiskgrejs, så himla göttans med nyttig mat lala ! ;)
Efter körlektionen (som gick awesome!!) hämtade min fina älskling mig och vi åkte till solhörnan där det skulle vara gratis solning. Tyvärr så hade de "slutat" precis när vi kom dit men jag ringde han som äger placet och han fixa att vi fick sola gratis så länge vi ville så skulle han skicka pengar till mig. Men solariumet där är så jävla grymt så man klarar inte av att ligga längre än en kvart, så ja vi solade typ en kvart var och båda är så bruna och fina nu såååå :)

Nu är jag så mätt så jag ska lägga mig i sängen och vänta på att baby kommer, sen så blir det säkert massa mys, ;)


PUSS

Godmorning sunshines ;D
Är på as bra humör idag, säkert för att ja sovit ut! ska pallra mig till bussen snart, sen skola! Ska köra efter skolan sen vänta 1.5 timme på stan så ska jag träna (: det är så sköööööönt!! älskar att jag kommit igång nu haha..
Måste skicka in mitt cv och shit med, har fått jobb i norge men cv't ska in på en databas typ, haha wtf =D

idag känns det som en så himla bra dag, ska nog ta och göra av mig med massa saker jag inte behöver, inkl personer som bara för nå negativt med sig och drabbar min vardag.. Det låter väl bra ?


solination mannen

Wihooo  .. dagen har flytt på smidigt! Har pluggat lite körkort nu med, och sökt MASSA jobb! fick tips av en tjej i norge också, känns ju gött ='D
Hoppas det blir norge. Skulle vara nirrba att dra iväg några veckor med några :D

Aja, nu ska jag röra mig mot bussen, så ska jag soola :) kunde inte sola 20 min idag så får köpa ngn kräm eller nå så jag kanske blir brunare, så får jag sola imorn med . Skönt :D



plastic fantastic

Fan vad kurt (linus papegoja) härja i morse, skrek som en galning och skrämde livet ur mig så jag tappa hela glaset i bordet haha! sen blev han snäll och då fick han äta macka med mig :) snäll pippi ..

Vid tre ska jag sola iaf, har blitt så himla blek!ska kolla om man kan sola 20 ist, det borde vara bra :D sen efter det har jag körlektion (20 över 4) och den håller på till fem, säkert 10 över eftersom han pratar så m kt ;) så kommer linus och hämtar mig, åker och köper en sallad eller nå och sen ska jag kolla på hans match (: blir nog vinst denna gång igen må ja trooo !

Sen blir det väl pluggination för fulla muggar, till körkortet då!!


köp;)

Träningsverk

Fick världens godaste frukost imorse! Ostfralla, risifrutti, bremhults juice, mums. Alltså, äter man en frukost som man verkligen vill ha och är sugen på på morgonen blir dagen så himla bra. Kul att vakna upp till torr gröt varje dag, skulle jag inteeeeee gilla.

Åkte ut till valbo vid 1-2 för att leta efter en dator till linus, han har ju redan en laptop men ska tydligen ha en stationär med, haha vissa ska ha allt dem ;) hitta en relativt billig men det är ändå många thailands tusenlappar som försvinner. MEN! Han kanske får jobba på hertz istället för snöskott, bra de.

När jag kom hem från valbo så försökte jag få tag ida om hon skulle träna men hon svarade inte, så ringde jag sara och mötte jag henne vid upplandsleden och pallra ned mot stan, blev en timmes prommis. Och jag då, tar ett par skor som jag aldrig har gått i. Vid fängelset känner jag att jag får skavisar, BRA !!!!! vi drog ett medelpass på friskan och allså jag har gått på många medel och går på många medel men det här, FYFAN!!!! jobbigaste passet ever, alla låg helt döda efter. MEN, det var roligt iaf. Blir detta pass varje tisdag hädanefter :-)

Älskling hämtade mig vid bussen , för att gå en kvart i köttiga skavsår uppfattar inte jag som roligt iaf. Väl hemma stog tonfisksallad på bordet och mums vad gott det var:D Nu har jag sett klart på OTH's avsnitt denna vecka och jag gråter så jävla mycket, fyfan vad hemskt det är nu :'( Jag tackar johanna som fick mig in till denna serie, världsgrym .


Puss på er

kom nyss hem till linus från mig, haha knepigt det lät (;
har tränat med sara ! gick skitbra och var så himla roligt, var inte det vanliga puls utan dom hade bytt med torsdagspasset, as roligt :D mycket mer dans och shit, me like. det är bananas att träna med sara, hon är precis som mig. Skrattar och ler så fort hon kommer in i salen! Att inte se det som typ "faan idag är de träning igen" , och allt =) blir så glad!!

men en grej jag tänkt på. Att nu håller precis ALLA på med att räkna kalorier, att gå på någon diet eller träna för att bli smal. Jag blir så ledsen. Jag vill att alla ska inse att dom är fin som dom är, att det inte är nyttigt att gå på naturdiet eller att träna 13 gånger i veckan, vet inte hur jag ska förklara men jag har varit precis där förr, tränade säkert två-tre ggr per dag, drack naturdiet, räknade ALLA kalorier i allt (tom tuggummi och tandkräm) men jag är lycklig nu. Önskar jag kunde skicka ut en stoorbamse kram till alla ni som läser det här och få er att inse att ni duger som ni är. Man behöver inte vara pinnsmal eller råsnygg , utan du är fin som du är. Du är en fin insida med ! Vill bara ge er den kärlek jag får varje dag, att förstå att ni inte behöver banta, räkna kalorier, osv fram till balen/studenten för att vara snygg då. Jag tror ärligt talat att din mamma, din pojkvän, din mormor tycker att du är lika fin som du är, plus eller minus fem kilo! PUSS !


Det här är vad jag är sugen på nu och jag tror att ni alla som tänkt dumma taknar eller GÖR det skulle kunna tänka er att äta det med. Vad är det för liv att räkna kalorier och träna sönder sig? Tränar man och äter precis vad man vill, då är jag lycklig! Eller jag behöver inte träna alls, jag är lycklig ändå!

yeh

vaknade först kl sju, så tänkte jag att jag inte orka gå till skolan. Så såg jag att linus var hemma (han mådde inge bra) så kunna han skjutsa mig, så mums på en timme längre sovtid:D Somna om och har fixat mig och grejat nu, ska åka till skolan och har prov första, har inte pluggat ett jota alltså (joota? wtf))

MEN! efter det här har vi bara 25 frågor i nk , socialkunskap och nå mer sen äre LOV. FIFAN!!!

Till dig älskling!



Alltså, kärlek måste vara det bästa som finns. En känsla som upprymmer all tomhet i kroppen och en känsla som bara genom att tänka på den ger mig ett glädjerus genom hela mig, från topp till tå. Det må låta som en klysha men dagen jag träffade dig, Linus, var den bästa i hela mitt liv. Enda sen dag ett har du varit där och stöttat mig, i med och motgång, jag har alltid vetat att jag har dig vid min sida. Jag har gjort många misstag och jag beundrar dig över att du fortfarande är med mig. Det kommer jag alltid att beundra dig för.
Jag kanske inte är världens bästa flickvän, jag har mina brister och jag har många dåliga dagar, kanske för många. Jag kan skrika på dig, gråta över dig och jag kan vara så himla sur över småsaker. Men ändå så står du ut med mig!
Jag uppskattar all kärlek du ger mig och jag uppskattar all omtanke du skänker till mig. Jag har aldrig mått såhär bra som jag gör med dig. Du har lärt mig att tycka om mig själv, att acceptera mig själv mer eller mindre och att ha tro på mig själv. Du får mig att se på saker ur en annorlunda synvinkel och du gör mig så himla lycklig.
Jag har aldrig trott på någonting så mycket som jag gör på våran kärlek. Jag ser en framtid för oss, och jag vet att den kommer att fulländas i all tids evighet. Jag vet att det alltid kommer att vara du och jag, linus och wiktoria. Jag bara vet det. Jag kan inte annat än att fnysa åt andra som säger att man aldrig kommer att hålla ihop livet ut, för jag tvivlar inte det minsta lilla på det, älskling. Jag vet att vi kommer att vara tillsammans livet ut, och det tror jag beror på att vi känner varandra så bra. Vi öppnar oss för varandra hela tiden, jag tror att du vet allt om mig och jag är säker på att jag vet allt om dig. Allt från din barndom tills idag. De timmar vi spenderar dag efter dag på att prata med varandra är så himla betydelsefulla för mig. Jag älskar att öppna mig, att diskutera mina brister till att jag har slitna hårtoppar. Jag ÄLSKAR det! Jag blir glad när alla säger att vi passar så bra tillsammans och att vi faktiskt kommer att hålla ihop livet ut.
Jag vet inte hur jag ska med ord förklara min kärlek för dig, för jag hyser sådan stor uppskattning, beundran och trohet för dig. Jag vill bara att du ska veta att du har gjort mig till den jag är idag, jag vågar inte ens tänka tanken på hur jag skulle mått idag utan dig vid min sida. Jag älskar dig. Tack. Tack för att du alltid finns här, och tack för att du alltid och förevigt kommer att vara min.

lushhh

Blev lite mys ändå på loveday ;) vi åkte hem till var och en för att äta, jag ville ha köttfifan och han ville ha carbonara såå ;) Sen åkte vi till ica och köpte lite götta och sen hem till linus och la oss ute i jacuzzin, så mysigt att ligga i hans famn och bara prata ut, se stjärnorna över sig ! alltså det är så himla romantiskt så det finns inte.
Tänk vad kul om man var ett gäng som satt där och förfesta typ, as nice ju :D

Nu testar vi lite grejer från lush kom vi köpt idag. Jag är ju ett stoooort fan av lush och har nog ALLA grejer haha! Idag blev det ett balsam som luktar citron, en tvål till honom som tar bort orenligheter (verkar superbra) och så en ansiktskräm. Ska nog svänga förbi där imorn med Wallin med så får hon tipsa om mera grejer haha, älskar lush!!

Nu ska vi lägga oss i sängen, jag är så himla trött så jag kommer nog somna direkt haha (: '


turn to something good!

Åkte ner på stan och köpte lite, blev två tröjor, jeans, leggins och ett par sunglasses (tror det var såna som du köpte wilma;D) sen fika vi på george, jag fick bjuda vilket ses som en vana haha ;)
är hemma nu och känner mig så konstig, alltså det känns som att jag gruvar på någonting men jag vet inte vad :S får inte fram de liksom, ont i huvve, magen, jaa.. inte mycket som är rätt nu :)

ska väl käka snart, sen hem till linus. Ingen aning om vad vi ska göra , blir väl se på någon film eller nå. haha känns så konstigt, har aldrig varit tsm med någon över alla hjärtans dag (har väl aldrig varit tsm med ngn överhuvudtaget) så har jag alltid trott att det är typ världens mysigaste dag och har längtat tills jag har någon själv, så pjoff är de över. Har inte gjort ngt spec förutom att fika haha , mysigt värre va ;)

Näe, nu ska jag vänta på att de blir krubb och plugga lite:)


Loveday

Igår var vi barnvakt åt min snuttis, vi kollade på hennes dans och sen så åkte vi till parkis :) supermysigt, vi lärde henne att simma haha (;
Sen hem, lagade mat med massa tända ljus, bra musik och kikade på tv, låg och mös bara. sen satt vi igång nya (?) beck, och alltså jag vet inte hur många gånger jag skrek eller grät vartannat, jag trodde att persbrandt skulle dö! Det bästa sällskapet jag kunde ha breve mig då var johanna haha, alltså båda är helt fast i persbrandt och nää fan va kul det skulle varit haha! Så kom mamma hem och jag fick min efterlängtade parfym, alltså jag har velat haft den sedan i somras och har inte haft några pengar för att köpa den, paris hilton - can can, MUMS !!!
Blev en tidig kväller och en tidig morgon iaf (:

Nu sitter jag hemma hos linus och väntar på att han ska duscha klart, sen ska vi åka ner och traska på stan lite :) vill ha nya byxor och ny tröja eller nå, sen tar vi en mysig fika. Är så himla fint väder, har skinnjackan på mig och inge smink alls, ihopp om att få lite färg. TÄNK vad mysigt att sitta på en uteservering med massa filtar och en kaffe, ååh vårkänsla :)


bäbis

faantastiskt

Åh min och mormors tacopaj blev så himla god! Tände massa ljus och satt och pratade i någon timme, fan vad jag tycker om min mormor. Älskar att vi har så bra kontakt och att vi är så himla lika, blir glad varje gång någon säger att vi är så lika, jag älskar det! Vi tänker precis lika, har samma synsätt på allt och ja, det är så himla bra bara. :)

Nu sitter jag, mormor, louise och min fina pojkvän i soffan och äter massa fredagsmys. Idag har det varit en sån himla bra dag, jag är gladare än på länge och jag uppskattar alla jag har omkring mig. Ni är så bra! ♥
Jag har allt jag någonsin önskat mig just nu och allting blir bara bättre, så fort jag tagit körkort kommer allt vara PERFECT !


gash.

Kom precis hem från skolan , gick superfort idag trots att jag har så ont i magen och att jag är så himla trött..
Ska leka lite "fågel fisk eller mittemellan" nu med louise, sen ska vi baka lite :)


Hoppas på att älskling kommer hem välbehållen, han är uppe med massa tak och skottar av snö och jag blir så jävla nojig för jag är så jääääääääävla höjdrädd, vafan haha ;)

Justja, skickade mail till fucking coolstuff, så säger jag att det är några muggar som spruckit (självförvållat, naturligtvis), så får jag världens kaxigaste mail tbx. Fel om man kunde ta emot en lite bättre kanske? Bara för att jag beställer som ett företag är jag fortfarande inte uppbyggd som ett sånt, fuckface.

alltså är så jäkla läskigt att kolla tbx på bilder, här var typ "när jag mådde som sämst", åt ingenting och jag ler inte på något kort alls. Ser sur ut, ser sjuk ut och ser så jävla ledsen ut. hur kunde jag utsätta mig för nå sånt?


vill ha sommar

Gooodmorgon!
Tro inte att jag vakna nu för , för en timme sen gick jag upp med älskling. Förstår inte varför han ska upp så himla tidigt, alltså han börjar jobba sju och åker kvart i, så går han upp sex för att äta frulle? vafan haha. Jag går upp en halvtimme innna och då äter jag, sminkar mig OCH väljer kläder! gash..

Idag är de en relativ kort dag iaf, skönt. Sen ska jag hem och vara barnvakt åt snuttan :) ska kanske sola med johanna med men alltså de suger så redigt där på källan så vi får se hur de blir med det, kanske spar mig till söndag och drar på lennarts :)  Vi får se hörru!


och min smärta i magen går inte över än eller :/ de känns typ som mensverk/kramp? vad tusan kan det vara?
 

friskis

Kom precis hem från skolan, ska vila lite nu för jag har världens kramper i magen ;S as jobbigt ..
sen ska jag träna med hanna! är så tråkigt (eller ah, mindre roligt) att träna själv så ska nog börja med henne nu :) blir nog ett pass ikv, medel eller nå!

vill ha helg nu,, kommer bli så jävla mysi pysit.


halkbana

GAH, jag skriver aldrig längre haha, förlåt!;)

Idag har jag iallafall varit på halkbana med lisa, linus syrra :D skitkul var det, jag var asnervös innan men det gick så himla bra, så kul när båda vi satt och skrek och sladda runt som galningar, SKITKUL!!

så... kom hem nyss, är så himla hungrig men jag måste börja plugga. Har världens stösta prov imorgon och jag kommer aldrig klara det. Ska nog sova tills baby kommer hem (; hihi ...

yöö

Behöver kanske inte säga så mycket om de tidigare inlägget, de som vet vad det handlar om är mina närmsta vänner som ligger varmt om hjärtat.

Idag har det bara varit en dryg bakis dag, har inte mått nå bra alls och tanken på igår gjorde mig ännu mer illåamående, förstår fakiskt inte. Sov till två ungefär och har inte gjort ett piss på hela dagen, bara njutit av varandras sällskap, sånt älskar jag!

Nu har vi nyss gjort oxfile och pommes , grönsaker och hemmagjord bea, mums vad gott det var :D fast det tog ett tag innan vi fatta vad vi skulle göra, thomas och wilma bara stog och skratta haha ;) äh man lär väl bjuda lite på sig själv haha, varken jag eller linus kan laga mat så vi behöver ju all träning vi kan få.. hahaha


OSAMMANHÄNGANDE

Jag vet inte. Jag vill bara skrika. Vill skrika rakt ut till alla att dom inte förstår, nej för fan, de förstår verkligen inte.
Vet inte vad jag vill, ligger i sängen med miljoner tankar i huvudet och försöker tränga bort de dumma men jag kan verkligen inte.. Vad ska jag göra? Jag vill göra så himla mycket saker i mitt liv men anser själv att jag inte har dessa resurser. Blir bara så jävla knäckt, faaan ..

Ikväll har jag nog haft den sämsta och konstigaste kvällen på länge. Känner mig besviken, ja, riktigt jäkla arg. Förstår inte hur du kan tänka i dem banerna som du gör, att vilja förstöra något så fint bara för att du ska bli glad.
Jag fattar verkligen inte, är det de du vill? Förstöra, låta andra bli olyckliga för att själv göra dig tillfreds?

...

Jag ligger och tänker tillbaka på alla massa nedgångar, kommer ihåg för precis ett år sedan då det var sådan kris inom mig, allting var fel och jag grät mig till sömns varje kväll. Jag mådde så jävla dåligt. Jag vill inte bli så igen men jag vet inte var jag själv strävar mot nu, känns som att jag är som i en kass situation där varken det bästa eller det sämsta är det dugliga. Jag vill känna mig modig, jag vill göra allt vad jag kan för att göra mig .. tillfreds? Kan man  säga så? jag vill vara nöjd med mig själv, jag vill kunna ställa mig framför spegeln och säga, fan wiktoria du är fin som du är, kan du förstå det? Men det kan jag inte. Jag kan verkligen inte det. Jag beundrar alla som kan det eller dom som säger att de inte går att göra något åt. För mig har det alltid funnits det. Jag började fundera runt 13 års ålder vilka behandlingar man kunna göra för att se bättre ut. Fettsugning, botox, ja ni vet. bara för att bli fin.
Men alltså, är det så? Blir man finare bara för att man gör det? Vill man inte alltid ha mer av det goda?

Fan. Just nu fattar jag ingenting, jag skriver bara ut alla känslor. Jag har legat och gråtit och gråtit ikväll, men det värsta för mig just nu är att jag inte har någon som tröstar mig, att jag inte har någon som kan säga "wiktoria, lugna dig, du är så fin som du är" eller bara höra någons fina ord, vänskapliga kramar eller mjuka kyssar. Jag vill ha det så. Jag kan inte skylla på min pojkvän som ligger snäppet brevid mig och inte ger mig något vettigt svar utan endast svarar genom hur blå en smurfs öron är, typ. Jag vill ha närhet och jag vill ha bekräftelse. Det är det enda jag vill just nu. Känner mig så fruktansvärt nedbryten och känner mig faktiskt på botten, jag mår inte alls bra men vissa gånger mår jag toppen. Jag tror jag bryter ned mig själv psykiskt till en del, alla dessa negativa tankar jag har kring mig själv. Men långt inne i mig, så vet jag att jag bara väntar på att få en bekräftelse av mig, att kunna säga att jag är fin nog. Och självklart av andra.

Gash. Jag vet inte ens vad jag skriver. Jag vill bara skrika ur mig all frustration jag har i kroppen just nu, vill lägga mig ner ännu en gång på golvet och skrika. Högt. Vill få bort alla dessa dumma tankar och all den besvikelse jag fått tagit emot idag. Och ändå gör jag ingenting. Vad fan är jag så jävla snäll för? Jag tar emot, och tar emot. Jag skiter i att jag blir sviken. Gång på gång. Jag godtar ursäkten och låtsas som att ingenting har hänt.

Fan. Jävlar Wiktoria. Jag tänker inte ta nå skit mer och det får fanemej kosta vad det kosta vill. För jag orkar inte med detta längre.

MY COOL

gaahhh, Linus vaknar inte haha! Har varit och väckt och pussat på honom flera gånger, men inge svar. Tur att de fanns lite godis kvar sen igår hah;)
Ska väl väcka honom på riktigt, typ hälla vatten eller nå sen hem och fixa mig, känner mig förjävla risig :D


halvår + 1

Igår skulle vi ju ut och mysa, hade tänkt gå på någon fin resturang och bara njuta av varandras sällskap! faast.. När vi åkte in till Ica frågade älskling på skoj, ska vi inte äta på amigos istället haha?
Så vi tog de istället, köpte en pirre och triss haha ! de blev våran halvårsdag, mysigt värre... kanske;)
Näe men alltså egentligen, ett halvår är ett halvår, kan ju slå på stort på ett år istället. Vi gör så mysiga grejer hela tiden, ut och äter och så, så varför skulle de kännas annorlunda bara för man varit tsm en månad längre?:)

Nu har jag precis vaknat, min kära älskling ligger och slumrar så sött.. Vill inte väcka honom men jag  är så himla hungrig. Ikväll blir de partynation iaf, kommer nog bli kul räää .


Mitt allt!

Ett halvår

Haft världens mysigaste natt! Bra start på halvårsdagen hihi...

Sitter och blänger på tv nu, extreme home makeover, nu kommer jag säkert börja gråta för jag kan inte se på sånt här för jag tycker så himla synd om dem..
Senare ikv ska vi ut och äta och bara mysa, det blir nog bra de :)

Älskar dig linus!


dont forget .....

Nu blev det ju det här med updateringen som absolut inte är min starka sida men ja kööör ändå ;)

Igår var en ruggig stress dag, till skolan sluta kl 3, körlektion 20 över, mamma hämtar mig kl tio över fyra och då ska vi åka och handla mat. Vi ska äta tacos. Vi lagar tacos. Jag äter tacos på 8 minuter, sedan halvspringer jag till Linus, som ska åka på match. Kikar på hans match och det blev vinst, sen hem och ut och gå med min efterlängtade vän Johanna, vi gick i en timme om inte mer och det var så himla mys, snacka om att vi känner varandra haha. Puss på dig.
På kvällen kommer jag på att jag glömt bikinin hos linus så vi kommer överrens om att vi åker förbi här innan han släpper av mig vid bussen för att senare åka på möte.

Så, imorse drar vi hem till han, han pissar och smörjer in sig och sedan åker vi. Utan bikini. Jag kommer på det på lunchen och blir irriterad. Så typiskt oss, tänker jag hundra gånger. Säger åt honom att han får komma med den när jag slutar, och det var nära att han glömde den. Fick springa in och hämta den, haha. Så virriga!!
Åkte hem till ida efter skolan, hon låg och sov, sötfia =) Sen gick vi och käkade, frasses. Mums, men ångest blidde de ofc haha. Sen brumma jag, ida och jossi ut till valbo för att simma. vi var helt själva och busade som fan, åkte rushkana och lekte med alla flytgrejer, fast jag hade som mål att jag skulle simma klart mina längder innan jag lekte massa ;) självklart gjorde jg det och det känns superbra nu! Vi bada ångbastu med och fyfan vad svettig man blev, alltså de RANN av mig. Har aldrig varit med om dess like...

Nu sitter jag med en dryg svenska uppgift, ska försöka skicka in det så snart som möjligt, ska bara korrigera det sista. Sen ska jag spela sims, hihi roligt =D



min snygga vän !

övningskört

Hej hopp!
Nu har jag varit ute och övningskört en sväng, gick super :D tror fasiken inte det är så jättelångt kvaaar..
Ska låta bosse läsa igenom reportaget jag gjort om honom nu, sen så blir det paradiset ikväll. SPÄNNANDE !!


 
bild från germany


MAT

Har precis kokat ihop lite makaroner och köttfärssås, var så hiimla hungrig.. Åkte hem från älsking för att han skulle åka och träna, kändes inte så kul att vara där helt alone när ja kunde vara med mormor hemma :)
så tog med mig mina grejer, typ kläder och sånt endast, så när jag kommer hem har linus packat ner alla andra grejer med, haha .. har INGA grejer hemma hos han, haha!

Aja, sitter och kollar igenom  alla utomlandsbilder, vill iväg nuuu :D men, ett år bara kvar haha! då blire thaiii


i tyskland! linn, tysken och jag ! FAN va kul de va haha!

KNAK, BRAK.

Ligger i sängen nu och det är väl det enda jag kommer kunna att göra idag.
Jag sträckte en muskel i ryggen igår på träningen och idag gör det ont i heeela ryggen.
Linus gjorde frukost på sängen till mig, så mysig :) varma mackor och juice, mumsigt värre.

Är "ledig" idag, eller vi får plugga hemma med projektet så det är väl lika bra att jag sätter igång. Ska göra ett repotage om vatten och sedan skriva om en känd ledare! Kan nog bli röj, naat.


BAL?

gäspis vad trött jag blev, blir nog slaggination snart. Ska väl upp i duglig tid imorn (ha ha får se de imorn ;)) Tänkte försöka plugga hela dagen och sammanställa repotaget, får se hur det går =)

Sitter och kikar på massa balklänningar nu, asså jag vet inte !! jag vet inte om jag vill gå eller inte, har aldrig varit taggad när alla typ planerat sedan ettan eller är helt nervös inför de nu. jag vet fan inte, visst att det är "once in a lifetime" men nää, fan jag vet inte. beslutsångest.. Känns så bortkastat att kasta bort massa pengar på klännining och allt om jag inte ens vill :/ gahh dt är svårt.

SHUT UP AND DRIVE

Till att börja med så hoppas ja att ni är sugna på att köpa de nya glasen, de kommer bli awesome! Massa beställningar på g redan, woho ..

Drog och tränade direkt efter skolan, var så jävla hungrig och så hitta jag 30 spänn i fickan (YES!!!) men, så kom jag på att jag glömt vattenflaska så jag fick köpa en vattenflaska för 27 spänn haha! vafan :D
Skulle träna med idis men hon missa bussfittan, rawr.. tycker inte om x-trafik för fem öre jag, skulle spotta på deras grav faktiskt. Kissa lite med.

Nu sitter jag hemma hos älskling, vi sitter med varsin dum-burk och inväntar paradise. jag är så hungrig så jag dör snart så blir nog någon varm macka nu, smarriiigt!


KEEP IT COLD UTÖKAR LAGRET INOM KORT!

Nu finns det inte bara en kylmugg utan även ett kylglas, precis samma funktion och samma pris! Kontakta mig, linn, patricia eller josse för att köpa! :D 60:- för en och 100:- för två! :)


ITS SKOLTIME

Sitter i skolan nu och jobbar med svenskan, eller vi ska jobba rättare sagt. Allt annat lockar mer faktiskt, fejjan och alla bloggar haha ;) får hoppas att vi får jobba hemma imorgon, då kan jag intervja och skriva klart allting hemma:) det är lättare så! Har seminarium strax och har inte pluggat ett jotaaaa

Efter skolan ska ja träna direkt, hoppas hanna följer med också :) får se om det blir medel eller om det blir puls/bas. :) Mer taggad på medel :)
Sen blir det DIREKT hem och plugga, det är så jäkla mycket nu ..


Mysig bild från grekland! vill tbx