norge ?

Igår låg jag och Linus och pratade om hur härlig sommaren skulle bli, vi ville väl inte direkt jobba utan bara njuta av vår första sommar tillsammans, ta det som det kommer.
När vi kommer hem till hans mamma säger thomas att han troligen fått jobb, och ja, får man ett jobb erbjudande som en nära erbjuder är det klart att man tackar ja, så är det ju..
Aja, tänkte jag. Jag kan ha min underbara sommar anyways, ska ju ha roadtrips med ida och säkerligen åka runt i Sverige, troligen båtsemester i två veckor osv ..

Så ringde dem från Norge idag. Jag hade gett upp tanken om Norge.. jag fick jobbet! Skulle jobba varje dag i två veckor, vara på turné hela tiden. Ingen möjlighet att åka hem.. de betalade allt förutom mat. Skulle tjäna 25000 i månaden och jag tackade nej. japp. Nej.

Jag skulle aldrig kunna vara utan Linus i två månader, alltså nej aldrig.. Vet att jag ger upp en av mina drömmar, har alltid velat jobba där, inte bara för pengarna utan även för att få ett stort kontatnät någonannatsnas än här, få en grym erfarenhet och mycket bättre självförtroende av att ha klarat av det!  .. men man får ge och ta med kärlek, så är det. :)

Nu håller jag på att tänka igenom allt jag ska göra innan sommaren med en färg i håret, japp, ni läste rätt haha! det blev grått när jag färgade sist, alltså idag.. och nu lägger jag i lite slingor, får se hure blir !

ska gå och lägga mig, känner hur mina sura fucking hormonssvängningar kommer titt som tätt, dryga veckan just nu as you see


färga

Hola! kommer bli halvkasst med uppdatering nu denna vecka då jag har massa plugg och grejer kvar, fuuuck :(

Har varit på ungdomsmottagningen och fått recept till nya ppiller, skönt.. har även köpt grönsaker så ikväll blire mys :D! Ska plugga vidare lite nu sen blire nog movie, åh vad jag har längtat efter att bara chilla.

I helgen blir de verkligen mystid med baby , vi har varit ute säkert 8-9 helger och festat nu, så vi ska bara ta det lugnt, laga mat och UMGÅS på riktigt liksom. Mysa i varandras armar och bara vara, åh va jag längtar :D så ska han färga mitt hår med, hihih. inte nöjd! vill inte vara så blond så nu blire back to basic ;)

teori ..

Hey! Efter skolan drog jag till volvo, hälsa på kära växelhäxa samt alla andra sköna filurer. Drog till solhjulet och kolla på lillpluppan som sprang solhjulsloppet eller vad det heter, haha. Dutti tjej :) Jaja, nu ska jag ut och gå på en powerwalk, blir nog runt en timme. Sen gräva ner mig i allt körkortsplugg, har bokat tid för uppkörning och teori. heja..

puss

Blev cinderella story igår, eftersom den ändå gick på tv. Säkert 100:de gången jag såg den, seriöst. Kan nästan alla repliker utantill haha ..

upp imorse för en prommis med älskling, fixa mig i all stress, klar på 10 typ, sen tjaffs på väg till bussen. jag och linus har aldrig haft nå serriberri bråk utan vi bråkar om vem som ska stänga av datorn eller vem som ska hämta vatten, onödigt haha.

slutar om några timmar och då ska jag se på gullhjärtat när hon springer solhjuls loppet (;

tips på movie ?

Nu såå.. har vi spelat klart. Blev dock inge vinst denna gång, hahaha ;)
ska hoppa i sängen nu, är så trött. har nog aldrig försökt att sova såhär tidigt, blir alltid runt 12-1  på vardagar, dåliga vanor, jo tjena.
skola imorgon iaf, plugg på kvällen och slänger nog in en prommis, skönt..

alltså är så jävla sugen på att se en grym, typ tonårsaktig film som hipp hipp hora, fjorton suger, high school musical, alltså jaa i den genren. vet att min boyfriend inte vill se men vafaaan ;D

TIPS ?

b to the ingolotto

Gårdagen spenderades med skönt folk på linus altan, med massa vin, jacuzzi och skratt. Runt sex satt vi oss i jazuzzin, hoppa upp, sminka mig, i med allt kraffs som som smycken osv. chilla till ett då det blev bad again, nice.

vakna upp runt 1 och då bidde det valbo med mamma, köpte studentklänning och två par skor, nu fattas bara en snygg kavaj, strass smycken samt en tub-bh i vit spets. nice. alltså det känns helt overkligt att det är studenten om typ tre veckor, alltså .. efter de så är det inge skola mer, fattar inte =D dock är denna vecka helt dödlig, jag är utbränd på fredag just for your information liks.. sen ska jag boka uppkörning och teori med, jajajaja .. dööd vare!!

Nu ska vi spela bingolotto, eller vi håller redan på =D alltså så jävla nördiga HAHAHA, vi skriker mer till bingolotto än till hockey, pinsamt ;) men dt är ju faktiskt mysigt :)


liten del av familly tajkon liksom. tack mamma för allt!

HÅR


Detta hår ska jag försöka få nå, heeelp me!! vill ha de ljust jö :D

Love is wicked..

Provet i Marknadsföringen gick bra, inte toppen men bra. Var några frågor ja inte kunde, typiskt.. sen NK, målade på planschen vi ska redovisa nästa vecka och sedan svenska där jag gjorde vetenskaplig rapport, fan va mycket det är nu.
Aja, det är en vetenskaplig rapport, två redovisningar och en bokrecension munt. och skriftligt kvar. På en vecka, jisses.. Men det går bra, jag ska försöka att göra allt så bra jag kan : )

Linus hämtade upp mig efter skolan så åkte vi och köpte lite grejs, åkte och sola. Satan vad brun vi blev =D solariumet vid pappa är bra när någon solat innan så det är brännhett! sprang upp och kolla om dem va hemma men bara wille va det, träffade på gilfen med hahaha (internt)

Nu har jag lagt kött i marinad, det är jag som är husmor idag (som bosse så fint säger) jag ville ha grillat och då ska jag ha grillat med ;) älskar kött + sallad + sås, mums :D ska nog färga håret med, fick hem löshåret idag och det var mycket ljusare, 613 tog jag.. aja, bara att färga och i med silverschampoo ! : )


älskar dig lillebrooooor !


Godmorgon

Idag väntar en ganska fullspäckad dag, eller nej. Först prov, sen ska jag hålla på med rapporten. Möta upp linus på stan (lunch?) och köpa saker till han, sen blir det nog en tripp förbi solariumet! Måste sova tidigt idag, ska övningsköra till arlanda imorn, jissesss :O ska bli kul anyways, fast läbbigt :D

jag är jättesugen på grönsaker med dipp, notera de.

solbränna och tjejkraffs

Gud vad trött jag är, inte så konstigt när jag gick upp tidigt imorse. Har inte gått på morgonen på hela veckan och det känns, men foten gör fortfarande så grymt ont :( vet inte vad det är för fel, den är svullen fortfarande och kan liksom inte gå normalt haha.

Har gjort lite hårinpackning, peeling och sånt där tjejkraffs, märkte roligt nog att jag har blivit jävligt brun idag, fan va skoj! tackar pappa, nästintill turk, för dina fina pigment som smittades till mig, danke danke. roligt det där, jag och pappa har jättelätt för att bli brun medan wille och mamma har svårare, hur kan det bli så?? haha.

nej, nu ska jag lägga mig i bäddas och se på csi eller nej skojja, criminal minds. känner jag mig rätt kommer jag ligga vaken och tänka "okej jag måste sova nu" så fortsätter jag att kolla anyways, damn liksom


solis

Har suttit ute i solen och pluggat i cirkus två timmar, är inte klar på långa vägar men tar ett litet break, hockey med facebook liksom. Försöker få tag i bosse så jag vet vad vi ska äta, det är ju han och jag som är äger houset nu haha, mamma och lull är ju utomlands :) en fågel viska i mitt öra att de hade köpt fina presenter, längta!!

i helgen vankas det party iaf :) hoppas på att kunna sitta ute på altanen med värme sen kanske dra ner till ngn pub eller nå, awesome.

justja, måste bara säga.. gick in på idas blogg och läste det hon skrivit om mig och hur glad blir man inte ?!?!?! a lot of love to uuuu


IRRITATION

GAH blir så himla irriterad. Var ju hemma från skolan igår pga foten , skulle varit hemma idag med då jag knappt kan gå men pallra mig hit ändå för att göra prov, men är de nå prov?!??!?! nä!! sen har vi projekt och jag är klar men ingne annan har börjat eller jo matte är snart klar, brais.

vill åka hem  nu, är helt groggy och somnar fan snart haha

puss

Ida och stefano svängde förbi här, blev lite chill prat och ida den jäkeln gjorde mig taggad till att festa ih elgen fastän jag sagt att jag intr ska göra de, men vafaaaan!! man är ju ung eller äre inte så man säger ? ;)

nu har vi ätit jordgubbar, lite gurka och så men jag är fortfarande sugen på godis, jäättesuperduper. ganska olägligt att sluta äta godis när mensen kommer om en vecka, ja ni tjejer fattar ju vad jag snackar om. världens misstag!! aja får se hur de går, ska sluta äta i veckorna iaf, eller försöka heter de. är inte mer än mänsklig och sockersugsberoende liksom. haha

nej, nu ska vi lägga oss och se på according to greta, har fått nå fancy fancy thing about hilary duff, älskar henne !

bajskorv

Har haft de astrevligt de dagarna i stugan, i linus och rasmus. dragit första dopp också, bättre sent än aldrig. på lördagen lessnade vi rejält på rasmus för han var så emo så ida fick hämta oss i tönnebro, thx gumman :D

aja, de va väl de i sammanfattning haa!

imorse skulle jag och linus ut och gå som vanligt, går förbi divas hus och så PANG så ramlar jag ner och vrickar foten och skrapar upp de andra benet, kul . linus sprang hem och hämta bilen, hämta mig sen när jag kom innanför dörren svimmade jag in i den. bra wickan braaaa!! fick ligga i soffan med is på fossingen sen ahr jag sovit hela dagen, har så jävulskt ont och det känns som att jag brytit den haha! kan knappt gå.
älskling köpte jordgubbar till mig för att han tyckte synd om ma sen hoppas jag att jag kan få en fruktlåda med, de skulle ju va gött. så skönt att inte kunna gå hahah!! nä men han gör allt för mej, prinsen :)



nu är min man ute och springer, dutti pojke. sen ska vi äta lasagne, myms vad gottigt :D sen ska jag bara plugga och sova, justeja se på hilary duff filmen också , måndagsmys!


snabb update

Kom precis hem från linus mysiga stuga. Där blev de dricka, grill, bastu och massa chill, as mysigt var det. Var rädd att vi inte skulle komma hem då grabbarna åkte och handlade dricka idag (asså, alkoholfri.) och så stannade bilen och jag å jossi var kvar i stugan å chilla vid datorn hahaha, fan va rädd vi blev. Så börja vi inbilla oss massa, sjukt hur rädd man kan bli :D
Aja har haft så JÄVLA kul, alltså verkligen skitroligt !! var så sjuk rolig stämning, alla va på topp och strippstången gjorde väl allt, jävla jossi som banga vettuuuu ;) nä men imorgon drar vi upp till rasmus stuga, får se vilken bil vi tar då det är tjaffs med båda bilarna, kommer bli as mysigt, då sover vi inte precis alldeles breve varandra heller, sjösätta båten liksom ..


Life is a flower

fan vad pigg jag är! prommisen i morse gjorde susen, fan vad skönt det är. Man halvsover första minutrarna sen piggar man på sig och blir pigg som fasen.

Skola nu, kursprovet. ångesttttt.. hoppas jag får mvg nu dåååå .. sen löper nog bara dagen på, ska ut och äta med mami och willie runt fem för dt är hennes birthday, grattis mami :)
sen drar jag , linus och ralleballe och förhoppningsvis ida eller någon ut till limps stuga och chillar järnet någon dag, nirrba!

when i get older..

Mådde så jävla piss i morse, så stannade hemma. Pollen, förkyld och alltmänt trött. Troligen gått in i väggen hah! nä men vet inte, är trött all the time. Kan sova när jag vill liksom .. La mig i solen och solade lite, men frös så groteskt mycket samtidigt. Har pluggat filosofi, kursprov imorgon. Har även käkat middag, köttbullar och potäter, gött men blev alldeles för mätt.. Funderar på vad man ska göra på långhelgen nurå! Vi funderade på om vi ska åka upp till limpans stuga och chilla med fiske och drickande, men hans farmor och farfar verkar va där och då kanske inte dunken lika lätt åker fram. Eller så åker vi till min stuga med lite chill people, typ onsdag till fredag. Men pappa skulle troligtvis jobba och så ville william ha med sig kompisar med så då blir dt väl han som får ta de. Eller så sitter vi bara hemma hos limpan och chillar med några järn och peeps. Fast fatta mysigt med typ ett stort tält, typ 10 manna, va ute i skogen, fiska, chilla och så. Jaa, har mycket ideer ja. Nä, nu ska vi fundera på vart vi ska sova, om det blir my place eller limpans, lite kluven sådär . föresten, styckeindelning är överskattat.

Lycka

Allt jag kan säga är att jag är så jävla lycklig just nu, just idag och just i denna tillvaro.
Jag har fått upplevt min första och enda kärlek, jag har aldrig varit så himla glad som jag är med Linus vid min sida.
Jag har aldrig haft någon pojkvän förrut, eller jo okej, såna som man bara himlar åt ögonen åt idag och skriker rätt ut, men vafan geree. Eller något i den stilen.

Men Linus är något speciellt, det går inte att sätta fingret på vad det är, om det är hans charmiga leende, hans vackra ögon, hans otroliga utstrålning eller hans personlighet. Det är nog en kombination av alla, samt hela hans kropp. Och hans bushumör.
Alla som har varit med oss tillsammans vet att vi är mer som kompisar när vi är med varandra, drygar mot varandra, pussas aldrig inför våra vänner, är lite småtaskiga, men bara på skoj. Jag tycker att det är viktigt, att man hittar en balans mellan vänskapen och kärleken.

Jag är ledsen över att jag "valde" linus framför mina vänner i början när vi blev tillsammans, men det enda jag ville var (och är) att spendera tid tillsammans med sin själsfrände, sin skatt och sin ögonsten. Jag är tacksam över att mina vänner har förstått det och idag har vi kommit tillbaka till varandra, på ett annat sätt än förrut. Johanna är, och har alltid varit, en utav mina bästa vänner. Vi har kunnat ringa till varandra "grusplan om fem" så går båda dit och vi möts i varderas tårar, skratt och bara frustration. Idag kanske det inte är samma sak, men jag vet. Att hade jag ringt och sagt grusplan om fem, så skulle hon springa dit. Varän hon är.

Nu kommer jag ifrån mig helt från ämnet. Men jag är bara så jäkla lycklig med tillvaron nu, varje dag är ett nytt kapitel för mig och linus, jag tror så jävla mycket på våran kärlek. Den är äkta, och det kan fler personer än bara jag intyga. Jag är tacksam över mina vänner, jag är stolt att jag har så fina vänner. Jag är otroligt smickrad över att jag har en sån alldeles fin och vacker familj. Varje individ är en underbar person i sig, och jag kan inte låta bli att småle varje gång jag säger det - men fan vad jag mår bra!


hej

"whats wrong with the world mama" skrek det om min mobil kl 7, Fan vad trött jag var efter jag somnat runt 2.
Herrejössanes vad svårt det var att pallra sig upp, men piggnade på när jag gick morgonprommisen.

Drog en god frukost med grektiskt lantbröd (limpans favvis) och så skjutsade han mig till skolan. Tack pumpkin :) Blir verkligen bortskämd haha, när man tar buss ganska ofta, som ja gjort nu så är det skönt med skjuts :D Kan gå upp typ en timme senare :) awesommeee..

Idag blir det bara att plugga, typiskt mig att vara ute dagen innan. Har kursprov imorn, i filosofi.Hade det idag med och det gick ju åt helskotta......


Kanske värt att läsa..

Idag åkte jag förbi min morfars grav, som jag så många gånger gjort förrut. Flera pratstunder, ännu mera tårar men även skratt. Att sitta och prata med någon som jag inte träffat, och för den delen inte heller får träffa, kan faktiskt vara skönt. Jag pratar med honom, får inga svar, men känner ändå att han lyssnar. Tyck att det är konstigt, men vänta bara tills ni själv sitter där. Framför gravstenen och ett andrum som du inte ens vet existerar.

Den känslan är faktiskt magisk. Idag presenterade jag Linus för första gången, för min morfar och för min gammelfarfar och gammelfarmor. Det var jobbigt, det var liksom en nervös känsla och jag bara önskade att jag fick se deras miner. Deras glada lyckliga leenden och deras varma famntag, som jag så många gånger har fått känt. Inte morfars, men britta och bengts. Hur mycket jag än vill att dem, alla tre, ska få träffa min kärlek, min skatt och min själsfrände så kommer aldrig det att gå. Jag får nöja mig med att sitta där, fälla massa tårar och prata lite. Idag pratade jag inte mycket, de fick istället lyssna på Linus kärleksförklaringar till mig och mitt i allt. Då kom solen, den sprack fram. Det var magiskt. Kalla mig tokig, men det var som ett tecken. Jag vet att de lyssnade, samtidigt som jag la handflatan på gravstenen.

Då kände jag. Är det värt att leva olycklig? Är det värt att göra någonting som man inte vill? Vi lever ett enda liv, morfar valde att kasta bort sitt på ett sätt som jag än idag inte förstår - fastän han säkert hade sina starka skäl till det. Bengt och Britta levde det nog fullt ut, de hade varandra. Med kärlek kommer man långt.
Ska jag verkligen hålla på att banta, ha ångest för att jag äter, köpa fullt med kläder för att passa in? Är det livet, är det verkligen det? Att man ständigt ska leva i en förkastning mellan ångest och kanske omstridd lycka?

Jag tror inte det. Till att börja med vet jag att jag har en bra personlighet, jag är ärlig, är framåt och har en klar social förmåga. Jag tycker även om mat, jag älskar potatis, jag älskar pommes, jag älskar makaroner. Jag älskar kött, jag älskar köttbullar och ibland tycker jag om falukorv. Men det händer inte så ofta.
Ska jag då banta, för att jag vill att andra ska uppfatta mig som bättre och smalare? Eller ska jag gå efter egen förmåga, då jag har en pojvän som älskar mig för den jag är, jag har vänner som älskar mig för den jag är och jag börjar faktiskt tycka om mig själv. Det har tagit mig 18, snart 19 år. Men ändå, det är väl huvudsaken att det har kommit nu och inte senare. Kanske inte alls.

Varje år den här tiden får jag ånegst, jag måste banta, måste bli smal, ska träna varje dag. Ångest, denna ständiga ångest som bankar på vårkvisten då det snart börjar bli dags för bikinisäsong. Och jag vet vad vissa fasar inför denna, så har även jag gjort. Men tänk såhär, är det vad du tycker eller vad andra tycker som spelar roll? Det är svårt att inte bry sig om vad andra tycker, det är lättare att ta till sig det än vad man tycker själv. Orkar man inte göra någonting åt det, så är det så. Vill man inte göra någonting åt det, så är det så. Men man ska aldrig göra någonting för någon annan, så att man själv drabbas av olycka.

Jag ber om ursäkt, för att jag kanske gett vissa ångest när jag gjort en ny kategori om metoden "GI", jag ber om förlåt till alla er som tänkt "Fan, jag måste också.. här sitter jag och är skittjock så bantar hon, jag måste verkligen", förlåt av hela mitt hjärta.

Det var denna stund med min morfar och med mina gammelfarmor och gammelfarfar idag som fick mig att inse det här. Jag ska inte göra någonting om jag inte vill för min egna vilja. Livet är för kort att slängas bort åt andra, din lycka är den som väger mest. Jag slutar nu med GI, efter "bara en vecka". Jag är lycklig med den jag är, med eller utan kolhydrater.

Foood fredag

Frukost;
Bollnäsfil med lite linfrön och solrosfrön (krossade) En macka, lite bacon.

Lunch;
Kyckling filé med bea, sallad till.

Middag;
Tacoköttfärs, gurka, sallad, creme freiche och vitlök. Skitgött! Vatten till det.

Motion;
30 minuter i morse, gahh dåligt wickan!!

Tillägg;
Åt 3 rutor mörkchoklad hos johanna, samt fem nötter. ångest för de har jag å, fan ska jag äta för.. Aja, så blev det :) Det är ju helg så får väl unna mig :D



JEEAH!

Dötrött tjej. Så är läget.
KOm precis hem från johanna, blev filmkikandes med lite snacks, nötter och mörkchoklad. Fint som snus det, eller nja, nästan.
Blev Crossroads  (klassiker) och avatar, kanonbra filmer. Börja böla till crossroads också, som den tönt jag är ;) men vad bölar jag inte till?
Justja, johannas säng gick sönder två gånger, hahahaha vi satt mot väggen, jag ida och johanna sen bara braka den HAHAHAHA.
- Gick sönder sängen? Skriker johanna direkt, jaa direkt den ordnings följden på orden med HAHA :D sötis!!

Var skitmys, verkligen råååmys att sitta vi tre där under samma täcke. Tack hjärtan<3


bajskorv

Efter skolan mötte jag upp baby på stan, bjuppa han på lunch och på shorts. Ja, det är nätsan så att jag är mannen i förhållandet ;-> nä men köpte en lite kul present till wille med, sen smink, massa ögonskuggor så kan jag sminka mera (: jeej..

när jag kom hem lagade jag lite mat, tacos. Sen blev det slumra till, vaknade tråkigt nog av ett samtal från norge som jag inte han svara på ,damn! får hoppas de ringer upp..

Justeja, beställde hår igår. Tror ni inte jag får ett mail att dt inte finns på lager idag? BLÄ!


Foood

Frukost;
En knäckemacka med brie, bollnäsfil med lite bär. C-vitamin till det.

Lunch;
Lite fiskgratäng, sallad, broccoli.

Middag;
Kycklingbitar och lite kycklinggryta (i grädde), broccoli och bea. Ett glas vatten

Motion;

30 minuter innan frukost, 30 minuter nu på kvällen

Tillägg;
Okej, de börjar kännas jävligt drygt att bara äta sallad, men annars går det bra. Är inte ett dugg sugen på godis, cheeseballs eller allt annat som var min mat förr haha. Flera personer säger att det syns redan, fastän det bara gått 4 dagar? Kul iallafall :D Ska nog väga mig imorn, tror jag. Får se :) Sen börjar jag äta mindre, alltså idag åt jag en tredjedel till middag än vad jag brukar, blir mätt direkt!



vardags

Jag tror jag kommit in i en typ "vårtröttighet", jag är trött konstant. SPelar ingen roll hur mycket jag sover men jag är trött ändå .. imorse var jag trött men prommisen gör allt, den är underbar. Skulle nog inte orka utan den, låter crazy men jag blir så sjukt pigg av de :)

Skolan gick asfort, prov första morgonen. Gick okey, hoppas jag. Geografi är ingen stark sida hos mig, de märkte Göran (körläraren) igår, aaa så kör vi norr här, VAAAAAAAAAA norr?!?!? vafan är de ? svänger åt helt fel håll, mwahaha. rolig sådär ja.

mötte linus som satt i golfski som var trasig, han var lagomt less men med mina spirit fingers så fick man ju igång de, fint. pallra runt på stan, fick med mig silverschampo och underkläder hem. det är också fint de. Lär sluta köpa sånt nu ett tag, haha !

Matlista kommer senare;)


hööörlig bild vaaaaa ;)


Mat idag.

Frukost;
En knäckemacka med brie, skinka och smör på. Bollnäsfil och lite blåbär och hallon.

Lunch;
Sallad, gurka och dressing. Ett glas vatten.
När jag kom hem åt jag lite räkor, sallad, gurka och dressing.

Middag;
Fläskfile med beasås, sparris, räkor och sallad (isbergs + gurka) + ett glas vatten.

Motion;
30 minuter innan frukost. Endast, gahh ångest :)

Tillägg;
Okej, det går ju bra hittills. Men jag äter inte så mycket fett, måste ändra på det. Ska nog göra lite bacon till frukost imorgon på sidan om, eller så tar vi det på fredag när jag är hemma. Måste äta mer!
Sen börjar även suget komma efter något, blir hungrig så himla snabbt , efter 3-4 timmar. Igår käkade jag 10 nötter på kvällen, vet inte om det är för mycket??
Jag har köpt mörkchoklad ifall jag måste ta en bit ikväll, det får man äta men helst inte, jag tar en liten bit så får jag gå bort det i morgon!

Det är också skitjobbigt när linus fortfarande äter i de vanliga banorna, köper godis, äter bullar, vårat favvisbröd och liksom drygfrestar haha. Men jag är staaaark!
Tänkte väga mig på måndag så får vi se hur mycket jag gått ner på en vecka :) låter det bra ?




9 månader

Prommis stod först på schemat, som det gör varje morgon. Blev en härlig rutt faktiskt, skönt väder och så :) Sen till skolan, gick fort , asfort. Dagen bara swishade förbi, börja snacka med älskling lite vad vi skulle göra ikväll, har ju 9 månader idag. Vi har firat varje månad och det kommer vi nog att fortsätta att göra:) Det är lite mys i vardagen, som piffar lite. Tack älskling, tack för alla de här månaderna som kommer att följas med massa mer :) jag älskar dig, du är så vacker - både på insidan och utsidan. Tack!

Vi bestämde oss iaf att åka till chers, så blev en fläskfile för mig med bara sås och sallad, eftersom jag inte kan äta kolhydrater. eller kan och kan, vill inte och ska inte heter det ;) Det var asgott iallafall!

Nu ska vi se på film, innan ska jag bara skriva ett nytt inlägg om vad jag ätit. Baaahhh :)


Så jävla less.

Okej, jag börjar irritera mig på saker nu. Here it comes;

1. Service personer som på ica, busschafförer, butiksgrejer. Jag fattar att man inte har en bra dag varje dag, MEN när man gång på gång möter sura personer, då lessnar man. Eller i vilket fall jag. Har man valt ett service yrke tycker jag att man ska vara rätt person för det, man ska inte ge kunderna ett nedlåtande svar och man ska vara trevlig och uppåt. Det finns tex en tjej på ica plus där jag bor, hon är så jävla sur. Dag och ut och dag in, alltså vafan är felet? lite fel jobb kanske, damen.

2. "Oäkta" vänner. Folk som snackar skit om andra i din närhet , som snackar lika mycket skit om dig till andra. Alltså jag blir så less. Ena dagen är man världens bästa, och jaa fan vad bäst jag är, men andra dagen är jag en jävla idiot som är så jävla falsk och hela vääärlden går under för att jag är så falsk. Jisses. Väx upp. Jag HATAR folk som snackar skit, jag vill inte ens ha med såna att göra. Och tanken av att denna/dessa snackar skit om mig till andra gör mig ännu mer spyfärdig. fyfan.

MEN! Det var väl det då. Vill bara säga tack till johanna som är så jävla underbar, jag älskar dig och jag längtar superduper mycket till fredag! jag vill också säga tack till alla som hjälper och stöttar mig nu när jag käkar de här, de går ju så mycket lättare då. Förutom linus då som köpte fyra bullar och satt och frestades, men de sket jag i ;) haha.
Kommer säkert bli skitjobbigt nu när det är massa kalas framför, både wille och mamma ska firas. Men jag vägrar äta nå, wooho. det ökar nog självdisiplinmen :)


tack honey för att du finns!

Matlista

Frukost;
En quinoa knäckemacka med bregott, brie, skinka och sallad på + Bollnäsfil m. lite blåbär och hallon. Ett glas vatten.

Lunch;
Tonfisksallad med dressing, ett glas vatten.

Middag;
Plattfiskgratäng med sallad, gurka och avokado på sidan om. Lite creme freiche till det.

Motion;
30 minuter innan prommis. 40 minuter på eftermiddagen. En c-vitamin tablett och två b-komplex tabletter =)

Tips;
Jag började gå på morgonen för tre veckor sedan, 30 minuter innan frukost. Sedan dess har jag gått ned ett kilo i veckan, perfekt! Jag är ganska morgontrött av mig men när man väl kommer ut är det underbart.



back 2 school!

Sitter i skolan nu med brudsen, pat och josseeee.. Ska åka hemåt för jag mår inge bra i min mage, har jätteont. är klar i allafall med projektet, ska göra lite finslip bara!


rocksteady

Hejhopp!
morgonprommisen är gjort och nu har jag precis fixat klart mig, känner mig som ett ruttet äckel haha!
Har projekt idag, så är väl en viktig dag. har nå grönjävligt ont i magen bara, men får gå hem och jag känner att det blir för mycket. jävla magen. Alltså jag var ju hos doktorn igår för att jag bajsar varje dag, typ fem gånger. Så fick jag medicin mot förstoppning, VAFAN!??!? tänkte igår att äh, jag tar väl medicinen ändå. Jo tjena, jag bodde på toan igår ja. Haha.

aja, nu ska jag pallra mig till bussen. Vi hörs ikväll, då sammanfattar jag även allt som jag ätit. Hoppas att ni tyckte de var bra. Ni får kommentera mer !!

Okej, nu kommer det!

Okej.. nu har jag tänkt igenom vad jag ätit haha !

Frukost;
Två sesam knäckemackor, med mycket smör, fet skinka och ost. Till det ett glas vatten.

Lunch;

Kycklingsallad med babyspenat, isbergssallad, gurka, rödlök och majs. Mycket kebabsås till. Två glas "röd" mjölk.
(ju fetare desto bättre)

Middag;
En köttbit, sallad, mycket beasås och någon röra med kål i. Kolsyrat vatten till det.

Motion;
ca 30 minuters prommis innan frukost. 40 minuter på eftermiddagen

Tillägg;
Har druckit ca 1 liter vatten, curi te (ört te) och en C-vitamin tablett.


Vad man kan tänka på som jag har gjort idag är att fettet alltid ska vara högre än kolhydraterna per 100g. Kolhydraterna ska aldrig vara högre än 5g.
När du äter GI noll ska du äta mycket fett, vad jag har hört och vad jag har läst, så fett som möjligt alltså.


Vad säger ni?

Idag är det ju the day eller hur man ska säga, idag börjar jag med GiNoll! Ska försöka göra så gott jag kan, men jag är inte mer än mänsklig :)

Iallafall, vill Ni att jag lägger upp det jag äter, det jag rör på mig och sådant? skriv GÄRNA en kommentar, så kan ni få lite inspriation :)

jääävligt lång inlägg !

Helgen har varit awesome, lätt bästa helgen på länge !

I fredags åkte jag, ida och angelica till uppsala. Hittade bara ett halsband (som linus bet sönder på kvällen???? wtf) , men trippen var väldigt trevlig iallafall :) Skynda hem, krubba god mat och fixade i ordning ute på altanen. Jimpa kom hit och vi satt ute och drack och snacka. Sen kom ida och neca och lite mer folk, bland annat min bror! As trevligt var det, satt ute till cirkus tre då alla kände att det var nog, efter max käk och bra mycket skratt. Lätt bästa kvällen på länge, så mysig stämning!

På lördagen vaknade vi rätt sent, fixade i ordning allting inför middagen med mina föräldrar. Alltså, mina och linus föräldrar skulle träffas " for real " för första gången. Till förrätt blev det lite snacks, grönsaker och dipp, annanas med kesella, jordgubbar osv. Varmrätt blev hasselbacks potatis och oxfile och efterrätt cheesecake. Allt var så grymt jävla gott! As bra gjort av oss älskling, och av dig lisa som var grym med köttet ! :D
Det var så jävla trevligt, skrattade så jävla mycket och blev så himla nöjd med att dom kom så himla bra överrens!! inte för att jag trott ngt annat men haha ! Vi spelade massa spel, drack, spela mer spel och bara snackade och skrattade oss igenom kvällen, så oerhört kul alltså!  De drog väl runt 2 och så satt jag och familjen saari / larsson ute på altanen igen, snackade och käkade :D mums !

Blev en sen morgon idag, men käka frukost ute och drog sedan till valbo, hittade lite snygga underkläder och en jack/tröja , jag älskar den men vet inte om jag kan ha kvar den, är för daaamn fattig.. :'( faan vet inte hur jag ska göra.
Nu har vi suttit ute på ALTANEN (haha) och spelat bingolotto, så jävla kuul. ingen vann något, men jag älskar när man sitter och är tillsammans hela familjen, kul att jag har fyra familjer nu. Hihi, min mami och däädy och linus mamma och pappa :D hihi kulis. jag känner mig som en i familjen , älskar dem!



Har haft sån ångest hela dagen över en kommentar eller vad man ska säga igår, blev lite ledsen .. ska försöka ta tag i mitt liv nu, har inte gått på morgonen på två dagar och jag känner mig som en slappis. Imorgon tar jag nya tag skiter i godiset och nästa vecka börjar jag banta. Så är det.. Jag orkar inte ha den här jävla ångesten längre, så fort jag äter något så blir det ett helvete i huvudet.. När fan ska det försvinna ?

Bjuppar på några fancy bilder sen fredags..