ida

Såg att världens bästa ida hade skrivit ett sånt jäkla fint inlägg, så jag gör detsamma hiihi..

Var väl efter skolavslutninge eller nå vi började umgås varje helg, varje dag. Vi klickade direkt och vi har setts varje varje helg sen dess, helt sjukt.
Kommer ihåg när båda satt hemma och sig och vi smsade, hade så jäkla tråkigt men båda var bakis. FAST vi ville ses ändå och vi drog och festa, så jääävla roligt var de, kommer nog aldrig glömma den kvällen med plastpåsar över huvve och skyhöga klackar , haha.. Sen fortsatte det, vi sågs varje helg, hade/HAR! roligt varje gång. Jag har aldrig mått så bra här bra som när jag har en kompis som verkligen bryr sig, som fattar vad jag säger och som inte stöter bort eller säger "ja jag vet inte vad jag ska säga men jag fattar att det är jobbigt". Hon ger mig råd, och det är dom råden som gör att jag orkar ta mig igenom de värsta dagarna.
När inte jag och Ida ses på 3-4 dagar blir båda hur ledsna som helst, och det är precis som ida säger haha - känns som att man är kära i varandra.
Jag kan inte med ord förklara hur glad jag är att jag har dig Ida bohlin, du är en sån sjukt bra människa och du har världens bästa personlighet. du får mig på bra humör DIREKT, bara jag tänker på dig och ditt roliga skratt hihi :)
jag älskar dig <3


what ?

såååå, nu har jag äntligen ätit haha! Var så sjukt jäkla hungrig.

vaknade upp med älskling och käka frullebanjano, sen dirr till jobbet - var skönt att jobba faktiskt. Jag vet att jag inte skulle gjort ett skit hemma så lika bra att kirra ihop lite pengar :) Daniel och patrik är så jävla rolig också haha, kissar på mig varje gång de öppnar käften typ eller ne men nästan haha. Ni skulle bara veta hur JÄVLA roligt det är asså :D så fick jag min mobil idag, jeeej den är awesome jag ÄLSKAR den :D

Nu ska jag lägga in filmer och massa music på den , sen så ska jag plöggeliplugga sen kommer älskling :)

jobba?

yoyoyo !

Har precis pluggat, kan verkligen inte allt men kan någonting om varje sak iaf. Får plugga på lite mer sen. Haha sen, sen sen.. skjuter upp det hela tiden. Åkte ju till volvo efter skolan, och så vill dom att jag ska jobba imorgon. Alltså, jag vill ju så jäääkla gärna ha mera pengar nu, eftersom jag köpt ny mobil, kryssning och så fyller både älskling och pappa år, och jag vill ju inte köpa skitpresenter haha..
aah, har INGEN aning hur jag ska göra iaf..

Jaja, snart kommer älskling och så MÅSTE ta tag i pluggnadet nu.. Fan va mycket jag skrev om plugg helt plötsligt? DRYG
 

asså, jaa jag vet att bilden ser knäpp ut men den är ju mys !


mingel

yo bloggelibloggen !

sitter på mingel nu med josefine och christine, vi sitter ute med massa filtar och dricker chailatte :) ååh va mysit hihi.. MEN de mobbar sönder mig för jag är så blond, det är inte nice.
Ska nog vänta här till typ halv sen åker jag till volvo och cyklar hem med mamma, sen är det råpluggning medan älskling tränar och så kommer han till mig så ser vi på film och myser, jaa va mysigt =) hiihi..


nee, nu ska jag sociala mig här, vi hööörs sen :)

DAGENS !

DAGENS VILL HA: min nya mobil
DAGENS KLÄDSEL: jeans, vit oversize, grå tröja
DAGENS SMINK: mascarot och puder
DAGENS FRISYR: utsläppt för en gångs skull!
DAGENS HÄNDELSE: att jag fick byta individuella, YES!!
DAGENS LÅT: A drop in the ocean
DAGENS PLANER: Skola , plugga
DAGENS SAKNAD: linus
DAGENS DUMMASTE: haha finns så jävla mycket
DAGENS DROG: cola
DAGENS ROLIGASTE: pat och josse  
DAGENS FAVORIT: IDA !
DAGENS KÖP: cola
DAGENS GODIS: patron
DAGENS HUMÖR: upp och ner, som vanligt !
DAGENS ORD: moget!


gahh ..

Alltså, mina humörsvängningar är det nå fel på. Ena sekunden är jag jätteglad och sprallig och älskar livet, sen andra sekunden ligger jag och gråter sönder. ALLTSÅ VAFAN ÄR FELET. Jag orkar inte..
Är de p-pillerna? Är det för att jag inte mår nå bra? Är de för att linus ska åka iväg sex jävla veckor? jag orkar inte, jag är så jävla rädd alltså. Varje dag är det såhär, dag ut och dag in.

I skolan mår jag så jävla bra, för jag har en "roll". jag är glada wickan, jag är den som ALLTID ställer upp för andra och jämt är glad liksom , och när jag kommer hem är jag helt annorlunda? känner att jag måste åka iväg, som vanligt när jag mår dåligt -flyr iväg liksom. Men vart?


yeah

Oj vad jag är dålig på att bloggeliblogga nu, men så får de va :) har så mycket i skolan men ska bli bättre..
aa, vaknade upp med älskling idag, som jag gjort varje dag de senaste dagarna haha, sen blev de sleepa om efter han dragit till jobbet och så till skolan sen. Mötte pat på vägen, hah bad girls ;)
Skolan gick finemang, beställde en mobil lite hastigt med. KÄNNS NICE ! Min touch gick sönder och nu har jag en tegelsten typ, inte nice.

Ska plugga på som fan nu idag, har ett feting prov på torsdag. Sen kommer älskling hit och vi ska se på movie sen sova, haha är helt sluuut !  sen åker älskling iväg på lördag i sex jävla veckor, faaaaan.. jag kommer aldrig klara mig..




denna är påväg hem till mig nu, nirrbalito


lars winnerbäck - om du lämnade mig nu



jag älskar dig l..

15 sanningar om MIG !

gör som ida, berättar 15 sanningar om mig själv!

1. Jag är så jäkla kär i min fina pojkvän, det senaste året har varit det bästa i hela mitt liv. Tack!
2. jag hatar spagetti men älskar makaroner
3. Varje gång jag gör ett arbete och skriver datum på det ändrar jag det till flera dagar tillbaka, haha!
4. Jag älskar att stå och prata inför massa människor, det är mitt sätt att "vara blyg".
5. Jag älskar att färga och klippa hår, funderar reedan på att färga om igen.
6. Jag har jättesvårt för att lita på folk
7. Jag är jätterädd , och då menar jag verkligen jätterädd för döden. Jag får panik varje gång jag tänker på att jag ska ligga nere med massa döingar.
8. Jag är väldigt lättlurad
9. Jag är GRYMT jävla svartsjuk
10. Jag har alltid behövt att gå på stödmatte under min skoltid. Jag är kass ! Det bästa beslutet i mitt liv (so far) är att jag inte valde matte C.
11. Ida Bohlin är min bästa vän, hon får mig alltid på bra humör.
12. Jag vill bli kustbevakare
13. Jag är högerhänt
14 .. och jag hatade folk förr som var vänsterhänta, jag trodde de va konstiga. Så när min kompis som var vänsterhänt skulle skriva i min kompisbok , var jag tvungen för att skriva eftersom jag inte ville att någon med konstiga händer skulle skriva där.
15. jag är sjukt mörkrädd, kan inte gå hem själv när det är mörkt.




UÄK!

Nu har jag pluggat lite på internationell ekonomin tills imorgon. Kan det inte utantill än, och kommer troligen inte kunna det heller men att prata flytande och spritt gör det ju så mycket bättre. Så jaa, lite kvar nu bara. Josse ringde och vill ha med mig ut men jag vet inte om jag pallar och jag är så taggad till lördag ändå haha, jag tror jag väntar ;)
Ska bli så jäkla mysigt, först ska vi (jag, ida och angelica) käka hos ida och bara tare lugnt och mysa , dricka lite och så sen drar vi vidare till nå place och dricker , tror inte de blir nå värsta "dansadansa" kväll utan bara umgås med massa folk, nice det med :)
Saknar ida så jävla mycket så jag spricker. Hatar att jag har så mycket i skolan och inte hinner med att träffa alla jag vill. Men vet ni vad det ABSOLUT bästa är?
När jag är helt ledsen, pratar med ida, efter fem min mår jag bra och kan skratta som bara den. Och idas skratt är så grymt jävla rolig, så fort hon skrattar kissar jag på mig nästan av garv för hon är så jäkla skön!


Imorgon ska jag och brudarna ut till älvkarleby, kommer väl dit runt tre (fast jag slutar halv 11, haha..) sen så ska vi rida jättelänge, finns fina stigar till långsand så dit blir det nog:) längtar som bara den.. :)

Nu ska jag passa Louise litegrann, sen plugga. Mamma är och köper godis till mig nu, det behövs en sån här dag ! ;)


ÄLSKAR dig, min fina <3


2 cool 4 school

sitter i skolan nu med mina bitches, det var meningen att vi skulle rå-plugga. Men först så måste alla in och mata fiskarna på face, sen kolla runt på face, sen ska vi tydligen blogga också, ja men så var det ja.
Nej men jag känner att jag vill hem nu, har en redovisning på femton minuter imorgon (har inte ens börjat..) sen har vi ett seminarium på en HEL religion sen något mer, uscha busha..

Men för att få humöret upper dricker jag massa cola ( som vanligt ) och äter godis haha mums ;) nej jag härmar inte patricia haha ;) föresten så har hon börjat blogga igen men vettefan om det kommer så många videoupdates som vi gjorde förr, haha vad pinsamt :D


HAHAHAHA SKA JAG LÄGGA UPP ? :D

wohoo

Sitter i skolan nu, så jäklarns tråk är det. mer än halva klassen är inne och gör seminarium och här sitter jag liksom, haha ne men gjorde det i fredags sååå de va skönt.
Jag är döhungrig också, skönt att de är lurrba snart, sen blir det högskolan och "UF Kickoff", kan nog bli roligt. Sen hem till pappa och prata lite och sån, saknar han.


sen blir jag skiiitarg på josse och pat haha, vi hade bestämt att vi skulle till älvkarleby på fredag och att alla skulle rida men nu bangar dom ur för dom är så töntiga och inte vågar rida. CHICKENS assåå!!!! :@

aaa

faaaan jag vakna inte av klockan idag HELLER!!!! så blev inge promenix, nu har jag jättemycket ångest asså..
ska ut och gå efter skolan med pappa men jag vill ju gå TVÅ gånger per dag.. aja, inge jag kan göra åt de nu :)
Ska åka till mallan som väntar vid mig på upplandsleden nu, haha lär skynda mej som fasiken!


vi hörs sen, ska hem till pappa efter skolan så kanske blir några updates ädr ;)

DAGENS

DAGENS VILL HA: En ny mobil
DAGENS KLÄDSEL: Jeanskjorta, vit oversize, leggins
DAGENS SMINK: mascarot och puder
DAGENS FRISYR: haha you tell mee
DAGENS HÄNDELSE: att det gick så kung med UF idag :D:D
DAGENS LÅT: haha endless summer
DAGENS PLANER: Skola, plugga
DAGENS SAKNAD: min fina pojkvän
DAGENS DUMMASTE: do not remember
DAGENS SJUKA: "********** UF finns för dig som är gammal och ung, vare sig du har pulla eller pung." efter ett tag kom vi på att de lät .. fel 
DAGENS DROG: cola
DAGENS ROLIGASTE: KLASSEN !!!  
DAGENS FAVORIT: pappa
DAGENS KÖP: cola
DAGENS GODIS: hum.. inget tror ja, bra wick
DAGENS HUMÖR: toppen :D
DAGENS ORD: dah ?


WIHOOO :D:D:D

kom precis hem från mormor, åh så söt hon äääär :) Fick en klocka och lite till fint, hon hade stickat massa kläder så de fick jag, och en canvas jacka. vet inte om jag kommer använda den men den är awesome iaf, ;)
nu ska jag plugga samtidigt som jag kollar på idol, sen sova ganska tidigt iaf :)

och veeeeet ni.. jag längtar som bara den till fredag! Jag, josse, pat, kilberg, hanna och lonis ska åka ut till älvkarleby, hanna malin och louise bor där, så ska vi rida (western!?!?!) i flera timmar. ska göra matsäck och massa grejs och galoppera på ängarna, haha låter som värsta hänttönten men jag ÄLSKAR hästar och att bara ha det mys med mina finaste vänner kan ju inte vara annat än toppen! Så efter de blir de massa filmmys, får se om jag sleepar där eller kirrar skjuts hem , så kan jag sova med limpan hihi :D


nee nu lär ja fanemej ta tag i pluggandet.. daamn it



Louise och jag för några år sen haha! den där tiden då jag trodde jag  jag va så jääävla cool och skulle trotsa alla och va skejtig HAH =D


ohohohohoh

Skolan gick super! Vi hade UF hela dagen och de går så jävla bra, helt framåt asså :) skitkul är de.. fick två nyförvärv också så nu äre to much drama in our class som ni inte ens kan räkna ut men haha  aa ;)
åkte till volvo och cykla hem med mamma, kom hem och har nyss käka firrepinnar så smarriiigt.. nu ska jag åka till mormor och kika på smycken, gud va kul :D
sen blir de plugg och idol bara... sova tidigt:(


saknar min babe ..

they sayyyyyyyyy

igår efter skolan gjorde ja inte så mycket, eller jo gick ut på en riiiktig powerwalk asså jag är helt jävla död i vaderna nu :D men gud vad skönt de va , sen när jag kom hem ville mamma att jag skulle följa med till stallet men de ärs å tråkigt att va där själv så då drog jag med mig linus hihihi :D liiiite hästrädd eller, söta du :D

sen hem dirr och slockna typ, var så jävla trött..
Nu har jag precis varit ute och gått och äter gröt men de är så äckligt haha.. ska cykla till skolan nu, har UF hela dagen :) jeeeej fan va kul!!

haa

Promenaden gick super, har nog aldrig gått sådär snabbt någon gång, sprang nästan igenom den. Skitsköööönt.. Sitter och äter frulle nu, gröt och äpplen haha de va inte så gott sm jag trodde det skulle vara juu .. Har precis matat fiskarna på face, haha så roligt. Dom höll ju på att dö :O stackarna..

Nu ska jag fixa mig, vette fan va jag ska ha på mig, johanna kom hit med en tröja så den kanske jag kan ha? kör nog på mittbena idag, så less på mitt jävla hår med!


kisssssssss

Sååååådärja, har precis ätit skitgod mat med hela familjen. Supermysigt! Nu sitter jag och spelar happy aquarium på fejjan, de är så roligt haha.. kl sex börjar oth på tv, har inte sett de avsnittet så kan lika gärna se det nu ;)
jag är så himla trött och så himla yr, vill inte till skolan imorn alltså.. MEN fem veckor kvar till lov, de är nice. :)

Har inte så mycket planerat i veckan heller, eller jo jag måste plugga varje dag hela tiden , försöka få in något i skallen! på fredag ska jag till banken med däädy, vi ska kirra sparkontot. Jag vill inte ha mina pengar nu, tycker det är mycketmycket bättre att  spara dem tills jag flyttar än typ till en mobil nu. Jag vill ju ha lite fancy möbler när jag flyttar lixx ;) 

nää men nu ska jag fasiken sova, eller nee ska tvinga älskling att skriva blogg först =) fint de  



finns alltid för dig!


gasch..

Igår var de såå jävla mys, jag gick till limpan och satt och bada ute hos han. helt underbart! jag är så himla kär :)  åkte till ica sen och köpte godis och skulle se på en film och den verka kung men vi har nog aldrig sett en hel film haha.. sen blev jag så jävla ledsen och linus blev sur så jag gick hem, hade sån jävla panik .. meeen efter ett tag kom han hit och sov med mig ändå =) mysgubben..

jag vet inte vad jag ska göra för att tacka alla er som försöker stötta mig genom det här. Ni är underbara allihopa och jag vill bara krama om er hundra gånger.. Det finns nog ingenting som kan göra att jag mår bättre men era ord hjälper så himla mycket, tack för att ni finns. Tack för att ni är mina bästa vänner. Speciellt tack till Ida som fick mig på bätte humör igår, när jag gick från linus visste jag inte vad jag skulle göra, tårarna bara rann och ida var den enda jag kunde tänkas att prata med. jag älskar dig.

Bilder från turkiet

er nu från turkland, kollade igenom allt och jaa jag vill tillbaka. Jag älskar turkiet, nog det bästa landet jag varit i. Längtar tills jag och Ida åker, åh :) Bilderna kommer helt i olika ordning iaf ! är bilder från olika kamror sååååå ;)








blekis hahaha






ut och kika liteee

mammaaa

alltså jag lär nog säga.. all inclusive var bra de första dagarna. de är grymt att man kan hämta hur mycket bärs och cola och sånt som man vill, men MATEN alltså fyfan.. jag åt bara pommes och spagetti i en vecka och jag mrå fortarande illa när jag tänker tillbaka på det. blääääsh 
enda sättet att få upp wille ur sängen typ haha

haha "give me thaaaaa blick" sötnos! den som säger att vi är lik varandra får spö, ok?
wajki

lillebror och jag, eheheeee..
 
på väg till banan, alltså det var hur jävla ström som helst,h elt sick


knock you down

Har nyss tagit ett låååång bad, läste en superbra bok med.. Kom på att vi måste läsa ut några böcker innan december så lika bra att börja så jag slipper läsa dagarna innan ;) haha, såg att frida att tipsat om allt för min syster och den blidde de. Supernice..

Jag kom på att, den här helgen är den första sen i maj jag inte dricker ! hahh , kan nog va bra ;) sen måste jag säga att jag längtar som fan till 15 oktober... DÅÅÅÅÅÅÅ DU ida ;)



puss

Sådär jaa .. vaknade halv 9 av att jag var så himla hngrig, gick och la mig efter det och vaknade nu av att malin ringde :) gumsan ..
Hade sån himla hemsk dröm alltså, drömde om att pappa inte var min pappa och att han blev jättearg när jag kom dit, alltså fyyy vaknade med gråten i halsen.. 
Har ätit frukost nu och funderar på vad dagen har att erbjuda alltså. Tror jag ska vara hemma med min bror hela dagen, längesen vi gjorde någon och pratade om allting.. Sen ikväll ska jag till linus så då blire massa mys, kanske åker till stugan efter eller nå eller nää jag vet inte alls haha =))

Nu ska jag visst till ica med wille, hörs sen :D

Flickan som lekte med elden

Åkte ner på stan och skulle kolla om the phone house kunde kirra min mobil, DOCK har jag inget kvitto kvar så den mobbelobben är ju bara att slänga. Mötte johanna vid village och drog till bion.. vi hade köpt våra biljetter innan så det var bara att dra kortet i en sån där automat så fick man dom dirr, de va huuuur lång kö som helst så de va skitbra! Aldrig gjort så förr..
Aja, bion var AWESOME!!! gick ju på flickan som lekte med elden och den var helt enkelt skit kung, längtar tills trean kommer haa :) den var läskig, rolig och bra haha perfect for me alltså.. :)

åkte hem, var så sjukt trött men så ringde mallan och fråga om jag kunde över och prata lite och fyfan va mysigt det var. längesen jag prata ut om hur jag kände när jag mådde som sämst och jag fick verkligen prata utan att hon avbröt! alltså näää så sjukt bra vän de där asså :) glad att vi hittat tillbaka till varandra .. på söndag ska vi nog hem till henne i älvkarleby och rida, så har hon åsnor med FATTA BALLT !! haha så jävla söta :D 


nää nu äre fan sleep ;) pusssssssss på linus 


flickan som lekte med elden

Patricia och Josse kom aldrig till skolan och ja jag blir så less.. vi kommer jättelång efter med våran redovisning som är nästa lektion , men jag är klar med mitt iaf så får de sköta resten haa.
slutade jättetidigt så åkte till ica och träffa hilde n snabbis haha söte, sen hem och sov :) vaknade av att kristallen ringde och väckte mig... gaah blir så irriterad...
Nu har jag fixat mig iaf, jag och johanna ska gå på bio ikväll.  extra mys :) fast det är sex eller halv sju bion, skitdrygt.. fast den är ju 2.10 såååå blir nog lugnt.  sen blire nog promenad hem!


haha

Försov mig idag igen, men nu är jag finally i skolan. Har internationell ekonomi och grupparbete men varken patricia eller josse är här lbir så jääääääävla less på er tjejer !! jag är klar med mitt grejs nu iaf så nu får dom fixa resten haha, så har vi seminarium om en halvtimme och är dom inte är då, ja då blir det spö alltså

IDAG ÄR EN BRA DAG

Jaa! Fast jag inte ville/orkade gå imorse, så gjorde jag det ändå. Sen slutade vi tolv men satt kvar och pluggade till tre. Åkte hem, såg att gräset behövde klippas så jag klippte/klöpp (?) det, sen lagade jag mat åt heela familjen och så pluggade jag, sen var mamma så sönderstressad så jag tände fullt med värmeljus i badrummet, la ner en badbomb så hon kunde ligga ner och bara njuta! hihi, såna här dagar ÄLSKAR jag.. när jag känner att jag gör något bra =)

HAHAHA sitter och pratar med josse nu, alltså hon är sjukast ever!

"aso

är lillen inne nu lr?"
 nä fan dör här haha ,nu blire sleep;)


sssss ;)

Skolan gick super, slutade kl 12 så cykla och kolla på pats lägenhet då :) superfin.. vill också flytta.. :)
sen tbx till skolan och pluggade psykologi och religion men har mycket mycket kvar att plugga... ååååh.. Emma kom till skolan med, skitsnygg var hon i håret :) längtar till i vinter då jag, emma, josse och brudarna  åker till lingbo flera helger och åker massa skoooooooter och myser, var sjukt mys i vintras :) 
  cyklade hem iaf och har precis klippt våran jävla gräsmatta, hatar att klippa gräset haha! Men behöver pengar!
Nu ska jag laga mat , blir nog fiskpinnar fan va smaarrriigt. ida läste du JAG lagar mat ;)

sen blir det råplugg, idol och kanske köra lite, fint som snus de ..



min bästa! <3
snart åker fan löshåret i igen, fast jag lovat att inte ha nå innan studenten hahah..


Kommentar

Fick precis en kommentar när jag tänkte stänga av datorn men jag svarar snabbt;

Anonym om JÖBBBBv:
Går du varje morgon?

Svar; Ja det gör jag. Eller ja, varje vardag iaf! jag vill träna men jag vill inte träna på friskis för där mår jag dåligt av vissa anledningar, och gym tröttnar jag på efter en månad. Om jag ställer klockan på 40 min tidigare än vad jag vanligtvis går upp så har jag som en rutin att gå, perfekt! Sen cyklar jag 1,5 mil fram och tillbaka till skolan med , perfekt vardagsträning liksom!

JÖBBBBv

Dagen började bra! Var så trött och ville inte gå upp och promenara men jag gjorde det ändå, bra jag :) Gick jävligt snabbt idag, det är råkallt ute.. Kanske måste köpa nya byxor haha? ;)
Nu sitter jag och äter knäckemacka med leverpastej de är så sjukt gott haha, favvis :) Mamma smsade precis och berätta att jag får jobba på inventeringen, fan va nice. eller de visste jag ju redan att jag skulle men skönt att ha det riktigt spikat, blire lite cash i plånkan =) 


 Malin skicka nyss sms och fråga om jag skulle ta bussen med henne och jag var måttligt sugen men nee de enda jag förlorar på att cykla är kalorier (haha) så lika bra att ta den ;) får väl tävla med mamma idag, dock slutar jag halv ett idag tror jag så får se om jag orkar vänta tre timmar! eller ja, med daniel går ju tiden så jävla fort hahahah så sjuk kille :D


Nej, vi hörs sen!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH

JAG HAR ALDRIG VARIT SÅHÄR GLAD I MITT LIV HAHAHA, jag läste i sabines blogg och fick panik, vafan är de sant det hon säger?!?!? googlar upp det och JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA det finns en sjunde säsong av oth !!!!!!!!! JAG DÖR !! min bästa dag i hela mitt liv jag hoppar av glädje asså jag har sett de i tidningen att de är men alltid trott att de varit repris, alltså ååååååååååååååååh

PAPPA ladda hem sista avsnittena på säsong sex NU !!

jaaaaooww

Gah vilken jobbig dag det här har varit, skolan gick bra segt för jag blev så jävla arg på en äcklig person, tur att mina brudar gör de så sjukt mycket bättre och hilde då, är hon lite kung eller hahaha så jävla rolig ;)
slutade runt tre och självklart började det spöregna när jag skulle cykla hem så jag åkte upp till volvo och hälsade på :) gick och köpte glass med dannepanne sen satt jag och prata med patrik bra länge, altså han hade sin chiuahaha med sig vettefan hure stavas bryr mig ej ni vet ja menar ;) jag ska lätt ha en sån när jag kirrat jobb och flyttat hemifrån, gosegris vad söt den var =) den ska med mig till lappland hihi

tävlade med mamma uppför backen och vem fasiken vann då, joo jag ;) sen jag kom hem har jag pluggat, läst alla psykologi sidor och gjort några frågar, sen läst 50 sidor religion typ haha, antecknat från varenda sida. Duktig wiktoria :) nu ska jag belöna mig med godis mwaha. Snart blir det idol och mys med mamsen :)

äckliga jävel, ja alla vet att du gör allt för att förstöra men try do it lite mer diskret, thaaaanks!!!!

aa

Har precis varit ute och gått en runda, gick bra snabbt idag. Träffade johanna efter vägen och gick med henne, mycket skönare då man kan prata ut under tiden, perfekt sådär om man inte hinner ses varje eftermiddag annars :) NU sitter jag och äter havregrynsgröt med massa konstiga grejer i, sesamfröm, linfrön och allt vad det heter. Cykeln rullar iväg om en halvtimme så har gott om tid på maa ..


Slutar runt tre idag och då ska jag bara vara hemma själv, lägga mig i mitt rum och fundera vad jag verkligen vill med olika saker. Ska bli skönt att inte ha något planerat för idag, känns som att de varit så mycket de senaste dagarna haha, dont know why  ... aja, vi hörs sen :)

dfsdgfsdf

går igenom nå konstigt nu, kan inte sätta fingret på vad. mår inge bra, är sur och förjävlig.. vafan ska jag ta mig till jag orkar inte meeeeeeeeer ..

nyss varit med älskling det var nice. alltså nee de här går fan inte skriver igen när jag mår bra :'(

skit

Är i skolan nu, skön dag då de är projekt hela tisgarna. vi var klara runt 11 så vi har bara lallat runt, looove it.
Var nyss till fordon och hälsa på tobbe haha :)

vid fyra ska jag åka ut till bönan med tyskarna, vi hörs när jag kommer hem=)

vafanifjgdkfgjldvjl

Hatar såna här kvällar, som de flesta vet så lider jag av alla sjukdomar från a till ö, eller nej inte så många men en del. Jag mår så jävla dålig nu så det finns inte, för en timme sen var jag hur glad som helst och nu går allt bara nedför. Vad vill jag och vem tusan är jag? jag orkar inte längre.. Vem finns där när jag behöver det som mest? 

just nu vill jag bara åka hem till johanna och gråta, men de går inte för hennes tysk är där. jag vill åka till linus och att han ska ligga och krama om mig, men de går inte för han sover. jag vill åka till ida, men de går inte för hon tröstar jossi. jag vill prata med mamma, men hon är inte hemma. jag vill åka till pappa, men han svarar inte när jag ringer. 

jag hatar det här, och ja  jag hatar mitt liv
 


DAGENS

DAGENS VILL HA: En ny mobil
DAGENS KLÄDSEL: Linus tröja, tjocktröja och jeaans
DAGENS SMINK: Nadas
DAGENS FRISYR: tofs haha
DAGENS HÄNDELSE: Väntar jag fortfarande på….
DAGENS LÅT: I gotta feeling - black eyed peas , när jag tycker om en låt lyssnar jag BARA på den
DAGENS PLANER: Gick åt helvete igen, sket sig redan imorse.. skulle gå morgonpromenaden, käka bra frulle och komma i tid till skolan, vad lyckades jag med? Inget.
DAGENS SAKNAD: min fina pojkvän
DAGENS DUMMASTE: Matilda får damp på lektionen och frågar vart lexikonet är och så ligger de precis framför näsan på henne, hahaha
DAGENS SJUKA: Depressionsångest
DAGENS DROG: cola
DAGENS ROLIGASTE: Cykelturen hem med stina!
DAGENS FAVORIT: ida kommer alltid vara min favorite hih
DAGENS KÖP: cola bara haha
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: sisådär
DAGENS ORD: "ah men asåååå" haha ;)


MEET ME AT THE HOTEL

HEJ! Just nu sitter jag och pluggar men ni vet väl hur de är, haha.. Kommer man på att man inte gjort en grej går man iväg för att göra de och så sjunker man tillbaka till stolen igen och kommer på nästa grej och försvinner lika snabbt igen, haha..
Har precis pratat med samsung grejs och de är vanligt att mobilen låser sig helt, skit trök. Vill inte lämna in den på lagning för jag tog ingen försäkring och garantin är slut så är ju lika bra att köpa en ny så om du är en vänlig själ kan du langa en till mig dirr ;)

Jag har suttit i snart två timmar med att skriva om columbus och det enda jag har skrivit är en halv a4, funderar på att ta största typsnittet och ett radavstånd på 4.5 så närmar jag nog mig fem sidor fortare än kvickt måste jag säga.

nej, undra om jag ska dra en tripp till ica? känns som att de är kommer bli en låååång kväll ..


Vadå? Skjuta iväg några golfbollar i bomhus backen är väl ineg fel?;)


damp

vaknade flyförbannad för att min mobil inte funkar, det går inte att skicka sms eller göra någonting med tochen, det ENDA jag kan göra är att klicka på uppringda samtal typ. Kul jul . Måste ha en ny, nu nu nu ..
och så försov jag mig också, jag hade glömt att ställa klockan en halvtimme tidigare så jag kunde inte ut och gå heller, tror fasiekn inte att de här är min dag.

nu ska jag äta frulle, hoppas de inte blir nå sepat dääär då

älskar dig limp :)

jao

Gårdagen igår var awesome!
Åkte först och kolla på Louises dans, så jävla söt .. drog och handla massa efter och så kom ida och kin hem till mig och hjälpte mig med maten. Runt 6 kom alla och då blev de krubb och paketöppningsgrejs, tack och bock damer. Sen kom de massa folk och de va trevlans, :) drog ner till hangan men linn och johanna dissa sina tyskar så ja jag fick hålla koll på dem, på kvällen var jag så jävla sur för de va så tråkigt på hl och jag ville inte alls prata med dom haha men så fåre va, va bra trevlig under kvällen ändå ;) åkte hem med dom och min fina älskling och så gick han med mig hem och då blev det städa dirr, fyfan hur det såg ut.

vakna as tidigt imorse och städade ännu mer, sen kom lisa hit och vi har bara snackat och spela kort och bara myst. När man inte har en aning mo hur man ska göra med vissa grejer så är lisa så jävla bra att prata med, tack hjärtat :)

jolasåatt, nu ska jag gå ut och va social med bibbi och dom som är här, som vanligt. Haha..


älskar min linus :)


HAHAHAHA favorit i repris!

Kanske ska förklara för de är så dåligt ljud! När jag och william var små var vi jättejätterädda för en låtsas spindel, och mamma å pappa retades alltid med den, och nu hör man pappa ; NU HÄMTAR VI SPINDELN!! och jag får panik hahahaha..



Höj ljudet!


God morgon!

Såhär tidigt har jag nog aldrig i hela mitt liv varit vaken på en lördag, men jag är pigg!
Igår på kvällen gick jag till linus och vi kollade på en hemsk jävla film fyfan va läbbibgt , sen när vi gick hem brotta den jäveln ner mig i gräset moooget :@ ;) Kom hem och kika på piraterfilmerna men jag kan inte se dem längre utan att jag tänker att ida sitter brevid mig och grrr'ar åt johnny depp haha, hon är så jävla kär i han =D

jolasåatt, nu ska jag fixa mig lite och sen åka och kolla på Louise dans :) är så roligt att se när de dansar småbarna haha.. Skitgulliga, kanske spelar in och lägger in här på da bloggas då ;)
Sen åker jag och handlar massa med mamma och hem och fixar DIREKT !!! kul vi ska ha ikväll va brudar?:D

-kan inte lägga in bilder?!-


faack

Okej, lite snabbt om gårdagen då.. Jag kom dit runt nio, vi skulle ta elva bussen till slick. Louise och alla försöker få mig dyngrak och ja jag är på ! Vid elva ligger jag och spyr och är helt deckad. De var min kväll de haha! Har nog aldrig varit sådär full och jag kommer inte ihåg ett enda jävla dugg, usch!

Meeeen, jag pallra mig upp till skolan. vakna halv 7 och var fortfarande full, men klädde på mig och tog SJU bussen till skolan ingen jävla aning om varför, var väl där halv 8 och låg och sov lite, allt bara snurra. Vi slutade runt 12 och nu är jag hemma och precis klämt i mig pirre och cola, ska städa huset nu så mammi blir glad sen ska jag sova. Ska träffa linus ett tag sen måste jag åka ner till tyskarna, och umgås med dem, ett löfte är ett löfte ju sååå =)

Hoppas ni har en bra dag iaf!

day n night

Har precis fixat klart mig, haha är rå stressad men fattar inte varför vill börja dricka nu ;) är så roligt att alla ska ut, jag är skittaggad :) 
känns så drygt att ta taxi hem så jag kirra skjuts och sovplats öö extra bra faktiskt !

nä men nu babblar jag bara, ska gå till ica och köpa virke sen gå och möta kilberg, fint de


YES

Okej, jag har nog världens bästa vänner! Från att ha legat och gråtit till att nu vara på toppen humör är ju helt sjukt haha, de blir utgång ikväll vilket falll och jag är såååå glad :D YESYES

aja, hörs imorn för nu lär jag fixas och dricka!

orka

fan va less ja bliiiiir. jag som skulle ut idag, ALLA roliga ska ut, verkligen ALLA - och så kikar jag nu så är jag helt jävla fattig jag orkar inte alltså :@ aja, får vänta till lördag, kan ju tagga lite extra nu men de känns inte alls så roligt längre.

JAJA, nu ska jag dra nå gammalt över mig och äta godis, jiha!

Du har bara ett liv och det kommer inte att gå i repris.

Satt och pratade med en kompis igår, som mår så jävla dåligt över alla ideal som finns, och jag förstår henne!
Jag är så jävla less på att man ska vara size 0, de är fel att vara knubbig/mullig/tjock och yadayadayada..

När folk tränar och äter mindre pga hur andra ser på dem blir jag så himla ledsen. Att dem gör det för andra. Det blir bara jobbigt.. Jag har mått skitdåligt över hur jag ser ut och gått på flera dieter, LCHF, GI, Naturdiet och gud vet vad. Jag har alltid strävat efter att vara perfekt, ja ni vet, size 0. Och visst, de där dieterna har funkat. Jag gick ner 6 kg på en vecka med naturdiet. Men det jobbiga var då, att jag gjorde de för andra. Jag hade inte den där motivationen att yes, nu ska jag träna och bli hälsosam för mig själv, för att JAG ska må bra. Jag ville bara bli smalare, för det är ju det som räknas? Det blir jobbigare med längden om du inte har den där motivationen, och efter ett tagsvimmade jag för jag drack bara det 1.5 vecka. När jag slutade med det gick jag upp det lika fort igen, och säkert några extra kilon också.

Idag när min kompis tog massa sallad istället för lunchen, prata hon om hur mycket hon tyckte om mat och att det var så äckligt att bara äta sådär. Det är DÅ det hugger till i mig och jag blir ledsen.
Kommer ihåg för ett halvår sen då det var som värst för mig, jag åt så lite som möjligt. Till lunch åt jag högst ett äpple i skolan och jag ville absolut inte gå in i matsalen och äta det.
Då kom min lärare peter ( och jag kan väl säga att det är han som har "räddat" mig från det där. ) Han skickade mig till Inez, som skickade mig till kristallen.  Och.. det är väl tack vare Peter jag förstår att jag duger. Det kommer nog ta lång tid för mig att säga "fan vad jag tycker om mig själv, jag är så jävla snygg", men jag har kommit en bra bit på väg. Nu vaknar jag inte varje morgon och tänker; Fyfan va ful du är wiktoria, Jag vaknar heller inte av att jag gråter för att jag inte vill äta och jag vaknar inte heller av att jag tänker att jag ska göra 100 situps direkt.


Jag tror att bara man rör på sig och gör det för att DU vill, kan du unna dig att äta vad du vill. Du ska inte behöva tänka "nej nu ska jag inte äta godis på en månad för att bli smalare", det är fel! Vi lever bara en gång och är det verkligen värt att kasta bort det för att vi ska se så perfekta ut som möjligt? Nej!
Vi kommer alltid sträva efter att se så mycket smalare, finare - helt enkelt bättre ut på alla sätt och vis. Om du går ner 5 kg vill du gå ner 5 kg till. Dom som inte har varit i den här situationen så är det precis lika som att du köper en tröja och när du är trött på den tröjan så köper du en till.

Jag vet faktiskt inte vad jag vill få ut av det här inlägget , bara det att jag blir så ledsen när folk tränar flera pass om dagen, går på dieter där du inte får äta vad du vill och massa annat. Du har bara ett liv och det kommer inte att gå i repris. Är det såhär du vill leva?


helt sjukt !


yeaha

Sitter i skolan nu, börjar om 40 minuter och vid såna här tillfällen är det ju great att man har egna datorer alltså ;) Ska börja med psykologi-frågorna snart, så jag får det klart.. Sen så ska jag göra klart en redovisning vi har på måndag, dessa redovisningar alltså haha.
Sen ingenting mer, har internationell ekonomi nu snart och sen svenska. Hoppas på att få gå hem tidigare, är så himla trött.. När jag kommer hem ska jag bara lägga mig i sängen och sova haha , fotboll ikväll med de är ju kung.


blir så himla besviken..


when love takes over

Nu är jag heeeelt klar! Ska åka om en halvtimme, men ja vad gör det? ;) haha.. Nej men ska cykla lite tidigare idag, måste fixa massa i skolan sen äre motvind!
Gick bra att  gå iaf men mina jävlar fötter gör så jävla ont, less jag blir. Lär köpa nya skor med ;) Käka gröt och apelsin till frulle med, gröt lär ju va de godaste som finns de fyfan va gott de är .

Slutar tio i tre idag, men känner mig helt jävla sjuk så ska nog hem direkt och sova lite.. varför blir jag aldrig frisk för? Har varit sjuk i typ tre veckor nu, not nice .


one two threeeeeeee

AAAAH de var så jävla roligt att gratta nissepisse, han och markus såg precis ut som jag kommer ihåg dem :) åh.. Roligt att vi ska börja hålla kontakten igen! En tant (kan inte stava hennes namn, polskt) där var helt anti en tjej som var där, kolla helt bitchtigt på henne och himla med ögonen så fort hon sa något haha jag föll på att skratta ihjäl mig ;)

Har nyss varit ute och gått med älskling, var så jävla varmt så jag höll på att dö alltså. Meeen, tror febern börjar släppa nu så de är väl därför:D

Nej nu är det sleep, ska upp sex imorgon och gå igen :) hurtigt va? ;)



VOLVO

Kom precis innanför dörren. haha jag slutade runt 2 och nuuuu kommer jag hem, :D
Aja, efter skolan så åkte jag till volvo.. Jag saknar daniel jocke och patrik så jävla mycket, så nu fick jag äntligen träffa dem haha.. Stog och drygade bra länge, de frågade flera ggr vad jag går på för jag är så uppåt, haha sötpojkar. De ska komma på lördag med, hahahah perfekt ;)
Jag stannade där en timme, sen cykla jag till ica och handlade lite till maten som jag ska göra nu! Jag har fasiken blivit vuxen nu känns det som. Hur många gånger har ni hört mig säga att JAG ska laga mat liksom? haha never ;)

Sen lär jag fixa mig.. åh vad fasiken jag ska ha på mig? hatar sånt här.. Jag har inte träffat han/dom på hur länge som helst, vill ju ändå se okej ut haha. Aja, de löser sig :)

nilspils

Sitter i skolan nu och drygar.. Vi håller på med ett projekt men vi är klara haha, jobbar med b klassen idag fiiint de ;) Så aa, nu ska vi sitta här till halv fyra och inte göra ett skit, jävla drygt att jag inte tog med mig pengar så vi kunde gå ner på stan och shoppa sig lite ..

Längtar hem iaf, vid sex ska vi överraska han, åååh va roligt :D


Hitta massa gamla bilder på skoldatorn, hah


boy, you came around.

Hahah, har fortfarande ingenting att göra. Dötråkigt. Har fixat mig klart och sådära nu, skulle kunna cykla nu så slipper jag stressa till skolan men jag orkar inte.
Det är projektdag idag men jag har ingen aning om vad vi ska göra, UF eller religion eller vad som helst, kollen som vanligt. Bara hänger med ja ;)

Ska bli så himla roligt efter skolan, ska skynda mig hem och fixa mig , byta kläder och så, så ska vi åka och överraska mammas halvbror som fyller år idag, de har ingen kontakt så vi ska bara åka dit liksom, undra hur han kommer reagera? Jag har inte träffat han sen.. jadu, sen jag var fyra kanske? Då var han bara 16 typ haha, gulligt. Hoppas de blir bra reaktioner iaf =)


Ha de braaaers!

 
haha lite mer bilder sen i somras, undra om jag ska lägga upp flera bilder ikväll kanske? sen somras? bästa sommaren var de iaf, lättttttt :D


hurtigt

Kom precis in från morgonrundan haha, var as skönt att gå idag! Men de är så sjukt, så fort jag ser att någon går framför mig så drar jag i turbon ännu högre och jag SKA gå förbi henne, eller om någon svänger åt vänster där jag ska åt höger, så går jag till vänster ändå "för jag kan också" hahaha less jag blir, är sån dålig förlorare så de ligger väl nå i de ;P

Nu sitter jag och äter gröt iaf, jag har gjort den själv det ni ! ska försöka bli lite nyttigare haha, de har gått uför de här med dricka varje helg och godis varje helg och ibland varje dag HELT sjukt!


Såååå .. nu ska jag äta upp frullen, klä på mig och sen cykla till skolan :) Vi hörs sen!


Bild på mig och min fina stina, då vi cykla till gårdskär i somras:) jej !


JAG HAR BARA LÅTIT DET VARA ..

Har precis kollat på några, eller okej, många OTH avsnitt. Om dom är grymma måste jag kolla på dom en gång till för det är så jävla awesome. Blev inte att jag följde med mamma till stallet, jag kom på att jag är allergisk mot hästar och måste ta allergi tabletterna 1.5 timme innan, INTE nice! Jag älskar hästar faktiskt, det är så jävla mysigt :) Får följa med nästa vecka istället :)
Kommer ihåg när jag red förr, jag och min kusin gjorde ordning limpmackor och massa varm oboy och satt på höloftet och mös, alltså fan va jag vill back in the days nu dåå haha..


Nu ska jag och Bosse försöka fixa min tv, är nå sepe fel på antenn sladden. Sen ska jag ringa min bästa vän och prata lite, jag mår inte bra och de verkar inte hon heller göra. Finns här för dig ida hjärtat.. <3


godnatt då, hörs imorn :) älskar dig limpan :)

Utkast: KOm hem ...

 KOm hem för ett tag sen, tog tio minuter för mig att cykla från stan och hem är inte det liiiiite bra? :D
Nu ska jag gå och hjälpa mamut med maten så hon blirglad, jag har faktiskt blivit bra på att laga mat nu, KUNG ! :D
Ska försöka fixa min tv nu så jag kan se på den , sen så blire oth och sen ska jag nog med mamma till stallet, mysigt :) tycker ju om hästar och långa promenader ja, hahahaha nä skoja

BEAT IT

Jäklar vad trött jag är, inge kul alls..
Har precis gått en prommis och käka frulle på de så nu är jag liksom klar, haha skitsegt! typiskt mig att alltid gå upp så jävla tidigt.
Igår blev det en tv iaf, blev skitbra i rummet, fast den funkar inte men de löser vi idag hoppas jag haha ;) sen flytta vi ut datorn till under trappen med, skitbra! Slipper man springa in till mallan som sket i brallans rum hela tiden liksom.


idag vet jag faktiskt inte vad som händer, kan tippa på oth. går i skolan till fem, så blire cykla hem och så.. måste sova tidigt så jag inte är lika trött som idag känner jag, inte kul. Är som en zombie liksom :D





jag älskar min linus! jag saknar dig som bara den..


crazy

ganska jävla sleten är vad jag är, fyfan. var skitroligt igår iaf, var först hos mia och sen åkte vi till hangloose , där blev de massa äckel grejer fattar inte vad folkh åller på med alltsååå stiiiick säger jag :) åkte hem med tjugo över två bussen, så satt jag limpan jimpan och rasmus vid busshållsplatsen as länge, kom i säng runt 4 typ och somna 5, inte nice :D
bästa på kvällen var att jag träffa älskling iaf!

nu ska jag fixa mig för vi ska åka till ikea , sen kolla på lite möbler åt mig sen en  tv på elgiganten eller nå, jiha

I GOTTA FEELING



Nu blire fixination !


I GOTTA FEEEEEEEEEELING !

Igår blev de oth med johanna hilde marina men jag kunde inte kolla så mycket haha så ja lär kika om allt idag, men inte fan gör de mig nå eller!
Mötte limpan sen och så gick vi runt lite, extra mys.
Vaknade tiiiiiiidigt as hell idag men så får de vara, de är ju mys de med. Ska se på oth nu, sen krubba lite och sen kommer ida så blir de fixination och partynation, nirrba.

kör en dagens som ida ja;

Dagens humör: KANONERS, fast jag är sjuk
Dagens borde: fixa mig , orkar inte va ris längre haha
Dagens frisyr: turban
Dagens klädsel: stor tisha och trosor, haha
Dagens planer: förfest hos miapia sen das krogas
Dagens vill ha: pengar, mat
Dagens längtan: linus
Dagens beroende: hostmedicin
Dagens tråkigaste: fejjan
Dagens händelse: kör på nattens istället, inatt vare nå dryga jävlar här som ska ha stryk så de heter duga! ja kom bara
Dagens låt: i gotta feeling - black eyed peas
Dagens vän: IDA BOHLIN! <3
Dagens onyttiga: cola
Dagens dryck: cola
Dagens bästa: få träffa ida idag, de är kung
Dagens lunch: inge, och inget kommer de bli heller !

oth

Kom precis hem från interpool, var as mysigt ! Blev kött och potatisgratäng men jag HATAR potatisgratäng som inte är hemmagjord, eller sån där äcklig köpt så va as äckligt med de, men köttet va mumma haha.
Nu ska jag hem till johäänniie för att se på oth, blir nog där heela natten haha.

du klagar ju bara

fitta

MIN RYGG ÄR HELT ÄCKLIGT DÅLIG!! Har legat i soffan nästan hela dagen för jag kommer inte upp, de går inte. Det gör så jäääävla ont. När mamma kommer hem ska jag få nå tabletter, ÄNTLIGEN.
Ska till pappa snart, vi ska ut och äta och jag har ingen aning om vad jag ska ha på maa.. är jävligt hungrig också, konstigt när jag inte ätit nå för jag kan JU INTE RESA MIG FRÅN SOFFAN:@ idiot grejer hahaha

laaaaaaater

IDIOTER

igår efter skolan åkte jag och klippte mig, alltså vet inte vad jag tycker om det tror jag ska ändra lite. sen blev det stan med ida pida, skulle inte köpa nå men så blidde det ändå.. åkte hem och såg på oth med johanna:) somnade inte förrän halv 4 för de va nå idioter som höll på, stick

Linus väckte mig, tack för den! haha, så nu sitter jag här och käkar risifrutti och knaprar på halstabletter, är verkligen helt sjukt! Hostade så jag spydde igår mysig va ? ;) Pratar med tekin, en kille från turkiet som jag träffa förra året, när jag och ida åker till alanya får vi bo hos han haha trevligt ;) supersnäll är han haha

nu ska jag försöka få i mig risifruttin sen bara lägga mig i sängen igen, orkar inge mer.. kanske ska ut och äta ikväll med pappa och dom, hoppas !


ÄLSKADE NI

Oj, aa dagen igår var fantastisk haha! Massa som sjnög för mig i skolan, sen hem och då kom heeela feta släkten haha, alla är så virriga så det finns inte. Men söta! =) Fick massvis av fina presenter ..
Sen kom min bästa ida och av henne fick ja presentkort och sanning och konka leken nirrba. Kia och erlan kom senare ALLTSÅ VAR DE DRYGA eller hahaha höll på att dö ja ;P vill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffevill du ha kaffe aa, dryga ;)

mötte linus lite senare så fick jag världens bästa presenter hihi :) s.6 på oth och ett armband som vi har lika, älskling!! <3 vi spelade spel sen och vem var kung då, va va va ? jag var! ;)


imorse försov jag mig, vaknade 07.33 och 07.45 går bussen, JIHAAA. Slängde på mig myskläderna och kepsen, drog luvan över huvve för att ingen skulle se mig och sprang som fan , haha men jag hann iaf :D KUNG. Dagen gick fort iaf, så åkte jag ner och fika med klara och ida på mingel, var så grrymt mys älskar ER! Sen blev de lite shopping men nä måste fan köpa mer ;)

har boka tid för klippning och färgning imorn , HALLELUJAH!


sötmalin hihihi


jiha

AND I'M UP! Dryyygt trött är vad jag är men så var de vara, ställde klockan på åtta och jag är redan klar med allt. Så jävla stressig när jag fixar mig haha.
Ska ta kvart över(!!!!!!!!!!!!!!) bussen till skolan så jag ska vara vaken 40 min till innan jag går, roligt va?:)

Ikväll kommer släkten och firar mig, JEJ VA KUL=D